Pregled posojil Nexo.io: Ali je varno in zakonito uporabljati

Kripto vlagatelji običajno naredijo dve stvari, to je nakup & Prodaj.

Prodajajo, ko je cena visoka, kupujejo pa, ko je cena nizka. Vendar mnogi vlagatelji zaradi FOMO zamudijo čas nakupa in prodaje.

Toda ali se vam ne zdi, da bi moralo biti več vaših kriptoasset. Mislim na načine, kako narediti več s svojimi digitalnimi valutami, kot so Bitcoin, Ethereum itd.

Na primer posojanje in izposoja kriptovalut !!

In dobra novica je, da to ni več hipotetičen primer. Poleg tega, da lahko kupujete / prodajate svoje kriptovalute, jih lahko zdaj tudi posojate in izposojate. Izposoja in posojanje kripto ima več prednosti, o katerih smo razpravljali v prejšnjem članku o kripto posojilih.

Poleg tega v resničnem življenju obstajajo nekateri, ki ne želijo prodati svojega premoženja, vendar so zaradi pomanjkanja možnosti prisiljeni v to. Za take posameznike so kriptoposojila popolna.

In eno takšno podjetje, ki se odlikuje pri zagotavljanju te storitve, je Nexo, in zato bomo danes govorili o posojilih Nexo. Torej, začnimo z žogo:

Nadgradnja: Sem že preučeval YouHodler – storitev kriptoposoje kar se zdi bolj donosen kot njihov obrestne mere so boljše z najvišjimi obroki LTV in obilico kriptovalut, med katerimi lahko izbirate.

Poskrbite, da boste dobili svoje 25 USD kot bonus dobrodošlice ko ti vzemite posojilo v vrednosti 100 USD ali več uporabo ta naša promocijska povezava.

Pregled posojil Nexo & Pregled posojanja Nexo

Platforma Nexo Lending je platforma, ki temelji na blockchainu in svojim strankam zagotavlja posojila s kripto-podporo. Ta posojila Nexo lahko izkoristite tako, da obdržite svoje kriptovalute kot zavarovanje s platformo Nexo.

Zato je posojanje Nexo znano tudi kot trenutna kripto kreditna linija, kjer lahko dobite dodaten denar v USD ali EUR, ne da bi se morali hkrati odpovedati lastništvu kriptovalut..

Tako posojilojemalec kripto posojila dobi prepotrebno likvidnost za kriptoasete, ki jih hkrati ne želi prodati, obdrži pravico, da zahteva svoje kripto zavarovanje, saj bi bilo v prihodnosti morda še več vredno.

Kako deluje posojilo Nexo?

Način delovanja posojil Nexo je precej preprost in enostaven za razumevanje kot tradicionalni posojilni cikli.

Poleg tega so skoraj vsi kritični deli platforme avtomatizirani s pametnimi pogodbami, ki temeljijo na verigah blokov, zato vam ni treba skrbeti za človeške napake.

Tukaj so štirje koraki na visoki ravni, ko najemate posojilo pri Nexu.

# 1. Prenesite kriptoasete v denarnico Nexo

Registrirajte se na Nexo in se hitro znebite svojega KYC. Ko je to storjeno, prenesite kripto zavarovanja v denarnico Nexo in počakajte, da se zavarovani kovanci potrdijo na verigi blokov.

# 2. Prejmite takojšnje posojilo

Ko je zavarovanje zavarovanja potrjeno na verigi blokov, Nexo oracle oceni kakovost vašega zavarovanja in njegova vrednost je določila ustrezen LTV za vas. Po izračunu LTV lahko sredstva prejemate neposredno v fiat na svoj bančni račun ali v stabilnem kovancu. Na primer, LTV, kot predlaga Nexo, znaša 50%, skupna vrednost zavarovanja pa 10.000 USD, potem lahko prejmete posojilo do 5000 USD..

# 3. Odplačilo posojila

Odplačilo posojila je v podjetju Nexo precej prilagodljivo, saj vam mesečnega odplačila ni treba, dokler vaše stanje na računu ni manjše od omejitve posojila. Prav tako lahko izkoristite 50% popust na obrestno mero, če je vaše zavarovanje ali odplačilo v žetonih Nexo. Celotno ali delno posojilo lahko kadar koli vrnete z bančnim nakazilom ali s pomočjo kriptografije, vključno s sredstvi, deponiranimi v denarnici Nexo.

# 4. Dvig zavarovanja

Ko odplačate celoten znesek posojila skupaj z obrestmi, lahko zlahka dvignete kripto zavarovanja iz denarnice Nexo v drugo kripto denarnico v svojem nadzoru..

Kako dobiti takojšnje kripto posojilo od Nexo?

Zdaj, ko veste vse o posojilih Nexo in podjetju, je čas, da na kratko razpravljamo o tem, kako od Nexo dobiti takojšnja posojila s kripto podporo.?

Tukaj je majhen video, ki pojasnjuje isto:

 • Najprej se registrirajte in prijavite v Nexo [You HODLer je boljši, poskusite zdaj]
 • Izpolnite svoj osnovni KYC, da dobite posojila do 10.000 USD – dokončajte podrobna KYC tako, da predložite ustrezna dokazila s fotografijo, da dobite posojila do 2 milijona USD.
 • Ko KYC zaključi, položite svoje kriptoasete v denarnico Nexo, pri kateri želite najeti posojilo. Na primer položite BTC, ETH, XRP itd.
 • Zdaj, ko so te vloge potrjene na verigi blokov, pojdite na razdelek »dvig posojila« in videli boste omejitev posojila, ki vam je na voljo glede na vaše položeno zavarovanje.
 • Izberite želeni način dviga posojila in v skladu s tem dodajte svoje bančne podatke ali naslov stablecoina, da boste prejeli posojilo Nexo

Značilnosti posojil Nexo

 • Najnižja omejitev posojila Nexo: 500 USD
 • Najvišja omejitev posojila Nexo: 2 milijona dolarjev
 • Razmerje med posojilom in vrednostjo Nexo (LTV): 20% -50%
 • Rok posojila Nexo: do 1 leta
 • Obrestna mera za posojilo Nexo: 8% (z žetoni Nexo), sicer 16%
 • Posojilni kalkulator Nexo: vgrajen v platformo Nexo
 • Katere zavarovalne kovance sprejema Nexo?

Od zdaj platforma Nexo kot zavarovanje sprejema sedem kriptovalut, in sicer BTC, ETH, XRP, NEXO, BNB, LTC, Stablecoins.

Seveda obstajajo načrti za dodajanje novih kovancev in žetonov, ki lahko delujejo kot zavarovanje. Trenutno tukaj poteka glasovanje za dodajanje novih kovancev, zanj pa lahko glasujejo samo imetniki žetonov NEXO.

Obstaja nekaj bolj ekskluzivnih značilnosti posojil Nexo, zaradi katerih je idealna izbira za najemanje posojil, zavarovanih s kripto. O tem bomo razpravljali v naslednjem poglavju, zakaj izbrati Nexo za kripto posojila?

Zakaj izbrati Nexo za posojila s kripto podporo?

Nexo je hčerinsko podjetje Credissima, ki je vodilna fintech skupina, ki že več kot 10 let služi milijonom ljudi po Evropi. To je glavni razlog za zaupanje Nexu, saj ga podpira izkušeno podjetje, ki se že več kot deset let ukvarja s posojili.

Poleg tega se je Nexo v samo sedmih mesecih po uvedbi uveljavil kot vodilna kriptoposojna služba na svetu in obdelal več kot 300 milijonov dolarjev rastoči bazi uporabnikov, ki trenutno presega 170.000.

In do zdaj ni prišlo do kršitev ali pomembnih neplačil pri kripto posojilih prek posojilne platforme Nexo, ker so posojila na splošno prekomerno zavarovana, kar samodejno vpliva na divjo nestanovitnost kripto trgov..

Nexo ima tudi največjo mrežo. Je najbolj napreden in zaupanja vreden ponudnik takojšnjih kripto posojil na svetovni ravni, ki servisira 45+ valut v več kot 200 jurisdikcijah.

Od tu naprej je boljše:

Izposojevalna platforma Nexo prav tako zagotavlja dividende imetniku Nexo žetona, za posojilodajalce pa ponuja obrestne mere do 6,5%, kar je 2-3 krat višje od običajnih obresti na varčevalni račun.

 • Nexo Dividende

Imetniki žetonov Nexo dobijo 30-odstotne dividende na svojem imetju. Teh 30% se plača iz dobička podjetij in se izplača le upravičenim imetnikom Nexo. Tukaj si oglejte, kdo je upravičen imetnik Nexo za prejemanje dividend

 • Nexo Interesi

Prek platforme Nexo lahko posojilodajalci zaslužijo obresti na svojih stabilkovancih. Položite stabilnokovanke, kot so DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD na platformi Nexo zaslužite 6,5% na leto Kompleksne obresti se izplačujejo dnevno. Ta postopek je popolnoma avtomatiziran in je na voljo za vse Nexo denarnice brez minimalnih zneskov & brez omejitev pristojbin. Nenazadnje so te vloge zavarovane do 100 milijonov dolarjev in celo več, sredstva bodo kmalu na voljo, da boste lažje zaslužili obresti za svoje kriptoasete.

Zaradi vseh teh razlogov je Nexo odlična platforma za izkoriščanje vaših kripto posojil, in to je vse z naše strani v današnjem pregledu platforme Nexo.io.

Če ste nekdo, ki je to platformo že uporabljal? Nato delite svoje izkušnje z nami in če še niste odjavili Nexo, potem to storite, saj se lahko registracije zaključijo zaradi večjega priljubljenosti posojil s kripto zavarovanjem !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me