Er GDAX trygt i 2021? Coinbase Pro Security & Trading Analyzed

GDAX har alltid vært en viktig del av kryptoverdenen, og folk stiller seg alltid det samme spørsmålet, “er GDAX trygt?” og vi forstår det, med alle problemene som kryptosfæren har vært igjennom, er det ikke rart folk er redd for å forplikte seg til noe.

I denne artikkelen skal vi vise deg noen funksjoner i GDAX og gi deg informasjon for å bevise om det er virkelig trygt å bruke.

Cryptocurrency exchange, eller digital valutautveksling (DCE), er en virksomhet som gjør det mulig for kunder å handle kryptovalutaer eller digitale valutaer for andre eiendeler, for eksempel vanlige fiatpenger eller andre digitale valutaer.

En kryptovaluta-utveksling kan være en markedsprodusent som vanligvis tar bud-spørspredningene som en transaksjonskommisjon for tjenesten, eller som en matchende plattform bare tar avgifter.

GDAX-børsen eies og drives av den mest pålitelige og populære kryptovaluta-børsen i verden, Coinbase. 98% av kundenes kryptokurrencyfond er lagret i sikker fryselager uten nett. De resterende kryptofondene på nettet er fullt forsikret.

er gdax trygt?

Hva er GDAX?

GDAX er en kryptokursutveksling som lar folk kjøpe, selge og handle en rekke digitale mynter. GDAX ble lansert i 2016 og står for Global Digital Asset Exchange. Menneskene som opprettet GDAX er en del av det samme selskapet som driver Coinbase, som nå er en av de største børsmeglerne i verden!

I hovedsak er plattformen en mellommann mellom kjøpere og selgere, og til gjengjeld tjener GDAX pengene sine ved å belaste transaksjonsgebyrer. For eksempel, hvis John vil kjøpe Bitcoin og Jenny vil selge, blir de begge matchet av GDAX-børsen!

Grunnleggerne ønsket å gi sine 13 millioner Coinbase-brukere en mer avansert handelsplattform. Årsaken til dette er at Coinbase bare lar deg kjøpe og selge kryptovalutaer. På den annen side lar GDAX deg handle dem i sanntid ved hjelp av en rekke forskjellige handelsverktøy.

Selv om GDAX ønsker å målrette mot den mer erfarne forhandleren, er det fortsatt mulig å bruke betalingsmåter fra den virkelige verden som en bankkonto for å sette inn og ta ut penger.!

Det som er bra er at hvis du har en Coinbase-konto, har du automatisk en GDAX-konto også! Alt du trenger å gjøre er å oppgi de samme innloggingsdetaljene som du bruker på Coinbase!

Akkurat som Coinbase har GDAX nå et av de største handelsvolumene i kryptovalutaindustrien. I skrivende stund i juli 2018 er børsen gjennomsnittlig $ 100 millioner i daglige handler. Det mest som noensinne har blitt handlet på GDAX er $ 650 millioner på en enkelt dag, som det oppnådde i slutten av 2017!

Så nå som du vet hva som er GDAX og hvordan de kom i gang, vil den neste delen av GDAX-gjennomgangen snakke om deres nylige omstilling til Coinbase Pro!

er gdax trygt?

Så hvor trygt er GDAX?

Dette avhenger av synsfeltet ditt og hvordan du karakteriserer en trussel mot din økonomiske sikkerhet. Hvilke skuespillere klassifiserer du som trusler; hackere, selskaper og regjeringer? Hvilke av disse enhetene vil du ha tilgang til dine data og midler? Vi utforsker alt dette og mer i “Er GDAX trygt?”.

GDAX ble ommerket til Coinbase Pro 29. juni 2018. Dessverre fortsetter folk å google GDAX, så av hensyn til denne artikkelen vil vi referere til Coinbase Pro som GDAX. GDAX, eller Global Digital Asset Exchange, var alltid eid av Coinbase. GDAX ble opprinnelig kalt Coinbase Exchange, navnet ble endret for første gang i 2016.

Coinbase ble grunnlagt i 2012 av Brian Armstrong og Fred Ehrsam, og innen 2015 trengte de å utvikle sin virksomhet for å inkludere funksjoner for uformelle handelsmenn og investorer, institusjonelle handelsmenn og mer aktive handelsmenn og investorer. De opprettet GDAX-utveksling for å tillate svært aktive handelsmenn å handle med bitcoin og altcoins.

Siden GDAX tilhører Coinbase, har den alle klokkene og fløyter som skal betraktes som en bank og ligger i San Francisco, California, USA. Coinbase er registrert som en Money Services-virksomhet hos FinCEN.

Coinbase overholder også Bank Secrecy Act, USA Patriot Act og de forskjellige statlige lover og forskrifter for pengeoverføring. Coinbase har også overholdt IRS for å overlevere all relevant skatteinformasjon når du blir bedt om det.

Kryptovaluta-midler lagret online av Coinbase er forsikret av et syndikat av Lloyd’s of London. I tillegg, ettersom dette er en FDIC-forsikret bank, er alle USD-lommebalsaldoer forsikret opp til $ 250 000.

Coinbase-investorer inkluderer Fred Wilson, Andreessen Horowitz, Union Square Ventures (USV), Ribbit Capital, Draper Fisher Jurvetson (DFJ), New York Stock Exchange (NYSE), USAA og flere banker.

Mens $ 250.000 tidligere virket som en god referanse, har den blitt formørket av Civic crypto lommebok som nå gir $ 1.000.000 dekning når de bruker lommeboken. Mens forsikringstypen er drastisk forskjellig, tjener de forskjellige formål og må undersøkes.

Det vi fokuserer på er den økte beløpet på 4 ganger bare ved å bruke lommeboken. Det er ingen andre betingelser som må oppfylles. Lommeboken er også garantert av Lloyd’s of London og levert av Coincover.

er gdax trygt?

GDAX / Coinbase Pro Security

Alle Coinbases produkter tilbyr støtte via telefon og e-post. Telefonsupport er en døende kunderett, det er veldig enkelt for hackere å utnytte. Denne tjenesten gjør det enkelt for eldre og unge brukere å føle at de er i gode hender.

Å snakke med et menneske, til og med et uhøflig, er alltid bedre enn å snakke med en bot. Selv om dette skjer for å roe ned brukerne, åpner det også kontoer for utnyttelse av smarte hackere som bruker sosial ingeniørfag. Brukere har også sitt forsvar opp hvis de får en samtale fra en annen sentral, men hvis Coinbase ringer deg, er det mer sannsynlig at du vil oppfylle visse forespørsler.

Alt er likt, Coinbase selv har imponerende sikkerhet og er trygt og sikkert. De har et utrolig stort utvalg av kundenes kryptovaluta, 98 prosent er frakoblet og i lommebøker. Denne fryselageret, offline lommebøker, oppbevares i sikre hvelv og safe rundt om i verden, noe som ikke tillater et eneste feilpunkt.

Mens Coinbase ikke bruker SMS 2FA, har begge disse metodene vist seg å være usikre, men sluttbrukerne har skylden, ikke utvekslingen. Systemene som er på plass er designet for en falsk følelse av sikkerhet, og tvinger sluttbrukeren til å bli herdet mot dumme angrep som er mer opportunistiske. I motsetning til å bli herdet mot sofistikerte hackere som vet hvordan de skal trenge gjennom systemer.

Coinbase bruker flere 2FA-metoder for å sikre brukernes kontoer. Den enkleste måten brukt dreier seg om å motta SMS til mobiltelefonen din, disse SMS-ene inneholder et nummer som må legges inn etter påloggingsinformasjonen din. Denne metoden har alltid vært utrygg.

En annen metode er å bruke Google 2FA eller Authy som et ekstra sikkerhetslag på telefonen din. En annen kode genereres av disse programmene som må legges inn på tidspunktet for pålogging. Selv om dette virker sikkert, har profesjonelle nettkriminelle ingen problemer med å få tilgang til disse dataene.

er gdax trygt?

GDAX / Coinbase Pro Security 2.0

Deretter må vi se på hva Coinbase Pro gjør riktig med analyse på kjeden. Fra et forretningsmessig synspunkt var anskaffelse av Neutrino et utmerket valg for Coinbase å samarbeide med. De har en lang historie med å bruke dataanalyse for å rapportere atferd og aktiviteter til store brukergrupper.

Utnytte teknologien ervervet fra Neutrino, Coinbase er sprang foran konkurrentene sine ved å ha dette i huset. Som et kryptokursfirma som strever for å være en bank, er det for stort til å mislykkes, krever sikkerhetstiltak.

Mens internasjonal bankvirksomhet er opprettet for svindel, skatteunndragelser og åpenbar korrupsjon, er det nesten umulig å fange noen. Hva skjedde med Panama Papers? Et bedre spørsmål er; hvor er strømmen journalisten angivelig brukt? Disse dokumentene burde ha blitt virale?

Blockchain, derimot, er sporbar, sporbar og identifiserbar. Når det blir gitt, kan sofistikerte metoder som myntforbindelse og Ricochet vaske Bitcoin BTC og andre valutaer veldig raskt, men dette kan være ulovlig i ditt land.

Det som gjør Neutrino perfekt for Coinbase, er deres lange historie med å jobbe med dataanalyse. Selv om dette stammer fra å samarbeide med regjeringer som har sansen for brudd på menneskerettighetene.

Kjedeanalyse er grunnleggende utformet for å bryte personvernrettighetene. Hver transaksjon som går inn eller ut av lommeboken, blir skannet og rapportert til politiet.

Så hvilken bedre gruppe mennesker å bruke enn Hacking Team, som ikke har noe imot å bryte menneskerettighetene og ikke har noe imot å skrive koden som krenker rettighetene dine.

Den gode nyheten er at det var noe tilbakeslag og medlemmene fra Hacking Team ble fjernet. Imidlertid eier Coinbase fortsatt Neutrino og vil fortsette å krenke digitale rettigheter ved å skanne alle transaksjoner. Det endelige målet med disse bruddene er å få institusjonell virksomhet og bevise at kryptokurver er reguleringsverdige som en sikrere og kontrollerbar transaksjonsmåte..

Den neste fantastiske funksjonen kan være bruken av Clearviews ansiktsgjenkjenningsprogramvare, dette vil gi mulighet for øyeblikkelig bekreftelse. Dette er definitivt et markedsføringsflyt som vil skape tillit til Coinbase-merket sammen med å samle inn mye data om brukerne som kan selges eller kan fås med en rettskjennelse. Uansett er det begge bullish tilfeller for bitcoinprisen.

Datamaskiner er veldig uintelligente og gjør bare det de får beskjed om, og vi kan personlig ikke vente med å se hvordan dette blir hacket. Noe sånt som dette “Hacker falsker den tyske ministerens fingeravtrykk ved hjelp av bilder av hendene hennes

er gdax trygt?

GDAX / Coinbase Pro-hack

Mens Coinbase er en trygg utveksling, og sannsynligheten for at hele børsen blir hacket er veldig lav, er det ikke umulig. Oddsen for at enkelte sluttbrukere blir hacket er astronomisk høyere.

Oddsen for at sluttbrukere blir hacket avhenger av hvordan de samhandler med samfunnet om kryptovalutaer, samt hvilke mynter du eier. Foreløpig er ikke mobiltelefonleverandører med på å løse problemet, men vil bare også skylde brukeren.

Ikke mye har endret seg i hvordan teleoperatører har gjort forretninger de siste 40 årene. Teknologien har blitt bedre, men de bruker fortsatt det samme identitetsdokumentet, de fleste selskaper har fortsatt de samme eller lignende autentiseringsprotokollene for å bruke nettverkene sine. Og infrastrukturen deres har ikke blitt bedre på backend.

Dette er den perfekte grobunn for sosiale ingeniører for å hacke mennesker, samt systemene som er på plass for å sikre telekommunikasjonsnett. Hvis du ønsker en dypere forståelse av hvordan telekommunikasjonsnettverk er satt opp og hva som gjør dem sårbare, bør du lese Ghost in the Wires: My Adventures as the World’s Most Wanted Hacker av Kevin Mitnick.

Hvis du ønsker å gjøre mer forskning på sosialteknikk, kan du sjekke podcastene for sosialingeniører, eller du kan lese Christopher Hadnagy-bøker. Mitnicks bøker The Art of Intrusion, The Art of Deception er bedre, men tørrere.

Hvis du har visittkort, deler du ut de fleste detaljene dine daglig. Noen må bare vente utenfor kontoret og kapre mobiltelefonnettverket ditt, så kan kontoene dine tømmes. Det er den forenklede versjonen.

Det beste alternativet er å bruke en brennertelefon eller en telefon som ikke er registrert for deg. Dette er ulovlig i noen land, ettersom regjeringen trenger å spore deg for din sikkerhet bare i tilfelle du ved et uhell har å gjøre med kjente kriminelle, terrorister eller frihetskrigere. En god bok for kryptovaluta-sikkerhet er The Art of Invisibility.

er gdax trygt?

GDAX / Coinbase Pro Crypto’s Broken Markets

GDAX brøt en gang Etherium-markedet, ETHUSD-handelsparet gikk ned fra $ 317 til $ 0,10, dette har vært et problem som påvirker mange valutaer og børser, og Coinbase burde ikke føles så ille. I 2019 hadde Bitstamp det samme problem: illikvide markeder og utålmodige selgere som ikke bryr seg.

Med mengden ICO-penger som flyter rundt fra 2017-2019, er det ikke overraskende at disse hendelsene fant sted. Ser vi på 2020, den nåværende krasj i tråd med S&P500 får oss til å peke fingrene mot BITMEX og takke ingeniørene for å være inkompetente, ellers hadde Bitcoin gått til $ 0 og musikken ville stoppet.

Bitmex-teamet har en troverdig unnskyldning for å stoppe handel, ettersom de fikk to DDoS-angrep 13. mars klokka 02:16 UTC og 12:56 UTC. På et tidspunkt var det bare rundt 20 millioner dollar igjen på hele BitMEX-ordreboken. Det er bra at Bitmex gikk ned, og markedet hadde tid til å stabilisere seg.

Mens dette skjedde, sviktet DeFi også hardt ved å være altfor komplisert. Den eneste smarte personen i rommet klarte å kjøpe Ethereum ETH for millioner av dollar for $ 0,00. Selv om dette virker gal, er ingenting umulig med smarte kontrakter. Se på de forrige hackene som er løst med forsikring og utskrift av penger.

er gdax trygt?

Konklusjon

Som konklusjon på spørsmålet “Er GDAX trygt?“, GDAX eller Coinbase Pro har alltid blitt sett på som en sentralisert, ond krone, som jobber med det onde imperiet kjent som den amerikanske regjeringen. Det er ingen to måter å oppleve cypherpunk. De har rett, men hva med det? Vil deres meninger stoppe menneskelig grådighet? Nei.

Mens tidlige adopter-cypherpunks kan pumpe og dumpe Bitcoin-priser og ha det gøy med kryptomarkedsstrukturen, har ekte penger investert i Bitcoin og Cryptocurrency-markedsinfrastruktur. Bedrifter som Coinbase driver effektive virksomheter som trenger å være i svart, ellers går de i stykker. For å holde seg i svart, vil noen brukeres rettigheter bli brutt for å sikre at regelverket blir oppfylt fra den tradisjonelle bankverdenen.

Rettigheter vil bli tråkket av kryptokurver som går mainstream fordi sluttbrukere nekter å bruke harde lommebøker og i stedet risikerer alle deres fond handler eller låner ut. I tillegg nekter sluttbrukere å lære om lommebøkeretikett og ekte sikkerhets- og sikkerhetsrutiner, selv om de er irriterende og bortkastet tid. Til slutt vil kjøpere av kryptovaluta heller gi bort sine KYC-data enn mine kryptovalutaer.

Heldigvis vil Coinbase trygt administrere midlene dine, lagre Crypto og omtrent holde deg trygg. Så trygt faktisk vil overlevere dataene dine til de fleste myndigheter som ber om det bare for å holde alle trygge. Du er trygg på å bruke Coinbase med mindre du blir hacket fordi FDIC dekker banken som går i stykker, ikke sluttbrukerens uaktsomhet.

Også hvis du virkelig blir hacket, blir du låst utenfor det digitale livet til hackerne er ferdige med deg. Digitale nettverk er satt opp for å hjelpe deg med å tilbakestille et passord, og ikke gjenvinne en konto. Det kan ta dager å få løst problemene dine, da ville du være blakk og ha alle dine nakenbilder online.

Å ha en maskinvare lommebok som er satt opp for ikke å være knyttet til noe som er knyttet til deg. Ved hjelp av forhåndsbetalte kredittkort, brennertelefoner eller vår favoritt, bruker vi gruverigger satt opp under et skallfirma for å privat og anonymt brenne fiat i krypto.

Anonymitet er et valg, mens Blockchain analytics kan se alt de ikke vet hvem alle er. Med mindre du lar dem.

Bruk eller ikke bruk av Coinbase Pro må være et informert valg og trenger ikke å være definitivt. Det kan være fra sak til sak. Det eneste du kan gjøre for å sikre fremtiden du vil leve i, er å leve livet du vil at andre skal leve, og be noen få mennesker bli med deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me