To av våre favorittkryptovalutaer som kunne tredobles i 2021

Etter et forferdelig 2020 ønsker den globale økonomien å komme seg enormt tilbake i 2021. Imidlertid er det fortsatt mange hindringer som kan spore disse utvinningene. Det kan være en forsinkelse i massevirksomheten av COVID-19-vaksinen som forårsaker en annen økonomisk låsing.

Dette kan imidlertid være fordelaktig for kryptomarkedet. Som vi har sett i 2020, har kryptokurver vist seg å være sikre havneinvesteringer, noe som er en trend som kan fortsette i løpet av 2021-uroen..

De to beste kryptovalutaene på radaren vår

2020 var et eksplosivt år for kryptovalutaer da den totale markedsverdi økte fra 191,50 milliarder dollar 1. januar til 559,50 milliarder dollar i skrivende stund. Som sådan bør det ikke komme som noen overraskelse at de to kryptoene på hitlisten vår er de to OG-ene – Bitcoin og Ethereum. La oss se nærmere på det.

#1 Bitcoin – Kryptomarkedslederen

bitcoin-logo

Bitcoin vil fortsette å være en av våre sterkt anbefalte mynter, kom helvete eller høyt vann. Man kan se hvert eneste prinsipp som gjør kryptovalutaer så gode i spar i Bitcoin. Etter en steinete start på 2020, vil den fremste kryptovalutaen gi en tidlig julegave til alle ved å nå heltidsnivåer. I skrivende stund har den fremste kryptovalutaen allerede steget med svimlende 170%.

Finixios Adam Grunwerg mener at til tross for forventet volatilitet, vil prisen sannsynligvis bryte forbi $ 50 000 i 2021. Plan Bs S2F-modell tar ting litt lenger og antyder at prisen faktisk kan nå $ 100 000 innen august 2021!

Så er dette bare tomme tall, eller er det sikkerhetskopiert solide data? Vel, vi har to ord til deg – institusjonelle investorer.

2020 har hatt en jevn tilstrømning av institusjonelle investorer som kommer inn i markedet. Fidelity undersøkte nesten 800 institusjonelle investorer i 2. kvartal 2020 og fant at 36% eide kryptoaktiva. Imidlertid ser det ut til at antallet investorer har vokst betydelig den siste tiden.

CoinShares rapporterte at investorer hadde kjøpt rundt $ 429 millioner i verdi av BTC og andre kryptoaktiva i løpet av en uke. Av dette hadde den alltid hausse gråtonen kjøpt inn hele 336 millioner dollar av 429 millioner dollar. Dette bringer deres totale AUM til litt en gang 12 milliarder dollar.

Imidlertid, ifølge James Butterfill, investeringsstrateg i den digitale kapitalforvalteren, kan dette bare være begynnelsen. Butterfill sa:

“På anekdotisk nivå, basert på våre klientsamtaler i løpet av 2020, har vi sett et avgjørende skifte fra henvendelser av spekulativ karakter til de som begynner med kommentarer som, ‘bitcoin er kommet for å bli, vær så snill å hjelpe oss med å forstå det. ‘”

I tillegg, la oss ikke glemme MicroStrategys nylige kunngjøring om at de hadde samlet inn 650 millioner dollar for å kjøpe mer Bitcoin, og dermed bringe den totale eksponeringen til 1,1 milliarder dollar..

Alt i alt er alt dette veldig positivt for Bitcoin. Med en jevn strøm av institusjonelle investorer som kommer inn, blir Bitcoin raskt en av verdens mest motstandsdyktige eiendeler. Som sådan ser det veldig godt ut å ha et sterkt 2021.

Les mer:

Hvordan investere i Bitcoin 2021 – The Ultimate Beginner’s Guide

Hva vil drive Bitcoin-prisen i 2021?

# 2 Ethereum – Ethereum 2.0 og DeFi

Ethereums vekst over 2020 har gjort Bitcoin til skamme, etter å ha eksplodert med 350% fra og med året på ~ $ 125. Vi kan forvente en gjentakelse, eller til og med en bedre ytelse av den smarte kontraktplattformen i 2021, på grunn av to viktige årsaker – Ethereum 2.0-oppgradering og DeFi.

Ethereum 2.0-oppgraderingen ser flere nye funksjoner som kommer inn i protokollen, og sjefen blant dem er proof-of-stake (PoS). Ethereum har ofte blitt lammet for manglende funksjoner med høy ytelse. Alt dette kommer til å endres med Ethereum 2.0, noe som vil gjøre det eksponentielt mer utviklervennlig.

Når vi snakker om det, tror vi at Ethereum vil fortsette å validere sin posisjon som den fremste DeFi-plattformen i 2021. Den stadig voksende DeFi-sektoren kommer til å være monumental når det gjelder å bestemme ETHs prishandling neste år. Litt mindre enn 15 milliarder dollar er for tiden låst i DeFi-kontrakter. Vær oppmerksom på at dette tallet var mindre enn $ 700 millioner i begynnelsen av 2020. Dette viser oss at DeFi-sektoren eksploderer med en hastighet raskere enn kryptomarkedet. Dette er et viktig poeng, som kommer til å være medvirkende til å bestemme Ethereums prishandling.

Som sådan kan det være ekstremt gunstig å lese om hvordan innsatsen fungerer i Ethereum og samle nok mynter til å delta i protokollens bevis for innsatsalgoritme.

Les mer:

Hvordan handle Ethereum: Omfattende guide til handel med Ethereum i 2021

Hva vil drive Ethereum-prisen i 2021?

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for både handelsmenn og investorer

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me