Bitcoin Up Review: is het oplichterij of legitiem?

Wat is Bitcoin Up

Bitcoin Up is een geautomatiseerde technologie die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie om gegevens uit de cryptocurrency-markt te extraheren en te analyseren. Deze technologie maakt ook gebruik van natuurlijke taalverwerking om bitcoin-gerelateerd nieuws te lezen en er waardevolle informatie uit te halen. Bitcoin Up ligt 0,01 seconden voor op de markten, wat beleggers een concurrentievoordeel zou moeten geven. Bitcoin Up is vrij nieuw op de markten, maar sommige rapporten hebben gesuggereerd dat het een van de meest effectieve technologieën op de markt is.

Nu de COVID-19-pandemie economieën over de hele wereld treft, is er geen betere tijd om dat te verhandelen vandaag. Er zijn berichten dat de Bitcoin-prijs eind 2020 $ 100.000 zal bereiken, omdat de USD zijn aantrekkingskracht blijft verliezen als de wereldwijde veilige haven voor de digitale valutagroep. Dit kan de kans zijn waarop elke belegger heeft gewacht.

Is Bitcoin Up Legit?

Er zijn positieve signalen dat Bitcoin Up een betrouwbaar platform is. Ten eerste is het platform aangesloten bij ‘s werelds toonaangevende gereguleerde makelaars, ten tweede, voordat u met echt geld handelt, kunt u op het platform in de demo-modus handelen met echte marktomstandigheden en nepgeld, zodat u gewend raakt aan het platform en de markten voordat u handelt met echt geld en tot slot hoeft u slechts $ 250 te storten. Deze $ 250 is wat je gaat gebruiken als je klaar bent om voor echt geld te handelen na het oefenen op de demo-account.

Houd er rekening mee dat alle beleggingen risico’s met zich meebrengen, of dit nu de aandelenmarkt is of een andere markt. Bitcoin Up is een hulpmiddel om het voor iedereen gemakkelijker te maken om gemakkelijk te handelen en tegelijkertijd het risico te minimaliseren, maar de markt voor cryptocurrency is volatiel en het is de verantwoordelijkheid van de investeerder om zoveel mogelijk onderzoek te doen om zoveel mogelijk inzicht te krijgen..  

Een account aanmaken met Bitcoin Up

Het openen van een account bij Bitcoin Up is vrij eenvoudig, volg gewoon de onderstaande stappen.

Registratie

Om u te registreren, begint u door een gratis account aan te maken via het onderstaande formulier. Na succesvolle registratie krijgt u een persoonlijke makelaar toegewezen om u door de accountverificatie te begeleiden & opstartproces:

Storten 

Bitcoin Up vereist een minimale storting van $ 250 om live transacties te activeren. Stortingen zijn veilig en eenvoudig. Het enige dat een nieuwe belegger hoeft te doen, is op de stortingsknop te klikken en de gewenste methode te kiezen. Een aanbetaling kan worden gedaan met een bankpas / creditcard, bankoverschrijvingen, e-wallets of bitcoin. Stortingen worden direct verwerkt en er zijn geen stortingskosten vereist. De technologie is afhankelijk van gereguleerde makelaars om deposito’s af te handelen. Deze makelaars zijn ervoor verantwoordelijk dat alle stortingen veilig en beveiligd zijn. 

Demo-handel

Nadat een nieuwe belegger de eerste storting heeft gedaan, krijgt hij toegang tot de demo-handelsfunctie of handelsgids. Deze gids biedt de belegger een oefenprogramma op het platform, zonder extra kosten. We raden elke nieuwe belegger aan om gebruik te maken van de demo-handelsfunctie voordat de live-handel begint. Het zal de belegger helpen bij het opdoen van de nodige ervaring en kennis alvorens transacties te plaatsen.

Live handel

Zodra de nieuwe belegger vertrouwd is met de demo-handelservaring, kunnen ze nu doorgaan naar Live-handel. Het enige dat de belegger hoeft te doen, is de risico-instellingen aanpassen volgens de instructies en op de live-knop klikken. De technologie voert automatisch transacties uit. Dit betekent dat u geen expertise nodig heeft om het te gebruiken. We raden echter aan dat nieuwe en ervaren investeerders elke dag minstens 30 minuten op hun rekeningen spenderen. 

Hoe werkt Bitcoin Up?

Afbeelding van bitcoin-upfunctie

 • Bitcoin Up gebruikt kunstmatige intelligentie om zijn technologie aan te drijven. De technologie maakt gebruik van een subset van kunstmatige intelligentie die bekend staat als machine learning om inzichten uit de markt en gerelateerd nieuws te extraheren en te analyseren en vervolgens de belegger de meest winstgevende transacties te presenteren.. 
 • Bitcoin Up werkt alleen met gereguleerde makelaars. De meerderheid van zijn makelaars wordt gecontroleerd door de Britse FCA en de Australische ASIC. 
 • De technologie staat open voor iedereen, ook voor nieuwe investeerders die weinig tot geen handelservaring hebben. De meeste gebruikers hebben opgemerkt dat ze geen eerdere achtergrond hebben in Bitcoin of andere gerelateerde cryptocurrency-uitwisselingen. Het platform is eenvoudig te gebruiken en het handelsproces is eenvoudig. 
 • Bitcoin Up past ook blockchain-technologie toe om ervoor te zorgen dat de handelsomgeving transparant is. 
 • Het is gemeld dat de Bitcoin Up-technologie een investeringsrendement tot 300% heeft opgeleverd. Als deze informatie juist is, is het mogelijk om tot drie keer het oorspronkelijk geïnvesteerde kapitaal te verdienen in minder dan een handelsweek. 

Tips voor het verhandelen van Bitcoin

De Bitcoin Up-technologie wordt mogelijk aangedreven door kunstmatige intelligentie en machine learning, maar we hebben enkele handige tips samengesteld om u te helpen bij uw handelsreis.. 

Begin klein 

We raden aan om de eerste storting te gebruiken om de eerste transactie te plaatsen. Nieuwe gebruikers kunnen altijd meer kapitaal storten nadat ze hun eerste rendement op hun investering hebben ontvangen. 

Handel minstens acht uur per dag 

Zorg ervoor dat uw account minimaal acht uur per dag live handelt. De technologie doet het meeste werk zelf, dus handelen zal de dagelijkse verantwoordelijkheden van een investeerder niet hinderen. 

Handel in Amerikaanse tijd 

De beste tijd om te handelen op de cryptocurrency-markt is wanneer het overdag is in New York. Dit komt omdat bitcoin op dit moment de neiging heeft om zeer volatiel te zijn.

Investeer opnieuw 80% van de winst

Door uw winst opnieuw te investeren, kunt u profiteren van de magie van compounding.

Voordelen van handelen met Bitcoin Up

Er zijn veel voordelen verbonden aan het handelen op Bitcoin Up. Dit omvat een hoge winstgevendheid en een gebruiksvriendelijk platform dat voor beleggers eenvoudig te navigeren is. De meeste beleggers die de technologie hebben beoordeeld, hebben geen eerdere handelservaring gehad. Traditionele handel in cryptocurrency kan complex en tijdrovend zijn, vooral voor onervaren handelaren. Bitcoin Up biedt nieuwe investeerders een handige en zogenaamd winstgevende manier om Bitcoin te verhandelen. Opnames zijn eenvoudig en snel. Zodra een opname is verwerkt, duurt het niet meer dan 48 uur voordat het geld op de rekening wordt weergegeven. De technologie beschouwt ook de veiligheid en beveiliging van de investeerders als een topprioriteit. Als een investeerder problemen ondervindt, kan hij contact opnemen met de klantenservice die 24/7 beschikbaar is. 

Is Bitcoin Up in de media te zien geweest?? 

Er zijn veel rapporten die beweren dat Bitcoin Up te zien is geweest in populaire tv-shows zoals The Simpsons, Silicon Valley en the Good Wife. We hebben besloten om deze beweringen te onderzoeken om erachter te komen of ze waar of onwaar zijn. 

Heeft The Simpson Bitcoin in een aflevering onderschreven? 

The Simpsons is een Amerikaanse geanimeerde sitcom gemaakt door Matt Groening voor de Fox Broadcasting Company. The Simpsons is een satirisch avontuur van een arbeidersgezin in de buitenbeentjesstad Springfield. Er zijn berichten dat The Simpsons Bitcoin Up onderschreef in een van hun afleveringen, maar deze beweringen zijn onjuist. 

Heeft Silicon Valley Bitcoin genoemd tijdens een aflevering? 

Silicon Valley is een Amerikaanse komische televisieserie gemaakt door Mike Judge, John Altschuler en Dave Krinsky. Het ging in première op HBO op 6 april 2014, in totaal zes seizoenen van 53 afleveringen. De laatste aflevering van de serie werd uitgezonden op 8 december 2019. Silicon Valley heeft Bitcoin Up in geen van hun afleveringen genoemd. 

Is Bitcoin Up vermeld op The Good Wife? 

The Good Wife is een serie in series met verschillende verhaallijnen die zich over meerdere afleveringen afspelen, evenals op zichzelf staande verhaallijnen die aan het einde van elke aflevering worden afgesloten. Er zijn berichten dat The Good Wife Bitcoin Up in een aflevering heeft laten zien. We kunnen echter bevestigen dat deze claims onjuist zijn. 

Is Bitcoin Up onderschreven door beroemdheden??

Er zijn beweringen dat Bitcoin Up wordt onderschreven door internationale beroemdheden. We hebben besloten om elk geval te onderzoeken waarin een beroemdheid is gekoppeld aan Bitcoin Up of een andere cryptohandelapplicatie.

Ondersteunt Gordon Ramsay Bitcoin Up?

Gordon Ramsay is een van de beroemdste chef-koks ter wereld. De Britse chef, restauranthouder, schrijver en televisiepersoonlijkheid met meerdere Michelinsterren heeft een enorm merk, dus zijn goedkeuring zou elk product geloofwaardigheid geven. We hebben het net en YouTube afgezocht om erachter te komen of hij Bitcoin Up heeft onderschreven, helaas hebben we niets gevonden. Dus de geruchten zijn niet waar.

Onderschrijft Peter Jones Bitcoin Up?

Peter Jones is een Britse zakenman en reality-tv-ster in het populaire investeringsprogramma Dragons Den en het Amerikaanse tv-programma American Inventor. Hij heeft een geschat vermogen van bijna $ 500 miljoen, dus als iemand van zijn financiële reputatie een investeringsproduct onderschrijft, zouden veel mensen er ook in investeren. We hebben gekeken of Peter Jones Bitcoin Up heeft onderschreven, maar we hebben niets gevonden.

Onderschrijft Elon Musk Bitcoin Up?

Elon Musk is de excentrieke miljardair met drie nationaliteiten: Zuid-Afrikaans, Canadees en Amerikaans. Hij is de man achter Tesla en SpaceX. Tweets van Elon Musk hebben invloed op de aandelenmarkt, als hij Bitcoin Up zou steunen, zou het overal in het nieuws komen en zou de Bitcoin Up-website crashen. We zochten op internet naar enig geldig bewijs dat Elon Musk Bitcoin Up onderschreef, opnieuw konden we die beweringen niet verifiëren.

Beveelt Trevor Noah Bitcoin Up aan??

Trevor Noah is een Zuid-Afrikaanse komiek, politiek commentator, acteur en de gastheer van de populaire Amerikaanse talkshow The Daily Show. Er gaan geruchten dat Trevor Noah Bitcoin Up gebruikt vanwege advertenties die op internet circuleren over Trevor die rijk wordt door Bitcoin. Het is algemeen bekend dat Trevor Noahs bron van rijkdom zijn contract met The daily show en zijn comedy-tours is. Of Trevor Noah in bitcoin investeert of niet, is niet algemeen bekend. Het kan niet worden bevestigd dat hij Bitcoin Up gebruikt.

Gebruikt Kate Winslet Bitcoin Up?

Kate Winslet is een beroemde Britse actrice die bekend staat om haar werk aan Titanic en historische drama’s. Er zijn steeds meer zoekopdrachten van mensen die zich afvroegen of Kate Winslet een geavanceerd handelsplatform voor cryptocurrency ondersteunt. We hebben onderzoek gedaan en hebben geen bewijs gevonden dat Kate Winslet een handelsplatform onderschrijft.

Holly Willoughby en Bitcoin Up?

Holly Marie Willoughby is een Britse auteur, model en tv-presentator op This Morning en Dancing on Ice. Net als de andere beroemdheden op deze lijst zijn er beweringen dat ze geavanceerde cryptohandelapplicaties ondersteunt, maar er is geen bewijs om dit te ondersteunen.

Gebruikt Patrice Motsepe Bitcoin Up?

Patrice Motsepe is een van de rijkste Zuid-Afrikanen, met een nettowaarde van meer dan $ 1,6 miljard. Hij verdiende zijn rijkdom met zijn mijnbelangen. Hij is de oprichter en uitvoerend voorzitter van African Rainbow Minerals, dat belangen heeft in goud, ferrometalen, basismetalen en platina. Hij heeft zijn geld verdiend met traditionele zaken, we hebben geen bewijs gevonden van zijn betrokkenheid bij Bitcoin of Bitcoin Up.

Gebruikt Aliko Dangote Bitcoin Up?

Aliko Dangote is een Nigeriaanse miljardair en de rijkste man van Afrika, met een waarde van meer dan $ 8,5 miljard. Hij is de oprichter en voorzitter van het industriële conglomeraat Dangote Group. Omdat hij de rijkste man van Afrika is, is hij beroemd, dit zorgt ervoor dat mensen producten met hem willen associëren, vooral als de producten iets te maken hebben met geld verdienen. Als de rijkste man in Afrika in bitcoin investeert, zouden andere Afrikanen ook in bitcoin willen investeren in de hoop een fractie van zijn nettowaarde te verzamelen. Helaas is er geen bewijs dat suggereert dat Aliko Dangote Bitcoin Up gebruikt of dat hij al dan niet in bitcoin investeert.

Ook al is geen van de goedkeuring door beroemdheden uitgecheckt, het is belangrijk op te merken dat geen van de beweringen daadwerkelijk is gedaan door de makers van Bitcoin Up. Het zijn aangesloten marketeers die de namen van beroemdheden gebruiken als klikaas. Het Bitcoin Up-systeem levert wat het zegt te kunnen doen.

Wat beroemdheden eigenlijk zeggen over bitcoin

Bitcoin is de best presterende beleggingscategorie van het afgelopen decennium, met dat soort resultaten heeft het de aandacht getrokken van miljonairs in de vorm van beroemdheden en zakenmensen. Het verandert letterlijk hoe we geld zien en gebruiken. Dit is wat beroemdheden te zeggen hebben over bitcoin en cryptocurrencies:

1. “Er zijn drie valuta-tijdperken: op basis van grondstoffen, politiek en nu op wiskunde.” – Chris Dixon (mede-oprichter van Hunch nu eigendom van Ebay, mede-oprichter van SiteAdvisor nu eigendom van McAfee)

2. “Er ontbreken hele klassen bugs.” – Dan Kaminsky (Security Penetration Expert voor Cisco en Avaya)

3. “Het is geld 2.0, een enorme deal.” – Chamath Palihapitiya (voormalig hoofd van AOL instant messenger)

4. “Je kunt dingen als Bitcoin niet stoppen. Het zal overal zijn en de wereld zal zich moeten aanpassen. Wereldregeringen zullen zich moeten aanpassen. ” – John McAfee

5. “Bitcoin is er om te blijven. Er zou een hacker oproer zijn tegen iedereen die probeerde de eer te strekken voor het patent van cryptocurrency. En ik zou niet aan de ontvangende kant willen staan ​​van de woede van hackers. ” – Adam Draper

6. “Als er één positieve uitkomst is van de ineenstorting van Mt.Gox, is het de bereidheid van een nieuwe generatie Bitcoin-bedrijven om samen te werken om de toekomst van Bitcoin en de veiligheid van klantgelden te verzekeren.” – Brian Armstrong (CEO van Coinbase)

7. “Bitcoin lijkt een veelbelovend idee te zijn. Ik hou van het idee om beveiliging te baseren op de veronderstelling dat de CPU-kracht van eerlijke deelnemers zwaarder weegt dan die van de aanvaller. Het is een heel modern begrip dat gebruik maakt van de kracht van de lange staart. ” Hal Finney

8. “Bitcoin maakt bepaalde toepassingen mogelijk die zeer uniek zijn. Ik denk dat het mogelijkheden biedt die geen enkele andere valuta toestaat. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ​​munt uit te geven die alleen optreedt wanneer twee afzonderlijke partijen overeenkomen om de munt uit te geven; met een derde partij die niet weg kon rennen met de munt zelf. ” – Pieter Wuille

9. “Hé, dit is duidelijk een heel interessante tijd om nu in Bitcoin te zijn, maar als jullie willen discussiëren over de vraag of dit de realiteit is of niet, zal één Bitcoin op dit moment meer dan 40 daklozen in Pensacola voeden. Als jullie willen bewijzen dat Bitcoin echt is, stuur ze dan naar mij, ik zal ze verzilveren en daklozen te eten geven. ” – Jason King

10. “Blockchain is de technologie. Bitcoin is slechts de eerste reguliere manifestatie van zijn potentieel. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin is gemaakt om een ​​zeer politieke bedoeling te dienen, een gratis en ongecensureerd netwerk waar iedereen met gelijke toegang aan kan deelnemen.” – Amir Taaki

12. “Naarmate de waarde stijgt, beginnen de hoofden te draaien en worden sceptici zachter. Het starten van een nieuwe valuta is eenvoudig, iedereen kan het. De truc is om mensen het te laten accepteren, want het is hun gebruik dat de ‘geld’-waarde geeft.’ – Adam B. Levine

13. “In de kern is bitcoin een slimme valuta, ontworpen door vooruitstrevende ingenieurs. Het elimineert de noodzaak voor banken, schrapt creditcardkosten, wisselkosten, geldtransactiekosten en vermindert de behoefte aan advocaten bij overgangen… alle goede dingen. ” – Peter Diamandis

14. “Bitcoin, en de ideeën erachter, zullen de traditionele noties van valuta verstoren. Uiteindelijk zal de valuta er beter voor zijn. ” – Edmund C. Moy

15. “Er is zoveel potentieel, … ik wacht gewoon tot het een miljardenindustrie wordt.” “Wow, Silk Road werkt echt” – Charlie Shrem

Onze conclusie

Uit het onderzoek dat we hebben gedaan, lijkt het erop dat Bitcoin Up geloofwaardig lijkt. Er zijn online veel positieve getuigenissen van gebruikers die deze beweringen staven. Er wordt ook gemeld dat deze technologie ook uitstekende recensies heeft gekregen van professionele beoordelingssites. De Bitcoin Up-technologie is geverifieerd en heeft onthullingen gedaan over alle informatie die beleggers nodig hebben om weloverwogen keuzes te maken. Bitcoin Up wordt ook aangedreven door blockchain-technologie die zorgt voor een transparante handelsomgeving. 

Veelgestelde vragen

 • Is Bitcoin Up betrouwbaar?

Uit ons onderzoek blijkt dat Bitcoin Up een legitiem platform is. 

 • Kan ik geld verdienen met Bitcoin Up?

De kans om winst te maken met Bitcoin Up is groot. Nieuwe investeerders moeten er echter voor zorgen dat ze de technologie grondig inspecteren voordat ze live handelen. 

 • Hoeveel moet ik investeren met Bitcoin Up?

We raden aan om alleen de minimaal vereiste investering te storten, namelijk $ 250. Beleggers kunnen altijd meer kapitaal storten na ontvangst van hun eerste rendement. 

 • Kan ik geld opnemen van het Bitcoin Up-platform?? 

Ja! Bitcoin Up maakt naadloze en snelle opnames mogelijk. De bot brengt geen transactiekosten in rekening.

 • Is Bitcoin Up gratis?

Ja! Bitcoin Up is een gratis handelsrobot. Het kan echter niet lang zo blijven. U moet profiteren van de gratis licentie en u nu aanmelden. Het is ook belangrijk op te merken dat voordat de live handel begint, een aanbetaling vereist is. Er zijn geen aanbetalingskosten. 

 • Is Bitcoin Up op de media verschenen??

Uit ons onderzoek is Bitcoin Up niet in de media te zien geweest. 

Verklarende woordenlijst van cryptocurrency-voorwaarden

Bitcoin Bitcoin is naar verluidt ‘s werelds populairste cryptocurrency. Bitcoin draait op een Bitcoin Blockchain en is een gedecentraliseerde valuta die onafhankelijk opereert van centrale banken en autoriteiten
Ethereum Ethereum is, net als Bitcoin, een cryptocurrency die gedecentraliseerd is. Hier kunnen beleggers waarde overdragen en ruilen.
Litecoin Litecoin is ook een cryptocurrency en een blockchain die Bitcoin weerspiegelt.
Uitwisseling De crypto-uitwisseling is in feite een online platform waar crypto-investeerders verschillende cryptocurrencies kunnen uitwisselen voor andere cryptocurrencies.
Bitcoin-mijnbouw Bitcoin-mining vindt plaats wanneer Bitcoin-transacties worden geverifieerd en bevestigd voordat ze aan de Bitcoin Blockchain worden toegevoegd.
Crypto-portemonnee Een crypto-portemonnee is een softwareprogramma dat de privé- en openbare sleutels van investeerders opslaat. Het stelt gebruikers ook in staat om hun saldo over te dragen, te ontvangen, uit te geven, op te slaan en te controleren.
Circulerend aanbod Dit verwijst naar het bedrag van een bepaalde cryptocurrency of tokens die openbaar beschikbaar zijn en op de markt circuleren tussen kopers en verkopers.
Marktkapitalisatie Marktkapitalisatie verwijst naar de marktwaarde van alle cryptocurrencies die per dag op de markt beschikbaar zijn.
Altcoins Bitcoin was de eerste en meest succesvolle van alle cryptocurrencies. Alle andere munten zijn gegroepeerd onder de categorie altcoins.
Blokkeer Explorer Een online tool voor het verkennen en analyseren van de blockchain van een cryptocurrency.
Blok hoogte Blokhoogte verwijst naar het aantal blokken dat in de blockchain is verbonden.
Beloning blokkeren Een stimulans voor een bitcoin-mijnwerker die met succes de hash (verificatie) in een blok heeft berekend.
Kettingschakeling Overdracht van de ene cryptocurrency naar de andere. Dit vereist dat de transactie wordt ingediend in twee afzonderlijke blockchains.
Consortium Blockchain Een blockchain in particulier bezit en beheer.
Cryptografie Het proces van het versleutelen en ontsleutelen van informatie.
Gedecentraliseerde autonome organisatie Verwijst naar organisaties die worden bestuurd door computerprogramma’s of software in plaats van door menselijke input. In dit opzicht is er geen centrale autoriteit.
Teken Tokens worden sterk geassocieerd met ICO’s en worden vaak gebouwd op de reeds bestaande standaard van gevestigde ‘smart contract’-blockchains zoals Ethereum.
ICO Dit staat voor Initial Coin Offering en verwijst naar een ontwrichtende nieuwe methode om projecten te financieren.
Vork In termen van cryptocurrency is een fork een gebeurtenis waarbij een bestaande cryptocurrency opsplitst in twee variaties van de code.
Portemonnee Een cryptocurrency-portemonnee is de belangrijkste manier waarop eigenaren van cryptocurrencies toegang kunnen krijgen tot hun munten.
Warme en koude opslag Dit verwijst naar waar een bepaalde portemonnee wordt gehost. Hot storage verwijst naar een wallet die toegankelijk is via een internetverbinding, waar cold storage verwijst naar het offline hosten van uw wallet op een apart stuk hardware.
Escrow Een escrow is een financiële regeling waarbij een derde partij de betaling van de benodigde middelen vasthoudt en regelt voor twee partijen die bij een bepaalde transactie betrokken zijn.
Slim contract Met de Ethereum-blockchain kan er code op worden geïmplementeerd in de vorm van een smart contract. Dit contract is in wezen een reeks wiskundige regels die bepalen hoe de transacties werken
Proof-of-work (PoW) Om transacties te bevestigen en toe te voegen aan het Blockchain-grootboek, zijn er verschillende benaderingen ontwikkeld om dit proces te voltooien.
Bewijs van inzet (PoS) In op PoS gebaseerde cryptocurrencies wordt de maker van het volgende blok gekozen via verschillende combinaties van willekeurige selectie en rijkdom of leeftijd.
Bewijs van belang (POI) Dit is een bewijsstijl ontwikkeld door de munt NEM als een derde alternatief voor PoW en PoS.
TA Steno voor een technische analyse, of de analyse van muntwaarden op basis van historische prijsbewegingen en geavanceerde indicatoren.
Knooppunt een computer die is verbonden met het netwerk van een bepaalde cryptocurrency.
Mijnbouw Mijnbouw is het proces van het valideren van nieuwe transacties op een door cryptocurrencies gedistribueerd grootboek.
Moonshot Dit verwijst naar een cryptocurrency die dramatisch omhoog schiet.
Bear- en Bull-markten Een bullmarkt verwijst naar stijgende prijzen en een optimistisch sentiment dat het kopen aanmoedigt. Berenmarkten worden beschouwd als het tegenovergestelde van bullmarkten, met neerwaartse prijstrends en een pessimistisch sentiment dat verkopen aanmoedigt
Walvis Verwijst naar iemand die een grote hoeveelheid cryptocurrency bezit
HODL Verwijst naar de passieve investeringsstrategie waarbij marktturbulentie wordt genegeerd en gewacht op langetermijnrendementen.

Disclaimer: De inhoud op deze pagina mag niet worden opgevat als financieel advies. Het is alleen voor informatieve doeleinden. Investeer nooit wat u niet kunt missen. Onderzoek altijd zoveel mogelijk voordat u een financiële beslissing neemt en raadpleeg een gecertificeerde financieel adviseur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me