Kan Tezos være en millionærmaker?

Tezos har sett betydelig utvikling siden starten av året, med plattformen som gjorde flere kunngjøringer som Tezos som ble med i OpenSea, ankomsten av StablyUSD og Edo-oppgraderingen. Så er Tezos den ideelle investeringen for 2021? Kan vi anta at Tezos kan være en millionærprodusentinvestering? Flere faktorer kan påvirke prisen på Tezos, men la oss ta en rask titt på hvilke faktorer som kan ha innflytelse på Tezos, og om det virkelig er en investering som kan endre formuen til investorer..

For øyeblikket opplever Tezos eksponentiell vekst takket være masseadopsjon og inngående utvikling, og antas å nå rekordprisnivåer.

Så hva er Tezos?

I likhet med Ethereum er Tezos en smart kontraktplattform som fungerer gjennom en prosess kjent som en "styringsmodell i kjeden." Denne modellen lar Tezos implementere endringer eller oppgraderinger til blockchain uten å måtte gjennomgå en hard gaffel automatisk.

En hard gaffel oppstår når utviklere ikke kan oppnå enighet om endringer eller handlinger som må implementeres på blockchain, noe som fører til en splittelse i blockchain. Den automatiserte implementeringen av endringer på Tezos er en betydelig fordel den har i forhold til andre kryptovalutaer.

Utgitt i 2018, tillater Tezos enhver person som eier Tezos-kryptovalutaen XTZ å stemme på eventuelle endringer i plattformens regler eller handlinger som utføres på plattformen. Når brukerne har stemt og enighet er oppnådd om de nye reglene, starter Tezos automatisk oppdateringen og sørger for at de nye reglene blir implementert. Dette sikrer at Tezos blockchain ikke trenger å gjennomgå en hard gaffel, og sørger også for at den fremtidige retningen som prosjektet tar blir bestemt demokratisk.

Er Tezos investeringen å gjøre?

er tezos en god investering

For å svare på dette spørsmålet, la oss se på hvordan Tezos har utført de siste månedene og se på faktorene som potensielt kan påvirke prisen. Siden begynnelsen av det nye året har Tezos pris hatt en oppadgående trend, selv om det var en viss grad av volatilitet. På $ 1,96 3. januar 2021 hoppet prisen til $ 2,84 innen 10. januar 2021, nesten doblet i pris. 23. januar hadde prisen nådd $ 3,21, og innen 14. februar hadde prisen skutt opp til $ 5,20.

Det er klart at Tezos bare går én vei, og det er oppe. Plattformen har flere fordeler i forhold til andre giganter som Cardano, Ethereum og EOS. Så hva er faktorene som kan gjøre dette altcoin til en millionærprodusent? Investorer har strømmet til Tezos i noen måneder, så la oss se på hva oppstyret handler om.

Utsjekking: Prediksjoner fra Tezos – Hvor mye vil XTZ være verdt i 2021 og utover?

invester i teos

Faktorer som kan gjøre Tezos til en millionærprodusent:

1. Tezos er mer enn bare en kryptovaluta.

Tezos er en skalerbar plattform som kjører på smarte kontrakter. Investorer mener at fordi Tezos er mer enn bare en kryptovaluta og har flere bruksområder, har den et betydelig vekstpotensial. Dette er grunnen til at investorer strømmer til Tezos.

Den kan brukes i flere virksomheter og bransjer, inkludert spillindustrien, en av de raskest voksende bransjene globalt.

2. Selvendrende Blockchain

Tezos er en selvendrende blockchain; noe som betyr at utviklere kan implementere oppgraderinger og endringer i Tezos uten at blockchain trenger å dele seg i to separate blockchains. Fordi endringer bestemmes ved å stemme på dem, eliminerer det behovet for blockchains harde gaffel.

3. Liquid Proof-of-Stake Mechanism and A Unique Governance Process

Tezos bruker en unik og innovativ styringsprosess som kalles "Baking." Tezos beskriver baking som en handling for å signere og publisere blokker på Tezos blockchain. For å delta i bakeprosessen, må brukerne stille et depositum og sette 8000 XTZ.

Baking er en utmerket måte for brukere å tjene belønninger og generere inntekt, noe som gjør det til en fordel å investere i XTZ. Tezos kombinerte også tradisjonell Proof-of-Stake og delegert Proof-of-Stake, slik at bakere som deltar i konsensusmekanismen kan generere belønninger og bidra til nettverket.

4. Verdi blant investorer

Tezos er en verdsatt eiendel i investorsamfunnet takket være den konstante innovasjonen. Det har sikret flere høyprofilerte investeringer fra selskaper som PolyChain Capital. Tezos har også inngått partnerskap med flere finansinstitusjoner, inkludert Brasils ledende bank, Banco BTG Pactual. Venturekapitalisten Tim Draper har også støttet Tezos og investert i den.

5. Et stort og stadig voksende samfunn

En av de viktigste fordelene med Tezos er at teamet bak plattformen tilbyr tilskudd til utviklere for å studere og forbedre plattformen. Tezos jobber aktivt med Kingsland University for å trene de som er interessert i XTZ.

Alle disse faktorene går langt med å ha en positiv innflytelse på prisen på Tezos.

Ikke gå glipp av: Hva vil drive Tezos-prisen i 2021?

Nye kunngjøringer og Edo

Siden begynnelsen av året har Tezos kommet med flere kunngjøringer som har sendt en bølge av positivitet over investorsamfunnet.

Tezos kunngjorde at StablyUSD hadde gjort veien til Tezos blockchain. Tidligere hadde StablyUSD blitt utstedt på Ethereum.

Tezos innebygde mekanisme lar utviklere implementere nye funksjoner og funksjoner på plattformen uten å gå på kompromiss med langsiktig stabilitet. Stabil bestemte seg også for å lansere USDS på Tezos på grunn av de økende bensinkostnadene på Ethereum.

Tezos kunngjorde også at de hadde sluttet seg til OpenSea, den største NFT-markedsplassen og utvekslingsplattformen. NFT-er har steget siden starten av året, og OpenSea dominerer NFT-plassen med mer enn 30% av volumandelen.

Den mest avgjørende utviklingen for Tezos var den vellykkede oppgraderingen til Edo. Dette er den femte Tezos-oppgraderingen de siste to årene, og er den mest ambisiøse og viktige oppgraderingen til Tezos. Edo legger til flere nye funksjoner, feilrettinger, forbedringer i ytelse og gassforbruk. Du finner den komplette listen over endringer som Edo bringer her.

Klar til å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Så vil Tezos bli en millionærmaker?

Tezos har flere fordeler i forhold til andre kryptovalutaer, og fører eksperter til å tro at det har potensial til å være en veldig lønnsom investering. Noen spådommer sier at en investering i Tezos vil gi avkastning på over 300% de neste fem årene, så forestill deg hvor mye investeringen din i Tezos ville være verdt hvis du investerte i dag.

Det forventes at Tezos vil vokse hvis de kan oppfylle sine løfter og være i stand til å utvikle en stabil brukerbase. Vi kan trygt si at Tezos kan bli millionærprodusent.

Foreløpig har Tezos en markedsverdi på 3,77 milliarder dollar, noe som gjør den til en av de største kryptovalutaene etter markedsverdi. Tezos har prestert betydelig bra, enda bedre enn de fleste andre kryptovalutaer de siste månedene. Etter hvert som Tezos får mer anerkjennelse og ser masseadopsjon, vil prisen på Tezos øke betydelig.

Siste tanker

Med et betydelig vekstpotensial er det ingen tvil om at Tezos er en investering det er verdt å vurdere. Tezos, som et investeringsmiddel, blir stadig mer populære blant investorer. Som en langsiktig investering har Tezos potensial til å være millionærprodusent, med noen analytikere som forutsier avkastning på mer enn 300% på 5 år.

Prisen på Tezos skulle øke i 2021 ettersom den har tiltrukket interessen for multinasjonale selskaper og finansinstitusjoner. Imidlertid kommer investeringer i kryptokurver med sitt eget sett med risikoer, så du bør være ekstremt grundig i forskningen din før du investerer.

eToro – Beste megler å kjøpe Tezos XTZ

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me