Prediksjon for krusning

Prediksjon for krusning for 2021, 2022, 2025 og 2030

 • Eksperter mener at Ripple kan stige fra sitt nåværende prisnivå på $ 0,46 til $ 2 i 2021.
 • Kryptoeksperter som forutsier at Ripple-verdien innen 2023 kan nå $ 3.
 • Noen eksperter har spådd at hvis XRP-adopsjon skjer på forventede nivåer, kan vi se prisen på Ripple gå på en bull run, og XRMs pris kan stige til 5 $ i 2024.
 • XRP kan sveve mellom $ 4- $ 8-området. De fleste spådommer sier at verdien av Ripple vil være et sted rundt $ 6 det meste av 2025.
 • XRPs langsiktige prisforutsigelse sier at digiatl-valutaen kan nå $ 17 innen 2030.

Kryptovaluta blir stadig mer populær, med investorer som ser utover Bitcoin og investerer i andre kryptovalutaer. Ripple, sammen med Bitcoin, Ethereum og Tether, er en av verdens ledende kryptovalutaer. Ripple er klar til å bli en viktig investeringsressurs, og med kryptovalutaer som skal oppleve en bullish fase i 2021, la oss ta en titt på Ripple Price Prediction, både på kort og lang sikt.

Hva er krusning??

Ripple er en profittplattform og kryptokurrency utviklet av Ripple Labs. Ripple tilbyr sanntids betalingstjenester og valutavekslingstjenester til banker og finansinstitusjoner.

I dag har over 100 selskaper over hele verden inngått et samarbeid med Ripple, og bruker plattformen for sine raske og friksjonsfrie transaksjoner. XRP, Ripples opprinnelige kryptovaluta, er den tredje største valutaen når det gjelder markedsverdi.

XRPs primære funksjon er å skaffe likviditet til banker og legge til rette for transaksjoner over landegrensene, selv om enkeltpersoner også kan kjøpe XRP. Alle XRP-tokens er forhåndsutviklede, og Ripple Lab kontrollerer når nye mynter slippes ut. Det er 39 milliarder XRP i omløp, og Ripple Lab gir regelmessig ut nye mynter for å opprettholde sirkulasjonen.

Transaksjoner på Ripple-plattformen er ikke begrenset til XRP. Plattformen støtter også tradisjonelle valutaer som dollar, euro, yen, pund og andre kryptovalutaer. Ripple fungerer som en tilrettelegger for valutaveksling og også som en betalingsbehandler. Ripple bringer blockchain-teknologi til den grenseoverskridende betalingsbransjen, og konkurrerer med plattformer som Swift og ACH.

Ripple Price History

Ripple kom inn på markedet til $ 0,0058 og opprettholdt denne prisen. Ripples prissagbevegelse i mars 2017 da mynten hoppet til $ 0,03. Kryptovalutaen steg videre til $ 0,2 i mai. Dette hoppet i pris ble drevet av nyheten om Ripple som samarbeider med Bank of Tokyo.

Ripples pris fortsatte å svinge det meste av 2017 før den gikk oppover, i tråd med veksten av Bitcoin. Takket være Bitcoins rally i 2017, gikk også kryptovalutaer som Ripple sammen. Som et resultat steg Ripples pris til $ 1 og krysset $ 3 i januar 2018, nesten over $ 3,50.

Imidlertid, etter dette rallyet, opplevde Ripple et betydelig verdifall, og falt til $ 0,07 før han steg til $ 1 igjen. Valutaen falt til $ 0,5 i april og fortsatte å falle til prisen stabiliserte seg på $ 0,26. Utgivelsen av xRapid så at Ripples pris steg igjen. Kryptovalutaen svevde rundt $ 0,5-marken til november før den falt til 0,28 $. Ripple arrangerte en ny utvinning i mai og steg til $ 0,45. For øyeblikket handler Ripple på rundt $ 0,46. I henhold til vår Ripple Price Prediction, oppgis verdien av XRP å stige de neste årene.

Ripple Price Analysis

XRP har vært relativt konsistent de siste tre månedene, med et par hopp i pris.

XRP steg fra $ 0,44 til $ 0,69 den 25. november 2020. Valutaen holdt seg mellom $ 0,52 og $ 0,69 til 22. desember 2020, hvoretter den falt til $ 0,26. Ripple kunne ikke gå forbi $ 0,32-marken før 30. januar 2021, da valutaens verdi steg til $ 0,50.

Dette rallyet kan tilskrives en mengdepumpe som GameStop opplevde. Ripples pris steg med 56%, drevet av medlemmer av en Telegram-gruppe som heter Buy & Holde. Dette hoppet i Ripple-prisen har utslettet tapene som ble påført da valutaen falt fra $ 0,55 til $ 0,20. For tiden handler Ripple til $ 0,46 og forventes å øke ytterligere.

Prediksjon for krusning 2021

Ripple har uttalt at de planlegger å lage et betalingssystem som bankene kan bruke til å overføre midler internasjonalt og innenlands. Ripple har kunngjort partnerskap med flere banker og finansinstitusjoner som JP Morgan, HSBC Holdings, Banco Santander, Mizuho Financial Group og MoneyGram. HSBC Bank Limited ble også med i Ripple-nettverket i august 2020.

Ripple har posisjonert seg som et alternativ til SWIFT betalingssystem. Den offisielle rapporten om monetære og finansielle institusjoner (OMFIF) sier at DLT-teknologi, som XRP opererer på, kan løse viktige banksektorproblemer. Rapporten sier også at bankene kan erstatte SWIFT og i stedet bruke en XRP-pool, noe som gjør transaksjoner effektive og raske.

Moody’s har også uttalt at Ripple har mange planer. Når nettverket inngår partnerskap med flere banker og finansinstitusjoner, mener eksperter at Ripple kan gå fra sitt nåværende prisnivå på $ 0,46 til $ 2 eller enda mer hvis det er vedvarende institusjonell interesse.

Prediksjon for krusning 2022

Prediksjonen for Ripple sier at Ripple forventes å handle på $ 0,55 i begynnelsen av 2022. Eksperter spår imidlertid at Ripple kan samle seg mot slutten av 2021 hvis institusjonell interesse holder kan påvirke denne spådommen. Imidlertid forventes den digitale valutaen å holde mellom $ 0,55 og $ 0,60. Kryptovaluta forventes å holde på dette nivået det meste av 2022.

Prediksjon for krusning 2023

Ripple forventes å øke i verdi i løpet av 2023. Ripple-teamet har ganske mange prosjekter som vil se dagens lys i 2023. Nettverket er også satt til å samarbeide med flere finansinstitusjoner og håper å se betydelig mainstream-adopsjon i 2023 Dette kan presse prisen på XRP høyere enn den noen gang har vært, med eksperter som forutsier at innen 2023 kan valutaen nå $ 3..

Prediksjon for krusning 2024

I henhold til vår analyse og Ripple-prisforutsigelsen, kan XRP presse $ 5-merket i 2024. Crypto-eksperter mener at XRP kan se betydelig adopsjon i 2024. Noen eksperter har spådd at hvis XRP-adopsjon skjer på forventede nivåer, kan vi se kryptovalutaen gå på en bull run, og Ripples pris kan stige ytterligere.

Prediksjon for krusning 2025

Ripples prisforutsigelse for 2025 er ganske optimistisk, med eksperter som forutsier at XRP vil sveve mellom $ 4- $ 8-området. De fleste spådommer sier at verdien vil være et sted rundt $ 6 det meste av 2025. Ripples masseadopsjon kan se at kryptovalutaen blir en rimelig investeringsressurs som kan øke verdien ytterligere. Ripple har planer om å inngå samarbeid med store europeiske og latinamerikanske banker, og promotere både Ripple og XRP. Dette kan føre til en betydelig økning i prisen på XRP.

Prediksjon for krusning 2030

I 2030 vil Ripple registrere betydelig vekst, takket være økt adopsjon og større brukssaker. XRPs langsiktige prisforutsigelse sier at valutaen kan nå $ 17 innen 2030.

Prediksjoner for ringvirkninger fra de beste kryptovalutahandlere og analytikere

Capital.com

Capital.com har spådd at XRP vil handle med en gjennomsnittlig pris på $ 0,60 i 2021. Det vil presse $ 0,7 i 2022 og avslutte året rundt $ 0,80. Capital.com’s prisforutsigelse sier at innen 2025 vil Ripple handle på rundt $ 1,50 – $ 3,60

Investment Haven

Investment Haven har en bullish prisforutsigelse for Ripple. Plattformen hevder at Ripple kan slå $ 20 i nær fremtid hvis XRP ser adopsjon av banker og andre finansinstitusjoner.

Ripple Coin News

Ripple Coin News sin prisforutsigelse sier at Ripples pris vil være stabil i løpet av 2021-2022. Ripples partnerskap med finansinstitusjoner og banker vil presse prisen til $ 10 innen 2025.

Moody’s

Moody’s Ripple Price Prediction sier at på grunn av Ripples partnerskap med finansinstitusjoner, vil Ripple og teknologi se større adopsjon, noe som vil presse prisen høyere. Moody’s spår at XRP kan gå opp til $ 2 innen 2021.

Oracle Times

Oracle Times spådom sier at Ripple kan stige med så mye som 2000%. Imidlertid sier de at denne veksttypen bare er mulig hvis Ripple var det beste alternativet for grenseoverskridende betalinger.

De fleste Ripple-spådommer har satt en øvre grense på $ 10 på prisen på Ripple. Imidlertid er en pris på $ 5 mer realistisk, noe som er en 15 ganger avkastning på investeringen.

Les mer: Hvor mye vil krusning være verdt i 2021 og utover?

Ripple Price Prediction: Konklusjon

De fleste spådommer fra Ripple har gitt uttrykk for at kryptovalutaen forventes å forbli stabil på kort og lang sikt.

Når Ripple knytter seg til flere finansinstitusjoner og banker globalt, vil det sikkert se en økning i adopsjons- og brukssaker. Dette er viktig da det kan presse prisen på XRP høyere.

Ripple er en rimelig trygg investering for øyeblikket, og investorer kan komme inn i markedet og tjene potensielt på deres investeringer.

eToro – Den beste plattformen å investere i Ripple XRP

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål om prediksjonsprediksjon

Hva er krusning??

Ripple er en open source-protokoll utgitt i 2012. Chris Larsen og Jeb McCaleb grunnla den. Ripple lar brukerne overføre penger i form av kryptovalutaer eller tradisjonelle fiat-valutaer. Ripple er en desentralisert plattform, så det er ingen sentral myndighet som styrer plattformen eller setter plattformens regler, og den har posisjonert seg som et alternativ til SWIFT for grenseoverskridende transaksjoner.

Hva er RippleNet?

RippleNet er Ripples valuta- og pengeoverføringssystem. Det hjelper å utføre grenseoverskridende betalinger sikkert og uten friksjon. Ripple har inngått et samarbeid med over 200 banker, finansinstitusjoner og betalingsbehandlere, noe som gjør Ripple til verdens mest tilgjengelige betalingsnettverk. Disse partnerskapene er avgjørende for adopsjonen av RippleNet. Noen av de største finansinstitusjonene som Ripple har inngått samarbeid med er:

 • Barclays
 • American Express
 • Merill Lynch
 • Bank of America
 • Santander
 • TD Bank
 • JP Morgan
 • Moneygram
 • Accenture

Hva er forskjellene mellom krusning og XRP?

Ripple er selskapet som tilbyr løsninger for grensekryssende transaksjoner gjennom sitt betalingsnettverk RippleNet. XRP er et digitalt aktivum, det ble opprettet uavhengig av Ripple. Teknologien bak XRP er XRP-hovedboken.

Hva er XRP, og hvordan kan jeg bytte det?

XRP er en desentralisert digital eiendel laget for betalingssystemer. Du kan handle XRP i over 100 børser globalt.

Hvorfor er XRPs pris så flyktig?

XRP, som alle andre eiendeler, møter volatilitet i prisen på grunn av de rådende markedsforholdene. Disse forholdene kan endres når som helst, og dette gjenspeiles i prisudsvinget til Frp.

Hva er on-demand likviditet?

On-Demand-likviditet lar RippleNet-brukere utnytte XRP for å bygge bro over valutaer. Dette sikrer at betaling skjer raskt og blir sendt / mottatt i lokal valuta. XRP er ideell for grenseoverskridende betalinger, siden den er raskere, billigere og mer skalerbar enn andre digitale eiendeler.

Les mer om Ripple:

Hvordan investere i Ripple 2021: The Ultimate Beginner’s Guide to Investing in XRP

10 fettslagsprognoser for Bitcoin for 2021

Er Ripple en god investering, og skal jeg investere i Ripple?

Ripple-prisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me