Bitcoin Up Review: Er det svindel eller legitimt?

Hva er Bitcoin Up

Bitcoin Up er en automatisert teknologi drevet av kunstig intelligens for å hente ut og analysere data fra kryptovalutamarkedet. Denne teknologien bruker også Natural Language Processing for å lese bitcoinrelaterte nyheter og hente verdifull informasjon fra dem. Bitcoin Up ligger 0,01 sekunder foran markedene, noe som skal gi investorene et konkurransefortrinn. Bitcoin Up er ganske nytt på markedene, men noen rapporter har antydet at det er en av de mest effektive teknologiene på markedet i dag.

Med COVID-19-pandemien som påvirker økonomier over hele verden, er det ingen bedre tid å handle i dag. Det har vært rapporter om at Bitcoin-prisen vil slå $ 100 000 ved utgangen av 2020, ettersom USD fortsetter å miste appel som den globale sikre havnen for den digitale valutagruppen. Dette kan være mulighetsvinduet hver investor har ventet på.

Er Bitcoin Up Legit?

Det er positive tegn som indikerer at Bitcoin Up er en pålitelig plattform. For det første er plattformen tilknyttet verdens ledende regulerte meglere, for det andre før du handler med ekte penger, lar plattformen deg handle i demo-modus ved å bruke reelle markedsforhold og falske penger, slik at du blir vant til plattformen og markedene før du handler med ekte penger og til slutt må du bare sette inn $ 250. Denne $ 250 er det du vil bruke når du er klar til å handle på ekte etter å ha trent på demo-kontoen.

Vær oppmerksom på at alle investeringer medfører risiko, enten det er aksjemarkedet eller et annet marked. Bitcoin Up er et verktøy for å gjøre det lettere for alle å handle enkelt og samtidig minimere risikoen, men kryptovalutamarkedet er ustabilt, og det er investorenes ansvar å gjøre så mye forskning som mulig for å få mest mulig forståelse.  

Opprette en konto med Bitcoin Up

Å åpne en konto med Bitcoin Up er ganske enkelt, bare følg trinnene nedenfor.

Registrering

For å registrere, start med å opprette en gratis konto gjennom skjemaet nedenfor. Etter vellykket registrering vil du bli tildelt en personlig megler som veileder deg gjennom kontobekreftelsen & sette opp prosess:

Gjør et innskudd 

Bitcoin Up krever et minimum innskudd på $ 250 for å aktivere live handler. Innskudd er sikre og greie. Alt en ny investor trenger å gjøre er å klikke på innskuddsknappen og velge den foretrukne metoden. Et innskudd kan gjøres med debet \ kredittkort, bankoverføringer, e-lommebøker eller bitcoin. Innskudd behandles umiddelbart, og det kreves ingen innskuddsgebyrer. Teknologien er avhengig av regulerte meglere for å håndtere innskudd. Disse meglerne er ansvarlige for å sikre at alle innskudd er trygge og sikre. 

Demohandel

Etter at en ny investor har foretatt det første innskuddet, vil de ha tilgang til demohandelfunksjonen eller handelsguiden. Denne veiledningen gir investoren en praksis som kjøres på plattformen uten ekstra kostnad. Vi anbefaler at alle nye investorer benytter seg av demohandelfunksjonen før livehandel begynner. Det vil hjelpe investoren med å skaffe seg nødvendig erfaring og kunnskap før han handler.

Live handel

Når den nye investoren er komfortabel med demo-handelsopplevelsen, vil de nå kunne gå videre til Live-handel. Alt investoren trenger å gjøre er å justere risikoinnstillingene som beskrevet og klikke på live-knappen. Teknologien gjennomfører handler automatisk. Dette betyr at du ikke trenger ekspertise for å bruke den. Vi anbefaler imidlertid at nye og erfarne investorer bruker minst 30 minutter på kontoene sine hver dag. 

Hvordan fungerer Bitcoin Up?

Bilde av Bitcoin up-funksjonen

 • Bitcoin Up-brukere bruker kunstig intelligens for å drive sin teknologi. Teknologien bruker en delmengde av kunstig intelligens kjent som maskinlæring for å hente ut og analysere innsikt fra markedet og relaterte nyheter, og gir investoren de mest lønnsomme handler. 
 • Bitcoin Up fungerer bare med regulerte meglere. Flertallet av meglerne overvåkes av FCA og Australias ASIC. 
 • Teknologien er åpen for alle, inkludert nye investorer som har liten eller ingen handelserfaring. De fleste brukere har lagt merke til at de ikke har noen tidligere bakgrunn i Bitcoin eller andre relaterte kryptokursutvekslinger. Plattformen er enkel å bruke, og handelsprosessen er grei. 
 • Bitcoin Up bruker også blockchain-teknologi for å sikre at handelsmiljøet er gjennomsiktig. 
 • Det rapporteres at Bitcoin Up-teknologien har hatt en returinvestering på opptil 300%. Hvis denne informasjonen er nøyaktig, er det mulig å gjøre opptil tre ganger den opprinnelige kapitalen som ble investert i mindre enn en ukes handel. 

Bitcoin Up Trading Tips

Bitcoin Up-teknologien kan drives av kunstig intelligens og maskinlæring, men vi har kuratert noen nyttige tips for å hjelpe deg på handelsreisen din. 

Begynn i det små 

Vi anbefaler å bruke det første innskuddet for å plassere den første handelen. Nye brukere kan alltid sette inn mer kapital etter at de får sin første avkastning på investeringen. 

Handle i minst åtte timer om dagen 

Forsikre deg om at kontoen din er livehandel i minst åtte timer om dagen. Teknologien gjør det meste av jobben av seg selv, så handel vil ikke forstyrre investorenes daglige ansvar. 

Handel med amerikansk tid 

Den beste tiden å handle på kryptovalutamarkedet er når det er dagtid i New York. Dette er fordi bitcoin har en tendens til å være svært volatil på dette tidspunktet.

Invester 80% av overskuddet igjen

Reinvestering av fortjeneste lar deg dra nytte av magien ved sammensetting.

Fordeler med å handle med Bitcoin Up

Det er mange fordeler som følger med handel på Bitcoin Up. Dette inkluderer høy lønnsomhet og en brukervennlig plattform som er enkel for investorer å navigere. De fleste investorer som har gjennomgått teknologien har ikke hatt noen tidligere handelserfaring. Tradisjonell kryptovalutahandel kan være kompleks og tidkrevende, spesielt for uerfarne handelsmenn. Bitcoin Up gir nye investorer en praktisk og angivelig lønnsom måte å handle Bitcoin på. Uttak er enkelt og raskt. Når et uttak er behandlet, tar det ikke mer enn 48 timer før midlene reflekterer over kontoen. Teknologien anser også investorers sikkerhet og sikkerhet som topprioritet. Hvis en investor støter på problemer, kan de kontakte kundeservicetelefonen som er tilgjengelig 24/7. 

Har Bitcoin Up blitt omtalt i media? 

Det har vært mange rapporter som hevder at Bitcoin Up har blitt omtalt i populære TV-serier som The Simpsons, Silicon Valley og Good Wife. Vi bestemte oss for å undersøke disse påstandene for å finne ut om de er sanne eller falske. 

Har The Simpson godkjent Bitcoin opp i en episode? 

The Simpsons er en amerikansk animert sitcom opprettet av Matt Groening for Fox Broadcasting Company. Simpsons er et satirisk eventyr av en arbeiderklassefamilie i den dårlige byen Springfield. Det har vært rapporter om at The Simpsons støttet Bitcoin Up på en av episodene deres, men disse påstandene er falske. 

Har Silicon Valley nevnt Bitcoin opp i en episode? 

Silicon Valley er en amerikansk komedie-tv-serie opprettet av Mike Judge, John Altschuler og Dave Krinsky. Den hadde premiere på HBO 6. april 2014, og kjørte i totalt seks sesonger med 53 episoder. Seriefinalen ble sendt 8. desember 2019. Silicon Valley har ikke nevnt Bitcoin Up i noen av episodene deres. 

Har Bitcoin Up blitt vist på The Good Wife? 

The Good Wife er et serieprogram med flere historiebuer som spilles ut over flere episoder, samt frittstående historier som avsluttes ved slutten av hver episode. Det har vært rapporter om at The Good Wife har omtalt Bitcoin Up i en episode. Vi kan imidlertid bekrefte at disse påstandene er falske. 

Har Bitcoin Up blitt godkjent av kjendiser?

Det har blitt påstått at Bitcoin Up har blitt godkjent av internasjonale kjendiser. Vi bestemte oss for å undersøke hvert tilfelle der en kjendis har blitt lenket til Bitcoin Up eller andre kryptohandelsapplikasjoner.

Støtter Gordon Ramsay Bitcoin Up?

Gordon Ramsay er en av de mest berømte kokkene i verden. Multi-Michelin-stjernet britisk kokk, restauratør, skribent og TV-personlighet har et stort merke, slik at godkjenningen hans vil gi enhver produkt troverdighet. Vi gjennomsøkte nettet og YouTube for å finne ut om han har støttet Bitcoin Up, dessverre fant vi ikke noe. Så ryktene er falske.

Støtter Peter Jones Bitcoin Up?

Peter Jones er en britisk forretningsmann og reality-TV-stjerne i det populære investeringsprogrammet Dragons Den og det amerikanske TV-showet American Inventor. Han har en estimert nettoverdi nær 500 millioner dollar, så hvis noen av hans økonomiske status støtter et investeringsprodukt, ville mange mennesker også investere i det. Vi så etter forekomsten av at Peter Jones har godkjent Bitcoin Up, men vi fant ikke noe.

Støtter Elon Musk Bitcoin Up?

Elon Musk er den eksentriske milliardæren med tre nasjonaliteter, sørafrikanske, kanadiske og amerikanske. Han er mannen bak Tesla og SpaceX. Tweets fra Elon Musk påvirker aksjemarkedet, hvis han skulle støtte Bitcoin Up, ville det være over hele nyheten, og Bitcoin Up-nettstedet ville krasje. Vi søkte på internett etter gyldige bevis for at Elon Musk støttet Bitcoin Up, igjen kunne vi ikke bekrefte disse påstandene.

Anbefaler Trevor Noah Bitcoin Up?

Trevor Noah er en sørafrikansk komiker, politisk kommentator, skuespiller og programleder for det populære amerikanske talkshowet The Daily Show. Det har gått rykter om at Trevor Noah bruker Bitcoin Up på grunn av annonser som sirkulerer rundt på internett om at Trevor blir rik på grunn av Bitcoin. Det er offentlig kjent at Trevor Noahs kilde til rikdom er hans kontrakt med The Daily Show og hans komedieturer. Om Trevor Noah investerer i bitcoin eller ikke er ikke offentlig kjent. Det kan ikke bekreftes at han bruker Bitcoin Up.

Bruker Kate Winslet Bitcoin Up?

Kate Winslet er en berømt britisk skuespillerinne kjent for sitt arbeid med Titanic og periodedramaer. Det har vært en økning i søk fra folk som lurer på om Kate Winslet støtter noen avansert kryptovaluta handelsplattform. Vi har undersøkt og funnet ingen bevis for at Kate Winslet godkjenner noen handelsplattform.

Holly Willoughby og Bitcoin Up?

Holly Marie Willoughby er en britisk forfatter, modell og TV-programleder på This Morning and Dancing on Ice. I likhet med de andre kjendisene på denne listen har det vært påstander om at hun støtter avansert kryptohandelsapplikasjon, men det er ingen bevis som støtter dette.

Bruker Patrice Motsepe Bitcoin Up?

Patrice Motsepe er en av de rikeste sør-afrikanerne, med en nettoverdi på over 1,6 milliarder dollar. Han tjente rikdommen på grunn av gruveinteressene. Han er grunnlegger og administrerende styreleder for African Rainbow Minerals, som har interesser i gull, jernholdige metaller, uedle metaller og platina. Han har tjent pengene sine fra tradisjonell virksomhet, vi fant ingen bevis for hans engasjement i Bitcoin eller Bitcoin Up.

Bruker Aliko Dangote Bitcoin Up?

Aliko Dangote er en nigeriansk milliardær og den rikeste mannen i Afrika, til en verdi av over 8,5 milliarder dollar. Han er grunnlegger og styreleder for industrikonglomeratet Dangote Group. Å være den rikeste mannen i Afrika gjør ham kjent, dette gjør at folk ønsker å knytte produkter til ham, spesielt hvis produktene har noe å gjøre med å tjene penger. Hvis den rikeste mannen i Afrika investerer i bitcoin, vil andre afrikanere også investere i bitcoin i håp om å samle en brøkdel av nettoverdien. Dessverre er det ingen bevis der ute som tyder på at Aliko Dangote bruker Bitcoin Up eller om han investerer i bitcoin eller ikke.

Selv om ingen av kjendispåtegningene har sjekket ut, er det viktig å merke seg at ingen av påstandene faktisk ble fremsatt av skaperne av Bitcoin Up. Det er tilknyttede markedsførere som bruker kjendisnavnene som klikkbete. Bitcoin Up-systemet leverer på det det står at det kan gjøre.

Hva kjendiser faktisk sier om bitcoin

Bitcoin er den beste ytelsen aktivaklassen det siste tiåret, med slike resultater har den tiltrukket millionæres oppmerksomhet i form av kjendiser og forretningsfolk. Det endrer bokstavelig talt hvordan vi ser på og bruker penger. Her er hva berømte har å si om bitcoin og kryptovalutaer:

1. “Det er tre tidsperioder med valuta: varebasert, politisk basert, og nå matematisk basert.” – Chris Dixon (medstifter av Hunch nå eid av Ebay, medstifter av SiteAdvisor nå eid av McAfee)

2. “Hele klasser av feil mangler.” – Dan Kaminsky (Security Penetration Expert for Cisco og Avaya)

3. “Det er penger 2.0, en enorm enorm avtale.” – Chamath Palihapitiya (tidligere sjef for AOL instant messenger)

4. “Du kan ikke stoppe ting som Bitcoin. Det vil være overalt, og verden vil måtte justeres på nytt. Verdens regjeringer vil måtte justere på nytt. ” – John McAfee

5. “Bitcoin er kommet for å bli. Det ville være et hackerbråk for alle som prøvde å ta æren for patentet på kryptovaluta. Og jeg vil ikke være i den mottakende enden av hacker-raseri. ” – Adam Draper

6. “Hvis det er en positiv holdning fra kollapsen til Mount Gox, er det viljen til en ny generasjon av Bitcoin-selskaper å samarbeide for å sikre fremtiden for Bitcoin og sikkerheten til kundemidlene.” – Brian Armstrong (administrerende direktør i Coinbase)

7. “Bitcoin ser ut til å være en veldig lovende idé. Jeg liker ideen om å basere sikkerhet på antagelsen om at CPU-kraften til ærlige deltakere oppveier angriperens. Det er en veldig moderne forestilling som utnytter kraften til den lange halen. ” – Hal Finney

8. “Bitcoin muliggjør visse bruksområder som er veldig unike. Jeg tror det gir muligheter som ingen annen valuta tillater. For eksempel muligheten til å bruke en mynt som bare oppstår når to separate parter er enige om å bruke mynten; med en tredjepart som ikke kunne stikke av med selve mynten. ” – Pieter Wuille

9. “Hei, selvfølgelig er dette en veldig interessant tid å være i Bitcoin akkurat nå, men hvis dere vil krangle om dette er virkeligheten eller ikke, vil en Bitcoin mate over 40 hjemløse i Pensacola akkurat nå. Hvis dere vil ha bevis på at Bitcoin er ekte, send dem til meg, jeg betaler dem ut og mater hjemløse. ” – Jason King

10. “Blockchain er teknologien. Bitcoin er bare den første ordinære manifestasjonen av potensialet. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin ble opprettet for å tjene en svært politisk hensikt, et gratis og usensurert nettverk der alle kan delta med lik tilgang.” – Amir Taaki

12. “Når verdien stiger, begynner hodene å svinge og skeptikerne begynner å bli myke. Å starte en ny valuta er enkelt, alle kan gjøre det. Trikset er å få folk til å akseptere det, fordi det er deres bruk som gir “pengene” -verdien. ” – Adam B. Levine

13. ”I kjernen er bitcoin en smart valuta, designet av veldig fremtidsrettede ingeniører. Det eliminerer behovet for banker, blir kvitt kredittkortavgifter, valutavekslingsgebyrer, pengeoverføringsgebyrer, og reduserer behovet for advokater i overganger … alle gode ting. ” – Peter Diamandis

14. “Bitcoin, og ideene bak, vil være en forstyrrelse for de tradisjonelle forestillingene om valuta. Til slutt vil valuta være bedre for det. ” – Edmund C. Moy

15. “Det er så mye potensial, … Jeg venter bare på at det skal være en milliardindustri.” “Wow, Silk Road fungerer faktisk” – Charlie Shrem

Vår konklusjon

Fra undersøkelsen vi har utført, ser det ut til at Bitcoin Up ser ut til å være troverdig. Det er mange positive brukeranmeldelser på nett som styrker disse påstandene. Det rapporteres også at denne teknologien også har fått gode anmeldelser av profesjonelle gjennomgangssider. Bitcoin Up-teknologien er bekreftet og har offentliggjort all informasjon investorer trenger for å ta informerte valg. Bitcoin Up drives også av blockchain-teknologi som sikrer et gjennomsiktig handelsmiljø. 

Vanlige spørsmål

 • Er Bitcoin Up pålitelig?

Fra vår forskning ser Bitcoin Up ut til å være en legitim plattform. 

 • Kan jeg tjene penger med Bitcoin Up?

Sjansene for å tjene penger med Bitcoin Up er høye. Imidlertid bør nye investorer sørge for at de inspiserer teknologien grundig før livehandel. 

 • Hvor mye skal jeg investere med Bitcoin Up?

Vi anbefaler bare å sette inn den minste investeringen som kreves, som er $ 250. Investorer kan alltid sette inn mer kapital etter å ha mottatt sin første avkastning. 

 • Kan jeg gjøre et uttak fra Bitcoin Up-plattformen? 

Ja! Bitcoin Up tillater sømløse og raske uttak. Boten tar ikke noen transaksjonsgebyrer.

 • Er Bitcoin Up gratis?

Ja! Bitcoin Up er en frihandelsrobot. Det kan imidlertid ikke være lenge. Du bør dra nytte av den gratis lisensen og registreringen nå. Det er også viktig å merke seg at før innskudd med live handel kreves et innskudd. Det er ingen innskuddsgebyrer. 

 • Har Bitcoin Up blitt omtalt i media?

Fra vår forskning har ikke Bitcoin Up blitt omtalt i media. 

Ordliste med vilkår for kryptovaluta

Bitcoin Bitcoin rapporteres å være verdens mest populære kryptovaluta. Bitcoin kjører på en Bitcoin Blockchain og er en desentralisert valuta som opererer uavhengig av sentralbanker og myndighet
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, er en kryptovaluta som er desentralisert. Her kan investorer overføre og bytte verdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptovaluta og en blockchain-speiling av Bitcoin.
Utveksling Kryptobørs er i utgangspunktet en online plattform der kryptoinvestorer får bytte forskjellige kryptovalutaer mot andre kryptovalutaer.
Bitcoin gruvedrift Bitcoin-gruvedrift skjer når Bitcoin-transaksjoner blir bekreftet og bekreftet før de legges til Bitcoin Blockchain.
Krypto lommebok En kryptolommebok er et program som lagrer investorenes private og offentlige nøkler. Det tillater også brukere å overføre, motta, bruke, lagre og sjekke saldoen.
Sirkulerer forsyning Dette refererer til mengden av en gitt kryptovaluta eller tokens som er offentlig tilgjengelig og sirkulerer på markedet mellom kjøpere og selgere.
Markedsverdi Markedsverdi refererer til markedsverdien av alle kryptovalutaene som er tilgjengelige i markedet per dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest vellykkede av alle kryptovalutaer. Alle andre mynter er samlet under kategorien altcoins.
Blokker Explorer Et online verktøy for å utforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokker høyde Blokkhøyde refererer til antall blokker som er koblet til i blokkeringen.
Blokker belønning Et insentiv gitt til en bitcoin-miner som har beregnet hash (verifisering) i en blokk.
Kjettingkobling Overføre en kryptovaluta til en annen. Dette krever at transaksjonen skal inngis i to separate blokkjeder.
Consortium Blockchain En privateid og drevet blockchain.
Kryptografi Prosessen med å kryptere og dekryptere informasjon.
Desentralisert autonom organisasjon Henviser til organisasjoner som drives av dataprogrammer eller programvare i stedet for menneskelig innspill. Det er ingen sentral autoritet i denne forbindelse.
Token Tokens er sterkt forbundet med ICO og bygger ofte på den eksisterende standarden fra etablerte “smart contract” -blokkjeder som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og refererer til en forstyrrende ny metode for prosjekter for å få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta-termer er en gaffel en hendelse der en eksisterende kryptovaluta deler seg i to varianter av koden.
Lommebok En kryptovaluta-lommebok er den primære måten eiere av kryptovalutaer får tilgang til myntene sine.
Varm og kald oppbevaring Dette refererer til hvor en bestemt lommebok er vert. Varm lagring refererer til en lommebok som er tilgjengelig fra en internettforbindelse, der kald lagring refererer til å være vert for lommeboken din offline på en egen maskinvare.
Escrow En deponering er en økonomisk ordning der en tredjepart holder og regulerer betaling av midlene som kreves for to parter som er involvert i en gitt transaksjon.
Smart kontrakt Ethereum blockchain tillater at kode blir distribuert på den i form av en smart kontrakt. Denne kontrakten er i hovedsak et sett med matematiske regler som dikterer hvordan transaksjonene fungerer
Bevis for arbeid (PoW) For at transaksjoner skal bekreftes og legges til i Blockchain-hovedboken, er det forskjellige tilnærminger som er utviklet for å fullføre denne prosessen.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserte kryptokurver velges skaperen av neste blokk via forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg og rikdom eller alder.
Bevis for viktighet (POI) Dette er en bevisstil som mynt NEM er banebrytende som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Forkortelse for en teknisk analyse, eller analyse av myntverdier basert på historiske prisbevegelser og sofistikerte indikatorer.
Node en datamaskin som er koblet til nettverket til en bestemt kryptovaluta.
Gruvedrift Gruvedrift er prosessen med å validere nye transaksjoner på en kryptovaluta distribuert hovedbok.
Moonshot Dette refererer til en kryptovaluta som skyter dramatisk oppover.
Bear og Bull markeder Et oksemarked refererer til stigende priser og optimistisk følelse som oppmuntrer til kjøp. Bjørnemarkeder regnes som det motsatte av oksemarkeder, med nedadgående prisutvikling og en pessimistisk følelse som oppmuntrer til salg
Hval Henviser til noen som har en stor mengde kryptovaluta
HODL Viser til den passive investeringsstrategien å ignorere markedsturbulens og vente på langsiktig avkastning.

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på denne siden skal ikke tas som økonomisk rådgivning. Det er kun for informasjonsformål. Invester aldri det du ikke har råd til å tape. Undersøk alltid så mye som mulig før du tar en økonomisk beslutning, og konsulter en sertifisert finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me