Prediksjoner for ringvirkninger: Hvor mye vil XRP være verdt i 2021 og utover?

Vil Ripple XRP gå opp eller krasje? Les vår Ripple XRP-prisforutsigelse 2021 – 2025

På jakt etter spådommer fra Ripple? Eller har du slitt med å svare på spørsmålet ‘er Ripple en god investering?’ Les videre. Finn ut den beste prognosen for Ripple XRP-pris for 2021 og utover, og finn ut hvor mye Ripple kan være verdt.

Med kryptovalutamarkedet som endres nesten daglig, hva er neste for prisen på Ripple XRP? I skrivende stund har den en gang formidable eiendelen en pris på $ 0,4371 og en markedsverdi på $ 19,8B. Dette høres positivt ut når vi sammenligner det med prisen tilbake i oktober. Da vi først delte en liste over Ripple-prisforutsigelser mot slutten av 2020, var prisen på XRP $ 0,2261998 og markedsverdien var $ 11,8B. Imidlertid, selv om begge disse tallene har økt, faller Ripple raskt bak konkurrentene.

I dag er Ripple XRP den syvende største kryptovalutaen i verden – den laveste posisjonen på flere år. Eiendelen har vært verdens fjerde største krypto helt siden stablecoin Tether slo den til tredje plass, så denne nylige nedgangen har vært alvorlig skuffende for investorer.

Med oksekjøringen tilsynelatende fortsatt sterk (i det minste for noen kryptovalutaer), lurer mange på om Ripple vil gjenopprette ledelsen eller fortsette å falle bak.

I denne artikkelen har vi samlet noen oppdaterte spådommer til prisen av Ripple XRP. Vi ser på kortsiktige og langsiktige utsikter for denne eiendelen, og prøver å svare på spørsmålet ‘vil Ripple gå opp?’. Fortsett å lese for å finne ut hva toppkryptoeksperter mener er i vente for prisen på XRP i 2021-2025.

Ripple XRP er en av verdens største kryptovalutaer – og en av de mest spennende. I motsetning til Bitcoin, Ethereum og andre store navn markedsfører den seg ikke på sin desentralisering. I stedet er kryptoen nøye avstemt med en rekke banker, verdipapirforetak og bedrifter over hele verden.

Dette kan virke kontraproduktivt når mange handelsmenn mener at kryptovalutas største salgsargument er dens frihet fra eksterne selskaper. Imidlertid hevder kryptoeksperter i økende grad at det kan være nøkkelfaktoren bak Ripples suksess. Selv om kryptovalutaverdenen kan være vanskelig å forutsi, tror noen at Ripple XRPs unike markedsposisjon betyr at den kan unnslippe noe av turbulensen som potensielt kan ryste bransjen de neste årene.

Enten du lurer på “er Ripple en god investering 2021?”.

Hvis du vil kjøpe Ripple XRP raskt og enkelt, med 0% Kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Ripple XRP?

For å forstå hver Ripple-prisforutsigelse, er det viktig å forstå nøyaktig hva Ripple XRP er, og hvorfor den skiller seg fra de fleste andre kryptoer på markedet.

Ripple ble først lansert i 2012 og, omtrent som Ethereum, navnet brukes ofte til å beskrive både betalingsplattformen og den opprinnelige valutaen. Plattformen kalles faktisk RippleNet, mens krypten er Ripple XRP. (På børser er det ofte bare oppført som XRP).

De fleste av altcoins som har kommet inn på markedet var designet for å løse noen av problemene som deres grunnleggere mente til slutt kunne begrense suksessen til Bitcoin, den såkalte kongen av kryptovaluta. Mange, som f.eks Bitcoin kontanter, har fokusert på Bitcoins mangel på skalerbarhet. Imidlertid tok Ripple sikte på et annet definerende trekk ved kryptoen: dens desentralisering.

I stedet for å tilby handelsmenn og investorer en måte å gjøre online-transaksjoner uten å måtte gå gjennom et sentralisert finansorgan (som kan være tregt, potensielt usikkert og kostbart), ble Ripple designet for å gjøre det lettere for de samme sentraliserte finansielle organene å lage betalinger selv. Grenseoverskridende betalinger kan gå enda tregere, med mye høyere transaksjonsgebyrer, enn innenlandske betalinger – og globale virksomheter kan foreta hundrevis av disse transaksjonene hver dag.

For å unngå skyhøye transaksjonsgebyrer og ugunstige valutakurser, gjør Ripple selskaper i stand til å sende og motta betalinger i Ripple XRP. Det gir en globalisert valuta som omgår noen av problemene som kan plage begge deler fiat valuta og helt desentraliserte kryptoer.

Noen av bankene og virksomhetene som for øyeblikket støtter Ripple inkluderer:

 • Santander
 • Axis Bank
 • Crédit Agricole
 • UBS
 • Royal Bank of Canada
 • Westpac
 • American Express
 • Internasjonal utenlandsk valuta

Har Ripples siste forestilling ført til at du er opptatt? Du er på rett sted. Vi har satt sammen noen av de beste Ripple-prisforutsigelsene for 2021-2025, og hjelper deg med å svare på spørsmålet ‘er XRP en god investering?’

Forutsigelse av kortsiktig rippelpris

Prediksjon for Ripple XRP for 2021

Hva forutsier kryptoeksperter for Ripple XRP i 2021?

Da vi første gang delte en liste over Ripple-prisforutsigelser i oktober 2020, var spådommene for 2021 overveldende bullish. Fra analytikeren Robert Art til Brad Garlinghouse (Ripple CEO), trodde alle synspunktene vi delte at XRP var inne i et rekordår..

Ikke overraskende forutsa ingen av dem omfanget av det markedsomfattende okseløpet, noe som har fått Ripple til å falle bak konkurrenter som Cardano og Binance Coin selv om prisen har steget. Så hvordan sammenligner spådommer fra topp kryptoplattformer?

Vår første kortsiktige Ripple XRP-prisforutsigelse kommer fra Digital Coin Price. Som vi kan se fra grafen nedenfor, mener Digital Coin Price at Ripple vil gå fra styrke til styrke – om enn til tross for perioder med volatilitet gjennom året.

I løpet av de første seks månedene av året tror investeringsanalyseplattformen at vi vil se prisen på Ripple gjennomgå en rekke topper og kummer før den utjevnes i august 2021. Fra dette tidspunktet vil prisen stige mer jevnt og øke fra $ 0,6224337 til $ 0,709158 innen utgangen av desember. Dette vil ikke være eiendelens årlige høye nivå – det vil skje relativt tidlig, med XRP-prisen som topp på $ 0,726403 i mars.

I følge Digital Coin Price beregninger vil den laveste prisen som Ripple vil slå i løpet av 2021 være $ 0,574406. Dette er allerede betydelig høyere enn den nåværende prisen på $ 0,4371, noe som viser at spådommene allerede har blitt litt utdaterte.

Med markedet som endrer seg så raskt, må mange plattformer justere prognosene sine med svært kort varsel for å holde tritt. Det betyr ikke at vi bør miskreditere resten av Digital Coin Price spådommer, men det kan antyde at det har vært overoptimistisk i sine estimater.

Når det er sagt, er det ikke den eneste plattformen som mener Ripple fortsatt har rom for å vokse. I følge en analyse av analytikeren Shyna på Trading View, kan prisen på XRP settes til å bryte gjennom et motstandsnivå på $ 0,5..

kurvprisdiagram

I en artikkel publisert av Inside Bitcoins hevdet handelsanalytikeren Azeez Mustapha at hvis Ripple lykkes med å treffe $ 0,5 i løpet av de neste månedene, kan vi forvente å se eiendelens bullish trend fortsette.

Med XRP-USD som kontinuerlig økte mer enn 4% i løpet av en 24-timersperiode, har veksten gitt mange investorer lyst på mer. Men Mustapha har understreket at prissvingningen på dette stadiet fortsatt kan gå begge veier. Som mange analytikere utelukker han ikke muligheten for en bearish justering – spesielt hvis Ripple ikke klarer å bryte gjennom motstandspunktet på $ 0,5 innen et 21-dagers glidende gjennomsnitt.

Dessverre favoriserer plattformen Long Forecast tydelig den bearish teorien. I følge beregningene er prisen på Ripple XRP satt til å falle tilbake til nivåene før 2021, noe som tyder på at bull run er godt og virkelig på vei ut.

XRP-prisforutsigelser for 2021

Måned Åpen Lav-Høy Lukk
Mar $ 0,42 $ 0,27 – $ 0,47 $ 0,38
Apr $ 0,38 $ 0,31 – $ 0,46 $ 0,33
Kan $ 0,33 $ 0,27- $ 0,33 $ 0,29
Jun $ 0,29 $ 0,29- $ 0,36 $ 0,34
Jul $ 0,34 $ 0,27- $ 0,34 $ 0,29
Aug $ 0,29 $ 0,29- $ 0,36 $ 0,34
Sep $ 0,34 $ 0,32 – $ 0,36 $ 0,34
Okt $ 0,34 $ 0,27- $ 0,34 $ 0,29
Nov $ 0,29 $ 0,29- $ 0,34 $ 0,32
Des $ 0,32 $ 0,32 – $ 0,40 $ 0,37

Long Forecast har spådd et årlig lavpunkt på $ 0,27 og en årlig høyde på $ 0,47. Dette virker i utgangspunktet som gode nyheter, med tanke på at Ripples nåværende pris er $ 0,4371 – men plattformen forventer at både den årlige lave og høye vil oppstå tidlig på året. Med Ripple som maksimalt innen slutten av mars, er den eneste veien nede derfra, og kryptoen vil ikke treffe $ 0,40 igjen før på slutten av året.

Dette antyder at Ripple-aktiva vil gjøre veldig lite fremgang i løpet av 2021. Selv om alle prisene i tabellen er en forbedring av Ripples verdier gjennom 2020, er de fortsatt ganske skuffende, spesielt når vi sammenligner dem med prognosene fra Digital Myntpris.

Noen investorer tror ikke at den bearish trenden er noe å bekymre seg for. Den anerkjente analytikeren ‘Ronin’ fra TradingView mener at prisen på Ripple XRP for tiden følger et bølgemønster, noe som vil bety at når prisen har nådd 0,21 dollar, vil den begynne å gå tilbake.

ripple / usd prisdiagram

Det er ytterligere indikasjoner på at Ripple XRP kan være i et mer velstående 2021. I slutten av august 2020 var Ripples partner, Flare-nettverk, kunngjorde at den planla å bygge en tillitsfri toveis bro med Ethereum.

Dette vil gjøre det mulig for applikasjoner basert på Ethereum-plattformen å få tilgang til XRP-hovedboken, så vel som omvendt. Ved å integrere Ethereum smarte kontrakter med Ripple vil Flare Network kunne forbedre kryptoens funksjonalitet – noe som potensielt kan øke etterspørselen etter XRP.

Analytikeren Robert Art har også vært mer optimistisk om Ripples kortsiktige utsikter. Ettersom Art er ganske sterkt pro-XRP, tror noen investorer at hans spådommer er mer bullish enn det er forsvarlig gitt den nylige evidensen.

Imidlertid tror andre at å ha langsiktige posisjoner på kryptokurrency som Ripple er den mest fornuftige tilnærmingen – når alt kommer til alt, hvis de tidligste Bitcoin-investorene hadde ignorert de neysayers og holdt seg til våpenet, ville de ha sett en svimlende avkastning. Kan det samme være tilfelle for XRP?

Ikke overraskende Ripple-sjefen Brad Garlinghouse mener absolutt det. Tilbake i 2018 oppfordret han alle Ripple-investorer til å tenke i måneder og år, i motsetning til dager og uker, når det gjaldt å forvente fortjeneste fra investeringen..

Brad har påpekt det nylige kryptomarkedsrallyet ved å si at ‘institusjonell investorinteresse skyter i været’. Videre beskrev han også Bitcoin (BTC) som en nyttig sikring mot inflasjon. Når det gjelder Ripple XRP, nevnte Garlinghouse igjen at XRP er viktig og nyttig for betalingsløsninger.

I følge Robert Art vil prisen på Ripple XRP en dag nå $ 200. Nylig på Twitter spådde han at “XRP vil gi bedre avkastning enn Bitcoin. Hvorfor? Bitcoin har 16 ganger kapitalen investert i den. Å flytte 8 milliarder dollar til 80 milliarder dollar er mye enklere enn å flytte 140 milliarder dollar til 1,4 billioner dollar. ”

På samme måte har Crypto Coin Society spådd at prisen på XRP vil nå $ 0,95 før utgangen av 2021, noe som representerer en økning på rundt 325% av den nåværende prisen. CoinLiker.com er også optimistisk med hensyn til Ripple XRPs utsikter i 2021. Det spår at prisen vil slå $ 0,64 i løpet av de neste fire månedene.

Vil du vurdere å kjøpe Ripple XRP?

Hva vil skje med prisen på rippel (XRP) i 2021?

Ulikheten mellom spådommer gjør det vanskelig å svare på spørsmålet ‘hva vil skje med prisen på Ripple XRP i 2021?’ Med stor sikkerhet. Mens Digital Coin Price forventer å se XRP nå nye høyder på $ 0,7, tror Long Forecast at eiendelen vil falle ned til $ 0,27.

Det faktum at den digitale myntprisen allerede har overskredet litt, kan antyde at investorer bør være forsiktige, spesielt ettersom Azeez Mustapha mener at prisen potensielt kan falle hvis eiendelen ikke bryter gjennom motstandspunktet på $ 0,5.

Vil prisen på Ripple øke i 2021?

I følge Digital Coin Price vil prisen på XRP øke i 2021 og øke til høyder på $ 0,5-0,7.

Ytterligere prisforutsigelser for XRP i 2021 inkluderer:

 • Handelsdyr: $ 0,72
 • Previsioni Bitcoin: $ 1,156056
 • Wallet Investor: $ 0,5

Prediksjon for langsiktig krusning: 2022-2025

Hva forutsier kryptoeksperter for Ripple XRP i 2022 og utover?

Hvis du lurer på “skal jeg investere i Ripple XRP”, er kortsiktige kryptokurrencyspådommer ikke spesielt avgjørende. Men når vi ser frem til 2022 og utover, hva kan vi forvente å se på lang sikt?

Nå som vi har sett hva noen av de beste kryptoanalyseplattformene mener er i vente for prisen på Ripple XRP i 2021, la oss se frem til 2022-2025. Vil de langsiktige spådommene hjelpe investorer med å bestemme hvilke av de kortsiktige spådommene som er mest sannsynlige?

Etter å ha spådd høyder på over $ 0,7 for 2021, har plattformen Digital Coin Price gitt følgende spådommer for 2022, 2023, 2024 og 2025:

prediksjonstabell for rippelpris

Hvis denne prognosen er riktig, kan vi forvente å se følgende Ripple-priser de neste årene:

 • 2022: $ 0,75
 • 2023: 0,86 dollar
 • 2024: $ 1,08
 • 2025: $ 1,37
 • 2026: $ 1,55
 • 2027: $ 1,34
 • 2028: $ 2,03

Faktisk tror Digital Coin Price at Ripple-prisen vil være $ 0,7 i 2021, og øke til $ 0,75 innen utgangen av 2022, $ 0,86 innen utgangen av 2023, $ 1,08 innen utgangen av 2024, og imponerende $ 1,40 innen utgangen av 2025.

Hvis du har lurt på ‘når Ripple XRP $ 1 ?. Digital Coin Price forventer at eiendelen vil nå $ 1 milepæl innen 2024, med at prisen fortsetter å klatre helt opp til 2028.

Faktisk tror plattformen at prisen på Ripple nesten vil doble seg mellom 2024 og 2028. Selv om denne fremgangen ikke vil ta eiendelen utover den nåværende all-time-high (ATH) på over $ 3 i 2018, viser den fortsatt et betydelig løfte – og er mye mer optimistisk enn noen av de dystre spådommene på markedet.

En av disse dystre spådommene kommer fra Long Forecast. I likhet med forventningene for 2021, er det lite sannsynlig at prognosen for 2022-2025 er velkomne nyheter for investorer. Plattformen mener at prisen på Ripple XRP vil fortsette å synke de neste årene, og synke til under 0,2 dollar i 2023 og til og med under 0,1 dollar i 2024. I 2022, 2023 og 2024 er det oppført følgende årlige lav- og høyder:

 • 2022: årlig høy = $ 0,39, årlig lav = $ 0,19
 • 2023: årlig høy = $ 0,26, årlig lav = $ 0,10
 • 2024: årlig høy = 0,11 dollar, årlig lav = 0,06 dollar

Dette viser en sterk bearish trend over tid, med prisen på Ripple XRP falt til den laveste prisen siden 2017.

Heldigvis har plattformen Changelly et mer optimistisk syn.

Ifølge sine spådommer vil Ripple sveve mellom $ 0,5 og $ 1 i 2022, og øke til $ 3,84 i 2023, $ 4,20 i 2024, og $ 5,10 i 2025.

Imidlertid innrømmer det at dette er et best-case-scenario, som erkjenner at virkeligheten kanskje ikke er så lys.

Crypto Coin Society holder seg til sine optimistiske utsikter og hevder at de forventer at prisen på XRP kan slå $ 2,50 på et tidspunkt i løpet av 2022 – en enorm økning på 854%. Det er flere faktorer som potensielt kan føre til dette endringsnivået. Ettersom regjeringer kommer under økende press for å regulere kryptovalutaindustrien, er Ripple bedre plassert enn de fleste konvensjonelle kryptoer for å motstå eventuelle regulatoriske nedbrytinger.

Ifølge analytikeren CryptoWhale: “Det eneste prosjektet i hele markedet som presser på for Crypto Regulations, er XRP. De vet at når disse forskriftene er lagt til, vil det tilintetgjøre nesten alle andre alt-mynter, og gjøre XRPs etterspørsel i været. ”

CryptoWhale mener at hvis den britiske eller amerikanske regjeringen når enighet om kryptovalutaregler, vil etterspørselen etter Ripple skyte i været. Fordi Ripple har “stille jobbet med offentlige etater for å sikre etterlevelse” i årevis, er det langt mindre sannsynlig å bli bitt av nye regler eller skattetiltak som kan føre til at investorer løper vekk fra mer konvensjonelle kryptoer.

En annen faktor som potensielt kan signalisere et mer bullish 2022-2025, er det som sendte kryptomarkedet i mars i fjor – coronavirus. ZyCrypto har anslått at pandemien omvendt kan føre til at prisen på Ripple XRP øker, da det letter fjerntransaksjoner langt lettere enn mange mer tradisjonelle betalingsleverandører. Selv om dette fremdeles antas på dette stadiet, kan vi se mer optimistiske Ripple XRP-prisforutsigelser i løpet av de neste fem årene?

Det ser ut til at dette kan være tilfelle. Plattformen WalletInvestor tilbyr en av de mest bearish Ripple XRP-spådommene på kort sikt, og går så langt som å si at det ikke er en god ettårsinvestering, da prisen kan falle til $ 0,24.

Imidlertid, som en langsiktig investering, projiserer den at Ripple kan prestere mye bedre. I følge sine spådommer kan verdien av Ripple XRP-token stige til $ 0,76 innen slutten av 2021, og øke til $ 0,98 i 2022, og oppnå en gjennomsnittspris på $ 2,32 innen 2025.

Cryptoground har gitt en lignende projeksjon. Ved å bruke den interne dyplæringsalgoritmen til å analysere tidligere ytelse til Ripple XRP, har systemet spådd følgende priser frem mot 2025:

xrp pris prediksjon diagram

Cryptoground tror faktisk Ripple-prisen vil være $ 0,6 i 2021, til $ 1,18 innen utgangen av 2022, $ 1,56 innen utgangen av 2023, $ 1,78 innen utgangen av 2024, og imponerende $ 2,10 innen utgangen av 2025.

Vil prisen på rippel (XRP) øke i 2022-2025?

Etter potensielle gevinster i 2021 kan 2022 vise seg å være et prekært år. Selv om Digital Coin Price og Changelly er optimistiske med hensyn til Ripples potensial, forutser det at det kan være verdt henholdsvis $ 0,5-1 og $ 0,754248,

Juryen er ute. Med så stor forskjell i spådommene ovenfor, har vi samlet noen ekstra Ripple XRP-prisforutsigelser for 2022-2025:

la oss ta en titt på noen av Ripple XRP-ekspertforutsigelser de neste årene:

2022

 • Crypto Coin Society: $ 2,5
 • CryptoWhale: $ 3,2
 • WalletInvestor: $ 1,45

2023

 • Handelsdyr: $ 0,7
 • Coingape: $ 10

2024

 • Coingape: $ 15
 • Wallet Investor: $ 1,247 (maksimum)

2025

 • Cryptoground: $ 1,9
 • Coinpedia: $ 6,20
 • Prime XBT: $ 6
 • Investment Haven: $ 20
 • Ripple Coin News: $ 70
 • Wallet Investor: $ 1465 (maksimum)

Konklusjon: Ripple (XRP) Prediction Forecast

Nedenstående prognosetall skisserer noen av Potensiell høye og lave av Ripple (XRP) pris prediksjonsprognoser i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025 tilbudt av tekniske analytikere og bransjeeksperter.

År Høy Lav
2021 $ 0,95 $ 0,25
2022 $ 2,5 $ 1,2
2023 $ 7,5 $ 3,2
2024 $ 15,3 $ 4,1
2025 $ 26 $ 5,6

Vil du vurdere å kjøpe XRP?

kjøp krusning

Hvordan har prisen på krusninger endret seg tidligere?

Selv om prisen på Ripple aldri har nådd de svimlende høydene på Bitcoin, som traff $ 23 000 per token i desember 2020, har den fortsatt opplevd noen dramatiske svingninger de 8 årene siden den ble lansert..

Å analysere den tidligere ytelsen til en kryptovaluta er et av de viktigste trinnene du må ta hvis du leter etter de beste kryptoene du kan investere i, så la oss ta en titt på hvordan prisen på Ripple XRP har endret seg tidligere.

Ripple XRP ble først notert på en kryptovalutabørs 4. august 2013 til en pris på $ 0,01. Fra da til desember 2019 kan vi se hvordan denne prisen økte ved å se på diagrammet fra Coinlib.io:

xrp pris graf

Som vi kan se fra diagrammet, forble prisen på Ripple XRP relativt stabil frem til 2017. Dette året var et rekordår for kryptovalutaindustrien. Prisen på Bitcoin økte med 2000% – men dette var ingenting sammenlignet med Ripple, som vokste med svimlende 36.000%! Den påfølgende krasjen var utrolig rask, men den nådde aldri igjen nedturen den opplevde de første fem årene (ennå). Hvis de dystre spådommene fra Wallet Investor og Long Forecast stemmer, kan dette settes til å endres.

Ripple er uvanlig fordi prisen forble relativt spenstig under coronavirus-krasjet i mars 2020. Mellom 1. mars og 1. april steg eiendelens pris fra $ 0,163 til $ 0,215, en vekstrate som slo den generelle markedstrenden. Det var også i forkant av spillet da det bransjeaktige oksekjøringen skjedde i slutten av 2020. Mens de fleste eiendeler så prisøkningen i desember, begynte Ripple å vokse allerede 1. oktober..

Mellom 1. oktober og 1. november steg XRP fra en pris på 0,242 dollar til 0,625 dollar. Dette var eiendelens høyeste pris siden 2018. Dessverre har den ennå ikke matchet dette – men hvis noen av spådommene vi har tatt med i denne artikkelen er riktige, kan det gjøre snart.

Hvilke faktorer påvirker prisen på Ripple XRP?

I tillegg til å analysere Ripples historiske priser, er det viktig å identifisere nøkkelfaktorene som kan påvirke prisen i fremtiden. Dette vil gjøre det lettere for deg å lage dine egne spådommer basert på gjeldende kryptovaluta-trender og til slutt finne et informert svar på spørsmålet ‘skal jeg investere i Ripple?’

La oss ta en titt på de viktigste faktorene som kan påvirke prisen på XRP.

SEC-søksmålet

I slutten av desember 2020 anla US Securities and Exchange Commission (SEC) søksmål mot Ripple XRP-plattformen, sin administrerende direktør Brad Garlinghouse og styreleder for å selge uregistrerte verdipapirer til en verdi av 1,3 milliarder dollar. Garlinghouse kalte søksmålet ‘et angrep på krypto generelt’ – og selv om hendelsen ennå ikke har hatt en særlig ødeleggende effekt på prisen på XRP, kunne investorer definitivt forvente å se et prisulykke hvis søksmålet lykkes.

Garlinghouse fortalte CNN: "SEC er grunnleggende feil når det gjelder lov og faktum. SEC har tillatt XRP å fungere som en valuta i over åtte år, og vi stiller spørsmålstegn ved motivasjonen for å bringe denne handlingen bare dager før administrasjonsendringen."

Regler om kryptovaluta

Utbruddet av nye kryptovalutaregler vil sannsynligvis påvirke prisen på nesten alle kryptoene på markedet. Men som vi nevnte tidligere i denne artikkelen, mener mange eksperter at Ripple er bedre i stand til å tåle stormen med streng statlig inngripen. Som et resultat, selv om nye forskrifter sannsynligvis vil føre til investorusikkerhet og kan redusere prisen på konvensjonelle kryptoer, kan det sende prisen på Ripple skyhøye.

Tilbud og etterspørsel

Jo høyere etterspørsel etter hvilken som helst kryptovaluta og jo lavere tilbud, desto mer sannsynlig er det at vi ser en prisøkning. I motsetning til kryptoer som Bitcoin, er verdien av Ripple nøye kontrollert av morselskapet, Ripple Lab. Selskapet har for øyeblikket mer enn halvparten av alle Ripple-tokens for å holde prisen under kontroll. Imidlertid, hvis Ripple Lab plutselig bestemte seg for å selge disse, ville det oversvømme markedet med nye tokens, noe som ville ha en enorm effekt på prisen.

Hvalboter

Tilstedeværelsen av såkalte hvalroboter på kryptovalutautvekslinger kan massivt manipulere prisen på kryptotokener. Hvalboter er store holdere som kjører programvare som handler automatisk, ofte på et stort antall forskjellige plattformer og eiendeler samtidig. Dette resulterer i kunstig volatilitet, som følgelig driver prisen på kryptovaluta opp eller ned.

Digital transformasjon i finanssektoren

Digital transformasjon er et av de største moteordene i finanssektoren i dag. I følge fersk statistikk har en tredjedel av alle britiske finanstjenestefirmaer faktisk identifisert ‘digital transformasjon’ som deres viktigste forretningsprioritet de neste årene..

Med høye valutakurser og eldre systemer som gjør det vanskeligere for bedrifter å foreta betalinger på nettet, er det mer sannsynlig at flere vil se på teknologi som Ripple. Nyheten om at Ripple snart vil kunne tilby smarte kontrakter gjør dette desto mer sannsynlig – og hvis flere banker begynner å vedta det, vil etterspørselen etter XRP øke, og med suksess øke prisen.

Vil du vurdere å kjøpe XRP?

kjøp krusning

Viktige punkter

 • Det er for tiden verdens 7. største kryptokurrency, etter å ha falt fra 3. og 4. topplasser.
 • I motsetning til de fleste kryptovalutaer har Ripple XRP inngått et samarbeid med en rekke store fiat-banker for å gjøre det lettere for betalinger over landegrensene
 • Ripple ble lansert i 2012 og ble først notert på en kryptovaluta-utveksling i august 2013 til en pris på 0,01 dollar
 • Santander, Royal Bank of Canada og Crédit Agricole er bare tre av bankene som støtter Ripple XRP
 • Antall omtaler som Ripple XRP mottok på Twitter, falt med 16% i første kvartal
 • De mest optimistiske Ripple XRP-spådommene hevder at det kan slå priser på $ 200 i nær fremtid
 • I følge beregningene til Digital Coin Price vil den laveste prisen som Ripple vil slå i løpet av 2021 være $ 0,574406. Dette aspektet av spådommen har allerede gått ut på dato.
 • I følge en analyse av analytikeren Shyna på Trading View, kan prisen på eiendelen settes til å bryte gjennom et motstandsnivå på $ 0,5 for å slå $ 1.
 • Long Forecast har spådd et årlig lavpunkt på $ 0,27 og en årlig høyde på $ 0,47 for 2021.
 • Digital Coin Price forventer at eiendelen vil nå $ 1 milepæl innen 2024, med at prisen fortsetter å klatre helt opp til 2028.
 • Long Forecast tror prisen på Ripple XRP vil fortsette å synke de neste årene, og senkes til under 0,2 dollar i 2023 og til og med under 0,1 dollar i 2024.
 • Ifølge Changelly vil Ripple sveve mellom $ 0,5 og $ 1 i 2022, og øke til $ 3,84 i 2023.
 • Faktorer som kan påvirke prisen på Ripple XRP inkluderer SEC-søksmålet, kryptokurrencybestemmelser, forholdet mellom tilbud og etterspørsel, hvalboter og digital transformasjon i finanssektoren.
 • Ripples mest eksplosive år var 2017, da prisen økte med 36.000%

Hvis du har vært på utkikk etter Ripple XRP-prisforutsigelser for 2021-2025, håper vi at du har funnet denne artikkelen nyttig. Investering i kryptovaluta er notorisk risikabelt, og det er viktig å ha en robust risikostyringsstrategi på plass hvis du vurderer å legge til Ripple XRP i porteføljen din – spesielt ettersom gjeldende kryptokurrencyforutsigelser varierer enormt når det gjelder prisen på XRP i 2021-2025.

I følge disse spådommene, og rådene fra Ripple Lab-sjefen Brad Garlinghouse selv, ser det ut til at det er best å investere i Ripple XRP hvis du er forberedt på å spille det lange spillet. Det er usannsynlig at vi ser en dramatisk prisøkning, men diagrammene antyder at det kan være en smart investering for de som gjerne tar langsiktige posisjoner..

Hvis du føler deg inspirert til å vurdere trading Ripple, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende trading kunnskap, kan du være glad for å vite at etoro gir muligheten til å handle med Crypto eiendeler og CFDer på opptil 90+ kryptovalutaer. Crypto Traders kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

eToro – Kjøp Ripple med 0% provisjon

trading krusning

Melde deg på for eToro og begynn å handle Ripple eller kopiere topp XRP-investorer uten ekstra kostnad. Det er ingen administrasjonsgebyrer eller andre skjulte kostnader involvert.

etoro megler

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Kan XRP nå $ 10?

For at Ripple XRP skal nå en verdi på $ 10, må den nåværende sirkulerende forsyningen være verdt rundt $ 10 milliarder dollar, mens den totale forsyningen (99.990.887.319 XRP) må være verdt omtrent $ 23 milliarder dollar.

Ettersom den sirkulerende forsyningen av Ripple for tiden er 45.312.488850 XRP, har vi en lang vei å gå før denne spådommen kan gå i oppfyllelse. Dette kan være skuffende nyheter for alle som er desperate etter å vite ‘vil XRP nå $ 10?’ Selv om det er veldig lite sannsynlig å skje de neste 5 årene, utelukker ikke kryptoeksperter at vi kan se XRP slå $ 10 i 2030 eller 2040 Hvis den amerikanske dollaren skulle krasje i kjølvannet av coronavirus, kan dette målet bli truffet mye tidligere.

Er XRP en god investering for 2021?

Svaret på ‘er XRP en god investering for 2021’ vil til slutt avhenge av investeringsstrategien din. Hvis du leter etter en mynt som kan gi deg raske gevinster i 2021, er sannsynligvis Ripple XRP ikke det beste alternativet, da verdien av mynten generelt blir spådd å falle før den begynner å stige igjen.

Men hvis du legger til XRP i porteføljen din i 2021 med den hensikt å beholde stillingen din de neste fem årene, kan det være en smart investering for deg.

Vil XRP nå $ 1000?

Nei, Ripple XRP når aldri $ 1000. Dette er fordi den totale sirkulasjonen er mindre enn 100 milliarder kroner, noe som betyr at det vil trenge å ha en markedsverdi på 100 billioner dollar for å slå en pris på $ 1000.

Hvor mye vil XRP være verdt i 2021?

XRP kan nå $ 1,40 innen 2021.

Hva vil Ripple XRP være verdt i 2025?

Ripple XRP kan være verdt over $ 4,5 i 2025.

Videre lesning:

Er Ripple en god investering, og skal jeg investere i Ripple?

Hva vil drive Ripple XRP-prisen i 2021?

Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021

Ethereum VS. Ripple: Hvilken som bør være i porteføljen din?

Fordeler og ulemper ved å investere i Ripple, vil det være en millionærmaker?

Ripple er en av de mest populære kryptovalutaene i USA?

Topp 10 viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Som alltid er Ripple Price Predictions diskutert i denne artikkelen synspunktene til bransjeanalytikerne. Som sådan anbefaler vi sterkt uavhengig forskning og / eller konsultasjon med en kvalifisert fagperson før du tar noen investeringsbeslutninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me