Napovedovanje cen Tezos 2021-2025 | Bi lahko XTZ dosegel 100 USD?

Če se lovite napovedi Tezos za obdobje 2021–2025 in želite odgovore na zgornja vprašanja, ste na pravem mestu. Z vami bomo delili vse najboljše napovedi cen Tezos za leto 2021 zgoraj in pozneje. Analizirali bomo pretekle cene za Tezos (XTZ) in ugotovili, kaj strokovnjaki pravijo o njeni prihodnji uspešnosti. Začnimo!

Izvor in pregled Tezosa (XTZ):

Leta 2017, Tezos je bil prvotno uveden ob Začetna ponudba kovancev (ICO). Zagon je minil zelo dobro in z začetno naložbo okoli 232 milijonov dolarjev podrl neverjeten rekord. Od takrat se mnogi vlagatelji in trgovci zaradi nedavne uspešnosti umikajo vlaganju vanj. Za zdaj kaže, da se mize obračajo, saj je Tezos začel kazati rast. Ta rast kripto analitikom pušča, da ugotovijo, do kakšnih naložbenih možnosti lahko vodijo ta digitalna sredstva.

XTZ uporablja model upravljanja na verigi. Ker gre za pametno pogodbeno platformo, to XTZ ločuje od drugih Cryptos. Tezos je kripto krila tretje generacije in njegovi razvijalci so se prekleto trudili, da bi se izognili pastem starejših kriptovalut, kot sta Bitcoin in Ethereum. Izvorni žeton Tezosa je XTZ, postopek rudarjenja XTZ pa se imenuje “peka”.

Zaslužite s Coinbase: kaj je Tezos? (Lekcija 1 od 3)

Analiza pretekle cene Tezos (XTZ):

Preden se potopimo v prihodnje napovedi, kako se bo kovanec obnašal v naslednjih petih letih, vzemimo tobogan, da preučimo cena XTZ po zagonu. Kovanec naj bi bil lansiran po uspešnem lansiranju v ICO. Toda v ZDA je bilo nekaj pravnih varnostnih težav, ki so ovirale začetek. Nekaj ​​časa je trajalo, da smo rešili vprašanja. Fundacija je za reševanje vseh pravnih vprašanj najela enega najboljših revizorjev iz PwC.

XTZ se je nekako začel konec leta 2018 in izdal svoj mainnet. Cena žetona v času ICO je bila približno 0,47 USD. Depozit pri vložku se je sprva zmanjšal, omejitev plina pa povečala. Na srečo so se cene Tezosa začele videti obetavno in nekako je kovanec z 0,4 dolarja spet dosegel svoj položaj na 1,08 dolarja. Včasih je bila najvišja zabeležena cena XTZ okoli 12,19 USD. Takrat so vse kriptovalute naraščale v največjem teku v zgodovini kriptovalut.

  1. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?
  2. Napovedovanje cen dogecoinov 2021-2025 | Ali lahko DOGE kdaj doseže $ 1?
  3. Napoved cene Litecoin 2021-2025

Napovedi prihodnjih cen Tezos

Nobenega varnega načina za prihodnost ni in niti kristalne kroglice ne delujejo. A analitiki in trgovci z matematičnim algoritmom napovedujejo prihodnje napovedi cen kriptovalut tako za kratkoročne kot dolgoročne naložbe. Te algoritme lahko uporabimo za odločitev, ali se določen žeton, kot je Tezos, zdi obetavna naložba v prihodnost ali ne. Če pogledamo kratkoročno naložbo, se bodo cene zvišale.

Tezos naj bi po koncu leta prešel v popolno fazo sprememb. Cene naj bi se povišale pozneje februarja in končale leta 2021 okoli 4,82 USD, kot lahko vidite zgoraj na grafikonu. Kar zadeva dolgoročne naložbe, bi morale preseči najvišjo vrednost vseh časov.

Če smo nekoliko optimistični, pričakujemo, da bo cena dosegla celo 10,0 USD. Ampak vse je odvisno od trga in Bull Run-a, če se bo to zgodilo v naslednjih dveh do treh letih.

Tezos Price Napoved 2021

Tezos je v septembru in oktobru preživel fazo nizkega padca. Kumulativni odstotek padca je bil okoli 16%. Trenutna cena 1 Teza (XTZ) je 2,4040 USD. Pričakuje se, da bo cena povrnjena v začetku leta 2021. Kar bi pomenilo, da se lahko cena dvigne na približno 3.025 USD, kar je 30-80% več kot je trenutno.

Tezos Price Napoved 2022

Ocene cen za Tezos pravijo, da bi lahko kovanec presegel svoj rekord do sredine leta 2021. In do konca leta bi XTZ lahko znašal približno 6,10 USD, kar je za 134% več kot je trenutno.

Tezos Price Napoved 2025

Napovedi za pet let se zaenkrat zdijo grobe, saj so Cryptos spremenljivi in ​​lahko sprejmemo kakršno koli odločitev, ali se bodo odzvali v naslednjih minutah. Toda XTZ bi moral vzleteti do konca leta 2025. Cena bo približno 24,06 USD. To pomeni, da se je trenutna cena zvišala za več kot 825 odstotkov.

Tezosova napoved cen za leti 2021 in 2023 s strani TradingBeasts

Pričakovana najnižja cena Tezosa do tradingbeas naj bi konec leta 2021 znašal skoraj 1,5178 ameriških dolarjev. XTZ je močna dolgoročna naložba v kriptovalute. Pričakovana cena Tezosa naj bi do leta 2020-2021 znašala 1,58 USD. Vir meni, da se pričakuje, da do padca cen ne bo prišlo. Cena bo leta 2023 znašala 9,01 USD.

DigitalCoinPrice Tezos (XTZ) Napovedovanje cen za leti 2024 in 2025

Stopnja Tezos se bo zagotovo dvignila glede na DigitalCoinPrice. Donosno je vlagati v Tezos. Stopnja kovancev bo do leta 2024 znašala do 4,01 USD. V prihodnosti cena XTZ ne bo večja. Sredstvo bo leta 2025 vredno 5,28 USD.

Bi razmislili o nakupu Tezosa (XTZ)?

Tu je nekaj ključnih točk, ki jih je vredno, če boste vlagali v Tezos.

  • TradingBeasts ne misli, da se bo tržna cena Tezosa (XTZ) približala 3 USD.
  • Leta 2020 nekateri analitiki začasnih bitcoinov mislijo, da bo končna cena Tezosa približno 11.657 USD precej višja od tiste, ki smo jo napovedali zgoraj.
  • Po drugi strani pa Cryptocoinsociety.com kaj šele misli, da bo Tezos (XTZ) zaključil leto 2025 v vrednosti 20 USD.
  • Da ne pozabimo, Tezos stoji na 19. mestu glede tržne kapitalizacije.

Kako kupiti Tezos (XTZ)

Številne borze so vredne zaupanja. Registrirajte račun na eni od borz. Omogočite preverjanje pristnosti 2FAC in izberite način nakazila. Za izvedbo plačila morate potrditi svojo identiteto. Včasih traja manj kot dve minuti, da odobrite račun. Po odobritvi izberite kripto, ki ga želite kupiti, in potrdite nakup. Poskrbite, da boste še enkrat preverili podrobnosti transakcije, saj ne želite izgubiti zneska.

Pogosta vprašanja o napovedovanju cen Tezos

Se Tezos splača kupiti?

Na to vprašanje ni natančnega odgovora. Dolgoročna strategija vlaganja v Tezos se zdi obetavna. Razvoj cen in napovedi pravijo, da bodo grafi od časa do časa visoki. Toda, kot smo že povedali, so kripto sistemi nestanovitni. Torej nobene napovedi niso prav gotovo.

Bi lahko Tezos dosegel 100 dolarjev?

V naslednjih petih letih Tezos verjetno ne bo dosegel 100 dolarjev. Za 100 dolarjev ne bi bilo težko doseči do leta 2030, a 25 dolarjev je v petih letih nekoliko optimistična težnja.

Je Tezos boljši od Ethereuma?

Obe Blockchain ponujata navdušujoče platforme za pametne pogodbe. Ethereum je otrok tega projekta, medtem ko Tezos nenehno uspeva spreminjati sčasoma. Z veseljem bi videli, kako se bodo razvijali v prihodnosti.

Končna razsodba: mnenja in ocene

Torej, kakšna je potencialna moč Tezosa? Bo ta Blockchain pritegnil več razvijalcev, da bodo zgradili fantastično decentralizirano aplikacijo? Napovedovalni algoritmi kažejo, da bi se vrednotenje dolgoročno povečalo. Torej, če imate okoli sebe dodaten denar in ste jih pripravljeni vložiti za naslednjih pet let, potem boste morda pogledali Tezos.

Kot vedno je tudi celotna zgoraj omenjena napoved cen Tezos stališče novinarjev in analitikov. Priporočamo, da ste neodvisni pri raziskovanju, raziskovanju in posvetovanju z drugimi, preden sprejmete kakršne koli naložbene odločitve. Spodaj pustite pregled in nam povejte svoje izkušnje. Povejte nam, ali je Tezos dolgoročna naložba ali ne? Kaj misliš?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me