Bitcoin Trader Review: Er det en svindel eller legitimitet?

Contents

Hva er Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader er en tradingprogramvare for kryptovaluta som er rettet mot å hjelpe investorer som aldri har handlet før med å tjene penger i kryptovalutamarkedet. Handelsprogramvaren fungerer med intelligent teknologi støttet av kunstig intelligens for å bruke markedsdata og trender for lønnsomme handler.

Er Bitcoin Trader Legit?

Det er mange spørsmål og myter angående Bitcoin Trader og dets legitimitet, spesielt inntjeningspotensialet for investorer som er interessert i handel.

Under undersøkelsen har vi funnet ut at Bitcoin Trader faktisk er en legitim handelsplattform tilknyttet regulerte selskaper.

Når du registrerer deg, blir du ringt av en kontoansvarlig for å lede deg gjennom hele prosessen.

Kryptovalutaer er ustabile, så det er risiko forbundet med å handle disse eiendelene, og derfor tilbyr Bitcoin Trader demo-kontoer og oppfordrer folk til å begynne å handle med små beløp for å gjøre seg kjent med både plattformen og markedene.

Her er et sammendrag av funnene våre som støtter påstanden om at Bitcoin Trader er 100% legit:

 • Brukere kan potensielt ha en gevinst på hele 88% ved å bruke handelssignalene på plattformen.
 • Handelsplattformen er enkel å navigere og brukervennlig.
 • Nye brukere krevde et minimum innskudd på € 250 for å begynne å handle, men det er en demo-versjon av plattformen å øve på før de handler med ekte penger.

Opprette en Bitcoin Trader-konto

1. Registrering

Å registrere opprett en gratis konto via skjemaet nedenfor. Etter vellykket registrering vil du bli tildelt en personlig megler som veileder deg gjennom oppsettprosessen:

2. Gjøre et innskudd

Vi foreslår at du foretar et minimumsinnskudd på £ 250 / € 250. Dette innskuddet må gjøres før brukeren kan aktivere live trading-funksjonen. Å starte lite er best for brukere som aldri har handlet før. Det er flere betalingsalternativer tilgjengelig for brukeren. Dette er en ekstra bekvemmelighet og sikrer at transaksjonsprosessen er rask og enkel. 

Innskudd kan gjøres med MasterCard, Visa eller Maestro. Imidlertid må brukerne bekrefte ektheten til kortet. For nye brukere som er bekymret for sikkerheten til kortinformasjonen, har det blitt rapportert at Bitcoin Trader-brukere og SSL-sertifikater beskytter alle transaksjoner. Dette betyr at all din konfidensielle informasjon er kryptert og sikker på nettstedet. 

3. Demohandel 

Vi anbefaler å bruke funksjonen for demohandel, spesielt for nye og uerfarne brukere. Demofunksjonen er i utgangspunktet en kopi av den live handelsplattformen uten bruk av ekte penger og er rettet mot å hjelpe brukerne til å oppleve plattformen, lære om live-handler og teste funksjonaliteten.. 

4. Handelsprosess

Før du starter en live handel, foreslår vi at alle nye brukere setter handelsgrenser. Dette vil sikre enhver investering eller i det minste minimere risikoen for store tap. Når en bruker har konfigurert de innledende grenseinnstillingene, vil den gjelde hver dag i handelen, bortsett fra om brukeren endrer innstillingene før en handel skjer. Igjen, bruk av demohandelfunksjonen er tilrådelig før du går videre til livehandel. Det rapporteres gjennom andre anmeldelser og folk som har testet Bitcoin Trader, at store fortjeneste ble gjort av et første innskudd. 

Fordeler med å handle med Bitcoin Trader

Her er noen fordeler med Bitcoin Trader for nye brukere som er interessert i å handle på denne plattformen: 

 • Brukervennlige funksjoner – en ny bruker vil finne det enkelt å navigere på denne plattformen. Funksjonene er enkle og enkle å forstå. 
 • Bekreftelsesprosess – å verifisere brukerens personlige informasjon er av største betydning. Heldigvis er bekreftelsesprosessen rask og enkel, og nye brukere kan gjøre dette via e-postkontoen de har oppgitt.
 • Online kundesupport – det er et kundeserviceteam tilgjengelig 24/7.
 • Demo trading-funksjon – brukere kan lære om å tjene penger på denne plattformen før de tjener penger. Det beskytter også nye brukere fra å investere store summer i et marked de ikke forstår ennå. 
 • Raske transaksjoner – transaksjoner kan gjøres innen 24 timer etter den første handelen. Teknologien på Bitcoin Trader er rask og nøyaktig. 
 • Meglere – systemet er tilknyttet en online aksjemegler. Megleren som er tildelt brukerens handel, vil støtte de forskjellige investeringene.
 • Tilbakemeldingssystemer – Det er anmeldelser på nettstedet som er igjen av nye og erfarne handelsmenn. Noen rapporterte € 100 000 i fortjeneste etter å ha brukt Bitcoin Trader i litt over to måneder. 

bitcoin trader anmeldelse

Hvordan Bitcoin Trader fungerer

Nye brukere må åpne en obligatorisk konto og fullføre registreringsprosessen. Etter dette vil kontoen kreve et første innskudd for å aktivere. Brukere vil deretter aktivere auto-trading-funksjonen, og handelsapplikasjonen vil starte prosessen på brukerens vegne. Prosessen er ganske grei.

Her er litt mer nyttig informasjon nye brukere bør vite: 

 • Bitcoin Trader rapporteres å være registrert og har en gyldig lisens til å operere i 150 land.
 • Ifølge andre vurderinger er suksessgraden for transaksjoner på Bitcoin Trader 96%.
 • Minimumsinnskuddet for å aktivere en konto er £ 250 / € 250, noe som er rimelig sammenlignet med andre handelsplattformer.
 • Det rapporteres at Bitcoin Trader er sikker og fri for tredjepartsapper. 

Bitcoin Trader vs. andre handelsplattformer

Det er noen signifikante forskjeller mellom Bitcoin Trader og andre handelsplattformer. Dette inkluderer: 

Bitcoin Trader Andre Crypto-applikasjoner
✔️ Problemfri registrering ❌ Andre bitcoin-handelsplattformer krever en lang registreringsprosess. 
✔️ Flere betalingsmåter ❌ Andre bitcoin-handelsplattformer kan begrense en ny bruker til en betalingsmåte i utgangspunktet
✔️ Flere alternativer for å konfigurere handelsinnstillinger ❌ Brukere kan oppleve at andre plattformer har for mange begrensninger som hindrer muligheten for å tjene penger i kryptovalutamarkedet.
✔️ Ekte positive attester ❌ Mange andre handelsplattformer har mottatt utallige dårlige anmeldelser.
✔️ Rask uttaksprosess ❌ Andre handelsplattformer har et sakte plassert transaksjonssystem, som motvirker samtidig handel.

Hvor mye penger kan tjene med Bitcoin Trader?

Det rapporteres at det er tusenvis av mennesker som tjener penger på Bitcoin Trader daglig. Det er selvfølgelig risikoer involvert når du arbeider med en kryptovaluta. Markedet er ustabilt og tidssensitivt, og på grunn av dette er det viktig at nye brukere lærer mest mulig om plattformen før de investerer store summer.. 

Her er noen tips vi har laget for å hjelpe nye brukere med å beskytte seg mot store tap:

 1. Invester med omhu, start med et minimum innskudd på £ 250 / € 250 i utgangspunktet. Det rapporteres at høy fortjeneste kan oppnås, selv når man investerer minimum. 
 2. Ta ut inntekt – vi foreslår at du tar ut inntektene dine og lar det opprinnelige investeringsbeløpet ligge på systemet for mer handel. På denne måten kan du bruke inntektene mens startkapitalen du investerte fortsetter å tjene penger. 
 3. Gjør din forskning – finn ut mer informasjon om Bitcoin Trader før du investerer. Vi har en FAQ-del på slutten av vår gjennomgang. Dette kan svare på noen av dine presserende spørsmål kort. 
 4. Ikke invester sparepengene dine – vi foreslår at nye brukere bruker disponibel inntekt i stedet for å bruke alle sparepengene sine til å finansiere sin første handel. Husk at kryptovalutamarkedet er ustabilt, og ting endrer seg raskt daglig. 

Kan amerikanske kunder bruke Bitcoin Trader?

Nei, amerikanere kan ikke bruke Bitcoin Trader, men det er mange alternative handelsplattformer registrert i USA for folk som er interessert i å handle kryptovalutaer.

Er det en Bitcoin Trader-app?

Det har gått rykter om at det eksisterer en Bitcoin Trader-app. Dessverre kan vi ikke validere disse påstandene ennå. Så langt vår forskning går, kan handel bare foregå på en datamaskin eller andre mobile enheter, via nettstedet. Selvfølgelig må hver bruker opprette en konto og foreta innskudd på det sikre nettstedet.

Har Bitcoin Trader blitt omtalt i media?

Det har vært forskjellige rykter om at Bitcoin Trader har blitt godkjent i TV-serier som Dragon’s Den, Shark Tank og This Morning. Det er ikke noe bevis på at disse ryktene er korrekte. Det har heller ikke vært noen godkjennelse av Bitcoin Trade fra noen kjendiser, selv om mange har uttrykt interesse for å forstå Cryptocurrency-markedet.. 

La oss se på noen av grunnene til at folk ønsker at Bitcoin Trader skal vises i disse TV-programmene:

Dragens hule

Hai tank

Denne morgenen

Er det en Dragons Den Bitcoin Trader-episode?

Dragons Den er et kjent britisk show hvor ambisiøse forretningsfolk får 3 minutter til å gi sin forretningsidé til et panel av vellykkede forretningsfolk i håp om å få investeringer til å starte og ta forretningsideen sin til neste fase. Ethvert produkt tilknyttet dette showet vil få suksess over natten. Vi har ikke funnet noen kobling mellom Bitcoin Trader og Dragons Den.

Er det en Shark Tank Bitcoin Trader-episode?

Shark Tank er et amerikansk investeringsprogram som ligner på Dragons Den. Entreprenører ga noen minutter på å gi ideen sin til et panel av millionærer i håp om at disse millionærene vil investere penger i ideen sin. Hvis Bitcoin Trader hadde støtte fra Shark Tank, er det trygt å si at det vil være over hele nyheten, men det er høyst usannsynlig ettersom Bitcoin Trader ikke er lisensiert i statene.

Ble Bitcoin Trader omtalt på denne morgenen?

This Morning er et populært TV-show på dagtid på iTV, det britiske programmet har pågått siden 1988. Showet er en blanding av kjendisintervjuer, show-forretningsnyheter, aktuell diskusjon, konkurranser, helse og andre generelle emner. Hvis Bitcoin Trader skulle vises på dette showet, ville millioner av mennesker i Storbritannia få eksponering for Bitcoin og Bitcoin Trader, sosiale medier og nyhetssider ville også bli oversvømmet med nyheter, spørsmål og hashtags om Bitcoin Trader.

Har Bitcoin Trader blitt godkjent av kjendiser?

Det har vært påstander om at Bitcoin Trader har blitt godkjent av internasjonale kjendiser. Vi bestemte oss for å undersøke disse påstandene ved å undersøke alle kjendiser som hevdes å støtte Bitcoin Trader. Nedenfor er en liste over kjendiser som vi undersøkte:

Gjør Gordon Ramsay Endorse Bitcoin Trader?

Gordon Ramsay er en av de mest berømte kokkene i verden. Multi-Michelin-stjernet britisk kokk, restauratør, skribent og TV-personlighet har et stort merke, slik at godkjenningen hans vil gi enhver produkt troverdighet. Vi gjennomsøkte nettet og YouTube for å finne ut om han har støttet Bitcoin Trader, dessverre fant vi ikke noe. Så ryktene er falske.

Godkjenner Peter Jones Bitcoin Trader?

Peter Jones er en britisk forretningsmann og reality-TV-stjerne i det populære investeringsprogrammet Dragons Den og det amerikanske TV-showet American Inventor. Han har en estimert nettoverdi nær 500 millioner dollar, så hvis noen av hans økonomiske status støtter et investeringsprodukt, ville mange mennesker også investere i det. Vi så etter forekomst av at Peter Jones har støttet Bitcoin Trader, men vi fant ikke noe.

Stemmer Elon Musk Bitcoin Trader?

Elon Musk er den eksentriske milliardæren med tre nasjonaliteter, sørafrikanske, kanadiske og amerikanske. Han er mannen bak Tesla og SpaceX. Tweets fra Elon Musk påvirker aksjemarkedet. Hvis han støtter Bitcoin Trader, vil det være over hele nyheten, og Bitcoin Trader-nettstedet vil krasje. Vi søkte på internett etter gyldige bevis for at Elon Musk støttet Bitcoin Trader, og vi klarte ikke å bekrefte disse påstandene.

Gjør Trevor Noah Endorse Bitcoin Trader?

Trevor Noah er en sørafrikansk komiker, politisk kommentator, skuespiller og programleder for det populære amerikanske talkshowet The Daily Show. Det har gått rykter om at Trevor Noah bruker Bitcoin Trader på grunn av annonser som sirkulerer rundt på internett om at Trevor blir rik på grunn av Bitcoin. Det er offentlig kjent at Trevor Noahs kilde til rikdom er hans kontrakt med The Daily Show og hans komedieturer. Om Trevor Noah investerer i bitcoin eller ikke er ikke offentlig kjent. Det kan ikke bekreftes at han bruker Bitcoin Trader.

Gjør Kate Winslet godkjent Bitcoin Trader?

Kate Winslet er en berømt britisk skuespillerinne kjent for sitt arbeid med Titanic og periodedramaer. Det har vært en økning i søk fra folk som lurer på om Kate Winslet støtter noen avansert kryptovaluta handelsplattform. Vi har undersøkt og funnet ingen bevis for at Kate Winslet godkjenner noen handelsplattform.

Gjør Holly Willoughby godkjent Bitcoin Trader?

Holly Marie Willoughby er en britisk forfatter, modell og TV-programleder på This Morning and Dancing on Ice. I likhet med de andre kjendisene på denne listen har det vært påstander om at hun støtter avansert kryptohandelsapplikasjon, men det er ingen bevis som støtter dette.

Gjør Idris Elba godkjent Bitcoin Trader?

Idris Elba er en engelsk skuespiller, DJ, produsent, rapper og låtskriver. Han er mest kjent for sine hovedrolle i HBO TV Series the Wire, BBC ONE TV-serie Luther og for å spille den kjente sørafrikanske politikeren Nelson Mandela i filmen, Mandela: Long Walk to Freedom. Vi prøvde å finne bevis på at Idris støtter Bitcoin Trader, dessverre kan ikke disse påstandene bekreftes.

Gjør Ant McPartlin godkjennelse av Bitcoin Trader?

Ant McPartlin er en TV-programleder, musiker, skuespiller og TV-produsent fra England. Det ryktes at han er en investor bak Bitcoin Trader i mange online markedsføringskampanjer, men vi fant ingen bevis for dette. Det er klikk agn som brukes i tilknyttede kampanjer for å bli viral.

Har Nicole Kidman investert Bitcoin Trader?

Nicole Kidman er en berømt prisvinnende Hollywood-skuespillerinne og produsent. Hun har en estimert nettoverdi på $ 183 millioner. Det går rykter på internett om at hun er investert i bitcoin og Bitcoin Trader. Vi fant ingen bevis for at hun støttet eller investerte i Bitcoin Trader. Investering i bitcoin er en måte å diversifisere inntektsstrømmer på, hun kan veldig godt ha bitcoin-investering, men hennes investeringer er ikke offentlig kjent. Så langt vi kan fortelle henne, er velstandskilden filmindustrien der hun har vært en av de best betalte skuespillerinner i 2006, 2018 og 2019.

Andrew Forrest og Bitcoin Trader?

Andrew Forrest er en australsk forretningsmann som er verdt anslagsvis 9 milliarder dollar, og hans kilde til rikdom er gruveindustrien (ikke bitcoin-gruvedrift) og storfestasjoner. Det har gått rykter som forbinder Andrew Forrest med Bitcoin Trader, men disse ryktene ser ut til å være falske, mannen har tjent pengene sine i tradisjonell virksomhet. Om han har investert penger i bitcoin eller ikke, er fortsatt et mysterium.

Vi har ikke funnet noe bevis for at disse påstandene er sanne, og for nå bør disse påstandene om kjendispåtegning utelukkes som spekulasjoner. Det er imidlertid viktig å merke seg at Bitcoin Trader-plattformen er et legitimt avansert kryptohandelssystem og ikke kan knyttes til kravene fra markedsførere om å få flere annonseklikk..

Hva kjendiser og forretningsfolk faktisk sier om bitcoin

Bitcoin får oppmerksomhet fra alle, fra hverdagslige mennesker til millionær forretningsfolk og kjendiser. Selv om noen kjendiser ikke åpent støtter kryptovalutaer, har vi avrundet en liste over kjente personer som har kommet med uttalelser om bitcoin og kryptovalutaer..

1. “Bitcoin er en techno tour de force.” – Bill Gates

2. “Bitcoin er en bemerkelsesverdig kryptografisk prestasjon, og muligheten til å skape noe som ikke er dupliserbart i den digitale verden har enorm verdi.” – Eric Schmidt (Google CEO)

3. “Bitcoin er en veldig spennende utvikling, det kan føre til en verdensvaluta. Jeg tror det i løpet av det neste tiåret vil vokse til å bli en av de viktigste måtene å betale for ting og overføre eiendeler på. ” – Kim Dotcom (administrerende direktør for MegaUpload)

4. “Vi har valgt å legge pengene og troen vår i en matematisk ramme som er fri for politikk og menneskelige feil.” – Tyler Winklevoss (medoppfinner av Facebook)

5. “Bitcoin har faktisk balansen og insentivene riktig, og det er derfor det begynner å ta av.” – Julian Assange (grunnlegger av Wikileaks)

6. “Så bitcoin er cybersnobvaluta …” – William Shatner (skuespiller i Star Trek TOS)

7. “Virgin Galactic er en dristig gründerteknologi. Det driver en revolusjon, og Bitcoin gjør akkurat det samme når det gjelder å finne opp en ny valuta. – Sir Richard Branson (grunnlegger av Virgin-gruppen)

8. “Jeg liker veldig godt Bitcoin. Jeg eier Bitcoins. Det er en verdilager, en distribuert hovedbok. Det er et flott sted å plassere eiendeler, spesielt på steder som Argentina med 40 prosent inflasjon, hvor $ 1 i dag er verdt 60 cent i løpet av et år, og regjeringens valuta ikke holder verdi. Det er også et godt investeringsmiddel hvis du har lyst på risiko. Men det vil ikke være en valuta før volatiliteten bremser. ” – David Marcus (administrerende direktør i Paypal)

9. “Jeg tror det faktum at innen algoritmen erstatter en algoritme funksjonene til [regjeringen] … er ganske kult. Jeg er en stor fan av Bitcoin. ” – Al Gore (45. visepresident i USA)

10. “Bitcoin kan være TCP / IP for penger.” – Paul Buchheit (skaperen av Gmail)

11. “Jeg er veldig fascinert av Bitcoin. Den har alle tegn. Paradigmeskifte, hackere elsker det, men det blir latterliggjort som et leketøy. Akkurat som mikrodatamaskiner. ” – Paul Graham (Yahoo Store)

12. “Bitcoin vil gjøre mot bankene hva e-post gjorde med postindustrien.” – Rick Falkvinge (grunnlegger av det svenske piratpartiet)

13. “Akkurat nå føles Bitcoin som Internett før nettleseren.” – Wences Casares (grunnlegger av Banco Lemon)

14. “[Virtuelle valutaer] kan være langsiktige, spesielt hvis innovasjonene fremmer et raskere, sikrere og mer effektivt betalingssystem.” – Ben Bernanke (styreleder for Federal Reserve)

15. “Jeg tror Bitcoin er de første [krypterte pengene] som har potensial til å gjøre noe som å forandre verden.” – Peter Thiel (medstifter av Paypal)

16. “Det er tre tidsperioder med valuta: varebasert, politisk basert, og nå matematisk basert.” – Chris Dixon (medstifter av Hunch nå eid av Ebay, medstifter av SiteAdvisor nå eid av McAfee)

17. “Hele klasser av feil mangler.” – Dan Kaminsky (Security Penetration Expert for Cisco og Avaya)

18. “Det er penger 2.0, en enorm enorm avtale.” – Chamath Palihapitiya (tidligere sjef for AOL instant messenger)

19. “Du kan ikke stoppe ting som Bitcoin. Det vil være overalt, og verden vil måtte justeres på nytt. Verdens regjeringer må omstille seg. ” – John McAfee

20. “Bitcoin er kommet for å bli. Det ville være et hackerbråk for alle som prøvde å ta æren for patentet på kryptovaluta. Og jeg vil ikke være i den mottakende enden av hacker-raseri. ” – Adam Draper

21. “Hvis det er en positiv holdning fra kollapsen til Mount Gox, er det viljen til en ny generasjon Bitcoin-selskaper å samarbeide for å sikre fremtiden for Bitcoin og sikkerheten til kundemidlene.” – Brian Armstrong (administrerende direktør i Coinbase)

22. “Bitcoin ser ut til å være en veldig lovende idé. Jeg liker ideen om å basere sikkerhet på antagelsen om at CPU-kraften til ærlige deltakere oppveier angriperens. Det er en veldig moderne forestilling som utnytter kraften til den lange halen. ” – Hal Finney

23. “Bitcoin muliggjør visse bruksområder som er veldig unike. Jeg tror det gir muligheter som ingen annen valuta tillater. For eksempel muligheten til å bruke en mynt som bare oppstår når to separate parter er enige om å bruke mynten; med en tredjepart som ikke kunne stikke av med selve mynten. ” – Pieter Wuille

24. “Hei, tydeligvis er dette en veldig interessant tid å være i Bitcoin akkurat nå, men hvis dere vil krangle om dette er virkeligheten eller ikke, vil en Bitcoin mate over 40 hjemløse i Pensacola akkurat nå. Hvis dere vil ha bevis på at Bitcoin er ekte, send dem til meg, jeg betaler dem ut og mater hjemløse. ” – Jason King

25. “Blockchain er teknologien. Bitcoin er bare den første ordinære manifestasjonen av potensialet. ” – Marc Kenigsberg

26. “Bitcoin ble opprettet for å tjene en svært politisk hensikt, et gratis og usensurert nettverk der alle kan delta med lik tilgang.” – Amir Taaki

27. “Når verdien går opp, begynner hodene å svinge og skeptikerne begynner å bli myke. Å starte en ny valuta er enkelt, alle kan gjøre det. Trikset er å få folk til å akseptere det, fordi det er deres bruk som gir “pengene” -verdien. ” – Adam B. Levine

28. “I kjernen er bitcoin en smart valuta, designet av veldig fremtidsrettede ingeniører. Det eliminerer behovet for banker, blir kvitt kredittkortavgifter, valutavekslingsgebyrer, pengeoverføringsgebyrer, og reduserer behovet for advokater i overganger … alle gode ting. ” – Peter Diamandis

29. “Bitcoin, og ideene bak den, vil være en forstyrrelse for de tradisjonelle forestillingene om valuta. Til slutt vil valuta være bedre for det. ” – Edmund C. Moy

30. “Det er så mye potensial, … Jeg venter bare på at det skal være en milliardindustri.” “Wow, Silk Road fungerer faktisk” – Charlie Shrem

Kjendiser som har interesser i kryptovalutaer:

Gwyneth Paltrow – I 2017 ble Gwyneth Paltrow med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien Planet of the Apps.

Mike Tyson – I 2016 lanserte Mike Tyson en Bitcoin-lommebok i et partnerskap med Bitcoin Direct.

Snoop Dogg -I 2013 tvitret Snoop: “Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..

Ashton Kutcher  – Investert i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.

Jamie Foxx – I 2017 godkjente Jamie Foxx kryptovalutautvekslingen Cobinhood på Twitter:

 “Ser frem til å delta i det nye @cobinhood Token! NULL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun:

første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig – inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.

Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel.

Hun sa:

Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.

Drew Carey – En gang twitret:

 Bare prøvde å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”

Richard BransonEn artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte $ 30 millioner i betalingsplattform BitPay for kryptovaluta.

Vår konklusjon

Resultatet av analysen vår på Bitcoin Trader-plattformen fører oss til å støtte påstandene om at Bitcoin Trader er 100% legitim og kan hjelpe nye og erfarne handelsmenn med å generere en passiv inntekt og øke sin formue. Det anslås at en ny bruker kan tjene mellom € 200 og € 1000 hver uke. Dette avhenger av hvor mye penger brukeren investerer og fortsetter å investere på nytt. Å tjene en betydelig sum penger på denne handelsplattformen er en mulighet. 

Vi har funnet nok anmeldelser og annen forskning som tyder på at Bitcoin Trader er pålitelig og brukervennlig. Bitcoin Trader-plattformen er tilgjengelig for brukere i mer enn 150 land.

Vanlige spørsmål

 • Hva er Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader er en automatisert handelsprogramvare som er programmert til å gjenkjenne muligheter for kryptovalutamarkedet for brukere som er interessert i å begynne å handle. 

 • Er det lønnsomt å investere i Bitcoin Trader? 

Det er investorer som hevder å ha inntjening over € 5.000 hver dag. Imidlertid må brukerne investere store summer for å tjene slik avkastning. Vi anbefaler nye brukere å starte med et minimum innskudd på € 250 og øke fortjenesten derfra.

 • Hvordan fungerer crypto trading applikasjoner? 

Handelsapplikasjonene fungerer ved hjelp av en intelligent algoritme. De skanner og analyserer store datamengder for å finne kryptovaluta til svært lave priser. Disse kryptovalutaene blir deretter kjøpt og solgt til en høyere pris senere. 

 • Er informasjonen min trygg på Bitcoin Trader? 

Det rapporteres at Bitcoin Trader bruker et SSL-sertifikat som er en online sikkerhetsprotokoll som krypterer konfidensiell informasjon på nettstedet.

 • Hva er gebyret for å åpne den nye kontoen?

Det er ingen gebyrer for å åpne en ny Bitcoin Trader-konto. Det er helt gratis. 

 • Kan Bitcoins trekkes ut av handelssystemet etter å ha tjent et overskudd?

Dessverre er dette ikke mulig. Handelsprogramvaren konverterer inntektene dine til den lokale valutaen, og inntektene dine blir satt inn på bankkontoen som er koblet til din Bitcoin Trader-konto. 

 • Finnes det alternative kryptohandelsplattformer? 

Ja. Det er lignende handelsplattformer som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution og Bitcoin Era, blant andre pålitelige kryptovaluta handelsplattformer. 

 • Er det en maksimal profittgrense jeg kan oppnå?

Nei. Det er ingen grenser for hvor mye inntjeningspotensial du har på Bitcoin.

 • Er Bitcoin Trader et pyramidespill?

Nei. Det rapporteres at Bitcoin Trader er en prisvinnende programvare som gjør det mulig for deg å foreta lønnsomme kryptovalutahandler.

 • Hvor mye tid vil jeg ha å bruke på dette?

Det anslås at den gjennomsnittlige brukeren bruker minst 20 minutter om dagen på denne handelsplattformen.

 • Hvilke land er Bitcoin-handelsmann tilgjengelig i?

Crypto Trader er tilgjengelig i over 100 land, og det er flere betalingsalternativer for din bekvemmelighet. Du kan enkelt begynne å tjene avkastning på investeringen din fra praktisk talt hvor som helst over hele verden så lenge det er lovlig å bruke Bitcoin Trader i ditt land.

 • Er det tilrådelig å investere alle pengene dine i Bitcoin Trader?

Nei, invester aldri penger du trenger eller ikke har råd til å tape, du må bare bruke disponibel inntekt. Kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt, noe som gjør det til høy risiko og høy belønning. Vi anbefaler å starte i det små. Som med enhver investering er det risiko, men stopp-tap-funksjonen beskytter potensielle investorer mot store tap.

Ordliste med vilkår for kryptovaluta

Begrep Definisjon
Fiat Fiat er tradisjonelt referert til som papirpenger, som ikke har noen egenverdi, men hvis verdi egentlig er etablert av skaperen, i de fleste tilfeller vil dette være regjeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteres å være verdens mest populære kryptovaluta. Bitcoin kjører på en Bitcoin Blockchain og er en desentralisert valuta som opererer uavhengig av sentralbanker og myndighet
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, er en kryptovaluta som er desentralisert. Her kan investorer overføre og bytte verdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptovaluta og en blockchain-speiling av Bitcoin.
Utveksling Kryptobørs er i utgangspunktet en online plattform der kryptoinvestorer får bytte forskjellige kryptovalutaer mot andre kryptovalutaer.
Bitcoin gruvedrift Bitcoin-gruvedrift skjer når Bitcoin-transaksjoner blir bekreftet og bekreftet før de legges til Bitcoin Blockchain.
Krypto lommebok En kryptolommebok er et program som lagrer investorenes private og offentlige nøkler. Det tillater også brukere å overføre, motta, bruke, lagre og sjekke saldoen.
Sirkulerer forsyning Dette refererer til mengden av en gitt kryptovaluta eller tokens som er offentlig tilgjengelig og sirkulerer på markedet mellom kjøpere og selgere.
Markedsverdi Markedsverdi refererer til markedsverdien av alle kryptovalutaene som er tilgjengelige i markedet per dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest vellykkede av alle kryptovalutaer. Alle andre mynter er samlet under kategorien altcoins.
Blokker Explorer Et online verktøy for å utforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokker høyde Blokkhøyde refererer til antall blokker som er koblet til i blokkeringen.
Blokker belønning Et insentiv gitt til en bitcoin-miner som har beregnet hash (verifisering) i en blokk.
Kjettingkobling Overføre en kryptovaluta til en annen. Dette krever at transaksjonen skal inngis i to separate blokkjeder.
Consortium Blockchain En privateid og drevet blockchain.
Kryptografi Prosessen med å kryptere og dekryptere informasjon.
Desentralisert autonom organisasjon Henviser til organisasjoner som drives av dataprogrammer eller programvare i stedet for menneskelig innspill. Det er ingen sentral autoritet i denne forbindelse.
Token Tokens er sterkt assosiert med ICO og bygger ofte på eksisterende standard fra etablerte ‘smart contract’ blokkjeder som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og refererer til en forstyrrende ny metode for prosjekter for å få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta-termer er en gaffel en hendelse der en eksisterende kryptovaluta deler seg i to varianter av koden.
Lommebok En kryptovaluta-lommebok er den primære måten eiere av kryptovalutaer får tilgang til myntene sine.
Varm og kald oppbevaring Dette refererer til hvor en bestemt lommebok er vert. Varm lagring refererer til en lommebok som er tilgjengelig fra en internettforbindelse, der kald lagring refererer til å være vert for lommeboken din offline på en egen maskinvare.
Escrow En deponering er en økonomisk ordning der en tredjepart holder og regulerer betaling av midlene som kreves for to parter som er involvert i en gitt transaksjon.
Smart kontrakt Ethereum blockchain tillater at kode blir distribuert på den i form av en smart kontrakt. Denne kontrakten er i hovedsak et sett med matematiske regler som dikterer hvordan transaksjonene fungerer
Bevis for arbeid (PoW) For at transaksjoner skal bekreftes og legges til i Blockchain-hovedboken, er det forskjellige tilnærminger som er utviklet for å fullføre denne prosessen.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserte kryptokurver velges skaperen av neste blokk via forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg og rikdom eller alder.
Bevis for viktighet (POI) Dette er en bevisstil som mynt NEM er banebrytende som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Forkortelse for en teknisk analyse, eller analyse av myntverdier basert på historiske prisbevegelser og sofistikerte indikatorer.
Node en datamaskin som er koblet til nettverket til en bestemt kryptovaluta.
Gruvedrift Gruvedrift er prosessen med å validere nye transaksjoner på en kryptovaluta distribuert hovedbok.
Moonshot Dette refererer til en kryptovaluta som skyter dramatisk oppover.
Bear og Bull markeder Et oksemarked refererer til stigende priser og optimistisk følelse som oppmuntrer til kjøp. Bjørnemarkeder regnes som det motsatte av oksemarkeder, med nedadgående prisutvikling og en pessimistisk følelse som oppmuntrer til salg
Hval Viser til noen som har store mengder kryptovaluta
HODL Viser til den passive investeringsstrategien å ignorere markedsturbulens og vente på langsiktig avkastning.
Hard Fork Viser til en type gaffel som skaper en permanent endring av standardprotokollen til en digital valuta
Lang / lang posisjon Henviser til å satse på at en viss eiendel til slutt vil øke i verdi.
Privat nøkkel Et stykke informasjon som presenteres som en rekke bokstaver og tall en investor kan bruke for å få tilgang til sin digitale valuta
Offentlig nøkkel En adresse der en investor kan motta sin digitale valuta ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall.
Rekt Oppstår når en investor mister store summer på kryptovalutamarkedet
Short / Shorting Oppstår når en investor tar en kort posisjon – satser på at en eiendel eller valuta faller i verdi
Mining Incentive En belønning gruvearbeidere får for å bekrefte transaksjoner og bryte dem inn i blokker
Nybegynner Henviser til nye investorer på kryptovalutamarkedet.
DApp Viser til en desentralisert applikasjon.

Andre Crypto Trading Systems

Crypto Trader Bitcoin smutthull Bitcoin livsstil Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin Revolution Bitcoin-fortjeneste Bitcoin-kode

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på denne siden skal ikke tas som økonomisk rådgivning. Det er kun for informasjonsformål. Invester aldri det du ikke har råd til å tape. Undersøk alltid så mye som mulig før du tar en økonomisk beslutning, og konsulter en sertifisert finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me