Bitcoin Trader Review: is het een scam of legit?

Contents

Wat is Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader is een cryptocurrency-handelssoftware die bedoeld is om beleggers die nog nooit eerder hebben gehandeld, te helpen winst te maken op de cryptocurrency-markt. De handelssoftware werkt met intelligente technologie ondersteund door kunstmatige intelligentie om marktgegevens en trends te gebruiken voor winstgevende transacties.

Is Bitcoin Trader Legit?

Er zijn veel vragen en mythes over Bitcoin Trader en de legitimiteit ervan, vooral het verdienpotentieel voor beleggers die geïnteresseerd zijn in handelen.

Tijdens ons onderzoek hebben we ontdekt dat Bitcoin Trader inderdaad een legitiem handelsplatform is dat geassocieerd is met gereguleerde bedrijven.

Wanneer u zich aanmeldt, wordt u gebeld door een accountmanager om u door het hele proces te begeleiden.

Cryptocurrencies zijn vluchtig, dus er zijn risico’s verbonden aan het verhandelen van deze activa.Daarom biedt Bitcoin Trader demo-accounts aan en moedigt het mensen aan om te beginnen met handelen met kleine bedragen om vertrouwd te raken met zowel het platform als de markten..

Hier is een samenvatting van onze bevindingen die de bewering ondersteunen dat Bitcoin Trader 100% legitiem is:

 • Gebruikers kunnen mogelijk genieten van een winstpercentage van wel 88% door de handelssignalen op het platform te gebruiken.
 • Het handelsplatform is gemakkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijk.
 • Nieuwe gebruikers vereisten een minimale storting van € 250 om te beginnen met handelen, maar er is een demo-versie van het platform om te oefenen voordat ze met echt geld handelen.

Een Bitcoin Trader-account aanmaken

1. Registratie

Registreren maak een gratis account aan via onderstaand formulier. Na succesvolle registratie krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen om u door het installatieproces te begeleiden:

2. Een aanbetaling doen

We raden aan om een ​​minimale storting van £ 250 / € 250 te doen. Deze storting moet worden gedaan voordat de gebruiker de live handelsfunctie kan activeren. Klein beginnen is het beste voor gebruikers die nog nooit eerder hebben gehandeld. Er zijn meerdere betalingsopties beschikbaar voor de gebruiker. Dit is een extra gemak en zorgt ervoor dat het transactieproces snel en gemakkelijk verloopt. 

Stortingen kunnen worden gedaan met een MasterCard, Visa of Maestro. Gebruikers moeten echter de authenticiteit van de kaart bevestigen. Voor nieuwe gebruikers die zich zorgen maken over de veiligheid van hun kaartinformatie, is gemeld dat Bitcoin Trader-gebruikers en SSL-certificaten alle transacties beschermen. Dit betekent dat al uw vertrouwelijke informatie versleuteld en veilig is op de site. 

3. Demo-handel 

We raden aan om de demo-handelsfunctie te gebruiken, vooral voor nieuwe en onervaren gebruikers. De demofunctie is in feite een replica van het live handelsplatform zonder het gebruik van echt geld en is bedoeld om gebruikers te helpen het platform te ervaren, te leren over live transacties en de functionaliteit ervan te testen.. 

4. Handelsproces

Voordat u een live transactie start, raden we aan dat alle nieuwe gebruikers handelslimieten instellen. Dit stelt elke investering veilig of minimaliseert in ieder geval het risico op enorme verliezen. Zodra een gebruiker de initiële limietinstellingen heeft geconfigureerd, is deze van toepassing op elke handelsdag, behalve als de gebruiker de instellingen wijzigt voordat een transactie plaatsvindt. Nogmaals, het gebruik van de demo-handelsfunctie is aan te raden voordat u doorgaat met live handelen. Het is gemeld door andere beoordelingen en mensen die Bitcoin Trader hebben getest, dat er enorme winsten zijn verdiend met een eerste storting. 

Voordelen van handelen met Bitcoin Trader

Hier zijn een paar extra voordelen van Bitcoin Trader voor nieuwe gebruikers die geïnteresseerd zijn in handelen op dit platform: 

 • Gebruiksvriendelijke functies – een nieuwe gebruiker zal gemakkelijk door dit platform kunnen navigeren. De functies zijn eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. 
 • Verificatieproces – het verifiëren van de persoonlijke gegevens van de gebruiker is van het grootste belang. Gelukkig is het verificatieproces snel en eenvoudig en kunnen nieuwe gebruikers dit doen via het e-mailaccount dat ze hebben opgegeven.
 • Online klantenondersteuning – er is een klantenservice-ondersteuningsteam dat 24/7 beschikbaar is.
 • Demo-handelsfunctie – gebruikers kunnen leren hoe ze geld verdienen op dit platform voordat ze echt geld verdienen. Het zorgt er ook voor dat nieuwe gebruikers geen grote sommen geld investeren in een markt die ze nog niet begrijpen. 
 • Snelle transacties – transacties kunnen binnen 24 uur na de eerste transactie worden uitgevoerd. De technologie op Bitcoin Trader is snel en nauwkeurig. 
 • Brokers – het systeem is aangesloten bij een online effectenmakelaar. De makelaar die is toegewezen aan de transactie van de gebruiker, ondersteunt de verschillende investeringen.
 • Feedbacksystemen – Er zijn beoordelingen op de website die zijn achtergelaten door nieuwe en ervaren handelaren. Sommigen rapporteerden een winst van € 100.000 nadat ze Bitcoin Trader iets meer dan twee maanden hadden gebruikt. 

bitcoin trader beoordeling

Hoe Bitcoin Trader werkt

Nieuwe gebruikers zullen een verplicht account moeten openen en het registratieproces moeten voltooien. Hierna heeft het account een eerste storting nodig om te activeren. Gebruikers activeren vervolgens de automatische handelsfunctie en de handelsapplicatie start het proces namens de gebruiker. Het proces is vrij eenvoudig.

Hier is wat meer nuttige informatie die nieuwe gebruikers zouden moeten weten: 

 • Bitcoin Trader is naar verluidt geregistreerd en heeft een geldige licentie om in 150 landen te opereren.
 • Volgens andere beoordelingen is het slagingspercentage voor transacties op Bitcoin Trader 96%.
 • De minimale storting om een ​​account te activeren is £ 250 / € 250, wat redelijk is in vergelijking met andere handelsplatforms.
 • Naar verluidt is Bitcoin Trader veilig en vrij van apps van derden. 

Bitcoin Trader versus andere handelsplatforms

Er zijn enkele significante verschillen tussen Bitcoin Trader en andere handelsplatforms. Dit bevat: 

Bitcoin-handelaar Andere crypto-applicaties
✔️ Probleemloze registratie ❌ Andere bitcoin-handelsplatforms vereisen een langdurig registratieproces. 
✔️ Meerdere betaalmethoden ❌ Andere bitcoin-handelsplatforms kunnen een nieuwe gebruiker in eerste instantie beperken tot één betalingsmethode
✔️ Meerdere opties om handelsinstellingen te configureren ❌ Gebruikers kunnen vinden dat andere platforms te veel beperkingen hebben die de mogelijkheid om geld te verdienen op de cryptocurrency-markt belemmeren.
✔️ Echt positieve getuigenissen ❌ Veel andere handelsplatforms hebben talloze slechte recensies ontvangen.
✔️ Snel opnameproces ❌ Andere handelsplatforms hebben een traag transactiesysteem, dat gelijktijdige transacties ontmoedigt.

Hoeveel geld kan er worden verdiend met Bitcoin Trader?

Er wordt gemeld dat er dagelijks duizenden mensen geld verdienen met Bitcoin Trader. Er zijn natuurlijk risico’s verbonden aan het omgaan met een cryptocurrency. De markt is volatiel en tijdgevoelig en daarom is het belangrijk dat nieuwe gebruikers zoveel mogelijk leren over het platform voordat ze grote sommen geld investeren.. 

Hier zijn een paar tips die we hebben opgesteld om nieuwe gebruikers te helpen zichzelf te beschermen tegen enorme verliezen:

 1. Investeer verstandig – begin in eerste instantie met een minimale storting van £ 250 / € 250. Er wordt gemeld dat er hoge winsten kunnen worden gemaakt, zelfs als er minimaal wordt geïnvesteerd. 
 2. Inkomsten opnemen – we raden u aan uw inkomsten op te nemen en het initiële investeringsbedrag op het systeem te laten staan ​​voor meer handel. Op deze manier kunt u uw inkomsten gebruiken terwijl het startkapitaal dat u hebt geïnvesteerd, winst blijft maken. 
 3. Doe uw onderzoek – kom meer te weten over Bitcoin Trader voordat u investeert. Aan het einde van onze recensie hebben we een gedeelte met veelgestelde vragen. Dit kan enkele van uw prangende vragen in het kort beantwoorden. 
 4. Investeer uw spaargeld niet – we raden nieuwe gebruikers aan om gebruik te maken van hun beschikbare inkomen in plaats van al hun spaargeld te gebruiken om hun eerste transactie te financieren. Onthoud dat de markt voor cryptocurrency volatiel is en dat dingen dagelijks snel veranderen. 

Kunnen Amerikaanse klanten Bitcoin Trader gebruiken??

Nee, Amerikanen kunnen Bitcoin Trader niet gebruiken, maar er zijn veel alternatieve handelsplatforms geregistreerd in de VS voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verhandelen van cryptocurrencies..

Is er een Bitcoin Trader-app?

Er gaan geruchten dat er een Bitcoin Trader-app bestaat. Helaas kunnen we deze claims nog niet valideren. Wat ons onderzoek betreft, kan de handel alleen plaatsvinden op een computer of andere mobiele apparaten, via de website. Uiteraard moet elke gebruiker een account aanmaken en de aanbetaling doen op de beveiligde website.

Is Bitcoin Trader in de media te zien geweest??

Er gaan verschillende geruchten dat Bitcoin Trader wordt onderschreven in tv-shows zoals Dragon’s Den, Shark Tank en This Morning. Er is geen bewijs dat deze geruchten kloppen. Er is ook geen goedkeuring van Bitcoin Trade door beroemdheden, hoewel velen interesse hebben getoond in het begrijpen van de Cryptocurrency-markt.. 

Laten we eens kijken naar enkele van de redenen waarom mensen zouden willen dat Bitcoin Trader op deze tv-shows wordt vermeld:

Draken nest

Haaienkooi

Deze morgen

Is er een aflevering van Dragons Den Bitcoin Trader??

Dragons Den is een beroemde Britse show waar aspirant-zakenmensen 3 minuten de tijd krijgen om hun bedrijfsidee te pitchen voor een panel van succesvolle zakenmensen in de hoop investeringen te krijgen om te lanceren en hun bedrijfsidee naar de volgende fase te brengen. Elk product dat aan deze show is gekoppeld, zou van de ene op de andere dag succes behalen. We hebben geen verband gevonden tussen Bitcoin Trader en Dragons Den.

Is er een aflevering van Shark Tank Bitcoin Trader??

Shark Tank is een Amerikaanse investeringsbeurs vergelijkbaar met Dragons Den. Ondernemers krijgen een paar minuten de tijd om hun idee te pitchen voor een panel van miljonairs in de hoop dat deze miljonairs geld in hun idee investeren. Als Bitcoin Trader de steun had van Shark Tank, dan is het veilig om te zeggen dat het overal in het nieuws zou zijn, maar het is hoogst onwaarschijnlijk omdat Bitcoin Trader geen vergunning heeft in de Verenigde Staten..

Was Bitcoin Trader op deze ochtend te zien??

This Morning is een populaire televisieshow overdag op iTV, het Britse programma loopt sinds 1988. De show is een mix van interviews met beroemdheden, zakelijk nieuws, actuele discussies, wedstrijden, gezondheid en andere algemene onderwerpen. Als Bitcoin Trader op deze show zou verschijnen, zouden miljoenen mensen in het VK worden blootgesteld aan Bitcoin en Bitcoin Trader, sociale media en nieuwssites zouden ook worden overspoeld met nieuws, vragen en hashtags over Bitcoin Trader.

Is Bitcoin Trader onderschreven door beroemdheden??

Er zijn beweringen dat Bitcoin Trader wordt onderschreven door internationale beroemdheden. We hebben besloten om deze beweringen te onderzoeken door alle beroemdheden te onderzoeken die beweerden Bitcoin Trader te steunen. Hieronder staat een lijst met beroemdheden die we hebben onderzocht:

Onderschrijft Gordon Ramsay Bitcoin Trader?

Gordon Ramsay is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. De Britse chef-kok, restauranthouder, schrijver en televisiepersoonlijkheid met meerdere Michelinsterren heeft een enorm merk, dus zijn goedkeuring zou elk product geloofwaardigheid geven. We hebben het net en YouTube afgezocht om erachter te komen of hij Bitcoin Trader heeft onderschreven, helaas hebben we niets gevonden. Dus de geruchten zijn niet waar.

Onderschrijft Peter Jones Bitcoin Trader?

Peter Jones is een Britse zakenman en reality-tv-ster in het populaire investeringsprogramma Dragons Den en het Amerikaanse tv-programma American Inventor. Hij heeft een geschat vermogen van bijna $ 500 miljoen, dus als iemand van zijn financiële reputatie een investeringsproduct onderschrijft, zouden veel mensen er ook in investeren. We hebben gekeken of Peter Jones Bitcoin Trader heeft onderschreven, maar we hebben niets gevonden.

Onderschrijft Elon Musk Bitcoin Trader?

Elon Musk is de excentrieke miljardair met drie nationaliteiten: Zuid-Afrikaans, Canadees en Amerikaans. Hij is de man achter Tesla en SpaceX. Tweets van Elon Musk hebben invloed op de aandelenmarkt, als hij Bitcoin Trader zou onderschrijven, zou het overal in het nieuws komen en zou de Bitcoin Trader-website crashen. We hebben op internet gezocht naar enig geldig bewijs dat Elon Musk Bitcoin Trader onderschreef, opnieuw konden we die beweringen niet verifiëren.

Onderschrijft Trevor Noah Bitcoin Trader?

Trevor Noah is een Zuid-Afrikaanse komiek, politiek commentator, acteur en de gastheer van de populaire Amerikaanse talkshow The Daily Show. Er gaan geruchten dat Trevor Noah Bitcoin Trader gebruikt vanwege advertenties die op internet circuleren over Trevor die rijk wordt door Bitcoin. Het is algemeen bekend dat Trevor Noahs bron van rijkdom zijn contract met The daily show en zijn comedy-tours is. Of Trevor Noah in bitcoin investeert of niet, is niet algemeen bekend. Het kan niet worden bevestigd dat hij Bitcoin Trader gebruikt.

Onderschrijft Kate Winslet Bitcoin Trader?

Kate Winslet is een beroemde Britse actrice die bekend staat om haar werk aan Titanic en historische drama’s. Er zijn steeds meer zoekopdrachten van mensen die zich afvroegen of Kate Winslet een geavanceerd handelsplatform voor cryptocurrency ondersteunt. We hebben onderzoek gedaan en hebben geen bewijs gevonden dat Kate Winslet een handelsplatform onderschrijft.

Onderschrijft Holly Willoughby Bitcoin Trader?

Holly Marie Willoughby is een Britse auteur, model en tv-presentator op This Morning en Dancing on Ice. Net als de andere beroemdheden op deze lijst zijn er beweringen dat ze geavanceerde cryptohandelapplicaties ondersteunt, maar er is geen bewijs om dit te ondersteunen.

Onderschrijft Idris Elba Bitcoin Trader?

Idris Elba is een Engelse acteur, DJ, producer, rapper en songwriter. Hij is vooral bekend om zijn hoofdrollen in HBO TV Series the Wire, BBC ONE TV series Luther en voor het spelen van de beroemde Zuid-Afrikaanse politicus Nelson Mandela in de film Mandela: Long Walk to Freedom. We hebben geprobeerd bewijs te vinden dat Idris Bitcoin Trader ondersteunt, maar helaas kunnen deze beweringen voorlopig niet worden bevestigd.

Onderschrijft Ant McPartlin Bitcoin Trader?

Ant McPartlin is een tv-presentator, muzikant, acteur en tv-producer uit Engeland. Het gerucht gaat dat hij een investeerder is achter Bitcoin Trader in veel online marketingcampagnes, maar daar hebben we geen bewijs van gevonden. Het is een klikaas dat in affiliate campagnes wordt gebruikt om viraal te gaan.

Heeft Nicole Kidman Bitcoin Trader geïnvesteerd?

Nicole Kidman is een beroemde bekroonde Hollywood-actrice en producer. Ze heeft een geschat vermogen van $ 183 miljoen. Er doen geruchten de ronde op internet dat ze is geïnvesteerd in bitcoin en Bitcoin Trader. We hebben geen bewijs gevonden dat ze Bitcoin Trader onderschrijft of investeert in Bitcoin Trader. Investeren in bitcoin is een manier om de inkomstenstromen te diversifiëren, ze kan heel goed bitcoin-investeringen hebben, maar haar investeringen zijn niet algemeen bekend. Voor zover we kunnen nagaan is haar bron van rijkdom de filmindustrie waar ze een van de best betaalde actrices was in 2006, 2018 en 2019.

Andrew Forrest en Bitcoin Trader?

Andrew Forrest is een Australische zakenman met een geschatte waarde van $ 9 miljard, zijn bron van rijkdom is de mijnindustrie (niet de bitcoin-mijnbouw) en veestations. Er gaan geruchten de ronde dat Andrew Forrest wordt geassocieerd met Bitcoin Trader, maar die geruchten lijken niet waar te zijn, de man heeft zijn geld verdiend in traditionele zaken. Of hij al dan niet wat geld in bitcoin heeft geïnvesteerd, blijft een raadsel.

We hebben geen bewijs gevonden dat deze beweringen waar zijn en voorlopig moeten deze beweringen over goedkeuring van beroemdheden worden uitgesloten als speculatie. Het is echter belangrijk op te merken dat het Bitcoin Trader-platform een ​​legitiem geavanceerd crypto-handelssysteem is en niet kan worden geassocieerd met de beweringen van marketeers om meer advertentieklikken te krijgen..

Wat beroemdheden en zakenmensen eigenlijk zeggen over bitcoin

Bitcoin trekt de aandacht van iedereen, van gewone mensen tot miljonair zakenmensen en beroemdheden. Hoewel sommige beroemdheden cryptocurrencies niet openlijk onderschrijven, hebben we een lijst samengesteld met beroemde mensen die uitspraken hebben gedaan met betrekking tot bitcoin en cryptocurrencies..

1. “Bitcoin is een technisch hoogstandje.” – Bill Gates

2. “Bitcoin is een opmerkelijke cryptografische prestatie en het vermogen om iets te creëren dat niet dupliceerbaar is in de digitale wereld, heeft een enorme waarde.” – Eric Schmidt (CEO van Google)

3. “Bitcoin is een zeer opwindende ontwikkeling, het zou kunnen leiden tot een wereldvaluta. Ik denk dat het de komende tien jaar zal uitgroeien tot een van de belangrijkste manieren om dingen te betalen en activa over te dragen. ” – Kim Dotcom (CEO van MegaUpload)

4. “We hebben ervoor gekozen om ons geld en geloof in een wiskundig kader te plaatsen dat vrij is van politiek en menselijke fouten.” – Tyler Winklevoss (mede-uitvinder van Facebook)

5. “Bitcoin heeft eigenlijk de juiste balans en prikkels, en daarom begint het een vlucht te nemen.” – Julian Assange (oprichter van Wikileaks)

6. “Dus bitcoin is cyber snob-valuta …” – William Shatner (acteur in Star Trek TOS)

7. “Virgin Galactic is een gedurfde ondernemende technologie. Het zorgt voor een revolutie en Bitcoin doet precies hetzelfde als het gaat om het uitvinden van een nieuwe valuta. ” – Sir Richard Branson (oprichter van de Virgin-bedrijvengroep)

8. “Ik hou echt van Bitcoin. Ik bezit Bitcoins. Het is een winkel van waarde, een gedistribueerd grootboek. Het is een geweldige plek om activa te plaatsen, vooral in plaatsen als Argentinië met 40 procent inflatie, waar $ 1 vandaag 60 cent waard is in een jaar, en de valuta van een regering geen waarde heeft. Het is ook een goed investeringsvehikel als u bereid bent risico’s te nemen. Maar het zal pas een valuta zijn als de volatiliteit afneemt. ” – David Marcus (CEO van Paypal)

9. “Ik vind het feit dat binnen het bitcoin-universum een ​​algoritme de functies van [de overheid]… vervangt, eigenlijk best gaaf. Ik ben een grote fan van Bitcoin. ” – Al Gore (45e vice-president van de Verenigde Staten)

10. “Bitcoin is misschien wel het TCP / IP-adres van geld.” – Paul Buchheit (maker van Gmail)

11. “Ik ben erg geïntrigeerd door Bitcoin. Het heeft alle tekenen. Paradigmaverschuiving, hackers zijn er dol op, maar het wordt bespot als speelgoed. Net als microcomputers. ” – Paul Graham (Yahoo Store)

12. “Bitcoin zal met banken doen wat e-mail deed met de postsector.” – Rick Falkvinge (oprichter van de Zweedse piratenpartij)

13. “Op dit moment voelt Bitcoin als internet vóór de browser.” – Wences Casares (oprichter van Banco Lemon)

14. “[Virtuele valuta] kan veelbelovend zijn op de lange termijn, vooral als de innovaties een sneller, veiliger en efficiënter betalingssysteem bevorderen.” – Ben Bernanke (voorzitter van de Federal Reserve)

15. “Ik denk dat Bitcoin het eerste [versleutelde geld] is dat het potentieel heeft om zoiets te doen als de wereld veranderen.” – Peter Thiel (medeoprichter van Paypal)

16. “Er zijn drie valuta-tijdperken: op basis van grondstoffen, politiek en nu op wiskunde.” – Chris Dixon (mede-oprichter van Hunch nu eigendom van Ebay, mede-oprichter van SiteAdvisor nu eigendom van McAfee)

17. “Er ontbreken hele klassen bugs.” – Dan Kaminsky (Security Penetration Expert voor Cisco en Avaya)

18. “Het is geld 2.0, een enorme deal.” – Chamath Palihapitiya (voormalig hoofd van AOL instant messenger)

19. “Je kunt dingen als Bitcoin niet stoppen. Het zal overal zijn en de wereld zal zich moeten aanpassen. Wereldregeringen zullen zich moeten aanpassen. ” – John McAfee

20. “Bitcoin is er om te blijven. Er zou een hacker oproer zijn tegen iedereen die probeerde de eer te strekken voor het patent van cryptocurrency. En ik zou niet aan de ontvangende kant willen staan ​​van de woede van hackers. ” – Adam Draper

21. “Als er één positieve uitkomst is van de ineenstorting van Mt.Gox, is het de bereidheid van een nieuwe generatie Bitcoin-bedrijven om samen te werken om de toekomst van Bitcoin en de veiligheid van klantenfondsen te verzekeren.” – Brian Armstrong (CEO van Coinbase)

22. “Bitcoin lijkt een veelbelovend idee te zijn. Ik hou van het idee om beveiliging te baseren op de veronderstelling dat de CPU-kracht van eerlijke deelnemers zwaarder weegt dan die van de aanvaller. Het is een heel modern begrip dat gebruik maakt van de kracht van de lange staart. ” Hal Finney

23. “Bitcoin maakt bepaalde toepassingen mogelijk die zeer uniek zijn. Ik denk dat het mogelijkheden biedt die geen enkele andere valuta toestaat. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ​​munt uit te geven die alleen optreedt wanneer twee afzonderlijke partijen overeenkomen om de munt uit te geven; met een derde partij die niet weg kon rennen met de munt zelf. ” – Pieter Wuille

24. “Hé, dit is duidelijk een heel interessante tijd om nu in Bitcoin te zijn, maar als jullie willen discussiëren over de vraag of dit de realiteit is of niet, zal één Bitcoin op dit moment meer dan 40 daklozen in Pensacola voeden. Als jullie willen bewijzen dat Bitcoin echt is, stuur ze dan naar mij, ik zal ze verzilveren en daklozen te eten geven. ” – Jason King

25. “Blockchain is de technologie. Bitcoin is slechts de eerste reguliere manifestatie van zijn potentieel. ” – Marc Kenigsberg

26. “Bitcoin is gemaakt om een ​​zeer politieke bedoeling te dienen, een gratis en ongecensureerd netwerk waar iedereen met gelijke toegang aan kan deelnemen.” – Amir Taaki

27. “Naarmate de waarde stijgt, beginnen de hoofden te draaien en worden sceptici zachter. Het starten van een nieuwe valuta is eenvoudig, iedereen kan het. De truc is om mensen het te laten accepteren, want het is hun gebruik dat de ‘geld’-waarde geeft.’ – Adam B. Levine

28. “In de kern is bitcoin een slimme valuta, ontworpen door vooruitstrevende ingenieurs. Het elimineert de noodzaak voor banken, schrapt creditcardkosten, wisselkosten, geldtransactiekosten en vermindert de behoefte aan advocaten bij overgangen… alle goede dingen. ” – Peter Diamandis

29. “Bitcoin, en de ideeën erachter, zullen de traditionele noties van valuta verstoren. Uiteindelijk zal de valuta er beter voor zijn. ” – Edmund C. Moy

30. “Er is zoveel potentieel, … ik wacht gewoon tot het een miljardenindustrie wordt.” “Wow, Silk Road werkt echt” – Charlie Shrem

Beroemdheden die belangen hebben in cryptocurrencies:

Gwyneth Paltrow – In 2017 voegde Gwyneth Paltrow zich bij de Bitcoin wallet startup Abra als adviseur tijdens een aflevering van de Apple-serie, Planet of the Apps.

Mike Tyson – In 2016 lanceerde Mike Tyson een Bitcoin-portemonnee in samenwerking met Bitcoin Direct.

Snoop Dogg -In 2013 tweette Snoop: “Mijn volgende record beschikbaar in bitcoin n afgeleverd in een drone.” In 2017 ontving Snoop Dogg 1.500 SparkleCOINs van het bedrijf ter waarde van ongeveer $ 55.500 als donatie voor zijn jeugdvoetbalprogramma.

Ashton Kutcher  – Geïnvesteerd in een blockchain voor sportweddenschappen, Unikrn, samen met miljardair Mark Cuban.

Jamie Foxx – In 2017 keurde Jamie Foxx de cryptocurrency exchange Cobinhood op Twitter goed:

 “Ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan het nieuwe @cobinhood-token! NUL verhandelen! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.​

Roseanne Barr – Een van de eerste supporters van Bitcoin. In 2013 tweette ze:

eerste post-apocalyptische wet: slavernij in alle vormen is nu illegaal, inclusief schuldslavernij. #BITCOIN.

Mel B – In 2013 kondigde Mel B aan dat ze Bitcoin-betalingen zou accepteren voor haar nieuwe single.

Ze zei:

Ik vind het geweldig hoe nieuwe technologie ons leven gemakkelijker maakt, en dat vind ik opwindend. Bitcoin verenigt mijn fans over de hele wereld met één valuta. Ze kunnen gewoon met bitcoins betalen.

Drew Carey – Eenmaal getweet:

 Ik heb net geprobeerd om ontbijt met bitcoins te kopen. Geweigerd. #wanneerzaldewerelduptomyhipness vangen

Floyd Mayweather Jr. – In 2017 tweette hij een foto van zichzelf met het onderschrift: “Bitcoins ethereum en andere soorten cryptocurrency uitgeven in Beverly Hill.”

Richard BransonEen artikel werd gepubliceerd waarin hij meldde dat Richard Branson $ 30 miljoen investeerde in BitPay, een platform voor cryptocurrency-betalingen.

Onze conclusie

De uitkomst van onze analyse op het Bitcoin Trader-platform leidt ons ertoe de beweringen te ondersteunen dat Bitcoin Trader 100% legitiem is en nieuwe en ervaren handelaren kan helpen bij het genereren van een passief inkomen en het vergroten van hun vermogen. Geschat wordt dat een nieuwe gebruiker wekelijks tussen de € 200 en € 1000 kan verdienen. Dit hangt af van hoeveel geld de gebruiker investeert en blijft herinvesteren. Een aanzienlijk bedrag verdienen op dit handelsplatform is een mogelijkheid. 

We hebben genoeg beoordelingen en ander onderzoek gevonden dat suggereert dat Bitcoin Trader betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Het Bitcoin Trader-platform is beschikbaar voor gebruikers in meer dan 150 landen.

Veelgestelde vragen

 • Wat is Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader is geautomatiseerde handelssoftware die is geprogrammeerd om marktkansen in cryptocurrency te herkennen voor gebruikers die geïnteresseerd zijn om te beginnen met handelen. 

 • Is het winstgevend om in Bitcoin Trader te investeren?? 

Er zijn investeerders die beweren dat ze dagelijks meer dan € 5.000 verdienen. Gebruikers moeten echter grote sommen geld investeren om een ​​dergelijk rendement te behalen. We raden nieuwe gebruikers aan om te beginnen met de minimale storting van € 250 en van daaruit hun winst te laten groeien.

 • Hoe werken crypto-handelsapplicaties?? 

De handelsapplicaties werken met een intelligent algoritme. Ze scannen en analyseren enorme hoeveelheden gegevens om cryptocurrency tegen zeer lage prijzen te vinden. Deze cryptocurrencies worden vervolgens gekocht en later tegen een hogere prijs verkocht. 

 • Zijn mijn gegevens veilig op Bitcoin Trader? 

Naar verluidt gebruikt Bitcoin Trader een SSL-certificaat, een online beveiligingsprotocol dat vertrouwelijke informatie op de site versleutelt.

 • Wat zijn de kosten om de nieuwe rekening te openen?

Er worden geen kosten in rekening gebracht om een ​​nieuw Bitcoin Trader-account te openen. Het is helemaal gratis. 

 • Kunnen Bitcoins worden opgenomen uit het handelssysteem na het behalen van winst??

Dit is helaas niet mogelijk. De handelssoftware converteert uw inkomsten naar de lokale valuta en uw inkomsten worden gestort op de bankrekening die aan uw Bitcoin Trader-account is gekoppeld. 

 • Zijn er alternatieve crypto-handelsplatforms? 

Ja. Er zijn vergelijkbare handelsplatforms zoals Bitcoin Code, Bitcoin Revolution en Bitcoin Era, naast andere vertrouwde handelsplatforms voor cryptocurrency. 

 • Is er een maximale winst die ik kan maken??

Nee. Er zijn geen grenzen aan het verdienpotentieel dat u op Bitcoin heeft.

 • Is Bitcoin Trader een piramidespel?

Nee. Naar verluidt is Bitcoin Trader bekroonde software waarmee u winstgevende cryptocurrency-transacties kunt uitvoeren.

 • Hoeveel tijd zal ik hier in moeten steken?

Geschat wordt dat de gemiddelde gebruiker minstens 20 minuten per dag op dit handelsplatform doorbrengt.

 • In welke landen is Bitcoin-handelaar beschikbaar??

Crypto Trader is beschikbaar in meer dan 100 landen en er zijn meerdere betalingsopties voor uw gemak. U kunt gemakkelijk beginnen met het verdienen van rendement op uw investering van praktisch overal ter wereld, zolang het legaal is om Bitcoin Trader in uw land te gebruiken.

 • Is het raadzaam om al uw geld in Bitcoin Trader te investeren??

Nee, investeer nooit geld dat u nodig heeft of niet kunt missen, u mag alleen het beschikbare inkomen gebruiken. De markt voor cryptocurrency is vluchtig en tijdgevoelig, waardoor deze een hoog risico en een hoge beloning heeft. We raden aan om klein te beginnen. Zoals bij elke investering zijn er risico’s, maar de stop-loss-functie beschermt potentiële investeerders tegen enorme verliezen.

Verklarende woordenlijst van cryptocurrency-voorwaarden

Termijn Definitie
Fiat Fiat wordt traditioneel papiergeld genoemd, dat geen intrinsieke waarde heeft, maar waarvan de waarde in wezen wordt bepaald door de maker, in de meeste gevallen is dit de overheid.
Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies..
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die publiekelijk beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens zijn sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op een reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
ICO Dit staat voor Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode om projecten te financieren.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is vanaf een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van het benodigde geld houdt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een smart contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belang (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.
Harde vork Verwijst naar een soort vork die een permanente wijziging veroorzaakt in het standaardprotocol van een digitale valuta
Lange / lange positie Verwijst naar een weddenschap dat een bepaald activum uiteindelijk in waarde zal stijgen.
Prive sleutel Een stukje informatie dat wordt gepresenteerd als een reeks letters en cijfers die een belegger kan gebruiken om toegang te krijgen tot zijn digitale valuta
Publieke sleutel Een adres waar een belegger zijn / haar digitale valuta kan ontvangen door middel van een combinatie van letters en cijfers.
Rekt Treedt op wanneer een belegger grote sommen geld verliest op de markt voor cryptocurrency
Kortsluiting / kortsluiting Doet zich voor wanneer een belegger een shortpositie inneemt – een weddenschap doet dat een actief of valuta in waarde zal dalen
Mijnbouwprikkel Een beloning die mijnwerkers krijgen voor het bevestigen van transacties en deze in blokken te minen
Nieuweling Verwijst naar nieuwe investeerders op de cryptocurrency-markt.
DApp Verwijst naar een gedecentraliseerde applicatie.

Andere crypto-handelssystemen

Crypto-handelaar Bitcoin Loophole Bitcoin-levensstijl Bitcoin Rush
Bitcoin-evolutie Bitcoin-revolutie Bitcoin winst Bitcoin-code

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me