Bitcoin Lifestyle Review: Je to prevara ali zakonito?

Kaj je življenjski slog Bitcoin?

Bitcoin je razvpit, ker je zelo nestabilen, zato ponuja najboljše priložnosti za hitre trgovine z aplikacijami, kot je Bitcoin Lifestyle. Bitcoin Lifestyle je program za trgovanje s kriptovalutami, ki vam prinaša denar z analizo cen bitcoinov. Dobičkonosnost je odvisna od nestanovitnosti, ne glede na to, v katero smer se gibljejo trgi. Tako trgovci poročajo o zaslužku z Bitcoin Lifestyle tako na rastočih kot na tržnih trgih.

Aplikacija za trgovanje Bitcoin Lifestyle uporablja tehnike, ki jih uporabljajo strokovni trgovci za pridobivanje vpogledov iz velikih podatkov in sklepanje poslov. Vse to se zgodi prek sistema trgovanja, kar pomeni, da uporabnik za uporabo sistema trgovanja ne potrebuje nobenih znanj na strokovni ravni. Ko opravite postopek namestitve, trgovalni sistem naredi vse drugo namesto vas. 

Kako deluje življenjski slog Bitcoin?

Aplikacija za trgovanje Bitcoin Lifestyle temelji na algoritmu, ki temelji na strategijah nekaterih najboljših kripto trgovcev na svetu. To pomeni, da gre za mehanizacijo trgovskih tehnik, ki so se izkazale za donosne na področju kriptovalut.

Nekateri ustanovitelji Bitcoin Lifestyle naj bi bili dobro učeni trgovci, eden izmed njih pa je zloglasni milijonar kriptovalut. Rečeno je, da je zloglasni kriptomilijonar tudi programski inženir z več trgovskimi sistemi v svojem portfelju. Bitcoin Lifestyle je eden njegovih najbolj priljubljenih izdelkov. 

Bitcoin Lifestyle deluje v partnerstvu z zelo uglednimi posredniki trgovinskega sistema. Ti posredniki so odgovorni za sprejemanje depozitov in omogočanje transakcij. Eden od načinov za določitev legitimnosti trgovinskega sistema je pregled njegovih partnerskih posrednikov. Zakonit sistem trgovanja bo nenehno sodeloval z dobrimi in ustrezno reguliranimi posredniki.

Poleg tega naj bi Bitcoin Lifestyle zagotavljal visoko donosnost, ki izhaja iz ravni vzvoda, ki jo ponujajo njegovi partnerski posredniki. Nekateri posredniki ponujajo vzvod do 1: 1000. To pomeni, da lahko račun na £ 250 / € 250 sklepa posle do vrednosti 250.000 EUR. Visok vzvod je dvorezen meč, saj ravno toliko, kolikor lahko prinese visoke donose, lahko povzroči tudi velike izgube.

Kako trgovati z življenjskim slogom Bitcoin

Kot smo že omenili, za trgovanje z Bitcoin Lifestyle ne potrebujete nobenih formalnih spretnosti. Sistem za trgovanje s tehnologijo deluje na avtopilotu, od katerega mora uporabnik nastaviti orodja za obvladovanje tveganja in klikniti trgovanje v živo. To ne bi smelo biti omejitev, saj trgovalni sistem ponuja obsežen vodnik za to. Sledite spodnjim korakom, da odprete trgovalni račun z Bitcoin Lifestyle.

Registracija

Prvi korak je, da ustvarite brezplačen račun prek spodnjega obrazca. Po uspešni registraciji vam bo dodeljen osebni posrednik, ki vas bo vodil skozi postopek nastavitve:

Bitcoin Lifestyle je sprejel vse potrebne ukrepe za zagotovitev varnosti uporabniških podatkov, vključno s šifriranjem spletnih mest, zaščito podatkov in skladnostjo z GDPR.

Kavcija 

Za trgovanje z Bitcoin Lifestyle morate položiti vsaj 250 GBP / 250 EUR. Polog je vaš trgovalni kapital in ne stroški aplikacije. Bitcoin Lifestyle je sistem za trgovanje s tehnologijami brez licence, ki zasluži z zaračunavanjem provizije v višini ugriza za dobiček, ustvarjen s tem.

Partnerski posredniki Bitcoin Lifestyle sprejemajo vloge prek bančnega nakazila, Visa, Master Card, Neteller, WebMoney in Skrill, da omenimo le nekatere. Naš preizkus v živo kaže, da vplačilo vlog na trgovčevem računu traja manj kot minuto. Zato Bitcoin Lifestyle ne zaračuna nobenih stroškov pologa.

Trgovanje v živo

Trgovanje z Bitcoin Lifestyle v živo vključuje nastavitev funkcij za obvladovanje tveganj in začetek trgovanja z dejanskim denarjem po vadbi na demo računu. Obvladovanje tveganj je vse v tem, da določite količino kapitala, ki ste ga pripravljeni tvegati na posamezen posel.

Trgovanje z Bitcoin Lifetyle

Prednosti in slabosti življenjskega sloga Bitcoin:

Prednosti  Slabosti
✔️ Menda dosledna donosnost ❌ Avtomatizirano trgovanje prinaša tveganja
✔️ Začnite trgovati z nič spretnostmi kripto trgovanja ❌ Potrebno je nekaj usposabljanja
✔️ Črpajte svoj dobiček, kadar koli želite ❌ Omejeno na nekaj vrhunskih kriptovalut
✔️ Trgujte z zagotovljeno varnostjo ❌ Zavajajoče informacije, ki jih uporabljajo oglaševalci
✔️ Poiščite pomoč, kadar koli jo potrebujete

Po tehtanju prednosti in slabosti je pošteno reči, da morate biti, ko vstopite v to trgovalno platformo, pripravljeni na vse morebitne omejitve, ki jih lahko doživite, če pa se odločite za strategijo, boste izkoristili koristi.

Trgovski nasveti za začetnike:

Ko uporabljate program trgovalne tehnologije za trgovanje s kriptovalutami, se jih morate zavedati. Morda se vam zdi, da položite sredstva in pustite, da aplikacija za trgovanje opravi vse ostalo, vendar je naša skupina strokovnjakov pripravila naslednje nasvete, ki se nam zdijo pomembni za branje pred začetkom:

Najprej spoznajte trgovanje. Trgovanje s kriptovalutami je zapleten postopek, zato je pomembno, da se seznanite z osnovami, preden se vključite. Če se naučite splošnega trgovanja, boste lažje vzpostavili sistem trgovanja za najučinkovitejše delovanje.

Preberite več o kriptovaluti. Več znanja o dejanskem sredstvu, s katerim trgujete, je pomembno pri kakršni koli trgovini, še posebej, če ste v tako širokem okolju, kot je kriptovaluta.

Začnite z predstavitvenim računom. Čeprav lahko začnete trgovati v živo takoj po ustanovitvi računa v sistemu trgovanja, vam toplo priporočamo, da najprej trgujete na predstavitvenem računu. To vam bo pomagalo, da se seznanite s platformo, preden tvegate svoj kapital. 

Začnite z majhnimi. Najboljša strategija je, da začnete z majhno količino denarja in sčasoma povečate svoj portfelj in dobiček. To vam bo pomagalo izpopolniti svoje veščine trgovanja in zmanjšati tveganje na minimum.  

Vlagajte samo tisto, kar si lahko privoščite, da izgubite. To je osrednje načelo trgovanja; vedno je pomembno biti finančno odgovoren, če vlagate v karkoli. Trgi so lahko nestanovitni, izgube pa lahko tako enostavno kot dobiček, zato ne tvegajte denarja, brez katerega ne morete živeti.

Nadzorna plošča življenjskega sloga Bitcoin

Bitcoin Lifestyle ponuja enostavno nadzorno ploščo za trgovanje v živo. Za začetek trgovanja s tem sistemom trgovanja morate samo pritisniti gumb v živo. Imate tudi priložnost, da spremenite nastavitve tveganja, vendar vam priporočamo, da jih pustite privzeto.

Pomembno je, da temeljito preučite armaturno ploščo in razumete vse predvidene funkcije. Bitcoin Lifestyle ponuja priročnik za lažje krmarjenje po platformi.

Uspešnost trgovanja z življenjskim slogom Bitcoin

Bitcoin Lifestyle trdi, da na dan ustvari tisoč dolarjev dobička z depozitom pod 500 EUR. Ta program trgovanja s tehnologijo uporablja najboljše svetovne tehnologije trgovanja za skeniranje kripto trgov in ustvarjanje zmagovalnih poslov.

Trgovinski sistem lahko navadne ljudi naredi milijonarje z depozitom že 250 £ / 250 €. Trgovalni sistem naj bi ustvaril povprečni dobiček v višini 150 EUR na dan, ki lahko v enem letu poveča trgovski račun na več kot 500 000 EUR..

Donosnost življenjskega sloga Bitcoin je odvisna od več dejavnikov, vključno z vloženim kapitalom, trgovalno sejo in stopnjo uporabljenega tveganja.

Prednosti življenjskega sloga Bitcoin

Pristnost

Pristnost se nanaša na način potrditve vaše identitete. V življenjskem slogu Bitcoin odstotek pristnosti doseže 88%, kar je precej impresivno. Ta odstotek pomeni, da morate za preverjanje identitete v platformi, kamor ste vložili denar, opraviti obsežne protokole. Ti protokoli so tako varni, da se možnost nepooblaščenega dostopa na koncu zmanjša.

Enostavnost uporabe

Algoritma AI in strojnega učenja sta tako gladka, da zmanjšuje možnosti za kompleksne funkcije, ki lahko vodijo do zmede. Takoj, ko vložite denar, boste le začeli dosegati rezultate, tako da boste upoštevali navodila, ki jih bo spodbudila platforma, da začnete zaslužiti milijone.

Umiki

To je najbolj enolična naloga, ki jo je treba narediti, ko vlagate z življenjskim slogom Bitcoin. Izpolniti morate obrazec in nadaljevati s oddajo. Od predložitve traja 24 ur, da se znesek prikaže na vašem računu.

Natančnost

Da bi ohranili hype na trgu, mora trgovalni sistem obdržati odstotek natančnosti 96%. Je največ med vsemi trgovalnimi platformami, kar ohranja zaupanje, da bodo naložbe povzročile visoke donose.

Kripto citati in projekti znanih osebnosti:

Kriptovalute pridobivajo splošno pozornost, vključujejo se celo znane osebnosti, tukaj je seznam znanih osebnosti in znanih ljudi, ki sodelujejo pri kriptovalutah.

Slavna oseba Citati Kripto projekti
Erick Schmidt (izvršni direktor Googla) “Bitcoin je izjemen kriptografski dosežek in sposobnost ustvarjanja nečesa, kar se v digitalnem svetu ne podvaja, ima izjemno vrednost.”
Bill Gates “Bitcoin je techno tour de force.”
Tyler Winklevoss (soustvarjalec Facebooka) “Odločili smo se, da bomo svoj denar in vero dali v matematični okvir, ki ne vsebuje politik in človeških napak.”
Richard Branson »Virgin Galactic je drzna podjetniška tehnologija. To je revolucija in Bitcoin počne enako, ko gre za izumljanje nove valute. “ Richard Branson naj bi v BitPay vložil 30 milijonov dolarjev.
David Marcus (izvršni direktor Paypala) »Bitcoin mi je zelo všeč. Sem lastnik Bitcoinov. To je hranilnik vrednosti, razdeljena knjiga. To je odličen kraj za prodajo premoženja, zlasti v krajih, kot je Argentina z 40-odstotno inflacijo, kjer je 1 ameriški dolar danes vreden 60 centov na leto, vladna valuta pa nima vrednosti. Prav tako je dobro naložbeno sredstvo, če imate apetite po tveganju. Ampak to ne bo valuta, dokler se volatilnost ne upočasni. “
Mel B “Všeč mi je, kako nova tehnologija olajša naše življenje, in to je zame vznemirljivo,” je dejala umetnica ob napovedi, da bo sprejemala kripto plačila. “Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute.” je napovedala, da bo sprejela plačila Bitcoin za svoj novi singl.
Mark Zuckerberg “Tehnologija, ki poganja bitcoin, bi lahko v prihodnosti pomagala izboljšati Facebook.”
Elon Musk »Moje mnenje o bitcoinih je, da je to verjetno dobro. Mislim, da je to predvsem sredstvo za nezakonite transakcije, vendar to ni nujno povsem slabo, ker nekatere stvari morda ne bi smele biti nezakonite. Uporaben bo za pravne in nezakonite transakcije. “
Kanye west “To je bil trenutek, ko sem hotel uporabljati Bitcoin, ko sem na računu za 20 dolarjev videl Harriet Tubman,”
Ashton Kutcher “Mislim, da bitcoini očitno postajajo vse bolj relevantni,” Ashton Kutcher je bil zagovornik Bitcoinov in je vlagal v verigo športnih stav, Unikrn
William Shatner Sodeluje s podjetjem Solar Alliance, podjetjem s sedežem v Vancouvru, ki upravlja kmetijo za pridobivanje bitcoinov na sončni pogon
Michelle Pan »Zato so bitcoin in kripto ter decentralizacija naslednji val. To je najpomembnejši razvoj interneta, “
Mike Tyson »Ljudje v resnici ne razumejo valute, ki temelji na numeričnih enačbah. Jaz osebno še vedno ne … vendar sem hvaležen, da sem del revolucije, in upam, da bo moje sodelovanje v tem prostoru vodilo do več pogovorov in pomagalo povečati znanje in zavest, Tyson je leta 2015 v Las Vegasu lansiral lastno linijo bankomatov za bitcoin.
Russel Okung “Bitcoin se počuti kot renesansa, veliko prebujenje ali razsvetljenje in to poskušamo ujeti,”
50 centov Prodan album za kriptovaluto z naslovom: drži ga in pozabi nanj
Nas (Nasir Jones) »[Bitcoin] se bo razvil v tako veliko, če ne celo večjo industrijo kot internet. Moj mož Ben Horowitz mi je res odprl oči do te točke. To ni internetne dobe, bitcoin je svoje starosti, “
Gwyneth Paltrow Abramu se je pridružil zagonu denarnice Bitcoin kot svetovalec v epizodi serije Apple, Planet of Apps.
Snoop Dogg “Moj naslednji zapis, ki je na voljo v bitcoin n, je dostavljen v brezpilotnem letalu.” Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.
Floyd Mayweather Jr.. “Poraba bitcoinov ethereum in drugih vrst kriptovalut na Beverly Hillu.”
Luis Suarez “Skupaj zgraditi najboljši trg napovedi na svetu.”
Donald Glover »Vem, da je veliko ljudi dvomljivih, toda menim, da če bo vse živelo na spletu, zakaj ne bi bitcoinov? Podprto z zlatom se mi zdi zelo staro in nostalgično. Če imam podporo za bitcoin, za kar je potreben čas, je treba narediti to enačbo, ki se mi zdi bolj realistična in bolj smiselna. “.
Joe Rogan “Resnično sem popolnoma navdušen nad idejo, vendar ji nisem posvetil svoje polne pozornosti. Nekako sem sedel, gledal sem ga od daleč in čakal, ali se bo ukoreninil. Če se bo, resnično mislim, da bi lahko resnično zamajal svetovno gospodarstvo. “
Mark Kuban »Še vedno gre za kockanje. Lahko bi dosegel 15.000 USD ali nič in morda oboje isti dan. “
Igra “Igra se je pridružila izvršni direktorici Paragona Jessici Versteeg, da bi spodbudila uporabo kriptovalut v industriji konoplje.”.
Dennis Coles “Osebno mislim, da je vse, kar kriptovalute postavlja pred oči vsakdanjih ljudi, odlična stvar za trge na splošno,” Dennis Coles je svojo naložbo v svet kriptovalut napovedal kot soustanovitelj podjetja Cream Capital, podjetja, katerega cilj je zgraditi mrežo bankomatov blockchain, da bi olajšali uporabo kovancev, kot sta Ethereum in Bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx je skočil na kriptovaluto, ko je začel spodbujati prodajo žetonov Cobinhood, brezplačne borze za trgovanje s kriptovalutami
Akon Bitcoin “bo spremenil svet s stališča denarne transakcije ne samo za Afriko, ampak tudi povsod”,
Roseanne Barr “Resnično razumemo #bitcoin, morda je bolje kot odstranitev zvezne rezerve in hitrejši način, da se konča satansko ritualno pravilo”.
Richard Sherman Richard Sherman je na Facebooku sporočil, da bo njegova uradna spletna trgovina začela sprejemati plačila z bitcoini in jo imenoval “valuta prihodnosti”.
Chad ‘Ochocinco’ Johnson »Pogovor o konceptu @Bitcoin s prijateljem. Ali mi lahko pokažete, kako enostavno je? “
Johnny Depp Jeseni 2018 je igralec postal partner pri zagonu blockchain TaTaTu, ki se ukvarja s snemanjem filmov.
Drew Carey Ko je tvitnil; »Pravkar sem poskušal kupiti zajtrk z bitcoini. Zavrnjeno. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness “
Al Gore »Mislim, da je dejstvo, da znotraj bitcoin vesolja algoritem nadomešča funkcije [vlade], pravzaprav precej kul. Sem velik oboževalec Bitcoinov. “
Luis Suarez Luis Suarez želi zdaj zaslužiti tudi s napovedovanjem, kdo bo zmagal. Urugvajski nogometni zvezdnik je na Instagramu povabil 25 milijonov svojih privržencev, da se mu pridružijo pri prijavi na platformo za napovedovanje Stox s sedežem v Ethereumu in pri napovedih za US Open
Lothar Matthaus “Veselimo se novih Maradonas in Ronaldos! Vesel sem, da sem ambasador Token Stars v nogometu “. Lothar Matthaus se je pridružil kot nogometni veleposlanik, saj ima, kot je dejal, z decentralizacijo skavtstva TokenStars velik potencial, da bomo v bližnji prihodnosti videli nove maradone in ronaldove.
Gianluca Zambrotta Osredotočen je na treniranje nogometnega kluba na Kitajskem in v kripto svetu kot nogometni veleposlanik TokenStars.
Redfoo Je programer, ki dela na projektu Ethereum! Zelo se ukvarja z verigo blokov in je podaril več osebnih predmetov za dobrodelno dražbo TokenStars Crypto Christmas.
Roger Ver Trenutno sodeluje pri številnih projektih, kot so Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger je svojo majico podaril kripto dobrodelni dražbi TokenStars.
Tommy Haas Pred kratkim je postal teniški ambasador TokenStars.

Pogosta vprašanja

Kaj je življenjski slog Bitcoin?

Bitcoin Lifestyle je program za trgovanje s tehnologijo, ki lahko ustvari do 1 tisoč EUR dobička na dan s stavami na cene bitcoinov in drugih kriptos.

Ali je življenjski slog Bitcoin prevara ali zakonit?

Zdi se, da je življenjski slog Bitcoin varen in zelo ugleden.

Koliko kapitala potrebujem za trgovanje z življenjskim slogom Bitcoin?

Za trgovanje z Bitcoin Lifestyle potrebujete najmanj 250 GBP / 250 EUR. Predlagamo, da začnete s tem zneskom in znova naložite ves svoj dobiček.

Ali lahko dvigujem denar iz življenjskega sloga Bitcoin?

Bitcoin Lifestyle vam omogoča dvig dobička, kadar koli se vam zdi potrebno. Izpolniti boste morali obrazec za zahtevo in počakati 24 ur.

Ali je življenjski slog Bitcoin varen?

Da, preizkusili smo ta sistem trgovanja in ugotovili, da je varen in zanesljiv. Kot smo že omenili, ima njihovo spletno mesto ustrezno šifriranje in imajo trdno politiko za zaščito podatkov.

Ali obstaja Bitcoin Lifestyle App?

Trenutno ne obstaja aplikacija Bitcoin Lifestyle za mobilne naprave, toda uporabniki, ki želijo začeti s sistematiziranim trgovanjem na tej platformi, jo lahko upravljajo prek spletnega brskalnika ali mobilnega brskalnika na svojih telefonih. Platforma je z njo stoodstotno združljiva.

Katerega posrednika lahko uporabim pri življenjskem slogu Bitcoin?

Po navedbah na svoji spletni strani Bitcoin Lifestyle sodeluje z reguliranimi in zanesljivimi posredniki kriptovalut, ki uporabniku zagotavljajo varno okolje za spletno trgovanje s kriptovalutami. Med njimi so lahko dobro priznana imena posrednikov, kot sta 24Option in UFX. 

Katere kriptovalute so podprte?

Bitcoin Lifestyle ima izredno majhno število podprtih kriptovalut. Trenutno je trgovanje na platformi omejeno na:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • EOS (EOS)

Ali lahko trgujem s sredstvi s finančnim vzvodom?

Da. Bitcoin Lifestyle ponuja trgovanje s finančnim vzvodom do 1: 1000. Z drugimi besedami, lahko trgujete 1000-krat več kot vloženi kapital. To je zato, ker se sistem trgovanja povezuje s posredniki za kriptovalute, ki nadalje ponujajo možnost vzvoda trgovanja. 

Vendar večji kot je vzvod, večje je tveganje. Izgubite lahko ogromno denarja, vključno s svojim kapitalom, če vam ne gre vse od rok. Zato je vedno dobro začeti z majhnimi. 

Ali lahko odprem dolge in kratke pozicije?

Da, lahko odprete dolge in kratke pozicije na Bitcoin Lifestyle. Vnesete lahko tudi ročne pogoje trgovanja in sistem bo sklenil posel, ko kripto sredstvo doseže položaj. 

Trgovec zavzame “dolg” položaj, ko pričakuje, da se bo določena cena kriptovalut dvignila. Kratka pozicija je, ko trgovec stavi, da se bo cena kriptovalute znižala.

Kakšna je njihova služba za stranke?

Pred registracijo imate možnost, da se obrnete na Bitcoin Lifestyle prek obrazca, ki je na voljo na njihovi spletni strani. Po registraciji imate 24-urno službo za stranke. To vključuje tudi možnost e-pošte in dežurnih storitev.

Je bitcoin življenjski slog prevara ali ne?

Bitcoin Lifestyle je resničen glede na pričevanja strank in naš pregled. Preverjanje preteklosti informacij na njihovi spletni strani potrjuje, da so vredni zaupanja. Prvič, pripravljeni so razkriti vse ključne informacije o svojih tehnologijah trgovanja. Drugič, ne pretiravajo s svojim potencialom in vedno dajo izjavo o nevarnosti uporabe sistema trgovanja.

Drugi goljufivi sistemi trgovanja pogosto uporabljajo lažna pričevanja za pridobivanje vlog in večinoma lažejo o možnostih zaslužka. Legitimnost profilov izjav ugotavljamo z izvajanjem povratnega iskanja slik na predstavljenih profilih. Omeniti velja tudi, da bodo goljufivi sistemi za trgovanje s tehnologijo verjetno skrivali identiteto svojih partnerskih posrednikov, dokler ne položite depozita. To je zato, ker večinoma sodelujejo z goljufi na morju, ki se predstavljajo kot posredniki.

Kot je bilo omenjeno zgoraj v tem pregledu, se zdi, da so posredniki v Bitcoin Lifestyle regulirani. Regulatorji zahtevajo, da posredniki imajo edinstven račun za vloge in upoštevajo stroge smernice poročanja. To odpravlja možnost uporabe depozitov stranke za kakršen koli drug namen, razen predvidenega.

Zaključek

Sistem trgovanja s kriptovalutami Bitcoin Lifestyle je uporabno orodje za trgovanje s kripto valutami, vendar bi morali uporabniki pred uporabo sistema trgovanja nujno razumeti, kaj počnejo. Obstajajo pregledi na spletu, ki dokazujejo, da je veliko ljudi zaslužilo z uporabo sistema za trgovanje s tehnologijo, vendar ne običajno v velikih zneskih, zahtevanih v lastnih pričevanjih platforme. 

Velike količine vzvoda, ki jih ponuja Bitcoin Lifestyle, lahko platformo naredijo privlačno za izkušene trgovce, vendar bi morali začetniki pred uporabo te funkcije nadaljevati previdno in opraviti nekaj raziskav. Naložbe v kriptovalute, zlasti trgovanje s finančnim vzvodom, imajo svoj nabor tveganj in omejitev. Ključno je zmanjšati tveganje in biti previden pri sprejemanju kakršne koli naložbene odločitve. 

Bitcoin Lifestyle je primerno orodje za strokovnjake, ki lahko trgujejo na trgu, ki deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu. S ponudbo trgovalnih signalov z nenehnim spremljanjem grafikonov in podatkov lahko trgovcu omogoči, da oblikuje močnejše strategije trgovanja. 

Ena pomanjkljivost je, da lahko trenutno na Bitcoin Lifestyle trgujete le z omejeno količino kriptovalut, kar pomeni, da nimate preveč prilagodljivosti za vlaganje v več kripto sredstev v svojem portfelju.

Slovar izrazov

Izraz Definicija
Fiat Fiat se tradicionalno imenuje papirnati denar, ki nima nobene lastne vrednosti, a katerega vrednost v bistvu določi ustvarjalec, v večini primerov bi bila to vlada.
Bitcoin Po poročanju je bitcoin najbolj priljubljena kriptovaluta na svetu. Bitcoin deluje na Bitcoin Blockchain in je decentralizirana valuta, ki deluje neodvisno od centralnih bank in oblasti
Ethereum Ethereum je tako kot Bitcoin kriptovaluta, ki je decentralizirana. Tu lahko vlagatelji prenesejo in zamenjajo vrednost.
Litecoin Litecoin je tudi kriptovaluta in blockchain, ki zrcali Bitcoin.
Izmenjava Kripto borza je v bistvu spletna platforma, kjer kripto vlagatelji lahko zamenjajo različne kriptovalute za druge kriptovalute..
Bitcoin rudarstvo Bitcoin rudarstvo se zgodi, ko so Bitcoin transakcije preverjene in potrjene, preden so dodane v Bitcoin Blockchain.
Kripto denarnica Kripto denarnica je program, ki hrani zasebne in javne ključe vlagateljev. Uporabnikom omogoča tudi prenos, prejemanje, porabo, shranjevanje in preverjanje stanja.
Obtočna zaloga To se nanaša na količino dane kriptovalute ali žetonov, ki so javno dostopni in krožijo na trgu med kupci in prodajalci.
Tržna kapitalizacija Tržna omejitev se nanaša na tržno vrednost vseh kriptovalut, ki so na voljo na trgu na dan.
Altcoins Bitcoin je bil prva in najuspešnejša od vseh kriptovalut. Vsi ostali kovanci so združeni v kategorijo altcoinov.
Blokiraj Explorer Spletno orodje za raziskovanje in analizo verige blokov kriptovalut.
Višina bloka Višina bloka se nanaša na število blokov, povezanih v verigi blokov.
Blokiraj nagrado Spodbuda rudarju bitcoinov, ki je v bloku uspešno izračunal razpršitev (preverjanje).
Povezovanje verige Prenos ene kriptovalute v drugo. To zahteva, da se transakcija vloži v dveh ločenih verigah blokov.
Konzorcij Blockchain Blockchain v zasebni lasti in upravljanju.
Kriptografija Postopek šifriranja in dešifriranja informacij.
Decentralizirana avtonomna organizacija Nanaša se na organizacije, ki jih vodijo računalniški programi ali programska oprema in ne človeški vnos. V zvezi s tem ni osrednje oblasti.
Žeton Žetoni so močno povezani z ICO in so pogosto zgrajeni na že obstoječih standardih iz uveljavljenih verig blokov “pametnih pogodb”, kot je Ethereum.
Vilice V kriptovalutnem smislu je vilica dogodek, ko se obstoječa kriptovaluta razdeli na dve različici kode.
Denarnica Denarnica s kriptovalutami je glavni način, kako lastniki kriptovalut lahko dostopajo do svojih kovancev.
Vroč in hladen prostor To se nanaša na to, kje gostuje določena denarnica. Vroče shranjevanje se nanaša na denarnico, ki je dostopna prek internetne povezave, kjer se hladna shramba nanaša na gostovanje denarnice brez povezave na ločenem delu strojne opreme.
Skladiščenje Depozit je finančni dogovor, pri katerem tretja oseba drži in ureja plačilo sredstev, potrebnih za dve osebi, ki sodelujeta v določeni transakciji.
Pametna pogodba Blok veriga Ethereum omogoča, da se koda nanjo namesti v obliki pametne pogodbe. Ta pogodba je v bistvu niz matematičnih pravil, ki narekujejo, kako transakcije delujejo
Dokaz o delu (PoW) Za potrditev in dodajanje transakcij v knjigo Blockchain obstajajo različni pristopi, ki so bili razviti za dokončanje tega postopka.
Dokaz o deležu (PoS) V kriptovalutah, ki temeljijo na PoS, je ustvarjalec naslednjega bloka izbran z različnimi kombinacijami naključnega izbora in bogastva ali starosti.
Dokaz o pomembnosti (POI) To je dokazni slog, ki ga je kovanec NEM uvedel kot tretjo alternativo PoW in PoS.
TA Stenografija za tehnično analizo ali analizo vrednosti kovancev na podlagi preteklih gibanj cen in izpopolnjenih kazalnikov.
Vozlišče računalnik, ki je povezan z omrežjem določene kriptovalute.
Rudarstvo Rudarstvo je postopek preverjanja veljavnosti novih transakcij na knjigi z razdeljenimi kriptovalutami.
Moonshot To se nanaša na kriptovaluto, ki dramatično strelja navzgor.
Trgi medvedov in bikov Bikov trg se nanaša na naraščajoče cene in optimistična čustva, ki spodbujajo nakup. Medvedji trgi veljajo za nasprotje bikovih, s padajočimi cenovnimi trendi in pesimističnim čustvom, ki spodbuja prodajo
Kit Nanaša se na nekoga, ki ima velike količine kriptovalut
HODL Nanaša se na pasivno naložbeno strategijo ignoriranja turbulenc na trgu in čakanja na dolgoročne donose.
Hard Fork Nanaša se na vrsto vilic, ki ustvari trajno spremembo standardnega protokola digitalne valute
Dolg / dolg položaj Nanaša se na stavo, da se bo določeno sredstvo sčasoma povečalo.
Zasebni ključ Podatki, ki so predstavljeni kot niz črk in številk, ki jih investitor lahko uporabi za dostop do svoje digitalne valute
Javni ključ Naslov, na katerem lahko vlagatelj s kombinacijo črk in številk prejme svojo digitalno valuto.
Rekt Pojavi se, ko vlagatelj izgubi velike vsote denarja na trgu kriptovalut
Kratek / krajša Pojavi se, ko vlagatelj zavzame kratek položaj in stavi, da bo vrednost sredstva ali valute padla
Spodbuda za rudarstvo Nagrado dobijo rudarji za potrditev transakcij in njihovo rudarjenje v bloke
Noob Nanaša se na nove vlagatelje na trgu kriptovalut.
DApp Nanaša se na decentralizirano aplikacijo.
ICO Okrajšava za začetno ponudbo kovancev in se nanaša na motečo novo metodo za financiranje projektov.

Drugi sistemi za kripto trgovanje

Kripto trgovec Bitcoin trgovec Bitcoin Loophole Bitcoin milijarder
Bitcoin Evolution Bitcoin revolucija Bitcoin dobiček Bitcoin koda

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vsebine na tej strani ne bi smeli jemati kot finančni nasvet. Je zgolj informativne narave. Nikoli ne vlagajte tistega, česar si ne morete privoščiti, da bi izgubili. Pred kakršno koli finančno odločitvijo vedno raziščite čim več in se posvetujte s pooblaščenim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me