Topp 9 kryptovalutaer å handle i 2021 (grundig gjennomgang)

Vil du hoppe over lesningen og komme rett til toppvalgene våre? Den beste kryptovalutaen å handle i 2021 for de fleste handelsmenn er Bitcoin eller Ethereum.

Det har gått mer enn ti år at Bitcoin ble opprettet. Satoshi Nakamoto opprettet på mystisk vis Bitcoin, men den blir større og større for hver dag. Inntil i dag må vi nevne at Bitcoin går foran listen som den første kryptovalutaen i alle aspekter.

Men dette betyr ikke at vi skal sitte fast med Bitcoin. Det er mange andre kryptovalutaer vi kan handle. Hvis du er en av menneskene som ikke har handlet kryptovalutaer, men tenker å gjøre det, og ikke vet hvilken du skal begynne med, representerer vi her på Trading Education de 9 beste kryptovalutaene du skal handle i 2021.

Topp 9 kryptovalutaer å handle i 2021:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ethereum (ETH)
 3. Bitcoin Cash (BCH)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Stellar Lumens (XLM)
 6. Tron (TRX)
 7. Iota (MIOTA)
 8. Tezos (XTZ)
 9. Cardano (ADA)

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin er en av de beste kryptovalutaene å handle i 2021. BTC et ord som du ser så mye i et tiår nå. “Pioneren innen blockchain” er hvordan Bitcoin vanligvis kalles siden det går foran listen over de mest potente myntene. De første bitcoins ‘kom til verden’ i januar 2009. Det begynte å vokse litt etter litt, men dette betyr ikke at Bitcoin har vært jevnt cruising siden den gang.

Bitcoin har i sin levetid opplevd oppturer og nedturer. Bitcoin fikk berømmelse i desember 2017, da prisen nesten nådde $ 20.000. Senere mistet Bitcoin 65% av verdien innen en måned, fra januar til februar 2018. Dermed sier mange kritikere at det ikke er verdt å investere i Bitcoin, da det opplever plutselig store prisfall, og det er ekstremt volatilt..

Siden denne kollapsen skjedde, begynte Bitcoin å bli bedre dag for dag, den begynte å stige, og den nådde sin høyeste tid på 41.941 dollar, 8. januar 2021. For øyeblikket dominerer Bitcoin kryptomarkedet med 63%.

2020 har vært et spennende år for Bitcoin ettersom store fremtredende selskaper som Microstrategy har gjort store investeringer. Bitcoin har faktisk overgått gull og aksjer, og det blir sett på som en verdi av investorer og en sikring mot inflasjon.

Stock to Flow (S2F) skaper, sa Plan B at Bitcoin kunne nå $ 100.000 innen desember 2021. I skrivende stund er Bitcoins pris $ 31,747. Med andre ord, Bitcoin har vist gjennom hele sin eksistenshistorie at det er en av de beste kryptovalutaene å handle.

Les mer: Bitcoin Prediction Forecast

2. Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), også kalt Ether, har forskjellige funksjoner fra andre kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin eller Ripple. Ether kommer etter Bitcoin, og hovedfilosofien bak er desentralisering.

Ether har blitt en virtuell valuta i markedet. Derfor er det en annen valuta etter Bitcoin med mest innflytelse på å oppnå en markedsverdi på 161 milliarder dollar. Selve plattformen har blitt veldig populær, og Ethereum har fått så mye tiltrekning i det siste fra handelsmenn over hele verden.

“Utviklingen av aktivaklassen har fortsatt å stivne seg. Ethereum har på samme måte som den utholdenhet Bitcoin har, ”sa administrerende direktør i Grayscale Investments Michael Sonnenshein. “Det er en økende overbevisning rundt Ethereum som en aktivaklasse,” la han til.

Les mer: Ethereum-prisforutsigelser

3. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash er en gaffel av Bitcoin. Transaksjonsgebyrene var reelle problemer i cryptocurrency blockchain, og på denne måten ønsket noen Bitcoin-utviklere å finne en total løsning på dette og kom på en ide. De foreslo en resolusjon om å slette alle dataene i hver blokk, men ikke alle godtok denne typen løsning. Dermed opprettet de en helt ny mynt kalt Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash ble opprettet i august 2017 og besto av blokker som lagrer 8 MB data, noe som gir raskere og hyppigere transaksjoner med færre avgifter enn Bitcoin (BCT). Det har vært ustabilt og vist at det er en god kryptoaktive å handle. Ifølge Digitalcoin kan Bitcoin Cash nå $ 755 innen mars 2021.

Les mer: Bitcoin kontantprisanalyse for 2021 (grundig gjennomgang)

4. Litecoin (LTC)

Litecoin er en kryptovaluta med mange likheter med Bitcoin. Grunnleggeren av Litecoin ønsket å skape “sølvets rolle i Bitcoins gull”, og det er derfor Charlie Lee opprettet Litecoin i 2011, en mynt som fikk mange Bitcoin-funksjoner med noen kurver. Bitcoins transaksjoner tar opptil 10 minutter å overføre, men Litecoin tar mindre enn tre minutter. Litecoins totale sirkulasjonsforsyning er 84 millioner. 66 millioner LTC er i omløp akkurat nå, noe som er 79% av det maksimale.

Hvor sikker kan vi være om Litecoin? Franklyn Richards, grunnlegger av Litecoin, sa i et intervju at det er mange planer for Litecoin.

“Litecoin og cryptocurrency forbedrer denne situasjonen ved å redusere avgifter og overføre hastigheter på penger over landegrensene. Fordi det ikke er grenser, er det et desentralisert nettverk. Målet vårt er å gjøre det så usynlig for brukeren som mulig, og det er her vi skal bruke mye tid. Det er vår viktigste drivkraft, ”sa han.

Digitalcoin spår at innen juni 2021 kan Litecoin-prisen nå $ 219.

Les mer: Litecoin-prisanalyse for 2021

5. Stellar Lumens (XLM)

Stellars nåværende digitale valuta er Lumens. Stellar var basert på Ripple da den ble opprettet, men den fungerer i forskjellige former i stedet for gruvedrift. Transaksjonene krever ikke veldig lang tid å gjøre og har et lavt gebyr. Det er grunnen til at handelsmenn som Stellar.

Det er for mange likheter mellom Stellar og Ripple, men det er også en betydelig forskjell mellom disse to kryptovalutaene. Hovedforskjellen er at Stellar ser ut til at de ønsker å forenkle betalingen for brukerne.

Stellar ble lansert i 2014, kalt Stellar, men ble omdøpt i 2015 og ble til Stellar Lumens. I november 2020 var Stellars pris $ 0,10 med et handelsvolum på $ 691733206 innen 24 timer.

Wallet Investor mener at Stellars pris i 2021 kan nå $ 0,30.

Les mer: Stellar Price Prediction Forecast

6. Tron (TRX)

“Tron-forskjellen sammenlignet med andre krypto- og blockchain – vi ønsker å betjene brukerne bedre. De siste dagene er de fleste av de desentraliserte blokkjedene bare samfunn, selvstyrte. ” Dette sa Justin Sun i et intervju. Sun er bare 28 år gammel, og han er grunnleggeren av Tron.

Tron har sin plattform kalt Tronix, hvor skaperne kan tjene penger på innholdet sitt, og mens Tron ikke kommer til å styrte Netflix, er det en utmerket teoretisk satsing på investeringer..

Trons øyeblikkelige pris er $ 0,030, og den høyeste tiden var $ 0,300 den 5. januar 2018. Dette året virker som et godt år for Tron siden det har nådd en rimelig pris og blitt høyere i presis ett år.

Trading Beasts spådde på Trons 2021-oppgang og sa at det kunne oppnå $ 0,036-prisen.

Les mer: TRON-prisforutsigelser

7. Iota (MIOTA)

IOTAs hovedformål er å delta på tingenes internett ved å være det økonomiske laget. IOTA ble opprettet av fire personer, David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo og Serguei Popov i 2015.

IOTAs liv begynte som et maskinvareprosjekt som hadde som mål å utvikle rimelige generelle prosessorer.

IOTA nådde sin høye pris til hele tiden på $ 5,69 19. desember 2017.

Digitalcoin spår at IOTA kan nå $ 0,68 allerede i februar 2021, noe som kan betraktes som en konservativ tilnærming fordi det ikke er for langt fra dagens pris.

Les mer: IOTA Prognoseprognoser

8. Tezos (XTZ)

Tezos er en smart plattform som ikke involverer gruvedrift av mynter. Morgan Stanley analytiker, Arthur Breitman er en av grunnleggerne av Tezos. Tezos er oppført som den 20. kryptovalutaen i Coinmarketcaps liste. Den ble først introdusert i 2017.

For øyeblikket ligger Tezos-prisen på $ 2,84. Den høye Tezos høye pris var $ 4,48, den 13. august 2020, noe som faktisk forteller oss at 2020 har vært et fascinerende år for Tezos, noe som gir høy avkastning for handelsmenn.

En av de største krisene Tezos opplevde var i mars 2020, sammen med resten av kryptovalutaer på grunn av Coronavirus-pandemien.

Analytikere mener at 2021 kan være et godt år for Tezos. Digitalcoin spår at Tezos kan nå så høyt som $ 4,81 i 2021.

Les mer: Tezos Price Predictions

9. Cardano (ADA)

Selv om Cardano er vårt siste valg, er det uten tvil en av de beste kryptovalutaene å handle i 2021. Charles Hoskinson, grunnleggeren av ADA,

har nylig sagt at ADAs popularitet vokser ettersom ADA-teamet satser enormt.

“Folk tar sine spill. Folk ser på vitenskapen, folk ser på teamet, de har sett på fremgangene som allerede er gjort, de så på filosofien, hvordan vi går frem for å gjøre vår virksomhet, og de satset på at Cardano ser ut til å være en konkurrent ,” han sa.

Cardano (ADA) er for øyeblikket verdt $ 0,35, og den høye prisen til enhver tid var $ 1,33, nådd 4. januar 2018. Som nevnt ovenfor blir Cardano mer populær og blir mer attraktiv for handelsmenn, slik det viser seg å være en lønnsom mynt.

Digitalcoin spår at prisen på Cardano i 2021 kan nå $ 0,55.

Previsioni Bitcoin er mer optimistisk å forutsi at Cardano-prisen vil gå så høyt som $ 2,19 innen desember 2021, noe som ville være en enorm prestasjon for investorer.

Les mer: Cardano Price Prediction Forecast

eToro – Det beste stedet å handle kryptovalutaer

eToro er en sosial handelsplattform der brukere enkelt kan begynne å handle kryptovalutaer, siden den har en brukervennlig plattform. eToro ble grunnlagt i 2007 og har mer enn 18 millioner brukere fra forskjellige land over hele verden.

eToro – Handle de beste kryptovalutaene nå

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Topp 9 kryptovalutaer å handle i 2021 er Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Stellar, TRON, IOTA, Tezos og Cardano.
 • Bitcoin går foran listen ved å være den første. For øyeblikket dominerer Bitcoin kryptomarkedet med 63%.
 • Ethereum kommer etter Bitcoin, og hovedfilosofien bak er desentralisering.
 • Ifølge Digitalcoin kan Bitcoin Cash nå $ 755 innen mars 2021.
 • Bitcoins ’transaksjoner tar opptil 10 minutter å overføre, mens Litecoin tar mindre enn tre minutter.
 • Stellar ble lansert i 2014, kalt Stellar, men ble omdøpt i 2015 og ble til Stellar Lumens.
 • Tron har sin plattform kalt Tronix, hvor skaperne kan tjene penger på innholdet.
 • Analytikere mener at 2021 kan være et godt år for Tezos. Digitalcoin spår at Tezos kan nå så høyt som $ 4,81 i 2021.
 • Previsioni Bitcoin spår at Cardano-prisen kan gå så høyt som $ 2,19 innen desember 2021, noe som ville være en enorm prestasjon for mynten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me