Kan Bitcoin oppnå prisen på $ 100K i 2021 – Er $ 500K og $ 1 million en mulighet på lang sikt?

Bitcoin-pris til $ 100.000 i 2021?

 • Tesla investerte $ 1,5 milliarder dollar i BTC, og kan begynne å akseptere kryptovalutaen som betaling i fremtiden. Da nyheten kom, steg prisen på Bitcoin øyeblikkelig med rundt 14% til mer enn $ 44.000 per mynt.
 • Bitcoin kan rally så høyt som $ 100.000 i 2021, men priser på det nivået "ville vise seg å være uholdbar," Sa JPMorgan.
 • S2F-skaperen er ikke i tvil om at Bitcoin-prisen vil slå $ 100 000 innen desember 2021.
 • Bloomberg-analytiker: Bitcoin-prisen kan slå $ 500 000 eller synke til null. Prisen på Bitcoin (BTC) kan enten være på vei til $ 500 000-marken, eller den kan mislykkes.

Bitcoin tiltrekker øynene til store investorer og fremtredende selskaper. 2020 har blitt utgangspunktet for Bitcoin institusjonalisering. Annet kalt "Kongen av kryptovalutaer" i 2020 og i begynnelsen av 2021 har Bitcoin nådd priser som aldri har blitt sett før i sin eksistenshistorie.

I øyeblikket skriver Bitcoins pris 32658 dollar. Siden Bitcoins pris er enormt påvirket av etterspørselen, har prisen steget dramatisk og nådd en heltidshøyde på 41.941 dollar 8. januar 2021, siden store selskaper har investert store summer.

Forsyningens død

Å vite at prisen på Bitcoin påvirkes av tilbud og etterspørsel, vurderer investorer at når Bitcoin når tallet på 21 millioner BTC i omløp, vil prisen øke med et stort beløp, gitt at det ikke vil være mer tilbud. Så jo mer etterspørsel det vil være, jo mer vil prisen øke.

Hele mengden Bitcoin i omløp er over 18 millioner BTC. Kilde: Blockchain.com

Teknologien designet for Bitcoin er så sofistikert. Bitcoin produseres gjennom gruvedrift.

Gruvedatamaskiner autentiserer blokkeringer av transaksjoner ved å konkurrere om å løse kompliserte matematiske problemer hvert 10. minutt. Den første gruvearbeideren som løser problemet og fjerner transaksjonen blir belønnet med nye bitcoins.

Hvert fjerde år går Bitcoin gjennom en prosess som heter "halvering". Halvering av Bitcoin reduserer hastigheten som nye mynter blir opprettet. I mai 2020 gikk Bitcoin gjennom en tredjedel "halvering", i sin historie, noe som betyr at tilbudet blir enda mer begrenset.

På toppen av det har vi Paypal som lar brukerne kjøpe kryptovalutaer på plattformen og kjøpe varer ved hjelp av kryptovalutaer som betalingsskjema. Også store, troverdige selskaper investerte enorme mengder penger i Bitcoin, for eksempel Microstrategy med 1,3 milliarder dollar.

Så Bitcoin-tilbudet synker, og vi er på vei til et punkt der det ikke vil være noe tilbud lenger. Det vil bare være etterspørsel etter Bitcoin, noe som betyr at prisen bare kan øke.

Analytikere mener at Bitcoin kan nå tall som $ 100K, $ 500K eller til og med $ 1 million. Men er det en mulighet eller er det bare en overdrivelse? La oss finne ut nedenfor.

Har du vurdert å kjøpe Bitcoin?

Kan Bitcoin nå $ 100 000 i 2021?

Ifølge mange analytikere kan Bitcoin slå $ 100,00 innen 2021. Selv om seks sifre kan virke som umulige for mange, ser det ut til at noe slikt er mulig når det gjelder Bitcoin-prisforutsigelser,

Skaperen av Stock-to-Flow (S2F) populære Bitcoin-prediksjonsmodell Plan B twitret i november 2020 at Bitcoin kunne slå $ 100K innen desember 2021.

I følge Plan B er det klare bevis for at Bitcoin-tilbudet synker. Han nevnte at han stoler på modellen sin i tweet og det "Bitcoin tapper $ 100K-288K før desember 2021." Som vi nevnte ovenfor, skjedde Bitcoin-halvering 11. mai 2020, noe som begrenset tilbudet enda mer ved å redusere hastigheten som nye mynter blir opprettet. Derfor kan Bitcoin øke i pris.

Videre sa Brian Estes, investeringssjef i hedgefond Off The Chain Capital, at for Bitcoin går det ikke fra $ 18 000 til $ 100 000 på ett år..

Estes spår at bitcoin kan slå mellom $ 100.000 og $ 288.000 innen slutten av 2021.

"Jeg har sett Bitcoin gå opp til 10X, 20X, 30X på et år. Så å gå opp 5X er ikke så farlig," Sa Estes.

Videre har en senioranalytiker ved den amerikanske baserte finansgiganten Citibank Tom Fitzpatrick skrevet en rapport som skisserer likheter mellom 1970-tallets gullmarked og Bitcoin.

Fitzpatrick sa at Bitcoin kunne klatre så høyt som $ 318 000 innen utgangen av 2021, noe som indikerer et begrenset tilbud, krysser grenser for enkel bevegelse og gåtefullt eierskap.

JP Morgan sa også i et notat at Bitcoin kan stige til $ 146 000 på lang sikt som det konkurrerer med gull. JP Morgan ser Bitcoin som en "alternativ" valuta, med tusenvis av investorer som foretrekker "digitalt gull" over tradisjonelt gull og stimulerende etterspørsel etter kryptovalutaen.

"Selv om vi ikke kan utelukke muligheten for at den nåværende spekulative manien vil spre seg ytterligere, og presse Bitcoin-prisen opp mot konsensusområdet mellom $ 50k – $ 100k, tror vi at slike prisnivåer vil vise seg å være uholdbare," notatet sa.

Kan Bitcoin treffe $ 500K?

Analytikere mener at Bitcoin kan gå langt utover $ 100K, mot $ 500K-merket. Tilbake i september 2020 sa Mike McGlone, analytiker fra Bloomberg Intelligence "Bitcoin kan slå $ 500 000, ellers kan det mislykkes."

Bitcoin kan treffe $ 500.000, Grunnlegger og administrerende direktør i Ark Invest Catherine Wood sa at ettersom institusjonell etterspørsel etter Bitcoin kunne føre Bitcoins pris til $ 500.000.

Catherine sa at prisen på Bitcoin kan stige "til et sted i området $ 400 000 til $ 500 000." Woods påpekte videre at Bitcoin er den mest anerkjente valutaen i krypto-aktiva-økosystemet "tilsvarer dollar i fiat-valutasystemet."

I tillegg under en intervju med podcast-verten Peter McCormack, Gemini-kryptobørsstifterne Tyler og Cameron Winklevoss sa at Bitcoin til slutt kunne slå $ 500K.

"Spørsmålet i vårt sinn er ikke så mye når det opp til $ 500.000, men hvor raskt?" Sa Tyler Winklevoss under podcasten. "Jeg vil liksom hevde at $ 500.000 Bitcoin faktisk er ganske konservativt og at spillet ikke engang egentlig har startet," La Cameron til.

Tvillingbrødrene sa at institusjonaliseringen av Bitcoin har begynt, men dette er fortsatt den tidlige fasen ettersom Wall Street ikke har vært involvert ennå.

"Wall Street er ikke her ennå. Institusjoner er ikke i Bitcoin akkurat nå. Det har vært et detaljhandelsfenomen det siste tiåret. Så Wall Street snakker om det, de er klar over Bitcoin, men de er ikke egentlig i det fra vårt perspektiv, men det begynner å skje," Sa Tyler Winklevoss.

Kan Bitcoin treffe $ 1 million?

Bitcoin vil øke til 1 million dollar i løpet av 5 år av en ‘enorm vegg av penger’, sa Goldman Sachs hedgefondssjef.

 • Prisen på bitcoin kan treffe 1 million dollar på fem år
 • Bitcoin kan nå 1 million dollar i 2022, sa Seth Ginns

Analytikere tror allerede at Bitcoin kan nå $ 1 million. Siden Bitcoin har vist sitt potensial med prisøkningene den nylig opplevde og gitt faktorene nevnt ovenfor;

Coinfunds administrerende partner Seth Ginns snakker for Bloomberg påpekte at Bitcoin kunne nå 1 million dollar innen 2022.

Han understreket at den kritiske faktoren som kan påvirke Bitcoins vekst er institusjonaliseringen. Ifølge ham, hvis vi ser på mønstergjenkjenningen av Bitcoins 4-årige sykluser, ser $ 150K til $ 250K ut som basissaken. Ginns sa videre at Bitcoin kunne nå $ 1 million innen 2022, noe som er en kortere periode enn forventet av mange.

"Vi kan trekke frem neste syklus, og se Bitcoin gå til $ 500K til $ 1 million," Sa Ginns.

Videre, Clem Chambers, administrerende direktør for private investorer nettstedet ADVFN.com, i en artikkel for Forbes, innrømmer at han er overbevist om at Bitcoin kan nå $ 1 million.

"Jeg har kommet til at Bitcoin går til $ 1.000.000", Chambers bemerket.

Han utdypet videre at utskrift av penger vil øke inflasjonen, noe som kan presse investorer til å kjøpe mer Bitcoin.

"Akkurat nå er det bare rundt 18 millioner bitcoins (med maksimalt 21 millioner), og hvis noen større økonomi eller gruppe av mindre land smeltet ned til hyperinflasjon, ville det alene drive krypto i bane i dollar", Chambers skrev.

Videre, tidligere i 2020, i en intervju med Stansberry Research Raoul Pal, den tidligere Goldman Sachs hedgefondforvalteren som grunnla Real Vision, sa at Bitcoin-prisen kan treffe 1 million dollar på fem år. Pal bemerket det "det er en enorm pengevegg som kommer inn i dette."

Dessuten sa han at dette kan skje fordi det er stor interesse å investere i Bitcoin.

Imidlertid bør det nevnes at ingen kan vite nøyaktig hva prisen på Bitcoin kan nå i fremtiden, selv om de ovennevnte BTC-spådommene kommer fra troverdige finansanalytikere. Tatt i betraktning etterspørselen fra institusjonelle investorer og måten markedet utvikler seg på, er det mulig for Bitcoin å nå ovennevnte tall.

Vi må også huske på at kryptokurver er attraktive for tusenårige som ikke er veldig interessert i aksjer, obligasjoner eller eiendom. De ser på kryptovalutaer som en måte å bli uavhengig av det tradisjonelle økonomiske systemet. Så med generasjonsskiftet, kunne også etterspørselen etter Bitcoin øke.

Har du vurdert å kjøpe Bitcoin?

Hvorfor bør du investere i Bitcoin med eToro?

eToro er en brukervennlig plattform. Det som skiller eToro fra andre plattformer er at du kan lære innen plattformen hvis du er nybegynner, siden eToro er en sosial handelsmegling, der handelsmenn deler nyheter og hendelser, og hjelper hverandre. Men eToro er en plattform som også passer til erfarne investorer. I tillegg til kryptovalutaer, i eToro, kan du investere i varer, valutaer, indekser og ETFer.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare

Viktige punkter

 • 2020 har blitt utgangspunktet for Bitcoin institusjonalisering.
 • Bitcoins pris har steget dramatisk og nådde en heltidshøyde på 41.941 dollar 8. januar 2021, ettersom store selskaper har investert store summer..
 • Den totale mengden Bitcoin i omløp er over 18 millioner BTC.
 • Investorer vurderer at når Bitcoin når tallet på 21 millioner BTC i omløp, vil prisen øke med et stort beløp, gitt at det ikke vil være mer tilbud.
 • Med halvering som skjedde i mai 2020, og Paypal introduserte kryptovalutaer til sin plattform og institusjonelle investeringer, forventes Bitcoins pris å sveve mot nye poster.
 • Bitcoin-tilbudet synker, og vi er på vei til et punkt der det ikke vil være noe tilbud lenger. Det vil bare være etterspørsel etter Bitcoin, noe som betyr at prisen bare kan øke.
 • Plan B, skaperen av Stock-to-Flow (S2F) populære Bitcoin-prediksjonsmodell, twitret i november 2020 at Bitcoin kunne slå $ 100K-288K innen desember 2021.
 • Tom Fitzpatrick, senioranalytiker ved amerikansk finansgigant Citibank, har sagt at Bitcoin kan klatre så høyt som $ 318 000 innen utgangen av 2021.
 • JP Morgan sa på deres notat at Bitcoin kan stige til $ 146.000 på lang sikt ettersom det konkurrerer med gull.
 • Grunnleggeren og administrerende direktøren for Ark Invest Catherine Wood sa at etter hvert som institusjonell etterspørsel etter Bitcoin vokser, kan prisen øke til et sted i området $ 400K til $ 500K.
 • Coinfunds administrerende partner Seth Ginns snakket for Bloomberg påpekte at Bitcoin kunne slå 1 million dollar innen 2022.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me