Bitcoin Lifestyle Review: Er det en svindel eller legit?

Hva er Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin er beryktet for å være svært ustabil, og gir dermed de beste mulighetene for fartsfylte handelsapplikasjoner som Bitcoin Lifestyle. Bitcoin Lifestyle er et program for handel med kryptovalutaer som tjener penger ved å analysere bitcoinpriser. Lønnsomheten er avhengig av volatiliteten uavhengig av hvilken retning markedene går. Dermed rapporterer handelsmenn å tjene penger gjennom Bitcoin Lifestyle i både de stigende og stupende markedene.

Bitcoin Lifestyle trading-applikasjonen bruker teknikkene som brukes av eksperthandlere for å få innsikt fra big data og plassere handler. Alt dette skjer via handelssystemet, noe som betyr at brukeren ikke trenger ekspertnivå for å bruke handelssystemet. Når du har gått gjennom installasjonsprosessen, gjør handelssystemet alt annet for deg. 

Hvordan fungerer Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin Lifestyle trading applikasjon er basert på en algoritme bygget på strategiene til noen av de beste kryptohandlerne i verden. Det betyr at det er en mekanisering av handelsteknikkene som har vist seg å være lønnsomme i kryptovaluta-sfæren.

Noen av Bitcoin Lifestyle-grunnleggerne er angivelig vellærte handelsmenn, og en av dem er en beryktet kryptovaluta-millionær. Det sies at den beryktede kryptomillionæren også er en programvareingeniør med flere handelssystemer under sin portefølje. Bitcoin Lifestyle er et av hans mest populære produkter. 

Bitcoin Lifestyle opererer i partnerskap med meget anerkjente handelssystemmeglere. Disse meglerne er ansvarlige for å motta innskudd og legge til rette for transaksjoner. En måte å bestemme legitimiteten til et handelssystem er å gjennomgå partnermeglerne. Et legitimt handelssystem vil kontinuerlig samarbeide med sunne og tilstrekkelig regulerte meglere.

Videre gir Bitcoin Lifestyle angivelig høy lønnsomhet som kommer fra nivået på innflytelse som tilbys av sine partnermeglere. Noen av meglerne tilbyr innflytelse på opptil 1: 1000. Dette betyr at en £ 250 / € 250-konto kan plassere handler verdt opp til € 250.000. Høy gearing er et tveegget sverd fordi like mye som det kan gi høy avkastning, kan det også føre til store tap.

Hvordan handle med Bitcoin Lifestyle

Som nevnt på forhånd trenger du ingen formelle ferdigheter for å handle med Bitcoin Lifestyle. Teknologihandelssystemet kjører på autopilot og krever bare at brukeren setter inn risikostyringsverktøy og klikker på live trading. Dette bør ikke være en begrensning gitt at handelssystemet gir en omfattende guide for å gjøre dette. Følg trinnene nedenfor for å åpne en handelskonto med Bitcoin Lifestyle.

Registrering

Det første trinnet er å opprett en gratis konto via skjemaet nedenfor. Etter vellykket registrering vil du bli tildelt en personlig megler som veileder deg gjennom oppsettprosessen:

Bitcoin Lifestyle har tatt alle nødvendige tiltak for å sikre brukerens datasikkerhet, inkludert kryptering av nettstedet, databeskyttelse og samsvar med GDPR.

Innskudd 

Du må sette inn minst £ 250 / € 250 for å handle med Bitcoin Lifestyle. Depositumet er din handelskapital og ikke kostnaden for appen. Bitcoin Lifestyle er et lisensfritt teknologihandelssystem som tjener penger ved å belaste en mellomstor provisjon på fortjeneste gjort gjennom det.

Bitcoin Lifestyle-partnermeglere aksepterer innskudd via bankoverføring, Visa, Master Card, Neteller, WebMoney og Skrill for bare å nevne noen få. Vår live test viser at innskudd tar mindre enn et minutt å gjenspeile på en traders konto. Derfor belaster ikke Bitcoin Lifestyle innskuddsgebyrer.

Live handel

Livehandel med Bitcoin Lifestyle innebærer å sette opp risikostyringsfunksjonene og begynne å handle med faktiske penger etter å ha trent på demo-kontoen. Risikostyring handler om å definere hvor mye kapital du er villig til å risikere per handel.

Bitcoin Lifetyle-handel

Fordeler og ulemper med Bitcoin Lifestyle:

Fordeler  Ulemper
✔️ Angivelig en jevn lønnsomhet ❌ Automatisert handel medfører risiko
✔️ Begynn å handle med null kryptohandelsferdigheter Noe opplæring kreves
✔️ Trekk ut fortjenesten din når du vil Begrenset til noen få topp kryptovalutaer
✔️ Handle med garantert sikkerhet ❌ Villedende informasjon brukt av annonsører
✔️ Få hjelp når du trenger det

Etter å ha avveid fordelene og ulempene, er det rimelig å si at når du går inn på denne handelsplattformen, må du være forberedt på alle potensielle begrensninger du kan oppleve, men hvis du går inn med en strategi, vil du høste fordelene.

Handeltips for nybegynnere:

Når du bruker et handelsteknologiprogram for å handle kryptovalutaer, er det en håndfull du må være klar over. Det kan bare føles som om du setter inn penger og lar handelsapplikasjonen gjøre resten, men vårt team av eksperter har kommet med følgende råd som vi anser som viktige å lese før du begynner:

Lær om handel først. Å handle med kryptovaluta er en kompleks prosess, og det er viktig å ha et grep om det grunnleggende før du blir involvert. Ved å lære om handel generelt vil du være bedre i stand til å sette opp handelssystemet slik at det fungerer mest effektivt.

Lær mer om kryptovaluta. Å ha mer kunnskap om selve eiendelen du handler, er viktig når du handler, spesielt i et så omfattende miljø som kryptovaluta.

Start med en demo-konto. Selv om du kan begynne å handle direkte med en gang du oppretter en konto i handelssystemet, anbefaler vi deg å handle på demo-kontoen først. Dette vil hjelpe deg med å bli kjent med plattformen før du risikerer kapitalen din. 

Begynn i det små. Den beste strategien er å starte med en liten sum penger og øke din portefølje og fortjeneste over tid. Dette vil hjelpe deg å finpusse dine handelsferdigheter og holde risikoen til et minimum.  

Invester bare det du har råd til å tape. Dette er en sentral prinsipp for handel; det er alltid viktig å være økonomisk ansvarlig når man investerer i noe. Markedene kan være ustabile, og tap kan komme like lett som fortjeneste, og risikere ikke penger du ikke kan leve uten.

Bitcoin Lifestyle Dashboard

Bitcoin Lifestyle gir et greit live trading dashboard. Alt du trenger for å begynne å handle med dette handelssystemet er å trykke på live-knappen. Du har også en mulighet til å endre risikoinnstillingene, men vi anbefaler at du lar dem være som standard.

Det er viktig at du studerer dashbordet grundig og forstår alle funksjonene som følger med. Bitcoin Lifestyle gir en håndbok som hjelper deg med å navigere gjennom plattformen.

Bitcoin Lifestyle Trading Performance

Bitcoin Lifestyle hevder å generere tusenvis av dollar i fortjeneste per dag fra et innskudd på under € 500. Dette teknologihandelsprogrammet bruker verdens beste handelsteknologier for å skanne kryptomarkedene og generere vinnende handler.

Handelssystemet har potensial til å gjøre vanlige mennesker millionærer med et innskudd så lite som £ 250 / € 250. Handelssystemet gir angivelig et gjennomsnittlig overskudd på € 150 per dag, som når sammensatt kan øke en handelskonto til over € 500 000 innen et år.

Lønnsomheten i Bitcoin Lifestyle avhenger av flere faktorer, inkludert den investerte kapitalen, handelsøkten og det anvendte risikonivået.

Fordeler med Bitcoin Lifestyle

Autentisitet

Autentisitet refererer til en måte å bekrefte identiteten din på. I Bitcoin Lifestyle når autentisitetsprosenten 88%, noe som er ganske imponerende. Denne prosentandelen betyr at for å bekrefte identiteten din på plattformen der du har investert pengene dine, må du gå gjennom omfattende protokoller. Disse protokollene er så sikre at sjansen for uautorisert tilgang til slutt reduseres.

Brukervennlighet

AI og maskinlæringsalgoritmer er så glatte at det reduserer sjansene for komplekse funksjoner som kan føre til forvirring. Så snart du investerer pengene, er det eneste du trenger å begynne å få resultater ved å følge instruksjonene fra plattformen for å begynne å tjene millioner.

Uttak

Det er den mest monotone oppgaven å gjøre når du investerer med Bitcoin Lifestyle. Du må fylle ut et skjema og fortsette med innsending. Fra innsendingstidspunktet tar det 24 timer å vise beløpet som skal gjenspeiles i kontoen din.

Nøyaktighet

For å opprettholde hypen i markedet må handelssystemet beholde nøyaktighetsprosenten på 96%. Det er det mest blant alle handelsplattformene, og dette holder tillit til at investering vil gi høy avkastning.

Kjendisers kryptotilbud og prosjekter:

Kryptovaluta får alminnelig oppmerksomhet, til og med kjendiser blir involvert, her er en liste over kjendiser og kjente personer som er involvert i kryptokurrencyprosjekter.

Kjendis Sitater Crypto-prosjekter
Erick Schmidt (Google CEO) “Bitcoin er en bemerkelsesverdig kryptografisk prestasjon, og muligheten til å skape noe som ikke er dupliserbart i den digitale verden har enorm verdi.”
Bill Gates “Bitcoin er en techno tour de force.”
Tyler Winklevoss (medoppfinner av Facebook) “Vi har valgt å sette pengene våre og troen på en matematisk ramme som er fri for politikk og menneskelige feil.”
Richard Branson “Virgin Galactic er en dristig gründerteknologi. Det driver en revolusjon, og Bitcoin gjør akkurat det samme når det gjelder å finne opp en ny valuta. Richard Branson har angivelig $ 30 millioner investert i BitPay.
David Marcus (administrerende direktør i Paypal) “Jeg liker veldig godt Bitcoin. Jeg eier Bitcoins. Det er en verdilager, en distribuert hovedbok. Det er et flott sted å plassere eiendeler, spesielt på steder som Argentina med 40 prosent inflasjon, hvor $ 1 i dag er verdt 60 cent i løpet av et år, og regjeringens valuta ikke holder verdi. Det er også et godt investeringsmiddel hvis du har lyst på risiko. Men det vil ikke være en valuta før volatiliteten bremser. “
Mel B “Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre lettere, og for meg er det spennende,” sa kunstneren da hun kunngjorde at hun ville akseptere kryptobetalinger. “Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta.” kunngjorde at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel.
Mark Zuckerberg “Teknologien som driver bitcoin kan bidra til å forbedre Facebook i fremtiden.”
Elon Musk “Min mening om bitcoin er at det sannsynligvis er en god ting. Jeg antar at det først og fremst er et middel til å gjøre ulovlige transaksjoner, men det er ikke nødvendigvis helt ille fordi noen ting kanskje ikke burde være ulovlige. Det vil være nyttig for lovlige og ulovlige transaksjoner. ”
Kanye West “Det var øyeblikket jeg ønsket å bruke Bitcoin, da jeg så Harriet Tubman på en $ 20-regning,”
Ashton Kutcher “Jeg tror bitcoins åpenbart blir mer og mer relevante,” Ashton Kutcher har vært talsmann for Bitcoin, og han investerte i en sportsbetting blockchain, Unikrn
William Shatner Involvert med Solar Alliance, et Vancouver-basert selskap som driver en soldrevet bitcoin-gruvedrift
Michelle Pan “Dette er grunnen til at bitcoin og krypto og desentralisering er neste bølge. Det er den viktigste utviklingen på internett, “
Mike Tyson «Folk forstår egentlig ikke en valuta basert på numeriske ligninger. Personlig gjør jeg det fortsatt ikke … men jeg er takknemlig for å være en del av revolusjonen og håper at min deltakelse i dette rommet vil føre til flere samtaler og bidra til å øke kunnskapen og bevisstheten, Tyson lanserte sin egen serie med bitcoin-minibanker i Las Vegas i 2015.
Russel Okung “Bitcoin føles som en renessanse, den store oppvåkning eller opplysning, og det er det vi prøver å fange,”
50 cent Solgte et album for kryptovalutaen med tittelen: holde det og glemme det
Nas (Nasir Jones) “[Bitcoin] vil utvikle seg til en industri som er så stor, om ikke større, enn internett. Min mann Ben Horowitz åpnet virkelig øynene mine for det punktet. Dette er ikke av internettalderen, bitcoin er sin egen alder, ”
Gwyneth Paltrow Ble med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien, Planet of the Apps.
Snoop Dogg “Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..
Floyd Mayweather Jr.. “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”
Luis Suarez “Bygge det beste prediksjonsmarkedet i verden sammen.”
Donald Glover «Jeg vet at mange mennesker er skeptiske, men jeg føler at hvis alt kommer til å leve online, hvorfor ikke bitcoins? Å være støttet av gull virker veldig gammelt og nostalgisk for meg. Å være støttet av en bitcoin, som det tar tid å faktisk lage, og det er denne ligningen som må gjøres, som føles mer virkelig og gir mer mening. “.
Joe Rogan Helt ærlig er jeg helt fascinert av ideen, men jeg har ikke gitt den min fulle oppmerksomhet. Jeg har liksom sittet tilbake og sett på det på avstand og ventet på å se om det slår rot. Hvis det gjør det, tror jeg ærlig talt at det virkelig kan ryste den globale økonomien. “
Merk kubansk “Det er fortsatt veldig mye et gamble. Det kan gå til $ 15 000 eller null og kanskje begge på samme dag. ”
Spillet “The Game ble med Paragon-sjef Jessica Versteeg for å oppmuntre til bruk av kryptovaluta i cannabisindustrien”.
Dennis Coles “Jeg personlig synes at alt som setter kryptokurver foran øynene til hverdags mennesker er en flott ting for markedene generelt,” Dennis Coles, kunngjorde sin investering i kryptovalutaverdenen som medstifter av Cream Capital, et firma som tar sikte på å bygge et ATM-nettverk med blockchain for å lette bruken av mynter som Ethereum og bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx hoppet på kryptovalutaen da han begynte å markedsføre token-salget av Cobinhood, en gratis børs for handel med kryptovaluta
Akon Bitcoin “kommer til å endre verden fra et pengetransaksjonelt synspunkt ikke bare for Afrika, men for overalt”,
Roseanne Barr “La oss virkelig forstå #bitcoin, det kan være bedre enn å fjerne den føderale reserven, og raskere måte å avslutte satanisk rituell regel”.
Richard Sherman Richard Sherman kunngjorde på Facebook at hans offisielle nettbutikk ville begynne å akseptere bitcoinbetalinger, og kalte det “fremtidens valuta.”
Chad ‘Ochocinco’ Johnson “Diskuterer konseptet med @Bitcoin med en venn. Kan dere vise meg hvor lett det er? “
Johnny Depp Høsten 2018 ble skuespilleren en partner med TaTaTu blockchain-oppstart, som tar for seg filmskaping.
Drew Carey En gang twitret; “Bare prøvde å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness ”
Al Gore “Jeg tror det faktum at innenfor algoritmen erstatter en algoritme funksjonene til [myndighetene] … er ganske kult. Jeg er en stor fan av Bitcoin. ”
Luis Suarez Luis Suarez vil nå også tjene penger ved å forutsi hvem som vinner en kamp. Uruguays fotballstjerne inviterte 25 millioner tilhengere på Instagram til å bli med på å registrere seg for den Ethereum-baserte prediksjonsmarkedsplattformen Stox og komme med sine spådommer for US Open
Lothar Matthaus “Ser frem til å se de nye Maradonas og Ronaldos! Glad for å være ambassadør for Token Stars in Football ”. Lothar Matthaus ble med som fotballambassadør, fordi, som han uttalte, ved å desentralisere talentutforskning, har TokenStars et stort potensiale for å sikre at vi får se de nye maradonene og Ronaldos i nærmeste fremtid.
Gianluca Zambrotta Han er fokusert på å coache fotballklubben i Kina og i kryptoverdenen som en TokenStars fotballambassadør.
Redfoo Han er en koder som jobber med et Ethereum-prosjekt! Han er veldig interessert i blockchain og donerte flere personlige ting til TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver For tiden er han involvert i mange prosjekter, som Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger donerte T-skjorten til Crypto Charity Auction of TokenStars.
Tommy Haas Nylig blitt tennisambassadør for TokenStars.

Vanlige spørsmål

Hva er Bitcoin Lifestyle??

Bitcoin Lifestyle er et teknologihandelsprogram som kan tjene opp til € 1k i fortjeneste ved å satse på bitcoin og andre kryptopriser.

Er Bitcoin Lifestyle en svindel eller legitim?

Bitcoin Lifestyle ser ut til å være sikker og svært anerkjent.

Hvor mye kapital trenger jeg for å handle med Bitcoin Lifestyle?

Du trenger et minimum innskudd på £ 250 / € 250 for å handle med Bitcoin Lifestyle. Vi foreslår at du begynner med dette beløpet og reinvesterer all fortjenesten din.

Kan jeg ta ut penger fra Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin Lifestyle lar deg ta ut fortjenesten din når du føler deg nødvendig for å gjøre det. Du må fylle ut et forespørselsskjema og vente i 24 timer.

Er Bitcoin Lifestyle Safe?

Ja, vi har testet dette handelssystemet og funnet det å være trygt og pålitelig. Som nevnt tidligere har nettstedet deres tilstrekkelig kryptering, og de har en solid policy for å beskytte data.

Er det en Bitcoin Lifestyle-app?

Foreløpig er det ikke en Bitcoin Lifestyle-app for mobil, men brukerne som ønsker å komme i gang med systematisert handel i denne plattformen, kan betjene den via nettleseren eller mobilnettleseren på telefonene sine. Plattformen er 100% kompatibel med den.

Hvilken megler kan jeg bruke med Bitcoin Lifestyle?

I følge nettstedet jobber Bitcoin Lifestyle med regulerte og pålitelige kryptovaluta meglere som gir en bruker et sikkert miljø for online handel med kryptovaluta. Disse kan omfatte velkjente meglernavn som 24Option og UFX. 

Hvilke kryptovalutaer støttes?

Bitcoin Lifestyle har et svært lite antall støttede kryptovalutaer. For tiden er handel på plattformen begrenset til:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • EOS (EOS)

Kan jeg handle eiendeler med gearing?

Ja. Bitcoin Lifestyle tilbyr leveraged trading på opptil 1: 1000. Med andre ord kan du handle 1000 ganger mer enn kapitalen du investerte. Dette er fordi handelssystemet har tilknyttet kryptovaluta meglere som videre tilbyr muligheten til å utnytte handel. 

Jo høyere gearing, desto større er risikoen. Du kan tape enorme mengder penger, inkludert kapitalen din hvis ting ikke går din vei. Derfor er det alltid bra å starte i det små. 

Kan jeg åpne lange og korte stillinger?

Ja, du kan åpne lange og korte posisjoner på Bitcoin Lifestyle. Du kan også legge inn manuelle handelsbetingelser, og systemet vil handle når kryptoaktiva treffer posisjonen. 

En næringsdrivende tar en ‘lang’ posisjon når han forventer at en bestemt kryptovalutapris vil gå opp. En kort posisjon er når næringsdrivende satser på at prisen på kryptovalutaen vil bevege seg ned.

Hva er deres kundeservice??

Før registrering får du muligheten til å kontakte Bitcoin Lifestyle via et typeskjema gitt på deres nettside. Etter registrering har du 24/7 kundeservice. Dette inkluderer også muligheten for e-post og vakttjeneste.

Er Bitcoin Lifestyle en svindel eller ikke?

Bitcoin Lifestyle er ekte i følge kundevurderinger og vår anmeldelse. En bakgrunnssjekk på informasjonen på nettstedet deres bekrefter videre at de er pålitelige. For det første er de klare til å avsløre all viktig informasjon om deres handelsteknologi. For det andre overdriver de ikke potensialet og gir alltid en ansvarsfraskrivelse om risikoen ved å bruke handelssystemet.

Andre falske handelssystemer bruker ofte falske attester for å kreve innskudd og lyver for det meste om deres inntjeningspotensial. Vi bestemmer legitimiteten til attesterprofiler ved å utføre et omvendt bildesøk på de presenterte profilene. Det er også verdt å merke seg at falske teknologihandelssystemer sannsynligvis vil holde identiteten til partnermeglerne skjult til du gjør et innskudd. Dette er fordi de for det meste samarbeider med offshore svindlere som utgir seg som meglere.

Som nevnt ovenfor i denne gjennomgangen, ser Bitcoin Lifestyle-partnermeglere ut som regulerte. Regulatorer krever at meglere har en unik konto for innskudd og følger strenge retningslinjer for rapportering. Dette eliminerer muligheten for å bruke kundens innskudd til andre formål enn det som er beregnet.

Konklusjon

Bitcoin Lifestyle’s handelssystem for kryptovalutaer er et nyttig verktøy for å gjennomføre kryptotransaksjoner, men brukere bør være sikre på å ha forståelse for hva de gjør før de bruker handelssystemet. Det er anmeldelser på nettet som viser at mange mennesker har tjent penger ved å bruke teknologihandelssystemet, men vanligvis ikke i de store beløpene som kreves på plattformens egne attester.. 

Den store mengden innflytelse som tilbys av Bitcoin Lifestyle, kan gjøre plattformen attraktiv for erfarne handelsmenn, men nybegynnere bør fortsette med forsiktighet og undersøke før de bruker denne funksjonen. Kryptovalutainvesteringer, spesielt leveraged trading, kommer med sitt eget sett med risiko og begrensninger. Nøkkelen er å minimere risikoen og være forsiktig når du tar en investeringsbeslutning. 

Bitcoin Lifestyle er et passende verktøy for eksperter som kan handle i et marked som kjører 24/7. Ved å tilby handelssignaler gjennom konstant overvåking av diagrammer og data, kan det gjøre det mulig for en næringsdrivende å lage sterkere handelsstrategier. 

En ulempe er at du for øyeblikket bare kan handle en begrenset mengde kryptovalutaer på Bitcoin Lifestyle, noe som betyr at du ikke har for mye fleksibilitet til å investere i flere kryptoaktiva i porteføljen din.

Ordliste

Begrep Definisjon
Fiat Fiat er tradisjonelt referert til som papirpenger, som ikke har noen egenverdi, men hvis verdi egentlig er etablert av skaperen, i de fleste tilfeller vil dette være regjeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteres å være verdens mest populære kryptovaluta. Bitcoin kjører på en Bitcoin Blockchain og er en desentralisert valuta som opererer uavhengig av sentralbanker og myndighet
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, er en kryptovaluta som er desentralisert. Her kan investorer overføre og bytte verdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptovaluta og en blockchain-speiling av Bitcoin.
Utveksling Kryptobørs er i utgangspunktet en online plattform der kryptoinvestorer får bytte forskjellige kryptovalutaer for andre kryptovalutaer.
Bitcoin gruvedrift Bitcoin-gruvedrift skjer når Bitcoin-transaksjoner blir bekreftet og bekreftet før de legges til Bitcoin Blockchain.
Krypto lommebok En kryptolommebok er et program som lagrer investorenes private og offentlige nøkler. Det tillater også brukere å overføre, motta, bruke, lagre og sjekke saldoen.
Sirkulerer forsyning Dette refererer til mengden av en gitt kryptovaluta eller tokens som er offentlig tilgjengelig og sirkulerer på markedet mellom kjøpere og selgere.
Markedsverdi Markedsverdi refererer til markedsverdien av alle kryptovalutaene som er tilgjengelige i markedet per dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest vellykkede av alle kryptovalutaer. Alle andre mynter er samlet under kategorien altcoins.
Blokker Explorer Et online verktøy for å utforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokker høyde Blokkhøyde refererer til antall blokker som er koblet til i blokkeringen.
Blokker belønning Et insentiv gitt til en bitcoin-miner som har beregnet hash (verifisering) i en blokk.
Kjettingkobling Overføre en kryptovaluta til en annen. Dette krever at transaksjonen skal inngis i to separate blokkjeder.
Consortium Blockchain En privateid og drevet blockchain.
Kryptografi Prosessen med å kryptere og dekryptere informasjon.
Desentralisert autonom organisasjon Henviser til organisasjoner som drives av dataprogrammer eller programvare i stedet for menneskelig innspill. Det er ingen sentral autoritet i denne forbindelse.
Token Tokens er sterkt assosiert med ICO og bygger ofte på eksisterende standard fra etablerte ‘smart contract’ blokkjeder som Ethereum.
Gaffel I kryptovaluta-termer er en gaffel en hendelse der en eksisterende kryptovaluta deler seg i to varianter av koden.
Lommebok En kryptovaluta-lommebok er den primære måten eiere av kryptovalutaer får tilgang til myntene sine.
Varm og kald oppbevaring Dette refererer til hvor en bestemt lommebok er vert. Varm lagring refererer til en lommebok som er tilgjengelig fra en internettforbindelse, der kald lagring refererer til å være vert for lommeboken din offline på en egen maskinvare.
Escrow En deponering er en økonomisk ordning der en tredjepart holder og regulerer betaling av midlene som kreves for to parter som er involvert i en gitt transaksjon.
Smart kontrakt Ethereum blockchain tillater at kode blir distribuert på den i form av en smart kontrakt. Denne kontrakten er i hovedsak et sett med matematiske regler som dikterer hvordan transaksjonene fungerer
Bevis for arbeid (PoW) For at transaksjoner skal bli bekreftet og lagt til i Blockchain-hovedboken, er det forskjellige tilnærminger som er utviklet for å fullføre denne prosessen.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserte kryptokurver velges skaperen av neste blokk via forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg og rikdom eller alder.
Bevis for viktighet (POI) Dette er en bevisstil som mynt NEM er banebrytende som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Forkortelse for en teknisk analyse, eller analyse av myntverdier basert på historiske prisbevegelser og sofistikerte indikatorer.
Node en datamaskin som er koblet til nettverket til en bestemt kryptovaluta.
Gruvedrift Gruvedrift er prosessen med å validere nye transaksjoner på en kryptovaluta distribuert hovedbok.
Moonshot Dette refererer til en kryptovaluta som skyter dramatisk oppover.
Bear og Bull markeder Et oksemarked refererer til stigende priser og optimistisk følelse som oppmuntrer til kjøp. Bjørnemarkeder regnes som det motsatte av oksemarkeder, med nedadgående prisutvikling og en pessimistisk følelse som oppmuntrer til salg
Hval Viser til noen som har store mengder kryptovaluta
HODL Viser til den passive investeringsstrategien å ignorere markedsturbulens og vente på langsiktig avkastning.
Hard Fork Viser til en type gaffel som skaper en permanent endring av standardprotokollen til en digital valuta
Lang / lang posisjon Henviser til å satse på at en viss eiendel til slutt vil øke i verdi.
Privat nøkkel Et stykke informasjon som presenteres som en rekke bokstaver og tall en investor kan bruke for å få tilgang til sin digitale valuta
Offentlig nøkkel En adresse der en investor kan motta sin digitale valuta ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall.
Rekt Oppstår når en investor mister store summer på kryptovalutamarkedet
Short / Shorting Oppstår når en investor tar en kort posisjon – satser på at en eiendel eller valuta faller i verdi
Mining Incentive En belønning gruvearbeidere får for å bekrefte transaksjoner og bryte dem inn i blokker
Nybegynner Henviser til nye investorer på kryptovalutamarkedet.
DApp Viser til en desentralisert applikasjon.
ICO Forkortelse for første mynttilbud og refererer til en forstyrrende ny metode for prosjekter for å motta finansiering.

Andre Crypto Trading Systems

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin smutthull Bitcoin milliardær
Bitcoin Evolution Bitcoin Revolution Bitcoin-fortjeneste Bitcoin-kode

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på denne siden skal ikke tas som økonomisk rådgivning. Det er kun for informasjonsformål. Invester aldri det du ikke har råd til å tape. Undersøk alltid så mye som mulig før du tar en økonomisk beslutning, og konsulter en sertifisert finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me