0x ZRX Coin Price Prediction for 2021, 2022 og 2025

Et av de store problemene som har rammet kryptovalutaindustrien, er de vedvarende sikkerhetsbruddene på sentraliserte børser. Big 4 revisjonsselskap KPMG siterte dette som en av grunnene til at kryptokurver ikke har nådd masseadopsjon.

Innovatører gjorde denne trusselen om til en mulighet og har introdusert mange innovative løsninger som fungerer som alternativer til det som mange mener er det svakeste leddet i rommet. Et slikt initiativ er 0x, en open-source blockchain-basert protokoll som gir smart kontraktinfrastruktur og likviditet for å muliggjøre peer-to-peer-utveksling av Ethereum-baserte tokens..

Protocol’s token, ZRX, kan satses for å tjene likviditetsbelønninger i ETH og kan brukes som et styringstoken for å stemme på forbedringsforslag som kan røre 0xs utviklingsvei. Å holde ZRX kan vise seg å være en utmerket mulighet for passiv inntekt. Når bruken av tokenet øker, kan det øke i verdi over tid, noe som gjør det til et digitalt aktivum som er verdt å ta en titt på.

I dette Prediksjon av ZRX-mynt artikkel, vil vi se nærmere på dette prosjektet for å lage en nøyaktig ZRX-prisforutsigelse for kortsiktig (2020), midtveis (2022) og langsiktig (2025).

Vi vil gjøre dette ved å se tilbake på den tidligere prisbevegelsen, samt den nåværende utviklingen for å sjekke hvilken verdi den har levert. Disse vil være vårt grunnlag for å bestemme hva som er den mest sannsynlige prisveien til denne digitale eiendelen og avgjøre selv om det er verdt å investere i.

0x (ZRX) Historisk prisanalyse 

0x ICO fant sted fra 14. august 2017 til 15. august 2017, de klarte å skaffe USD 24 000 000 ved hjelp av en hard hette på det innsamlede beløpet.

De klarte også å desentralisere tokens ved å begrense det totale antallet tokens en part kunne kjøpe. Over 13 000 Ethereum-adresser var involvert.

Hvert token ble solgt for $ 0,048 på tidspunktet for ICO, de handler for øyeblikket for 7 ganger sin opprinnelige ETH-verdi, men er bare verdt 3 ganger sin USD-verdi. Den nådde sin historiske høyde under kryptotyren på slutten av 2017 og januar 2018, hvor den berørte prisområdet $ 2,50 USD. Dette varte imidlertid ikke lenge, og snart startet det gradvis tilbakegang.

Det hadde vært prisstigninger i løpet av 2018 i mai, juli og oktober i 2018, men de er preget av lavere høyder. Siden da har det handlet horisontalt gjennom hele 2019 og Q1 2020

Som mange av Altcoins, har prisen på 0x (ZRX) falt siden starten på 2018 bjørnemarked. Det er flere grunner til at token faller i pris.

Det er bare Ethereum-basert; de fleste markedsprodusenter ønsker ikke å holde token og selger dem når kontraktene er fullført. Desentraliserte børser opererer for profitt og vil avvikle all sin beholdning av ZRX etter behov.

Altcoins overalt går ikke bra; dette har en påkjøringseffekt ettersom enhver mynt fanget i en nedadgående spiral ser mindre og mindre ut som en god investering, og tvinger innehaverne til å selge før de får tap.

Når dette skjer, vil flere og flere investorer med tap kaste inn håndkleet og presse verdien av myntene.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

0x0x (ZRX)

Rangering: 73$ 1,38 Pris (BTC) .000,00002700 Markedskap$ 1.05 BVolume$ 174,63 M24h Endring0,03% Totalforsyning 1000,00 M ZRX

ZRX Coin Future Prediction Prediction

0x er et token og protokoll som ligger foran tidene. De leverte tjenester som krever masseadopsjon å utnytte. Det nåværende markedet for ERC-20 og ERC-721 er begrenset, både på grunn av kostnaden for Etherium og den totale markedsverdien av kryptovalutamarkedet.

Kryptoområdet har ikke nok brukere som bruker tilgjengelige Dapps, da de fleste detaljhandlere fokuserer på kortsiktige gevinster i stedet for teknologi. Det er ikke umulig å se at denne teknologien kan avgjøre aksjemarkedene i fremtiden. Om 0x vil gjøre det er et annet spørsmål helt.

Kryptovalutamarkedet har sett mer enn 2 år med at Bitcoin ikke har fått en ny høyde. Dette har beskattet nervene til mange investorer og forhandlere, og forsterket utvandringen til fiat-valutaer rundt om i verden. I tillegg har Bitcoin ikke klart å bevise sin butikk med verdi for øyeblikket, og synkroniseres med S&P 500 og DJIA Dow Jones Industrial Average.

Det bullish tilfellet er imidlertid ikke alt undergang og dysterhet. Heldigvis kunne Bitcoin ha bunnet eller vil bunn veldig snart, og tvinger nok kapitulasjon til å resultere i at mynter skifter hender fra bjørnen til oksene.

Når oksene har fått kontroll igjen, kan det være en villere tur enn bjørnemarkedet de neste årene.

Til den nåværende prisen på 2600 sats, hvis Bitcoin rally til 100k, ville token være verdt $ 2,60. Hvis ZRX klarer å bryte den høye tiden og skyve mot 26000 statistikk, vil mynten være verdt $ 26,00.

Nøkkelen til denne spådommen er en langsiktig tidshorisont, ved å bruke en bred portefølje, investere små beløp i hvert prosjekt som 0x, og ZRX kan til slutt mislykkes.

På kort sikt, hvis prisen på Bitcoin når 10 000, kan vi se et 2x prishopp til 0,34 dollar. Denne ZRX-prisforutsigelsen må også korrelere med Ethereum-markedet, som også trenger at hver mynt er verdt $ 250 – $ 300.

Prediksjon for ZRX Coin

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 0,26 7%
1 uke $ 0,39 50%
1 måned $ 0,52 200%
6 måneder $ 0,78 300%
1 år $ 2,99 1150%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 2,99 1150%
2 år $ 2,47 950%
3 år $ 3,90 1500%
4 år $ 19,50 7500%
5 år $ 26,00 10000%

ZRX Coin Price Prediction 2020

Vi forventer at ZRX vil prestere mye bedre i 2020 enn året før, som ZRX handlet sidelengs gjennom året.

Den primære katalysatoren for dette vil være BTC-belønningshalveringshendelsen, som historisk har vært en forløper for en stor oksekjøring av kryptomarkedet.

Selvfølgelig kan vi ikke avfeie at markedet kan gå i motsatt retning. Det er bemerkelsesverdig å indikere at mange handelsmenn har tatt lange posisjoner i futuresmarkedet til BTC, noe som antyder at prisen på BTC vil øke på kort sikt. 

Som mange kryptokurver er ZRX-prisforutsigelse sterkt avhengig av prisbevegelsen til BTC; med økende bullish følelser kan vi med en viss tillit forutsi at ZRX-tokens sannsynligvis vil følge en mer bullish vei enn tidligere år.

Hvis prisen på BTC vil øke mot sine tidligere høye tider, ville det ikke være overraskende å se store potensielle prosjekter som 0x øke 3 ganger den nåværende verdien til 0,78 dollar på slutten av året.

ZRX myntpris Prediksjon 2022

Som mange av de tidligere bitcoin-halveringshendelsene, vil vi sannsynligvis se en langvarig bullish prisaksjon etterpå, med sin fremdrift over 2020. Vi ser kanskje de fulle effektene av denne hendelsen 2021-2022, der ZRX kan nå en ny heltidshøyde på $ 2,99 USD.

Ethereum 2.0 ville blitt lansert på dette tidspunktet og kan også tjene som en annen katalysator som gir ZRXs priser mer positiv fart. Protokolloppgraderingen forventes å adressere den største svakheten til Ethereum blockchain: skalerbarhet og høyt transaksjonsgebyr.

Med denne protokolloppgraderingen kunne vi se en fornyet interesse for Ethereum så vel som de mange ERC20-tokens som er utstedt på Ethereums nettverk, inkludert ZRX.

Dette kan ha en betydelig innvirkning på prisen på Ethereum for disse tokens, som vil bidra til å opprettholde sin forventede prisklasse på $ 2,47 – $ 2,99 USD til tross for forventet fortjeneste fra noen investorer.

Vi kan forvente noen fallende priser i 2022, men vi tror det ikke vil være så alvorlig som bullmarkedet i 2018. Nå ville ZRX etablert seg som en av de ledende teknologiene som muliggjør desentralisert finansiering (Defi).

ZRX Prediksjon for mynt 2025

I år ville det ha skjedd en annen bitcoinhalveringshendelse. Dette vil utløse en annen syklus med bullish prishandlinger som kan føre til at mange digitale eiendeler oppnår nye heltidspunkter. I likhet med de fleste kryptovalutaer vil prisbevegelsen til BTC påvirke prisen på ZRX betydelig.

På toppen av dette forventer vi at kryptovalutaindustrien på dette tidspunktet ville ha nådd regulatorisk klarhet og nådd samme nivå av anerkjennelse gitt til tradisjonelle finansmarkeder. Det betyr at masseadopsjonen av kryptovalutaer godt kan være i gang i løpet av denne tiden.

Masseadopsjon betyr at vi vil oppleve en betydelig økning i etterspørselen etter digitale eiendeler, med mange investorer som skynder seg for å få bedre posisjoner.

Mange eksperter tror at BTCs verdi ville ha verdsatt 10 ganger sin nåværende verdi på dette tidspunktet ($ 100K USD) med mange andre digitale eiendeler som fulgte samme prissti. I tråd med denne spådommen, vi tror ZRX ville nå en prisklasse på $ 19,50 – $ 26,00

Er ZRX Coin en god investering?

0x planlegger å være raskere enn konkurrentene. De lar brukerne bytte mellom tokens eller eiendeler for sømløs bruk av Ethereum-baserte Dapps, uten å låse tokens på blockchain og generere gassgebyrer, i motsetning til de fleste desentraliserte børser.

Målet er å tillate brukere å bruke Ethereum-økosystemet mer effektivt uten å måtte gå gjennom utvekslinger. Børs tvinger for øyeblikket tokenholdere til å handle med enten Bitcoin BTC, Ethereum ETH eller USD stabile mynter.

Da må brukerne videre gjøre en ny handel fra BTC, ETH eller USD til det nye token de vil kjøpe.

Ved å bruke kryptovalutautvekslinger genereres flere transaksjonsgebyrer, begge retninger får omsettelige eiendeler eller tokens på børsen og utenfor børsen; handlingen med å måtte handle flere ganger vil også generere ekstra handelsavgifter.

0x planlegger å gjøre dette i en transaksjon med en atombytte ved å utnytte funksjonene innebygd i Ethereum blockchain. 0x vil bruke smarte kontrakter på Ethereum-blokkjeden for å legge til rette for tillitsfull utveksling av ett token eller aktivum for et annet mellom brukere.

Ved å bruke smarte kontrakter kan de bytte tokens eller eiendeler i en transaksjon, og unngå ytterligere tredjepartsgebyrer. Dette senker transaksjonskostnadene og reduserer nettverkstrafikk, samt fjerner behovet for å betale ublu gebyrer til kryptokursutveksling.

Alt dette betyr effektivt at bruk av 0x vil koste mindre enn konkurrentene. For å bruke tjenestene deres, må du ha ZRX-mynter, som er ERC-20-token.

Beste stedet å kjøpe eller bytte 0x ZRX-mynter

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

ChangeNOW

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Myntbryter

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Changelly

 • Kredittkort
 • Debetkort
Vurdering: 4

Gå til Kjøp

Beste lommebøker for å lagre 0x ZRX-mynter

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor en

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano X

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

Desktop-klient Vurdering: 4

Få lommebok

0x ZRX-nyheter har vært sparsomme for sent, med den siste bemerkelsesverdige kunngjøringen som ble gjort om at de introduserte ZRX Portal, som er deres nye hjem for staking og avstemning ved hjelp av ZRX-token. Deres blogg innlegg beskriver fremskrittene.

Staking tilbyr belønninger til brukerne som låser myntene sine. Dessverre følger ikke disse belønningene deflasjonen av valutaen, noe som vil resultere i nettotap.

Innsats bør bare gjøres av langsiktige investorer som har en flerårig ventetid. Det kan resultere i betydelig fortjeneste eller et monumentalt tap.

Hvordan kjøpe 0x (ZRX)?

Det er en rekke måter man kan kjøpe 0x (ZRX). Den er tilgjengelig i mer enn 190+ markeder, hovedsakelig i sentraliserte børser. De fleste av de største og veletablerte sentraliserte børsene (CEX) har notert ZRX, noe som er et tydelig tegn på tillit for den digitale eiendelen..

Coinbase, Binance, Bitfinex, Bittrex, og Poloniex er noen av de få kjente kryptobørsene som har oppført denne digitale eiendelen. Mange av disse utvekslingene tillater brukere å kjøpe kryptovalutaer ved hjelp av bankoverføringer og bankkort, noe som gjør det lettere for ikke-myntere å kjøpe ZRX.

Imidlertid tillater de fleste av disse sentraliserte børsene ikke direkte kjøp av ZRX ved bruk av fiat. Kjøpere må kjøpe BTC eller ETH og få dem til å veksle med ZRX. En alternativ direkte måte å gjøre dette på er å bruke Instant Crypto Exchange som ChangeNow. Det tillater brukere å kjøpe ZRX direkte med kreditt- eller debetkort.

De som har kryptokurver ETH og USDT, kan også bruke desentraliserte børser (DEX) som IDEX eller øyeblikkelig likviditets-DEXer som Kyberswap og Uniswap.

Alternativ måte å kjøpe ZRX-mynter på

Mer informasjon om 0x (ZRX)

Hva er 0x (ZRX)?

0x eller Zero Exchange er en åpen kildekode og ikke-leiesøkende protokoll, som gjør det mulig og tillater peer-to-peer-utveksling av Ethereum-avledede eiendeler eller tokens direkte på Ethereum blockchain.

0x kan beskrives som en åpen offentlig infrastruktur. Det er ikke en Dapp, men en tillitsfri utveksling som DEX kan baseres på.

Denne underliggende protokollen er gratis å bruke for alle som er interessert i å lage en desentralisert sentral som kan settes opp på under 1 minutt.

Vi tenker på 0x og ZRX-token som en pålitelig, desentralisert OTC-handel (reseptfritt). En mellommann som holder begge parters tokens og bytter dem hvis begge parter respekterer sine respektive avtaler.

Noe som en børs uten å fokusere på faste par, enn si å ha fast basisvaluta eller fast kursvaluta.

Dette gjør at tillitsfulle peer-to-peer-transaksjoner kan finne sted i et kontrollert og sikkert miljø. 0x ble designet som en protokoll som DEXs desentraliserte sentraler kunne bruke for å forbedre noen av problemene de står overfor.

Teamet bak 0x (ZRX)

0x ble grunnlagt av Will Warren og Amir Bandeali i oktober 2016. The 39 medlemslag består av ingeniører, informatikere og fysikere. De har ytterligere 5 rådgivere fra Paradigm, Polychain Capital, Pantera Capital, Augur, Scalar Capital og Craft Ventures.

Børsoppføringer

0x er notert på noen av de beste børsene, inkludert; Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase, Coinbase Pro og mange flere, ikke så gode børser. CoinMarketCap viser 167 tilgjengelige handelspar.

0x har en av grunnleggerne av Coinbase som en av deres rådgivere. Børsen ga også bort gratis ZRX i bytte for å se på videoer om tokenet.

Partnerskapet deres med Coinbase åpnet dem for en mengde juridiske forpliktelser som kan krenke dine suverene rettigheter til å bli sporet og overvåket.

Coinbase har vært på krigsstien, i det siste anskaffet og samarbeidet med selskaper som kan forbedre sin kjedeanalyse og KYC-prosesser gjennom ansiktsgjenkjenning.

Brian Brooks, juridisk sjef i Coinbase, er utnevnt til neste Chief Operating Officer og første stedfortredende kontrollør ved kontoret til valutaovervåkeren (OCC). Dette minner oss om hvordan Goldman Sachs overtok det amerikanske statskassen. For en rask forståelse, se Inside Job (2010).

Etter vår mening signaliserer dette et aggressivt press for fjerning av kontanter snart. Dette gjør oss også ekstremt bullish på kryptokurver som alternativ. Kryptovaluta kan seriøst være fremtiden for alle globale penger.

0x ZRX-sikkerhet

Vi ville ikke gå så langt som å ringe 0x desentralisert, men de er ikke så sentraliserte som børser som Coinbase, Kraken eller Bitstamp.

DEX er ansett som illikvide, sakte og dyre. De er desentralisert av design. Denne mangelen på sentralisering får dem til å være ubrukelige med hverandre, men de gir større sikkerhet fra et anonymitetsperspektiv..

DEX driver også ordrebøker direkte på hovedkjeden. Hver bestilling eller ordreopphevelse garanterer nettverksgebyrer eller betalt gass, noe som også gir oppblåsthet i nettverket. Til slutt vil vi ikke bruke DEX på grunn av sikkerhetsproblemer på grunn av antall oppmerksomhet hackere gir dem på grunn av deres anonymitetsfunksjoner.

Alle tapte midler kan ikke gjenvinnes eller tilbakebetales gjennom et forsikringsfond, og på grunn av den desentraliserte naturen kan ingen tredjepart saksøkes for å gjenvinne midler.

0x sikrer sine transaksjoner ved å bruke protokollen til å fungere som mellommann. I stedet for å låse tokenet ditt eller eiendelene dine for salg på Ethereum blockchain, foregår handelen på et off-chain-stafett med Ethereum-drevne smarte kontrakter som bare utføres når en avtale er avgjort.

For at en handel skal finne sted, må begge parter kunne koble direkte. Alle kan generere og kringkaste en ordre ved å sende en lenke via hvilken som helst metode som muliggjør overføring av tegn; WhatsApp, Twitter, e-post, vanlig post, på et stykke papir, til og med morsekode.

Så lenge du kan koble deg direkte til motparten i handelen, kan du utføre den umiddelbart. 0x API forbedrer DEX-infrastrukturen drastisk ved å tilby en universell ordrebok som deles mellom alle 0xs desentraliserte børser. Kringkastinger sendes til både offentlige og private ordrebøker.

0x samler ordrebøker fra 0x Mesh, Kyber, Uniswap og Oasis. Koble til flere DEX-er forbedrer avviklingen, noe som gir nøyaktig pris for begge parter.

Market makers og stafetter blir belønnet med ZRX for sine transaksjoner; disse belønningene betales av markedstakerne.

Konklusjon

Vi føler oss under de rette forholdene, ZRX kan gjøre det veldig bra. Det er ikke den mest risikable mynten å investere i på grunn av deres utvikling, partnere og tilgjengelige finansiering. Avkastningen vil være beskjeden.

Etter kryptostandarder ser vi ikke en 100x prisøkning når som helst snart. Kryptomarkeder er ekstremt ustabile, avhengig av hvor raskt de når 10x, 100x er ikke så langt unna.

Dessverre er bjørnekassen en mynt uten verdi, ZRX handler rundt all-time lav. Selv om det er litt på bedring, vil bare tiden vise om dette er nok, ettersom de ikke har brutt en lokal høyde på lenge.

Selv om dette prosjektet kan gå til null, er teknologien imponerende. Hvis de kan utvide seg til å gjøre atombytter på tvers av blokkjeder, kan de gjøre 100 ganger på rask tid.

Mens de klarer å markedsføre token rimelig, må de fokusere på ombord mer utveksling. De må også fokusere på å integrere sine 0x øyeblikkelig inn på flere nettsteder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me