9 Beste Basic Attention Token (BAT) -portefeuilles 2021

Brave Attention Token (BAT) is in feite een ERC20-token dat is gebaseerd op Ethereum blockchain-technologie. De belangrijkste focus van de oprichter van BAT-munt was om het online advertentiedomein te verstoren met de tijdspanne dat BAT het populairst werd in de cryptomarkt.

In dit artikel zal het Ripple Coin News Team het beste BAT-portefeuilles. De Brave internetbrowser weet precies en houdt bij waar gebruikers hun tijd doorbrengen. Het ontwikkelt een voor de hand liggende, transparante en efficiënte digitale advertentiemarkt met behulp van blockchain-technologie.

Beste basisaandachtstoken-portefeuilles 2021 om uw BAT-munten op te slaan

1. Atomic portemonnee

Atomic portemonnee is gratis om een ​​niet-bewaarplichtige cryptocurrency-portemonnee te gebruiken die alle ERC-20-tokens ondersteunt. U kunt een Atomic-portemonnee maken en openen via verschillende besturingssystemen, zoals macOS, Windows, Linux, Android en iOS. De meest interessante en gereputeerde functie zijn atomaire swaps van deze portemonnee, waarmee u cryptocurrencies kunt ruilen. Met de ingebouwde ruiloptie kun je een aantal cryptocurrencies omzetten met behulp van het platform van Atomic Wallet.

Het team achter het project is zeer professioneel en staat bekend in de cryptocommunity. De interface is het beste voor zowel nieuwe baby’s als professionele baby’s. De portemonnee heeft ook een eigen token dat ook een ERC-20-token is.

2. Ledger Nano X

Ledger-portemonnee is in feite een van de beste hardware-portemonnee. Het is ontworpen om cryptocurrencies op te slaan met enorme beveiligingsfuncties. Crypto-handelaren en investeerders gebruiken hartstochtelijk grootboekportefeuilles voor hun cryptocurrency die ook door hen wordt geprezen.

Het grootboekbedrijf dat deze portemonnee heeft ontwikkeld, heeft blootstelling aan het creëren van beveiligingsoplossingen voor crypto en blockchain. Het werd opgericht in 2014 en heeft kantoren in San Francisco, Parijs, samen met een team van ca. 130 medewerkers.

Gelukkig heeft het bedrijf met succes investeringen van $ 85 miljoen opgehaald. Als we het hebben over de gebruikersinterface van de portemonnee, is deze heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Ledger ondersteunt verschillende munten zoals Bitgo, MyEtherWallet, Copay en enkele anderen

Ledger is ook een beste rimpelportemonnee in 2021 om uw XRP-munten op te slaan.

3. Trezor

We hebben het over de beste portemonnee voor BAT-token en Trezor is er een van. De portemonnee werd in 2014 gelanceerd door een technologiebedrijf dat veel innovatieve producten heeft geproduceerd op het gebied van cryptocurrency.

Het heeft twee producten, namelijk Trezor Model T en Trezor One die een verscheidenheid aan crypto ondersteunen, samen met veiligheid online. Het is goedkoper dan andere portemonnees. Trezor is heel gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken, vooral voor beginners.

Het heeft een unieke functie waarmee u gemakkelijk uw geld of tegoeden kunt terugkrijgen als u uw apparaat bent kwijtgeraakt. Trezor is hierdoor een zeer veilig en transparant platform, gebruikers kunnen gemakkelijk hun activiteiten volgen, de portemonnee ondersteunt duizenden munten.

  1. Litecoin prijsvoorspelling 2021-2025
  2. Stellaire prijsvoorspelling 2021-2025 XLM $ 5 mogelijk?
  3. Chainlink-prijsvoorspelling 2021-2025 zal LINK $ 100 bereiken?

LEES Top 7 beste Stellar Lumens (XLM) portefeuilles 2021

4. MyEtherWallets

Als het gaat om ERC20-tokens zoals BAT en vele anderen. MyEtherWallet is de beste portemonnee om onze tokens te beveiligen. Met MyEtherWallet kunnen gebruikers nieuwe portefeuilles maken en alle tokens opslaan die zijn gebouwd volgens de standaarden van ERC-20.

Het biedt u de back-up van alle tokens en portemonnee en moedigt ook aan om in-wallets om te wisselen, zoals fiat-valuta in cryptocurrency, Ethereum naar bitcoin, Ethereum naar ERC20-tokens. Zonder een uitwisselingsaccount aan te maken, kunt u BAT-tokens omzetten in andere tokens. Dus als u een beginner bent en op zoek bent naar een veilige BAT-token, dan is MEW een betrouwbare webportemonnee voor u.

5. Dappere portemonnee

De dappere portemonnee is ontwikkeld en officieel gelanceerd door CEO Brendan Eich. Het is een van de beste crypto-portefeuilles voor BAT-tokens. The Brave is volledig gratis omdat de gebruiker betekent dat gebruikers niet hoeven te betalen voor het ontvangen en opslaan van BAT-munten.

De allereerste stap om aan de slag te gaan, is het downloaden van de dappere browser. Nadat je de dappere browser hebt gedownload, kun je eenvoudig het BAT-token toevoegen. Brave werkt samen met het machtigen van uitgevers om gebruikers te machtigen en hen te helpen meer inkomsten te genereren dan de traditionele manier van adverteren.

Met behulp van de BAT-portemonnee kunt u gemakkelijk geld toevoegen met BTC, LTC, Eth of BAT door middel van een overschrijving naar de portemonnee en het belangrijkste is dat BAT-portefeuilles uiteindelijk niet-BAT-fondsen naar de portemonnee overboeken en de balans in de BAT. U kunt eenvoudig fiat-valuta omzetten in BAT door verschillende uitwisselingen te gebruiken, samen met de toegepaste netwerkkosten.

6. Meta-masker

Meta-masker is een andere crypto-portemonnee, in feite is het een browsergebaseerde portemonnee die ERC20-token ondersteunt. Het is compatibel met bijna alle browsers zoals Opera, Mozilla Firefox en Google Chrome.

MetaMask is een zeer essentiële tool voor blockchain-enthousiastelingen, nieuwkomers, handelaren en ontwikkelaars. Het biedt u een unieke functie om een ​​back-up van uw account te houden en uiteindelijk. Het belangrijkste is dat de verzameling metrische gegevens een solide standpunt inneemt over de privacy en beveiliging van gebruikers.

Laat me je nog een functie voorstellen: beveiligde identiteitskluis betekent een interface die kan worden gebruikt om je identiteit op verschillende websites te beheren.

Beste Litecoin-portefeuilles 2021-editie

7. Guarda

Beveiliging van gegevens, informatie en fondsen is de allereerste prioriteit van elke gebruiker. De portemonnee van Guarda vervult al deze dingen zeer effectief en efficiënt. Guarda ondersteunt een organische en diverse reeks tokens en cryptocurrencies.

Het is een online portemonnee die compatibel is met verschillende platforms, zoals Linux-desktop, Macintosh en Windows. Er is ook een smartphone-app beschikbaar voor zowel IOS- als Android-gebruikers. De mogelijkheid om bankkaarten niet alleen in de portemonnee te plaatsen, maar ook op de website.

De interface van Guarda is niet erg complex, maar eenvoudig en erg eenvoudig te gebruiken. Het ondersteunt meer dan 45 cryptocurrencies en veel fiat-valuta’s voor het versterken van crypto. Enkele meest populaire cryptocurrencies zoals BTG-, BTC-, ETH-, ERC20-tokens en andere.

LEES 10 beste Tezos (XTZ) portemonnees in 2021

8. Exodus

Exodus is een desktop-gebaseerde portemonnee met een inzichtelijke gebruikersinterface. Hiermee kunnen gebruikers BAT-tokens gemakkelijk beheren. Het is compatibel met Linux-, macOS- en Windows-systemen.

Exodus ondersteunt niet alleen het BAT-token, maar ook 100 andere cryptocurrencies. Exodus werd officieel gelanceerd in juli 2016 en breidt het gebruikersbestand voortdurend uit. Het heeft drie essentiële zaken, waaronder het portfoliogedeelte, de portemonnee zelf en de uitwisselingsintegratie.

Het is heel gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. De Exodus-portemonnee biedt gebruikers een snelle manier om toegang te krijgen tot hun geld, munten te ontvangen en te verzenden en helpt hen ook bij het volgen van de transacties. Het ondersteunt u ook om alle verzonden, uitgewisselde en ontvangen transacties eruit te filteren.

Exodus wordt beschouwd als een portemonnee met meerdere activa vanwege de ondersteuning van enkele van de meest populaire, zoals Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold en nog veel meer. De veiligheid van de privacy, gegevens en privésleutels van gebruikers heeft de hoogste prioriteit in de Exodus-portemonnee.

9. Vertrouw op Wallet

Vertrouw op de portemonnee is een erg populaire portemonnee en krijgt continu zijn exposure. Het is een (BAT) Basic Attention Token-portemonnee die alleen beschikbaar is voor smartphonegebruikers.

Het ondersteunt en stelt zijn gebruikers in staat om ERC223, ERC20 en verschillende munten zoals Bitcoin, Monero, Binance Coin, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash te beheren. Via de Trust-portemonnee kunnen gebruikers eenvoudig rechtstreeks communiceren met Ethereum-blockchain.

Privésleutels van gebruikers lokaal opgeslagen en beveiligd met verschillende beschermings- en beveiligingslagen. Binance neemt officieel de trust wallet over, hierdoor krijgt deze Trust Wallet meer geloofwaardigheid. Hiermee kunnen gebruikers hun munten direct op de gedecentraliseerde uitwisseling ruilen.

Gevolgtrekking

U kunt het BAT-token eenvoudig beveiligen op een uitwisseling zoals Binance. Ik hoop dat je na het lezen van dit artikel je bewust moet worden van de beste BAT-portefeuilles en ook hun beschikbaarheid op de markt en functies.

De dappere portemonnee brengt een grootboeksysteem aan boord, geeft de aandacht van de gebruiker en stimuleert de uitgevers op de juiste manier. Ik hoop dat dit artikel voor jou het lezen waard is. We kijken uit naar uw vriendelijke suggesties en feedback.

Veelgestelde vragen over de beste basis aandachtstoken-portefeuilles

Hoe BAT Coin Free te verdienen?

Individuen kunnen eenvoudig BAT-munten verdienen door simpelweg de dappere browser in een browser te gebruiken, je krijgt de dappere advertenties en verdien de gratis BAT-munt of je kunt BAT-munt gratis verdienen door alleen het publish0x-platform te gebruiken.

Wat is de beste portemonnee om de BAT-munten in op te slaan?

Omdat we hebben ontdekt dat de beste portefeuilles met basisaandachtstoken elk hun eigen uniekheid en compatibiliteit hebben, maar de beste naar mijn mening is Myetherwallet als een crypto-gepassioneerde.Ik gebruik deze portemonnee persoonlijk en raad jullie allemaal aan om je bezittingen te beveiligen

 wat is de beste hardware-portemonnee om vleermuismunten op te slaan?

Als we het hebben over de beste hardware-portemonnee om onze BAT-munten te beveiligen, zijn grootboek en Trezor de beste opties voor dit doel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me