Prognoseprognose for Bitcoin: Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover?

Vil Bitcoin gå opp eller krasje? Les våre Bitcoin BTC-prisforutsigelser

På jakt etter Bitcoin-spådom 2021 – 2025? Du er på rett sted. Vi vil dele den beste Bitcoin-prisforutsigelsen for 2021 og utover. vi tar en titt på Bitcoin BTC for å finne ut hva ekspertene har å si om dens fremtidige ytelse og hvor mye Bitcoin vil være verdt i 2021 og utover.

Bitcoin (BTC), den såkalte kongen av kryptovaluta, trenger ingen introduksjon. Tilbake i oktober 2020 delte vi noen av de beste Bitcoin-prisforutsigelsene for 2021-2025 – men etter at eiendelen økte i desember, ble eksisterende spådommer raskt utdaterte. I denne artikkelen vil vi veilede deg gjennom de siste prognosene for å svare på spørsmålet ‘vil prisen på Bitcoin gå opp?’

Enten du er en eksisterende eller potensiell investor, har du sannsynligvis fulgt obsessivt med Bitcoins siste ytelse. Med en nåværende markedsverdi på $ 642,238,803,752 og en pris på $ 34,620,45, har Bitcoin langt overgått sin tidligere heltid (ATH) på $ 20,000, som den oppnådde i 2017. Dens bullish løp begynte tidlig i november, og steg fra $ 13.824 til $ 15.463 i plass på bare en uke. Siden da har ikke prisen bremset. Faktisk var det gjennomsnittlig en daglig vekstrate på nesten $ 1000 per dag før slutten av 2020.

Helt siden Bitcoin kom til datamaskinene våre i 2009, har verden av kryptovaluta vært kjent vanskelig å forutsi. Noen trodde at krypto aldri ville ta av, mens andre trodde at det ville erstatte fiat-penger i løpet av noen år. Ingen av disse resultatene har skjedd ennå – men vi har sett prisen på Bitcoin skyter i været og krasjer flere ganger det siste tiåret.

Fordi Bitcoin er notorisk flyktige, å forutsi prisen med en hvilken som helst nøyaktighet kan være vanskelig. Den gode nyheten er imidlertid at det er mange kryptoeksperter som er godt posisjonert til å gi informerte (og potensielt nøyaktige) spådommer om prisen i årene som kommer.

I denne artikkelen ser vi på noen av de beste Bitcoin-prisforutsigelsene for 2021, 2022 og utover. Enten du er en erfaren investor som ønsker å slå markedene eller en uformell handelsmann som ønsker å følge med på de nyeste kryptovaluta-trendene, kan du lese videre for å finne ut mer om Bitcoin-prisforutsigelsen i dag.

Hvis du vil kjøpe eller investere i Bitcoin BTC raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Så er dette vekstnivået bærekraftig? Du er på rett sted å finne ut av det. Vi har samlet noen av de mest overbevisende Bitcoin-prediksjonene for 2021-2025, og hjelper deg med å identifisere potensielle muligheter for verdens første kryptovaluta.

Kortsiktig Bitcoin-prisforutsigelse: 2021

Prisspådommer for Bitcoin for 2021

Hva forutsier kryptoeksperter for Bitcoin BTC i 2021?

Ser vi frem til 2021, har mange Bitcoin-eksperter laget optimistiske spådommer for året som kommer.

Etter volatiliteten i 2020 håper mange investorer at Bitcoins siste bullish løp vil fortsette i løpet av det kommende året. Imidlertid er kryptovalutamarkedet notorisk ustabilt – og med tanke på at Bitcoins pris har steget og falt dramatisk tidligere, er det ingen garanti for at dets skyhøye priser vil vare.

Vår første kortsiktige Bitcoin-prisforutsigelse kommer fra DigitalCoinPrice. Hvis du håper at Bitcoins imponerende ytelse vil fortsette gjennom det nye året, er det oppmuntrende nyheter fra denne kryptoplattformen. La oss se på spådommene:

Etikettene på den vertikale aksen i DigitalCoinPrices graf skal fortelle deg alt du trenger å vite – plattformen forventer ikke at prisen på Bitcoin vil falle under $ 70 000 på noe tidspunkt i 2021. Den mener faktisk at Bitcoins bullish løp er langt fra over. Ved utgangen av 2021 forventer DigitalCoinPrice at den digitale eiendelen er verdt svimlende $ 87,723.88. Det er mer enn fire ganger det tidligere ATH og $ 50.000 høyere enn dagens verdi.

Hvis disse bitcoin-prisforutsigelsene stemmer, betyr det at vi må oppleve en enestående vekst i de neste ukene. Du tror kanskje dette nivået av optimisme er ekstremt, men med tanke på at investorinteressen er rekordhøy, er det ikke helt umulig. Ser vi fremover mot resten av året, tror DigitalCoinPrice at Bitcoin vil toppe seg med en årlig høyde på $ 103,563.76 i mai, før den faller tilbake til $ 73,970.84 i juni.

I et hvilket som helst annet år vil et krasj på mer enn $ 30.000 trolig være en investors verste mareritt. Men denne grafen er langt fra nedslående. Til og med DigitalCoinPrices laveste spådommer er svimlende høye sammenlignet med den gjeldende prisen på Bitcoin, så lenge du ikke kjøper eiendelen når prisen er øverst i lysbuen, er de kortsiktige utsiktene gode.

For vår andre Bitcoin-prisforutsigelse henvender vi oss til WalletInvestor. I følge WalletInvestors tekniske analyse er det lite sannsynlig at Bitcoin når verdiene på $ 100.000 + som ble forutsagt av DigitalCoinPrice. Imidlertid er utsiktene fortsatt utrolig positive for alle som lurer på ‘vil Bitcoin fortsette å gå opp?’

Ifølge WalletInvestor spår prisen på Bitcoin en ny høyeste tid på $ 43 120,60 før slutten av desember 2021. Selv om den forventer at prisen vil falle noe mellom januar og februar, er prognosene fremdeles overveldende bullish, uten noe som tyder på at Bitcoins ytelse de siste ukene har vært en fluk.

Begge disse spådommene er optimistiske – men de er nesten konservative sammenlignet med prognosene fra Citibank. Tilbake i november 2020, a lekket rapport fra Citibank inneholdt den svimlende spådommen om at prisen på Bitcoin kunne slå $ 318 000 innen desember 2021.

En senior Citibank-analytiker, Tom Fitzpatrick, refererte til Bitcoin som ‘21. århundre gull’, et ekko av eiendelens status som ‘digitalt gull’. Han identifiserte det faktum at Bitcoin-prisen har hatt tre bullish løp det siste tiåret, og foreslo at dette mønsteret kunne opprettholde en langsiktig trend.

Karakterisert av ‘utænkelige samlinger etterfulgt av smertefulle korreksjoner’, kunne prishistorien til Bitcoin indikere at en annen topp er i horisonten. Etter hvert som prisen fortsetter å stige, har Fitzpatricks påstander fått betydelig legitimitet siden han først forutsa. Selv om $ 318 000 kan virke svimlende for øyeblikket, kan den raske opptrappingsraten antyde at den ikke er så ekstrem som den først virker.

Så hva er neste for Bitcoin nå som det er gjenopprettet fra et så urolig år? John McAfee kan ha gitt den ville spådommen om at prisen på Bitcoin ville slå en svimlende $ 1 million før utgangen av 2021, men de fleste spådommer har vært litt mer beskjedne.

Kryptovaluta YouTube-kanalen ‘The Moon’, som drives av Carl Eric Martin, tok til Twitter å dele en graf som følger Bitcoins bullish løp i 2017 – igjen, en ettervirkning av halveringen i 2016. Som vi kan se i grafen nedenfor, viser dette at hvis Bitcoin følger de samme prisbevegelsene i kjølvannet av halveringen i mai 2020, vil prisen maksimalt utgjøre $ 318 438 innen oktober 2021.

Ifølge Cryptopolitan er en faktor som kan påvirke prisen Halvering av Bitcoin som skjedde tilbake i mai.

Halvering av Bitcoin er en hendelse som skjer for å kontrollere sirkulasjonen av Bitcoin-tokens og gjøre kryptovalutaen mer skalerbar. Ettersom maksimumsforsyningen med Bitcoin er begrenset til 21 millioner, er halveringen (også noen ganger kjent som ‘halveringen’) satt til å skje etter 210 000 blokker, som tilsvarer omtrent en gang hvert fjerde år.

Denne prosessen kutter belønningen for å bryte nye blokker i to, med ideen om at dette vil redusere hastigheten som nye Bitcoin-tokens genereres.

Etter siste halvering i 2016 så prisen på Bitcoin en utrolig økning på 93% gjennom resten av året. Hvis kryptovalutaen fulgte et lignende mønster denne gangen, kunne vi muligens se at prisen på Bitcoin stiger til over $ 75 000 før 2021 slutter..

Med tanke på at vi allerede har sett en bratt økning gjennom hele januar alene, vil bare tiden vise hvor nøyaktig denne projeksjonen er.

bitcoin-prisbevegelser

Klar til å investere i Bitcoin BTC?

Hvor mye vil prisen på Bitcoin være i 2021?

Vil Bitcoin gå opp i 2021?

Citi-analytikere forutsier prisen på Bitcoin på nivået 300 000 dollar helt på slutten av 2021.

Ifølge Stock-to-Flow (S2F), et Bitcoin-prisforutsigelsessystem, vil BTC / USD nå $ 100.000 innen desember 2021.

Analytiker Mike McGlone fra Bloomberg setter et mål på $ 70K i 2021 og $ 180K for en BTC i 2022.

Citigroup fortalte også sine institusjonelle kunder at de ser potensialet for at prisen på Bitcoin vil stige så høyt som $ 318 000 innen utgangen av 2021.

JPMorgan, banken som en gang kalte Bitcoin for svindel, forventer nå at prisen på Bitcoin vil nå $ 146 000 i 2021.

Carl Eric Martin, som eier Youtube ‘The Moon’, mener at prisen på bitcoin maksimalt vil være $ 318 438 innen oktober 2021.

Tidligere Adaptive Capital-partner Willy Woo forventet at Bitcoin-prisen ville slå $ 200 000 for utgangen av 2021.

Ifølge WalletInvestor kan prisen på Bitcoin treffe en ny høyeste tid på $ 93 120,60 før slutten av desember 2021.

DigitalCoinPrice Platform forventer at prisen på Bitcoin vil være verdt $ 87,723 innen utgangen av 2021.

Ryan Selkis forventet at prisen på bitcoin ville slå hele tiden på $ 318 000 per mynt innen utgangen av 2021.

Elon Musk-ledet Tesla kunngjorde i SEC-arkivering at de hadde kjøpt $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin. Så snart nyheten kom ut, reagerte BTC-prisen umiddelbart og nådde en ny heltid på $ 48.000.

BNY Mellon Bank støtter kryptovaluta, sa BNY Mellon bank: "økende kundebehov for digitale eiendeler" i tillegg til "forbedring av regulatorisk klarhet." Det markerte en "enorm mulighet for oss å utvide vårt nåværende tjenestetilbud til dette fremvoksende feltet,"

Mastercard Mellon signaliserte sin støtte til kryptovalutaen. Raj Dhamodharan, lederen for digitale eiendeler, sa: Vi ser dette faktum spille ut på Mastercard-nettverket, med folk som bruker kort for å kjøpe kryptoaktiva, spesielt under bitcoins siste økning i verdi. Vi ser også at brukere i økende grad benytter seg av kryptokort for å få tilgang til disse eiendelene og konvertere dem til tradisjonelle valutaer for utgifter."

Med så vilt forskjellige spådommer kan det være vanskelig å vite hva som er det mest sannsynlige utfallet (det er nettopp derfor kryptokurrencyinvestering er en så risikabel innsats!). Vi kan oppsummere disse forskjellige 2021 Bitcoin-spådommene ved å si at den potensielle prisøkningen for tiden antas å være mye mer dramatisk enn den potensielle prisnedgangen, men dette betyr ikke at det er mindre sannsynlig at reduksjonen vil skje.

Bitcoin-spådommer for 2021 er utrolig varierte. Hvis du foretrekker en langsiktig investeringsstrategi, la oss ta en titt på Bitcoin-prisforutsigelsene for 2022-2025.

Langsiktig Bitcoin-prisforutsigelse: 2022-2025

Hva forutsier kryptoeksperter for Bitcoin BTC i 2022 og utover?

Mange handelsmenn og investorer er opptatt av å vite hva de neste 5 årene kan ha i vente for prisen på Bitcoin. Hvis du leter etter en Bitcoin-prediksjon 2025, eller til og med lurer på ‘skal jeg investere i Bitcoin?’, Fortsett å lese – vi har samlet noen av de viktigste teoriene fra kryptoeksperter og handelsplattformer..

For å se hva analytikerne sier, la oss se frem til 2022-2025 for å se om eiendelens bullish løp sannsynligvis vil vare i fremtiden.

Den første langsiktige Bitcoin-prisforutsigelsen kommer fra den italienske kryptovaluta-plattformen Previsioni Bitcoin. Ved hjelp av sin interne algoritme har Previsioni Bitcoin kommet til følgende prediksjon, representert i denne grafen:

I 2022 forventer Previsioni Bitcoin at prisen på Bitcoin vil nå en topppris på $ 226 020,208. Selv om dette ikke er lik høydene som Tom Fitzpatrick har spådd i den lekkede Citibank-rapporten, er det fortsatt en veldig oppmuntrende verdi.

Plattformen forventer at Bitcoin-aktivaprisen vil slå $ 100.000 i januar 2022 før den skyter opp til $ 200 583,77 innen april 2022 – en utrolig vekstrate på mer enn 100% på mindre enn fire måneder! I følge denne prognosen vil november 2022 se at prisen faller ned til $ 146.077, selv om den vil gå tilbake til $ 182.414 før slutten av 2022.

Så hvordan sammenlignes denne spådommen med andre på markedet? Ifølge Prime XBT ser Previsioni Bitcoins forventninger ut til å være på sporet.

Prime XBTs tekniske analyse plasserer prisen på Bitcoin på over $ 400 000 innen utgangen av 2025.

Hvis dette viser seg å være sant, vil dette bety at kryptoen har blitt verdens første til å oppnå gullekvivalens. Dette betyr at markedsverdi for Bitcoin vil være lik markedsverdi av gull.

Faktisk tror plattformen at Bitcoin-prisen vil være $ 110,00 i 2021, og øke til $ 217,403 innen utgangen av 2022, $ 290,000 innen utgangen av 2023, $ 345,000 ved utgangen av 2024, og imponerende $ 462,000 ved utgangen av 2025.

Dette synet kan virke bemerkelsesverdig optimistisk, men PrimeXBT er ikke den eneste analytikeren som forutser en slik økning. I et intervju på YouTube-kanalen ‘Altcoin Buzz’ sa Mark Yusko, administrerende direktør i Morgan Creek Capital Management, at han synes det er ‘helt logisk’ at Bitcoin-prisen vil nå gullekvivalens på lang sikt.

Som en langsiktig investering projiserer den at Bitcoin kan fungere veldig bra. I følge sine spådommer kan verdien av Bitcoin stige til $ 75.000 innen slutten av 2021, og øke til $ 1350.000 i 2022, og oppnå en gjennomsnittspris på $ 320.000 innen 2025.

En annen langsiktig Bitcoin-prisforutsigelse har kommet fra DigitalCoinPrice. Når vi kommer tilbake til kryptoplattformen, hvordan sammenlignes forventningene for 2021 med spådommene for 2022-2025?

I følge DigitalCoinPrices spådommer vil prisen på Bitcoin topp i 2023 på $ 130.000. I løpet av de neste to årene, og vil fortsette å klatre, før den faller igjen i løpet av 2026. Plattformen tror at den digitale mynten vil slå følgende årlige høyder:

2022: 121.871,73 dollar

2023: $ 130,315.66

2024: $ 190.010,12

2025: $ 289.109,15

2026: $ 325 026,87

Dette synet er til slutt en blanding av gode og dårlige nyheter. For alle investorer som er bekymret for at Bitcoins bullish løp vil gå foran en massiv og plutselig krasj som vil ta den tilbake til prisene før desember, er det et oppmuntrende tegn..

Selv om DigitalCoinPrice tror at Bitcoin vil begynne å avta, vil det ikke skje over natten – og generelt er 5-årsutsiktene fremdeles omtrent det dobbelte av dagens verdi! Ulempen er imidlertid at det antyder at Bitcoin ikke vil oppnå den globale overtakelsen som noen analytikere mener kan være på kortene.

Når vi går tilbake til handelsdyr, kan vi se at nettstedet har en litt mer forsiktig tilnærming enn mange av de andre prediktorene vi har sett. Ved utgangen av årene 2022 og 2023 spår den følgende minimums- og maksimumsprognoseprognose for Bitcoin-pris 2022 og 2023:

 • Desember 2022: Minimum Bitcoin-pris = $ 21 873 556, Maksimal Bitcoin-pris = $ 45 461,111
 • Desember 2023: Minimum Bitcoin-pris = $ 33,683,600, Maksimal Bitcoin-pris = $ 70,122,941

Disse tallene er mye lavere enn noen av de mest optimistiske spådommene for markedet. For eksempel har TV-verten Max Keizer hevdet at Bitcoin snart vil slå $ 88.000, og øke til utrolige $ 400.000 i løpet av de neste fem årene.

Med en lignende bullish tilnærming har Bitcoin-advokaten og risikokapitalisten Tim Draper spådd at Bitcoin-prisen vil nå priser på $ 250 000 innen 2023 – en spådom han først gjorde i 2018 og har holdt seg til siden. Draper mener at Bitcoin har en lys fremtid som en seriøs utfordrer til tradisjonell fiat-valuta, og mener vi snart kan se en retur til Bitcoins all-time-high (ATH) på $ 20.000 ved utgangen av 2017.

Men selv disse spådommene er ikke de mest ambisiøse. Raoul Pal, administrerende direktør for en investeringstrategi-forskningstjeneste kalt The Global Macro Investor, mener at økonomien i USA har en dyster fremtid – og foreslår at kunnskapsrike investorer bør sikre seg med både gull og Bitcoin. Han spår en svimlende prisøkning på 10 710%, med Bitcoin-prisen som slår verdier på 1 million dollar innen 2025!

Samlet sett, hva skal vi ta bort fra disse Bitcoin-prisforutsigelsene? Hvis du fortsatt lurer på ‘er Bitcoin en god investering?’, Kan du føle deg beroliget av det faktum at mange kryptoinvestorer mener at symbolet er satt for en lys fremtid. Den generelle konsensusen blant eksperter er at prisen på Bitcoin sannsynligvis vil stige de neste par årene – og kan skyte i været på lengre sikt.

I følge Bitcoin-spådommen for 2025 har BTCs markedsverdi potensialet til å nå $ 3 billioner på 4 år. dette vil resultere i en pris per bitcoin på rundt $ 140.400.

Gitt Bitcoin-prisforutsigelsene i denne artikkelen, er det imidlertid aldri for sent å investere i Bitcoin og dra full nytte av volatiliteten..

Har du vurdert å kjøpe Bitcoin?

Andre Bitcoin (BTC) prisforutsigelser for 2023 – 2025 inkluderer:

Prisspådommer for Bitcoin 2023:

Handelsdyr: $ 52.417,873

Cryptoground: $ 15,795

Poundvarsel: $ 43145

Prisspådommer for Bitcoin 2025:

Cryptonewsz: $ 100.000

Cryptoground: $ 25589

Poundvarsel: $ 118,365

Konklusjon: Prognoseprognose for Bitcoin

Nedenstående prognosetall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av prognoseprognoser for Bitcoin-prisene i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025 tilbudt av tekniske analytikere og bransjeeksperter.

År Høy Lav
2021 $ 120 000 21 400 dollar
2022 $ 156 000 45 000 dollar
2023 225 000 dollar $ 60.000
2024 $ 315 000 115 000 dollar
2025 $ 450 000 $ 85 000

Hvordan har prisen på Bitcoin endret seg over tid?

For enhver investor som lurer på ‘vil prisen på Bitcoin gå opp?’, Er en av de viktigste faktorene å vurdere tidligere ytelse. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å kontekstualisere gjeldende kryptovaluta-trender og til slutt prøve å gjøre de mest nøyaktige Bitcoin-prisforutsigelsene..

Vi kan se de historiske prisendringene på Bitcoin i denne grafen, publisert av kryptodatasiden Nomics.com:

Etter lanseringen i 2009 dukket Bitcoin først opp på børser i kryptovaluta i 2010. I store deler av dette året lå prisen mellom $ 0,06 og $ 0,30 – det er mer enn 100 000 ganger lavere enn den nåværende prisen! Det nådde til slutt $ 1 i februar 2011. Men det var først i 2012 at prisen på Bitcoin begynte å klatre mer konsekvent, og til slutt overgikk $ 100 i august 2013.

Det første store prishoppet skjedde i november 2013. I løpet av bare en måned økte prisen fra $ 280 til $ 979,45, noe som var et svimlende sprang med tanke på den hittil langsomme fremgangen. Dessverre skulle det ikke vare, og innen 2014 hadde prisen falt til $ 350. Det andre store prishoppet vil vise seg å være et langt mer gjennombrudd.

Bitcoin nådde sin ATH på $ 20.000 i 2017 etter en periode med rask inflasjon. På den tiden var denne veksten enestående; nå har vi sett det skje to ganger. Selv om prisen på Bitcoin krasjet ned til $ 3,300 i 2018, har den aldri kommet tilbake til nivåene før 2017 (det samme kan ikke sies for mange altcoins).

Som de historiske pristabellene viser, er det usannsynlig at bullish og bearish løp er helt lineære. Bitcoins nåværende pris på $ 34620,45 er utrolig imponerende, men selv det er ikke lenger ATH (BTC slo svimlende $ 41.000 på den nylige toppen). Tom Fitzgeralds påstand om at Bitcoins fremgang har vært preget av en syklus av ‘utænkelige samlinger etterfulgt av smertefulle korreksjoner’ er lett å se – så til tross for de optimistiske spådommene som er inkludert i denne artikkelen, bør investorer alltid være forberedt på å se verdien av BTC stupte. Som ordtaket sier: forbered deg på det verste, håp på det beste!

Hvilke faktorer påvirker prisen på Bitcoin?

Prisen på Bitcoin BTC kan endres i henhold til en rekke forskjellige faktorer. For å gjøre de mest nøyaktige Bitcoin-prisforutsigelsene 2021-2025 og for å svare på spørsmålet ‘er Bitcoin en god investering?’, Er det best å være klar over disse faktorene fra starten. Dette vil faktisk gjøre det lettere å forutsi perioder med vekst eller nedgang basert på kryptovaluta-trender og andre hendelser som kan påvirke prisen på BTC.

1. Mediedekning

Mediedekning er veldig viktig når det gjelder å tromme opp investorens interesse for kryptovaluta. Tilbake i 2017-2018 ble fornyet interesse for BTC (sammen med resten av kryptomarkedet) i stor grad drevet av et mediefan. Jo mer dekning de skyhøye prisene fikk, jo flere begynte å investere. Dette skapte en ubalanse mellom tilbud og etterspørsel som fikk prisen på Bitcoin til å sveve.

På slutten av 2020 så vi dette igjen. Da betalingsnettverket PayPal kunngjorde at det ville gjøre det mulig for folk å lagre BTC i sine PayPal-lommebøker, traff Bitcoin overskriftene med hevn, noe som ga mange potensielle investorer presset de trengte for å legge BTC til porteføljen. Det faktum at Bitcoin får applikasjoner fra den virkelige verden, har motvirket bekymringene for at det er for upraktisk å konkurrere med fiat-valuta.

2. Markedskonkurranse

En annen faktor som potensielt kan påvirke prisen på Bitcoin er markedskonkurranse. Når nye altcoins kommer inn i markedet, eller andre høytstående kryptokurver begynner å tiltrekke seg høye investorinteresser, kan det føre til at handelsmenn begynner å fokusere på alternative former for krypto. Dette gjelder spesielt når det gjelder Bitcoin Cash (BCH). Bitcoin hard-fork er en tredje generasjons kryptovaluta som mange tror er overlegen BTC, da den ble designet for å løse noen av problemene som plager kongen av kryptovaluta..

Den gode nyheten er imidlertid at Bitcoin er langt mer motstandsdyktig mot markedskonkurranse enn de fleste altcoins. På over 10 år har den aldri mistet statusen som ‘digitalt gull’, til tross for at nye kryptoer kan være teknisk mer robuste eller skalerbare. Faktisk forutsier endringer i Bitcoins pris ofte lignende bevegelser i hele bransjen. Mange analytikere har lagt merke til at bullish eller bearish BTC-kjøringer speiles tett av andre kryptoer, selv om det motsatte ikke ser ut til å være sant.

3. Forsyning og etterspørsel

Som enhver begrenset vare, påvirker tilbud og etterspørsel av Bitcoin prisen. Prisen på Bitcoin drives opp når etterspørselen etter nye poletter er større enn tilbudet – noe som vanligvis skjer i etterkant av hver Bitcoin-halvering, noe som får noen investorer til å tenke på det som en form for kunstig inflasjon.

Denne faktoren blir mindre ustabil når den maksimale tilførselen av Bitcoins er utstedt. Nåværende estimater forutsier imidlertid at dette ikke vil skje før rundt år 2140.

4. Cryptocurrency Regulations

Verden av kryptovaluta har stort sett vært uregulert over hele verden, men på grunn av økende statlig press blir den nærmere kontrollert. Dette skaper et nivå av langsiktig usikkerhet, da noen investorer bekymrer seg for at nye regler vil føre til at etterspørselen etter Bitcoin (og andre kryptovalutaer) faller. Dette kan være et resultat av fremtidige skattetiltak eller nye restriksjoner.

5. Bitcoin-halveringen

Halvering av Bitcoin (også noen ganger kjent som ‘halvering’) er en hendelse som er designet for å kontrollere sirkulasjonen av Bitcoin-tokens og gjøre kryptovalutaen mer skalerbar. Fordi den maksimale tilgangen på Bitcoin er begrenset til 21 millioner, er halveringen satt til å skje hver gang 210.000 nye blokker legges til blockchain, noe som omtrent tilsvarer en gang hvert fjerde år. Denne prosessen betyr at belønningen for gruvedrift av nye Bitcoin-blokker blir kuttet i to, og reduserer tempoet som vi maksimerer tilgangen på. Det er for tiden 18,5 millioner BTC i omløp, og nåværende estimater antyder at vi vil nå 21 millioner i år 2140.

I 2016 økte prisen på BTC med utrolige 93% gjennom den første Bitcoin-halveringen resten av året. Før den siste halveringen skjedde i 2020, bemerket investorene at hvis kryptovalutaen fulgte et lignende mønster igjen, kunne vi muligens se prisen på Bitcoin stige til rundt $ 15.000 før slutten av året. Jo, det gjorde vi!

Viktige punkter

 • Med en nåværende markedsverdi på $ 642,238,803,752 og en pris på $ 34,620,45, har Bitcoin langt overgått sin forrige rekordhøye (ATH) på $ 20.000..
 • DigitalCoinPrice forventer ikke at prisen på Bitcoin vil falle under $ 70.000 på noe tidspunkt i 2021, og tror at Bitcoin vil nå en topp på en årlig høyde på $ 103,563.76 i mai..
 • WalletInvestor spår at prisen på Bitcoin vil slå en ny ATH på $ 43,120,60 før slutten av desember 2021.
 • EN lekket rapport fra Citibank inneholdt den svimlende spådommen om at prisen på Bitcoin kunne slå $ 318 000 innen desember 2021.
 • I 2022 forventer Previsioni Bitcoin at ‘kongen av kryptovaluta’ vil nå en topppris på $ 226 020,208. Det forventer at eiendelen vil slå $ 100.000 i januar før den skyrocket til $ 200,583.7728 innen april.
 • Prime XBTs tekniske analyse plasserer prisen på Bitcoin på over $ 400 000 innen utgangen av 2025, noe som betyr at BTC ville nå ‘gullekvivalens’.
 • I følge DigitalCoinPrices spådommer vil prisen på Bitcoin topp i 2023. I løpet av de neste to årene vil prisen fortsette å klatre, før den faller igjen i løpet av 2026.
 • Faktorer som kan påvirke prisen på Bitcoin inkluderer mediedekning, markedskonkurranse og vanlig Bitcoin-halvering.
 • Å lage Bitcoin-prisforutsigelser kan være utrolig vanskelig på grunn av markedets uforutsigbarhet
 • Bitcoin kan være enormt ustabilt
 • I følge Handelsdyr, Oktober 2021 kunne se en maksimal Bitcoin-pris på $ 55,121,582 og minimum $ 22,282,676. Dette gir et gjennomsnitt på $ 12,097.266
 • TV-verten Max Keizer har blant annet hevdet at Bitcoin snart vil slå $ 48 000, og øke til gullekvivalensen på $ 400 000 i løpet av de neste fem årene
 • Prisen på Bitcoin har vært utrolig turbulent det siste tiåret og har nådd en høyde på $ 20.000 i 2017
 • Noen av de største faktorene som påvirker prisen på Bitcoin inkluderer tilbud og etterspørsel, markedskonkurranse og reguleringer

Hvis du har vært på utkikk etter en pålitelig Bitcoin-prediksjon for 2021, 2022 og utover, håper vi at du har funnet denne artikkelen nyttig. Selv om det er umulig å forutsi med total nøyaktighet, er det å analysere den tidligere ytelsen til kryptoen en nøkkel måte som ekspertinvestorer kan lage fremtidige anslag.

Enten du vurderer å legge til Bitcoin i porteføljen din eller er en eksisterende investor, har den siste hausseopplevelsen fått mange til å lure på ‘vil Bitcoin fortsette å stige?’. I følge flertallet av disse spådommene er utsiktene overveldende positive. Ingen av prognosene vi inkluderte i denne artikkelen forventer å se en periode med rask nedgang i nær fremtid, med bare DigitalCoinPrice som forutsier at prisen på Bitcoin vil falle etter 2023.

Hvis du likte artikkelen vår Prognoseprognose for Bitcoin: Hvor mye vil Bitcoin være verdt i 2021 og utover, vennligst gi det en like og del med andre handelsmenn.

Hvis du føler deg inspirert til å vurdere trading Bitcoin, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende trading kunnskap, kan du være glad for å vite at etoro gir muligheten til å handle med Crypto eiendeler, inkludert BTC og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer. Crypto Traders kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

eToro – Kjøp Bitcoin med 0% provisjon

trading bitcoin

Melde deg på for eToro og begynn å handle Bitcoin eller kopiere BTC-investorer uten ekstra kostnad. Det er ingen administrasjonsgebyrer eller andre skjulte kostnader involvert.

etoro megler

Videre lesning:

Topp 15 beste kryptovalutaer å kjøpe denne måneden

Er Bitcoin en god investering & Bør jeg investere i Bitcoin?

Prediksjoner for krusning: Hvor mye vil krusning være verdt i 2021 og utover?

15 grunner til å investere i kryptovalutaer

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

Topp kryptovalutaer å investere i Australia i 2021

Hvordan handle kryptovaluta med $ 100

Viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Mest populære kryptovalutaer i USA

Prediksjon av Bitcoin – vanlige spørsmål

Er Bitcoin en god investering?

I følge nesten alle spådommene ser Bitcoin ut til å være en god investering (både på kort og lang sikt). Dens bullish løp virker usannsynlig å bremse snart.

Selv om det alltid er risikabelt å investere i kryptovaluta, regnes Bitcoin generelt som en god investering i bransjen. Den høye volatiliteten betyr at du kan bruke den til å prøve å tjene penger på kortsiktige prissvingninger, mens den samlede oppadgående bevegelsen i sektoren også betyr at det også kan være en flott langsiktig investering.

Hva vil Bitcoin være verdt i 2030?

Spådommer varierer når det kommer til spørsmålet ‘hva vil Bitcoin være verdt i 2030?’. I følge de oppadgående trendene tror mange eksperter imidlertid at Bitcoin kan se tilbake til ATH på $ 20 000 fra 2017. Noen tror til og med at den vil slå denne verdien nærmere 2025, og øke til nesten gullekvivalens innen 2030.

Kan jeg investere $ 100 i Bitcoin?

Ja! Den gode nyheten er at du ikke trenger å kjøpe hele Bitcoin-tokens, som koster nesten $ 13 000 i skrivende stund. Det er fullt mulig å kjøpe en liten prosentandel av ett token, noe som betyr at du kan investere så mye eller så lite penger du vil.

Vil Bitcoin noen gang dø?

Det endelige Bitcoin-token vil bli utstedt rundt år 2140. Ingen er helt sikre på hva som vil skje før dette skjer. Det er så langt i fremtiden at Bitcoin teoretisk kunne ha falt i favør før vi nådde denne milepælen. Alternativt kan endringer i Bitcoin-nettverket revolusjonere tilbudet av Bitcoin og endre utsiktene fullstendig.

Hvor mange Bitcoin-tokens som er igjen?

Antall Bitcoin-tokens som allerede er utvunnet er over 18,5 millioner (det nøyaktige antallet endres hvert 10. minutt). Ettersom den totale tilførselen er 21 millioner, betyr det at det er færre enn 3 millioner tokens igjen å utvinne.

Vil Bitcoin slå $ 40 000?

$ 40 000 kan være to ganger eiendelens forrige ATH, men det er helt klart innen rekkevidde. Bitcoin slo $ 40.000 for første gang i desember, og selv om det var kortvarig, tror mange spådommer at det vil komme tilbake til disse høydene i løpet av 2021.

Vil Bitcoin slå $ 100 000?

Med sin nåværende vekstrate kan Bitcoin være på vei til å slå $ 100k de neste par årene. De mest optimistiske spådommene tror dette kan skje i 2021, mens andre forventer at BTC vil bryte $ 100 000-barrieren mellom 2022 og 2025.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Prognoser og analyser gjenspeiler ulike eksterne og interne analytikers synspunkter til enhver tid og kan endres når som helst. Videre kan de ikke utgjøre en forpliktelse eller garanti fra Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me