Topp 10 Crypto YouTubers å abonnere på etter antall abonnenter

Topp 10 Crypto YouTubers å abonnere på

Å følge kryptovaluta YouTubers er en fin måte å holde deg informert om alle de nyeste trendene i kryptoverdenen.

Det er bare begynnelsen skjønt. De kan åpne ditt perspektiv, intervjue innflytelsesrike personer og til og med gi deg nyttige handelstips.

men, annen krypto YouTubers har forskjellige stiler, og det som kanskje appellerer til en seer, appellerer kanskje ikke til en annen.

Husk å være åpen for sine personligheter som kan være avskyelige i begynnelsen, men jo mer du lytter til dem, jo ​​mer vil du lære.

Du kan først finne ut at de er vanskelige å like, men over tid vil de vokse på deg.

Vi bestemte oss for å rangere YouTubers etter antall abonnenter de har for å gjøre det litt mer rettferdig, ettersom det er vanskelig å rangere dem etter innhold. Vi anbefaler at du sjekker ut dem alle.

Husk at uansett hva de sier er ikke økonomiske råd, er det i stor grad deres egne meninger, og det bør derfor ikke tas som grunner til å kjøpe eller unngå kryptovalutaer.

Du bør alltid utføre din egen forskning!

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Topp 10 Crypto YouTubers etter abonnenter

Her er vår liste over de 10 beste Crypto YouTubers å abonnere på etter antall abonnenter. Sørg for at du abonnerer på dem alle!

10. Av kjeden Podcast (4210 abonnenter)

utenfor kjeden youtube-kanal, crypto youtubers

Off the Chain er vert for YouTuber Anthony Pompliano, med tilnavnet ‘Pomp’.

Han intervjuer et bredt utvalg av mennesker som er involvert i kryptovaluta og har vært aktiv på YouTube siden februar 2018.

Pomp er veldig flink til å gi intervjuobjektene ordet og la dem snakke grundig om prosjektene de gjennomfører og deres tro uten å gripe inn mye.

Hvis du leter etter en YouTube-kanal der de store aktørene i krypto kan snakke om den tekniske siden av prosjektene sine, er denne kanalen noe for deg.

Du kan også følge Pomp on Twitter og sjekk ut hjemmesiden deres der Pomp skriver a daglig brev analysere kryptonyheter.

9. Hashoshi (10 497 abonnenter)

hashashi youtube kanal, crypto youtubers

Hashoshi, en mos av ‘hash’ og ‘Satoshi’, er vert for YouTuber Forest som er en Ethereum-utvikler. Han pleier å legge ut hvert par dager.

Forest’s videoer er veldig informative, og han bryter ned de veldig tekniske elementene i hvordan kryptovaluta fungerer på en måte som alle kan forstå.

Han mener at det er viktig å utdanne mennesker og utstyre dem til den kommende desentraliserte verden.

Forest vurderer også forskjellige lommebøker for å sikre at du kan holde kryptovalutaen din trygg.

Du kan også følge Hashoshi videre Twitter også.

8. Aimstone (23.496 abonnenter)

aimstone youtube kanal, crypto youtubers

Denne YouTube-kanalen har en rekke videoforklarere på forskjellige kryptovalutaer, og de er et godt sted å starte for nybegynnere som vil vite hvordan spesifikke mynter fungerer.

Det som er veldig nyttig med Aimstones videoer er at de er animerte, noe som gjør det mye lettere å lære av dem i stedet for bare å ha noen til å snakke med deg.

De pleier å legge ut rundt to videoer i uken.

Du må unnskylde deres sterke aksent og sporadiske stavefeil i videoene deres, men bortsett fra det, er videoene deres spot on.

7. Chico Crypto (53 686 abonnenter)

chico crypto youtube kanal, crypto youtubers

Chico Crypto er vert for YouTuber Tyler Swope og er ideell for et mer pessimistisk blikk på kryptovalutaverdenen.

Swope, som refererer til seg selv som en hard kryptoinvestor, undersøker og graver ned i detaljene om hva som skjer og kan gå gjennom mye i en video.

Han er spesielt god til å plukke ut potensielt risikable scenarier som kan oppstå i bransjen og gir råd om sine beste valg for å investere.

Swope har som mål å legge ut videoer nesten hver dag med en ny video de fleste dagene i uken.

Til å begynne med kan du bli skremt av Swopes stil som kan virke litt uprofesjonell, men når du kommer forbi dette, vil du sette pris på hva han har å si.

Du kan også følge Chico Crypto videre Twitter hvor Swope også er veldig aktiv og Nettstedet til Chico Crypto Consultants.

6. Desentralisert TV (79.692 abonnenter)

dekretralisert tv youtube-kanal, krypto-youtubere

En ting å huske på desentralisert TV, arrangert av YouTuber Peter, er å ikke la omgivelsene lure deg.

Ikke bli distrahert av Lamborghini i bakgrunnen eller av holdningen hans, han har gode råd å gi.

I likhet med Chico Crypto, har Peter en tendens til å ha en mer realistisk tilnærming til kryptovaluta og tror ikke på alt han kommer over.

I mange av Peters videoer ser han etter hva som gjør at en kryptovaluta skiller seg ut, og hvis han ikke finner den, føler han kanskje ikke at det er verdt å investere i.

Ofte er videoene hans at han leser opp en artikkel han skrev for Bitcoin-puben.

Peter har også en annen YouTube-kanal kalt thebitcoinlambo, som i stor grad handler om hans kjærlighet til biler og Bitcoin. Han kjøpte til og med sin Lamborghini med Bitcoin.

Desentralisert TV kan også følges videre Twitter også.

5. Crypto Love (95818 abonnenter)

crypto kjærlighet youtube kanal

Veldig eksentrisk, Crypto Love er vert for YouTuber Randal, og er en av de mest populære kanalene viet til kryptovaluta på YouTube, og han er også veldig underholdende også.

Han er utmerket til å se grundig på kartene innimellom og gi sin mening om hva som kan skje i fremtiden til forskjellige kryptovalutaer.

Hvis du leter etter en kanal som ikke bare ser på forskjellige kryptovalutaer, men også handelsstrategier du kan implementere, er Crypto Love et godt sted å starte.

Randal legger ut videoer de fleste dagene i uken.

4. The Crypto Lark (100 526 abonnenter)

crypto lark youtube kanal, crypto youtubers

Crypto Lark er som ‘The Weird Al Yankovic of the cryptocurrency world’, men igjen, ikke la utseendet hans lure deg.

Crypto Lark er vert for YouTuber Lark Davis, og han er den klart beste i bransjen til å forklare hvordan forskjellige kryptovaluta fungerer på en lettfattelig måte.

Han er det beste alternativet når det gjelder å starte i kryptoverdenen, og ordforrådet hans er utmerket, og har hans bakgrunn innen statsvitenskap og kritisk tenkning..

Bortsett fra å gi sine ‘to Satoshier’ på nyheter og hendelser, har Lark også en rekke forklaringsvideoer og har intervjuet noen av toppfigurene i kryptovaluta, inkludert Binances CZ.

Crypto Lark kan også følges videre Twitter og er fra Wellington, New Zealand.

3. Boxmining (193 366 abonnenter)

boxmining youtube kanal, crypto youtubers

Boxmining er vert for YouTuber Michael Gu, som har en bakgrunn innen vitenskap og er også flink til å forklare hvordan forskjellige kryptovalutaer fungerer og har vært involvert i kryptovaluta siden 2012.

Noen ganger gjør Michael livevideoer som kan være interessante, men meldingsboksen til høyre kan bli distraherende, og det anbefales at du bare lukker den.

Michael gir også det kinesiske perspektivet på forskjellige kryptovalutahendelser og kan til og med lese kinesisk, som ofte blir utelatt av andre YouTubere som fokuserer mer på vest som standard.

Du kan også følge Boxmining videre Twitter og sjekk ut deres nettsted hvor Michael er veldig aktiv og gjennomgår en rekke lommebøker.

2. Ivan on Tech (207 394 abonnenter)

ivan på tech youtube-kanal, crypto youtubers

Ivan on Tech er en svært populær YouTube-kanal vert for Ivan Liljeqvist fra Stockholm, Sverige, og er kanskje et av de mest kjente ansiktene i kryptovaluta på YouTube.

Han er en internasjonal høyttaler, blockchain-lærer, programvareutvikler, dataforsker og blockchain-konsulent.

Ivan’s ‘Programmer Explains’-serie er en av de beste YouTube-seriene som forklarer hvordan kryptovaluta fungerer og hvordan forskjellige kryptovalutaer fungerer.

Han er kanskje en av de mest aktive personlighetene på YouTube og har nylig startet sin ‘Good morning crypto’-serie der han live-streamer sine videoer og snakker om nylige nyhetshendelser.

God morgen krypto streames hver dag klokken 8 svensk tid og gir også seerne muligheten til å stille Ivan spørsmål om tilstanden i kryptovaluta i dag.

Du kan også følge Ivan videre Twitter og sjekk ut hans nettsted.

1. DataDash (320.977 abonnenter)

datadash youtube kanal, crypto youtubers

DataDash er vert for YouTuber Nicholas Merten og er det beste stedet for handelstips og dykking i den tekniske siden av handel med kryptovalutaer.

Det er også en av de mest abonnerte YouTube-kanalene.

Ikke bare vil du kunne lære å handle kryptovalutaer, men også en rekke andre finansielle instrumenter.

Merten legger ut videoer nesten hver dag, og du kan også følge Merten videre Twitter, selv om det er hans personlige Twitter, og han tweets om mer enn bare handel med kryptovaluta.

Du kan også sjekke ut Mertens nettsted her.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Ignorer deres eksentriske stil og lytt til hva de sier. Mange kan komme over som arrogante, men det de har å si er viktig.
  • YouTubers er en fin måte å holde seg oppdatert på hva som skjer i kryptovaluta. Noen legger ut videoer nesten hver dag eller annenhver dag.
  • Ser på YouTubers er en utmerket måte å lære handelstips på. Tips du kan bruke både for kryptovalutahandel og på andre markedsinstrumenter.
  • Se etter intervjuer med svært innflytelsesrike personer i kryptovalutaen. YouTube-stjerner er en stor avtale og kan være vert for noen iøynefallende intervjuer.

Lær å handle med vårt kurs i kryptovaluta

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese Topp 10 Crypto YouTubers å abonnere på etter antall abonnenter fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me