Shapeshift-alternativ: 7 andre Crypto-utvekslinger å vurdere å bruke

Mange bruker Shapeshift hver dag. Det gir en rask og pålitelig måte å handle kryptovalutaer veldig enkelt. Kanskje du har brukt denne utvekslingen selv, men liker å holde hodet åpent for andre alternativer og lurer på “Er det noe alternativ til Shapeshift?”. Den gode nyheten er at det absolutt er det!

Faktisk er det flere …

Hva er Shapeshift?

Shapeshift er en kryptovaluta-utveksling. Som mange andre er det kun krypto, noe som betyr at du kan bruke den til å bytte en slags kryptovaluta mot en annen, men ikke å kjøpe krypto med fiat-valutaer som amerikanske dollar eller euro. Men i motsetning til de fleste andre børser, er Shapeshift en ikke-forvaringsbørs.

Depotutveksling, som Coinbase, Kraken eller Poloniex, gir brukerne krypto-lommebokadresser, og utvekslede tokens lagres i disse lommebøkene til brukerne trekker dem tilbake. Så hvis du vil bruke Coinbase til å bytte Bitcoin mot Ether, må bitcoinsene dine være i Coinbase BTC-lommeboken din, og du vil motta Etheren din i Coinbase ETH-lommeboken.

Utvekslingsbørs fungerer litt annerledes. De gir ikke lommebokadresser for brukerne. I stedet bruker brukerne sine egne personlige lommebøker eller de som leveres av depotbørser (du kan sjekke artikkelen min om hvordan du bruker Shapeshift med Coinbase her). Dette betyr at selve børsen ikke lagrer kryptovaluta, noe som gjør det til et mye mindre tiltalende mål for potensielle hackere.

Er det noen Shapeshift-alternativer?

Selv om det er sant at de fleste børsene derfra er av varetekt, er ikke Shapeshift den eneste i sitt slag. Det er flere shapeshift-konkurrenter. Andre populære, øyeblikkelige ikke-frihetsberøvede krypto-børser er Changelly, CoinSwitch, SimpleSwap, Godex, Bisq, Switchain og Flyp.me.

La oss se på dem.

ShapeShift-alternativ nr. 1: Changelly

beste shapeshift-alternativet

Changelly lister opp rundt 60 forskjellige kryptovalutaer for handel, og du kan kjøpe syv av dem (Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin, Binance-mynt og Stellar) med amerikanske dollar eller euro. Bytteavgiften er en flat 0,25%. Brukere må opprette en konto for å handle, men trenger bare å oppgi en e-postadresse. Ingen personlige data er påkrevd. En mobilapp er også tilgjengelig.

ShapeShift-alternativ 2: Godex

godex

Godex lister opp om 210 forskjellige kryptovalutaer, men støtter ikke kjøp av krypto med fiat-valuta. Valutakostnader løses i det øyeblikket du oppretter en transaksjon. Det er ikke nødvendig å opprette en konto, slik at brukerne kan handle anonymt.

ShapeShift-alternativ # 3: SimpleSwap

simpleswap

I likhet med forrige oppføring på denne listen tillater SimpleSwap anonym handel og ingen fiatvalutastøtte. Det er over 250 kryptovalutaer oppført, og brukere kan velge å handle med fast eller flytende rente.

ShapeShift-alternativ # 4: CoinSwitch

shapeshift alternativ

CoinSwitch er forskjellig fra de fleste andre oppføringer på denne listen fordi det ikke er en børs, men snarere en børsaggregat. Dette betyr at CoinSwitch kobler brukere med flere andre sentraler, inkludert Binance, HitBTC og Changelly, slik at de kan finne det beste tilbudet. Brukere trenger ikke å opprette kontoer så anonym handel er mulig. Systemet for bytteavgift er litt komplisert, siden det også avhenger av børsen hvor handelen faktisk foregår, men anslås å være rundt 0,5%. CoinSwitch har flest kryptovalutaer av børsene på denne listen, med godt over 300 tokens.

ShapeShift-alternativ nr. 5: Bisq

bisq

I motsetning til andre oppføringer på listen, er Bisq ikke en nettutveksling, men heller et fullstendig skrivebordsprogram, tilgjengelig for Windows, Mac og Linux. Det tilbyr rask, anonym handel mellom litt over 100 kryptovalutaer, og noen av dem kan kjøpes med fiat-valuta. Fiat-betalingsalternativer inkluderer AliPay, MoneyGram, WeChat-betaling, Western Union, Uphold og Zelle.

ShapeShift-alternativ # 6: Bryter

shapeshift alternativ

I likhet med CoinSwitch er Switchain en børsaggregat som tilbyr rask, anonym handel mellom kryptovalutaer. Myntlisten er imidlertid ikke like stor. Switchain handler hovedsakelig mellom Bitcoin, Ether, Litecoin, Tether 0x og ERC-20 tokens oppført på Binance.

Shapeshift-alternativ nr. 7: Flyp.me

flyp.me

I likhet med ShapeShift eller Changelly er Flyp.me en øyeblikkelig, ikke-frihetsberøvende kryptobørs. Og i likhet med SimpleSwap trenger ikke brukere å opprette en konto for å bruke tjenesten, så anonym handel støttes. Bytteavgiften er 0,5%. Det er ingen fiat-valutastøtte og viser 30 forskjellige kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ether, Litecoin, DASH, BAT, Peercoin og Augur.

Eksempel på transaksjon

Å bruke disse sentrene er veldig enkelt, selv for nybegynnere, fordi de alle har enkle, intuitive grensesnitt og Changelly til og med har en mobilapp. La oss se et eksempel …

La oss velge Changelly som et shapeshift.io-alternativ og bruke mobilappen til å handle 3,6 EOS for DASH.

  1. Åpne Changelly-appen, skriv 3.6 og velg EOS i “Du sender” -feltet, og velg DASH som symbolet du vil motta. Appen viser deg hvor mye DASH du får, samt valutakurs, gebyr og estimert tid for å fullføre transaksjonen. Trykk på “Bytt nå”.vekslende bytte
  2. Her må du oppgi lommebokadressen der du vil motta DASH. Du kan kopiere / lime inn adressen eller trykke på den grønne knappen øverst til høyre for å skanne en QR-kode. Trykk på “Neste”.forandringsmottakende adresse
  3. Nå viser appen deg de endelige transaksjonsopplysningene, inkludert nettverksavgiften. Hvis alt er tilfredsstillende, trykk på “Bekreft & Foreta betaling ”for å starte prosessen. Når du har gjort det, viser appen adressen du trenger å sende tokens til. I tilfelle EOS betyr dette en adresse og et notat (for andre tokens trenger du ikke et notat).vekslende bekreftelse
  4. Åpne lommeboken og bruk den til å sende 3,6 EOS til adressen og notatet Changelly oppgitt.forandring
  5. Tilbake på Changelly-appen, vil den vise deg at transaksjonen har startet.vekslende transaksjon
  6. Etter noen minutter vil appen gi deg beskjed om at transaksjonen er fullført, og DASH-tokens vil være tilgjengelige i lommeboken din.changelly transaksjon fullført

Det er det! Som du ser er prosessen veldig grei. De andre børsene på denne listen fungerer på samme måte, men gjennom et webgrensesnitt da ingen mobilapper er tilgjengelige for dem ennå.

For å konkludere…

Så svaret på spørsmålet “Finnes det noe alternativ til Shapeshift?” er et solid “ja”. Det er mange alternativer til Shapeshift, og noen av dem er beskrevet i denne artikkelen. Valg blant dem kan avhenge av det spesifikke token du vil bytte, avgiften du må betale eller ditt ønske eller behov for anonymitet. Utforsk dem gjerne. De er alle raske, trygge og vel verdt tiden din.

Les også: Hvordan bruke Shapeshift med Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me