Bitstamp VS Coinbase: Hvilken Crypto Exchange er bedre å bruke?

Har du problemer med å velge hvilken kryptobørs du vil bruke? Ikke bekymre deg, vi har dekket deg om dette emnet! I dag skal vi stille to veldig populære og viktige børser ansikt til ansikt: Bitstamp vs Coinbase.

Millioner av mennesker kjøper / selger kryptovaluta hver dag, hele dagen, uten å bruke handelsplattformer. Hvordan vet du hvilket som er riktig valg for deg?

Du prøver sannsynligvis å finne en måte å komme inn på all denne handlingen, og vi er her for å hjelpe deg med å komme dit!

Når du er ferdig med denne artikkelen, har du utviklet dine egne kriterier for å ta en informert beslutning om hvilken av disse to plattformene som er den som vil være til fordel for deg, og bestemme hvilken som er best for dine spesielle behov.

Bitstamp vs Coinbase

La oss komme i gang!

Bitstamp vs Coinbase: Hva er hovedforskjellen?

Hvis vi kunne oppsummere det hele, ville det være slik. Du kan tenke på Coinbase som en leverandør / leverandør for brukere å kjøpe / selge kryptovalutaer for fiat (vanlige penger) direkte fra Coinbase. Bitstamp er det vi kan kalle en formell børs som lar brukerne bytte krypto / fiat i handelspar. Det er så enkelt.

-Hva mener du med handelspar?

Handelspar er ekstremt vanlige når du handler en virtuell valuta på en børs. I de fleste tilfeller vil folk bruke Bitcoin til å handle mot andre kryptovalutaer, men det er mange handelspar tilgjengelig (Ether, for eksempel Litecoin).

I så fall, hvordan fungerer kryptohandelspar?

Par med kryptovalutahandel fungerer på samme måte som om du skulle til en butikk og se hva et bestemt produkt er verdt. Dette skaper verdi.

Selv om det er overforenklet, fungerer det ganske mye, den eneste forskjellen er at folk ikke bruker flere valutaer til hverdagslige transaksjoner, slik det gjøres med kryptovaluta. Handelspar hjelper til med å fastslå verdien av en eiendel når den handles for en annen eiendel!

Bitstamp vs Coinbase: Brukte valutaer

Så hva kan jeg handle? La oss se på hver av valutahandelene som tilbys av børser:

Fiat valutahandel

Fiat-valutaer er veldig enkle å forstå. Det er i utgangspunktet valutaen som er lovlig støttet av en nasjonal regjering. Eksempler inkluderer:

Kanadiske dollar (CAD), eller amerikanske dollar (USD), og så videre. Disse valutaene utgjør det meste av den utviklede verden.

Handel med fiat-valutaer (euro og amerikanske dollar) er tilgjengelig med Bitstamp, for de som lurer på om Bitstamp fungerer i USA eller med amerikanske dollar.

Med Coinbase kan du bruke et bestemt lands valuta til å kjøpe Bitcoin eller andre kryptovalutaer. Coinbase er tilgjengelig i 32 land.

MERK: Denne informasjonen er avgjørende for nybegynnere. Hvis du bruker Bitstamp eller Coinbase, som tillater fiat valutahandel, kan du starte med en gang og ikke trenger å kryptere senere.

Handel med kryptovaluta

Bitstempel tilbyr 5 virtuelle valutahandelopsjoner og 11 unike handelspar.

Kryptovalutaene som kan byttes på Bitstamp er Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) Litecoin (LTC)

Coinbase skiller seg litt fra Bitstamp i denne forbindelse. Du kan til og med si at Bitstamp er som en markedsplass som bringer kjøpere og selgere sammen. Hvis du har en bestemt valuta du vil kjøpe til et bestemt prispunkt, vil Bitstamps hjelpe deg med å lage den kampen for deg. Vel, det høres fint ut, ikke sant? Men hva får Bitstamp ut av det? De tar et prosentgebyr for enhver transaksjon som skjer på plattformen deres.

Coinbase fungerer noe annerledes. Coinbase er en megling. Dette betyr at den kjøper og selger kryptovaluta for fiat-valuta. Kjøpere / selgere handler direkte med Coinbase i stedet for med hverandre.

Kryptovalutaene du kan kjøpe eller selge ved hjelp av Coinbase-konverteringstjenesten er;

Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH)

Er prisene forskjellige på Bitstamp vs Coinbase?

Ingen byttetjeneste er komplett uten sin andel av gebyrene. Det er ingen “one-size-fits-all” med hensyn til avgifter her, men vi vil gå gjennom noen grunnleggende informasjon om avgifter for Bitstamp og Coinbase.

Bitstamp-avgifter

Bitstamp tilbyr noen av de laveste avgiftene sammenlignet med andre i samme marked.

Gebyret er ganske grunnleggende: 0,25% for alle handler under 20 000 USD. Kjøper eller selger? Det er det samme gebyrbeløpet. Utmerket for nybegynnere!

Den eneste andre kostnaden du må være oppmerksom på, er Bitstamp-kredittkortavgiften, som er 5% av kjøpesummen.

Coinbase-avgifter

Med Coinbase er det en annen historie. Coinbase-handelsavgifter kan definitivt legge opp, noen ganger opptil 6 ganger høyere enn Bitstamps gebyr. I utgangspunktet koster det 1,49% for alle kjøps- / salgstransaksjoner og går opp til 3,99% for transaksjoner som gjøres med kredittkort..

Likevel, sammenlignet med børser, er Coinbase-avgiftene fortsatt ganske lave.

Er mobilapper tilgjengelig?

Ja! Begge gjør det, men her er forskjellene.

Bitstamps poengsum er 1,7 av 5 i Apple Store. Yikes! Bitstamps mobilapp har definitivt sin andel av klager fra brukere, hovedsakelig om mangelen på funksjonen appen har. Også mange anmeldelser indikerer at appen er treg og har svært få oppdateringer.

På den annen side rocker Coinbase med veldig gunstige anmeldelser. En score på 4,7 viser at kundene definitivt er fornøyde med de enkle og enkle å navigere funksjonene.

Last ned Coinbase for Android eller iOS

Last ned Bitstamp for Android eller iOS

Hva med brukervennlighet?

Coinbase er vanligvis anbefaling for nybegynnere på grunn av en enklere plattform. Mens Bitstamps plattform er høyt der oppe når det gjelder design, er den veldig begrenset på hva du kan gjøre. Ikke bare det, men Tradeview-siden på Bitstamps plattform kan være veldig vanskelig for nybegynnere å navigere. Hele grensesnittet kan faktisk være veldig forvirrende.

Coinbase-grensesnitt:

myntbasegrensesnitt

Bitstamp-grensesnitt:

bitstamp-grensesnitt

Coinbase vinner på denne funksjonen siden plattformen er mye som nettbankapps. Oppsettet er enkelt og oversiktlig.

Størrelse Sammenligning

Begge børsene er ganske “unge” fra et forretningsmessig synspunkt, men de kaster det ut av parken. Bare se på disse dataene! Coinbase-plattformen har tjent for over 50 milliarder amerikanske dollar å kjøpe / selge og omfatter 32 land, og betjener mer enn 10 millioner kunder.

CoinMarketCaps liste over 212 børser rangerer Bitstamp som nummer 15. 195 091.734 amerikanske dollar omsettes i et døgnåpent vindu.

Kan jeg stole på å ha sikkerhet?

Bitstamp tar virkelig dette seriøst og veldig trygt utveksling å bruke. I januar 2015 ble 19 000 BTC stjålet fra Bitstamp og var ganske vekker for dem. Plattformen ble gjenskapt med nye sikkerhetsoppgraderinger som digitale lagringsanlegg, tofaktorautentisering og andre for å gi kundene trygghet.

Coinbase har aldri blitt hacket, men noen ganger blir passord stjålet, og slike situasjoner. Ingenting å gjøre med plattformen i dette tilfellet.

Coinbase kan skryte av en god sikkerhetsrekord sammenlignet med de fleste andre børser. Det hjelper også at 98% av midlene deres holdes offline, og holder kundemidlene atskilt fra de faktiske Coinbase-midlene.

Takk for at du fulgte med på turen. Er du klar til å velge?

Konklusjon

Bitstamp og Coinbase er gode pålitelige alternativer for å begynne din kryptotur.

Begge plattformene har høye sikkerhetsstandarder og har fornøyde kunder over hele verden. Mens Coinbase er ideell for nybegynnere, kan Bitstamp være litt mer utfordrende å lære, men det er et flott sted å lære hvordan en profesjonell kryptobørs fungerer. Du kan til og med nå et punkt der du overfører fra Coinbase til Bitstamp!

Fra nå av anbefaler vi Coinbase for de som begynner å våge seg i kryptoverdenen, og når du har blitt en erfaren handelsmann, vil Bitstamp være der og vente. Så ganske snart etter vil du være her igjen og fortelle oss alt om din erfaring med Bitstamp vs. GDAX.

Kan ikke bestemme meg enda? Gi oss beskjed i kommentarene hvilken plattform du foretrekker, og når du planlegger å starte reisen.

Ser fram til å høre fra deg.

Se også:

  • Bitstamp VS Kraken
  • Changelly VS Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me