Ali Ant McPartlin trguje z bitcoini ali vlaga v kripto?

Ant McPartlin, slavni britanski televizijski igralec, producent in voditelj, je najbolj znan po svojem ikoničnem partnerstvu, ki sodeluje z Declanom Donnellyjem. Oba sta postala pomembna kot komično dejanje in predstavljata duo Ant & Decembra skupaj stopili v središče pozornosti v otroški dramski seriji Byker Grove. Od tam sta oba ustanovila uspešno televizijsko kariero kot voditelja, komika, McPartlin pa se je ukvarjal z rap in glasbeno sceno. Predvsem duo je najbolj znan po SMTV Live med letoma 1998 in 2001 in igra voditelje hit televizijskega resničnostnega šova I’m a Celebrity … Get Me Out Of Here!

Govori se, da je Ant McPartlin z znanim imenom in bančnim računom vlagal v Bitcoin avtomatizirane sisteme trgovanja. Da bi potrdili ali zanikali te govorice, smo izvedli preiskave iz njegove javne razprave in možne posledice za naložbe v Bitcoin.

Je Ant McPartlin vlagal v Bitcoin?

Po raziskavi njegovega diskurza z mediji in javnimi informacijami se zdi, da Ant McPartlin ni potrdil, da je vlagal v Bitcoin ali kakršno koli trgovanje s kriptovalutami. To pomeni, da so govorice o njegovi naložbi v Bitcoin lažne in so se po medijskih hišah širile zaradi lažnih novic ali napačno predstavljenih informacij. Gossip blogi ponavadi pridobijo vtis na družbenih omrežjih zaradi lažnih informacij virusnih ali znanih zvezdnikov, kar verjetno pojasnjuje govorice v zvezi z Bitcoin naložbo Ant McPartlina.

Zakaj ljudje mislijo, da je Ant McPartlin vlagal v trgovanje z bitcoini?

Najverjetnejša razlaga govoric je povezana z iskalnimi izrazi in tržnimi strategijami. Ker je »trgovanje z bitkoini« ali »naložba v bitkoine« tako pogosto iskan izraz, podobno kot »novice Ant McPartlin«, spletna mesta za trače in slavne novice skušajo izkoristiti klike na obeh izrazih za usmerjanje prometa na svoja spletna mesta. Poleg tračerskih spletnih mest, ki iščejo več pogledov na članke, tržni partnerji skušajo izkoristiti tudi slavo, ki jo ima McPartlin, da bi privabili uporabnike k trgovanju z avtomatiziranimi trgovskimi sistemi. S širjenjem virusnih novic tržniki ustvarjajo promet. Vendar je to posledica ponarejenih novic in treba je opozoriti, da je kriptovaluta tista, ki zahteva raziskave, preden karkoli vzame kot dejstvo.

Kaj je avtomatizirano trgovanje z bitcoini?

Sistemi za trgovanje z bitcoini so platforme, ki uporabljajo robote za samodejno trgovanje v imenu uporabnikov. Ti posli temeljijo na podatkih, zgodovinskih trendih in algoritmičnih metodah, da se pridobi vpogled v možno gibanje Bitcoina v kratkoročni prihodnosti. Uporaba tržnih podatkov za trgovanje za uporabnike pomeni, da se trgovanja zgodijo hitro, preden lahko uporabnik zamudi donosen posel. Sistemi trgovanja z bitkoini naj bi se ponašali z velikimi profitnimi maržami za uporabnike, s katerimi trgujejo v imenu, izkoriščajo nestanovitnost Bitcoinov in premike na trgu kriptovalut za hiter odkup in razprodajo.

S katerim sistemom trgovanja z bitcoini je povezan Ant McPartlin?

Govorice kažejo, da televizijski voditelj ponuja, da je investiral v Bitcoin s trgovanjem prek več avtomatiziranih trgovalnih platform. Tej vključujejo:

Bitcoin revolucija

Trgovinska platforma Bitcoin Revolution naj bi svojim uporabnikom dnevno ustvarila do 20% dobička. To je priljubljen koncept v Združenem kraljestvu, Afriki in Aziji s pregledi in trditvami, da so uporabniki dobro zaslužili z avtomatiziranim trgovanjem. Glede na platformo naj bi več kot tristo tisoč ljudi dobilo denar od trgov, opravljenih v Angliji.

Bitcoin trgovec

Ant McPartlin je bil povezan z Bitcoin Traderjem, kljub temu da ni potrdil ničesar, kar bi reklo, da je trgoval prek platforme. Bitcoin Trader je tudi avtomatizirana platforma za Bitcoin trgovca, ki uporablja umetno inteligenco in strojno učenje za algoritmično trgovanje. Glede na platformo je stopnja zmagovanja uporabnikov do 90%, kar skoraj zagotavlja donosne posle.

Bitcoin koda

Drug sistem trgovanja, povezan z Ant McPartlinom, je kljub potrditvi Bitcoin Code. To je trgovalna platforma, ki se ponaša tudi z do 20% dnevnega dobička od trgovanja s kriptovalutami. Pregledi na različnih platformah kažejo, da je spletno mesto za trgovanje legitimno.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me