BitQT Review: Ali je to prevara ali zakonitost?

Kaj je BitQT?

BitQT je sistem za trgovanje s kriptovalutami, ki je bil zasnovan za pomoč vlagateljem, ki še nikoli niso trgovali ali ustvarjali dobička na trgu kriptovalut. Programska oprema za trgovanje deluje z inteligentno tehnologijo, podprto s strojnim učenjem in umetno inteligenco. Ta inteligentna tehnologija lahko v sekundah skenira trg kriptovalut, finančni trg in svetovne finančne novice za trgovalne signale. Posodobi se tudi do drugega, tako da ste lahko prepričani, da posli, ki jih izvaja ta algoritem, temeljijo na dogodkih v realnem času in spremembah na trgu. Še en plus je, da je BitQT enostaven za uporabo in krmarjenje in je ena najboljših trgovskih platform, ki se uporablja na trgu kriptovalut.

Je zakonit BitQT?

Zavedamo se, da ste morda sumljivi glede trgovanja s tehnologijami, saj v spletu obstajajo številne prevare, ki marsikoga prevarajo, da izgubi denar. Naša ekipa je ugotovila, da je BitQT precej zanesljiv. Dejansko je BitQT sodeloval z reguliranimi in licenciranimi posredniki za kriptovalute, da bi zagotovil pravilno upravljanje vašega računa. Sistem BitQT poganja algoritem in veriga blokov. To pomeni, da je sistem decentraliziran in popolnoma pregleden. BitQT vam omogoča nadzor vašega računa. Kadar koli lahko vložite spor. 

Ne pozabite * Če trgovalni sistem sodeluje s tveganimi in prevaranimi posredniki na morju, je tveganje izgube veliko. Na srečo so uporabniki trgovalnega sistema BitQT licencirali in nadzorovali posrednike. 

Trgovanje na BitQT

Morda pričakujete izčrpen postopek registracije, saj veliko podobnih orodij za trgovanje običajno zahteva na tone dokumentov, vendar je postopek BitQT precej preprost. Tu so koraki za začetek trgovanja z BitQT:

 • Registracija

Registracija je zelo preprosta. Vse, kar morate storiti, je izpolniti spodnji obrazec in kmalu zatem vas bo kontaktiral namenski upravitelj računa.

 • Depozitna sredstva

Pred začetkom trgovanja v živo morate položiti varščino v višini 250 EUR. Ta polog v višini 250 EUR je tudi vaša prva naložba. Ni vam treba skrbeti za plačilo kotizacije, ker je registracija popolnoma brezplačna. 

 • Predstavitveni račun 

Preden začnete živeti, imate možnost raziskati demo račun, ki je v bistvu kopija platforme za trgovanje v živo. Pred začetkom trgovanja je krog brezplačne prakse in za uporabo te funkcije ne potrebujete resničnih sredstev.

 • Aktivirajte trgovino v živo

Ko položite depozit in raziščete demo račun, lahko nadaljujete s trgovanjem v živo. Skozi postopek vas bo vodil vaš posrednik ali upravitelj računa, toda BitQT je zelo uporabniku prijazen in če se seznanite z predstavitvenim računom, ne bi smeli imeti težav pri iskanju trgovinske platforme v živo.. 

 • Nadzirajte svoje posle

Čeprav je BitQT popolnoma avtomatiziran, priporočamo, da na svojem računu preživite vsaj 30 minut na dan, da boste seznanjeni s kakršnimi koli spremembami na trgu in lahko spremljate, kako uspešno trgujete. Vaš upravitelj računov vam bo pomagal nastaviti vaše trgovalne parametre in nastavitve.

Prednosti in slabosti uporabe BitQT

Zdelo se nam je, da je za vas pomembno, da poznate prednosti in slabosti uporabe sistema trgovanja BitQT, da boste lahko pravilno sprejeli odločitev o naložbah. 

Prednosti Slabosti
✔️ Prijava je brezplačna ❌ Morda bo potreben čas, preden boste našli ustrezen trgovalni signal
✔️ Hiter in enostaven postopek umika.
✔️ Odzivna podpora strankam.
✔️ Sistem je enostaven za uporabo.

Kaj morate vedeti, preden naložite 

Obstaja nekaj ključnih lastnosti, ki bi jih morali vedeti, preden naložite. Spodaj smo našteli:

 • Visoka donosnost 

Naša ekipa je ugotovila, da ima BitQT velik potencial za zaslužek. Če obiščete uradno spletno mesto BitQt, boste ugotovili, da je povprečna dnevna donosnost naložbe platforme približno 90%. Veliko je priporočil uporabnikov vlagateljev, ki so trdili, da že po nekaj tednih vlaganja zaslužijo ogromen zaslužek. 

 • Uporabniku prijazno

Naša ekipa je bila resnično navdušena nad tem, kako enostavno je uporabljati trgovalne sisteme BitQT. Prepričani smo, da se bodo novi uporabniki povsem prijetno znašli po platformi. 

 • Varnost sredstev

Ko se registrirate, vam ni treba skrbeti za varnost vašega računa, razen če ste malomarni in pustite svoj račun odprt ali nekomu sporočite svoje podatke. Trgovalni sistem BitQT je zaščiten s šifriranji, kar pomeni, da so vaši osebni podatki in podatki o računu varni.

 • Regulirani posredniki

BitQT uporablja regulirane posrednike, ki vam pomagajo pri upravljanju vašega računa in zagotavljajo, da vsaka trgovina poteka nemoteno. Po našem mnenju morate biti previdni pri trgovalnih orodjih, ki niso regulirana ali nadzorovana. Tovrstna orodja so ponavadi prevara.

 • Namenska podpora strankam

Skupina za podporo strankam deluje 24 ur, sedem dni v tednu, da vam pomaga pri morebitnih težavah na platformi. Nič ni boljšega od dobre ekipe za podporo strankam pri zagonu na trgu kriptovalut. 

Kako deluje BitQT?

BitQT uporabnikom ne zaračuna dostopa do programske opreme. Naša ekipa je ugotovila, da se sistem, namesto da bi uporabil naročninski model, osredotoča na veliko število poslov. Za začetek računa potrebujete le:

 • Registrirajte svoj račun 
 • Naložite začetni polog pri posredniku
 • Izberite nastavitve
 • Vklopite možnost samodejne trgovine
 • Spremljajte svoj račun vsaj 30 minut na dan

Po čem se BitQT razlikuje od svojih konkurentov

Ugotovili smo nekaj prednosti, s katerimi lahko uživate pri uporabi BitQT. Spodaj smo jih navedli

 • Stopnja uspešnosti BitQT je zelo visoka in glede na uradno spletno stran lahko uporabniki uživajo v stopnji uspešnosti med 88 in 90%. 
 • Postopek registracije je vsak dan preprost in enostaven. Ne potrebujete veliko dokumentacije. Za začetek morate zagotoviti le osnovne osebne podatke.
 • BitQT ima zelo impresivno funkcijo predstavitvenega računa, ki vam omogoča, da izveste več o sistemu, preden zanj porabite pravi denar. 
 • BitQT ima zelo hiter postopek umika. Ko izpolnite zahtevo za dvig, traja 24 ur, da se sredstva poravnajo na vašem računu. 

Ali lahko z BitQT zaslužite zajeten dobiček?

Glavni cilj katerega koli orodja za trgovanje je zagotoviti donosne možnosti trgovanja. Dejansko so algoritmi za trgovalnimi sistemi, kot je BitQT, namenjeni iskanju donosnih trgovalnih signalov na trgu kriptovalut. Kot pri vsaki naložbi obstaja vlagatelj, ki se mora zavedati pred trgovanjem. Običajno trgovalno orodje obljublja zelo nizka tveganja in visok donos bi moralo biti razlog za skrb. 

Tu je nekaj nasvetov za začetnike:

 1. Vedno ne pozabite dvigniti zaslužka. To vam bo pomagalo razlikovati med vašim naložbenim kapitalom in dejansko donosnostjo naložbe. Pomagal vam bo tudi pri upravljanju računa. 
 2. Ne glede na trgovalni sistem, ki ga izberete, vedno začnite z majhnimi. Začnite z minimalnim. Ko ustvarite prvi dobiček, lahko vedno vplačate več naložbenega kapitala, toda če začnete z majhnimi količinami, vas na začetku vaše poti varujejo pred velikimi izgubami. 
 3. Kot vsaka naložba bi tudi vi morali vložiti denar, ki si ga lahko privoščite, da ga izgubite. Trg kriptovalut je lahko zelo nestanoviten, zato raje investirajte svoj razpoložljivi dohodek namesto denarja, na katerega se zanašate. 
 4. Če ste začetnik, ali raziskujete, gledate video vadnice in poslušate, kaj govorijo drugi na trgu. Pričevanja uporabnikov so za nas pomembna in jih običajno iščemo med testiranjem trgovinskih sistemov. 

Znane osebnosti, ki jih zanimajo kriptovalute:

 • Gwyneth Paltrow – Gwyneth Paltrow se je leta 2017 pridružila zagonu denarnice Bitcoin Abra kot svetovalec med epizodo serije Apple, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – Leta 2016 je Mike Tyson v partnerstvu z Bitcoin Direct lansiral Bitcoin denarnico.
 • Snoop Dogg -Leta 2013 je Snoop tvitnil: “Moj naslednji zapis, ki je na voljo v bitcoin n, dostavljen v brezpilotnem letalu.” Leta 2017 je bil Snoop Dogg podarjen s 1.500 SparkleCOIN-ji podjetja v vrednosti približno 55.500 USD kot donacija za njegov mladinski nogometni program.
 • Ashton Kutcher – Vloženo v verigo športnih stav Unikrn skupaj z milijarderjem Markom Cubanom.
 • Jamie Foxx – Jamie Foxx je leta 2017 na twitterju potrdil borzo kriptovalut Cobinhood: »Veselim se sodelovanja v novem @cobinhood Token! Trgovanje z nič PROVIZIJO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Eden prvih podpornikov Bitcoina. V letu 2013 je tvitnila: prvi postapokaliptični zakon: suženjstvo v vseh oblikah je zdaj nezakonito, vključno z dolžniškim suženjstvom. #BITCOIN.
 • Mel B – Leta 2013 je Mel B napovedala, da bo sprejela plačila z Bitcoini za svoj novi singl. Rekla je: Všeč mi je, kako nova tehnologija olajša naše življenje, in zame je to vznemirljivo. Bitcoin združuje moje oboževalce po vsem svetu z uporabo ene valute. Lahko samo plačujejo z uporabo bitcoinov.
 • Drew Carey – Ko je tvitnil: Pravkar sem poskušal kupiti zajtrk w bitcoinov. Zavrnjeno. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – Leta 2017 je na svojem twitterju objavil svojo fotografijo z napisom: “Poraba bitcoinov ethereum in druge vrste kriptovalut na Beverly Hillu.”
 • Richard Branson Članek je bilo objavljeno, da je Richard Branson vložil 30 milijonov dolarjev v platformo za plačevanje s kriptovalutami BitPay.

BitQT Review: Naša razsodba!

Rezultat naše analize na platformi BitQT nas vodi v podporo trditvam, da je BitQT 100% zakonit in lahko novim in izkušenim trgovcem pomaga pri ustvarjanju pasivnega dohodka in povečanju njihovega bogastva. Trdi se, da lahko nov uporabnik vsak teden zasluži med 200 in 1000 EUR. To je popolnoma odvisno od tega, koliko denarja uporabnik vlaga in neprestano vlaga.

Ugotovili smo dovolj pregledov in raziskav, ki kažejo, da je BitQT zanesljiv in ustrezen za nadaljnje razmisleke o naložbah. BitQT je na voljo uporabnikom v več kot 150 državah.

Pogosta vprašanja

 • Kaj je BitQT?

BitQT je avtomatizirana programska oprema za trgovanje, programirana za prepoznavanje priložnosti trga kriptovalut za uporabnike, ki jih zanima začetek trgovanja.

 • Ali je donosno vlagati v BitQT?

Obstajajo vlagatelji, ki trdijo, da imajo zaslužek več kot 5000 EUR na dan. Vendar pa bi morali uporabniki za takšen donos vložiti velike vsote denarja. Novim uporabnikom svetujemo, naj začnejo z minimalnim pologom 250 GBP / 250 EUR in od tam trgujejo le s svojim dobičkom.

 • Kolikšna je pristojbina za odprtje novega računa?

Za odprtje novega računa BitQT se ne zaračuna provizija. Je popolnoma brezplačen.

 • Ali je mogoče Bitcoine umakniti iz sistema trgovanja po zaslužku dobička?

Na žalost to ni mogoče. Programska oprema za trgovanje pretvori vaš zaslužek v lokalno valuto, vaš zaslužek pa se položi na bančni račun, povezan z vašim BitQT računom.

 • Ali obstajajo alternativne platforme za kripto trgovanje?

Obstajajo podobne platforme za trgovanje, kot so Bitcoin Code, Bitcoin Revolution in Bitcoin Era, med drugimi zaupanja vrednimi platformami za trgovanje s kriptovalutami.

 • Ali lahko dosežem največjo mejo dobička?

Ne. Ni omejitev, koliko potenciala za zaslužek imate na Bitcoinu.

 • Koliko časa bom moral vložiti v to?

Priporočljivo je, da mora povprečen uporabnik vnesti vsaj 20 minut na dan na tej trgovalni platformi.

 • V katerih državah je BitQT na voljo?

BitQT je na voljo v več kot 150 državah in za vaše udobje obstaja več možnosti plačila. Donosnost naložbe lahko preprosto začnete zaslužiti praktično od koder koli po svetu, če je zakonito uporabljati BitQT v svoji državi

 • Ali je priporočljivo ves svoj denar vložiti v BitQT?

Ne, nikoli ne vlagajte denarja, ki ga potrebujete ali si ga ne morete privoščiti, da izgubite, uporabljati morate le razpoložljivi dohodek. Trg kriptovalut je nestanoviten in časovno občutljiv, zato predstavlja visoko tveganje in visoko nagrado. Priporočamo, da začnete z majhnimi. Kot pri vsaki naložbi tudi tu obstajajo tveganja, vendar funkcija stop-loss ščiti potencialne vlagatelje pred velikimi izgubami.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me