Prediksjonsprognoser for Cardano – Hvor mye vil Cardano være verdt i 2021 og utover?

Prediksjon for Cardano-pris:

 • DigitalCoinPrice.com forventer at Cardano vil verdsette seg kraftig, med ADA-handel på i snitt 1,72 dollar i 2021, 2,98 dollar i 2023 og 12,54 dollar i 2025.
 • Long Forecas har spådd at Cardano-prisen skulle nå $ 1,7 senere i 2021.
 • WalletInvestor har gitt en utrolig optimistisk prognose for prisen på ADA i 2021. Den maksimale prognosen antyder at ADA kan være verdt $ 3.775 innen utgangen av 2021.

Hvor mye vil Cardano være verdt i 2021 og utover?

Vil Cardano gå opp eller krasje? Les vår Cardano ADA-prisforutsigelse 2021 – 2025

På jakt etter Cardano-spådom 2021 – 2025? Eller har du slitt med å svare på spørsmålet ‘er Cardano en god investering? Du er på rett sted. Vi deler den beste Cardano-prisforutsigelsen for 2021 og utover. vi tar en titt på Cardano ADA for å finne ut hva ekspertene har å si om fremtidig ytelse og hvor mye Cardano vil være verdt i 2021 og utover.

I november 2020 var prisen på Cardano (ADA) $ 0,107182 og markedsverdien var $ 3,335,479,936. Bare to måneder senere er eiendelen nå verdt $ 1.073 og har en svimlende markedsverdi på $ 32,5B. Enda mer spennende har denne veksten fått Cardano til å overgå fire av sine konkurrenter. Mens det pleide å være verdens tiende største kryptokurrency, fanget den nå det sjette stedet, og forbikjør store navn som Litecoin og Bitcoin Cash! Så hvordan har dette endret sine kortsiktige og langsiktige prisforutsigelser?

I denne artikkelen tar vi en ny titt på hva toppanalytikerne mener er i vente for prisen på ADA i 2021-2025. Hvis du lurer på ‘er Cardano en god investering?’, Les videre for å finne ut mer.

Cardano ble lansert i 2017 av Charles Hoskinson, en av medstifterne av Ethereum, og er kjent som en tredje generasjons kryptovaluta. Dette har gitt den muligheten til å se hvor eldre konkurrenter har slitt og forbedret sin egen eiendel som et resultat. Men vil dette være nok til å sikre en lys fremtid?

Hvis du vil finne ut ‘er Cardano en god investering’, les videre. I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste Cardano-prisforutsigelsene for å finne ut om altcoin vil få verdi de neste fem årene. Enten du er en nåværende investor som vil bestemme om du vil beholde eller selge ADA, eller noen som vurderer å legge eiendelen til porteføljen din, har vi samlet alt du trenger å vite her.

Hvis du vil kjøpe Cardano ADA raskt og enkelt, med 0% provisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Cardano?

Cardano er en bevis på innsatsen (PoS) blockchain-plattform. I et POS-system kan brukere legge til nye transaksjoner i blockchain ved å ‘sette’ kryptovalutaen som sikkerhet for å validere overganger. Dette er mye mindre energiintensivt enn en plattform som bruker en bevis på arbeid algoritme, noe som betyr at gruvearbeidere må løse komplekse matematiske ligninger ved hjelp av maskinvaren deres før de kan legge til blockchain.

Akkurat som Ethereum er for Ether og Ripple er for XRP, er Cardano for ADA. Kort sagt betyr dette at Cardano er navnet på plattformen som den opprinnelige kryptovalutaen ADA kjører på. Cardano er en open-source blockchain-plattform som er bygget med to forskjellige lag. Den første kalles Cardano Settlement Layer (CSL), noen ganger bare kjent som kryptovaluta-laget, og det er her brukere kan utføre kryptotransaksjoner.

Det andre laget er Cardano Computation Layer (CCL). Dette laget gjør det mulig for utviklere å kjøre apper som desentraliserte apper (dApps) og smarte kontrakter. Smarte kontrakter er automatiske kontrakter som koder for de spesifikke vilkårene i avtalen, for eksempel prisen du betaler og den parten du betaler beløpet til. I likhet med prosessen med Bitcoin-gruvedrift, gjør dette betalingssystemet utrolig gjennomsiktig og betyr også at folk ikke trenger å gå gjennom tredjepartsorganisasjoner som banker.

Cardanos unike arkitektur er en av funksjonene som skiller den fra første og andre generasjons kryptovalutaer. De to forskjellige lagene vil gjøre det mye lettere for potensielle harde gafler å oppstå i fremtiden og forbedrer generelt dens langsiktige skalerbarhet.

Lurer du på hva som skjedde med Cardano i det siste bull run? Du er på rett sted. I denne artikkelen vil vi utforske hva toppanalytikere nå forventer for Cardano ADA-prisen i 2021-2025 og hvordan spådommene for prisen på Cardano har endret seg..

Kortsiktige Cardano-prisforutsigelser: 2021

Cardano prisvarsel for 2021

Hva forutsier kryptoeksperter for Cardano ADA i 2021?

Etter å ha oppsummert hva Cardano er, kan vi se på hva vi kan forvente å skje med prisen i løpet av 2021. Selv om det er normalt å se en viss variasjon mellom kryptokursforutsigelser, er ADA-prognosene som vi har samlet her overveldende enige. at prisen på ADA vil øke – dog i veldig forskjellige størrelser.

(Det er viktig å huske at kryptovalutaen kan være veldig vanskelig å forutsi, så gjennomfør alltid din egen due diligence før du legger til noe i porteføljen din).

Vi begynner med å dele Cardano-projeksjonene til Ryan Selkis, administrerende direktør for kryptovaluta-sporingssiden Messari. Selkis spår ofte på Twitter om store navn som Bitcoin og Ethereum – så noen følgere ble overrasket over å lese hans nylige anslag for Cardano. Han tror at 2021 vil se prisen på Cardano hoppe fra 10. til 5. plass i listen over verdens største kryptoer.

Selv om dette ble møtt med stor vantro på den tiden, er ADA allerede nær å nå dette målet, noe som får mange potensielle investorer til å ta eiendelen mer seriøst.

I følge Digital Coin Price er kortsiktige utsikter for Cardano relativt sterke. Investeringsplattformen har publisert følgende graf for å illustrere spådommene:

Som vi kan se, forventer Digital Coin Price at prisen på ADA vil svinge mellom høyder på rundt $ 0,58 og lave på rundt $ 0,47. Selv om det ikke er mye bevis for lineær fremgang (grafen er preget av vanlige topper og kummer i motsetning til en merkbar bullish eller bearish trend), viser dette fremdeles en betydelig forbedring sammenlignet med spådommene den gjorde i november.

På den tiden forventet Digital Coin Price at ADA ville forbli under $ 1,3 for hele året.

Den oppdaterte prognosen har økt den øverste målprisen fra $ 0,3 til $ 0,585494 – med andre ord nesten doblet. Mens vi må se frem til 2022-2025 for å se om denne forutsagte aktiviteten vil gi noen betydelige langsiktige gevinster, er det faktum at Digital Coin Price har endret prognosen så drastisk et lovende tegn..

Vår andre kortsiktige prisforutsigelse kommer fra WalletInvestor. Investeringsanalyseplattformen har gitt en utrolig optimistisk prognose for prisen på ADA i 2021 – potensielt gode nyheter for alle som lurer på ‘vil prisen på Cardano øke?’

I motsetning til grafen fra Digital Coin Price, viser denne en sterk bullish trend. Hvis disse spådommene er korrekte, kan Cardano være i det nest høyeste året på rekord etter 2018.

WalletInvestors maksimale prognose antyder at ADA kan være verdt $ 2,575 innen utgangen av 2021, etter en bratt prisøkning fra det årlige lavpunktet i november. (Plattformens minimums-, maksimums- og gjennomsnittsforutsigelser ligger i årlig lav på henholdsvis $ 0,131, $ 0,361 og $ 0,254).

Interessant nok ser det ut til at dalene som WalletInvestor har spådd, faller sammen med toppene som Digital Coin Price forutsier. Begge plattformene har identifisert at visse måneder – nemlig mars og oktober – kan se betydelige prisendringer. Selv om den ene tror dette vil være bullish og den andre spår at det vil være bearish, kan det være verdt å holde øye med disse vendepunktene hvis du er en nåværende eller potensiell investor..

Etter relativ stabilitet i første halvdel av 2021, spår Previsioni Bitcoin at prisen på ADA vil skyte i været fra juli 2021 og utover. Hvis disse anslagene er korrekte og ADA ikke rammer $ 1,48424 i august 2021, antyder Previsioni Bitcoins algoritme at dette kan føre til enorm vekst, med prisene som hopper til $ 1,62009 i september 2021 og en svimlende $ 1,838 innen utgangen av 2021.

Vi har tatt vår siste kortsiktige ADA-prisforutsigelse fra Trading Beasts.

Basert på disse spådommene, kan vi forvente å se prisen på ADA mellom $ 1,64 og $ 1,85 innen utgangen av desember 2021. Tatt i betraktning eiendelens nåværende pris er $ 1,07, er dette ikke den mest oppmuntrende spådommen i denne artikkelen – spesielt hvis vi fokuserer på minsteprognosen. Når det er sagt, er dette fortsatt litt høyere enn den mest bearish spådommen som vi inkluderte i november-artikkelen ($ 0,214689, ifølge Digital Coin Price).

Klar til å investere i Cardano ADA?

Er Cardano en god investering 2021?

Ja, ifølge spådommene vil verdien av Cardano sannsynligvis øke i løpet av 2021. De langsiktige prognosene er litt mindre enige. Dette betyr at Cardano kan være en god investering for 2021, men det avhenger til slutt av handelsstilen din og om du foretrekker å ha korte eller langsiktige posisjoner.

Enkelt sagt, Cardano er investering med lav risiko med mange potensielle fordeler. Det er noe du absolutt bør undersøke før du vurderer å legge det til i porteføljen din.

Hva blir prisen på Cardano i 2021?

Vil ADA gå opp i 2021?

Cardano ser ut til å øke i 2021. ADA-investorer kan se 1,62 dollar på kort sikt og 1,9 dollar innen utgangen av 2021.

Long Forecas har spådd at Cardano-prisen skulle nå $ 1,7 senere i 2021.

Ifølge Previsioni Bitcoin vil Cardano gå opp og nå et prispunkt på $ 1,88 i 2021.

Coin Price Forecast mener prisen på ADA kan stenge til $ 2,2 innen slutten av 2021.

Cardano-spådommer for 2021 er utrolig varierte. Hvis du foretrekker en langsiktig investeringsstrategi, la oss ta en titt på Cardano-prisforutsigelsene for 2022-2025.

Langsiktige Cardano-prisforutsigelser: 2022-2025

Hva forutsier kryptoeksperter for Cardano ADA i 2022 og utover?

Mange handelsmenn og investorer er opptatt av å vite hva de neste 5 årene kan ha i vente for prisen på Cardano ADA. Hvis du leter etter en Cardano-prisforutsigelse 2025, eller til og med lurer på “skal jeg investere i Cardano?”, Fortsett å lese.

Nå som vi har sett hva resten av året kan ha i vente for prisen på ADA, la oss se frem til 2022-2025. Vil Cardano gå opp? Er ADA en god investering? Og hvor mye vil Cardano være verdt i 2025? Vi har søkt etter noen av de mest overbevisende langsiktige spådommene for å prøve å gi deg svarene på disse spørsmålene.

Ifølge det italienske kryptosiden Previsioni Bitcoin ser det ikke ut til at Cardano er vekst. I 2023 er det spådd at ADA kan være verdt så mye som $ 3,5, selv om dette tallet vil falle noe midt på året.

Tatt i betraktning at Cardanos pris var $ 0,25 for ikke så lenge siden, er $ 3,5 et oppmuntrende mål for 2023. (Selv om dette er lavere enn tallene Previsioni Bitcoin har spådd for 2022, når det kort forventer at ADA vil treffe den kritiske verdien på $ 3!). Da den siste markedsomfattende oksekjøringen skjedde i 2017-8, begynte mange kryptokurver å synke raskt – så det faktum at plattformer som Previsioni Bitcoin tror vi fortsatt vil se prisøkninger de neste 3-5 årene, er gode nyheter for mange investorer.

Så forventer Long Forecast også å se ADA vokse? Dessverre ser fremtiden ikke så lys ut i henhold til deres analyse. Etter et relativt stillestående 2021-2, mener Long Forecast at Cardano kan miste verdi i hele 2023, og avslutte året på et lavt nivå på bare $ 0,12.

2023 Fortsettelse

Måned Åpen Lav-Høy Lukk Mo,% Totalt,%
Feb $ 0,42 $ 0,41- $ 0,47 $ 0,44 4,8% 144%
Mar $ 0,44 $ 0,34 – $ 0,44 $ 0,37 -15,9% 106%
Apr $ 0,37 $ 0,29- $ 0,37 $ 0,31 -16,2% 72,2%
Kan $ 0,31 $ 0,24- $ 0,31 $ 0,26 -16,1% 44,4%
Jun $ 0,26 $ 0,20 – $ 0,26 $ 0,22 -15,4% 22,2%
Jul $ 0,22 $ 0,21- $ 0,25 $ 0,23 4,5% 27,8%
Aug $ 0,23 $ 0,18 – $ 0,23 $ 0,19 -17,4% 5,6%
Sep $ 0,19 $ 0,15 – $ 0,19 $ 0,16 -15,8% -11,1%
Okt $ 0,16 $ 0,16 – $ 0,20 $ 0,19 18,8% 5,6%
Nov $ 0,19 $ 0,15 – $ 0,19 $ 0,16 -15,8% -11,1%
Des $ 0,16 $ 0,12 – $ 0,16 $ 0,13 -18,8% -27,8%

Denne nyheten vil ikke glede dagens Cardano-investorer og er langt fra høydepunktene som Previsioni Bitcoin forutsier. Halverende i pris mellom februar og juni, er denne bearish prognosen lavere enn alle kortsiktige spådommer som er inkludert i denne artikkelen. Long Forecast oppgir ikke en målpris for 2025 – så vi kan bare håpe at disse skuffende prisene, hvis de er nøyaktige, er en del av en bearish justering som kan bane vei for et nytt bull run i fremtiden.

I følge DigitalCoinPrices spådommer vil ADA se beskjeden vekst i 2021 og 2022. I januar 2022 forutsetter kryptoplattformen en pris på $ 1,68. Hele tidenes høyeste (ATH) på 2022 vil være $ 1,87 i juli 2022.

Fra dette punktet antyder DigitalCoinPrices spådommer at investorer kan være i en litt berg- og dalbane. 2023 vil være mye mer bullish enn 2022, og prisen på ADA forblir over $ 0,3. Investorer må gjennom denne stormen for å kunne dra nytte av potensielle gevinster i 2025.

Fra januar 2025 og fremover er det mye mer oppmuntrende. Nedgangen i 2024 vil bane vei for et bullish løp som tar Cardano til høyder på nesten $ 1,5 i november 2025. Dette antyder at uansett hva din foretrukne investeringsstrategi er, vil du sannsynligvis ønske å unngå å selge ADA i 2024 hvis DigialCoinPrice er riktig!

Heldigvis synes Prime XBT ikke at disse prisene i det hele tatt er nøyaktige. Det er gitt en langt mer bullish spådom for 2022-2025, og hevder at Cardano kan være på mål for å slå $ 2,50 og enda høyere.

Som denne grafen viser, har Prime XBT identifisert et venstre og høyre skuldermønster som kan indikere at prisen på Cardano er inne for en ny ATH. Dette mønsteret er delvis avhengig av antagelsen om at eiendelen kan nå en verdi på $ 1,56 i 2021 – en pris som for tiden virker svært oppnåelig!

Så hvordan sammenligner de andre Cardano-spådommene seg med dette? Ifølge Cryptoground.com vil prisen på Cardano ADA slå $ 1,57 i 2022 og fortsette å vokse derfra.

Basert på spådommen, kan Cardano slå $ 3,87 i 2025. Dette bør være velkomne nyheter for alle som lurer på “vil Cardano nå $ 1?” – tross alt, med dette nivået av vekst de neste fem årene, kunne ADA muligens slå $ 1 før 2030.

Coinliker.com ser ut til å synes disse spådommene er litt for beskjedne. Krypto-nettstedet har gitt følgende anslag for prisen på ADA i 2022-2025:

2021-2022: Pris: $ 1,55

2022-2023: Pris: $ 2,31

2025: Pris: $ 5,35

En prosentvis vekstøkning på 6680% ville være imponerende, men ikke uten sidestykke.

I 2017-2018 opplevde Cardano en massiv vekstrate da prisen steg til ATH på bare 1,18 dollar. Dette betyr at etter Coinlikers spådommer, er Cardano satt til å overgå den forrige rekorden innen 2025.

Coinswitch.com har gått enda lenger. På sin nettside har kryptovaluta-nyhetsselskapet hevdet at Cardano kan nå $ 12,88.

Dette vil være gode nyheter for alle investorer som lurer på ‘er Cardano en god investering?’.

Nå som vi har sett hva ekspertene mener kan skje med prisen på Cardano i 2021-2025. De langsiktige utsiktene for enhver investeringsmulighet er en viktig faktor å vurdere, spesielt hvis du ønsker å ha posisjoner i flere år i stedet for å tjene på kortsiktig volatilitet..

Som en langsiktig investering anslår den at Cardano kan prestere mye bedre. I følge sine spådommer kan verdien av Cardano-token stige til $ 2,82 innen slutten av 2021, og øke til $ 3,42 i 2022, og oppnå en gjennomsnittspris på $ 15,700 innen 2025.

Når det gjelder ADA-prisen de neste fem årene, antyder Cardano-prediksjonsalgoritmen at innen 3 år vil prisen på Cardano øke med 885% og nå prisen på $ 1,98. I 2025 kunne vi se den kontinuerlige veksten av ADAs verdi og nå det psykologiske merket på $ 4. Året 2030 vil ADA doble i pris igjen og nå enda en rekordhøy på $ 18.

Ytterligere Cardano-prisforutsigelser for 2023 – 2025

Prediksjon Cardano 2023:

Pris for digital mynt: $ 2,61918560

Cryptoground: $ 5,54608

Myntbryter: $ 4

Prediksjon av Cardano 2025:

Elevenews: $ 15

Cryptoground: $ 5.8792

Myntprisvarsel: $ 7,17

Konklusjon: Cardano Price Prediction Forecast

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av Cardona ADA-prognoseprognoser i 2021, 2022, 2023 og 2025 tilbudt av tekniske analytikere og bransjeeksperter.

År Høy Lav
2021 $ 2,85 $ 0,52
2022 $ 4,52 1,60 dollar
2023 $ 8,82 $ 3,90
2024 $ 12,54 $ 5,10
2025 $ 22,75 $ 7,50

Hvordan har prisen på Cardano endret seg over tid?

For å forstå gyldigheten av disse Cardano-spådommene, er det viktig å analysere tidligere ytelse av ADAs pris. Imidlertid, i motsetning til første og andre generasjons kryptovalutaer, er Cardano relativt nytt på markedet. Dette betyr at investorer ikke er i stand til å studere år og år med volatilitet for å finne langsiktige gjentakelsesmønstre.

Da ADA gikk live på kryptokursutveksling i 2017, var det akkurat i tide å tjene penger på den enorme veksten som tok kryptomarkedet med storm i slutten av 2017 og tidlig på 2018. Denne perioden kan tydelig ses i denne grafen fra Nomics:

cardano prisvarsel

Mellom 20. november 2017 og 1. januar 2018 hadde prisen på ADA steget fra $ 0,029892 til $ 0,970563. Med tanke på at eiendelen ikke hadde vært live lenge, må den påfølgende nedgangen (sammen med resten av kryptomarkedet) ha vært en skuffelse for investorene. ADA hadde falt tilbake til $ 0,351552 innen 5. februar 2018, og denne bearish trenden fortsatte gjennom året, med unntak av en kraftig økning i mai. Ved utgangen av året hadde prisen til og med blitt slått tilbake en desimal, og investorer sa farvel til 2018 med en ADA-pris på bare $ 0,029341 på det laveste.

Selv om prisen gjenopprettet noe i 2019, opplevde Cardano nok en krasj tilbake i mars 2020. Igjen var denne volatiliteten bransjedekkende. Da verden gikk i låsing i et forsøk på å kontrollere det raskt spredte koronaviruset, forårsaket mangel på investortillit markedet til å krasje (i det som nå har blitt kalt koronavirus krasj).

Fra 10. februar til 16. mars 2020 falt prisen på ADA fra $ 0,065333 til $ 0,027386. Dette var eiendelens laveste verdi siden desember 2018. Den gode nyheten er imidlertid at markedet raskt gjenopprettet, og Cardano var en av kryptoene som ikke bare kom tilbake til prisen før COVID, men overgikk den. I juli traff ADA $ 0,1 igjen og har holdt seg relativt sterk siden den gang. Men det siste okseløpet i slutten av desember har gitt en ny vekstperiode.

Denne grafen lar oss se nøyaktig hvordan Cardanos pris har endret seg de siste tre månedene:

Mellom 21. desember og 7. januar, en periode på bare to uker, steg prisen på ADA fra $ 0.137885 til $ 0.341884. I det følgende vil vi utforske en annen faktor som hjelper til med å forklare hvorfor akkurat denne prisøkningen skjedde.

Har du vurdert å investere i Cardano ADA?

Hvilke faktorer påvirker prisen på Cardano?

Prisen på Cardano ADA kan endres i henhold til en rekke forskjellige faktorer. For å gjøre de mest nøyaktige Cardano-prisforutsigelsene 2021-2025 og svare på spørsmålet ‘er Cardano en god investering?’, Er det best å være klar over disse faktorene fra starten. Dette vil gjøre det lettere å forutsi perioder med vekst eller nedgang basert på nåværende kryptovaluta-trender og andre verdenshendelser som kan påvirke prisen på ADA.

1. Forsyning og etterspørsel

Forholdet mellom tilbud og etterspørsel er kanskje den største paraplyfaktoren å vurdere når du velger eiendeler til porteføljen din. Når etterspørselen etter en kryptovaluta er større enn tilbudet (for eksempel når mange investorer ønsker å kjøpe, men ikke mange selger), driver det opp prisen. Når tilbudet er større enn etterspørselen (når mange investorer prøver å selge eiendelene sine, men ingen vil kjøpe), vil det ha motsatt effekt.

Ifølge forskning fra Adastat har den nylige oksekjøringen utløst fornyet interesse for Cardano. Grafen nedenfor viser antall ADA lommebøker som eksisterer – og som vi kan se, har antallet nye investorer steget i været i januar 2021.

4. januar ble det for eksempel opprettet et svimlende gjennomsnitt på 121 nye lommebøker hver time! Det er hele 98% økt fra 1. januar da bare 63 nye lommebøker ble opprettet hver time.

Dagen etter 5. januar var det utrolige 4000 nyregistrerte ADA-lommebøker – og denne økende interessen opprettholder tydelig Cardanos jevne markedsovertakelse.

Hvis vi går tilbake til 3-måneders prisgrafen ovenfor, kan vi tydelig se hvilken innvirkning dette hadde på prisen på ADA!

2. Bruk av Cardano-plattformen

Som vi nevnte tidligere i artikkelen, er Cardanos dobbeltlagsarkitektur bygget for å tillate dApps og smarte kontrakter å kjøre på sin CCL. Dette betyr at suksessen til Cardano ikke bare er avhengig av etterspørselen etter ADA – den vil også bli påvirket av etterspørselen etter de andre kryptoene som er bygget på den distribuerte hovedboken. Med etterspørselen etter dApps økende, kan dette ha en positiv innvirkning på ADA-prisen i nær fremtid.

3. Prisen på Bitcoin

Det kan virke motstridende at prisen på Bitcoin vil ha en korrelativ effekt på prisen på andre kryptovalutaer, men det er sant. Mange analytikere har lagt merke til at når Bitcoin gjennomgår spesielt bullish løp, blir dette mønsteret speilet av mange altcoins. Dette er fordi flertallet av investorer som har kryptovaluta i det hele tatt, sannsynligvis vil ha Bitcoin. Hvis investorers tillit er høy for BTC, filtrerer denne tilliten ofte ned til altcoins, noe som resulterer i utbredte pigger i markedet..

Les mer: Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021

Prediksjonsprognoser for Cardano – viktige poeng

 • På bare tre måneder har Cardano gått fra den 10. til den 6. største kryptokurrency i verden. Dette støtter Ryan Selkis tro på at 2021 vil se ADA komme inn på topp 5.
 • Gjennom 2021 forventer Digital Coin Price at prisen på ADA vil svinge mellom høyder på rundt $ 0,58 og lave på rundt $ 0,47 – en markant forbedring i forhold til November-spådommene..
 • WalletInvestors maksimale prognose antyder at ADA kan være verdt $ 0,575 innen utgangen av 2021.
 • Basert på Trading Beasts spådommer, kan vi forvente å se prisen på ADA mellom $ 0,24 og $ 0,35 innen utgangen av desember 2021.
 • I 2023 har Previsioni Bitcoin spådd at ADA kan være verdt så mye som $ 2,5.
 • Long Forecast, derimot, mener at Cardano kan miste verdi gjennom hele 2023, og avslutte året på et lavt nivå på bare $ 0,12.
 • Prime XBT mener at Cardano kan være på mål om å slå $ 1,50 før 2025, noe som vil føre eiendelen til en ny all-time high.
 • Faktorer som kan påvirke prisen på Cardano inkluderer tilbud og etterspørsel, populariteten til Cardano-plattformen og prisen på Bitcoin.
 • 5. januar 2021 ble 4000 nye ADA-lommebøker opprettet.
 • Cardano er en tredje generasjons kryptovaluta som er bygget med to forskjellige lag: Cardano Settlement Layer og Caradno Computation Layer
 • I 2022-2025 har DigitalCoinPrice spådd en volatil, men generelt bullish løp, med 2024 et bearish unntak
 • Cryptoground, Coinliker og Coinswitch mener at disse spådommene er for pessimistiske og forutser at prisen på ADA vil slå $ 2 og til og med $ 3 innen 2025
 • Å lage Cardano ADA-prisforutsigelser kan være utrolig vanskelig på grunn av markedets uforutsigbarhet

Hvis du har sett etter en pålitelig Cardano-prisforutsigelse for 2021, 2022, 2025 og utover, håper vi at denne artikkelen har gitt deg en klarere ide om ADAs fremtid. Selv om spådommene er veldig varierte, er det oppmuntrende å se at flertallet av kryptoplattformer forutser en bullish trend, spesielt går inn i 2022-2025. Ved hjelp av teknisk analyse har en håndfull forskjellige analytikere konkludert med at Cardano potensielt kan overstige sin tidligere ATH før utgangen av 2025.

Imidlertid kan kryptovaluta være vanskelig å forutsi. Hvis du vurderer å legge til ADA i porteføljen din, er det alltid viktig å gjennomføre din egen due diligence og ha en god risikostyringsstrategi på plass. Utsiktene kan være gode for nå, men som vi så tilbake i mars, kan markedet lett endres over natten.

Hvis du mener at ADA er en god investering for porteføljen din og vil starte handler ADA, eToro gir muligheten til å handle med Crypto-eiendeler, inkludert Cardano, og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Kjøp Cardano ADA med 0% provisjon

handel cardano

Registrer deg for eToro og begynn å handle Cardano eller kopiere toppinvestorer uten ekstra kostnad. Det er ingen administrasjonsgebyrer eller andre skjulte kostnader involvert.

etoro megler

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Prediksjon av Cardano – vanlige spørsmål

Hva vil Cardano være verdt om 5 år?

Generelt varierer prisoverslag for Cardano om 5 år fra $ 5,8 til $ 15.

Kan Cardano nå $ 2?

Basert på den siste ytelsen, virker det ikke urimelig at Cardano kan nå $ 2 i nær fremtid.

Kan Cardano nå $ 10?

Svaret på spørsmålet ‘kan Cardano nå $ 10’ er potensielt – men vi er utrolig usannsynlige å se dette i løpet av de neste to årene. Hvis ADA treffer $ 10 i 2025, vil det trenge mer enn ti ganger i verdi for å nå doble tall.

Er Cardano bedre enn Ethereum?

Som en tredje generasjons kryptovaluta har grunnleggerne av Cardano vært i stand til å lære av noen av feilene til eldre kryptoer, inkludert Ethereum. Takket være dual-lags arkitektur, tror mange analytikere at Cardano er ‘bedre’ enn Ethereum, fordi det er mer skalerbart. Den bruker også allerede en proof-of-stake algoritme, mens Ethereum bare bare gjør bryteren som en del av den etterlengtede Ethereum 2.0-oppdateringen..

Ikke gå glipp av: Ethereum vs Cardano: Hvilken krypto skal du kjøpe

Hva var Cardanos heltid?

Cardanos heltidshøyde var $ 1,18, som den oppnådde tilbake i januar 2018. I henhold til forskjellige spådommer kunne vi se ADA besøke og overgå denne milepælen i løpet av de neste fem årene.

Hva er prisforutsigelsen for Cardano i 2021?

Ved utgangen av 2021 vil ADA nå prismålet på $ 2,58.

Hva vil ADA være verdt om 5 år?

Innen 2025 vil Cardano se store gevinster som vil ta prisen så høyt som $ 22.

Hva blir prisen på ADA i 2030?

Om 10 år vil ADA bli priset til $ 60.

Videre lesning:

Topp 15 beste kryptovalutaer å kjøpe denne måneden

15 grunner til å investere i kryptovalutaer

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

Topp kryptovalutaer å investere i Australia i 2021

Hvordan handle kryptovaluta med $ 100

Viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Mest populære kryptovalutaer i USA

Ansvarsfraskrivelse: Cardano og andre kryptoer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Prognoser og analyser gjenspeiler ulike eksterne og interne analytikers synspunkter til enhver tid og kan endres når som helst. Videre kan de ikke utgjøre en forpliktelse eller garanti fra Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me