0x ZRX napoved cene kovancev za leta 2021, 2022 in 2025

Ena pomembnih težav, ki so prizadele kriptovalutno industrijo, so nenehne kršitve varnosti centraliziranih borz. Velika revizijska družba KPMG je to navedla kot enega od razlogov, zakaj kriptovalute niso množično sprejele.

Inovatorji so to grožnjo spremenili v priložnost in uvedli številne inovativne rešitve, ki služijo kot alternativa temu, kar mnogi verjamejo kot najšibkejši člen v vesolju. Ena takšnih pobud je 0x, odprtokodni protokol, ki temelji na verigi blokov, ki zagotavlja pametno pogodbeno infrastrukturo in likvidnost, ki omogoča medsebojno izmenjavo žetonov na osnovi Ethereuma..

Njegov žeton protokola, ZRX, je mogoče vložiti za zaslužek likvidnostnih nagrad v ETH in se lahko uporablja kot žeton upravljanja za glasovanje o predlogih za izboljšanje, ki lahko spodbudijo razvojno pot 0x. Posedovanje ZRX se lahko izkaže za odlično priložnost za pasivni dohodek. Ko se uporabnost žetona poveča, se lahko sčasoma poveča in postane digitalno sredstvo, ki si ga je vredno ogledati.

V tem Napoved cene kovancev ZRX v tem projektu bomo podrobneje preučili, da bomo natančno napovedali cene ZRX za kratkoročne (2020), srednjeročne (2022) in dolgoročne (2025).

To bomo storili tako, da se bomo ozrli na preteklo gibanje cen in njegov trenutni razvoj, da bi preverili, kakšno vrednost je prinesla. To bo naša osnova za določitev, katera je najverjetnejša usmeritev cen tega digitalnega sredstva, in sami določimo, ali je vredno vlagati v.

0x (ZRX) Zgodovinska analiza cen 

0x ICO je potekal od 14. avgusta 2017 do 15. avgusta 2017, uspelo jim je zbrati 24.000.000 USD s trdno omejitvijo zbranega zneska.

Prav tako jim je uspelo nekoliko decentralizirati žetone z omejitvijo skupnega števila žetonov, ki jih je ena stranka lahko kupila. Vključenih je bilo več kot 13.000 naslovov Ethereum.

Vsak žeton je bil v času ICO prodan za 0,048 USD, trenutno trgujejo za 7-kratno začetno vrednost ETH, vendar so vredni le 3-krat večje vrednosti v USD. Zgodovinsko najvišjo vrednost je dosegel med tekom kripto bikov konec leta 2017 in januarja 2018, kjer se je dotaknil cenovnega razpona 2,50 USD. Vendar to ni trajalo dolgo in kmalu je začelo postopno propadati.

V maju, juliju in oktobru 2018 so se v letu 2018 občasno dvigovale cene, vendar jih zaznamujejo nižje vrednosti. Od takrat je v celotnem letu 2019 in prvem četrtletju 2020 trgoval vodoravno

Kot mnogi Altcoini tudi 0x (ZRX) pada od začetka medvedjega trga leta 2018. Razlogov, zaradi katerih žeton pada v ceno, je več.

Temelji le na Ethereumu; večina tržnih akterjev ne želi imeti žetona in ga proda po zaključku pogodb. Decentralizirane borze delujejo profitno in bodo po potrebi likvidirale vse svoje deleže v ZRX.

Altcoins na vseh področjih ne delajo dobro; to ima učinek udarca, saj je vsak kovanec, ujet v spiralo navzdol, vse manj videti kot dobra naložba, ki imetnike prisili k prodaji, preden imajo izgubo.

Ko se to zgodi, bo vedno več vlagateljev z izgubami vrglo brisačo in s tem znižalo vrednost kovancev.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

0x0x (ZRX)

Uvrstitev: 73$ 1,38Cena (BTC) 0,0002700Marketcap$ 1,05 B Volumen$ 174,63 M24h Sprememba 0,03% Skupna ponudba 1.000,00 M ZRX

Napoved napovedi prihodnjih cen kovancev ZRX

0x je žeton in protokol, ki je pred časom. Zagotavljali so storitve, za katere je treba izkoristiti množično posvojitev. Trenutni trg za ERC-20 in ERC-721 je omejen zaradi stroškov Etheriuma in celotne tržne kapitalizacije trga kriptovalut..

Kripto prostor nima dovolj uporabnikov, ki uporabljajo razpoložljive Dapps, saj se večina trgovcev na drobno osredotoča na kratkoročni kapitalski dobiček namesto na tehnologijo. Ni nemogoče videti, da bi ta tehnologija v prihodnosti lahko urejala delniške trge. Ali bo 0x to počel, je povsem drugo vprašanje.

Na trgu kriptovalut že več kot dve leti Bitcoin ne dosega novega vrhunca. To je obdavčilo živce številnih vlagateljev in trgovcev, kar je otežilo odhod v fiatne valute po vsem svetu. Poleg tega Bitcoin trenutno ni uspel dokazati svoje vrednosti, saj je sinhronizirano s S padel&P 500 in DJIA Dow Jones Industrial Average.

Bikov primer pa ni vse pogubnost in mrak. Na srečo bi lahko Bitcoin dosegel dno ali pa se bo kmalu spustil, kar bo prisililo dovolj kapitulacije, da bodo kovanci prešli iz medveda v bika.

Ko biki spet prevzamejo nadzor, bi lahko bila v naslednjih nekaj letih bolj divja vožnja kot medvedji trg.

Po trenutni ceni 2600 satov bi žeton vreden 2,60 USD, če se Bitcoin dvigne na 100.000. Če bo ZRX uspel prebiti najvišjo vrednost in potisniti proti 26000 statistikam, bi bil kovanec vreden 26,00 USD.

Ključ do te napovedi je dolgoročno časovno obdobje, pri čemer se uporablja širok portfelj, vlaganje majhnih zneskov v vsak projekt kot 0x, ZRX pa na koncu lahko propade.

Kratkoročno bi lahko, če cena Bitcoina doseže 10 tisoč, dvakrat skočili na 0,34 USD. Napovedovanje cen ZRX mora biti tudi v korelaciji s trgom Ethereum, ki prav tako potrebuje, da je vsak kovanec vreden 250–300 USD..

ZRX Napoved cene kovancev

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,26 USD 7%
1 teden 0,39 USD 50%
1 mesec 0,52 USD 200%
6 mesecev 0,78 USD 300%
1 leto 2,99 USD 1150%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 2,99 USD 1150%
2 leti 2,47 USD 950%
3 leta 3,90 USD 1500%
4 leta 19,50 USD 7500%
5 let 26,00 USD 10000%

ZRX Coin Price Napoved 2020

Pričakujemo, da bo ZRX leta 2020 dosegel veliko boljše rezultate kot prejšnje leto, s katerim je ZRX vse leto trgoval postrani.

Glavni katalizator tega bo dogodek prepolovitve nagrad BTC, ki je bil v preteklosti predhodnik velikega bika na kripto trgu..

Seveda ne moremo zanemariti dejstva, da gre lahko trg v nasprotno smer. Omeniti velja, da je veliko trgovcev zavzelo dolge položaje na terminskem trgu BTC, kar kaže na to, da se bo cena BTC v bližnji prihodnosti zvišala. 

Tako kot številne kriptovalute tudi pri napovedovanju cen ZRX v veliki meri sloni na gibanju cen BTC; z naraščajočimi bikovskimi občutki lahko z določeno mero samozavesti predvidevamo, da bodo žetoni ZRX verjetno sledili bolj bikovski poti kot prejšnja leta.

Če se bo cena BTC zvišala proti prejšnjim najvišjim rekordom, potem ne bi bilo presenetljivo, da bi se potencialni projekti, kot je 0x, povečali Konec leta je trikrat povečala svojo trenutno vrednost na 0,78 USD.

ZRX Coin Price Napoved 2022

Tako kot mnogi prejšnji dogodki prepolovitve bitcoinov bomo tudi kasneje verjetno videli dolgotrajno bikovsko cenovno akcijo, ki se bo zagnala tudi po letu 2020. Največje učinke tega dogodka bomo morda videli v obdobju 2021-2022, kjer bo ZRX utegne doseči novo najvišjo vrednost za 2,99 USD.

Ta čas bi že izšel Ethereum 2.0, ki bi lahko služil tudi kot še en katalizator, ki bi zRX-jevim cenam dodal več pozitivnega zagona. Nadgradnja protokola naj bi odpravila glavno slabost blokovne verige Ethereum: razširljivost in visoka provizija za transakcije.

S to nadgradnjo protokola smo lahko opazili ponovno zanimanje za Ethereum in številne žetone ERC20, ki so bili izdani v omrežju Ethereum, vključno z ZRX.

To lahko bistveno vpliva na ceno Ethereuma teh žetonov, ki bo pripomogla k ohranjanju predvidenega cenovnega razpona od 2,47 do 2,99 USD kljub pričakovanemu ustvarjanju dobička nekaterih vlagateljev.

Leta 2022 lahko pričakujemo nekaj občasnih padcev cen, vendar verjamemo, da ne bo tako hud kot bikovski trg leta 2018. Do zdaj bi se ZRX uveljavil kot ena vodilnih tehnologij, ki bo omogočala decentralizirano financiranje (Defi).

ZRX Napoved cene kovancev 2025

Do tega leta bi se zgodil še en dogodek za prepolovitev bitcoinov. To bi sprožilo nov cikel bikovih cenovnih dejanj, zaradi katerih bi lahko številna digitalna sredstva dosegla nove najvišje vrednosti. Podobno kot pri večini kriptovalut bo gibanje cen BTC bistveno vplivalo na ceno ZRX.

Poleg tega pričakujemo, da bi v tem času industrija kriptovalut dosegla regulativno jasnost in dosegla enako stopnjo prepoznavnosti, kot jo imajo tradicionalni finančni trgi. To pomeni, da v tem času morda že poteka množično sprejemanje kriptovalut.

Množično sprejemanje pomeni, da bomo občutno povečali povpraševanje po digitalnih sredstvih, pri čemer bo veliko vlagateljev hitelo po boljših položajih.

Številni strokovnjaki verjamejo, da bi vrednost BTC do tega trenutka že dosegla 10-kratno trenutno vrednost (100 tisoč USD), pri čemer bi številna druga digitalna sredstva sledila isti cenovni poti. V skladu s to napovedjo, verjamemo, da bi ZRX dosegel cenovni razpon od 19,50 do 26,00 USD

Je ZRX Coin dobra naložba?

0x načrtuje, da bo hitrejši od svojih konkurentov. Uporabnikom omogočajo zamenjavo žetonov ali sredstev za nemoteno uporabo Ethereum Dapps, ne da bi zaklenili žetone na verigi blokov in ustvarjali provizije za plin, za razliko od večine decentraliziranih borz..

Njegov cilj je omogočiti uporabnikom, da učinkoviteje uporabljajo ekosistem Ethereum, ne da bi morali iti skozi izmenjave. Borze trenutno imetnike žetonov silijo v trgovanje s Bitcoin BTC, Ethereum ETH ali USD.

Potem morajo uporabniki še naprej trgovati z BTC, ETH ali USD z novim žetonom, ki ga želijo kupiti.

Uporaba menjalnic kriptovalut na ta način ustvarja več transakcijskih provizij, v obe smeri pa pride do trgovanja s sredstvi ali žetoni na borzi in zunaj borze; dejanje, da je treba večkrat trgovati, bo ustvarilo tudi dodatne provizije za trgovanje.

0x namerava to storiti v eni transakciji z atomsko zamenjavo z izkoriščanjem funkcij, vgrajenih v blokovno verigo Ethereum. 0x bo s pametnimi pogodbami na verigi blokov Ethereum olajšal medsebojno nezaupljivo izmenjavo enega žetona ali sredstva za drugega med uporabniki.

Uporaba pametnih pogodb jim omogoča zamenjavo žetonov ali sredstev v eni transakciji, pri čemer se izognejo dodatnim provizijam tretjih oseb. To znižuje transakcijske stroške in zmanjšuje omrežni promet ter odpravlja potrebo po plačilu pretiranih provizij na borzah kriptovalut.

Vse to dejansko pomeni, da bo uporaba 0x stala manj kot konkurenca. Če želite uporabljati njihove storitve, boste morali imeti kovance ZRX, ki so njihov žeton ERC-20.

Najboljše mesto za nakup ali zamenjavo 0x ZRX kovancev

NameDeposit MethodBuy
Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Spremeni ZDAJ

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Coinswitch

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debetna kartica
Ocena: 4.

Pojdite na Nakup

Najboljše denarnice za shranjevanje 0x ZRX kovancev

NameTypeBuy
TREZOR Ena

trezor ena

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano X

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Atomska denarnica

Namizni odjemalec Ocena: 4.

Vzemi denarnico

0x ZRX novice so bile redke pozno, zadnja omembe vredna napoved je bila, da jih predstavljamo Portal ZRX, ki je njihov novi dom za vložke in glasovanje z žetonom ZRX. Njihov objava v spletnem dnevniku podrobnosti o napredku.

Staking ponuja nagrade uporabnikom, ki zaklenejo svoje kovance. Na žalost te nagrade ne sledijo deflaciji njihove valute, kar bo povzročilo čisto izgubo.

Vložiti naj bi le dolgoročni vlagatelji, ki imajo večletno čakalno dobo. Lahko povzroči znaten dobiček ali monumentalno izgubo.

Kako kupiti 0x (ZRX)?

0x (ZRX) lahko kupite na različne načine. Na voljo je na več kot 190+ trgih, večinoma na centraliziranih borzah. Večina največjih in uveljavljenih centraliziranih borz (CEX) ima seznam ZRX, kar je jasen znak zaupanja v digitalno sredstvo.

Coinbase, Binance, Bitfinex, Bittrex, in Poloniex je nekaj redkih znanih kripto borz, ki so naštele to digitalno sredstvo. Številne od teh izmenjav omogočajo uporabnikom nakup kriptovalut z uporabo bančnih nakazil in bančnih kartic, kar olajša nakup denarja ZRX.

Vendar večina teh centraliziranih borz ne omogoča neposrednih nakupov ZRX z uporabo fiat-a. Kupci bodo morali kupiti BTC ali ETH in jih zamenjati z ZRX. Alternativni neposredni način za to je uporaba Instant Crypto Exchange Spremeni zdaj. Uporabnikom omogoča neposreden nakup ZRX z uporabo kreditnih ali debetnih kartic.

Tisti, ki imajo kriptovalute ETH in USDT, lahko uporabljajo tudi decentralizirane borze (DEX) IDEX ali takojšnji likvidnostni DEX-ji Kyberswap in Odstrani.

Alternativni način nakupa kovancev ZRX

Več informacij o 0x (ZRX)

Kaj je 0x (ZRX)?

0x ali Zero Exchange je odprtokodni in nenajemniški protokol, ki omogoča in omogoča medsebojno izmenjavo sredstev ali žetonov, pridobljenih iz Ethereuma, neposredno na verigi Ethereum..

0x lahko opišemo kot odprto javno infrastrukturo. Ni Dapp, ampak nezaupljiva borza, na kateri lahko temeljijo DEX-ji.

Ta osnovni protokol je na voljo vsem, ki jih zanima vzpostavitev decentralizirane izmenjave, ki jo je mogoče vzpostaviti v manj kot 1 minuti.

0x in žeton ZRX mislimo na nezaupljivo, decentralizirano trgovsko pisarno OTC (over-counter). Posrednik, ki ima žetone obeh strank in si jih izmenjuje, če obe strani spoštujeta svoje dogovore.

Nekako kot menjava, ne da bi se osredotočili na fiksne pare, kaj šele, da bi imeli fiksno osnovno valuto ali valuto s fiksno ponudbo.

To omogoča, da se nezaupljive medsebojne transakcije odvijajo v nadzorovanem in varnem okolju. 0x je bil zasnovan kot protokol, ki bi ga lahko decentralizirane borze DEX uporabile za izboljšanje nekaterih težav, s katerimi se srečujejo.

Ekipa za 0x (ZRX)

0x sta oktobra 2016 soustanovila Will Warren in Amir Bandeali 39 članska ekipa sestavljajo inženirji, računalničarji in fiziki. Imajo še 5 svetovalcev iz Paradigm, Polychain Capital, Pantera Capital, Augur, Scalar Capital in Craft Ventures.

Izmenjava seznamov

0x je naveden na nekaterih najboljših borzah, vključno z; Bitfinex, Binance, Bittrex, Coinbase, Coinbase Pro in še veliko več, ne tako dobre izmenjave. CoinMarketCap prikazuje na voljo 167 trgovalnih parov.

0x ima enega od soustanoviteljev Coinbase kot enega od njihovih svetovalcev. Borza je v zameno za ogled videoposnetkov o žetonu podarila tudi brezplačni ZRX.

Njihovo partnerstvo s Coinbase jim je odprlo množico pravnih obveznosti, ki bi lahko kršile vaše suverene pravice, do sledenja in spremljanja.

Coinbase je bil na vojni poti, v zadnjem času pridobiva in sodeluje s podjetji, ki lahko izboljšajo svojo verižno analizo in procese KYC s prepoznavanjem obraza.

Brian Brooks, glavni pravni direktor Coinbase, je bil imenovan za naslednjega izvršnega direktorja in prvega namestnika nadzornika urada nadzornika valute (OCC). To nas spominja na to, kako je Goldman Sachs prevzel ameriško zakladnico. Za hitro razumevanje si oglejte Inside Job (2010).

Po našem mnenju to nakazuje na agresiven zagon za kmalu odstranitev gotovine. Zaradi tega smo tudi nadomestni s kriptovalutami. Kriptovalute bi lahko resno predstavljale prihodnost za ves svetovni denar.

0x varnost ZRX

Ne bi šli tako daleč, da bi poklicali 0x decentralizirano, vendar niso tako centralizirani kot borze, kot so Coinbase, Kraken ali Bitstamp.

DEX veljajo za nelikvidne, počasne in drage. Oblikovani so decentralizirano. Zaradi pomanjkanja centralizacije sta medsebojno neuporabna, vendar z vidika anonimnosti ponujata večjo varnost.

DEX upravlja tudi z naročili neposredno na glavni verigi. Vsako naročilo ali preklic naročila bo upravičen do omrežnine ali plačanega plina, kar prav tako prispeva k povečanju omrežja. Končno ne bomo uporabljali DEX-ov zaradi varnostnih pomislekov zaradi števila pozornosti, ki jim jo hekerji namenijo zaradi njihovih anonimnih lastnosti.

Vsa izgubljena sredstva se ne povrnejo ali povrnejo prek zavarovalnega sklada, zaradi decentralizirane narave pa nobena tretja oseba ne more tožiti za izterjavo sredstev.

0x zavaruje svoje transakcije z uporabo njihovega protokola, ki deluje kot posrednik. Namesto da zaklenete svoj žeton ali premoženje za prodajo na blok-verigi Ethereum, trgovina poteka na releju zunaj verige s pametnimi pogodbami, ki jih poganja Ethereum, ki se izvršijo šele, ko je dogovor poravnan.

Da bi lahko prišlo do trgovine, morata biti obe strani sposobni neposredno povezati. Vsakdo lahko ustvari in odda naročilo s pošiljanjem povezave na kateri koli način, ki omogoča prenos znakov; WhatsApp, Twitter, e-pošta, navadna pošta, na papirju, tudi Morsejeva koda.

Dokler se lahko s stranko neposredno povežete s poslom, jo ​​lahko izvedete takoj. 0x API drastično izboljša infrastrukturo DEX z zagotavljanjem univerzalne knjige naročil, ki jo delijo vse decentralizirane borze 0xs. Oddaje se pošiljajo v knjige javnih in zasebnih naročil.

0x združuje knjige naročil od 0x Mesh, Kyber, Uniswap in Oasis. Povezovanje več naprav DEX izboljša likvidacijo in omogoča natančno določanje cen za obe strani.

Tržniki in releji so za svoje transakcije nagrajeni z ZRX; te nagrade izplačajo tržni udeleženci.

Zaključek

Počutimo se v pravih pogojih, ZRX bi se lahko zelo dobro znašel. Zaradi njihovega razvoja, partnerjev in razpoložljivih sredstev ni najbolj tvegan kovanec za vlaganje. Donosi bodo skromni.

Po kripto standardih kmalu ne opazimo 100-kratnega zvišanja cen. Kripto trgi so zelo nestanovitni, odvisno od tega, kako hitro dosežejo 10-krat, 100-krat ni tako daleč.

Žal je primer medveda kovanec brez vrednosti, ZRX trguje okoli najnižjih najnižjih vrednosti. Medtem ko se rahlo okreva, bo čas pokazal, ali je to dovolj, saj že dolgo niso prebili lokalne visoke.

Čeprav ta projekt morda ni nič, je tehnologija impresivna. Če se lahko nekako razširijo na atomske zamenjave v verigah blokov, lahko hitro storijo 100x.

Čeprav jim žeton uspe tržiti razumno, se morajo osredotočiti na vkrcanje večje izmenjave. Osredotočiti se morajo tudi na vključevanje svojih 0x instant na več spletnih mest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me