Investering i Bitcoin Cash: Hva vil drive Bitcoin Cash-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i Bitcoin Cash i 2021

Hvor vil Bitcoin Cash BCH-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med Bitcoin Cash-prisen i 2021? Kryptovalutaer har fått enorm popularitet. Imidlertid har investorer alltid lurt på hva som virkelig driver Bitcoin Cash-prisen?

Spesielt på denne tiden da artikkelen skrives, opplever kryptokurver en enorm vekst, med Bitcoin på toppen som nesten slår 2017-rekorden.

Hvis du vil kjøpe Bitcoin Cash raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Men hva som virkelig driver Bitcoin Cash Price?

Det er hovedsakelig tre faktorer som driver Bitcoin Cash Price:

 1. Krav og institusjonell bevissthet
 2. Korrelasjon til Bitcoin
 3. Potensialet til å bli et ledende online betalingsverktøy

Her på Trading Education analyserte vi disse tre faktorene, og nedenfor vil vi vise deg mer detaljer hva vi har funnet ut.

Hvis du vil bli informert i detalj om Bitcoin Cash-prisforutsigelse, kan du ta en titt på denne detaljerte prognosen for prisberegning for Bitcoin Cash.

Hvorfor Bitcoin Cash?

Hvorfor bør investorer vurdere å investere i Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash tilhører på en måte gruppen av nye kryptovalutaer fordi den kom ut 24. juni 2017. Så nettopp i året for kryptovaluta-bommen.

Bitcoin Cash er en gaffel av Bitcoin, noe som betyr at det i utgangspunktet kom ut som den andre versjonen av Bitcoin. Startprisen var $ 543, for å gå etter fem måneder til den høyeste rekorden i historien på $ 3.556.

Selv om Bitcoin Cash er en gaffel av Bitcoin, betyr det ikke at prisene deres beveger seg på samme måte. Bitcoin Cash, forskjellig kjent som Bcash, delte seg i 2018 i Bitcoin kontanter og Bitcoin SV.

Bitcoin Cash er rangert som den 5. største kryptovalutaen like bak Tether, som er rangert som 4.. Dens markedsverdi er foreløpig $ 5151,746,834.

I skrivende stund har Bitcoin Cash opplevd en drastisk økning i verdi, blant de totale prisøkningene i kryptovaluta nylig. Prisen på Bitcoin Cash for øyeblikket er 345,21, og eksperter spår en pågående økning for mynten, noe som gjør det til et godt investeringsalternativ for investorer.

bch prisdiagram

Alltid Bitcoin Cash prisdiagram. Kilde: Coinmarketcap

Vil du vurdere å investere i Bitcoin Cash BCH?

Hva driver Bitcoin Cash Price?

Kryptovaluta blir nå sett på som et fristed, eller digitalt gull, ettersom det i 2020 var en enorm institusjonell investering, med Paypal ved roret, som bestemte seg for å tilby kryptotjenester og kjøper Bitcoin i store mengder.

“Etter hvert som sentralbankene fortsetter å trykke mer penger for å lindre den økonomiske nedgangen, ser investorer etter en eiendel som fungerer som en sikring, og bitcoin ser ut til å være svaret,” sa Konstantin Anissimov, administrerende direktør ved den Londonbaserte kryptovaluta-utvekslingen CEX.IO til The Uavhengig.

Kryptovaluta går gjennom et bull-run akkurat nå, hevder noen eksperter.

Men la oss se hva som virkelig påvirker prisen på Bitcoin Cash?

3 faktorer vil drive Bitcoin-kontantprisen i 2021

Faktor 1: Krav og institusjonell bevissthet

Formålet med Bitcoin Cash som blockchain er å bli det ledende online betalingsverktøyet. Så, som en mye mer kompetent blockchain enn Bitcoin selv, finner Bitcoin Cash mer anvendelse i praksis. Bitcoin Cash behandler transaksjoner raskere enn Bitcoin og med lavere avgifter også.

Siden den er perfekt som sådan, er det muligheten for at ulike finansielle selskaper vil adoptere den i enda større grad, og dermed påvirke prisen og øke verdien. Fordi, som den grunnleggende regelen for økonomi sier; når etterspørselen øker, øker prisen også.

Faktor 2: Korrelasjon til Bitcoin

Altcoins er korrelert med Bitcoin, og følgelig, når prisen på Bitcoin endres, påvirker det også prisen på altcoins. Bitcoin Cash er en av altcoins som hovedsakelig er korrelert med Bitcoin. Hvis vi tar et eksempel på perioden, viste Bitcoin-Cash 2019 korrelasjoner mellom 74% og 82% med Bitcoin.

Korrelasjon mellom Bitcoin og altcoins fra april-juni 2019. Kilde: Cointelegraph

Anerkjente kryptovalutaer som Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, NEO, Monero og XRP er alltid sterkt korrelert med Bitcoins oppførsel. Så investorer vil betrakte Bitcoin Cash som en skikkelig investering i bullish tid, fordi det er gode muligheter for høy avkastning.

Faktor 3: Potensialet for ledende online betalingsverktøy

Kan Bitcoin Cash bli den viktigste blockchain for online betalinger?

Som nevnt er Bitcoin Cash en mer kompetent blockchain som Bitcoin selv, med raskere transaksjoner og lavere avgifter. Derfor har Bitcoin Cash potensialet til å bli den viktigste blockchain for online betalinger.

Interessant nok, det som presset den harde gaffelen, var splittelsen av utviklere i to grupper. En gruppe ønsket å legge en 8 prosent skatt på Bitcoin Cash mining, med sikte på at 8 prosent skulle omfordeles for å finansiere utviklingen av protokollen..

Bitcoin Cash Node støttet ikke ideen, og fikk dermed mer støtte og ble vinnerkjeden ved å ikke bestemme seg for å skattlegge samfunnet deres. Dette vil sannsynligvis påvirke prisen som skyver den opp, da det vil være flere som vil være villige til å kjøpe mynten.

Selv om Bitcoin Cash har vært kontroversiell, har den sin egen supporterklubb som den siste tiden har vært aktiv og markedsført mynten.

Klar til å investere i Bitcoin Cash BCH?

Hvordan investere i Bitcoin Cash i 2021

Tatt i betraktning faktorene nevnt ovenfor, kan vi konkludere med at prisbevegelsen til Bitcoin Cash vil avhenge av etterspørselen og av det virkelige potensialet til blockchain for å bli det viktigste online betalingsverktøyet i nær fremtid..

Også Bitcoin Cash vet å overraske. Hvis vi går tilbake i første kvartal av 2019, hadde Bitcoin Cash opplevd mer enn 200% vekst innen seks måneder. I løpet av denne perioden vokste Bitcoin Cash enormt da det ble adoptert mye, og infrastrukturen ble styrket.

bitcoin kontant pris diagram

Bitcoin cash (BCH) markeder hadde økt med 213% de første seks månedene av 2019. Kilde: Bitcoin.com

Noen av børsene hvor Bitcoin Cash handler mest, er Binance, Digifinex, Hitbtc, Coinbase, Bitstamp og Bitforex.

Men hvor mye vil Bitcoin Cash-prisen gå i 2021?

“Årsakene til at jeg begynte å investere i Bitcoin i 2011 er nøyaktig de samme grunnene til at jeg investerer i Bitcoin Cash i dag”, Roger Ver, medskaperen av Bitcoin Cash twitret tilbake i 2018, og antydet at Bitcoin Cash kunne oppleve noe som ligner Bitcoin de neste årene.

Ver har vært optimistisk om Bitcoin Cash og har påpekt at blockchain virkelig kan være det viktigste verktøyet for online betalinger.

Det er forskjellige tanker om prisforutsigelsen til Bitcoin Cash. Ver mener for eksempel at Bitcoin Cash Price vil doble seg og vil nå $ 500 innen november 2021.

Dessuten, Digitalcoin er enda mer optimistisk og forutsier at Bitcoin Cash-prisen vil gå over $ 1000 i januar 2021.

prediksjonsdiagram for bitcoin kontantpris

Prediksjon av Bitcoin kontantpris for 2021. Kilde: Digitalcoin

I følge disse spådommene som er veldig optimistiske, er det trygt å si at Bitcoin Cash er et godt investeringsalternativ for investorer i 2021.

Hvis du vil bli informert i detalj om Bitcoin Cash-prisforutsigelse, kan du ta en titt på denne detaljerte prognosen for prisberegning for Bitcoin Cash.

Bitcoin kontantpris utover 2021

Ifølge spådommer vil Bitcoin Cash opptre annerledes utover 2021. Langvarsel spår at Bitcoin Cash vil slå så lavt som $ 75 innen utgangen av 2023, noe som indikerer en pessimistisk langsiktig Bitcoin Cash-spådom.

Men på sikt er Digitalcoin mer optimistisk og forutsier at prisen på Bitcoin Cash vil nå så høyt som $ 1 401,82 i desember 2026.

bitcoin kontantpristabell

Bitcoin Cash-prisen kan nå $ 1 401 innen desember 2026. Kilde: Digitalcoin

Poenget: Er Bitcoin Cash et godt investeringsalternativ for investorer?

I henhold til spådommene som er nevnt ovenfor, vil Bitcoin Cash gå gjennom en oppadgående fase i 2021 for å gå nedover rett etter samme år. Men da vil det ta seg nye høyder innen 2026. Så, vi kan konkludere med at Bitcoin Cash er et godt investeringsalternativ for investorer som har tålmodighet til HODL.

Lær å investere i Bitcoin Cash

Siden vi går gjennom en fase når kryptokurver vokser raskere, er det veldig viktig å lære handel som en ferdighet fordi fordelene kan være enorme i nær fremtid. Som Warren Buffett sa: “Jo mer du lærer, jo mer tjener du”.

Med den institusjonelle adopsjonen som vil skje, vil det ikke være overraskende at kryptokurver vil være en viktig del av verdensøkonomien i fremtiden. Derfor har vi her på Trading Education forberedt kursene våre på en slik måte at vi forbereder deg med best mulig ferdigheter for å dra nytte av å handle og investere i kryptovalutaer. Bli med på det store handelsakademiet her på Trading Education og utstyr deg med den beste kunnskapen og ferdighetene for handel.

Ta en titt på våre kurs for kryptohandel her.

Begynn å investere i Bitcoin Cash med eToro

På denne tiden når kryptokurver opplever en drastisk økning, har mange kryptokursutvekslinger dukket opp. Likevel er det vanskelig å finne en som eToro som oppfyller alle vilkårene når det gjelder handel.

Nå vet du hvilke faktorer som kan føre til Bitcoin-kontantprisen i 2021, hvis du føler deg inspirert til å begynne å investere i Bitcoin Cash BCH, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handelskunnskap, kan du være glad for å vite at etoro gir muligheten til å handle med Crypto-eiendeler, inkludert Bitcoin Cash, og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Kjøp Bitcoin Cash med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Bitcoin kontantpris – viktige poeng

 • Bitcoin Cash ble utgitt i 2017, og det er en gaffel med Bitcoin.
 • Bitcoin Cash er rangert som den 5. største kryptovalutaen like bak Tether.
 • Tre faktorer som driver prisen på Bitcoin Cash er etterspørsel og institusjonell bevissthet, sammenheng med Bitcoin og potensialet til å bli ledende online betalingsverktøy.
 • Bitcoin Cash lanseringspris var $ 543, for å gå etter fem måneder til den høyeste rekorden i sin historie på $ 3.556.
 • Bitcoin Cash er en mer kompetent blockchain enn Bitcoin selv, og den har potensial til å bli den viktigste blockchain for online betalinger.
 • I første kvartal av 2019 hadde Bitcoin Cash opplevd mer enn 200% vekst innen 6 måneder.
 • Bitcoin Cash kan gå over $ 1000 i januar 2021, ifølge Digitalcoin.
 • Longforecast spår at Bitcoin Cash vil slå så lavt som $ 75 innen utgangen av 2023.
 • Digitalcoin spår at prisen på Bitcoin Cash vil nå så høyt som $ 1 401,82 i desember 2026.
 • Bitcoin Cash er et godt investeringsalternativ for investorer som har tålmodighet til HODL og får avkastning innen 2025-2026.

Vi håper at denne artikkelen har gjort det tydeligere for deg hvor Bitcoin Cash-prisen vil være orientert når det gjelder verdi. Og til slutt, hvis du har likt å lese denne artikkelen, del den, for det er kanskje noen andre som kan ha nytte av den.

Les mer:

Fordeler og ulemper ved å investere i Bitcoin Cash

Er Bitcoin Cash en god investering?

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me