Kryptovaluta å kjøpe, se på og unngå

Her er noen av kryptovalutaer du kan kjøpe, se på og unngå

Hvilke kryptovalutaer bør jeg vurdere å kjøpe? Er det noen kryptovalutaer jeg bør se på? Og er det noen kryptoer jeg absolutt burde unngå?

Hvis du vil vite hvilke kryptovalutaer du skal kjøpe og se og hvilke du skal unngå, er denne artikkelen bare for deg.

Vi i Trading Education kan hjelpe deg med å få en grundig forståelse av kryptoverdenen og blockchain-teknologien. Registrer deg bare på et av våre online kryptokurs som vil gi en hyggelig læringsreise til suksess med kryptovalutahandel!

Hvorfor bør jeg vite om forskjellige kryptovalutaer å kjøpe, se på og unngå?

Kryptovaluta å kjøpe, se på og unngå

Beste kryptovalutaer å kjøpe

Andre kryptovalutaer å se på

Hva med resten?

Cryptos å unngå for enhver pris

Når du kjøper kryptovaluta

Viktige punkter

Hvorfor bør jeg vite om forskjellige kryptovalutaer å kjøpe, se på og unngå?

Verden for handel med kryptokurver får stadig flere støttespillere fra hele verden. Inkludert deg!

Så, etter å ha avveid fordelene og ulempene, har du bestemt deg for å dykke inn i en verden av kryptovalutahandel. Du kan til og med ende opp med å kjøpe eller handle flere kryptovalutaer samtidig.

Selvfølgelig bør du gjøre det med en god forståelse av hvordan de fungerer. Noen er velegnet til dagshandel, mens andre er til svinghandel eller til og med langsiktig investering.

Når du undersøker en kryptovaluta, er det viktig at du ikke bare ser på pris og markedsbevegelser. Du må også undersøke teknologien ganske mye bak det, så vel som myndighetsreguleringer som kan påvirke handel med kryptovaluta.

Først når du får nok kunnskap om kompleksiteten i kryptovalutaverdenen, kan du begynne å praktisere handel for å etablere en vellykket kryptovalutahandelsstrategi og sunne handelsvaner.

Av disse grunner er det viktig å vite om forskjellige kryptoer å kjøpe, se på og unngå.

Kryptovaluta å kjøpe, se på og unngå

La oss nå se på noen populære kryptovalutaer som anses å være gode for kjøp, samt noen viktige kryptovalutaer du bør holde øye med. Vi ser på noen beryktede kryptoer du bør unngå.

Beste kryptovalutaer å kjøpe

kryptovalutaer å kjøpe

1. Ethereum (ETH)

Ethereum er en av de beste kryptoene å kjøpe. Kanskje et av de mest attraktive aspektene er Ethereums evne til å støtte smarte kontrakter, noe som gjør det svært nyttig for bedrifter.

Gitt sine tekniske fordeler, er det ingen overraskelse at et stort antall andre kryptoer nå er bygget på toppen av blockchain.

På toppen av det har Ethereum et bredt antall dApps (desentraliserte apper) som bruker systemet sitt. Alt dette gjør Ethereum en favorisert kryptovaluta når det gjelder forventet levetid.

Når det gjelder pris, har Ethereum vært ganske stillestående de siste årene, men for kjøpere som foretrekker stabilitet fremfor volatilitet, er Ethereum ganske tiltalende.

Har du vurdert å kjøpe Ethereum?

2. Bitcoin (BTC)

Kanskje du ikke er overrasket over å se Bitcoin – den første og mest handlede kryptoen noensinne – på listen vår. Til tross for den høye prisen er Bitcoin fortsatt den mest favoriserte kryptovalutaen å kjøpe; hovedsakelig fordi det er den eldste kryptoen, derav den mest pålitelige.

Når det er sagt, er Bitcoin også den mest ustabile kryptovalutaen, kanskje til og med den mest ustabile finansielle eiendelen.

Merk at Bitcoins priser alltid går gjennom sykluser. I skrivende stund er Bitcoin verdt $ 16,299 per mynt, noe som er en enorm gevinst sammenlignet med den beryktede 2018-prisfallet da prisene falt ned til $ 5 938,18. Dessverre kan dette skje igjen. Når? Hvem vet! Men det er noe å huske på.

Selv om du ikke bestemmer deg for å kjøpe Bitcoin, du bør se på den nøye, da prisbevegelsene vanligvis har en påkjørende effekt på andre kryptovalutaer.

Har du vurdert å kjøpe BTC?

3. Ripple (XRP)

Ripple er en annen flott krypto å kjøpe. Ripple har som mål å være et levedyktig middel for banktransaksjoner. For å være mer presis, med Ripple, kan man betale en annen person i en valuta, og de vil motta den i en annen.

Ripple kan ende opp med å fungere som en bro mellom kryptoindustrien og bankverdenen. Ripple kan hjelpe institusjoner å vedta blockchain-teknologi og kryptokurrency – noe som uten tvil allerede skjer.

Hvis bankene fullt ut bruker Ripple på sine transaksjoner, kan handelsmenn som har Ripple ha stor nytte av det.

Når det er sagt, bør vi merke oss at mye av kryptovalutaverdenen har unngått Ripple på grunn av sitt forsøk på å hygge seg med banker, som for dem er de dødelige fiendene til kryptoentusiaster..

Hvor mye vil krusning være verdt i 2021 og utover?

Har du vurdert å kjøpe XRP?

4. Litecoin (LTC)

Litecoin er en annen populær krypto som du bør vurdere å kjøpe.

Betraktet som en klon av Bitcoin, Litecoin var en gang den nest mest omsettede mynten, spesielt før Ethereum og Ripple kom sammen.

Selv om Litecoin har mistet fart siden den opprinnelige utgivelsen i 2011, er det fortsatt et veldig respektert navn og en av de mest aksepterte kryptovalutaene for betalinger og transaksjoner..

I noen forstand, Litecoin holder ting enkelt, noe som kan fungere til sin fordel og kan tiltrekke seg flere og flere handelsmenn og investorer.

Har du vurdert å kjøpe LTC?

5. EOS (EOS)

Hvis du leter etter en god mynt å kjøpe, bør du vurdere EOS. EOS fortsetter å konkurrere med Ethereum for å ta nei. Ett sted for smarte kontrakter og dApps. Faktisk de siste årene, EOS har fått det største fellesskapet av dApps-brukere.

Hva gjør EOS skiller seg ut er dens evne til å beseire problemet med skalerbarhet ved å vedta horisontal skalering i forhold til tradisjonell vertikal skalering.

Med andre ord, når systemet vokser, vil flere noder (aka maskiner) legges til ligningen i stedet for å forbedre datakraften. Selvfølgelig må vi vente og se om denne metoden faktisk kan være gunstig.

I mellomtiden er EOS fortsatt en av de mest attraktive kryptoene å kjøpe og selge i verden av kryptovalutahandel.

Har du vurdert å kjøpe EOS?

invester i eos

6. Stellar (XLM)

Stellar’s ​​Lumen er rett og slett en fantastisk kryptovaluta å kjøpe.

Noter det Fantastisk blir ofte ansett som den desidert nærmeste plattformen til Ripple. Rett og slett fordi Stellar var en hard gaffel av Ripples XRP, med lignende funksjonalitet eller muligheten til å legge til rette for transaksjoner mellom forskjellige kryptovalutaer og fiatpenger.

Likevel er Stellar forskjellig fra Ripple. Stellar har sin egen kode. Dessuten er hovedformålet å være helt åpen kildekode for å lette individuell bruk og kryptohandel.

Som sådan, Stellar er mer et verktøy for folket og mindre et verktøy for bankene, og vinner kjærligheten til mange handelsmenn i kryptosamfunnet.

Har du vurdert å kjøpe XLM?

7. Cardano (ADA)

Selv om Cardano er relativt nytt, er det ingen tvil om at Cardano er en anerkjent konkurrent for Ethereums spot i verden av smarte kontrakter og dApps.

Det som får Cardano til å skille seg ut, er dens to-lags blockchain; en spesielt for smarte kontrakter og en annen for økonomiske transaksjoner. Denne to-lags blockchain, kalt ouroboros, kan være en potensiell måte å overvinne det fryktede problemet med skalering.

Imidlertid – akkurat som med andre kryptovalutaer som prøver å løse dette problemet – vil bare tiden vise om Cardanos strategi kan være effektiv eller ikke.

Vi bør også merke oss det Cardano drar nytte av den sterke tekniske og akademiske støtten, som gjør det til en av de beste kryptovalutaene å kjøpe.

Har du vurdert å kjøpe ADA?

8. IOTA (MIOTA)

Selv om IOTA på en eller annen måte er tildekket av kontrovers, bør vi innrømme at IOTA kanskje er en av de mest unike og interessante teknologiene på listen vår.

I hovedsak, IOTA bruker IoT (Internet of Things) til å behandle betalinger. Ved å bruke IoT vil alle enheter med Wi-Fi-tilkobling kunne validere betalinger.

Ikke bare gjør dette betalinger billigere, men det reduserer også mengden datakraft som trengs.

Faktisk stopper ikke dens unikhet her. IOTA kan brukes som et alternativ til blockchain-teknologi helt takket være algoritmen Tangle. Denne algoritmen krever ikke gruvearbeidere, noe som betyr (i det minste for øyeblikket) at det ikke er noen transaksjonsgebyrer.

Har du vurdert å kjøpe IOTA?

Andre kryptovalutaer å se på

cryptoccurencies å se på

1. Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic er en av kryptoene du bør se på. La oss ikke glemme det i 2016, Ethereum ble delt inn i Ethereum (ETH-mynt) og Ethereum Classic (ETC-mynt).

Det var en tid da folk følte at Ethereum Classic var i stand til å konkurrere med Ethereum. Etter hvert som tiden har gått, virker det nå mye mindre sannsynlig. Faktisk vil teamet bak Ethereum Classic aldri bli akseptert av Buterin og Ethereum Foundation.

Likevel, når det gjelder handel, kjøp og salg av Ethereum Classic kan vise seg å være lønnsomt og verdt tiden din.

2. Bitcoin Cash (BCH)

Selv om Bitcoin Cash, Bitcoins lillebror, kan falle til samme skjebne som Ethereum Classic, er denne mynten absolutt verdt å vurdere.

Faktisk bør ikke Bitcoin Cash betraktes som en karbonkopi av Bitcoin, da det er en nøkkelforskjell mellom de to; Bitcoin kontanterSine blokker er fire ganger større enn Bitcoin. Dette betyr at gruvearbeidere kan validere fire ganger så mange transaksjoner, øke transaksjonshastigheter og muligens redusere problemet med skalering.

Ingen overraskelse at fra og med 2020, Bitcoin kontanter er blant de 10 beste kryptovalutaene etter markedsverdi, i henhold til CoinMarketCap. Alt dette gjør det til en verdifull ressurs du bør se på i 2021.

3. Tron (TRX)

Tron er en annen digital eiendel som er verdt å vurdere, en av de beste kryptoene som skal eksplodere i år.

Tron har en interessant nisje. Det har som mål å tjene penger på innhold på nettet og fjerne tredjeparter som tjener på å være vert for online innhold, som YouTube, Google og Facebook.

Med Tron, som innholdsskaper, vil du motta midler for det du publiserer, som antas å være rettferdig. Tron hevder også å være i stand til å håndtere 2000 transaksjoner per sekund. Dermed er Trons TRX definitivt en mynt du bør se på!

4. Tether (USDT)

Tether er en av de mest interessante stablecoins som du bør vurdere å handle.

Vi bør merke oss at en Tether-mynt er nesten lik en dollar, og mange handelsmenn bruker Tether for å holde verdien av investeringene sine.

Gitt at en av hovedårsakene til at Tether ble opprettet var å hjelpe store selskaper med å flytte penger, er det ingen tvil om at Tether er en krypto som handelsmenn bør se på.

5. Dash (DASH)

Dash er også en interessant mynt som kryptohandlere bør se på. Bindestrek konkurrerer i to kryptoløp: å være raskere enn resten og å tilby mer privatliv enn dem.

Merk at med Dash har du to alternativer: PrivateSend for å sende penger anonymt, og InstantSend for å sende penger umiddelbart.

Interessant nok vokser Dash i popularitet, spesielt blant selgere og forhandlere, da det konkurrerer med sentraliserte betalingsplattformer, som Visa.

6. Monero (XMR)

En rival av Dash, Monero er en annen personvernmynt det er verdt å vurdere. Det tilbyr en forvirret offentlig reskontro, noe som betyr at ingen kan se beløpet som er sendt eller deltakerne.

Likevel, på grunn av Moneros hemmelighold, denne mynten har fått oppmerksomhet fra kontroversielle grupper, som hvite nasjonalister, narkotikahandlere og hackere (f.eks., WannaCry-angrep tilbake i 2017). For at Monero virkelig skal streve, må den riste av seg det skyggefulle bildet.

Inntil da er Monero definitivt en av kryptovalutaene som handelsmenn bør se på.

7. Zcash (ZEC)

Zcash er en annen mynt du bør vurdere. Den ble opprettet som en gaffel av Bitcoin, og akkurat som Monero og Dash, har den fokus på personvern (et utrolig vanskelig område å konkurrere i).

Zcash bruker nullkunnskapsprotokoller for å validere transaksjoner, som betyr at transaksjoner kan oppfylles riktig uten å avsløre noen informasjon om dem.

Samtidig har Zcash forsøkt å være gjennomsiktig, noe som gjør det mye mer tiltalende for kryptohandlere og regulatorer.

8. Bitcoin SV (BSV)

Bitcoin SV er en av de beste kryptoene å se og handle på. Det vil være interessant å se om denne mynten kan nå posisjonene til andre Bitcoin-offshoots, som Litecoin og Bitcoin Cash.

Interessant nok har denne mynten kryptovaluta-samfunnet delt. Merk at forkortelsen SV betyr ‘Satoshi Vision’. Dermed skal Bitcoin SV være så nær som mulig Satoshi Nakamotos ideer. For noen betyr dette at Bitcoin SV er nærmere å innse hva kryptovaluta skal være. Andre er ikke sikre og hevder at Bitcoin er den virkelige Bitcoin.

Bortsett fra visjonen, Bitcoin SV skiller seg ut på grunn av sine enorme blokkstørrelser som kan håndtere tonn transaksjoner, med fokus på skalering.

9. Binance Coin (BNB)

Binance Coin er en ganske spennende mynt. Selv om Binance Coun ikke tilbyr noe spesielt unikt i teknisk forstand, er det en krypto verdt å vurdere. Faktisk har det blitt fremhevet som en av de mest stabile myntene i nyere tid.

Binance Coin ble utelukkende laget for å jobbe med Binance-børsen, gir brukerne 25% rabatt når de kjøper kryptovaluta. Verdien er nesten utelukkende knyttet til hvor godt utvekslingsplattformen presterer.

Det er også verdt å merke seg at Binance er basert i Hong Kong. Da Kina fortsetter å slå ned på kryptovaluta og Hong Kong, kan dette føre til problemer i årene som kommer.

10. Neo (NEO)

Når vi snakker om Kina, bør vi nevne at en annen potensiell cryptocurrency verdt å se er Neo. Hvis Neo klarer å riste sjaklene til Kinas kryptoregulering, kan det ende med å dominere den smarte kontraktssfæren.

Vær oppmerksom på at Neo har en viss fordel i forhold til Ethereum, da den kan kodes på mange forskjellige og populære språk. Ethereum, derimot, kan bare kodes i Solidity, et nytt kodingspråk opprettet spesielt for smarte kontrakter.

Som sådan, Neo har mange potensielle kunder. Inntil statusen er sortert, kan den imidlertid ikke oppfylle sitt fulle potensiale.

Hva med resten?

Verden for kryptovalutahandel endrer seg stadig, så listen vår er langt fra full og fullstendig. Det er tusenvis av kryptovalutaer der ute, og mange flere som kommer. Så hold øynene dine rene og se etter gode handelsaktiva.

Bare husk at det ser ut til å være fire hovedområder kryptovalutaer og blockchain-plattformer strever etter:

 • Å slå Bitcoin. Bitcoin 2.0, Bitcoin Cash, Litecoin og Bitcoin SV sikter mot dette stedet.
 • Å slå Ethereum. Å bygge en plattform som kan støtte dApps og smarte kontrakter (eller minst en av de to).
 • Å slå Ripple. For å bygge bro over gapet mellom banker og kryptovaluta og gjøre transaksjoner sømløse mellom de to verdenene.
 • Å tilby mest privatliv. Det er virkelig ingen kryptovaluta som kan hevde seg på toppen her, selv om Zcash, Monero og Dash alle kjemper for det.

Cryptos å unngå for enhver pris

kryptokurver å unngå

Mens det er mange populære kryptoer å kjøpe, og mange flere du bør se på, bør noen kryptoer unngås for enhver pris. I følge Weiss Crypto-rangeringer, kryptokurver med lave rangeringer, alt fra E-, E til E +, bør unngås. For å sette det i perspektiv, i skrivende stund, har både Bitcoin og Ethereum en B.+.

For eksempel, hvis du kommer over noen av disse, hold deg unna dem:

 • Utvidelse
 • Komet
 • Matchpool
 • Mixin
 • Salus
 • PotCoin
 • Novacoin
 • Auroracoin
 • Quark
 • GameCredits
 • Megacoin
 • ATMchain

Vær oppmerksom på at Weiss oppdaterer rangeringene sine ganske regelmessig, og denne listen kan bli utdatert veldig raskt. Hold øye med det når du ser på nye kryptovalutaer å kjøpe.

Når du kjøper kryptovaluta

Selv om det å velge kryptovaluta kan være vanskelig, bør handelsmenn vurdere forskjellige kryptohandelskompleksiteter. Kryptohandel er ikke som aksjehandel. For eksempel krever kjøp av aksjer generelt riktig overvåking av markedet, kryptomarkedet er stort sett ustabilt.

Som sådan er det forskjellige handelsalternativer å vurdere når du arbeider med kryptovaluta. Interessant, de fleste investorer foretrekker å kjøpe en mynt til en lav pris og deretter lagre den til den blir en mer lønnsom investering.

Dermed å utvikle en vellykket handelsplan, man bør investere i riktig handelsutdannelse, handelspraksis og emosjonell selvkontroll.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

 • Bitcoin, Ethereum og Ripple er fortsatt på toppen. Selv om de møter stadig tøffere konkurranse, er de blant de beste kryptovalutaene å kjøpe.
 • Flere kryptoer kjemper for å være nei. 1 personvernmynt. Det er spesielt vanskelig å kåre en vinner i dette området, så hold øynene åpne og vurder mynter, som Monero, Zcash og Dash.
 • Det er fortsatt mange kryptokurver å unngå for enhver pris. Gjør din forskning, vær oppmerksom på svindel, og sørg for at kryptovalutaen du velger er en trygg investering.
 • Kryptovaluta er ikke som aksjer. De er svært flyktige og kan kjøpes på mange forskjellige måter.

Vi i Trading Education kan hjelpe deg med å mestre kunsten med kryptohandel. Bare registrer deg på et av våre handelskurs for å bli en proff i verden av kryptovalutahandel og blockchain-teknologi.

Nå vet du hvilke kryptovalutaer du skal kjøpe, se og unngå. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å handle kryptovaluta, kan du være glad for å vite det eToro gir muligheten til å kjøpe Crypto-eiendeler på opptil 90+ kryptovalutaer. Crypto Traders kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

Hvilken krypto vil du vurdere å kjøpe og hvilken vil du se på? Hvilken kryptovaluta ville du unngå? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Vi håper artikkelen vår Kryptovaluta å kjøpe, se på og unngå var nyttig til deg og sparte deg litt tid i forskningen din.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er svært ustabil. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me