Najboljša podjetja za kripto in bitcoin posojila

Bitcoin posojila postajajo priljubljena med kripto vlagatelji, ki iščejo likvidnost, ne da bi morali prodati kripto.

Uporaba kripto kot zavarovanje je odličen način, da kupite hišo, financirate podjetje ali odplačate dolgove. Poleg tega so lahko izposoje kriptoposojila davčne ugodnosti. V nasprotju s prodajo kripto posojila, zavarovanega s kripto ali bitcoinom, ne sprožijo davčnega dogodka na kapitalski dobiček in vam prihranijo glavobol pri kripto davki. Podjetja, ki ponujajo kripto in bitcoin posojila, se pojavljajo povsod, da bi tovrstne storitve ponudila vlagateljem. Ta članek razčlenjuje najboljše od teh kripto posojilodajalcev.

Posojilo Bitcoin

BlockFi

S sedežem v New Jerseyju, BlockFi imetnikom kriptovalut ponuja finančne izdelke, da s svojimi digitalnimi sredstvi storijo več. Podjetje strankam po vsem svetu, vključno s 47 ameriškimi zveznimi državami, nudi račune za zaslužek in nizkocenovna posojila v USD, ki jih podpira kripto. BlockFi ima impresiven seznam vlagateljev, med njimi Galaxy Digital, Susquehanna, Akuna Capital, Fidelity, Recruit Strategic Partners, Coinbase Ventures, CMT Digital, SoFi, ConsenSys Ventures in Morgan Creek Digital.

Če želite dobiti posojilo, bodisi postavite Bitcoin, Litecoin ali Ethereum kot zavarovanje. Podjetje trenutno ponuja do 50% razmerja med posojilom in vrednostjo (LTV) na vašem kripto.

To pomeni, da bi morali najeti posojilo v višini 25.000 USD, za zavarovanje bi morali vložiti približno 10,06 BTC (trenutno je v času pisanja te knjige približno 50.000 USD). Obrestne mere se začnejo pri 4,5% z 12-mesečnim trajanjem posojila.

posojilo bitcoin

Nevezani kapital

S sedežem iz Austina, TX, Nevezani kapital je še en ponudnik kripto in bitcoin posojil. Podjetje sledi hitrem postopku v treh korakih za pridobitev posojila. Z enostavnim postopkom lahko v enem dnevu odobrijo do 1.000.000 USD kripto posojil.

Unchained ima edinstven pristop k skrbništvu in zavarovanju vašega posojila. Z razvojem modela shranjevanja z več podpisi odpravijo model odpovedi kripto skrbništva.

Trije neodvisni imetniki ključev sodelujejo pri zaščiti zavarovanja s premoženjem, ki se nato shrani na naslove z več podpisi, za kar so potrebni ključi 2 od 3. Te ključe imate vi (posojilojemalec), Unchained in neodvisni agent ključa. Nobena oseba ali organizacija ni ena sama točka neuspeha. Ta pameten varnostni element je velika vrednost za Unchained.

Sorodno: Spoznajte davčne posledice Crypto posojila, DeFi in Margin Trading

posojila za bitcoin

Posojanje soli

S sedežem iz Denverja, CO, Posojanje soli je še ena priljubljena platforma za najemanje kripto in bitcoin posojil. Trdi, da je prvotno posojilo, zavarovano z verigami verig, ponuja posojila v Bitcoinu, Litecoinu in Ethereumu tudi v razmerju LTV 50%.

Podjetje širi svoja posojila po ZDA in v države, kot so Bermuda, Brazilija, Hongkong, Švica, ZAE in Vietnam, da ljudem in podjetjem omogoča dostop do finančne svobode, ki jo omogoča dostop do fiat valute prek blockchain sredstev..

Salt omogoča tudi spremljanje vašega edinstvenega računa v skoraj realnem času in zagotavlja določena jamstva, da so vaša sredstva na voljo za vas, kadar koli jih potrebujete..

Kriptoposojilo SpectroCoin

SpectroCoin

S sedežem v Litvi, SpectroCoin je najboljša izbira med evropskimi kriptoposredniškimi posredniki od leta 2013. Podjetje je pred kratkim uvedlo storitev posojila s kriptozavarovanjem in ponuja enega najnižjih najnižjih cen na trgu s samo 25 EUR, vendar lahko izda posojila do 1 milijona EUR. Poleg tega ima SpectroCoin možnost izdati posojilo z vodilnim razmerjem 75% LTV na trgu.

Podjetje podpira valute BTC, ETH, XEM in DASH. Stranke lahko dvigujejo in odplačujejo posojila v večjih kriptovalutah in evrih.

Poleg posojil, zavarovanih s kripto, družba svojim strankam ponuja tudi denarnico, storitev izmenjave kripto-fiat, debetne kartice in namenske IBAN-ove..

kripto posojila

Nexo

Sedež v Švici, Nexo je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev kripto posojil. Nexo uporabnikom omogoča takojšnjo kreditno linijo, ko v svojo denarnico Nexo položijo bitcoin in kripto.

Podjetje ponuja posojila v številnih ali kriptovalutah, vključno z Bitcoin, Ethereum, XRP, BNB in ​​Litecoin.

The postopek v štirih korakih za pridobitev posojila od Nexo vključuje nalaganje kriptovalut v varno denarnico Nexo in nato takojšen dostop do posojila, kreditna preverjanja niso potrebna. Denarnica je popolnoma zavarovana in vam omogoča izposojo v več kot 45 različnih valutah FIAT po vsem svetu.

Nexo poleg posojil ponuja tudi obrestovalne račune in druge finančne storitve z uporabo vaše kriptovalute. Družba je danes že izdala več kot milijardo dolarjev kripto posojil.

posojila za bitcoin

Crypto davčna programska oprema

Ali uporabljate kripto in bitcoin posojila za prihranek pri davkih? Izposojanje pri kriptovaluti ne sproži a obdavčljivi dogodek. Prejemanje plačil obresti pa je lahko in poročanje o davkih za vse vaše transakcije s kriptovalutami je lahko izziv. Lahko samodejno izračunate in prijavite svojo obveznost kripto davka z uporabo programske opreme za kripto davke, kot je CryptoTrader.Tax.

kripto posojila

CryptoTrader.Davek je vodilna platforma za pripravo davkov na kriptovalute, ki jo uporablja več deset tisoč navdušencev nad kripto valutami za ravnanje s svojimi kripto davki. Preprosto naložite svojo zgodovino kripto transakcij na platformo in samodejno ustvarite potrebne kripto davčna poročila. Ta poročila lahko oddate svojemu davčni strokovnjak ali jih naložite v programsko opremo za prijavo davkov, kot je TurboTax ali TaxAct.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me