Invester i Litecoin: Hva vil drive Litecoin-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Litecoin i 2021

Hvor vil Litecoin-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med Litecoin-prisen i 2021? Siden kryptoaktiva er desentralisert, har investorer alltid lurt på: Hva driver Litecoin-prisen?

Kryptovaluta tok verden med storm, og investeringsverdenen ble gal. På en måte er investeringsverdenen fortsatt i litt storm på grunn av det unike med kryptovalutaer. Det er slett ikke som tradisjonelle investeringer, aksjer eller råvarer.

Den ufattelige verdenen med kryptovalutainvesteringer er ikke for svakhjertede. Litecoin, også kalt “lite versjonen av Bitcoin”, har vært en dominerende kryptovaluta siden starten i 2011 av grunnleggeren Charlie Lee.

f du vil kjøpe eller investere i Litecoin LTC raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Men hva som virkelig driver Litecoin-prisen?

Det er fire hovedfaktorer som mest påvirker Litecoin-prisen:

 • Ytelse av konkurrerende mynter
 • Økt adopsjon
 • Risikovillig appetitt
 • Enestående problemer som følger med COVID-19

Hvorfor Litecoin?

Litecoin, sølvet til Bitcoins gull, er designet for å ha økt effektivitet når det gjelder transaksjonstid og er rimeligere enn Bitcoin. Det er en billigere, raskere og mer effektiv versjon av Bitcoin.

Kryptovalutaer har opprinnelig vært en butikk med verdi på grunn av Bitcoin, men Litecoin endrer dette perspektivet ved å være et byttemiddel. Litecoins lave transaksjonsgebyrer, enkle transaksjoner og lynrask hastighet, to og et halvt minutt per generasjon av blokker, har gjort det til et populært valg for å være “transaksjonens kryptovaluta”.

Litecoin er en av de eldste kryptovalutaene og har vært i topp ti som utfører kryptokurver for det meste av livet, for tiden rangert som den 8. største kryptokurrency når det gjelder markedsverdi, med en markedsverdi på 5,92 milliarder dollar..

I begynnelsen av 2020 ledet Litecoin markedet og var en av de beste kryptovalutaene, noe som var ganske forvirrende for investorene da markedet var i litt usikkerhet på grunn av COVID-19..

April til oktober var ikke like bra for Litecoin, men det fikk raskt fart i november og har vært i en økning siden den gang. I november rykket den også opp fra den 9. største kryptoen til den 8. største.

litecoin prisdiagram

Data med tillatelse fra CoinDesk

Hva driver Litecoin-prisen?

Nå oppstår spørsmålet hva som driver Litcoin-prisen?

Litecoin fram til 2016 gikk opp, og det nådde en topp på rundt $ 330. Men det var kortvarig, og markedet tok igjen Litecoin. Litecoin har sett noen av de verste bjørnemarkedene med et lavt beløp på $ 3.

Den har imidlertid vært jevn oppover siden. Noen tilnærminger for fremtiden er håpefulle, mens andre ikke så mye. COVID-19 har ført til enestående problemer med seg selv, problemer som også har rystet den tradisjonelle investeringen og kryptovaluta-investeringen.

Det korte svaret på dette spørsmålet er: Etterspørselen etter Litecoin er det som bestemmer prisen.

Men det er ikke så enkelt.

Prisene bestemmes i markedet når etterspørselen møter tilbudet. Men det er tilfelle for konvensjonelle varer & varer. Ingenting om kryptovaluta er konvensjonelt; det er heller ikke prisfastsettelsen.

Mens tilbudet vanligvis er en avgjørende funksjon, er etterspørselen den viktigste faktoren som spiller en avgjørende rolle for å bestemme prisen på Litecoin. I motsetning til andre valutaer er tilgangen på kryptovalutaer fast. Tilførselen til Litecoin kan ikke øke med 84 millioner mynter. Derfor mislykkes markedsøkonomien oss med hensyn til prisbestemmelse av kryptovalutaer, da tilbudet ikke kan endres for å justere prisene, og prisene er bare avgjørende for etterspørsel..

I hovedsak bestemmer handelsvolumet etterspørselen. Et høyt volum av Litecoin som selges forårsaker fall, og et høyt volum som blir kjøpt, fører til prisstigninger. Grunnleggeren Charlie Lee selv forårsaket en trend på bjørnemarkedet da han bestemte seg for å selge Litecoins på sin høyeste tid.

Prisene på kryptovaluta er bare en refleksjon av deres nåværende etterspørsel, men det er forskjellige faktorer på etterspørselssiden, som til slutt bestemmer prisen.

Klar til å investere i Litecoin?

Men hva er faktorene som påvirker Litecoin LTC-pris?

4 faktorer vil kjøre Litecoin-prisen i 2021

1. Utførelse av konkurrerende mynter

En annen viktig faktor som bestemmer prisen på Litecoin er antall, kvalitet og priser på konkurrerende kryptovalutaer. For å dykke dypere inn i dette, er det fordi konkurrerende kryptovalutaer også påvirker etterspørselen etter Litecoin. Hvis en konkurrerende mynt får fart, vil investorer velge den, noe som vil påvirke Litecoins etterspørsel negativt. Til slutt koker alt ned til etterspørselen etter Litecoin.

Bitcoin er navnet som kommer til tankene når man tenker på kryptovalutaer. Å være den opprinnelige kryptovalutaen, så vel som den dominerende, spiller den en viktig rolle i etterspørselen etter andre kryptovalutaer. Litecoin er også veldig nært knyttet til Bitcoin på grunn av dets lignende merke, og dermed får det merverdi på grunn av den tilknytningen.

Bitcoin og Litcoin har en veldig sterk positiv sammenheng med 0,83, som, i lekmannsbetingelser, betyr at LTC-prisene er svært avhengige av BTC. Og da vi er klar over Bitcoins solide posisjon, er det svært lite sannsynlig at Litecoin-prisene vil påvirke Bitcoin like mye som Bitcoins priser påvirker Litecoin.

Prisene på Bitcoin og andre kryptovalutaer er den klart viktigste faktoren som påvirker prisene på Litecoin. Noen analytikere har anslått at andelen av Bitcoins priser i prisbestemmelsen i Litecoin er like mye som 68%, som bare etterlater 32% for andre faktorer.

litecoin pris prediksjon diagram

Data med tillatelse fra CoinPredictor.io

2. Økt adopsjon

Charlie Lee, grunnleggeren av Litecoin, laget Litecoin med visjonen om å gjøre det til et byttemiddel. Generering av Bitcoin-blokkering kan ta opptil 10 minutter å behandle, og for øyeblikket er en Bitcoin verdsatt til $ 19.475; derfor oppmuntrer Bitcoin ikke akkurat til transaksjoner, men tjener heller det opprinnelige formålet med å være en verdi av verdi.

Når vi er vitne til at verden beveger seg mot digitalisering, har adopsjonen av Litecoin som en digital valuta gradvis økt. Flere og flere kjøpmenn adopterer Litecoin for generelle transaksjoner.

Det har blitt kalt “kryptovaluta for betalinger” av selgere på grunn av det høye bruksnivået. Enkelhet, hastighet og økonomi ved transaksjoner har gjort et populært valg blant selgere. Transaksjonsgebyrene er ikke bare lave, men gikk gradvis ned i 2019, noe som desto mer oppmuntret selgere til å velge Litecoin.

Ettersom flere og flere mennesker aksepterer Litecoin som en digital valuta, vil verdien fortsette å øke. Charlie Lee og Litecoin Foundation har spilt en aktiv rolle i å gjøre Litecoin mer og mer praktisk.

3. Risikovillig appetitt

Investering er generelt ikke for den sjenerte og sjenerte. Det krever skarp vidd og smak for risikotaking. Risikotaking og volatilitet i avkastningen har økt drastisk når det gjelder kryptovalutaer. Kryptovaluta anses nå som høyrisiko- og høy volatilitetsinvesteringer.

Spesielt Litecoin har blitt sett på som en mer risikabel kryptokurrency sammenlignet med andre på topp 10-listen, siden den har sett noen enorme høyder og nedturer tidligere.

Investorers nettoverdi, nåværende inntekt og forventninger til fremtiden er noen av faktorene som avgjør deres risikovillige appetitt.

I lys av COVID-19 kan den risikovillige appetitten ha gått ned på globalt nivå. Ledigheten har steget til rekordnivå, og folk sliter med å oppfylle sine daglige nødvendigheter. Derfor er investorer kanskje ikke villige til å ta mange risikoer.

Disse faktorene er riktignok viktige, men de viser ikke det fullstendige bildet. Å måle etterspørsel etter hva som helst, enn si en kryptovaluta, er en vanskelig virksomhet, da det er mange faktorer som spiller en avgjørende rolle. Investorens oppfatning av fremtiden, selv om den er feil, spiller en viktig rolle.

Høy profilstøtte og god mediedekning påvirker investorenes oppfatning og i sin tur deres avgjørelser. Prisene er også sterkt påvirket av "hypes." Jo flere folk snakker optimalt om Litecoin, jo mer vil etterspørselen øke.

4. Enestående problemer som følger med COVID-19

De fleste av oss har lært å leve med COVID-19 og de unike utfordringene den har brakt med seg selv, og de av oss som ikke har gjort det, vil de snart. Tross alt er vi mennesker, og vi er designet for å tilpasse oss.

Kryptovaluta-investering er et høyrisiko- og høybelønningssystem. Markedet er veldig ustabilt. Cue i COVID-19, og du har volatilitet som er utenfor diagrammene. Vi har ikke tiltak som kan bestemme eller til og med forutsi prisene på kryptovalutaer. De vi har er feil.

Globale markeder er i en lavkonjunktur, og investorer er forvirret. De siste par månedene har vi vært vitne til mange bjørn og bullish trender. Med dette usikkerhetsnivået vil investorer kanskje være på den sikre siden i stedet for å ta høy risiko.

Er Litecoin en god investering?

Invester i Litecoin eller en hvilken som helst form for eiendel kan være veldig risikabelt hvis du ikke vet hva du gjør. Du spør deg kanskje: “Skal jeg kjøpe Litecoin akkurat nå?” Så her er en godbit, å investere kapitalen din trenger ikke å være komplisert.

Å være en av de eldste kryptovalutaene, har den etablert seg. Investorer er generelt optimistiske med hensyn til Litecoins fremtid. Anseendet som Litecoin har opprettholdt ved å holde seg i de ti beste kryptovalutaene siden starten, går ikke ubemerket hos investorer..

I 2019 slo Litecoin Bitcoin og var i topp 3 som utførte kryptovalutaer. Å slå Bitcoin er en bragd i seg selv, som utvilsomt førte den under søkelyset.

Spådommer og estimater fra toppinvestorer er håpefulle. Crypto Research Report Group, et veletablert kryptoforskningsfirma, har gitt spesielt håpefulle spådommer i sin rapport. I følge gruppen kunne Litecoin nå $ 1200 i 2025 og en hel del $ 2250 i 2030.

Dan Gambardello, grunnleggeren av Crypto Capital Venture, har kunngjort til investorer å forvente en bullish markedstrend for alle kryptovalutaer mens de legger vekt på Bitcoin og Litecoin. Gambardello uttalte: “Litecoin konsoliderte til rundt $ 70 før [en] massiv løp til $ 1000 +”.

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av prognoseprognoser for Litecoin LTC-pris i 2021, 2022, 2023 og 2025+ som tilbys av tekniske analytikere og eksperter i bransjen.

År Høy Lav
2021 $ 160 $ 35
2022 $ 320 $ 170
2023 $ 2500 $ 350
2025+ $ 8000 $ 650

Til slutt kan du finne mange forsikringer om prisøkninger, men alt avhenger av deg. Hva slags investor vil du være? Finn ut svaret på det spørsmålet, du vil definitivt vite om Litecoin er en god investering!

Lær å investere i Litecoin

Hvis du vil lære å investere i Litecoin eller annen kryptovaluta, har Trading Education forberedt de beste kursene for deg for å lære så raskt som mulig og gjøre deg til en mester i handelsnæringen..

Bli med i Trading Education og dra nytte av det brede handelssamfunnet vi har. Trading Education lager ikke bare kurs, men det er et akademi for handel i seg selv med et veldig bredt fellesskap av elever og erfarne handelsmenn som vil gjøre sitt beste for å lære deg på din vei til suksess.

Kjøp Litecoin LTC på eToro Exchange

investere i litecoin

På eToro kan brukere kopiere de beste Litecoin-forhandlerne og profesjonelle investorer ved å bruke CopyTrader ™ funksjon.

Nå vet du hvilke faktorer som kan føre til Litecoin-prisen i 2021. Hvis du føler deg inspirert til å investere i Litecoin, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handelskunnskap, kan du være glad for å vite at etoro gir muligheten til å handel med Crypto-eiendeler og CFD-er på opp til 90+ kryptovalutaer.

eToro – Kjøp LTC med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Viktige punkter

 • Litecoin, også kalt “lite versjon av Bitcoin”, har vært en dominerende kryptovaluta siden starten i 2011 av grunnleggeren Charlie Lee.
 • Litecoin har vært i topp ti som utfører kryptokurver for det meste av livet, og den er for tiden rangert som den 8. største kryptokurrency når det gjelder markedsverdi, med en markedsverdi på 5,92 milliarder dollar..
 • De viktigste determinantene for Litecoin-prisen er ytelsen til konkurrerende mynter, økt adopsjon og risikotaking.
 • Bitcoin og Litcoin har en veldig sterk positiv korrelasjon på 0,83, noe som i lekmannsbetegnelse betyr at LTC-prisene er sterkt avhengige av BTC.
 • Når vi er vitne til at verden beveger seg mot digitalisering, har adopsjonen av Litecoin som en digital valuta gradvis økt.
 • Spesielt Litecoin har blitt sett på som en mer risikabel kryptokurrency sammenlignet med andre på topp 10-listen, siden den har sett noen enorme høyder og nedturer tidligere.
 • Crypto Research Report Group, et veletablert kryptoforskningsfirma, har spådd at Litecoin-prisen kan nå $ 1200 i 2025 og en hel del $ 2250 i 2030.
 • Dan Gambardello, grunnleggeren av Crypto Capital Venture, har uttalt: “Litecoin konsoliderte til rundt $ 70 før [et] massivt løp til $ 1000 +”.

Vi håper at du har funnet denne artikkelen nyttig, og at den har motivert deg til å starte dine LTC-handelseventyr. Gi i så fall del det i tilfelle det er noen andre som ønsker å dra nytte av det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me