Topp 7 beste kryptovalutaer å investere i mars 2021 (grundig gjennomgang)

Vil du hoppe over lesingen og komme rett til toppvalgene våre? Den beste kryptovalutaen du kan investere i mars 2021 er Bitcoin eller Ethereum.

Leter du etter en god kryptovaluta å investere?

Hvis du vil investere eller kjøpe noen av de beste kryptovalutaene raskt og enkelt sjekke ut eToro Exchange!

Kryptovaluta som investerer til og med veldig små beløp, kan høste store gevinster. La oss snakke om de beste kryptovalutaene i denne veiledningen i mars 2021.

Så, hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i mars 2021? Vi har samlet en liste over 7 alternativer du kan vurdere.

Så uten videre …

De 7 beste kryptovalutaene du kan investere i mars 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Tron

4. Litecoin

5. NEO

6. Cardano

7. Bitcoin Cash (BCH)

Du kan kjøpe alle disse toppkryptoene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Så har du bestemt deg for å kjøpe og investere i kryptovalutaer, men vet ikke den beste å velge? Frykt ikke. Vi tar deg gjennom en liste over de beste kryptovalutaene du kan se på denne måneden.

Liste over de beste kryptovalutaene du bør vurdere i mars 2021

Med den globale økonomien fremdeles på vei fra Great Coronavirus Lockdown, leter spekulanter og deltidsinvestorer etter alternative måter å lagre rikdom på og gi fortjeneste. Og det betyr at flere ser etter de beste kryptovalutaene å investere.

Men hvorfor begynner du? Når alt kommer til alt, er det en overveldende opplevelse for første omgang å komme inn i kryptorommet. Og selv erfarne investorer kan slite med å følge med på disse raskt utviklende teknologiene og applikasjonene.

Det er mange grunner til å investere i kryptoer denne måneden. Investering i kryptovaluta er en fin måte å diversifiser porteføljen din og redusere risiko mens du øker mulighetene for potensielt lagring av formue.

Når det gjelder investering, er kunnskap virkelig makt. Kunnskap er det som kan holde deg foran kurven, og gi deg sjansen til å se de neste trendene før de til og med skjer.

Så, vil du vite om de beste kryptovalutaene du kan investere 21. mars? Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i denne måneden? Er dette året da de etablerte aktørene vil fortsette å dominere kryptomarkedet? Eller er det en heldig oppstart som er i ferd med å riste ting i år? Og hvilke nye digitale mynter som har mest vekstpotensial?

Topp 7 beste kryptovalutaer å investere i mars 2021:

1. Bitcoin

bitcoin-logo

Som bestefar for kryptovaluta var Bitcoin den første kryptoen som registrerte økonomiske transaksjoner på en desentralisert blockchain. Selv om Bitcoin ble lansert for mer enn et tiår siden – i 2009 – er Bitcoin fortsatt det beste valget for eksisterende og nye investorer, med en markedsverdi på $ 763B.

Bitcoin tillater brukere å gjøre transaksjoner til lave kostnader og uten avhengighet av tredjeparter. Faktisk var hovedformålet med Bitcoin å revolusjonere tradisjonelle finansielle systemer og eliminere behovet for statlige valutaer ved å muliggjøre innovativ teknologi og sikker betalingsarkitektur..

Interessant, i de tidlige dager begynte mange å kjøpe bitcoins akkurat på grunn av sin lovende fremtid. Som Bitcoin-ekspert Andrew Badr sa: “Den beste delen av å eie bitcoin er følelsen av å delta i fremtiden.”

Selv om Bitcoin har hatt mange opp- og nedturer de siste tre årene – det skyroket til og med opp til $ 30 000 i desember 2020 og uker senere, det går opp over $ 44 000 – Bitcoin-prisene har blitt mer stabile, noe som gjør det til et av de sikreste alternativene for alle som kommer inn i kryptorommet for første gang.

Og mens de tunge dagene med enorme avkastninger ser ut til å være over nå, kan 2021 fremdeles gi noe potensiale. I følge Dave Chapman, administrerende direktør i BC Group, "Kryptovaluta-eiendeler som Bitcoin blir bare sterkere".

Når vi snakker om Bitcoins fremtid som en investering, er det også bemerkelsesverdig at vi i år har vært vitne til en annen stor begivenhet – Bitcoin 2020 halvering, en programmert hendelse som reduserer antall nye mynter generert av nettverket. Og for mange Bitcoin-okser, denne økende knappheten er en del av det som ligger til grunn for kryptovalutas reelle verdi, noe som gjør den til en av de beste kryptoene å investere i denne måneden!

I februar 2021 investerte Tesla 1,5 milliarder dollar i Bitcoin, og begynte å akseptere kryptoanalysen som betaling for sine produkter. Prisen på Bitcoin treffer en ny rekord på $ 44.000 per mynt etter de siste nyhetene.

Har du vurdert å investere i Bitcoin BTC?

2. Ethereum

ethereum-logo

Ethereum er definitivt en kryptovaluta som fortjener en plass på vår Top Cryptos-liste for denne måneden. Ethereum er en global desentralisert plattform lansert i 2015; en plattform drevet av sin egen valuta, kjent som eter.

Ethereum ble opprettet i 2015 av et ungt team og voksende utviklerfellesskap, ledet av sjarmerende Vitalik Buterin, og har tatt verden med storm.

Det mest tiltalende investeringsaspektet ved Ethereum er det faktum at det støtter smarte kontrakter, desentraliserte apper (dApps) og forskjellige ERC-20-tokens. Faktisk er et av Ethereums hovedmål å bli kongen av smarte kontrakter og dApps for å tillate brukere å skrive sin egen programvare uten å bekymre seg for sensur og svindel..

I tåken til proffene med å investere i Ethereum, er en av de mest etterlengtede hendelsene blant kryptoinvestorer lanseringen av Ethereum 2.0 som vil skifte fra bevis på arbeid til bevis på innsats. I henhold til data levert av CoinTelegraph, lanseringen av ETH 2.0-innsatssystemet kan være en betydelig bullish faktor som vil øke etterspørselen og få ETH-prisene til å stige over $ 500 (ifølge noen spådommer).

På grunn av sitt tekniske og investeringspotensiale er det ingen overraskelse at Ethereum er den nest største kryptovaluta-plattformen, med en markedsverdi på over $ 140B.

Selv om Ethereum til en verdi av $ 1227,53 per mynt (i skrivende stund) fortsatt er langt unna Bitcoin, er analytikere optimistiske om Ethereums fremtid, forutsi jevn vekst de neste årene.

Og gjett hva! Ethereum har god støtte fra noen av de skarpeste investorene i kryptorommet. For å gi et eksempel, kjøpte Cameron og Tyler Winklevoss 120 000 bitcoins for 10 dollar per mynt tilbake i 2012; etter å ha gjort en enorm fortjeneste, investerte tvillingene over 300 millioner dollar tilbake i krypto, og kjøpte opp en betydelig mengde Ethereum i prosessen.

Det er ikke alt! Behemoter som JP Morgan, Amazon og Microsoft Azure har også omfavnet Ethereums blockchain-teknologi for å holde seg foran andre finansielle giganter, noe som er en faktor som drar oppmerksomheten til flere og flere investorer over hele verden.

Klar til å dykke inn i Ethereum ETH?

3. Tron

Tron er en annen topp kryptovaluta å investere i mars 2021 – en spesielt god investering for blockchain-purister.

Interessant, Tron ble opprettet på Ethereum av den singaporeanske organisasjonen Tron Foundation for å løse problemet med noen få kraftige selskaper som kontrollerer Internett. I 2018 migrerte Tron til sin egen blockchain; samme år kjøpte Tron BitTorrent, etablerte sin ledelse i feltet og ble en stor konkurrent til Ethereum.

Tron er en desentralisert plattform som bruker peer-to-peer-teknologi og tar sikte på å bygge et globalt system for underholdning og innholdsdeling. For å være mer presis, har Trons skapere utviklet seg en gratis, global digital plattform med distribuert lagringsteknologi, som lar brukerne dele innhold uten behov for en tredjepartsformidler.

Ved å eliminere behovet for tredjeparter, vil kostnadene for både forbrukere og innholdsskapere reduseres, og brukerne kan betale direkte til skaperne. Noe som er en ren vinn-vinn-situasjon!

Tross alt vet vi alle at såkalt videostreaming-krig er ekte og mange forbrukere blir frustrerte over å måtte administrere forskjellige kontoer og målrettet reklame. Ingen overraskelse at ifølge data levert av Deloitte, 44% av amerikanske forbrukere foretrekker å betale for en tjeneste som gir reklamefri opplevelser.

På grunn av potensialet i underholdningssektoren er det ikke rart at ifølge analytikere vil Tron drive neste generasjons sosiale medieplattformer for deling og oppretting av innhold.

Trons kommende faser Apollo (midten av 2021), Star Trek (midten av 2023) og Eternity (slutten av 2025) vil også øke potensialet, slik at innholdsskapere kan utvide merkevarene sine og utvikle spillplattformer, utstede tokens og også skaffe midler.

Vær oppmerksom på at Trons opprinnelige kryptokurrency Tronic (TRX) for øyeblikket er verdsatt til $ 0,0336 per mynt.

Har du vurdert å investere i Tron TRX?

4. Litecoin

Litecoin er en annen topp kryptovaluta å vurdere i denne måneden. Litecoin ble lansert i 2011, bare et par år etter opprettelsen av Bitcoin, og er en av de første altcoins eller spin-offs av Bitcoin, markedsført som “lite-versjonen av Bitcoin ”eller“ sølv til Bitcoin-gullet.”

Som sådan deler Litecoin mange likheter med Bitcoin og muliggjør betalinger og transaksjoner over landegrensene uten behov for å bruke sentrale myndigheter eller tredjeparter..

En annen likhet mellom Bitcoin og Litecoin er det faktum at Litecoin også er en krypto som er avhengig av bevis på arbeid og har en begrensning på produksjonen. Vær oppmerksom på at det alltid kan være 84 millioner LTC-mynter; så langt har gruvearbeidere gravd opp rundt 55 millioner.

Når det er sagt, er Litecoin forskjellig fra Bitcoin. Med et nettverk som er billigere og enklere å vedlikeholde, er Litecoin langt mindre ressurskrevende.

Litecoins viktigste salgsargument er hastigheten og brukervennligheten; 4 ganger raskere enn Bitcoin, gjør Litecoin det enkelt å sende og motta globale betalinger som å pinge noen til en e-post. Denne funksjonen er svært attraktiv, ikke bare for investorer, men selgere. Litecoins avgifter er også lavere sammenlignet med kredittkortselskapenes gebyrer og bankoverføringer.

Ikke bare det! Ettersom kryptoer er avhengige av den kryptografiske integriteten til deres nettverk, bør vi merke oss at i motsetning til Bitcoin (som bruker SHA_256-algoritmen), Litecoin bruker en algoritme som heter Scrypt, som er mer tilgjengelig og kan tiltrekke seg flere mennesker som ønsker å delta som gruvearbeidere.

Vil du investere i Litecoin LTC?

5. NEO

Hvis du lurer på hvorfor NEO, tidligere kalt Antshares, er en av de beste kryptovalutaene du kan investere i mars 2021, bør du vite at NEO har fanget fantasien til investorer over hele Asia.

NEO er en open source blockchain-plattform opprettet i 2014 av kinesiske dataprogrammerere Da HongFei og Erik Zhang. Faktisk var det den første kryptovalutaen som kom ut av Kina, og er ofte referert til som kinesisk Ethereum eller en yngre versjon av Ethereum. Egentlig kommer navnet “neo” fra det antikke greske ordet “neos”, som betyr “ung, ny.”

NEO og Ethereum deler mange likheter ved å gi dApps-utviklere en brukervennlig plattform.

Imidlertid i praksis, NEO er langt mer smidig. NEO kan behandle opptil 10 000 transaksjoner per sekund. Gjennom et open source-system som drives av brukere, investorer og utviklere, er NEO nå en effektiv måte å administrere digitale eiendeler innenfor et desentralisert rom. Det er også der virkelige eiendeler kan digitaliseres for høy likviditet.

Ingen overraskelse at NEO – også beskrevet som “et distribuert nettverk for smart økonomi” – har en stor sjanse for å dominere det asiatiske kryptomarkedet i 2020.

Her skal vi merke oss at NEO muliggjør to tokens: NEO og GAS, begge begrenset til 100 millioner tokens. For å være mer presis, NEO er designet som et todelt system for å lette transaksjoner, med NEO som fullmektig for stemmerett og GAS brukes til å utføre transaksjoner og smarte kontrakter.

Et stort proff med å investere i NEO er det faktum at den kinesiske regjeringen har lovet å bli markedsleder innen blockchain-teknologi og har lagt sin fulle støtte bak NEO under en pressekonferanse sent i fjor.

Selv om kinesiske banker og finansinstitusjoner ble forbudt å tilrettelegge for Bitcoin-transaksjoner, og kryptovalutautvekslinger og handelsplattformer ble effektivt forbudt i juli 2018, NEO er en av få kryptoer som er tillatt i Kina, og kan føre til adopsjon i stor skala i investerings- og statlige sektorer.

Har du vurdert å handle NEO?

6. Cardano (ADA)

Cardano er en annen stor kryptovaluta som er verdt å vurdere i 2021. Faktisk er den en av de mest innovative kryptovalutaene som eksisterer.

For å være mer presis, bruker Cardano en to-lags blockchain: Cardano Settlement Layer og Control Layer brukes til å behandle henholdsvis transaksjoner og smarte kontrakter.

Den hierarkiske strukturen som har som mål å forbedre skalerbarhet og interoperabilitet på tvers av forskjellige finansielle systemer, er ikke bare et innfall. Cardanos protokoll hadde gjennomgått en grundig gjennomgangsprosess (utført av forskere og akademikere) før den ble utgitt i 2017, gjør Cardano til en av de første peer-reviewed blockchains som eksisterte.

Et annet viktig aspekt av Cardanos natur er dens bevis på innsatsalgoritme som tar sikte på å gjøre gruvedrift mer energieffektiv. Merk at algoritmen kalles Ouroboros, som er navnet på et eldgammelt symbol som representerer en drage som spiser sin egen hale.

Ouroboros-algoritmen implementerer også nye gruveprinsipper og insentiver, noe som er en attraktiv funksjon for gruvearbeidere og blockchain-entusiaster..

Gitt sin progressive karakter er det ingen overraskelse at Cardano er en av lederne i kryptovaluta-sektoren. Tross alt, Cardano er definert som en tredje generasjons kryptovaluta som tar sikte på å forbedre skaleringsproblemene til Bitcoin, en første generasjons kryptovaluta, og prinsippene for distribusjon av smarte kontrakter i Ethereum, en annen generasjons kryptovaluta..

Ikke rart at Cardano for øyeblikket er rangert som nummer 7, i henhold til Coin Market Cap. Det er innfødt mynt ADA er et populært investeringsmiddel med en imponerende markedsverdi og handelsvolum.

Merk at ADA har en maksimal forsyning på 45 milliarder mynter, med 31,112,484,646 mynter som for øyeblikket er i omløp.

Vil du vurdere å investere i Cardano ADA?

7. Bitcoin Cash (BCH)

Den siste mynten du bør vurdere når du bestemmer deg for hvilken krypto du skal kjøpe nå, er Bitcoin Cash. En av de mest populære gaflene til Bitcoin. Bitcoin Cash ble opprettet i 2017 for å forbedre Bitcoins skalerbarhetsproblemer, som merkelig nok ble utløst av sin egen popularitet.

Bitcoin Cash ble opprettet med større blokkstørrelser på 8 MB, ytterligere økt til 32 MB. Ved å øke blokkstørrelsen tillot utviklingsteamet bak Bitcoin Cash at flere transaksjoner ble behandlet til en enkelt blokk.

Når vi snakker om gafler, bør vi merke oss at Bitcoin Cash delte seg i Bitcoin Cash ABC og Bitcoin Cash SV, og i 2020 ble det dele inn i Bitcoin Cash ABC og Bitcoin Cash Node.

Som sagt, akkurat som Bitcoin, bruker Bitcoin Cash en bevis for arbeidskonsensusalgoritme og er begrenset til 21 millioner mynter.

På grunn av sitt tekniske potensial og tydelige kobling med Bitcoin – den eldste og største mynten når det gjelder markedsverdi og handelsvolum, økte Bitcoin Cash i popularitet og fikk et bredt fellesskap av støttespillere, inkludert Roger Ver (kjent som Jesus of Bitcoin).

Tro det eller ei, Bitcoin Cash steg til $ 4,091 i høyden på 2017s kryptomani. Her skal vi merke oss det Bitcoin Cashs tickersymbol er BCH, mens Bitcoin er oppført under BTC.

Og gjett hva? Selv midt i den pågående koronaviruspandemien er Bitcoin Cash fortsatt en av de mest populære myntene, for øyeblikket rangering # 6 på Coin Market Cap.

Vil du vurdere å investere i Bitcoin kontanter?

Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i mars 2021?

Det kommer til å bli en ny spennende måned for kryptomarkeder. Og nå har du noen ideer om de beste kryptovalutaene du bør vurdere i mars 2021, det er også en flott mulighet til å starte forskningsreisen din.

Vår liste over de topp 7 kryptovalutaene du kan investere i mars 2021 gir deg en bred oversikt over alternativene dine. Den inneholder informasjon om etablerte mynter som kan love treg, jevn avkastning i løpet av 2020, samt noen nyere mynter med potensial for alvorlig vekst.

Valgene dine avhenger av hva slags investor du vil være og størrelsen på bankrollen din. Bare husk at enhver investering inkluderer risiko. Så invester bare det du har råd og gjør så mye forskning som mulig før du tar en endelig beslutning.

Hvorfor bør du velge eToro å investere i kryptovalutaer?

Nå har du svar på spørsmålet ditt: “Hva er den beste kryptovalutaen du kan investere i mars 2021. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å investere i kryptovalutaer, eller denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende handelskunnskap, kan du være fornøyd å vite at eToro gir deg muligheten til å investere i forskjellige kryptoaktiva og handle CFD-er på opp til 90+ kryptovalutaer. Crypto Investors kan bygge en diversifisert portefølje med de mest populære myntene.

eToro – Beste handelsplattform for kryptovaluta

Melde deg på for eToro og begynn å handle kryptoer eller kopiere topp kryptoinvestorer uten ekstra kostnad. Det er ingen administrasjonsgebyrer eller andre skjulte kostnader involvert.

etoro megler

Kryptovalutaer er svært ustabile. Likte du artikkelen vår Topp 7 kryptovalutaer å investere i mars 2021? Hvis ja, vennligst del den med alle som kan synes det er nyttig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me