Bitcoin Lifestyle Review: is het oplichterij of legitiem?

Wat is Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin is berucht omdat het zeer onstabiel is en biedt daarom de beste kansen voor snelle handelstoepassingen zoals Bitcoin Lifestyle. Bitcoin Lifestyle is een cryptocurrency-handelsprogramma waarmee u geld kunt verdienen door bitcoin-prijzen te analyseren. De winstgevendheid is afhankelijk van de volatiliteit, ongeacht in welke richting de markten gaan. Handelaren melden dus dat ze geld verdienen via Bitcoin Lifestyle in zowel de stijgende als de dalende markten.

De handelsapplicatie Bitcoin Lifestyle past de technieken toe die door deskundige handelaren worden gebruikt om inzichten uit big data te halen en transacties te plaatsen. Dit alles gebeurt via het handelssysteem, wat betekent dat de gebruiker geen vaardigheden op expertniveau nodig heeft om het handelssysteem te gebruiken. Zodra u het installatieproces heeft doorlopen, doet het handelssysteem al het andere voor u. 

Hoe werkt Bitcoin Lifestyle?

De Bitcoin Lifestyle-handelsapplicatie is gebaseerd op een algoritme dat is gebaseerd op de strategieën van enkele van de beste cryptohandelaren ter wereld. Dit betekent dat het een mechanisatie is van de handelstechnieken waarvan is bewezen dat ze winstgevend zijn op het gebied van cryptocurrency.

Sommige van de oprichters van Bitcoin Lifestyle zijn naar verluidt goedgeleerde handelaren en een van hen is een beruchte cryptocurrency-miljonair. Er wordt gezegd dat de beruchte cryptomiljonair ook een software-engineer is met verschillende handelssystemen in zijn portefeuille. Bitcoin Lifestyle is een van zijn meest populaire producten. 

Bitcoin Lifestyle werkt samen met zeer gerenommeerde makelaars in handelssystemen. Deze makelaars zijn verantwoordelijk voor het ontvangen van deposito’s en het faciliteren van transacties. Een manier om de legitimiteit van een handelssysteem te bepalen, is door de partnermakelaars te beoordelen. Een legitiem handelssysteem zal voortdurend samenwerken met solide en adequaat gereguleerde makelaars.

Bovendien biedt Bitcoin Lifestyle naar verluidt een hoge winstgevendheid die voortkomt uit het niveau van hefboomwerking dat wordt aangeboden door zijn partnermakelaars. Sommige van zijn makelaars bieden een hefboomwerking tot 1: 1000. Dit betekent dat een account van £ 250 / € 250 transacties tot een waarde van € 250.000 kan plaatsen. Een hoge hefboomwerking is een tweesnijdend zwaard, omdat het niet alleen een hoog rendement kan opleveren, maar ook tot hoge verliezen kan leiden.

Hoe te handelen met Bitcoin Lifestyle

Zoals eerder vermeld, heeft u geen formele vaardigheid nodig om met Bitcoin Lifestyle te handelen. Het technologiehandelssysteem werkt op de automatische piloot en vereist alleen dat de gebruiker risicobeheertools instelt en op live handel klikt. Dit mag geen beperking zijn, aangezien het handelssysteem hiervoor een uitgebreide handleiding biedt. Volg de onderstaande stappen om een ​​handelsaccount te openen bij Bitcoin Lifestyle.

Registratie

De eerste stap is om maak een gratis account aan via onderstaand formulier. Na succesvolle registratie krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen om u door het installatieproces te begeleiden:

Bitcoin Lifestyle heeft alle nodige maatregelen genomen om de veiligheid van gebruikersgegevens te waarborgen, inclusief site-encryptie, gegevensbescherming en AVG-naleving.

Storting 

U moet minimaal £ 250 / € 250 storten om met Bitcoin Lifestyle te handelen. De aanbetaling is uw handelskapitaal en niet de kosten van de app. Bitcoin Lifestyle is een licentievrij technologiehandelssysteem dat geld verdient door een hapklare commissie in rekening te brengen over de winst die ermee wordt gemaakt.

Bitcoin Lifestyle-partnermakelaars accepteren stortingen via bankoverschrijving, Visa, Master Card, Neteller, WebMoney en Skrill om er maar een paar te noemen. Onze live test laat zien dat stortingen minder dan een minuut nodig hebben om weer te geven op de rekening van een handelaar. Daarom brengt Bitcoin Lifestyle geen aanbetalingskosten in rekening.

Live handelen

Live handelen met Bitcoin Lifestyle omvat het instellen van de risicobeheerfuncties en beginnen met handelen met echt geld na het oefenen op de demo-account. Risicobeheer heeft alles te maken met het bepalen van de hoeveelheid kapitaal die u bereid bent per transactie te riskeren..

Bitcoin Lifetyle-handel

Voors en tegens van Bitcoin Lifestyle:

Voordelen  Nadelen
✔️ Naar verluidt een consistente winstgevendheid ❌ Geautomatiseerde handel brengt risico’s met zich mee
✔️ Begin met handelen zonder crypto-handelsvaardigheden ❌ Enige training vereist
✔️ Neem uw winst op wanneer u maar wilt ❌ Beperkt tot enkele topcryptocurrencies
✔️ Handel met gegarandeerde veiligheid ❌ Misleidende informatie die door adverteerders wordt gebruikt
✔️ Krijg hulp wanneer u die nodig heeft

Na afweging van de voor- en nadelen, is het redelijk om te zeggen dat wanneer u dit handelsplatform betreedt, u voorbereid moet zijn op alle mogelijke beperkingen die u kunt ondervinden, maar als u een strategie volgt, zult u de vruchten plukken..

Handelstips voor beginners:

Wanneer u een handelstechnologieprogramma gebruikt om cryptocurrencies te verhandelen, is er een handjevol waar u op moet letten. Het lijkt misschien alsof u geld stort en de handelsapplicatie de rest laat doen, maar ons team van experts heeft het volgende advies bedacht dat wij belangrijk vinden om te lezen voordat u aan de slag gaat:

Leer eerst over handelen. Het verhandelen van cryptocurrencies is een complex proces en het is belangrijk om de basis te begrijpen voordat u erbij betrokken raakt. Door te leren over handelen in het algemeen, zult u beter in staat zijn om het handelssysteem zo effectief mogelijk in te richten.

Meer informatie over cryptocurrency. Meer kennis hebben van het feitelijke activum dat u verhandelt, is belangrijk bij het maken van een transactie, vooral wanneer u zich in een zo veelomvattende omgeving als cryptocurrency bevindt..

Begin met een demo-account. Ook al kunt u direct beginnen met live handelen nadat u een account op het handelssysteem heeft aangemaakt, raden wij u ten zeerste aan om eerst op de demo-rekening te handelen. Dit zal u helpen vertrouwd te raken met het platform voordat u uw kapitaal op het spel zet. 

Begin klein. De beste strategie is om met een klein bedrag te beginnen en uw portefeuille en winst in de loop van de tijd te laten groeien. Dit zal u helpen uw handelsvaardigheden aan te scherpen en de risico’s tot een minimum te beperken.  

Investeer alleen wat u zich kunt veroorloven te verliezen. Dit is een centraal principe van handelen; het is altijd belangrijk om financieel verantwoordelijk te zijn wanneer u ergens in investeert. Markten kunnen volatiel zijn en verliezen kunnen net zo gemakkelijk komen als winst, dus riskeer geen geld waar u niet zonder kunt.

Bitcoin Lifestyle-dashboard

Bitcoin Lifestyle biedt een duidelijk live handelsdashboard. Het enige dat u nodig heeft om te beginnen met handelen met dit handelssysteem, is op de live-knop te drukken. U heeft ook de mogelijkheid om de risico-instellingen te wijzigen, maar we raden u aan deze standaard te laten.

Het is belangrijk dat u het dashboard grondig bestudeert en alle aangeboden functies begrijpt. Bitcoin Lifestyle biedt een handleiding om u te helpen bij het navigeren door het platform.

Bitcoin Lifestyle handelsprestaties

Bitcoin Lifestyle claimt duizenden dollars aan winst per dag te genereren met een storting van minder dan € 500. Dit technologiehandelsprogramma past ‘s werelds beste handelstechnologieën toe om de cryptomarkten te scannen en winnende transacties te genereren.

Het handelssysteem heeft het potentieel om gewone mensen miljonair te maken met een storting van slechts £ 250 / € 250. Het handelssysteem maakt naar verluidt een gemiddelde winst van € 150 per dag die, wanneer samengesteld, een handelsaccount binnen een jaar kan laten groeien tot meer dan € 500k.

De winstgevendheid van Bitcoin Lifestyle is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het geïnvesteerde kapitaal, de handelssessie en het toegepaste risiconiveau.

Voordelen van Bitcoin Lifestyle

Authenticiteit

Authenticiteit verwijst naar een manier om uw identiteit te bevestigen. In Bitcoin Lifestyle bereikt het authenticiteitspercentage 88%, wat behoorlijk indrukwekkend is. Dit percentage betekent dat u uitgebreide protocollen moet doorlopen om uw identiteit te verifiëren op het platform waarin u uw geld heeft geïnvesteerd. Deze protocollen zijn zo veilig dat de kans op ongeautoriseerde toegang uiteindelijk afneemt.

Makkelijk te gebruiken

AI- en machine learning-algoritmen zijn zo soepel dat het de kans verkleint dat complexe functies tot verwarring kunnen leiden. Zodra u het geld investeert, hoeft u alleen maar resultaten te boeken door de instructies van het platform te volgen om miljoenen te gaan verdienen..

Opnames

Het is de meest eentonige taak die u moet doen als u investeert met Bitcoin Lifestyle. U moet een formulier invullen en doorgaan met indienen. Vanaf het moment van indiening duurt het 24 uur voordat het bedrag wordt weergegeven in uw account.

Nauwkeurigheid

Om de hype in de markt in stand te houden, moet het handelssysteem het nauwkeurigheidspercentage op 96% houden. Het is het meest van alle handelsplatforms, en dit houdt het vertrouwen dat investeringen in hoge rendementen zullen resulteren.

Crypto-citaten en projecten van beroemdheden:

Cryptocurrencies krijgen mainstream aandacht, zelfs beroemdheden raken erbij betrokken, hier is een lijst met beroemdheden en beroemde mensen die betrokken zijn bij cryptocurrency-projecten.

Beroemdheid Citaten Crypto-projecten
Erick Schmidt (CEO van Google) “Bitcoin is een opmerkelijke cryptografische prestatie en het vermogen om iets te creëren dat niet dupliceerbaar is in de digitale wereld, heeft een enorme waarde.”
Bill Gates “Bitcoin is een technisch hoogstandje.”
Tyler Winklevoss (mede-uitvinder van Facebook) “We hebben ervoor gekozen om ons geld en geloof in een wiskundig kader te plaatsen dat vrij is van politiek en menselijke fouten.”
Richard Branson “Virgin Galactic is een gedurfde ondernemende technologie. Het zorgt voor een revolutie en Bitcoin doet precies hetzelfde als het gaat om het uitvinden van een nieuwe valuta. “ Richard Branson heeft naar verluidt $ 30 miljoen geïnvesteerd in BitPay.
David Marcus (CEO van Paypal) “Ik hou echt van Bitcoin. Ik bezit Bitcoins. Het is een winkel van waarde, een gedistribueerd grootboek. Het is een geweldige plek om activa te plaatsen, vooral in plaatsen als Argentinië met 40 procent inflatie, waar $ 1 vandaag 60 cent waard is in een jaar, en de valuta van een regering geen waarde heeft. Het is ook een goed investeringsvehikel als u bereid bent risico’s te nemen. Maar het zal pas een valuta zijn als de volatiliteit afneemt. “
Mel B “Ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en voor mij is dat opwindend”, zei de kunstenaar toen hij aankondigde dat ze cryptobetalingen zou accepteren. “Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta.” kondigde aan dat ze Bitcoin-betalingen voor haar nieuwe single zou accepteren.
Mark Zuckerberg “De technologie die bitcoin aandrijft, kan Facebook in de toekomst helpen verbeteren.”
Elon Musk “Mijn mening over bitcoin is dat het waarschijnlijk een goede zaak is. Het is, denk ik, in de eerste plaats een manier om illegale transacties uit te voeren, maar dat is niet per se helemaal slecht omdat sommige dingen misschien niet illegaal zouden moeten zijn. Het zal nuttig zijn voor legale en illegale transacties. “
Kanye West “Dat was het moment dat ik Bitcoin wilde gebruiken, toen ik Harriet Tubman zag op een rekening van $ 20,”
Ashton Kutcher “Ik denk dat bitcoins duidelijk steeds relevanter worden,” Ashton Kutcher is een voorstander van Bitcoin en hij heeft geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn
William Shatner Betrokken bij Solar Alliance, een in Vancouver gevestigd bedrijf dat een door zonne-energie aangedreven bitcoin-mijnbouwbedrijf exploiteert
Michelle Pan “Dit is de reden waarom bitcoin en crypto en decentralisatie de volgende golf zijn. Het is de belangrijkste evolutie van internet, “
Mike Tyson “Mensen begrijpen een valuta niet echt op basis van numerieke vergelijkingen. Persoonlijk doe ik dat nog steeds niet … maar ik ben dankbaar dat ik deel uitmaak van de revolutie en hoop dat mijn deelname aan deze ruimte zal leiden tot meer gesprekken en zal helpen bij het vergroten van kennis en bewustzijn, Tyson lanceerde in 2015 zijn eigen lijn van bitcoin-geldautomaten in Las Vegas.
Russel Okung “ Bitcoin voelt als een renaissance, het grote ontwaken of de verlichting, en dat is wat we proberen vast te leggen, ”
50 cent Verkocht een album voor de cryptovaluta met de titel: het vasthouden en vergeten
Nas (Nasir Jones) “[Bitcoin] zal evolueren naar een industrie die even groot, zo niet groter is dan het internet. Mijn man Ben Horowitz opende echt mijn ogen op dat punt. Dit is niet van het internettijdperk, bitcoin is zijn eigen leeftijd, “
Gwyneth Paltrow Kwam als adviseur bij de Bitcoin-portemonnee-startup Abra tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.
Snoop Dogg “Mijn volgende record beschikbaar in bitcoin n afgeleverd in een drone.” In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.
Floyd Mayweather Jr. “Bitcoins, ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”
Luis Suarez “Samen de beste voorspellingsmarkt ter wereld bouwen.”
Donald Glover “Ik weet dat veel mensen sceptisch zijn, maar ik heb het gevoel dat als alles online gaat, waarom dan geen bitcoins? Gesteund worden door goud lijkt me erg oud en nostalgisch. Gesteund worden door een bitcoin, wat tijd kost om echt te maken en er is een vergelijking die moet worden gedaan, die voor mij realistischer aanvoelt en logischer is. ”.
Joe Rogan “Eerlijk gezegd ben ik absoluut gefascineerd door het idee, maar ik heb er niet mijn volledige aandacht aan besteed. Ik heb er vanaf een afstand naar zitten kijken en wachten om te zien of het wortel schiet. Als dat het geval is, denk ik echt dat het de wereldeconomie echt wakker kan schudden. “
Mark Cuban “Het is nog steeds een gok. Het kan oplopen tot $ 15.000 of nul en misschien allebei op dezelfde dag. “
Het spel “The Game sloot zich aan bij Paragon CEO Jessica Versteeg om het gebruik van cryptocurrency in de cannabisindustrie aan te moedigen”.
Dennis Coles “Persoonlijk denk ik dat alles wat cryptocurrencies voor de ogen van gewone mensen plaatst, geweldig is voor de markten in het algemeen,” Dennis Coles, kondigde zijn investering in de cryptocurrency-wereld aan als mede-oprichter van Cream Capital, een bedrijf dat een blockchain-ATM-netwerk wil bouwen om het gebruik van munten zoals Ethereum en bitcoin te vergemakkelijken.
Jamie Foxx Jamie Foxx sprong op de cryptocurrency-bandwagon toen hij begon met het promoten van de symbolische verkoop van Cobinhood, een gratis cryptocurrency-handelsbeurs
Akon Bitcoin “gaat de wereld veranderen vanuit het oogpunt van geldtransacties, niet alleen voor Afrika, maar voor overal”,
Roseanne Barr “Laten we # bitcoin echt begrijpen, het is misschien beter dan het verwijderen van de federale reserve, en snellere manier 2 beëindigt de satanische rituele regel”.
Richard Sherman Richard Sherman kondigde op Facebook aan dat zijn officiële online winkel bitcoin-betalingen zou gaan accepteren en noemde het ‘de valuta van de toekomst’.
Tsjaad ‘Ochocinco’ Johnson “Het concept van @Bitcoin bespreken met een vriend. Kunnen jullie me allemaal laten zien hoe gemakkelijk het is? “
Johnny Depp In het najaar van 2018 werd de acteur een partner met de TaTaTu blockchain-startup, die zich bezighoudt met het maken van films.
Drew Carey Eenmaal getweet; ‘Ik heb net geprobeerd om ontbijt met bitcoins te kopen. Geweigerd. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness ”
Al Gore “Ik denk dat het feit dat binnen het bitcoin-universum een ​​algoritme de functies van [de overheid]… vervangt, eigenlijk best gaaf is. Ik ben een grote fan van Bitcoin. “
Luis Suarez Luis Suarez wil nu ook geld verdienen door te voorspellen wie een wedstrijd wint. De Uruguayaanse voetbalster nodigde 25 miljoen van zijn volgers op Instagram uit om zich bij hem aan te melden bij het op Ethereum gebaseerde voorspellingsmarktplatform Stox en hun voorspellingen te doen voor de US Open
Lothar Matthaus “Ik kijk ernaar uit om de nieuwe Maradonas en Ronaldos te zien! Blij om een ​​ambassadeur te zijn van Token Stars in Football “. Lothar Matthaus trad toe als voetbalambassadeur, omdat, zoals hij zei, door het decentraliseren van talentscouting TokenStars een groot potentieel heeft om ervoor te zorgen dat we de nieuwe maradona’s en ronaldo’s in de nabije toekomst zullen zien..
Gianluca Zambrotta Hij is gefocust op het coachen van de voetbalclub in China en in de cryptowereld als TokenStars Football Ambassador.
Redfoo Hij is een coder die aan een Ethereum-project werkt! Hij is erg enthousiast over de blockchain en heeft verschillende persoonlijke items gedoneerd voor TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver Momenteel is hij betrokken bij tal van projecten, zoals Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger schonk zijn T-shirt aan de Crypto Charity Auction van TokenStars.
Tommy Haas Onlangs tennisambassadeur geworden voor TokenStars.

Veelgestelde vragen

Wat is Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin Lifestyle is een technologiehandelsprogramma dat dagelijks tot € 1k aan winst kan verdienen door te wedden op bitcoin en andere cryptoprijzen.

Is Bitcoin Lifestyle oplichterij of legitiem?

Bitcoin Lifestyle lijkt veilig en zeer gerenommeerd te zijn.

Hoeveel kapitaal heb ik nodig om te handelen met Bitcoin Lifestyle?

U heeft een minimale storting van £ 250 / € 250 nodig om met Bitcoin Lifestyle te handelen. We raden u aan met dit bedrag te beginnen en al uw winst te herbeleggen.

Kan ik geld opnemen van Bitcoin Lifestyle?

Met Bitcoin Lifestyle kunt u uw winst opnemen wanneer u dat nodig acht. U moet een aanvraagformulier invullen en 24 uur wachten.

Is Bitcoin Lifestyle veilig?

Ja, we hebben dit handelssysteem getest en hebben vastgesteld dat het veilig en betrouwbaar is. Zoals eerder vermeld, beschikt hun site over adequate codering en hebben ze een robuust beleid om gegevens te beschermen.

Is er een Bitcoin Lifestyle-app?

Momenteel is er geen Bitcoin Lifestyle-app voor mobiel, maar de gebruikers die aan de slag willen met systematisch handelen op dit platform, kunnen het bedienen via de webbrowser of mobiele browser op hun telefoon. Het platform is er 100% compatibel mee.

Welke makelaar kan ik gebruiken met Bitcoin Lifestyle?

Volgens zijn website werkt Bitcoin Lifestyle samen met gereguleerde en betrouwbare cryptocurrency-makelaars die een gebruiker een veilige omgeving bieden voor online cryptocurrency-handel. Dit kunnen bekende namen van makelaars zijn, zoals 24Option en UFX. 

Welke cryptocurrencies worden ondersteund?

Bitcoin Lifestyle heeft een buitengewoon klein aantal ondersteunde cryptocurrencies. Momenteel is de handel op het platform beperkt tot:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • EOS (EOS)

Kan ik activa verhandelen met hefboomwerking??

Ja. Bitcoin Lifestyle biedt handel met hefboomwerking tot 1: 1000. Met andere woorden, u kunt 1000 keer meer handelen dan het geïnvesteerde kapitaal. Dit komt omdat het handelssysteem is geassocieerd met cryptocurrency-makelaars die verder de mogelijkheid bieden om handel te gebruiken. 

Hoe hoger de hefboomwerking, hoe groter het risico. U kunt enorm veel geld verliezen, ook uw kapitaal als het niet goed gaat. Daarom is het altijd goed om klein te beginnen. 

Kan ik long- en shortposities openen?

Ja, u kunt long- en shortposities openen op Bitcoin Lifestyle. U kunt ook handmatige handelsvoorwaarden invoeren en het systeem zal een transactie plaatsen wanneer het crypto-activum de positie bereikt. 

Een handelaar neemt een ‘long’-positie in wanneer hij verwacht dat een bepaalde cryptocurrency-prijs zal stijgen. Een shortpositie is wanneer de handelaar wedt dat de prijs van de cryptocurrency zal dalen.

Hoe is hun klantenservice??

Voordat u zich registreert, krijgt u de mogelijkheid om contact op te nemen met Bitcoin Lifestyle via een typeformulier op hun website. Na registratie heb je 24/7 klantenservice. Dit omvat ook de optie van e-mail en on-call-service.

Is Bitcoin Lifestyle een scam of niet?

Bitcoin Lifestyle is echt volgens getuigenissen van klanten en onze recensie. Een antecedentenonderzoek van de informatie op hun website bevestigt verder dat ze betrouwbaar zijn. Ten eerste zijn ze bereid om alle cruciale informatie over hun handelstechnologieën vrij te geven. Ten tweede overdrijven ze hun potentieel niet en geven ze altijd een disclaimer over de risico’s van het gebruik van het handelssysteem.

Andere frauduleuze handelssystemen gebruiken vaak valse getuigenissen om stortingen te werven en liegen meestal over hun verdienpotentieel. We bepalen de legitimiteit van testimonial-profielen door een reverse image search uit te voeren op de gepresenteerde profielen. Het is ook vermeldenswaard dat frauduleuze technologiehandelssystemen de identiteit van hun partnermakelaars waarschijnlijk verborgen houden totdat u een storting doet. Dit komt omdat ze meestal samenwerken met offshore-oplichters die zich voordoen als makelaars.

Zoals hierboven vermeld in deze recensie, lijken Bitcoin Lifestyle-partnermakelaars gereguleerd. Regelgevende instanties eisen dat makelaars een unieke rekening voor stortingen hebben en zich houden aan strikte rapportagerichtlijnen. Dit elimineert de mogelijkheid om de deposito’s van de klant te gebruiken voor een ander doel dan het beoogde doel.

Gevolgtrekking

Het cryptocurrency-handelssysteem van Bitcoin Lifestyle is een handig hulpmiddel voor het uitvoeren van cryptotransacties, maar gebruikers moeten er zeker van zijn dat ze begrijpen wat ze doen voordat ze het handelssysteem gebruiken. Er zijn online recensies die bewijzen dat veel mensen geld hebben verdiend met het technologiehandelssysteem, maar meestal niet in de grote bedragen die worden geclaimd in de eigen getuigenissen van het platform.. 

De grote hoeveelheid hefboomwerking die Bitcoin Lifestyle biedt, kan het platform aantrekkelijk maken voor doorgewinterde handelaren, maar beginners moeten voorzichtig zijn en wat onderzoek doen voordat ze deze functie gebruiken. Investeringen in cryptovaluta, met name handel met hefboomwerking, hebben hun eigen risico’s en beperkingen. De sleutel is om het risico te minimaliseren en voorzichtig te zijn bij het nemen van investeringsbeslissingen. 

Bitcoin Lifestyle is een geschikte tool voor experts die kunnen handelen in een markt die 24/7 draait. Door handelssignalen aan te bieden door constante monitoring van grafieken en gegevens, kan het een handelaar in staat stellen om sterkere handelsstrategieën te maken. 

Een nadeel is dat u momenteel slechts een beperkt aantal cryptocurrencies kunt verhandelen op Bitcoin Lifestyle, wat betekent dat u niet al te veel flexibiliteit heeft om te investeren in meerdere cryptovaluta binnen uw portefeuille..

Verklarende woordenlijst

Termijn Definitie
Fiat Fiat wordt traditioneel papiergeld genoemd, dat geen intrinsieke waarde heeft, maar waarvan de waarde in wezen wordt bepaald door de maker, in de meeste gevallen is dit de overheid.
Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies..
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die publiekelijk beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens zijn sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op een reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is vanaf een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van het benodigde geld vasthoudt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een slim contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belangrijkheid (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.
Harde vork Verwijst naar een soort vork die een permanente wijziging veroorzaakt in het standaardprotocol van een digitale valuta
Lange / lange positie Verwijst naar een weddenschap dat een bepaald activum uiteindelijk in waarde zal stijgen.
Prive sleutel Een stukje informatie dat wordt gepresenteerd als een reeks letters en cijfers die een belegger kan gebruiken om toegang te krijgen tot zijn digitale valuta
Publieke sleutel Een adres waar een belegger zijn / haar digitale valuta kan ontvangen met een combinatie van letters en cijfers.
Rekt Treedt op wanneer een belegger grote sommen geld verliest op de markt voor cryptocurrency
Kortsluiting / kortsluiting Doet zich voor wanneer een belegger een shortpositie inneemt en een weddenschap doet dat een actief of valuta in waarde zal dalen
Mijnbouwprikkel Een beloning die mijnwerkers krijgen voor het bevestigen van transacties en deze in blokken te minen
Nieuweling Verwijst naar nieuwe investeerders op de markt voor cryptocurrency.
DApp Verwijst naar een gedecentraliseerde applicatie.
ICO Afkorting van Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode voor projecten om financiering te ontvangen.

Andere crypto-handelssystemen

Crypto-handelaar Bitcoin-handelaar Bitcoin Loophole Bitcoin miljardair
Bitcoin-evolutie Bitcoin-revolutie Bitcoin winst Bitcoin-code

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me