Bitcoin Supersplit Review: Je to prevara ali zakonitost?

Mnogi ljudje so skeptični, ko gre za uporabo napredne programske opreme za kripto trgovanje, kot je Bitcoin Supersplit. To je razumljivo, saj bodo zaradi nestanovitne narave trga kriptovalut naložbe vedno tvegane, zlasti za nove uporabnike z malo ali nič izkušenj pri trgovanju. Začnimo z raziskavo, kaj pravzaprav Bitcoin Supersplit je in kako deluje ta trgovalna platforma.

Kaj je Bitcoin Supersplit?

Bitcoin Supersplit je programska oprema za trgovanje s kriptovalutami, katere namen je pomagati vlagateljem, ki še nikoli niso trgovali, ustvarjati dobiček na trgu kriptovalut..

Programska oprema za trgovanje deluje z inteligentno tehnologijo, podprto s strojnim učenjem in umetno inteligenco. Bitcoin Supersplit je enostaven za uporabo in krmarjenje in je ena najboljših trgovalnih platform, ki se uporabljajo na trgu kriptovalut.

Je Bitcoin Supersplit Legit ali prevara?

V zvezi z Bitcoin Supersplitom in njegovo legitimnostjo je veliko vprašanj in mitov, zlasti možnosti zaslužka za vlagatelje, ki jih zanima trgovanje. Ne smemo pozabiti, da je trg kriptovalut nestanoviten in časovno občutljiv. Naložbeno tveganje, čeprav je obvladljivo z algoritmi programske opreme, bo vedno prisotno.

 • Novi uporabniki lahko preizkusijo predstavitev. Ko ste zadovoljni, je za začetek trgovanja v živo na voljo majhen depozit v višini 250 £ / 250 €.
 • Za zaščito uporabnikov in naložb pred nestanovitnostjo obstajajo omejitve vplačil in zaustavitve izgub
 • Z izkoriščanjem posrednikov je mogoče doseči kar 88-odstotno stopnjo dobitka & trgovalni signali na platformi. Za trgovce, ki so na splošno raziskovali programsko opremo za avtomatizirano trgovanje, je učinkovitost izkušenih posrednikov mogoča pri izkušenih posrednikih.
 • Platforma je enostavna za uporabo in uporabniku prijazna.

Kako začeti trgovati z Bitcoin Supersplit

Registracija

Za registracijo začnite do ustvarjanje brezplačnega računa prek spodnjega obrazca. Po uspešni registraciji vam bo dodeljen osebni posrednik, ki vas bo vodil skozi preverjanje računa & postopek nastavitve:

Kavcija

Predlagamo položite najmanj 250 GBP / 250 EUR. Začeti z majhnim je najbolje za uporabnike, ki še nikoli niso trgovali. To polog je treba opraviti, preden lahko uporabnik aktivira funkcijo trgovanja v živo.

Depozite lahko nakažete s karticami MasterCard, Visa ali Maestro. Vendar bodo uporabniki morali potrditi svoj račun & identiteta pred začetkom trgovanja. Za nove uporabnike, ki jih skrbi varnost njihove kartice ali osebnih podatkov, veljajo pravila GDPR in SSL potrdila nazaj vse transakcije. To pomeni, da so vsi vaši zaupni podatki na spletnem mestu šifrirani in varni.

Predstavitveni račun

Priporočamo uporabo funkcije demo trgovanja, zlasti za nove in neizkušene uporabnike. Demo funkcija je v bistvu kopija platforme za trgovanje v živo brez uporabe pravega denarja in je namenjena pomoči uporabnikom, da platformo izkusijo, spoznajo trgovanje v živo in preizkusijo njeno funkcionalnost.

Trgovanje v živo

Pred začetkom trgovanja v živo predlagamo, da vsi novi uporabniki določijo omejitve trgovanja. To bo zaščitilo vsako naložbo ali vsaj zmanjšalo tveganje za velike izgube. Ko je uporabnik konfiguriral začetne omejitvene nastavitve, bo veljal vsak dan trgovanja, razen če uporabnik spremeni nastavitve, preden pride do trgovanja. Še enkrat, uporaba funkcije demo trgovine je priporočljiva, preden začnete trgovati v živo.

Bitcoin Supersplit v primerjavi z drugimi platformami

Bitcoin Supersplit Druge platforme
 • Registracija brez težav
 • Druge platforme za trgovanje z bitcoini zahtevajo dolgotrajen postopek registracije in preverjanja.
 • Več načinov plačila
 • Uporabniki lahko ugotovijo, da imajo druge platforme resne omejitve plačil, ki ovirajo možnost začetka trgovanja na trgu kriptovalut.
 • Prava pozitivna pričevanja
 • Številne druge platforme za trgovanje so prejele nešteto slabih ocen in pritožb.
 • Avtomatizirano sočasno trgovanje
 • Druge trgovalne platforme imajo počasen sistem transakcijskih čakalnih vrst, ki onemogoča hkratni vzvod trgovine.

Kakšne so prednosti trgovanja z Bitcoin Supersplit

 • Uporabniku prijazne funkcije – novi uporabnik bo enostavno krmaril po tej platformi. Funkcije so osnovne in enostavne za razumevanje.
 • Postopek preverjanja – preverjanje osebnih podatkov stranke je tisto, kar mora opraviti licenčna trgovalna platforma.
 • Spletna podpora strankam – obstaja klepet za podporo uporabnikom & telefonska ekipa na voljo 24/7.
 • Predstavitveni način trgovanja – uporabniki se lahko pred vlaganjem denarja seznanijo z mehaniko trgovanja. Prav tako novim uporabnikom ščiti pred vlaganjem velikih vsot denarja na trg, ki ga še ne razumejo.
 • Hitri dvigi – dvige lahko izvedete v 24 urah po začetni trgovini.
 • Izkušeni posredniki – v portfelj uporabnika je mogoče dodeliti osebnega posrednika & lahko v imenu stranke izvaja različne naložbene strategije.

Kaj je treba upoštevati pred trgovanjem z Bitcoin Supersplit

 1. Vlagajte pametno in začnite z minimalnim pologom 250 £ / 250 €.
 2. Umiknite zaslužek predčasno – predlagamo, da svoj zaslužek umaknete in pustite začetni znesek naložbe v sistemu za več trgovanja. Na ta način lahko uživate v svojem zaslužku, medtem ko začetni kapital, ki ste ga vložili, ustvarja dobiček.
 3. Ne vlagajte svojih prihrankov – predlagamo, da novi uporabniki izkoristijo svoj razpoložljivi dohodek, namesto da vse svoje prihranke porabijo za financiranje prve trgovine. Ne pozabite, da je trg kriptovalut nestanoviten in se stvari hitro spreminjajo.

Ali je Bitcoin Supersplit na voljo prebivalcem ZDA?

Ne, Američani ne morejo uporabljati Bitcoin Supersplit, vendar je v ZDA registriranih veliko alternativnih trgovalnih platform za ljudi, ki jih zanima trgovanje s kriptovalutami.

Ali obstaja aplikacija Bitcoin Supersplit?

Ne, trgovanje lahko poteka samo v računalniku ali drugih mobilnih napravah prek spletnega mesta.

Je Bitcoin Supersplit že predstavljen v medijih?

Obstajajo različne govorice, da je Bitcoin Supersplit podprt v televizijskih oddajah, kot so Dragon’s Den, Shark Tank in This Morning. Ni dokazov, da so te govorice točne. Prav tako nobena znana osebnost ni potrdila Bitcoin Supersplit, čeprav so mnogi izrazili zanimanje za razumevanje trga kriptovalut..

Ali obstaja epizoda Dragons Den Bitcoin Supersplit?

Dragons Den je znana britanska oddaja, v kateri imajo ambiciozni poslovneži na voljo 3 minute, da predstavijo svojo poslovno idejo skupini uspešnih poslovnežev v upanju, da bodo začeli vlagati in svojo poslovno idejo popeljali v naslednjo fazo. Vsi izdelki, povezani s to oddajo, bi čez noč dosegli uspeh. Nismo našli nobene povezave med Bitcoin Supersplit in Dragons Den.

Ali obstaja epizoda Shark Tank Bitcoin Supersplit?

Shark Tank je ameriška investicijska oddaja, podobna Dragons Den. Podjetniki imajo na voljo nekaj minut, da predstavijo svojo idejo skupini milijonarjev v upanju, da bodo ti milijonarji v svojo idejo vložili denar. Če bi Bitcoin Supersplit imel podporo Shark Tank, potem lahko z gotovostjo trdimo, da bo to vse novice, vendar je zelo malo verjetno, saj Bitcoin Supersplit nima dovoljenja za ameriške potrošnike.

Znane osebnosti, ki jih zanimajo kriptovalute:

 • Gwyneth Paltrow – Gwyneth Paltrow se je leta 2017 pridružila zagonu denarnice Bitcoin Abra kot svetovalec med epizodo serije Apple, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – Leta 2016 je Mike Tyson v partnerstvu z Bitcoin Direct lansiral Bitcoin denarnico.
 • Snoop Dogg -Leta 2013 je Snoop tvitnil: “Moj naslednji zapis, ki je na voljo v bitcoin n, dostavljen v brezpilotnem letalu.” Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.
 • Ashton Kutcher – Vloženo v verigo športnih stav Unikrn skupaj z milijarderjem Markom Cubanom.
 • Jamie Foxx – Jamie Foxx je leta 2017 na twitterju potrdil borzo kriptovalut Cobinhood: »Veselim se sodelovanja v novem @cobinhood Token! Trgovanje z nič PROVIZIJO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Eden prvih podpornikov Bitcoina. V letu 2013 je tvitnila: prvi postapokaliptični zakon: suženjstvo v vseh oblikah je zdaj nezakonito, vključno z dolžniškim suženjstvom. #BITCOIN.
 • Mel B – Leta 2013 je Mel B napovedala, da bo sprejela plačila z Bitcoini za svoj novi singl. Rekla je: Všeč mi je, kako nova tehnologija olajša naše življenje, in zame je to vznemirljivo. Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute. Lahko samo plačujejo z uporabo bitcoinov.
 • Drew Carey – Ko je tvitnil: Pravkar sem poskušal kupiti zajtrk w bitcoinov. Zavrnjeno. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – Leta 2017 je na svojem twitterju objavil svojo fotografijo z napisom: “Poraba bitcoinov ethereum in druge vrste kriptovalut na Beverly Hillu.”
 • Richard Branson Članek je bilo objavljeno, da je Richard Branson vložil 30 milijonov dolarjev v platformo za plačevanje s kriptovalutami BitPay.

Bitcoin Supersplit Review: Naša razsodba!

Rezultat naše analize na platformi Bitcoin Supersplit nas vodi v podporo trditvam, da je Bitcoin Supersplitis 100% zakonit in lahko novim in izkušenim trgovcem pomaga pri ustvarjanju pasivnega dohodka in povečanju njihovega bogastva. Trdi se, da lahko nov uporabnik vsak teden zasluži med 200 in 1000 EUR. To je popolnoma odvisno od tega, koliko denarja uporabnik vlaga in neprestano vlaga.

Ugotovili smo, da je dovolj pregledov in raziskav, ki kažejo, da je Bitcoin Supersplit zanesljiv in primeren za nadaljnje razmišljanje o naložbah. Bitcoin Supersplit je na voljo uporabnikom v več kot 150 državah.

Pogosta vprašanja

 • Kaj je Bitcoin Supersplit?

Bitcoin Supersplit je avtomatizirana programska oprema za trgovanje, programirana za prepoznavanje priložnosti trga kriptovalut za uporabnike, ki jih zanima začetek trgovanja.

 • Ali je donosno vlagati v Bitcoin Supersplit

Obstajajo vlagatelji, ki trdijo, da imajo zaslužek več kot 5000 EUR na dan. Vendar pa bi morali uporabniki za takšen donos vložiti velike vsote denarja. Novim uporabnikom svetujemo, naj začnejo z minimalnim pologom 250 GBP / 250 EUR in od tam trgujejo le s svojim dobičkom.

 • Kolikšna je pristojbina za odprtje novega računa?

Za odprtje novega računa Bitcoin Supersplit se ne zaračuna provizija. Je popolnoma brezplačen.

 • Ali je mogoče Bitcoinov po zaslužku umakniti iz sistema trgovanja?

Na žalost to ni mogoče. Programska oprema za trgovanje pretvori vaš zaslužek v lokalno valuto in vaš zaslužek se položi na bančni račun, povezan z vašim računom Bitcoin Supersplit.

 • Ali obstajajo alternativne platforme za kripto trgovanje?

Obstajajo podobne platforme za trgovanje, kot so Bitcoin Code, Bitcoin Revolution in Bitcoin Era, med drugimi zaupanja vrednimi platformami za trgovanje s kriptovalutami.

 • Ali lahko dosežem največjo mejo dobička?

Ne. Ni omejitev, koliko potenciala za zaslužek imate na Bitcoinu.

 • Je Bitcoin Supersplit piramidna shema?

Ne. Bitcoin Supersplit je večkrat nagrajena in globoko tehnična programska oprema, ki vam omogoča donosno trgovanje s kriptovalutami.

 • Koliko časa bom moral vložiti v to?

Priporočljivo je, da mora povprečen uporabnik vnesti vsaj 20 minut na dan na tej trgovalni platformi.

 • V katerih državah je na voljo Bitcoin Supersplit?

Bitcoin Supersplit je na voljo v več kot 150 državah in za vaše udobje obstaja več možnosti plačila. Z lahkoto lahko začnete zaslužiti donosnost svoje naložbe s skoraj povsod po svetu, če je zakonito uporabljati Bitcoin Supersplit v svoji državi

 • Ali je priporočljivo ves svoj denar vložiti v Bitcoin Supersplit?

Ne, nikoli ne vlagajte denarja, ki ga potrebujete ali si ga ne morete privoščiti, da izgubite, uporabljati morate le razpoložljivi dohodek. Trg kriptovalut je nestanoviten in časovno občutljiv, zato predstavlja visoko tveganje in visoko nagrado. Priporočamo, da začnete z majhnimi. Kot pri vsaki naložbi tudi tu obstajajo tveganja, vendar funkcija stop-loss ščiti potencialne vlagatelje pred velikimi izgubami.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me