Med 87% opp i prisen, vil Ripple (XRP) treffe $ 1 innen utgangen av 2021?

Ripple (XRP) -mynten har hatt en enorm vekst de siste årene, med en enorm prisstigning. Ripples blockchain-teknologi og dens sikkerhetsprotokoll basert på konsensus tiltrekker seg flere og flere investorer om bord.

I løpet av de siste månedene har Ripple vært en av de beste myntene i kryptoverdenen når det gjelder pris. Investorer er nysgjerrige på å vite om denne kryptovalutaen vil komme seg til $ 1 innen utgangen av 2021, siden den allerede er opp 87% siden begynnelsen av året.

Hva gjør Ripple til en unik kryptovaluta?

Ripple Labs opprettet Ripple med den hensikt å være en mer skalerbar, rask og billigere kryptovaluta. Det tar sikte på å ta ut interbankoverføringens høye kostnader og er dermed populært kjent som ‘kongen av bankinfrastruktur’. Det som gjør Ripple unikt, er at i motsetning til andre kryptoer er Ripple-prosjektet ikke ment å motsette seg de nåværende tradisjonelle finansielle systemene som banker og regjeringer. I stedet har Ripple som mål å integrere med det nåværende systemet for å gjøre det mer avansert og tilgjengelig for brukerne.

Ripple har en unik konsensusmekanisme; det forbedrer den generelle integriteten ved å validere kontosaldoer og transaksjoner. Dette vil til slutt blokkere ondsinnede oppføringer og gjøre transaksjoner svært sikre. Ripple har en mye lavere kostnad enn andre kryptoer i markedet, noe som gjør det til et mulig alternativ for investorer.

Les mer: Hva er Ripple? En nybegynnerguide

The Ripple Network: XRP og XRPL

Populært er Ripple bare en plattform for verdioverføring som er utviklet av Ripple Labs for sine første brukere.

Det er en gjennomsiktig hovedbok kjent som XRP Ledger (XRPL) bak den digitale plattformen. XRPL er en åpen, desentralisert, kryptografisk hovedbok som ikke er basert på noen blockchain, heller drevet av et samfunn uten en sentral autoritet. Det er et peer-to-peer-nettverk som er tilgjengelig for alle. XRP er den opprinnelige valutaen til Ripple-hovedboken, og denne digitale eiendelen overfører verdi over landegrensene umiddelbart med lavere kostnad.

Det er tre hovedprodukter i Ripple Network. xCurrent, som gjør det enkelt å overføre penger for banker. XRapid bruker XRP som en ressurs som hjelper bedrifter og finansinstitusjoner i sine transaksjoner. xVia, ved hjelp av avansert blockchain-teknologi, hjelper selskaper som flytter penger for å få tilgang til informasjonen i bankene.

Blant disse tre produktene er fokus på ODL-løsning (On-Demand Liquidity), et verktøy som er bygget på toppen av meldingssystemet xCurrent. Det er en stor del av RippleNet-pakken som muliggjør billig og øyeblikkelig pengeoverføring for finansielle tjenesteleverandører over jurisdiksjoner ved bruk av XRP-mynt..

ODL reduserer også risikoen for svingninger i valutakurser. Dette er et av Ripples viktigste verdiforslag. Med den underliggende teknologien som kan hjelpe finansinstitusjoner, vil flere og flere banker vedta denne kryptovalutaen. Dette vil øke etterspørselen etter XRP ytterligere, og det er en god sjanse for at Ripple treffer høye områder innen utgangen av dette året..

Ripples nåværende ytelse og fremtidige utvikling

I tillegg til at RippleNet og de tre produktene forbedrer XRPs posisjon i blockchain-nettverket, vil brukssaksverdien utvides til smart kontraktering og DeFi i den kommende fremtiden av Ripple labs. Med en nåværende markedsverdi på rundt $ 1.515.735.575.264 og en praktisk lav pris per mynt, gjør XRP veien til investorens favorittliste i år. Den sirkulerende forsyningen av XRP-mynter er 454042828640, og den har en maksimal forsyning på 100000000000 XRP-mynter.

XRP viser en lovende fremtid når ledelsen hevder at de har signert nesten 300 bank- og finansielle kundepartnerskap. Denne listen inneholder noen av de største våpnene i markedet som Accenture, MoneyGram, BFC Bahrain, etc. I dag legger flere finansinstitusjoner til rette for denne digitale valutaen som et alternativ til SWIFT-nettverket, og dette gir XRP en virkelig applikasjon.

Enkelt sagt, Ripple er en relativt høy markedsverdi og er et sikret, raskt og billig betalingssystem, det har et høyt potensial for vekst i overskuelig fremtid..

Ikke gå glipp av: Ripple Price Prediction

Vil Ripple slå $ 1 innen utgangen av 2021: The Bottom Line

I løpet av de siste årene har Ripple vist en enorm vekst og har skapt betydelige overskrifter ved å hjelpe banksektoren med å oppgradere den underliggende strukturen..

Ripple har gjort transaksjoner billigere og raskere for gjennomsnittlige brukere over hele verden. Med lanseringen av DeFi i den åpne hovedboken Ripple, investeringer fra flere flotte institusjoner og plass til bedre kryptoregulering, har Ripple ganske god sjanse til å rally til $ 1 innen utgangen av 2021.

eToro – Den beste plattformen å kjøpe Ripple

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me