0x ZRX-muntprijsvoorspelling voor 2021, 2022 en 2025

Een van de belangrijkste problemen waarmee de cryptocurrency-industrie te kampen heeft, zijn de aanhoudende inbreuken op de beveiliging van gecentraliseerde uitwisselingen. Big 4-accountantskantoor KPMG noemde dit een van de redenen waarom cryptocurrencies geen massale acceptatie hebben bereikt.

Vernieuwers maakten van deze dreiging een kans en hebben veel innovatieve oplossingen geïntroduceerd die als alternatief dienen voor wat volgens velen de zwakste schakel in de ruimte is. Een voorbeeld van zo’n initiatief is 0x, een open-source blockchain-gebaseerd protocol dat slimme contractinfrastructuur en liquiditeit biedt om de peer-to-peer-uitwisselingen van op Ethereum gebaseerde tokens mogelijk te maken..

Het protocoltoken, ZRX, kan worden ingezet om liquiditeitsbeloningen te verdienen in ETH en kan worden gebruikt als een governance-token om te stemmen over verbeteringsvoorstellen die het ontwikkelingstraject van 0x kunnen beïnvloeden. Het houden van ZRX kan een uitstekende gelegenheid blijken te zijn voor passief inkomen. Naarmate het nut van het token toeneemt, kan het in de loop van de tijd in waarde stijgen, waardoor het een digitale asset wordt die het bekijken waard is.

In deze ZRX-muntprijsvoorspelling artikel gaan we dieper in op dit project om een ​​nauwkeurige ZRX-prijsvoorspelling te doen voor de korte termijn (2020), middellange termijn (2022) en lange termijn (2025).

We zullen dit doen door terug te kijken op deze prijsbeweging in het verleden en de huidige ontwikkelingen om te controleren welke waarde deze heeft opgeleverd. Dit zullen onze basis zijn om te bepalen wat het meest waarschijnlijke prijstraject van dit digitale activum is en voor onszelf te bepalen of het de moeite waard is om in te investeren.

0x (ZRX) Historische prijsanalyse 

De 0x ICO vond plaats van 14 augustus 2017 tot 15 augustus 2017, ze slaagden erin om $ 24.000.000 op te halen met behulp van een harde limiet op het opgehaalde bedrag.

Ze slaagden er ook in om de tokens enigszins te decentraliseren door het totale aantal tokens dat een partij kon kopen te beperken. Er waren meer dan 13.000 Ethereum-adressen bij betrokken.

Elk token werd op het moment van de ICO verkocht voor $ 0,048, ze worden momenteel verhandeld voor 7x hun oorspronkelijke ETH-waarde, maar zijn slechts 3x hun USD-waarde waard. Het bereikte zijn historische hoogtepunt tijdens de crypto bull-run van eind 2017 en januari 2018, waar het de prijsklasse van $ 2,50 USD raakte. Dit duurde echter niet lang en al snel begon het geleidelijk af te nemen.

In mei, juli en oktober in 2018 waren er in 2018 af en toe prijsstijgingen, maar deze worden gekenmerkt door lagere pieken. Sindsdien wordt horizontaal verhandeld gedurende 2019 en Q1 2020

Zoals veel van de Altcoins is de prijs van 0x (ZRX) aan het dalen sinds het begin van de bearmarkt van 2018. Er zijn meerdere redenen waarom het token in prijs daalt.

Het is alleen gebaseerd op Ethereum; de meeste marketmakers willen het token niet bezitten en verkopen ze na voltooiing van de contracten. Gedecentraliseerde beurzen werken met winstoogmerk en zullen al hun bezit aan ZRX indien nodig liquideren.

Altcoins doet het over de hele linie niet goed; dit heeft een domino-effect, aangezien elke munt die vastzit in een neerwaartse spiraal steeds minder op een goede investering lijkt, waardoor houders worden gedwongen te verkopen voordat ze verliezen lijden.

Als dit gebeurt, zullen steeds meer investeerders met verliezen de handdoek in de ring gooien, waardoor de waarde van de munten omlaag gaat.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

0x0x (ZRX)

Positie: 73 1.38 Prijs (BTC) Ƀ 0.00002700 Marketcap 1,05 BVolume 174,63 M 24h Wijziging 0,03% Totaal aanbod 1000,00 M ZRX

ZRX Coin Toekomstige prijsvoorspelling Voorspelling

0x is een token en protocol dat zijn tijd ver vooruit is. Ze leverden diensten waarvoor massale acceptatie nodig was. De huidige markt voor ERC-20 en ERC-721 is beperkt, zowel vanwege de kosten van Etherium als de totale marktkapitalisatie van de cryptocurrency-markt.

De crypto-ruimte heeft niet genoeg gebruikers die de beschikbare Dapps gebruiken, aangezien de meeste detailhandelaren zich richten op kapitaalwinst op korte termijn in plaats van op technologie. Het is niet onmogelijk om in te zien dat deze technologie in de toekomst de aandelenmarkten zou kunnen vereffenen. Of 0x het gaat doen, is een geheel andere vraag.

De cryptocurrency-markt heeft meer dan 2 jaar gezien dat Bitcoin geen nieuwe high maakte. Dit heeft de zenuwen van veel investeerders en handelaren belast en de uittocht naar fiat-valuta’s over de hele wereld verergerd. Bovendien is Bitcoin er op dit moment niet in geslaagd om zijn waardeopslag te bewijzen en loopt het synchroon met de S.&P 500 en DJIA Dow Jones Industrial Average.

De bullish case is echter niet alleen maar kommer en kwel. Gelukkig had Bitcoin het dieptepunt kunnen bereiken of zal het zeer binnenkort het dieptepunt hebben bereikt, waardoor voldoende capitulatie wordt geforceerd om te resulteren in munten die van eigenaar wisselen van de beren naar de stieren..

Als de stieren eenmaal de controle terugkrijgen, kan het de komende jaren een wildere rit zijn dan de bearmarkt.

Bij de huidige prijs van 2600 sats, als Bitcoin stijgt naar 100k, zou het token $ 2,60 waard zijn. Als de ZRX erin slaagt om zijn hoogste punt ooit te breken en naar 26000 statistieken te pushen, zou de munt $ 26,00 waard zijn.

De sleutel tot deze voorspelling is een tijdshorizon op lange termijn, waarbij een brede portefeuille wordt gebruikt, waarbij kleine bedragen in elk project worden geïnvesteerd als 0x, en ZRX zou uiteindelijk kunnen mislukken..

Als de prijs van Bitcoin op korte termijn 10k bereikt, zouden we een prijsstijging van 2x naar $ 0,34 kunnen zien. Deze ZRX-prijsvoorspelling moet ook correleren met de Ethereum-markt, die ook vereist dat elke munt $ 250 – $ 300 waard is.

ZRX Coin prijsvoorspelling

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 0,26 7%
1 week $ 0,39 50%
1 maand $ 0,52 200%
6 maanden $ 0,78 300%
1 jaar $ 2,99 1150%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar $ 2,99 1150%
2 jaar $ 2,47 950%
3 jaar $ 3,90 1500%
4 jaar $ 19,50 7500%
5 jaar $ 26,00 10000%

ZRX Coin Prijsvoorspelling 2020

We verwachten dat ZRX in 2020 veel beter zal presteren dan het jaar ervoor, waarin ZRX het hele jaar zijwaarts handelde.

De belangrijkste katalysator hiervoor zal het BTC-beloningshalveringsevenement zijn, dat historisch gezien een voorloper was van een grote bull run van de cryptomarkt..

We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat de markt in de tegenovergestelde richting kan gaan. Het is opmerkelijk om aan te geven dat veel handelaren longposities hebben ingenomen op de termijnmarkt van BTC, wat suggereert dat de prijs van BTC op korte termijn zal stijgen.. 

Zoals veel cryptocurrencies, is de prijsvoorspelling van ZRX sterk afhankelijk van de prijsbeweging van BTC; met toenemende bullish sentimenten kunnen we met een zekere mate van vertrouwen voorspellen dat ZRX-tokens waarschijnlijk een meer bullish pad zullen volgen dan voorgaande jaren.

Als de prijs van BTC zal stijgen naar zijn vorige recordhoogte, dan zou het niet verrassend zijn om grote potentiële projecten zoals 0x te zien stijgen 3x de huidige waarde tot $ 0,78 aan het einde van het jaar.

ZRX Coin Prijs Voorspelling 2022

Net als veel van de vorige bitcoin-halveringsevenementen, zullen we daarna waarschijnlijk een langdurige bullish prijsactie zien, waarbij het momentum zich uitstrekt tot na het jaar 2020. We zouden de grootste effecten van dit evenement kunnen zien op 2021-2022, waar ZRX zou een nieuw record kunnen bereiken van $ 2,99 USD.

Ethereum 2.0 zou tegen die tijd zijn uitgebracht en kan ook dienen als een andere katalysator die een positiever momentum toevoegt aan de prijzen van ZRX. De protocolupgrade zal naar verwachting de belangrijkste zwakte van de Ethereum-blockchain aanpakken: schaalbaarheid en hoge transactiekosten.

Met deze protocolupgrade konden we een hernieuwde interesse in Ethereum zien, evenals de vele ERC20-tokens die zijn uitgegeven op het netwerk van Ethereum, inclusief ZRX.

Dit kan een aanzienlijke impact hebben op de prijs van Ethereum van deze tokens, die zal helpen om de voorspelde prijsklasse van $ 2,47 – $ 2,99 USD te behouden ondanks de verwachte winstneming van sommige investeerders.

We kunnen in 2022 af en toe een prijsdaling verwachten, maar we denken dat deze niet zo ernstig zal zijn als de bullmarkt van 2018. Inmiddels zou ZRX zich hebben gevestigd als een van de toonaangevende technologieën die gedecentraliseerde financiering mogelijk maken (Defi).

ZRX Muntprijsvoorspelling 2025

Tegen dit jaar zou er weer een bitcoin-halveringsgebeurtenis hebben plaatsgevonden. Dit zou een nieuwe cyclus van bullish prijsacties in gang zetten die ertoe kan leiden dat veel digitale activa nieuwe recordhoogtes bereiken. Net als bij de meeste cryptocurrencies, zal de prijsbeweging van BTC de prijs van ZRX aanzienlijk beïnvloeden.

Bovendien verwachten we dat tegen die tijd de cryptocurrency-industrie duidelijkheid zou hebben over de regelgeving en hetzelfde niveau van erkenning zou hebben bereikt als de traditionele financiële markten. Het betekent dat de massale acceptatie van cryptocurrencies in deze tijd mogelijk aan de gang is.

Massale acceptatie betekent dat we een aanzienlijke toename van de vraag naar digitale activa zullen ervaren, waarbij veel investeerders zich haasten om betere posities te krijgen.

Veel experts zijn van mening dat de waarde van BTC tegen die tijd 10x zijn huidige waarde zou hebben gestegen ($ 100.000 USD), terwijl veel andere digitale activa hetzelfde prijspad volgen. In lijn met deze voorspelling, we denken dat ZRX de prijsklasse van $ 19,50 – $ 26,00 zou bereiken

Is ZRX Coin een goede investering?

0x is van plan sneller te zijn dan zijn concurrenten. Ze stellen hun gebruikers in staat om tussen tokens of activa te wisselen voor het naadloze gebruik van op Ethereum gebaseerde Dapps, zonder tokens op de blockchain te vergrendelen en gaskosten te genereren, in tegenstelling tot de meeste gedecentraliseerde uitwisselingen.

Het doel is om gebruikers in staat te stellen het Ethereum-ecosysteem effectiever te gebruiken zonder uitwisselingen te hoeven doorlopen. Uitwisselingen dwingen momenteel tokenhouders om te handelen in Bitcoin BTC, Ethereum ETH of USD stablecoins.

Dan moeten gebruikers nog een andere transactie uitvoeren van BTC, ETH of USD naar het nieuwe token dat ze willen kopen.

Het op deze manier gebruiken van cryptocurrency-uitwisselingen genereert meerdere transactiekosten, waarbij beide richtingen verhandelbare activa of tokens op de beurs en van de beurs krijgen; het herhaaldelijk moeten handelen zal ook extra handelskosten met zich meebrengen.

0x is van plan dit in één transactie te doen met een atomaire swap door gebruik te maken van de functies die zijn ingebouwd in de Ethereum-blockchain. 0x zal slimme contracten op de Ethereum-blockchain gebruiken om de peer-to-peer betrouwbare uitwisseling van een token of asset voor een andere tussen gebruikers mogelijk te maken.

Door slimme contracten te gebruiken, kunnen ze de tokens of activa in één transactie ruilen, waardoor extra kosten van derden worden vermeden. Dit verlaagt de transactiekosten en vermindert het netwerkverkeer, en elimineert de noodzaak om exorbitante vergoedingen te betalen aan cryptocurrency-uitwisselingen.

Dit alles betekent in feite dat het gebruik van 0x minder kost dan zijn concurrenten. Om hun services te gebruiken, heb je ZRX-munten nodig, dit zijn hun ERC-20-token.

Beste plaats om 0x ZRX-munten te kopen of te ruilen

Naam Deposit Methode Kopen
Binance

binance exchange

 • Bankoverschrijving (ACH)
 • overschrijving
 • Cryptogeld
 • Debetkaart
 • Overschrijving
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Verander nu

 • Kredietkaart
 • Cryptogeld
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Muntenwitch

 • Kredietkaart
 • Cryptogeld
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Changelly

 • Kredietkaart
 • Debetkaart
Beoordeling: 4

Ga naar Kopen

Beste portefeuilles om 0x ZRX-munten op te slaan

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor een

Hardware Beoordeling: 5

Koop Wallet

Ledger Nano X

Hardware Beoordeling: 5

Koop Wallet

Atomic portemonnee

Desktopclient Beoordeling: 4

Koop Wallet

0x ZRX-nieuws was de laatste tijd schaars, met de laatste opmerkelijke aankondiging dat ze ZRX-portaal, dat is hun nieuwe thuis voor staking en stemmen met behulp van het ZRX-token. Hun blogpost beschrijft de vorderingen.

Staking biedt beloningen aan de gebruikers die hun munten vergrendelen. Helaas houden deze beloningen geen gelijke tred met de deflatie van hun valuta, wat zal resulteren in een nettoverlies.

Staking mag alleen worden gedaan door langetermijnbeleggers die een wachtperiode van meerdere jaren hebben. Het kan resulteren in aanzienlijke winsten of een monumentaal verlies.

Hoe 0x (ZRX) te kopen?

Er zijn verschillende manieren waarop u 0x (ZRX) kunt kopen. Het is beschikbaar in meer dan 190+ markten, meestal op gecentraliseerde beurzen. De meeste van de grootste en gevestigde gecentraliseerde beurzen (CEX) hebben ZRX genoteerd, wat een duidelijk teken is van vertrouwen in het digitale activum.

Coinbase, Binance, Bitfinex, Bittrex, en Poloniex zijn enkele van de weinige bekende crypto-uitwisselingen die deze digitale activa hebben vermeld. Veel van deze uitwisselingen stellen gebruikers in staat cryptocurrencies te kopen met bankoverschrijvingen en bankpassen, waardoor het voor niet-munters gemakkelijker wordt om ZRX te kopen.

De meeste van deze gecentraliseerde uitwisselingen staan ​​echter geen directe aankopen van ZRX met fiat toe. Kopers zullen BTC of ETH moeten kopen en deze moeten laten ruilen met ZRX. Een alternatieve directe manier om dit te doen is door Instant Crypto Exchange zoals Verander nu. Hiermee kunnen gebruikers ZRX rechtstreeks kopen met creditcards of betaalpassen.

Degenen die cryptocurrencies ETH en USDT hebben, kunnen ook gebruik maken van gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX) zoals IDEX of instant liquiditeit DEX’s zoals Kyberswap en Uniswap.

Alternatieve manier om ZRX-munten te kopen

Meer informatie over 0x (ZRX)

Wat is 0x (ZRX)?

0x of Zero Exchange is een open-source en niet-huurzoekprotocol, dat de peer-to-peer-uitwisseling van van Ethereum afgeleide activa of tokens rechtstreeks op de Ethereum-blockchain mogelijk maakt en mogelijk maakt.

0x kan worden omschreven als een open openbare infrastructuur. Het is geen Dapp maar een betrouwbare uitwisseling waarop DEX’s kunnen worden gebaseerd.

Dit onderliggende protocol is gratis te gebruiken voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van een gedecentraliseerde centrale die kan worden opgezet in minder dan 1 minuut.

We beschouwen 0x en het ZRX-token als een betrouwbare, gedecentraliseerde OTC (over the counter) trading desk. Een tussenpersoon, die de tokens van beide partijen vasthoudt en deze inwisselt als beide partijen hun respectieve afspraken nakomen.

Een beetje zoals een uitwisseling zonder te focussen op vaste paren, laat staan ​​met een vaste basisvaluta of een vaste koersvaluta.

Hierdoor kunnen betrouwbare peer-to-peer-transacties plaatsvinden in een gecontroleerde en veilige omgeving. 0x is ontworpen als een protocol dat de gedecentraliseerde centrales van DEX kunnen gebruiken om enkele van de problemen waarmee ze worden geconfronteerd, te verbeteren.

Het team achter 0x (ZRX)

0x werd in oktober 2016 mede opgericht door Will Warren en Amir Bandeali. The 39 leden team bestaat uit ingenieurs, computerwetenschappers en natuurkundigen. Ze hebben nog eens 5 adviseurs van Paradigm, Polychain Capital, Pantera Capital, Augur, Scalar Capital en Craft Ventures.

Wissel aanbiedingen uit

0x staat vermeld op enkele van de beste beurzen, waaronder; Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase, Coinbase Pro en nog veel meer, niet zo geweldige uitwisselingen. CoinMarketCap toont 167 beschikbare handelsparen.

0x heeft een van de mede-oprichters van Coinbase als een van hun adviseurs. De uitwisseling gaf ook gratis ZRX weg in ruil voor het bekijken van video’s over het token.

Hun samenwerking met Coinbase heeft hen opengesteld voor een overvloed aan wettelijke verplichtingen die mogelijk inbreuk maken op uw soevereine rechten om te worden gevolgd en gecontroleerd.

Coinbase is op oorlogspad geweest en heeft onlangs bedrijven overgenomen en samengewerkt met bedrijven die de ketenanalyse en KYC-processen kunnen verbeteren door middel van gezichtsherkenning.

Brian Brooks, de Chief Legal Officer bij Coinbase, is aangesteld als de volgende Chief Operating Officer en eerste plaatsvervangende controleur van het Office of the Comptroller of the Currency (OCC). Dit herinnert ons eraan hoe Goldman Sachs de Amerikaanse schatkist overnam. Kijk voor een snel begrip naar Inside Job (2010).

Naar onze mening duidt dit op een agressieve drang om binnenkort contant geld te verwijderen. Dit maakt ons ook extreem optimistisch over cryptocurrencies als alternatief. Cryptocurrencies kunnen serieus de toekomst zijn voor al het wereldwijde geld.

0x ZRX-beveiliging

We zouden niet zo ver gaan als 0x gedecentraliseerd bellen, maar ze zijn niet zo gecentraliseerd als uitwisselingen zoals Coinbase, Kraken of Bitstamp.

DEX’s worden als illiquide, traag en duur beschouwd. Ze zijn gedecentraliseerd door hun ontwerp. Dit gebrek aan centralisatie zorgt ervoor dat ze niet met elkaar kunnen werken, maar ze bieden wel meer veiligheid vanuit het oogpunt van anonimiteit.

DEX’s beheren orderboeken ook rechtstreeks op de hoofdketen. Elke bestelling of annulering van een bestelling garandeert betaalde netwerkkosten of gas, wat ook de netwerkzwelling vergroot. Uiteindelijk zullen we DEX’s niet gebruiken vanwege beveiligingsproblemen vanwege het aantal aandacht dat hackers eraan geven vanwege hun anonimiteitsfuncties.

Al het verloren geld kan niet worden teruggevorderd of terugbetaald via een verzekeringsfonds, en vanwege het gedecentraliseerde karakter kan geen derde partij worden aangeklaagd om geld terug te vorderen.

0x beveiligt zijn transacties door hun protocol te gebruiken om als tussenpersoon op te treden. In plaats van uw token of activa te vergrendelen voor verkoop op de Ethereum-blockchain, vindt de handel plaats op een off-chain relay met door Ethereum aangedreven slimme contracten die alleen worden uitgevoerd nadat een deal is gesloten..

Om een ​​transactie te laten plaatsvinden, moeten beide partijen rechtstreeks verbinding kunnen maken. Iedereen kan een bestelling genereren en verzenden door een link te verzenden via elke methode die karakteroverdracht mogelijk maakt; WhatsApp, Twitter, e-mail, gewone post, op een stuk papier, zelfs morsecode.

Zolang u rechtstreeks verbinding kunt maken met de tegenpartij van de transactie, kunt u deze onmiddellijk uitvoeren. 0x API verbetert de DEX-infrastructuur drastisch door een universeel orderboek te bieden dat wordt gedeeld door alle gedecentraliseerde beurzen van 0xs. Uitzendingen worden zowel naar openbare als naar particuliere orderboeken gestuurd.

0x brengt orderboeken samen van 0x Mesh, Kyber, Uniswap en Oasis. Het verbinden van meerdere DEX’s verbetert de liquidatie, waardoor een nauwkeurige prijsstelling voor beide partijen mogelijk is.

Marktmakers en relais worden beloond met ZRX voor hun transacties; deze beloningen worden betaald door de marktdeelnemers.

Gevolgtrekking

We denken dat onder de juiste omstandigheden ZRX het heel goed zou kunnen doen. Het is niet de meest risicovolle munt om in te investeren vanwege hun ontwikkeling, partners en beschikbare financiering. Het rendement zal bescheiden zijn.

Volgens cryptostandaarden zien we niet snel een prijsstijging van 100x. Crypto-markten zijn extreem volatiel, afhankelijk van hoe snel ze 10x bereiken, 100x is niet zo ver weg.

Helaas is de berenzaak een munt zonder waarde, ZRX handelt rond de dieptepunten aller tijden. Hoewel het enigszins herstelt, zal alleen de tijd uitwijzen of dit voldoende is, aangezien ze al lange tijd geen lokale high hebben gebroken.

Hoewel dit project naar nul kan gaan, is de technologie indrukwekkend. Als ze kunnen uitbreiden om op de een of andere manier atomaire swaps tussen blockchains uit te voeren, zouden ze in korte tijd 100x kunnen doen.

Hoewel ze erin slagen het token redelijk op de markt te brengen, moeten ze zich concentreren op het onboarding van meer uitwisseling. Ze moeten zich ook concentreren op het integreren van hun 0x onmiddellijk naar meer websites.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me