Bitcoin Equalizer Review: Er det en svindel eller legitimitet?

Hva er Bitcoin Equalizer? 

Teamet vårt har tatt friheten til å teste og analysere alle funksjonene i handelssystemet Bitcoin Equalizer grundig. Bitcoin Equalizer er et handelssystem som gjør det enkelt for førstegangsinvestorer å handle på kryptovalutamarkedet. Handelssystemet ble opprettet av et team av programvareingeniører og kryptovalutahandlere. I utgangspunktet opererer dette handelssystemet på en algoritme som er opprettet for å skanne gjennom signaler fra kryptovalutamarkeder for å finne de mest lønnsomme handler for deg. Du lurer kanskje på om denne algoritmen kan stole på, fra vår erfaring kan den. Faktisk eliminerer algoritmen den menneskelige feilfaktoren. 

Er Bitcoin Equalizer en pengesvindel?

Teamet vårt fant at Bitcoin Equalizer er en pålitelig handelsapplikasjon som har muligheten til å gi deg lønnsomme handelsmuligheter. Som enhver teknologi eller investering er det risiko, men vi kan forsikre deg om at handel med Bitcoin Equalizer vil minimere risikoen for å gjøre store tap. Teamet vårt fant også mange positive brukeranmeldelser fra andre førstegangsinvestorer som har opplevd handelsplattformen og hevder å ha tjent. Bitcoin Equalizer har også dedikerte kontoadministratorer som veileder deg gjennom dine handler, og handelssystemet bruker regulerte meglere som sørger for at pengene dine ikke blir feiladministrert. Vi var imponert over den generelle gjennomsiktigheten i dette handelssystemet. Det verste en førstegangsinvestor kan oppleve er å være offer for svindel eller svindel. Bitcoin Equalisers gjennomsiktige handelssystem bør gjøre enhver førstegangsinvestor rolig. 

Slik starter du handel med Bitcoin Equalizer

Teamet vårt syntes registreringsprosessen var en lek. Dette var et stort pluss, siden andre handelsplattformer ofte krever en lang liste med dokumentasjon før du bekrefter kontoen din. 

Vi tar deg gjennom trinnene for å konfigurere kontoen din: 

Trinn 1: Registrering

For å fullføre registreringsprosessen, trenger du bare å fylle ut skjemaet nedenfor med grunnleggende informasjon. Etter ferdigstillelse vil en dedikert kontoansvarlig kontakte deg:

Trinn 2: Gjør et innskudd

Bitcoin Equalizer krever at du foretar en innledende investering på € 250 før livehandel kan begynne. Den gode nyheten er at dette innskuddet fungerer som din aller første investering. Andre lignende handelssystemer kan kreve et registreringsgebyr og innskudd, med Bitcoin Equalizer kreves det ikke noe registreringsgebyr, bare et depositum. 

Trinn 3: Demohandel

Demo trading-funksjonen gjør at Bitcoin Equalizer skiller seg ut fra konkurrentene. Teamet vårt testet denne funksjonen, og vi var ganske imponert over den. Demo trading-funksjonen er i utgangspunktet en praksisrunde før noen live trading begynner. Det er en valgfri funksjon, men vi anbefaler at du bruker denne funksjonen før du går live. Det er gratis, og den gode nyheten er at du ikke trenger å bruke ekte penger til demohandel. 

Trinn 4: Start live handel 

Når du er komfortabel rundt handelssystemet, kan du begynne å handle live. En kontoansvarlig vil være i stand til å hjelpe deg med å angi handelsparametere, for eksempel ved å aktivere stopp-tap-funksjonen, som beskytter deg mot tap. Etter at handelsparametrene er satt, kan du begynne å handle og se algoritmen fungere på dine vegne. 

*Viktig informasjon: Selv om Bitcoin Equalizer er i stand til å jobbe på dine vegne, oppfordrer vi hver første gangs investor til å bruke minst 20-30 minutter på kontoen hver dag. Ikke bare vil dette gi deg mer informasjon rundt kryptovalutamarkedet, men du får se hvordan algoritmen tar beslutninger, og du er oppdatert med hva som skjer på kontoen din daglig. 

Fordeler og ulemper ved å bruke Bitcoin Equalizer

Teamet vårt opprettet en liste over fordeler og ulemper med Bitcoin Equalizer-handelssystemet. Det er alltid verdifullt å avveie oddsen, spesielt når det gjelder økonomi. Vi vil forsikre oss om at våre lesere tar en informert investeringsbeslutning.

Fordeler  Ulemper
✔️ Handelssystemet gir deg muligheten til å generere høy avkastning. ❌ Alle automatiserte handelsplattformer medfører risiko.
✔️ Du kan handle med lite å vite formell handelserfaring. ❌ Alle handelsmenn må bruke minst 30 minutter på kontoene sine daglig.
✔️ Du kan ta ut fortjenesten din etter hvert som du tjener den.
✔️ 24-timers kundeservice er tilgjengelig for deg.
✔️ Demo-trading er helt gratis, og det samme er registrering.

Hva kan du forvente på Live Trading Dashboard?

Teamet vårt fant at Bitcoin Equalizer gir et lettfattelig dashbord for live trading. Alt du trenger å gjøre for å starte handel er å trykke på live trading-knappen. Kontosjefen din vil hjelpe deg med å endre risikoinnstillingene slik at du er komfortabel. Det er viktig at førstegangshandlere studerer dashbordet grundig og forstår funksjonene og hvordan det fungerer. 

Nøkkelfunksjoner i Bitcoin Equalizer

Teamet vårt fant noen viktige funksjoner som gjør at Bitcoin Equalizer skiller seg ut fra konkurrentene. Vi har beskrevet dem nedenfor: 

 • Raske uttak

Teamet vårt fant at Bitcoin Equalizer har et veldig effektivt uttakssystem. Det er ingen uttaksgebyrer eller begrensninger. Når du har fylt ut skjemaet om uttak, tar det rundt 24 timer før midlene dine gjenspeiles på bankkontoen du oppga. 

 • Utmerket kundesupport 

Vi ble grundig imponert over Bitcoin Equalizer kundesupportavdeling. Kundesupport kan nås via live chat, e-post eller telefonsamtale. Vi anbefaler at du heller bruker live chat-funksjonen i stedet for e-post, fordi korrespondanse kan ta opptil 48 timer. 

 • Cybersikkerhet

Teamet vårt fant at Bitcoin Equalizer er trygt å bruke. Dataene dine er beskyttet av et SSL-sertifikat. Dette betyr at nettstedet er kryptert og at det er en databeskyttelsespolicy på plass. 

 • Demo-handel 

Demo-trading-funksjonen er en av de viktigste funksjonene i Bitcoin Equalizer. Det lar deg praktisere handel før du går live. Det som er bra er at du ikke trenger noen midler til demohandel. Selv om demohandel er valgfritt, anbefaler vi at alle brukere benytter seg av denne funksjonen.

 • Flere betalingsmåter

For enkelhets skyld har Bitcoin Equalizer forskjellige betalingsmåter. Dette er for å sikre at alle, fra alle deler av verden, er i stand til å sette inn og begynne å handle. 

Hva er den beste måten å bruke Bitcoin Equalizer på? 

Når du har registrert deg, anbefaler vi at du begynner å handle på demo-kontoen først. Det vil hjelpe deg å få verdifull innsikt i tjenesten, mens du lærer hvordan du bruker forskjellige funksjoner. Du kan også bruke demo-trading-funksjonen til å teste handelsstrategiene dine og se hvordan de fungerer. Det er veldig viktig for oss at førstegangsinvestorer gjør leksene sine med hensyn til kryptovaluta og leser så mye som mulig rundt nye strategier. Definer alltid stoppstoppgrensen og ta ut inntektene dine. Dette er god risikostyringspraksis. Kontosjefen din vil kunne hjelpe deg med å definere handelsparametrene dine. 

Fem måter du kan maksimere suksessen din med Bitcoin Equalizer 

Selv om teamet vårt har funnet Bitcoin Equalizer å være svært effektiv, vil vi at våre lesere skal være forsiktige med at ingenting kan lykkes 100% av tiden. Inntjeningen du tjener på Bitcoin Equalizer, avhenger av hvor mye du investerer og handelsparametrene du angir. Det er alltid risiko når det gjelder kryptovalutamarkedet. Dette er grunnen til at vi fant det nødvendig å gjøre en lære risikovurdering og styring for å sikre at førstegangsinvestorer ikke setter sitt økonomiske velvære i fare. 

Invester et beløp som ikke vil ødelegge deg

Det er alltid lurt å investere fra disponibel inntekt. Dette gjelder alle investeringer du er interessert i. Noen finansielle rådgivere kan råde deg til å finne et tak der det potensielle tapet av investeringen ikke vil skade deg. For noen kan det være € 500, og for andre kan det være € 5000. Så intelligent som denne handelsapplikasjonen kan være, vil det være dager da handlene dine mislykkes, og du må behandle enhver handel slik, noe som bringer oss til neste punkt.

Start med minimum innskudd 

Bitcoin Equalizer krever et depositum på € 250 for å begynne å handle på applikasjonen. I stedet for å prøve å gå stort, anbefaler vi at du begynner i det små og bare investerer det som kreves av deg. Når du har testet vannet, kan du sette inn mer. Aldri gå all in, spred investeringene dine i mindre eller hyppigere handler. Dette vil minimere risikoen. 

Hold noe av inntektene for deg selv

Når du begynner å tjene penger, høster du inntektene i stedet for å investere hele overskuddet i handelsapplikasjonen eller tredoble investeringen. Dette anses å være en dårlig handelsstrategi. Med kortsiktig handel, må du være veldig forsiktig i hvert trinn. Det er derfor det er viktig at du holder en viss prosentandel av fortjenesten for deg selv. Dette vil også tillate deg å vokse din formue over tid, i stedet for å ta risikoen for å miste alt. 

Hold oversikt over økonomien din

Mange førstegangsinvestorer er redde og tenker at de også trenger en regnskapsfører når de bestemmer seg for å handle på kryptovalutamarkedet. Det er ikke slik det er. Du kan dokumentere transaksjonene dine selv, siden Bitcoin Equalizer-handelsapplikasjonen vil spore alle transaksjonene og handelshistorikken din. På denne måten kan du holde rede på dine egne penger. 

Lær å handle fra ekspertene

En av måtene å bli bedre på å handle er å holde øye med hva ekspertene gjør. Selv om Bitcoin Equalizer vil gjøre det meste av tungt løft, må du fremdeles sette handelsparametrene dine. Ved å lære av vellykkede eksperter, vil du kunne bruke flere strategier og utvide handelsteknikker for fremtidige investeringer.

Vår konklusjon:

Teamet vårt fant at Bitcoin Equalizer er svært effektiv og gjennomsiktig. Vi kan bekrefte at denne handelsapplikasjonen ligger foran konkurrentene og har muligheten til å gi deg mange lønnsomme muligheter. Det er ikke urealistisk å gi enorme fortjenester med denne handelsapplikasjonen. Vi anbefaler at alle førstegangshandlere gjør leksene sine først, tar rådene våre og finner ut hva som fungerer for dem mens de handler på dette programmet. Å ha en dedikert kontoansvarlig er et stort pluss for Bitcoin Equalizer. Det betyr også at du vil ha veiledning, hvert trinn på veien. 

Vanlige spørsmål

 • Kan jeg stole på Bitcoin Equalizer?

I følge ulike rapporter og anmeldelser er Bitcoin Equalizer legit og ikke en svindel. Mange investorer har lagt igjen anmeldelser der de har mottatt eller generert et overskudd etter investering.

 • Vil jeg tjene penger med Bitcoin Equalizer?

Det er mange investorer som hevder å tjene € 1k + per dag med Bitcoin Equalizer. Dette kan variere avhengig av investeringen du gjør i utgangspunktet.

 • Kan jeg ta ut Bitcoin på Bitcoin Equalizer-kontoen min?

Dessverre ikke. Du vil ikke skaffe deg Bitcoin, det vil bli brukt Bitcoin tilgjengelig i markedet av megleren du velger.

 • Bør jeg investere med Bitcoin Equalizer?

Bitcoin er en veldig ustabil ressurs, og mange har hevdet at det har gjort dem millionærer over natten. Bitcoin Equalizer er en god ide å starte for nybegynnere.

 • Har Bitcoin Equalizer høy suksessrate?

Ifølge kilder gjør det det. Det anslås en estimert suksessrate på over 88%.

 • Har kjendiser støttet Bitcoin Equalizer?

Mange kjendiser har delt sine positive meninger rundt Bitcoin Equalizer, men ingen har åpent støttet det.

 • Hvorfor er det så mange produkter som ligner på Bitcoin Equalizer, og tilbyr de alle de samme fordelene?

Kryptovalutamarkedet er bredt og det er mange andre verktøy som nå eksisterer som et resultat av Bitcoin Equalizer, dette betyr ikke nødvendigvis at disse verktøyene er bedre. Vær våken for svindlere ved å bruke disse verktøyene og stjele pengene dine.

 • Er det obligatorisk å ha Bitcoin-besparelser før du bruker Bitcoin Equalizer?

Nei. Du trenger ikke Bitcoin-besparelser for å bruke Bitcoin Equalizer-programvaren. Verktøyet ble opprettet for å gjøre det mulig for folk å tjene penger uten å måtte kjøpe og lagre kryptovalutaen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me