Hvordan overføre Bitcoin fra Coinbase til Kraken

Tenker du at du er klar til å ta din kryptoopplevelse et skritt videre? Vi er glade for å fortelle deg at vi i dag går over 5 enkle trinn for hvordan du overfører Bitcoin fra Coinbase til Kraken (den beste og enkleste måten det er).

Kraken er en av de “største og dårligste” blant kryptovaluta-børsene, og det er sannsynligvis det foretrukne valget for de som ønsker å handle Bitcoins og Ethers for å kjøpe andre altcoins som Ripple, EOS og så videre. Det er også en av de sikreste og sikreste børsene for å kjøpe og handle digital valuta. 

Coinbase er blant de mest populære krypto-børsene og plattformen for nybegynnere. Å starte med Bitcoin kan være en dristig oppgave, men Coinbase har gang på gang vist seg å være en pålitelig plattform for nybegynnere.

Med det i tankene, når en ganske ny bruker er klar til å prøve andre plattformer, kan de oppleve problemer med å overføre fra Coinbase-grensesnittet til forskjellige sentraler eller lommebøker. Hver handelsplattform er vidt forskjellig, og overføring fra Coinbase – som er en ganske enkel plattform – til Kraken kan være skremmende. Vi er her for å hjelpe deg underveis, la oss dykke rett inn!

Utfordringen: Krakens grensesnitt

La oss starte med å ta opp det åpenbare: Krakens grensesnitt. Dette er alltid et “hot topic” siden Krakens grensesnitt er populært for IKKE å være så brukervennlig som forbrukere ønsker at det skal være.

Kraken er kjent for ikke å være dyr og har mange aktive brukere. Krakens overføringsgebyrer er blant de beste i bransjen sammenlignet med andre børser. Likevel kan Kraken gi deg en dårlig dag når det gjelder kryptohandel. Du kan få problemer når du først er klar til å sette inn kryptovalutaer fra lommeboken din på Coinbase eller til og med andre børser. 

Etter å ha lest denne guiden, vil du kunne sende Bitcoin fra Coinbase til Kraken på en ukomplisert måte.

Hvordan overføre Bitcoin fra Coinbase til Kraken (Fra en Coinbase-konto)

Har noen Bitcoin bare sittet i Coinbase-lommeboken din? Følgende trinn er veldig enkle å følge, og vi håper dette hjelper deg å være en overføringsmester når det gjelder å sende Bitcoin fra Coinbase til Kraken-plattformen..

 1. Logg på Coinbase og på Dashboard-linjen, klikk på “Kontoer”.

  Hvordan overføre Bitcoin fra Coinbase til Kraken

MERKNAD: På mobilkontoer vises dette i nederste linje, rett ved siden av “Hjem-menyen.”

myntbase til kraken

      2) Velg kryptovalutaen du vil sende fra lommeboken.

send Bitcoin fra Coinbase til Kraken

      3) Dette trinnet er litt mer utfordrende. For å gi deg den beste veiledningen, la oss ta en titt på følgende punkter:

 • Skriv inn adressen som finnes i din Kraken-konto. 

       MERK: Hvis du ikke vet hvor denne adressen er, går du inn på Kraken-kontoen din og klikker på “Finansiering” øverst til høyre ved siden av “Handel” -alternativet.

Krakens overføringsgebyr

 • Husk at hvis du er i mobilvisningen, må du trykke på papirflyikonet øverst til høyre på skjermen, og deretter kan du legge til beløpet du vil sende. Du sender ikke noe før du har angitt Kraken-adressen din for innskuddet. Trykk på igjen for å bekrefte.

Etterpå må du oppgi innskuddsadressen din til Kraken.

 • Den første delen som vil fange blikket ditt når du begynner å fylle ut overføringsforespørselen på Coinbase, er mottaker- / destinasjonsboksen. Når du kommer hit, vet du at dette er stedet du trenger å oppgi, og skriv inn lommebokadressen din der du mottar Bitcoin fra Coinbase. 
 • Velg deretter kryptovalutaen du vil sette inn fra sidemenyen du finner på venstre side av skjermen.

  myntbase til kraken

 • Når det er valgt, klikker du eller klikker på “Generer ny adresse” på den måten kan du få “Innskuddsadresse”.

  hvordan du kan finansiere en Kraken-konto

    Ikke for komplisert, ikke sant? La oss fortsette!

     4) Flott! For dette neste trinnet skriver vi inn eller skriver inn adressen som nettopp ble generert. Finn den delen like under “Mottaker” i Coinbase-menyen. Deretter velger du beløpet du vil overføre.

MERK: Hvis du bruker mobilen din, kan du legge til adressen og trykke på send. Det ville være det for deg på mobilen!

    5) Og sist, men absolutt ikke minst, klikk “Fortsett”

      Sørg for å dobbeltsjekke alle detaljene i transaksjonen, og hvis alle detaljene ser bra ut, bekreft overføringen.

Tilleggsmerknader

Vi håper dette hjelper deg å ikke ha noen problemer når det gjelder å utføre denne prosessen, slik at du kan finne den enkel, gunstig og rask! 

På dette tidspunktet vil kryptovalutaen din overføres normalt fra Coinbase til Kraken-kontoen din, men husk først disse fakta:

Vær tålmodig! La 30-45 minutter, eller kanskje litt mer, for at transaksjonen skal fullføres. Mengden kryptovaluta er noe å vurdere.

Sjekk gjerne både Kraken- og Coinbase-kontoene dine for transaksjoner og sørg for at overføringen er vellykket. 

Så der går du, dette er hvordan du overfører Bitcoin fra Coinbase til Kraken uten så mye bry!

Hvor lang tid tar det å sende Bitcoin fra Coinbase?

Vi vet at du foretrekker at denne typen transaksjoner blir utført så raskt som mulig.

For oss er det også viktig å fortelle deg hva du kan forvente hver gang du trenger å sende eller overføre penger mellom vekslingsplattformer.

For det første er overføringen normalt en to, tre minutters prosess og er veldig enkel å utføre. I de fleste tilfeller kan du forvente og kunne se pengene dine i lommeboken bare et par minutter etter at du har sendt dem eller noen timer etter overføringen, selv om det normalt er en veldig rask prosess.

Prosessens hastighet vil variere avhengig av nettverk. Ta også hensyn til at disse transaksjonene er verifisert av gruvearbeidere. Igjen er hastigheten som alt dette utføres i stor grad avhengig av nettverket. 

Konklusjon

Klarte du å dele og overføre med trinnene som er gitt? Vi ser frem til å høre fra deg og din erfaring etter å ha lest denne retningslinjen. Husk merknadene og anbefalingene gitt ovenfor, og vær spesielt oppmerksom på destinasjonsadressen og hvor du finner den. Du må også alltid dobbeltsjekke vellykket overføring til Kraken-kontoen din.

For alle som lurer på hvordan de skal finansiere en Kraken-konto, er dette en sikker måte å gjøre det på!

Fant du dette nyttig? Gi oss beskjed i kommentarene!

Ser deg snart!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me