Bitcoin Superstar Review: is het oplichterij of legitiem?

Wat is Bitcoin Superstar?

Bitcoin Superstar is een geautomatiseerde handelstechnologie die het voor gewone mensen mogelijk maakt om in de cryptocurrency-markt te investeren. De technologie elimineert het vervelende en vaak risicovolle koopproces van Bitcoin door al het harde werk voor je te doen. We hebben Bitcoin Superstar grondig getest en enkele echt interessante resultaten gevonden. We begrijpen dat u misschien sceptisch bent vanwege de vele Bitcoin-zwendel online.Daarom hebben we besloten Bitcoin Superstar te beoordelen om erachter te komen of deze technologie geloofwaardig is of niet.. 

Is Bitcoin Superstar een scam of betrouwbaar?

We hebben de Bitcoin Superstar-technologie grondig getest en kunnen bevestigen dat deze veilig en betrouwbaar is. Als u nog vragen heeft over de betrouwbaarheid van deze technologie, volgen hier enkele van onze bevindingen:

 • Bitcoin Superstar heeft een hoge mate van transparantie. Het heeft onthullingen gedaan over zijn partnermakelaars en heeft een transparant prijsmechanisme, zonder verborgen kosten.
 • De handelstechnologie is een van de weinige die alle gebruikers zonder extra kosten een demo-accountfunctie biedt.
 • Bitcoin Superstar raadt alle gebruikers aan om in eerste instantie een bescheiden investering te doen en meer te investeren in een later stadium of zodra er winst is gemaakt.
 • We hebben online positieve getuigenissen van gebruikers gevonden die aangeven dat nieuwe gebruikers al vroeg in hun handelsreis een hoge winstgevendheid hebben ervaren. 
 • Bitcoin Superstar is veilig in gebruik en al uw informatie wordt beschermd door encryptie.

Hoe het werkt: uw gids voor het registreren op Bitcoin Superstar

Om op de cryptocurrency-markt te handelen met behulp van geavanceerde handelstechnologie zoals Bitcoin Superstar, moet u een account openen. Als u een account registreert, krijgt u volledige toegang tot de handelstechnologie en al zijn functies. We zullen u door de onderstaande stappen leiden:

Registratie

Registratie is het belangrijkste onderdeel van het opzetten van uw account. U hoeft zich geen zorgen te maken over het voltooien van een uitgebreid registratieproces. Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen. Bitcoin Superstar brengt geen registratiekosten in rekening.

Storting

Om live handelen te beginnen, moet u een aanbetaling van Є 250 betalen. Deze storting is ook uw eerste kapitaalinvestering en zal worden gebruikt om uw eerste transacties te plaatsen door de Bitcoin Superstar-technologie. Wij raden u aan om in eerste instantie het minimum te beleggen, later kunt u altijd meer beleggen. 

Demo-handelsaccount 

Bitcoin Superstar biedt al zijn gebruikers een demo-handelsaccountfunctie. Het is gemaakt om nieuwe gebruikers te helpen ervaring op te doen en vertrouwd te raken met hoe de handelstechnologie werkt. U kunt demo-transacties plaatsen op basis van historische gegevens. 

Live handelen 

Zodra u zich heeft geregistreerd, kunt u live handelen. Als u vertrouwd bent met handelen, kunt u de demo-handelsaccount overslaan en direct doorgaan naar live handelen. Uw accountmanager helpt u bij het configureren van uw instellingen. Dit is een zeer belangrijk onderdeel en kan uw verliezen minimaliseren en u beschermen tegen het nemen van onnodige risico’s. 

Onze eerste indrukken na het bekijken van de Bitcoin Superstar-technologie

Na onze tests en experimenten kunnen we gerust zeggen dat Bitcoin Superstar de winstgevendheid van een gebruiker op de cryptocurrency-markt verhoogt. Zoals bij elke investering zijn er risico’s als u niet op de juiste manier met de technologie omgaat, door verkeerde instellingen of door uw gegevens met anderen te delen. Het is belangrijk dat uw accountmanager u bij dit proces begeleidt. Bitcoin Superstar dwingt gebruikers niet om enorme bedragen te investeren, het vereist in feite slechts een bescheiden investering van Є250. We waren onder de indruk van de demo-accountfunctie waarmee je in feite kunt handelen voordat je live gaat. Zie het als een oefenronde. Het gebruik van de demo-account is optioneel, maar we moeten toegeven dat het een briljante functie is. Bitcoin Superstar is erg transparant en eventuele vragen kunnen worden beantwoord door het klantenserviceteam. 

Wat onderscheidt Bitcoin Superstar van andere technologieën? 

We hebben een aantal aantrekkelijke functies gevonden die we niet hebben gevonden in andere handelstechnologieën. We hebben besloten dit met u te delen, omdat het waardevolle inzichten biedt die u zullen helpen Bitcoin Superstar te begrijpen. 

 • Snel en gemakkelijk

Leren hoe u Bitcoin Superstar kunt gebruiken, is snel en gemakkelijk. De technologie heeft veel bronnen ingebed in de functies die u op weg helpen. Er is ook een demo-handelsaccount waarmee u vertrouwd kunt raken met het platform. U kunt ook gemakkelijk stortingen en opnames doen.

 • Geweldige beveiliging met weinig moeite

Bitcoin Superstar biedt u betrouwbaarheid en veiligheid. De site is beveiligd met een SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens versleuteld zijn. Bitcoin Superstar deelt uw gegevens met niemand. 

 • Lage commissies

Er zijn geen verborgen kosten bij Bitcoin Superstar en de technologie brengt geen extra commissies in rekening, alleen die al zijn vastgesteld. Registratie is gratis en geeft u toegang tot alle functies van de technologie

 • Er worden gereguleerde makelaars gebruikt

Bitcoin Superstar werkt samen met gereguleerde makelaars die in principe al het werk voor u doen met behulp van automatisering. Het enige dat u met uw accountmanager hoeft te doen, is uw instellingen configureren en de technologie zal het werk voor u doen.

Laten we Bitcoin Superstar eens vergelijken met andere handelstechnologieën 

Bitcoin Superstar Andere handelstechnologieën
 • De registratie is snel en eenvoudig. Het duurt niet langer dan 30 minuten om een ​​account te registreren en aan de slag te gaan. Een accountmanager neemt contact met u op als u klaar bent. 
 • Sommige omvatten zeer langzame en omslachtige processen met lange nutteloze vormen.
 • Het heeft een gerapporteerd succespercentage van 88% of hoger, waardoor het een van de beste handelstechnologieën is die er momenteel zijn.
 • Er zijn maar weinig technologieën die dat voordeel bieden, alles automatisch doen zonder dat het precies naar uw zin is.
 • Om live handelen te beginnen, moet u een aanbetaling van Є 250 betalen. Deze storting is ook uw eerste kapitaalinvestering en zal worden gebruikt om uw eerste transacties te plaatsen door de Bitcoin Superstar-technologie.
 • Sommige technologieën zijn niet zo betrouwbaar bij het doen van stortingen of ze vereisen enorme stortingsbedragen voordat live handelen kan beginnen.

Is er een Bitcoin Superstar-app?

Helaas is er geen Bitcoin Superstar-app. We sluiten dit echter niet uit. Te oordelen naar de groeiende populariteit van Bitcoin Superstar, kunnen de ontwikkelaars besluiten om een ​​app voor gebruikers te maken. Hoewel een app nog niet bestaat, is Bitcoin Superstar toegankelijk via IOS en Androids. U hebt ook toegang tot de technologie via een webbrowser. Het enige dat u in principe nodig heeft, is een actieve internetverbinding. 

Is Bitcoin Supreme legitiem? Laatste woorden!

Bitcoin Superstar is naar onze mening legitiem. Het is een volledig transparante en betrouwbare technologie die nieuwe en ervaren gebruikers winstgevende handelsmogelijkheden kan bieden. Het is een van de weinige handelstechnologieën die u de mogelijkheid bieden om handel te demonstreren. Het enige dat u hoeft te doen, is uw account registreren en kijken hoe de technologie voor u werkt.

Beroemdheden die betrokken zijn bij cryptoprojecten

Beroemdheid Crypto-projecten
Richard Branson Richard Branson heeft naar verluidt $ 30 miljoen geïnvesteerd in BitPay.
Mel B kondigde aan dat ze Bitcoin-betalingen voor haar nieuwe single zou accepteren.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher is een voorstander van Bitcoin en hij heeft geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn
William Shatner Betrokken bij Solar Alliance, een in Vancouver gevestigd bedrijf dat een door zonne-energie aangedreven bitcoin-mijnbouwbedrijf exploiteert
Mike Tyson Tyson lanceerde in 2015 zijn eigen lijn van bitcoin-geldautomaten in Las Vegas.
50 cent Verkocht een album voor de cryptovaluta met de titel: het vasthouden en vergeten
Gwyneth Paltrow Kwam als adviseur bij de Bitcoin-portemonnee-startup Abra tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.
Snoop Dogg In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.
Dennis Coles Dennis Coles, kondigde zijn investering in de cryptocurrency-wereld aan als mede-oprichter van Cream Capital, een bedrijf dat een blockchain-ATM-netwerk wil bouwen om het gebruik van munten zoals Ethereum en bitcoin te vergemakkelijken
Jamie Foxx Jamie Foxx sprong op de cryptocurrency-bandwagon toen hij begon met het promoten van de symbolische verkoop van Cobinhood, een gratis cryptocurrency-handelsbeurs
Richard Sherman Richard Sherman kondigde op Facebook aan dat zijn officiële online winkel bitcoin-betalingen zou gaan accepteren en noemde het ‘de valuta van de toekomst’.
Johnny Depp In het najaar van 2018 werd de acteur een partner met de TaTaTu blockchain-startup, die zich bezighoudt met het maken van films.
Luis Suarez Luis Suarez wil nu ook geld verdienen door te voorspellen wie een wedstrijd wint. De Uruguayaanse voetbalster nodigde 25 miljoen van zijn volgers op Instagram uit om zich bij hem aan te melden bij het op Ethereum gebaseerde voorspellingsmarktplatform Stox en hun voorspellingen te doen voor de US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus trad toe als voetbalambassadeur, omdat, zoals hij zei, door het decentraliseren van talentscouting TokenStars een groot potentieel heeft om ervoor te zorgen dat we de nieuwe maradona’s en ronaldo’s in de nabije toekomst zullen zien..
Gianluca Zambrotta Hij is gefocust op het coachen van de voetbalclub in China en in de cryptowereld als TokenStars Football Ambassador.
Redfoo Hij is een coder die aan een Ethereum-project werkt! Hij is erg enthousiast over de blockchain en heeft verschillende persoonlijke items gedoneerd voor TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver Momenteel is hij betrokken bij tal van projecten, zoals Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger schonk zijn T-shirt aan de Crypto Charity Auction van TokenStars.
Tommy Haas Is een tennisambassadeur voor TokenStars.

Bitcoin Superstar Review: conclusie

De Bitcoin Superstar-technologie is aantrekkelijk voor zowel nieuwe als ervaren investeerders, waarbij sommige nieuwe investeerders beweren binnen een paar dagen enorme winsten te maken na het openen van een rekening..

Het is gemeld dat Bitcoin Superstar investeerders alleen toestaat om vier cryptocurrencies te verhandelen. De technologie heeft ook geen demo-accountfunctie voor nieuwe investeerders. Andere vergelijkbare technologieën zoals Bitcoin Trader en Bitcoin Revolution bieden deze functies.

We raden elke nieuwe belegger aan om de cryptocurrency-markt niet te betreden zonder onderzoek te doen naar de technologie die ze gebruiken. Bitcoin Superstar is gewoon een hulpmiddel om u te helpen bij het handelen.

Veelgestelde vragen

Kan ik Bitcoin Superstar gebruiken op mobiel en desktop?

Ja. Bitcoin Superstar is toegankelijk op elke desktop of mobiel apparaat. Het heeft geen mobiele app, maar je hebt toegang tot het platform via een mobiele browser. Het is echter vermeldenswaard dat de software veel gemakkelijker te gebruiken is op een desktop.

Kan ik activa verhandelen met hefboomwerking??

Ja. Naar verluidt werkt Bitcoin Superstar samen met makelaars die handel met hefboomwerking in cryptocurrencies mogelijk maken. U kunt handelen met een hefboomwerking tot 1: 1000. 

Kan ik long- en shortposities openen?

Ja, u kunt zowel long- als shortposities openen via Bitcoin Superstar vanwege het netwerk van makelaars waarmee het platform samenwerkt.

Wat zijn de betalingsmethoden en opnamelimieten?

Het minimale stortingsbedrag op Bitcoin Superstar is € 250. De beschikbare betalingsmethoden zijn gevarieerd en omvatten Visa, Mastercard, bankoverschrijving, Skrill en Neteller. 

Zijn er kosten en vergoedingen aan verbonden??

Nee, zoals beweerd door haar website, berekent Bitcoin Superstar geen vergoedingen of commissiekosten.

Hoe kan ik mijn geld opnemen??

Het is gemeld dat het opnameproces vereist dat u een aanvraag invult, u wordt gevraagd uw bankgegevens in te voeren en uw winst wordt overgeboekt naar uw opgegeven rekening. Er zijn geen limieten en u kunt dagelijks om uw uitbetalingen vragen.

Wat is het registratie- en verificatieproces?

Het registratieproces is eenvoudig en duurt enkele minuten. U moet basisgegevens opgeven, zoals uw naam, contactnummer, e-mailadres en een alfanumeriek wachtwoord instellen. Zodra al uw gegevens zijn ingediend, wordt uw account binnen enkele minuten geverifieerd.  

Hoe is hun klantenservice??

U kunt alleen contact opnemen met de website via een contactformulier. Zodra u een geregistreerde gebruiker van Bitcoin Superstar bent, heeft u 24/7 toegang tot hun klantenservice via e-mail en livechat.

Verklarende woordenlijst van cryptocurrency-voorwaarden

Termijn Definitie
Fiat Fiat wordt traditioneel papiergeld genoemd, dat geen intrinsieke waarde heeft, maar waarvan de waarde in wezen wordt bepaald door de maker, in de meeste gevallen is dit de overheid.
Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies.
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die openbaar beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens zijn sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op een reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
ICO Dit staat voor Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode om projecten te financieren.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is via een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van de benodigde middelen vasthoudt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een smart contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belang (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.
Harde vork Verwijst naar een soort vork die een permanente wijziging veroorzaakt in het standaardprotocol van een digitale valuta
Lange / lange positie Verwijst naar een weddenschap dat een bepaald activum uiteindelijk in waarde zal stijgen.
Prive sleutel Een stukje informatie dat wordt gepresenteerd als een reeks letters en cijfers die een belegger kan gebruiken om toegang te krijgen tot zijn digitale valuta
Publieke sleutel Een adres waar een belegger zijn / haar digitale valuta kan ontvangen door middel van een combinatie van letters en cijfers.
Rekt Doet zich voor wanneer een belegger grote sommen geld verliest op de markt voor cryptocurrency
Kortsluiting / kortsluiting Doet zich voor wanneer een belegger een shortpositie inneemt – een weddenschap doet dat een actief of valuta in waarde zal dalen
Mijnbouwprikkel Een beloning die mijnwerkers krijgen voor het bevestigen van transacties en deze in blokken te minen
Nieuweling Verwijst naar nieuwe investeerders op de markt voor cryptocurrency.
DApp Verwijst naar een gedecentraliseerde applicatie.

Andere crypto-handelssystemen

Crypto-handelaar Bitcoin Loophole Bitcoin-tijdperk Bitcoin Rush
Bitcoin-evolutie Bitcoin-circuit Bitcoin winst Bitcoin-code

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me