6 najboljših denarnic za Bitcoin Cash (BCH) v letu 2021

Kriptovalute so danes ena izmed pogosto obravnavanih tem. Vsak vlagatelj želi vlagati v te valute zaradi naraščajočih cen. Leto 2017 se je izkazalo za zelo koristno za tiste, ki so vlagali digitalne valute. Skoraj vse te valute so pridobile na vrednosti. Bitcoin je na vrhu vseh s 100% povečanjem vrednosti. Bitcoin gotovina je tudi druga najbolje ocenjena valuta. Tu je pomembno omeniti, da so te digitalne valute shranjene v denarnice bodisi strojne ali programske opreme. Vse transakcije so shranjene v teh denarnicah. Ti so tako varni, da o njih vesta le pošiljatelj in prejemnik.

Denarnice za strojno opremo so v obliki naprav USB, ki so med transakcijo povezane z računalnikom. Po drugi strani pa so programske denarnice programi, ki vodijo evidenco vseh transakcij. Denarnice strojne opreme veljajo bolj varne kot denarnice programske opreme, ker niso vedno povezane z računalniki. Strojne in programske opreme je veliko denarnice za bitcoin uporablja po vsem svetu. Najpomembnejše med njimi so:

Najboljša denarnica za Bitcoin Cash 2021

 1. Ledger Nano S
 2. Denarnica Guarda
 3. Atomska denarnica
 4. Plačila v plačilo
 5. Jaxx
 6. Rahakott 

1- Ledger Nano S (izbira urednika)

denarnica nano s

Ledger Nano S je ena izmed najboljših denarnic za kriptovalute, ki se pogosto uporabljajo. To je tako kot naprava USB z malo OLED zaslona za prikaz transakcij. To denarnica za bitcoin podpira tudi druge kriptovalute, kot so (Bitcoin, Ethereum, Ripple XRP, Zcash..). Na eni strani naprave sta dva gumba. Ti gumbi se uporabljajo za krmarjenje med različnimi možnostmi. Hkrati pritisk obeh gumbov pomeni potrditev transakcije. Na eni strani denarnice so vrata za povezavo z računalnikom.

Cena:

Ledger Nano S je ena najbolj zanesljivih in varnih denarnic za Bitcoin gotovino. Trenutna cena denarnice za strojno opremo je 59,00 USD, kar boste dobili Ledger Nano S, USB kabel, knjiga z navodili, dodatki in list za obnovitev.

Varnost:

Za popolno varnost so ustvarjalci Ledger Nano S je dodal izjemne lastnosti. To denarnico so dokazali za škodljivo programsko opremo, kar pomeni, da vaša kriptografija nikoli ne bo uhajala, medtem ko vam bo sistem PIN kode omogočal, da boste svojo valuto obvarovali, tudi če ste izgubili ali pozabili denarnico nekje.

Zasebnost:

Tudi glavna zamisel o zasebnosti uporabnika, ki jo daje Ledger Nano S je super. Za zagotovitev popolne zasebnosti Bitcoin gotovina lastniki, podjetje na svojem strežniku ne hrani nobenih informacij o uporabnikih, medtem ko denarnica za Bitcoin gotovino ostaja ves čas decentralizirana med uporabniki in njihovo banko.

Lastnosti:

Obstaja več predstavljenih, kar naredi Ledger Nano S najboljša med vsemi strojnimi denarnicami za BCH. Nekateri med njimi so:

 • Več valut: V račun ene denarnice lahko shranite več digitalnih valut in jih enostavno upravljate ločeno
 • Dober zaslon: denarnica je sicer majhne velikosti, vendar ima vseeno dober vgrajen zaslon za delovanje s fizičnimi gumbi
 • Varnostno kopirajte svoj račun: Ledger Nano S pripravi obnovitveni list, ki olajša postopek obnove
 • Potrjeno: Ledger Nano S je certificiran in overjen s priljubljenimi imeni, kot so GitHub, Google, Dashlane in Dropbox
 • Več aplikacij: ne gre le za denarnico, temveč tudi za pripomoček, ki vam omogoča, da uporabljate tudi druge aplikacije, kot so U2F, SSH ali ustvarite svojo

Ledger Nano S velja za najbolj varen način shranjevanja digitalnih transakcij. To je zato, ker je narejen iz trpežnega in dolgotrajnega materiala. Pri ličenju sta uporabljena jeklo in vrhunska plastika. Sledijo koraki za uporabo tega denarnica za bitcoin.

 • Prvi korak je povezava Ledger Nano S na računalnik. Nato sledite navodilom na majhnem zaslonu denarnice. Uporabnik lahko v tej strojni napravi izbere novo denarnico ali uvozi svoj že obstoječi račun. Vse je narejeno z navodili na malem zaslonu.
 • Kot vsi drugi računi tudi knjiga nano s deluje prek varnostne kode ali PIN-a. Zatič si je treba zapomniti, ker lahko tri zaporedne napake ponastavijo vaše nano s.
 • Zdaj je čas za varnostno kopiranje obnovitvenega lista. Uporabnik bo kopiral besedno zvezo s 24 besedami na obnovitveni list in jo shranil na drugo mesto.
 • Ko se prikaže sporočilo »vaša naprava je pripravljena«, morate v računalnik namestiti aplikacijo Ledger.
 • Ko se namestitev konča, se prikaže sporočilo, ki kaže, da je vaš Ledger Nano S pripravljen za uporabo.

PREBERITE DeFi Pulse uvaja ekonomsko stopnjo varnosti za razvrščanje tveganj

Ledger Nano S so bralci izbrali 1. mesto za najboljšo denarnico za kriptovalute za leto 2021!

2- denarnica Guarda

denarnica guarda

Guarda je denarna denarnica za kriptovalute, ki ni več skrbniška in je zasnovana za enostavno shranjevanje, upravljanje in prenos digitalnih sredstev. Guarda trenutno podpira več kot 40 najbolj priljubljenih verig blokov in več kot 10.000 njihovih žetonov (vključno z BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH in drugimi). Vse valute lahko v denarnici kupite z bančno kartico. Uporabniki lahko tudi izmenjujejo valute prek vgrajene menjalniške storitve in opravljajo hitre transakcije s kriptovalutami.

Denarnice Guarda so na voljo v različnih različicah: splet, namizje (Linux, Windows, MacOS), mobilne naprave (iOS, Android) in razširitev za Chrome.

Skladišča kriptovalut Guarda delujejo na različnih platformah in do njih je mogoče dostopati iz katere koli naprave, ki je povezana z internetom. Poleg glavnih multivalutnih denarnic ponuja Guarda vrsto odprtokodnih denarnic z eno valuto.

Ker Guarda zagotavlja denarnice brez skrbništva, podjetje na noben način ne shranjuje ali uporablja uporabnikovih osebnih podatkov ali zasebnih ključev – to povečuje varnost kriptokovancev in žetonov ter preprečuje vse možnosti uhajanja informacij.

Glavne značilnosti:

 • Podpora 40+ verig blokov in več kot 10 000 žetonov;
 • Popoln nadzor uporabnika nad zasebnimi ključi in sredstvi;
 • Uporabniku prijazen vmesnik;
 • Nakupi kriptovalut s kreditno / debetno kartico;
 • Vgrajena izmenjava kriptovalut;
 • 24-urna linija za podporo strankam;
 • Varno šifrirano varnostno kopiranje denarnice;
 • Dostopnost med različnimi platformami.

3.- Atomska denarnica

atomska denarnica

Atomic je skrbništvo v več valutah Denarnica Bitcoin Cash, ki podpira več kot 300 drugih kovancev in žetonov. BCH lahko zaščitite, upravljate, zamenjate in kupite v uporabniku prijaznem vmesniku, zaščitenem z mnemoničnim semenom. V celoti nadzorujete svoja sredstva.

Multi-platforma

Atomic Wallet je na voljo za večino operacijskih sistemov, vključno z Windows, macOS, Linuxom in Androidom. Aplikacija za iOS naj bi izšla leta 2019.

Varnost in anonimnost

V podjetju Atomic imate samo vi popoln dostop do svojih sredstev. Atomic Wallet uporablja inteligenco v napravi in ​​shranjuje vse zasebne ključe v računalniku ali pametnem telefonu. Vaša zasebnost je dobro zaščitena z geslom, ki ste ga nastavili, in 12-besedno mnemonično besedno zvezo.

Večvalutna

Poleg BCH, Atomic podpira več kot 300+ kovancev in žetonov. Lahko jih zaščitite in upravljate, jih izmenjujete in kupujete z uporabo vgrajenih storitev in vse to v enem vmesniku, ne da bi obiskali zunanja spletna mesta. Poleg tega vam Atomic omogoča, da z nekaj kliki dodate kateri koli žeton ERC20 in ga upravljate.

Ničelne pristojbine

Atomic je brezplačna programska oprema, ki vam ustvari edinstven naslov denarnice.

Takojšnja menjava in nakup kripto možnosti

Atomic Wallet vam omogoča, da Bitcoin Cash zamenjate za 60+ kriptovalut. To storitev poganja Shapeshift, Changelly in Changenow.

Možnost nakupa v aplikaciji, ki jo poganja Simplex, vam omogoča, da v nekaj klikih s kreditno kartico kupite Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum, XRP in Litecoin. Celoten postopek traja nekaj minut in za Atomic zaračuna 2% provizije.

24/7 podpora

Atomic skrbi za svoje uporabnike. Podporno osebje deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu in je vedno pripravljeno pomagati, če gre kaj narobe. Povprečni čas odgovora je približno 1 uro.

4- CoinPayments (ni priporočljivo)

denarnica za plačilo kovancev

To je še eno zanesljivo in varno denarnica za bitcoin ki deluje prek spleta. Z drugimi besedami, gre za denarnico v oblaku, ki hrani transakcije in druge podatke o kriptovalutah, medtem ko je uporabnik na poti. Podpira tudi več kot 1300 različnih kovancev in zahteva minimalne provizije. To denarnica za bitcoin se pogosto uporablja po vsem svetu zaradi svoje hitre hitrosti transakcij. V tej denarnici je uporabljena tehnologija BitGo, ki poveča hitrost transakcije. Vlagatelji po vsem svetu imajo tudi raje to denarnico, ker jim omogoča pretvorbo kovancev. To pomeni, da lahko v tej denarnici shranite kateri koli kovanec in dvignete kateri koli drug kovanec po lastni izbiri z mehanizmom samodejne pretvorbe v tej denarnici..

PREBERITE FinCEN za uporabo verige blokov v boju proti kriminalu

Lastnosti:

 • Spletno nakupovanje: CoinPayments je ena redkih spletnih denarnic, ki vam omogoča, da z Bitcoin gotovino opravite spletni nakup neposredno iz računa denarnice.
 • Neporavnane poravnave: podjetje sodeluje z več desetimi bankami iz EU in ZDA, da lahko uporabnikom omogoči neposreden dvig in polog
 • Mobilna aplikacija: Medtem ko CoinPayments je spletna denarnica za Bitcoin gotovino imajo pa mobilne aplikacije za uporabnike, tako da lahko z denarnico upravljajo od koder koli
 • Trezor: Da bi denarnico naredili bolj varno, je podjetje dodalo funkcijo trezorja, ki vam omogoča, da določite znesek, preden opravite transakcijo v spletu
 • Samodejna pretvorba: za izvedbo postopka pretvorbe BCH v evre in ameriške dolarje je podjetje dodalo funkcijo samodejne pretvorbe kovancev.

CoinPayments ima aplikacijo, ki jo podpirata Android in iOS, zato je zelo priročna za uporabo. Zaradi tehnologije BitGo so vse transakcije v tej denarnici shranjene z varnostnimi ključi. Včasih uporabnik za preverjanje pristnosti potrebuje dvojne ključe. Ta denarnica deluje v povezavi z uporabnikovim e-poštnim računom. V nadaljevanju so navedeni glavni koraki za uporabo te denarnice za Bitcoin.

 • Prenesite aplikacijo v računalnik, mobilno napravo ali napravo Mac.
 • Odprite aplikacijo in se registrirajte v nekaj preprostih korakih.
 • Po aktivaciji računa se prijavite vanj in izberite možnosti trgovca ali denarnice.
 • Uporabnik bo videl novo stran s podrobnostmi ob kliku katere koli možnosti.
 • Uporabnik lahko trguje s kovanci, jih shranjuje v trezor, izmenjuje kovance in si ogleda tudi zgodovino transakcij.

5.- Jaxx

jaxx wllet zcash

Zaradi povečanih varnostnih funkcij in zmogljivosti transakcij na poti so bile te denarnice v oblaku zelo priljubljene. Denarnica Jaxx je še ena denarnica v oblaku, ki se po vsem svetu pogosto uporablja za rudarstvo in shranjevanje Bitcoin gotovina. Uporabniški vmesnik tega kovanca ga je uvrstil med pogosto uporabljene denarnice za bitcoin po vsem svetu. Uporabniški vmesnik te denarnice ostaja enak v vseh operacijskih sistemih, kar uporabniku olajša uporabo te denarnice kjer koli. Ta denarnica podpira tudi vse valute, s katerimi se trguje po vsem svetu. Za varnost skrbijo zasebni ključi, ki so shranjeni v napravi uporabnika. Tako so ti ključi zaščiteni pred kakršno koli nepristno uporabo. Ključe pozna le uporabnik računa in lahko izvaja transakcije. Sledijo koraki pri uporabi te denarnice.

 • Na tej denarnici ustvarite uporabniški račun.
 • Prijavite se v svoj račun in izberite možnosti shranjevanja ali trgovanja.
 • Uporabnik lahko kriptovalute zamenja tudi v tej denarnici.
 • Za vsako transakcijo je potrebna uporaba zasebnih ključev.

6.- Rahakott – nova varna denarnica z več valutami

denarnica rahakott

Rahakott je denarnica za kriptovalute, ki vsakomur omogoča pošiljanje ali prejemanje digitalnih valut in spremljanje njihovega stanja.

Denarnico lahko uporabljate za nadzor stanja na spletu od koder koli.

V Rahakott se ni treba prijaviti z e-poštnim naslovom, telefonsko številko ali uporabniškim imenom: preprosto vnesete mnemografsko besedno zvezo.

Sistem je zaščiten tudi z dvofaktorsko avtentikacijo. Rahakott lahko uporabite tudi za ustvarjanje več denarnic iz enega računa – na primer, če želite ustvariti podračune za določene poslovne odnose.

Tudi raziskave NewsBTC kažejo, da so tudi Rahakottove denarnice “algoritemske”. com, kar pomeni, da se za vsako transakcijo ustvarijo novi naslovi za povečanje anonimnosti uporabnikov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me