Hvorfor Ethereum kan være en god investering i 2021?

Med prisen på Bitcoin (BTC) i været i slutten av 2020 og traff nye høyder i 2021, er den andre kryptovalutaen etter markedsverdi mange investorers primære valg som den neste store tingen i investeringsområdet..

Ethereum (ETH) har den nest største markedsverdi i verden fra og med 17. februar 2021 og ligger på $ 208,87 milliarder dollar. Ethereum er referert til som smarte kontrakter eller DAPPS (Decentralized Digital Applications). Det er en open source blockchain for gjennomføring av transaksjoner, og det er mer enn bare digitale penger. Ethereums sikre blockchain-teknologi kan hjelpe til med å revolusjonere næringer innen utdanning, e-handel, sosiale medier og telekommunikasjon, juridisk og helsevesen..

Ethereum har spilt andre fele til Bitcoin i flere år, men det lager gradvis bølger i ikke bare kryptolampen, men hele investeringslandskapet. For tiden betyr populariteten at uerfarne kryptoinvestorer ikke primært kan bruke BTC som deres første testeksperiment i kryptomarkedet siden BTC-prisen er over prøveprisen flere nybegynnere er vant til.

De største driverne til Ethereum er fansen som føler at denne blockchain-teknologien vil danne grunnlaget for internett i en ikke så fjern fremtid. Det er derfor ikke overraskende at det er flere Bitcoins som er pakket inn på Ethereums blockchain-nettverk.

Ved å gjøre selv den primære konkurrenten Bitcoin kompatibel med smarte kontrakter, vil brukerne ha lett for å låse opp og lage tradisjonelle instrumenter som forsikring og lån. Mange fremtidige applikasjoner vil kjøre på Ethereums blockchain, så enhver investor som ønsker å se enorme gevinster, bør vurdere å legge til kryptoaktiva i porteføljene sine.

I motsetning til andre kryptovalutaer som bare tilbyr digitale penger, er Ethereum åpen for å lage et system som lar andre bruke blockchain og enda viktigere, sikre at den menneskelige siden til enkeltpersoner kan uttrykkes fullt ut online.

Vil Ethereum gå opp i 2021?

eterumpris

Ethereum har nylig sett et ekstremt bullish løp. Det var bare i september 2020, da Ethereum ble grundig undersøkt om, og på det tidspunktet var markedsverdien en uslett $ 43,9 milliarder dollar med en pris på $ 390,30 og 112,450,000 i omløp..

Den nåværende prisen krypten nyter kommer i kjølvannet av hva Bitcoin har gjort de siste månedene, og som et resultat har den fått spesiell oppmerksomhet fra flere individer (nybegynnere og erfarne handelsmenn) som føler at det kan bli neste trygge havn for investorer.

I og med at denne uttalelsen holder seg sterk, er det andre faktorer bak rallyet som bekrefter at Ethereum potensielt kan gå opp i 2021 og krysse flere prisgrenser akkurat som kryptosøsken har gjort.

Faktorer kan øke Ethereum-prisen ytterligere i 2021:

  1. Innovasjon på plattformen

  2. Lanseringen av Ethereum 2.0

Tempoet for innovasjon på plattformen er massivt

Ethereums teknologi er internettets fremtid, og det planlegges slik at den vil ta det nåværende nettet fra 2.0 til nye høyder i Web 3.0 Nesten alle aktiviteter som foregår i kryptovalutaområdet skjer på Ethereum. I følge Dharma medstifter Brendan Forster, var det et møte på polychain-kontorene i San Francisco i 2018 for å diskutere fremtiden for digital valuta. Forbløffende nok var alle 150 personene som møtte opp til møtet enige om ett felles tema, “desentralisert økonomi (DeFi)”.

I 2020, da pandemien satte aksjemarkedet på knærne, begynte mange oppstart å dukke opp med DeFi-modellen, og dette har sertifisert Ethereums kurs som ikke bare den nest største blockchain etter markedsverdi, men kryptoen som hittil har vært vedvarende nok. å overleve og være fullt akseptert.

Desentralisert finans har som mål å kutte mellommannen (bankene) og introdusere et peer-to-peer-finansieringssystem som er muliggjort av desentraliserte teknologier bygget på Ethereum blockchain. Med dette kan brukerne investere, låne ut og låne gjennom smarte kontrakter via protokoller og finansielle instrumenter som Yearn Finance, Compound og Aave. DeFi som alle former for nystartede selskaper er ekstremt risikabelt å stole på, men dette har på ingen måte stoppet investorer.

I følge Forbes er det investert cirka 20,5 milliarder dollar i DeFi-prosjekter i januar 2021. I tillegg kan brukere også kjøpe forsikringsdekning for å beskytte eierandelen.. Nexul gjensidig gir dekning for smarte kontrakter, og dette beskytter brukerne mot utilsiktet bruk av deres smarte kontraktkoder. Brukere kan også generere ekstra inntekter på deres kryptobeholdninger gjennom sine “eter-tokens”.

Lanseringen av Ethereum 2.0 har lagt til sikkerhet og skalerbarhet i Blockchain

Oppgraderingen gikk opp høsten 2020 og har gjort plattformen ekstremt hyggelig å bruke. Dens primære mål er å øke hastigheten, effektiviteten og skalerbarheten til Ethereum-nettverket ved å lette flaskehalser og behandle flere transaksjoner.

Ethereum 2.0 benytter en PoS-mekanisme, mens Ethereum 1.0 brukte en PoW-mekanisme.

Nettverket i Ethereum 2.0 støtter 100 000 transaksjoner per sekund, mens nettverket i Ethereum 1.0 støttet opptil 30 transaksjoner per sekund. I tillegg har de fleste PoS-nettverk redusert nettverkssikkerhet fordi det har et lite sett med validatorer som gjør det mer sentralisert. Men den nye oppgraderingen er sikret fordi den er desentralisert og krever minimum 16384 validatorer.

Ethereum er ikke bare en digital valuta, men den tilbyr en plattform som skal være vert for verdens økonomi. Tatt i betraktning det faktum at mange mennesker er lei av å bli kontrollert psykologisk og nektet frihet til å gjøre hva de vil med pengene sine, vil desentralisert finansiering gradvis bli den nye normen, eller som Global Fintech-sjef Lex Sokolin uttrykker det “Vi er et steinkast unna fra den globale finansnæringen som kjører på en felles programvareinfrastruktur. ” Ethereum har en lys fremtid og vil samle seg basert på sin egen prestasjon og ikke på utnyttelsen av eldre søsken (BTC).

Er Ethereum en god investering?

Ethereums pris har økt de siste månedene og vil fortsette å sveve de neste månedene. Prisene på mynter som aksjer, råvarer og metaller trives med lovene om etterspørsel og tilbud. Etter hvert som flere mennesker blir utdannet om de økonomiske mulighetene for blockchain og crypto, vil flere investeringer gå inn i desentralisert finans gjennom markedsutvekslinger.

Ettersom Ethereum er den nest største blockchain-plattformen, mener Crypto-eksperter at ETH er en god investering sammenlignet med andre kryptoer og eiendeler. analytikere mener at prisen på Ethereum kan vokse videre på lang sikt.

En av faktorene som vil påvirke Ethereums pris er den økende bruken av blockchain-teknologi, som tiltrekker seg flere og mer vellykkede kryptoinvestorer..

En annen grunn gjør Ethereum til en god investering er Ethereum 2.0, den andre iterasjonen av Ethereum. Ethereum 2.0 vil fokusere på energieffektivitet og innsats i stedet for gruvedrift.

Et godt eksempel på dette kan tilskrives Uniswap, en Ethereum-basert protokoll som gir handelsmenn, utviklere og likviditetsleverandører i en finansiell markedsplass som er tilgjengelig og åpen for alle. Uniswaps desentraliserte børs nådde 100 milliarder dollar i handelsvolum mandag 15. februar. Dette er den første desentraliserte børsen (DEX) som når dette enorme tallet. I januar 2021 slo Uniswap 20 milliarder dollar i månedlig volum for første gang.

Dette er ekstremt viktig for investorer som vurderer å investere i Ethereum på lang sikt. Dette er fordi handelsvolum er et av de viktigste handelselementene du ikke kan gå glipp av. Mens handelsvolum ikke er det eneste verktøyet, gir det uvurderlig innsikt i investeringsbeslutningen din. Som Dan Moskowitz fra Investopedia uttrykker det “logisk, når mer penger flytter en aksje, krypto, råvare eller metall, betyr det at det er mer etterspørsel etter den eiendelen”.

Ethereum Price Prediction i 2021

Den nåværende prisen på Ethereum har vært fra $ 1700 til $ 1, 842,88. I februar 2021 har den største nyheten eller uttalelsen hittil kommet fra Tesla-sjef Elon Musk som gikk foredraget og i en arkivering mandag 8. februar 2021 kjøpte $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin som ble rapportert av Wall Street Journal.

Musk har vært en av de ivrige forkjemperne for bruk av kryptovalutaer. Selskapet (TESLA) fortsatte med å uttale at det “beveget seg mot å tillate kunder å betale for sine produkter med kryptovalutaen”. Med tanke på at nesten alle kryptoer har en eller annen form for tilknytning til Ethereum som et resultat av den avanserte programvaren, betyr det at enhver investering i en krypto direkte påvirker prisen på Ethereum positivt..

Akkurat som et stort navn i teknologisektoren har gitt en dristig uttalelse i en krypto, vil flere investorer følge etter, og siden Ethereum er den nest mest populære kryptoen, i tillegg til å ha den nest største markedsverdi, er den den neste i køen den sikre havnen for investorer.

De neste månedene vil Ethereum fortsette med sitt enorme løfte om å være en investering så vel som teknologi. Mange eksperter som James Todaro, Blocktown Capital, er av den oppfatning at “Ethereum kan være verdt så mye som $ 9000.”

Hans synspunkter er basert på grunnleggende analyse som ser at Ethereum får sterke gevinster gjennom sin Desentralized Finance (DeFi) -trend, og kan være den andre kryptoen som treffer milepælen på $ 1 billion markedsverdi siden Bitcoin (BTC) rally betyr at det helt sikkert vil være den første. Denne forestillingen deles også av Managing Partner hos Moonrock Capital og medstifter av Blockfyre Simon Dedic, som også anslår at Ethereum er verdt $ 9000 per mynt i 2021.

Les mer: Ethereum Price Predictions 2021-2025

Hvordan investere i Ethereum?

Etter hvert som kryptovalutaer blir populære, er det flere børser der du kan foreta investeringer. Basert på erfaring og brukervennlighet, eToro gir en flott plattform hvor du kan kjøpe og investere i Ethereum.

Det første trinnet som alltid å ha en konto online er å MELDE DEG PÅ. Forsikre deg om at detaljene du gir er autentiske.

Det andre trinnet er KONTOVERIFISERING. For å sikre sikkerheten til kontoen din og som en del av KYC (å vite din kunde), må du laste opp førerkort eller pass) og bevis på adresse (internettregning og bank- eller kredittkortutskrift) for å bevise identiteten din.

Det tredje trinnet er innskudd FIAT VALUTA. Når du har gått gjennom bekreftelsesprosessen, kan du følge instruksjonene og sette inn fiat-valuta (USD, GBP eller EURO), som er et nødvendig skritt for å gjøre kjøp av ETH mulig.

Det siste trinnet er å gjøre ditt første kjøp av eterum. Med midler på kontoen din, kan du bare navigere på “Ethereum” -siden og ditt første kjøp er på vei.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Konklusjon

Ethereum vil kunne utvide og sementere sin status på andreplass når det gjelder popularitet og markedsverdi når mange investorer blir utdannet om den omfattende tjenesten den betjener internett. Ethereum er ikke bare en digital valuta, men teknologien er internettets fremtid der den vil flytte dagens Web 2.0 til nye høyder i Web 3.0.

Med radikal krypto som lengter. Finance (YFI) som går fra under $ 1000 i midten av juli 2020 til over $ 30 000 i august 2020 og $ 42, 700 i februar 2021 styrket av utgivelsen av yInsure Finance, hype fra bransjeledere og veksten i den desentraliserte sektoren, prisen av Ethereum er spådd å samle seg på en stor måte som vil øke pris og markedsverdi innen utgangen av 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me