Slik handler du kryptovaluta

Tips om dagshandel for kryptohandlere

Slik handler du kryptovaluta: Intro

Vil du vite hvordan du kan handle med kryptovaluta? Leter du etter tips om daghandel eller daghandel? Fortsett så å lese!

Denne artikkelen leder deg gjennom en trinnvis guide for å komme i gang med kryptokurrency.

Kryptoindustrien utvides i raskt tempo, tiltrekker seg flere og flere handelsmenn fra hele verden. Interessant nok, ifølge data, det er mer enn 52 millioner aktive kryptohandlere globalt.

Spesielt dagshandel er en av de mest populære metodene for å handle kryptovaluta. Fordi dagshandel er en form for kortsiktig handel, kryptodagshandlere skal kunne analysere markedet raskt og effektivt, og også for å håndtere stress og intense følelser.

Vi i Trading Education er her for å hjelpe deg med å bli en del av kryptosamfunnet og lære hvordan du kan handle kryptovaluta i dag. Ikke nøl med å registrere deg for et av våre online kurs for å forstå verden av kryptohandel og utvikle en effektiv strategi for dagshandel på vei mot suksess.

Hva er Cryptocurrency Day Trading?

Før vi forklarer hvordan vi i dag kan handle kryptoer, la oss se nærmere på arten av kryptovalutahandel.

Kryptovalutahandel er et flott tradingt alternativ som potensielt kan bli en svært lønnsom finansiell satsing. Som forklart ovenfor involverer dagshandel prosessen med å kjøpe og selge kryptovaluta innen en enkelt handelsdag, hvor handelsmenn hovedsakelig stoler på flere små fortjenester. Noen handelsmenn kan ha posisjoner bare i noen sekunder!

Den gode nyheten er at i motsetning til aksjehandel, kryptomarkedet er åpent 24/7 og kommer med ekstrem handelsfleksibilitet. Handelsmenn kan bestemme når og hvordan de skal handle, enten heltid eller heltid.

På toppen av det eksisterer det mer enn 7000 kryptovalutaer, med BTC / USD, BTC / XLM, og BTC / GBP å være noen av de mest handlede parene der ute. Så det er opp til deg å bestemme hvilke eiendeler du vil handle!

Enten du bestemmer deg for å handle Bitcoin eller Ethereum, vi bør merke oss at kryptovalutaer generelt er gode dagsaktive eiendeler. Hvorfor? Rett og slett fordi de er svært ustabile og preget av ekstreme prissvingninger! Dette betyr at dagshandlere som vet hvordan de skal handle kryptovaluta riktig, kan tjene en formue over tid.

På grunn av kryptovalutaverdenens ustabile karakter kan kryptodagshandel samtidig føre til store tap hvis ikke gjort riktig. Så hvordan kan du daghandle kryptovaluta og potensielt tjene penger?

Slik handler du kryptovaluta?

For å lære å håndtere kryptovaluta vellykket, må man være kjent med alle fordeler og ulemper ved kryptovalutahandel og hemmelighetene til kryptohandelspsykologi.

Først og fremst bør handelsmenn utvikle realistiske forventninger om kryptodagshandel. Ingen vinner 100% av tiden. Du kan ikke forvente å bli millionær eller tjene en formue med en enkelt handel.

Mens mange tror på flaks, handler ikke handel. Så i stedet for å satse på heldige kryptoer, må en dagshandler investere i riktig utdannelse og selvdisiplin. Vi vil alle kjøre dyre biler og reise verden rundt, men kryptovaluta-dagshandel er ikke en ordning som raskt blir rik.

Egentlig bør vi merke oss at mer enn 80% av kryptodagshandlere taper penger og slutter av den enkle grunnen til at de har neglisjert viktigheten av utdannelse med kryptohandel.

Et av de viktigste trinnene i handelsutdanningsreisen din er å lære å håndtere egne risikoer. En effektiv risikostyringsstrategi er avgjørende for å hjelpe deg med å holde deg foran spillet. Det er verdt å merke seg at eksperter anbefaler å risikere bare 1% av kontoen din på en enkelt handel. Og la oss ikke glemme en grunnleggende regel: Handle aldri penger du ikke har råd til å tape. Hvordan kan du være en vellykket kryptodagshandler når du synes det er vanskelig å få endene til å møtes?

For å lære hvordan du kan handle kryptovaluta, bør du også forstå kompleksiteten i kryptohandelpsykologi. Daghandel er en dynamisk og krevende satsning – ikke en hobby – så uten den rette økonomiske tankegangen, en handelsmann kan bli offer for sine egne intense følelser og stress. Det er vanlig at uerfarne handelsmenn lar seg rive med og ignorerer viktigheten av stop-loss og stop-limit ordrer, noe som kan føre til store tap.

Ikke glem at handel kan være psykisk vanedannende og aktivere belønningssystemet i hjernen. Så ikke la grådighet, overtillit og eufori besette dine daglige handelsplaner. Faktisk hevder erfarne handelsmenn at riktig heltidshandel er kjedelig.

Risikoen ved kryptovaluta i dagshandel

Som vi kan se, er ikke trading med kryptovaluta en spasertur i parken, så la oss se igjen på risikoen ved dette dynamiske økonomiske arbeidet.

Kryptohandel er svært volatil og avhengig av etterspørsel og tilbud, så vær forberedt på å tape før du vinner. Som nevnt ovenfor er det ikke noe som heter 100% suksess i handel.

Og igjen, husk at mer enn 80% av nybegynnerhandlerne taper penger og slutter i det første året av dagshandel på grunn av dårlig utdannelse og ineffektiv risikostyring.

Noen handelsmenn som ønsker å lære hvem som i dag handler med kryptovaluta, kan til og med bli offer for kryptosvindel og ender i økonomisk katastrofe.

En annen potensiell risiko er knyttet til online hack. På grunn av den dynamiske naturen til dagshandel holder mange kryptodagshandlere pengene sine på en børs, noe som kan være risikabelt. Et av de mest beryktede angrepene skjedde i 2010 da japanerne byttet Mt. Gox mistet mer enn 850.000 Bitcoin.

De som klarer å lykkes, kan derimot bli overveldet av intense følelser, høyt stressnivå og til og med psykologisk avhengighet. Som forklart tidligere kan handel aktivere vårt belønningssystem og forårsake avhengighet, noe som kan føre til økonomiske, emosjonelle og sosiale bivirkninger.

Hvordan håndtere risikoen ved kryptovaluta i dagshandel

Selv om daghandel med kryptovaluta kan være risikabelt, med en grundig forståelse av markedet og selvdisiplin, kan man håndtere de potensielle risikoene ved daghandel med kryptovaluta og omfavne tap.

Et av de første trinnene er å skape et positivt økonomisk tankesett og godta svikt. Husk at mange tradere anser en suksessrate på 60% som en ren suksess. Ikke forvent å vinne stort hele tiden og bli en kryptokonge over natten.

Da dagshandel kan plasseres et sted mellom skalpering og svinghandel, dagshandlere må bruke passende verktøy, pålitelige kryptonyhetssider og effektive utgangsordrer for å holde seg foran kryptospillet.

Mer erfarne handelsmenn kan til og med begynne å bruke kryptohandelsroboter for å lette deres handelsrutiner. Selv om tradingbots har forskjellige ulemper, sovner ikke programvarene deres skjønnhet, slik at de kan hjelpe deg med å analysere forhåndsdefinerte faktorer og komplekse beregninger raskt.

Tror du at du kan håndtere dine egne risikoer i kryptodagshandel? Flott! La oss fortsette da.

10 trinn til daglig handel med kryptovaluta

dags handel med kryptovaluta

Nå når du er klar over viktigheten av handelsutdanning, risikostyring og handelspsykologi, la oss sette alt i perspektiv.

Her er 10 trinn for å vise deg hvordan du kan handle med kryptovaluta.

1. Invester i Crypto Trading Education

Selv om dette ofte høres ut som en klisjé, er handelsutdanning avgjørende. Uten en grundig utdannelse av kryptohandel er det ingen sjanse til å forstå hvordan man kan handle kryptovaluta.

Den gode nyheten er at man i dag kan finne en overflod av ressurser (noen gratis). Fra online kurs til tradingpsykologibøker til coachingøkter, man kan finne gode materialer for å lære det grunnleggende om kryptohandel i sitt eget tempo.

Bare sørg for å søke etter anerkjente kilder, da noen handelsmenn kan spre falsk informasjon for spekulative formål.

2. Lær om Bitcoin og Altcoins

Før du begynner å handle med kryptovaluta, bør du også ha en grundig forståelse av Bitcoin og altcoins.

Med over 7000 mynter der ute, bør kryptohandlere gjøre sine egne undersøkelser og avklare sine økonomiske mål. Vurder handelsvolum, markedsverdi og følelse når du velger en krypto. Selv om Bitcoin, Ethereum, Tether og Ripple er blant de tryggeste myntene å handle, er det noen undervurderte kryptoer der ute med mye potensial..

Når det er sagt, kan noen nye mynter være risikable eller til og med falske. Hvis du har et idealistisk syn på kryptoverdenen, er det på tide å minne deg på noen av de største svindlene innen kryptohandel. OneCoin, den største kryptovaluta-svindelen noensinne, førte til € 4 milliarder i tap over hele verden.

3. Lær om Blockchain Technology

Et annet viktig skritt for kryptovalutahandel er å lære mer om blockchain-teknologi og dens alternativer. Selv om ingen forventer at du forstår kompleksiteten i blockchain-teknologi, du bør være kjent med effekten av kryptohandel og volatilitet.

I utgangspunktet er blockchain-teknologi grunnlaget for kryptovalutahandel. Som navnet antyder, er blockchain en kjede av blokker sikret ved kryptografi. Blockchain-basert teknologi er en stor avtale, da den gir både sikkerhet og gjennomsiktighet.

På grunn av fordelene, blockchain har mange applikasjoner langt utenfor finanssektoren. Ta for eksempel spill – en av de raskest voksende bransjene i hele verden! Blockchain-teknologi kan forbedre spillaspekter, for eksempel digitalt eierskap og brukeropplevelse.

4. Øv deg på dagshandel og lær av feilene dine

Når du har skaffet deg nok kunnskap om kryptovaluta og blockchain, er det på tide å starte daghandel med kryptovaluta. Hvis du trenger litt mer øvelse, bør du imidlertid vurdere en demo-konto. Selv om demo-konto kan spille en dårlig vits på handelsmenn – ettersom de ikke kommer med reelle risikoer og følelser – demokontoer gir fantastiske muligheter for kryptodagshandlere å teste sine ferdigheter.

Som nevnt ovenfor krever dagshandel mye ferdigheter og oppmerksomhet, så øv, øv og øv. Som handelsguru Steve Clark sa om handel: “Gjør mer av det som fungerer, og mindre av det som ikke gjør det.”

5. Finn en anseelig børs

Når du endelig er klar til å starte daghandel med kryptovaluta, er det på tide å velge en anerkjent megler som lar deg handle et hvilket som helst kryptovaluta-par du er interessert i..

Vurder om megleren din er trygg, og om plattformen deres tilbyr pålitelige handelsverktøy. Med eToro, for eksempel kan du kjøpe og selge kryptoer og handle CFDer på over 90 kryptovalutaer. Det er enkelt å starte dagshandel i dag!

eToro – Den beste kryptoutvekslings- og handelsplattformen

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

6. Velg et Cryptocurrency Pair to Day Trade

Et annet trinn for å lære hvordan du kan handle i dag er å velge et kryptopar. Akkurat som forex handler vi med kryptohandel; med andre ord, du handler en kryptovaluta mot en annen.

La oss si at du etter morgenkaffen kjøper ett Ripple-token til en verdi av 0,000017 Bitcoin. Timer senere selger du den til 0,000020 Bitcoin. Så du har tjent 0,000003 Bitcoin eller $ 0,039. Det er ikke mye, men hvis du foretar flere handler som dette, kan du sakte øke formuen din.

Enten du velger å handle et crypto-fiat eller et crypto-crypto-par, må du sørge for at du har gjort undersøkelser og forstå faktorene som påvirker kryptovalutaen du velger. I tider med usikkerhet kan for eksempel mange handelsmenn henvende seg til Tether – a stablecoin som er knyttet til amerikanske dollar.

7. Lær avansert handelsanalyse

For å lære å handle i dag og forstå alle faktorene som påvirker kryptoer og prissvingninger, må man lære forskjellige typer analyser. To av de viktigste analysemetodene som kryptohandlere bruker er grunnleggende og teknisk analyse.

Fundamental analyse er en kompleks metode som involverer analyse av forskjellige markeder, globale hendelser, renter og mange flere. Teknisk analyse, derimot, omhandler statistikk, data, trender og volumer – alle faktorer flyttet av prinsipper for tilbud og etterspørsel. Her skal vi merke oss at momentanalyse, som er definert som kryptomarkedets evne til å opprettholde visse trender innen en gitt tidsramme, også kan brukes.

Når det er sagt, er sentimentanalyse også viktig, og brukes ofte av daghandlere. I utgangspunktet takler den hvordan folk føler om kryptovaluta. Og vi vet alle at kryptoer kan være et alternativ til bank siden de er desentraliserte og gjennomsiktige. Ganske tiltalende, ikke sant?

8. Følg Cryptocurrency News

Metoder og verktøy for handelsanalyse (for eksempel konvergensdivergens med glidende gjennomsnitt og relativ styrkeindeks) er ikke nok. For å forstå markedet, bør man følge kryptonyhetene. Handel med kryptovaluta er sterkt påvirket av nyheter, begivenheter, forskrifter og potensielle partnerskap, så det er viktig å holde seg oppdatert..

Når det er sagt, er internett fullt av spekulative innlegg, tweets og falske nyheter, så sørg for at du har tilgang til pålitelig informasjon.

9. Lag en effektiv strategi for risikostyring

For å lære å handle i dag, må du lære å håndtere risiko og omfavne tap. Utgangsstrategier er avgjørende for å lykkes. Du bør angi riktige stopp- og begrensningsordrer.

La oss gi et eksempel: forestill deg at du er en kryptodagshandler i Storbritannia som er interessert i et krypto-til-fiat-par. Hvis du kjøper en ordre til $ 5000, men ikke vil risikere mer enn 10%, må du sette en stop-loss-ordre på $ 4500. Hvis ting ikke går som planlagt, avslutter megleren på dine vegne før verdien av paret ditt går ned til $ 4500.

Vær oppmerksom på at eksperter foreslår at du setter et stop-loss nær inngangspunktet, som er et passende tips for mindre erfarne kryptokurveringsdaghandlere.

10. Utforsk Mazes of Crypto Trading Psychology

Sist, men ikke minst, for å lære å handle med kryptovaluta, bør man forstå viktigheten av handelspsykologi.

Selv når du er i ferd med å tape, bør du være objektiv. Ta aldri et lån for å investere i krypto; aldri handle penger du ikke kan tape. Som nevnt ovenfor, er det ikke noe sted for grådighet og overdreven tillit i kryptodagshandel.

Daghandel kryptovaluta kan være som en tsunami av følelser, så hold deg alltid innenfor grensen og vær disiplinert.

Er du klar til å handle krypto i dag?

Alternativer til Day Trading

Nå når du vet hvordan du skal handle kryptovaluta, er det på tide å komme i gang. Likevel, hvis du tror at dagshandel ikke er noe for deg, du kan ganske enkelt vurdere andre handelsalternativer.

  • Svinghandel: På samme måte som day trading er swing trading en risikabel og dynamisk metode som lar deg kjøpe lavt og selge høyt. Den eneste forskjellen er at du kan ha stillingene dine i flere dager eller til og med uker. Med andre ord, det viktigste målet med swing trading er å identifisere mellomtrender for å tjene penger.
  • HODL: Dette er en langsiktig strategi for å kjøpe en krypto og holde den i lang tid, selv i mange år. Det er en populær type investering, som også er uten stress. Ikke glem at du trenger en børs som eToro hvor du kan kjøpe og lagre forskjellige kryptoer.
  • ICO: Initial Coin Offerings (ICOs) er også en fin måte å tjene penger på. Hvordan? Bare ved å kjøpe tokens av en ny mynt til nedsatt pris. Bare gjør undersøkelser og lær å gjenkjenne svindel for å beskytte pengene dine.

Interessant nok inkluderer andre mer spesifikke måter å tjene penger på kryptoer gruvedrift, utvikling av blockchain og til og med reklame.

Uansett hva du velger, sørg for at du er kjent med kryptoregler og beskatning før du begynner å handle. Tross alt er kryptodaghandel en alvorlig økonomisk satsing!

Viktige punkter

  • Dagshandel er en populær måte å handle kryptoer på innen en enkelt handelsdag.
  • Man bør forstå det grunnleggende i kryptoverdenen og kryptohandelpsykologien for å lære hvordan man kan handle kryptovaluta i dag.
  • Kryptonyheter, grunnleggende analyse, datamønstre, risikostyring og markedssentiment er også avgjørende faktorer å vurdere.
  • For de som ikke er interessert i kortsiktig investering, swing trading, holding og ICO er fantastiske alternativer til kryptokurrency.

Vi i Trading Education kan hjelpe deg med å forstå hemmelighetene til kryptodagshandel: registrer deg for et av våre online kurs i dag.

Tror du den dagen som handler med kryptovaluta er noe for deg? Hvis ikke, hvilket alternativ ville du velge?

Day Trading Cryptocurrency – Vanlige spørsmål

Hva er den beste kryptovalutaen i dag?

Kryptovalutaer er gode handelsaktiver generelt, med BTC og ETH som en av de beste myntene i dag. Fordi disse kryptoene er to av hovedaktørene i bransjen, har de høy likviditet og er notert på mange børser, for eksempel eToro.

Hvordan kan jeg starte dagshandel?

Når du har investert i riktig utdannelse og praksis med kryptohandel, er det enkelt å starte dagshandel. Du bør velge en pålitelig megler, finansiere kontoen din og velge et kryptopar å handle. Det er lett å komme i gang; du kan til og med starte dagshandel med kryptovaluta med så lite som $ 100.

Kan jeg tjene penger ved daghandel med kryptovaluta?

Selv om kryptodagshandel er en lukrativ satsning preget av høy volatilitet, viser forskning at bare 1% -13% av handelsmennene tjener konsekvent. Derfor bør man investere i handelsutdanning og selvdisiplin for å bli vellykket. Som profesjonell handelsmann Alexander Elder sa: “Målet med en vellykket handelsmann er å gjøre de beste handlerne. Penger er sekundære. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me