Najboljša strojna denarnica za Bitcoin in kriptovalute [2020]

Zapomnite si to jasno in jasno:

Vaše kriptovalute so tako varne kot vaša kripto denarnica.

Kljub temu sklepamo kompromise pri pridobivanju denarnice za strojno opremo za kriptovalute.

A naj še ponovim.

Pogosto slišimo, da je bila ta najboljša izmenjava Bitcoinov ali tista kripto borza vdrta, vendar se vseeno ne učimo na svojih napakah.

Še vedno zaupamo vgrajenim spletnim denarnicam teh borz in se včasih preveč zanašamo tudi na mobilne ali namizne denarnice, tako da nanje shranjujemo velike količine kriptovalut.

Toda to je lahko usodno.

Če za svoj BTC ne izberete zanesljive strojne denarnice & najboljše kriptovalute, podobne Bitcoinom, ni ravno daleč dan, ko boste izgubili ves svoj kripto kapital ta bogati človek, ki je ob vdoru v mobilno denarnico izgubil 24 milijonov dolarjev.

Poleg tega se ne smete zanašati na katero koli ali na vse strojne denarnice za kriptovalute, ker niso vse enake. Tu je nekaj meril, po katerih radi skeniramo izbire denarnice v strojni opremi:

  • Ekipa: Moral bi imeti dober razvoj & marketinška ekipa
  • Enostavnost uporabe: Denarnica mora imeti enostaven uporabniški vmesnik & UX.
  • Kompatibilnost: Moral bi biti združljiv & dostopna v različnih operacijskih sistemih
  • Varnost: Moral bi biti brezkompromisen glede varnostnih standardov
  • Skupnost: Imeti mora aktivno skupnost uporabnikov

Glede na ta merila imamo za vas naslednje predloge, če iščete dobro in robustno strojno denarnico za svoje kriptovalute, kot sta Bitcoin ali Ethereum.

Primerjava denarnice strojne opreme Bitcoin Naše ocene
Ledger Nano X 9,5 / 10
Ledger Nano S 9/10
Trezor Model T 8,5 / 10
Ellipal Cold Wallet 9/10
Trezor One 7/10

Primerjava denarnice strojne opreme Bitcoin leta 2020

Ne tvegajte svojih Cryptos! Izberite katero koli od teh najboljših denarnic za strojno opremo za varno shranjevanje Bitcoinov in drugih kriptovalut v letu 2020 in pozneje:

# 1. Ledger Nano X

Iščete več možnosti, ki jih boste uporabili kot najbolj varno Bitcoin denarnico?

Pokrili smo vas z drugo denarnico strojne opreme, znano kot Ledger Nano X. Ledger denarnica je izdelek podjetja Ledger (vodilno podjetje na svetu pri zaščiti kripto sredstev) in ima sedež iz Pariza v Franciji..

Ledger inovativne denarnice za strojno opremo za kriptovalute uvaja od leta 2014, ko je predstavil svoj prvi izdelek Ledger Nano denarnico. Toda zdaj je leto 2020 in svojo denarnico strojne opreme so prenovili v Ledger X.

Ledger Nano X je najsodobnejša naprava za zaščito vaših kriptovalut na strojni napravi, ki je videti kot pogon USB. Glede fizične zasnove ima Ledger X dva stranska gumba in OLED zaslon za nadzor vaše naprave.

S svojimi transakcijami lahko enostavno upravljate iz pametnega telefona ali računalnika z njihovo aplikacijo Ledger Live, ki je na voljo tako za mobilne kot namizne naprave.

Postaja boljše:

Vaša denarnica za to strojno opremo podpira Bluetooth in omogoča šifriranje od konca do konca za dodatno varnost med transakcijami prek mobilnega telefona ali namizja.

Čeprav nekateri menijo, da Bluetooth ni najboljša lastnost za varnost sredstev, ne vidim težav pri uporabi, če jo uporabljamo varno. Če želite različico istega Nano S, ki ni Bluetooth, vam lahko pomaga.

Nazadnje, varnostno kopiranje 12- ali 24-besednega obnovitvenega semena je zelo enostavno z uporabo naprave Ledger Nano X in ga je treba opraviti v času same inicializacije naprave.

To seme lahko ustvari zasebni ključ za vsak javni naslov za vse shranjene valute, saj je Nano X tudi HD denarnica.

To denarnico uporabljam že nekaj časa in lahko rečem, da je to ena najbolj intuitivnih strojnih denarnic, ki ponuja potrebno varnost, ki je ne bi imeli na centraliziranih borzah ali denarnicah s programsko opremo, kjer trenutno hranite kovance..

PS: Vedno kupujte Ledger Nano X na tej uradni spletni strani, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, poročajo, da so napačni, kar je ogrozilo sredstva uporabnikov.

Kupite Ledger Nano X zdaj

# 2. Ledger Nano S

Katera je najbolj priljubljena Bitcoin denarnica na trgu?

To mora biti zagotovo strojna denarnica Ledger Nano S.

Ledger Nano S je izdelek istega podjetja, ki je lansiralo Ledger Nano X. Podjetje seveda od leta 2014 izvaja inovacije in ima izkušnje z izdelavo denarnic za kripto strojno opremo..

Ledger Nano S je predhodnica naprave Ledger Nano X, vendar je bila na vrhuncu najbolj prodajana denarnica za strojno opremo za kriptovalute v industriji.

Do zdaj je milijone strank uporabljalo Ledger Nano S, ker zagotavlja neprimerljivo varnost v primerjavi s katerim koli drugim načinom shranjevanja. (Preberite našo podrobno primerjavo Ledger Nano X in Ledger Nano S)

Tudi jaz že skoraj leto dni uporabljam Ledger Nano S in Trezor Model T in lahko mirno rečem, da se te naprave po zmogljivosti tekmujejo za skoraj vrat do vratu.

Vendar pa je cena na Ledger Nano S od zdaj nekoliko nižja, tako da, če ste nekdo, ki želi v denarnico strojne opreme za kriptovalute vložiti manj kot 100 USD, ne bi smeli iskati dlje od Ledger Nano S.

Na voljo so vse potrebne funkcije, kot so varnostno kopiranje obnovitvenega semena, koda PIN, dva stranska gumba, zaslon OLED in namizje & mobilna aplikacija itd. za varno upravljanje kriptovalut.

Plus Nano S lahko shranjuje in upravlja 1000+ kriptokovancev in žetonov, vendar ne morete hkrati uporabljati vseh valut prek Ledger Live, medtem ko Ledger X zagotavlja večjo prilagodljivost. Torej, če želite uporabiti več valut hkrati, hkrati morate preveriti strojne denarnice Ledger X.

Nazadnje, kadar koli govorite o najboljših strojnih denarnicah v proračunu, si ne morete privoščiti, da bi zamudili Nano S, ker je to denarnica, ki je strojne denarnice prinesla v ospredje. Zlahka je najboljša Bitcoin denarnica za shranjevanje zasebnega ključa vseh javnih naslovov v enem posnetku.

PS: Vedno kupujte Ledger Nano S na tej uradni spletni strani, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, poročajo, da so napačni, kar je ogrozilo uporabnikova sredstva.

Kupite Ledger Nano S zdaj

# 3. Trezor Model T

Trezor Bitcoin denarnica je najvarnejša Bitcoin denarnica, ki jo boste še našli na trgu.

Razvil ga je SatoshiLabs, češko podjetje s sedežem v Češki republiki, ki je uvedlo uho Bitcoin strojne denarnice. SatoshiLabs je leta 2013 začel izdelovati nekatere najboljše strojne denarnice za Bitcoin in druge kriptovalute in od takrat nadaljuje s svojimi inovacijami.

V skladu s tem je Trezor Model T naslednja generacija denarnice za kriptovalute in Bitcoin, skrbno zasnovana tako, da deluje kot digitalni sef za vaša digitalna sredstva.

Med uporabo modela Trezor Model T vaš zasebni ključ nikoli ne zapusti vaše naprave in lahko dostopate do interaktivnega uporabniškega vmesnika za namizje, da prevzamete popoln nadzor nad svojimi kriptovalutami.

Varnostno kopiranje zasebnih ključev s programom Trezor Model T je še enostavnejše, saj morate samo varnostno kopirati 12 ali 18-besedno obnovitveno seme. Prav tako lahko na modelu Trezor Model T nastavite mnemonično geslo, da zagotovite dodatno plast varnosti za svoja sredstva.

Trezor Model T ima samo en čip ali en mikrokrmilnik za generiranje in shranjevanje zasebnih ključev. Ta čip je temeljito pregledan in na splošno velja za varnejše od varnih elementov, ki so zaprti in niso v veliki meri recenzirani.

Nazadnje Trezor Model T od zdaj podpira več kot 1000+ kriptovalut in žetonov ERC20, vključno z Bitcoinom, in je lahka naprava, podobna USB-u, ki jo uporabljajo milijoni kriptovalut HODLerjev, ki resno skrbijo za varnost svojih kriptovalut..

PS: Vedno kupujte Trezor Model T na tej uradni spletni strani, poročali so, da so nakupi, opravljeni prek drugih virov, kot je Amazon, napačni, kar je ogrozilo sredstva uporabnikov.

Kupite Trezor Model T zdaj

# 4. Denarnica Ellipal Titan

Strojna denarnica Ellipal Titan je še ena denarnica, ki si jo želite ogledati v 21. stoletju za varovanje svojih kripto sredstev.

Denarnica Ellipal, ustanovljena leta 2018, s sedežem v Hongkongu, je za vse postajala vse bolj priljubljena izbira hladilnikov svojih kriptovalut..

Za dodatno varnost je Ellipal Titan 100% zračen, brez funkcij Bluetooth ali USB. Namesto tega uporabljajo popolno integracijo kode QR, kar je po mojem mnenju najboljši način, saj je odporna na kakršen koli omrežni napad.

Na konstrukcijski strani gre za popolnoma zaprto kovinsko ohišje IP65, ki preprečuje nedovoljeno poseganje, zato ga napadalec težko fizično napade, a tudi če se nekako odpre, bo poškodovan in napadalcu ne bo koristil..

Na sprednji strani uporabniškega vmesnika je enostaven za uporabo in upravljanje z velikim zaslonom na dotik, skupaj z mobilno podporo za kripto uporabnike, ki ga uporabljajo kjer koli na poti.

Od zdaj Ellipal podpira 34 blockchain sredstev, vključno s priljubljenimi sredstvi, kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin itd., Kjer nadzorujete vsa sredstva in transakcije z 12-besedno mnemoteko.

Kupite denarnico Ellipal Titan zdaj

# 5. CoolWallet S

CoolWallet S je najpreprostejša denarnica za strojno opremo za kriptovalute, ki je na voljo na trgu, in je primerno poimenovana kot denarnica za kriptovalute na poti.

CoolWallet S je strojna denarnica v velikosti kreditne kartice za vaše Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Bitcoin Cash in ERC20 Tokens itd..

Ker ni podoben drugim Bitcoin denarnicam, ki so običajno naprave tipa USB, CoolWallet S odpira priložnost za neposredno integracijo z mobilnimi napravami.

Ta denarnica strojne opreme se enostavno poveže z aplikacijo CoolWallet na vašem mobilnem telefonu, da vam omogoči nemoteno izkušnjo uporabe vaših kriptovalut v mobilni napravi, ne da bi pri tem ogrozila varnost vaših zasebnih ključev.

Tako kot druge denarnice strojne opreme tudi CoolWallet S omogoča varnostno kopiranje obnovitvenega semena in je zanesljiv izdelek več kot 150.000 strank po vsem svetu..

Nazadnje gre za plačljivo napravo s funkcijo polnjenja kontaktov, ki traja dve uri, dokler ni popolnoma napolnjena. Zaradi tega je najnaprednejša, pa tudi najbolj kul strojna denarnica, ki je trenutno na voljo na trgu, in celo Bobby Lee, kripto pionir, s tem tudi sekundira:

Kupite CoolWallet S zdaj

# 5. Trezor One (denarnica za strojno opremo Trezor)

Trezor One je prvi vodilni izdelek podjetja SatoshisLab, ki je bil začetnik obdobja strojnih denarnic. Ta denarnica je znana tudi kot strojna denarnica Trezor.

Seveda je predhodnik modela Trezor Model T manj funkcij, vendar je še vedno uporaben in zagotavlja dostojno varnost vašim kriptoasetom..

Kljub temu je vsak dan boljši od katere koli vgrajene denarnice za prenos ali izmenjavo, ki jo morda uporabljate zdaj. Torej, če ste nekdo, ki ima zdaj malo proračuna in še vedno želi zavarovati svoje kriptovalute, kot so BTC, ETH, LTC itd., Morate vsekakor kupiti to Trezorjevo denarnico.

Tako kot druge denarnice tudi vam Trezor One omogoča varnostno kopiranje obnovljivih semenskih besed in vedno nadzor nad svojimi zasebnimi ključi.

Ta Trezor je naprava USB 2.0, združljiva z operacijskim sistemom Windows, Linux in macOS (10,8 ali novejša različica), in vas ščiti pred programiranjem, kot so vektorji napadov.

PS: Vedno kupujte Trezor One s tega uradnega spletnega mesta, za nakupe, opravljene prek drugih virov, kot je Amazon, poročajo, da so napačni, kar je ogrozilo uporabnikova sredstva.

Kupite Trezor One zdaj

Katere so najboljše strojne denarnice za Bitcoin & Altcoins?

Vem, da ste nekateri še vedno zmedeni, katero denarnico strojne opreme za kriptovalute izbrati. Vendar ne bi smeli, ker nismo našteli dolgega seznama denarnic, kot so druga spletna mesta, da bi vas namerno zmedli.

Vseh šest denarnic, ki smo jih našteli, je najboljših v poslu in od teh šest denarnic uporabljamo pet denarnic, če pa želite od nas posamezna priporočila, ne glejte dlje kot Ledger Nano X ali Ledger Nano S.

Predlagamo vam, da imate obe denarnici za popestritev glede varnosti svojih sredstev. V prihodnosti bi lahko bili ti dve denarnici na nek način interoperabilni, kdo ve !!

Nekaj ​​pogostih vprašanj v zvezi s strojno denarnico …

Katera je najboljša denarnica za strojno opremo za kriptovalute?

Težko je odgovoriti, vendar po mojem mnenju Ledger Nano X & Ledger Nano S so najboljša denarnica za strojno opremo za kriptovalute in kot nalašč za vse, ki želite mobilne in enostavne denarnice za strojno opremo.

Tudi tam bom ocenil denarnico Trezor, ker je odprtokodna in veliko bolj recenzirana kot druga naprava Bitcoin.

Torej bi morali imeti vsaj eno od teh denarnic za strojno opremo, če imate vsaj malo prepričanja v potencial kriptovalut, ker nihče ne ve, katera kriptovaluta postane naslednja, ki jo močno ceni.

Plus 1000+ podprtih kovancev in žetonov je mogoče shraniti in upravljati z eno samo strojno napravo, zakaj potem ne bi vlagali vanje za zaščito celotnega kripto portfelja.

Katera je najboljša in najvarnejša Bitcoin denarnica?

Če želite samo shraniti Bitcoin, potem je nedvomno najboljša denarnica strojne opreme za Bitcoin denarnica Ledger Nano Xand Trezor. Izberete lahko katero koli od teh, saj sta oba stroškovno učinkovita in vam zagotovita dovolj miru za varnost vaših kovancev, saj so to najboljše možnosti hladilnega prostora, ki so na voljo na trgu.

Na ta način so zasebni ključi vaših bitcoinov in drugih kriptovalut vedno brez povezave v varni napravi, v katero je skoraj nemogoče posegati, razen če naredite nekaj hudo narobe.

Če vprašate mene, uporabljam tri denarnice strojne opreme, tj. Nano X, Nano S in Model T. Tri denarnice, ker ne zaupam nobeni programski denarnici in želim diverzificirati svoje kripto kovance tudi na ravni denarnice..

Katera je najboljša denarnica za strojno opremo kriptovalut za valovanje?

Ledger Nano X je najboljša strojna denarnica za kriptovalute za valovanje, saj je bila prva denarnica, ki je med pošiljanjem in prejemanjem Ripple kovancev rešila vprašanje Ripplejeve oznake.

To nikakor ni lahka naloga, poleg tega ima Ledger Nano X najboljšo podporo za Bitcoin kot tudi podporo za 1000+ drugih podprtih kovancev. Z Nano X dobite tudi funkcijo Bluetooth, ki olajša brezžično uporabo tudi na mobilnih napravah

Kako deluje strojna denarnica?

Ledger SAS, ki je pionirsko podjetje pri izdelavi nekaterih najboljših rešitev za denarnice strojne opreme za varnost kriptokovancev, uporablja arhitekturo dvojnega čipa v eni sami napravi, tj. Ledger X in Ledger S. Imate MCU za splošno uporabo in drugo varno element MCU (SE MCU).

Varni element je v glavnem odgovoren za varnost vaših semenskih / zasebnih ključev, drugi MCU pa služi kot abstrakcijski sloj za lažjo komunikacijo med SE in uporabnikovim pametnim telefonom / namizjem.

Znotraj teh MCU-jev je operacijski sistem BOLOS, ki je lastniški sistem Ledger SAS, in ta del ni temeljito recenziran, ker ni odprtokoden.

Toda s temi omejitvami tudi denarnice strojne opreme Ledger ni mogoče zlahka vdreti, razen če ima nekdo fizični dostop do vaše naprave in ne pozna vaše kode PIN. V nasprotnem primeru ni mogoče vdreti.

Po drugi strani:

Trezor Model T & Trezor One ima samo en čip ali en mikrokrmilnik za generiranje in shranjevanje zasebnih ključev na svojih denarnicah strojne opreme.

Je strojna denarnica potrebna?

Ker v življenju nič ni obvezno, če se tako odločite, podobno, če nimate velike količine kriptovalut ali če niste resni glede varnosti svojih kriptokovancev, verjetno denarnice strojne opreme niso za vas.

Če imate v eksperimentalne namene majhne zneske valut in ne verjamete, da se bodo zvišale, je bolje, da imate denarnice s programsko opremo.

Toda nekatere najboljše denarnice za Bitcoin so denarnice za strojno opremo, zato, če ste dolgoročni igralec, priporočamo, da dobite vsaj eno od zgoraj navedenih denarnic za strojno opremo.

Zaključek: Best Crypto Hardware Wallet

To je vse od nas v tem podrobnem priročniku o najboljših denarnicah strojne opreme za kriptovalute, ki jih lahko uporabite za shranjevanje Bitcoinov in altcoinov.

Na koncu bi rad rekel, da ne bodite varčni.

Dolgo ste prišli. Spoznali ste Bitcoin in kriptovalute. Raziskali ste in nato v te valute investirali preveč dostojno.

Zakaj bi torej zdaj sklepali kompromise, ko jih bomo čim bolj varno hranili. Če izgubite svoje kovance, kakšen smisel imate, če ste se sploh učili in iskali, da bi vlagali vanje?

Premisli o tem.

Pridobite si najboljšo denarnico za strojno opremo Bitcoin, če imate BTC in če imate tudi druge valute, MORATE dobiti najboljšo strojno denarnico ne glede na to, če zapravite nekaj dolarjev več

Zdaj nam povejte: Katera denarnica je po vašem mnenju najboljša? Ali uporabljate katero od teh denarnic? Katero denarnico nameravate kupiti za zaščito svojih kriptovalut?

Povejte nam v spodnjih komentarjih in ne odlašajte z vprašanji, čakamo na vaše mnenje &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me