10 najbolj podcenjenih kriptovalut leta 2021

Prevladujoče medvedje tržno okolje daje edinstveno priložnost za vlaganje v kriptovalute. Da bi zmanjšali tveganje in povečali donos, moramo poiskati najbolj podcenjene kriptovalute. Na žalost to ni lahka naloga. Ni treba skrbeti. V tem članku smo zbrali najbolj podcenjene kriptovalute in zelo podrobno razložili, zakaj so takšne.

Brez nadaljnjega odlašanja pojdimo naprej!

Iščete najbolj podcenjene kriptovalute

Contents

Uvod

Tehnologije, na kateri temeljijo kriptovalute, je pogosto težko razumeti. Pravzaprav je tako težko, da se tudi največji finančni, poslovni in ekonomski možje težko zavijejo v glavo okoli te neznane in nenavadne vrste premoženja. Poleg tega ne morejo razumeti, od kod prihaja vrednost kriptos. Hitro jih odpustijo, ko bodo kmalu propadli tisočletni denarni eksperimenti, mehurčki, Ponzisove sheme in celo popolne prevare.

Na žalost se je za številne projekte kriptovalut ta ocena izkazala za boleče resnično. Zaradi pretežno medvjedih tržnih razmer in razširjenosti nizko učinkovitih, nizkokakovostnih in nizko potencialnih pobud za kriptovalute. 

Še huje je, da je do danes v obtoku že okoli 3000 različnih digitalnih sredstev, ki se iz dneva v dan povečujejo. To potencialnim vlagateljem vse bolj otežuje izbirni postopek. Poleg tega večina obstoječih orodij za meritve in analitiko s tradicionalnih finančnih trgov preprosto ne velja. Zato imajo strokovnjaki iz tradicionalnih financ in ekonomije težave z ugotavljanjem njene osnovne vrednosti.

Čeprav lahko to predstavlja mračne perspektive v tej nadobudni industriji, lahko na to gledamo kot na priložnost. Priložnost za nadaljnje inovacije z izumljanjem in odkrivanjem novih orodij in meritev, ki bodo vlagateljem omogočili, da določijo osnovno vrednost tega nastajajočega razreda sredstev.

Nedvomno nas sedanje stanje medvedjega trga postavlja v edinstven položaj, da izkoristimo veliko podcenjenih kriptovalut z upanjem, da bodo ta sredstva eksplodirala leta 2019 do leta 2020. Vendar je glavni izziv tukaj, kako ugotovimo, kateri izmed teh kovancev so najboljša kriptovaluta za vlaganje zdaj. Brez skrbi, opravili smo večji del težkega dela in sestavili seznam najbolj podcenjenih kriptovalut v letu 2019.

Metodologija

Preden gremo na seznam podrobnosti o najbolj podcenjenih kriptovalutah, je pomembno pojasniti, kako je bil seznam ustvarjen, da pokažemo, da naš seznam podcenjenih kriptovalut ni bil samovoljno ustvarjen ali kopiran iz vira. Poleg tega bo to tudi bralcem omogočilo, da se naučijo odkriti osnovno vrednost kriptovalut z uporabo meritev in postopkov, ki so bili uporabljeni v tem članku. Upoštevajte, da postopki teh metod niso namenjeni kot investicijski nasvet ali nadomestilo za strokovno posvetovanje. Vzeti ga je treba le kot izobraževalno gradivo ali investicijsko mnenje. Ne pozabite, da zaradi narave kriptovalut veljajo za tvegane naložbe in lahko povzročijo izgubo celotnega kapitala.

Začetni seznam od 200 najboljših kriptovalut po tržni kapitalizaciji

podcenjene kriptovalute coinmarketcap

Seznam najbolj podcenjenih kriptovalut se je začel s pregledom 200 največ kriptovalut s tržno kapitalizacijo kripto, upoštevajoč bolj znane projekte kriptovalut, ki so v preteklosti pokazali sorazmeren uspeh in oprijem. Ker je trg na splošno navzdol od svojih najvišjih vrednosti, lahko trdimo, da je večina teh digitalnih sredstev podcenjena in bo prej ali slej zapadla v plačilo zaradi teh dveh pomembnih dejstev – prvič, večina kripto vlagateljev, ki so služili kot katalizator za konec leta 2017 in v začetku leta 2018 kripto bull tek še vedno trpi pred izgubami in še vedno okleva, da bi ponovno vstopil na trg.

Drugič, prevzema kripto mase še ni, ni več vprašanje, ali se bo to zgodilo, ampak kdaj se bo zgodilo. Vse več je znakov, da se trženje bliža svoji naslednji fazi, vstopu več institucionalnih naložbenih izdelkov in storitev. Poleg tega Dogodek prepolovitve nagrade BTC za blok bo služil kot katalizator za bolj pozitivno gibanje cen in bo tako spodbudil vlagatelje v letih 2017-2018, da se vrnejo. To je na vrhu pričakovanih novih vlagateljev (tako maloprodajnih kot institucionalnih). 

Izbira priljubljenih najbolj podcenjenih kriptovalut

Po zapiskih nekaterih bolj zanimivih projektov na podlagi njihove uvrstitve glede na tržno mejo je bil ustvarjen seznam iz več kot 20 nedavnih kuriranih trendovskih člankov s temami, kot so »najbolj podcenjene kriptovalute«, »kaj bo altcoin eksplodiral«, »Top 10 kriptokovancev 2019 «In» najboljši kripto za vlaganje zdaj. To je bilo storjeno, da bi dobili seznam kriptovalut, za katere javnost meni, da so podcenjene. Poleg tega je bila posebna skrb namenjena temu, da so bili ti spletni viri poštena mnenja in ne naročeni zapisi. Na koncu smo dodali še svoj kurirani seznam, ki temelji na lastni skrbnosti in izkušnjah v interakciji s projektno skupino, skupnostjo in tehnologijo. Končni rezultat je bil seznam več kot 73 digitalnih sredstev, ki jih bomo preizkusili.

Izbirni postopek 10T

Za nadaljnje zmanjšanje tega seznama smo ustvarili postopek preverjanja, ki nam pomaga identificirati najbolj podcenjene kriptovalute v letu 2019, ki se začnejo leta 2020. Ta postopek preverjanja smo poimenovali 10T (Deset T), kar pomeni ekipa, tehnologija, tokenomika, trilema, grožnje, taktike, sprožilci, oprijem, tehnični podatki in misli. 

Ekipa & Tehnologija

Prva stvar, ki jo preučimo, je Ekipa za projektom. Verjamemo, da če ima ekipa v preteklosti že dokazane uspehe, je velika verjetnost, da jim bo uspelo tudi v prihodnje. Nato pregledamo Tehnologija ponujajo in prepoznajo, kaj je edinstveno, uporabno in inovativno. 

Tokenomika

Potem pogledamo v to Tokenomika oceniti njegovo vlogo, značilnosti in namen. Upoštevajoč, da velik del projekta propade, ker skupina uporabnosti žetona ne poveže s svojim poslovnim modelom, razen kot sredstvo za financiranje kapitala in špekulativno sredstvo brez osnovne vrednosti. 

Trilema

Trilema se nanaša na “trilemo blockchain”, ki opisuje težave, s katerimi se srečujejo razvijalci, ki želijo izkoristiti moč tehnologije porazdeljene knjige (DLT) – varnost, decentralizacija in razširljivost. To je najprej glavna vrednost DLT, zato je pomembno videti, kako bo projekt lahko dosegel tri. 

Grožnje & Taktika

Nato smo preučili tudi Grožnje projekti se lahko srečujejo z regulativnimi negotovostmi, težavami pri skladnosti, konkurenco, tehničnimi izzivi in ​​drugimi tveganji. Da bi zagotovili, da ekipa doseže, kar si je zastavila, smo pregledali tudi Taktika in strategije, ki so jih izvedli za doseganje ključnih mejnikov v svojem projektu. Upoštevanje, ali so cilji in rezultati doseženi učinkovito in pravočasno.  

Sprožilci

Sprožilci ali katalizatorji so pomembni dogodki ali dogodki v večjem okolju kriptovalut. To bi lahko bila nenadna regulativna sprememba, kjer projekt trenutno deluje, ali makroekonomski socialno-ekonomski dogodek, ki bi lahko vplival na povpraševanje po digitalnem sredstvu projekta. Poleg tega je to lahko tudi znatno gibanje cen kripto trga, večja nadgradnja ali izdaja izdelka ekipe ali večje partnerstvo z zelo vplivnim vodjem industrije.

Oprijem & Tehnični podatki

Poleg sprožilcev smo preverili tudi raven Oprijem ekipa je ustvarila za projekt. Preverjamo njegovo prisotnost v družabnih medijih, velikost skupnosti, poslovna partnerstva, število uporabnikov in povpraševanje po njegovih izdelkih in storitvah. Da bi dobili boljšo sliko gibanja cen kriptovalut projekta, smo jih tudi nekaj naredili Tehnično analiza, da se poiščejo signali in vzorci, ki se pojavljajo, in ugotovi, ali je pravi čas za zavzemanje položajev v omenjenem sredstvu.

Misli

Na koncu raziščemo splošne občutke kripto skupnosti do projekta s prošnjo za člane skupnosti Misli o projektu, pa tudi v javno komentiranje spletnih dnevnikov, člankov in računov v družabnih medijih.

Z uporabo meritev 10T smo lahko sistematično zmanjšali število na 10, za katere menimo, da so najbolj podcenjene kriptovalute, in bralcem omogočili, da sami določijo najboljšo kriptovaluto, v katero lahko zdaj vlagajo, odvisno od lastnih želja in ciljev. Zdaj brez odlašanja pojdimo na seznam, ko smo razkrili, kateri altcoini bodo eksplodirali in najboljši kriptos za leto 2020. Kovanci niso bili urejeni v določenem vrstnem redu in jih ne bi smeli jemati kot lestvico. 

10 najbolj podcenjenih kriptovalut 2019-2020

1.. Fuzija (FSN)

Po našem mnenju je Fusion (FSN) ena najbolj podcenjenih kriptovalut. Že ob pogledu na trenutno ceno žetona v primerjavi z njegovo najvišjo vrednostjo lahko vidite, da se lahko ta projekt poveča za 20-krat ali celo več.

Kljub temu obstaja veliko žetonov, ki so imeli drastične spremembe v ceni, zato smo tako optimistični glede Fusion-a?

No, za začetek so eden redkih projektov, ki se dejansko izvajajo na njihovem načrtu. Ne samo, da so uspešno lansirali svojo glavno mrežo, temveč so uporabnikom neverjetno olajšali sodelovanje v njihovem ekosistemu, ki je dokazan, preko Amazon Web Servers ali Google Compute Engine. Uporabnik lahko nastavi strežnik, stavi 5000 FSN in nato začne takoj zaslužiti nagrade za vložke.

Toda tisto, kar naredi Fusion še bolj zanimivo, je njihovo poslanstvo. Prizadevajo si ustvariti čezmejni ekosistem za podporo finančnim transakcijam.

Splošne informacije

Ime (Ticker): Fuzija (FSN)

Skupna ponudba: 62.742.525 FSN

Cena: 0,559797 USD

Obtočna dobava: 45.172.769 FSN

Najvišji čas: 9,39 USD

Tržna kapitalizacija: 25.284.145 USD

Najnižji čas: 0,090 USD

Soglasni protokol: Dokaz o vložku (TPoS)

2.. Bitcoin (BTC)

Bitcoin ena najbolj podcenjenih kriptovalut

Če boste vlagali v kriptovalute, zakaj potem ne bi vlagali v najbolj znano, uveljavljeno, najbolj likvidno digitalno sredstvo, ki je vedno prestalo preizkus časa. Ta kriptovaluta ne potrebuje nadaljnje predstavitve, je prva kriptovaluta, ki je zajela srca in misli ljudi, ki iščejo izvedljivo alternativo sedanjemu krhkemu in nevzdržnemu finančnemu bančnemu sistemu, ki je skoraj doživel popoln propad leta 2008. 

Identiteta prvotnega arhitekta tega tehnološkega čudeža še nikoli ni bila razkrita, vendar se njegova zapuščina še naprej premika naprej, poganja jo vedno podporna bitcoin skupnost in jo nenehno razvijajo nekateri najbolj nadarjeni in najbolj izkušeni razvijalci blokov v vesolju. 

V splošnem velja za zlati standard za kriptovalute v smislu, da je vrednost. Razširljivost ostaja izziv za ta projekt, ki postaja glavna ovira za množično sprejemanje, vendar kljub tej šibkosti ostaja najbolj sprejeta kripto valuta na svetu in priznana kot najbolj varna mreža distribuiranih knjig, ki jo je svet kdaj videl. 

Njegov mehanizem za soglasje, Proof-of-Work, še vedno velja za najvarnejši protokol soglasja, vendar velja za zapravljanje energije, ki že presega porabo nekaterih majhnih držav. Vendar pa so nenehne tehnološke izboljšave opreme za kriptokopavanje in vse večja uporaba presežka trajnostnih energetskih virov za rudarske dejavnosti ublažile tveganje energetske zasičenosti Proof-of-Work (PoW)..

Splošne informacije

Ime (Ticker): Bitcoin (BTC), (XBT)

Skupna ponudba: 21.000.000 BTC

Cena: 8.382,03 USD

Obtočna dobava: 17.987.900 BTC

Najvišji čas: 19.870,62 USD

Tržna kapitalizacija: 150.775.185.969 USD

Najnižji čas:       0,010 USD

Soglasni protokol: Proof-of-Work (PoW)

Prednosti

 • Deluje kot rezervna valuta v prostoru kriptovalut, saj je najbolj likvidna kripto in ima največjo tržno kapitalizacijo.
 • Potencial, da postane Gold 2.0
 • Dobro uveljavljena in najbolj prepoznavna digitalna valuta.
 • Omejena skupna ponudba s samo 21 milijoni bo kdaj obstajala.
 • Vrhunska varnost omrežja, ki ni bila nikoli ogrožena 
 • Nenehno se razvija 
 • Prednost prvega voznika

Slabosti

 • Razširljivost ostaja vprašanje in glavna ovira za množično sprejemanje
 • Poraba energije njenega konsenznega mehanizma je grožnja okolju in obnovljivim virom energije.
 • Provizije za transakcije so na splošno drage.
 • Zamude pri transakcijah lahko uporabnike izpostavijo nepotrebnim tveganjem.
 • Nepošteno označeno kot sredstvo za nedovoljene dejavnosti.
 • Prehlapno gibanje cen

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • Kriptovaluta številka ena na svetu, ki je videla veliko ciklov bikov in medvedov, je videti zrela za naslednji bikovski tek.
 • Povečanje infrastrukture za podporo množičnemu sprejemanju tako za male vlagatelje kot institucionalne vlagatelje, npr. skrbniške rešitve, tradicionalna investicijska sredstva
 • V številnih državah počasi dosegajo regulativno jasnost 
 • Je najbolj likvidna kriptovaluta na svetu z večino trgovalnih parov
 • Ko postaja vse bolj varno sredstvo, lahko zlato odvzame zlato, da se zaščiti pred tveganjem makroekonomskih negotovosti.
 • To je kriptovaluta, ki jo pozna in zanima večina institucij, visoko vrednih posameznikov in družinskih pisarn. 
 • Rešitev razširljivosti drugega sloja Lightning Network pridobiva oprijem
 • Dogodek prepolovitve nagrad se zgodi v manj kot sedmih mesecih in na podlagi preteklih podatkov služi kot katalizator

3.. Ethereum (ETH) 

Ethereum ena najbolj podcenjenih kriptovalut

Če je Bitcoin prva decentralizirana aplikacija, ki je popularizirala uporabo verige blokov, je Ethereum prva decentralizirana platforma s funkcijo Smart Contract, ki razvijalcem omogoča, da gradijo na vrhu svojega omrežja. Če je Bitcoin prvi “programljiv denar”, potem je Ethereum prvi “programabilni blockchain”. Ethereum je prvotno izdal Vitalik Buterin leta 2013, potem ko predlagani skriptni jezik za omogočanje decentraliziranih aplikacij (dApps) ni mogel pridobiti podpore širše skupnosti Bitcoin. 

Imenovan kot univerzalni svetovni računalnik, je splošno znan kot ključni dejavnik razširjenosti novega mehanizma množičnega financiranja, imenovanega Initial Coin Offering (ICO), pa tudi glavni razlog za pospešitev razvoja decentraliziranih aplikacij (dApps) . Oglaševali so ga kot naslednji razvoj tehnologije Blockchain ali Blockchain 2.0, ki je močno razširil uporabnost tehnologije blockchain izven finančnega sektorja. 

Splošne informacije

Ime (Ticker): Eter (ETH)

Skupna ponudba: ∞

Cena: 184,53 USD

Obtočna dobava: 108.114.062 ETH

Najvišji čas: 1.448,18 USD

Tržna kapitalizacija: 19.949.805.779 USD

Najnižji čas:     0,15 USD

Soglasni protokol: Proof-of-Work (PoW)

Prednosti

 • 2. najvišja tržna kapitalizacija 
 • Prvi premik za platforme, ki izdajajo pametne pogodbe
 • Decentraliziran razvoj in organizacija prek EIP
 • Eden bolj varnih in decentraliziranih blokovnih verig zaradi uporabe konsenznega protokola PoW.

Slabosti

 • Razširljivost ostaja njegovo glavno vprašanje
 • Trdno programski jezik, ki je težaven za uporabo in ni priljubljen.
 • Provizije za transakcije se eksponentno povečajo med zastoji omrežja
 • Javno vidna pametna pogodba lahko predstavlja tveganje za izdajatelje pametnih pogodb.

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • Prvi uporabnik platforme pametnih pogodb
 • Vse večje število finančnih instrumentov za podporo ETH
 • Pametna pogodba platforma za številne koristne blockchain pobude
 • Kljub šibkosti razširljivosti ostaja prevladujoča izbirna platforma za izdajanje pametnih pogodb za dApps in pobude za množično financiranje.
 • Ima največ medindustrijskih partnerstev za uvajanje dApps z uglednimi vodilnimi podjetji po vsem svetu.
 • Predstavnik ZDA SEC ga je javno označil kot vrednostni papir, kar je potrdil Crypto Rating Council. 
 • Razvijalci Ethereuma aktivno iščejo rešitve za razširljivost, kot je prehod na mehanizem dokazov o vložku in rešitve stranske verige.
 • Kmalu izpuščen glavni katalizator Ethereum 2.0 za večji cenovni potencial.

4.. Cardano (ADA)  

podcenjene kriptovalute - Cardano

Tako kot Ethereum tudi ekipa, ki stoji za Cardano, svoj projekt postavlja kot platformo Smart Contract, ki se razlikuje z naprednejšimi funkcijami. Njegova razvojna skupina, ki jo sestavljajo večinoma uveljavljeni inženirji, raziskovalci, poslovneži in strokovnjaki, trdi, da gre za eno prvih tehnologij porazdeljene knjige, ki je uporabila znanstveni in raziskovalno usmerjen razvoj. Splošno velja za blockchain tretje generacije (blockchain 3.0), saj vključuje vse najboljše lastnosti prejšnje generacije blockchains in dodaja nove novosti, da postane bolj varen, decentraliziran, razširljiv, trajnosten in uporaben.

Ekipo vodi Charles Hoskinson, eden najvplivnejših in najbolj cenjenih strokovnjakov za veriženje blokov in eden od soustanoviteljev blokovske verige Ethereum. Platforma in kriptovaluta Cardano sta bili razviti z uporabo Haskella, enega najvarnejših jezikov programske opreme, ki dodaja dodatno stopnjo varnosti. V nasprotju z Ethereumom Cardano že uporablja mehanizem soglasja Proof-of-Stake, ki ekipi omogoča, da uvede varno glasovanje, razširljivost in ekipi omogoči uvedbo prožnih shem spodbud. 

Splošne informacije

Ime (Ticker): Cardano (ADA)

Skupna ponudba: 45.000.000.000 ADA

Cena: 0,0403 USD

Obtočna dobava: 25,927,070,538 ADA

Najvišji čas: 1,18 USD

Tržna kapitalizacija: 1.056.868.964 USD

Najnižji čas:       0,00 USD

Soglasni protokol: Proof-of-Stake (PoS)

Prednosti

 • Zelo kompetentna in ugledna razvojna ekipa
 • Stalno in dosledno izboljševanje projekta
 • Energijsko učinkovitejši protokol konsenza PoS
 • Vzpostavljeni odnosi z regulativnimi organi
 • Razširljivost, interoperabilnost in trajnost so prednostna naloga

Slabosti

 • Globina in obseg projekta sta tako velika, da jih ekipa morda ne bo mogla v celoti izvesti.
 • Namerni razvojni korak zaradi nenehnega izboljševanja in testiranja upočasni napredek projekta.
 • Sorazmerno počasno uvajanje resničnih aplikacij, zgrajenih na vrhu platforme.

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • Večina imetnikov Cardano prihaja iz Japonske, države, ki bo najverjetneje dosegla množično sprejemanje kriptovalut, kar bo spodbudilo povpraševanje po ADA, ki je končno..
 • Ima enako vrednost Ethereuma z drugimi funkcijami dodajanja vrednosti, kot sta boljša izvedba pametnih pogodb in bolj prilagodljiv protokol soglasja.   
 • Interoperabilnost postaja ena najbolj iskanih funkcij v verigi verig, Cardano je eden prvih, ki je razvil to funkcijo. 
 • Ekipa v svojo platformo nenehno dodaja najboljše funkcije in ogrodje.
 • Po dolgih 5 letih preizkušanja in izboljšav nekatera odmevna partnerstva končno postajajo resničnost z večino funkcij v zadnjih fazah razvoja.

5.. EOS (EOS)

podcenjene kriptovalute - EOS

Projekt je postavljen kot zelo razširljiva in stroškovno učinkovita platforma pametnih pogodb. Njegov razvoj je vodil Dan Larimer, ki je bil zaslužen za oblikovanje konsenznega protokola EOS o delegiranih dokazilih o vlogi (DPoS). Opisan je bil kot decentraliziran operacijski sistem, ki lahko poganja decentralizirane aplikacije za podjetja in za industrijo. Struktura upravljanja EOS sledi decentraliziranemu modelu avtonomne korporacije. 

Visoka razširljivost je dosežena s svojo strukturno zasnovo verige blokov, ki omogoča lestvico navpično in vodoravno, kar platformi omogoča, da doseže milijone transakcij na sekundo (teoretično) in odpravi provizije za transakcije. EOS se uporablja kot glavni uporabniški žeton platforme EOS za nakup računalniških virov in kot glavna valuta za DEX in dApps.

Splošne informacije

Ime (Ticker): EOS (EOS)

Skupna ponudba: 1.032.253.895 EOS

Cena: 3,09 USD

Obtočna dobava: 935.553.883 EOS

Najvišji čas: 19,35 USD

Tržna kapitalizacija: 2.986.208.298 USD USD

Najnižji čas:   1,55 USD

Soglasni protokol: BFT-DPoS

Prednosti

 • Lahko si prisvoji Ethereum kot vodilno platformo pametnih pogodb.
 • Prilagodljiva, prilagodljiva in zmogljiva platforma za pametne pogodbe
 • Brezplačne transakcije
 • Relativno likviden trg z zdravim dnevnim obsegom trgovanja.
 • Zelo nadarjena razvojna ekipa
 • Veliko odmevnih partnerstev
 • Človeku berljiv naslov

Slabosti

 • Zahteve po plačanih virih so v nasprotju z zahtevki za brezplačne transakcije. Npr. RAM.
 • V organizaciji obstajajo izzivi decentralizacije v smislu upravljanja in ustvarjanja blokov.
 • Zahteva za plačilo pri ustvarjanju računa / denarnice.
 • ICO je Svet za ocenjevanje kripto ocenil kot varnost

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • EOS ICO, ki je trajal eno leto, je zbral več kot 4,1 milijarde USD, kar je razvijalcem omogočilo, da ustvarijo resnično impresivno verigo blokov in visokokakovostne dApps, zgrajene na njej..
 • Na vrhu platforme je zgrajeno zdravo število različnih aplikacij dApps, vključno z Everpedijo, Wikipedijo, ki temelji na blockchainu, in omrežjem socialnih medijev Voice, ki bo kmalu izšlo iz EOS.IO, kar bo znatno povečalo uporabnost EOS.
 • EOS.IO se je nedavno poravnal z ameriškim SEC po neregistrirani ICO, potem ko je plačal 24 milijonov dolarjev civilnih denarnih kazni in dejansko zaprl izdajo.
 • Številne izboljšave upravljanja in upravljanja virov za izboljšanje operativne učinkovitosti in stroškovne učinkovitosti.
 • Integracija z USDT, največjim stabilkoinom, lahko poveča povpraševanje po EOS

6.. TRON (TRX)

podcenjene kriptovalute - Tron

To je še ena platforma Smart Contract, ki se osredotoča predvsem na decentralizacijo interneta z izkoriščanjem moči tehnologije veriženja blokov. Ponuja lasten virtualni stroj Tron, ki naj bi bil 100% združljiv z virtualnim računalnikom Ethereum, kar Ethereum dApps omogoča delo na TVM z minimalnimi popravki. Poleg navideznega računalnika, ki je združljiv z Ethereumom, uporablja konsenzni protokol Delegirani dokaz o vlogi, ki mu omogoča, da doseže visoko pasovno širino s hitrostjo transakcij, ki doseže več kot 2.000 transakcij na sekundo (TPS). S takšnimi lastnostmi je lahko pritegnil številne obstoječe razvijalce in projekte Ethereuma. 

S ponudbo razvijalcem integrirane zbirke razvojnih orodij, zelo donosnega spodbujevalnega načrta in svojih neumornih trženjskih pobud je Tron postal ena največjih in najbolj aktivnih blokchain platform v sektorju dApps. Njena neusmiljena prizadevanja za partnerstva, sodelovanje in strateške pridobitve so jih postavila v edinstven položaj, da so postali vodilna platforma za izdajo pametnih pogodb. 

Splošne informacije

Ime (Ticker): TRON (TRX) Skupna ponudba: 99.281.283.754 TRX

Cena: 0,0159 USD Obtočna dobava: 66.682.072.191 TRX

Najvišji čas: 0,39 USD Tržna kapitalizacija: 1.060.581.544 USD   

Najnižji čas: 0,0016 USD Soglasni protokol: DPoS

Prednosti

 • Prilagodljiva in stroškovno učinkovita platforma pametnih pogodb.
 • Enostaven uvoz pametnih pogodb na osnovi Ethereuma.
 • Popoln nabor programskih orodij za hiter in enostaven razvoj dApp.
 • Zelo močne marketinške pobude
 • Najhitreje rastoča platforma dApps
 • Veliko partnerstev in sodelovanja

Slabosti

 • Deli Tron Whitepaper naj bi bili kopirani iz drugih blockchain projektov.
 • Pomanjkanje raznolikosti dApps
 • Zdi se, da večina tehnoloških funkcij posnema druge tehnologije, zlasti Ethereum in EOS.

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • TRX je upadel za 93,2% v primerjavi z najvišjimi časi kljub izboljšanju osnov, kot so rešitev za skaliranje 2. plasti Sun Network, izdaja BTFS in BLive (tehnologije, ki temeljijo na BitTorrentu).
 • Zelo močna marketinška ekipa in prisotnost v družabnih medijih 
 • Močna, strastna in podporna skupnost Tron.
 • Izdelki in storitve TRX, ki temeljijo na BitTorrent-u (prevzem Tron-a), so kmalu predstavljeni.
 • Privezovalniki na osnovi TRC20 (USDT), ki se hitreje in ceneje premikajo.
 • Holdings TRX uporabnikom omogoča mesečni pasivni dohodek z BTT airdrops.
 • Za omejen čas držanja TRC20 USDT imetnikom priskrbi 16% letnih let

7.. 0x (ZRX)

0x protokol

Namen tega projekta je uporabnikom zagotoviti omrežni protokol z odprtim standardom in brez dovoljenj, ki zagotavlja skupno infrastrukturo za olajšanje skoraj brez trenja medsebojne izmenjave žetonov na osnovi Ethereuma. Služi kot skupni gradnik za interoperabilnost med decentraliziranimi borzami z uporabo zunanje verižnih posrednikov transakcij in pametnih pogodb Ethereum, ki so odprtokodne in jih je mogoče povezati s katerim koli dAppom, ki ima funkcionalnost izmenjave. DApps, ki uporabljajo protokol 0x, bodo lahko dostopali do javnih likvidnostnih skladov ali po potrebi ustvarili svoj likvidnostni sklad in zaračunavali provizije za transakcije. 0x ima tudi decentralizirano upravljanje, ki mu omogoča varno in nenehno integriranje posodobitev brez motenj v storitvah in ne da bi to vedeli končni uporabniki. 

Žeton ZRX deluje kot upravljalni žetoni, ki bi lahko poganjali decentraliziran mehanizem posodabljanja, ki bo sistemu omogočal vključevanje posodobitev v protokol brez motenja storitev in zaščito zainteresiranih strani. Služi tudi kot plačilo uporabnikom posrednikom, ki bodo morda morali prevzeti operativne režijske stroške, in v prihodnje odporni protokol.

Splošne informacije

Ime (Ticker): 0x (ZRX)

Skupna ponudba: 1.000.000.000 ZRX

Cena: 0,259 USD

Obtočna dobava: 601.198.566 ZRX

Najvišji čas: 2,57 USD

Tržna kapitalizacija: 155.856.624 USD   

Najnižji čas: 0,067 USD

Soglasni protokol: PoW

Prednosti

 • Preprosto dostopne pametne pogodbe, ki jih lahko uporablja kateri koli dApp.
 • Hitre poravnave in nizke transakcijske provizije za proizvajalce trga.
 • Relayers omogoča ustvarjanje lastnih likvidnostnih bazenov in zaračunavanje uporabnikom provizij.
 • Zagotavlja interoperabilnost z uporabo sloja protokola v skupni rabi
 • Ustvarjanje mrežnih učinkov okoli likvidnosti
 • Modularna zasnova omogoča priključitev novih funkcij

Slabosti

 • Stranska ponudba ranljivosti, kjer posredniki ne dobijo provizij z zlorabo naročil od točke do točke.
 • Proizvajalčeva žalostna ranljivost se zgodi, če se sredstva premaknejo predčasno, kar naj bi bilo pred izčrpanjem transakcije, zapravljanje porabnikov plina.
 • Omejitev skaliranja Ethereum se prenese na 0x

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • Decentralizirane borze so prihodnost resnično decentraliziranega trga.
 • 0x ima edinstven položaj za uvedbo interoperabilnosti med decentraliziranimi izmenjavami ERC20.
 • Zgrajen na vrhu pametne pogodbene platforme Ethereum, bo imel koristi tudi od prilagoditvenih rešitev Ethereum, ki bodo uvedene v bližnji prihodnosti.
 • Možnost odobritve predloga za likvidnostne spodbude na podlagi deležev

8.. ChainLink (POVEZAVA)

ChainLink

Deluje kot podatkovni mostovi med decentraliziranimi omrežji, kot je veriga blokov, do zunanjih (zunajverižnih) virov. Služi kot medij za pametne pogodbe za samostojno komunikacijo z različnimi zunanjimi viri. ChainLink je običajno opisan kot decentralizirana storitev oracle, ki zagotavlja zunanje podatke, potrebne za izvedbo primerka pametne pogodbe, ko so izpolnjeni vnaprej določeni pogoji. Ta preprosta, a zelo pomembna funkcionalnost aplikacijam, ki temeljijo na verigi verig, omogoča dostop do podatkov zunaj verige tako, da zahteva pogodbo za omrežje ChainLink. 

Postopek, po katerem je to enostavno, je preprost, ko uporabnik aplikacije, ki temelji na verigi blokov, zahteva podatke iz zunanjega vira iz lastnega omrežja, bo ChainLink decentralizirano ustrezal zahtevi z najprimernejšimi besedami. Tradicionalni Orakuli so ponavadi centralizirani in zahtevajo določeno stopnjo zaupanja tretje osebe, da zagotovi kritične informacije. Cilj ChainLink je zagotoviti decentraliziran nadomestni način s spodbujanjem udeležencev k zagotavljanju pametnih pogodb z dostopom do zunanjih virov podatkov prek mreže decentraliziranih besedil na blokovni verigi Link za preverjanje in posredovanje kritičnih informacij.

Splošne informacije

Ime (Ticker): ChainLink (POVEZAVA)

Skupna ponudba: 1.000.000.000 POVEZAVA

Cena: 2,57 USD

Obtočna dobava: 350.000.000 POVEZAVA

Najvišji čas: 4,75 USD

Tržna kapitalizacija: 900.261.381 USD   

Najnižji čas: 0 USD

Soglasni protokol: PoW

Prednosti

 • ChainLink ponuja preprosto, a kritično storitev za prostor dApps.
 • V sodelovanju s številnimi uglednimi in vodilnimi v svetu po svetu.
 • Razvijalcem blockchain zagotavlja zanesljiv in decentraliziran način pridobivanja podatkov zunaj verige.
 • Matično podjetje ChainLink ima dolgo zgodovino razvoja in zagotavljanja varne in razširljive programske opreme za podjetja.
 • Ponuja splošno interoperabilnost podatkov 

Slabosti

 • Potrebno je bilo več trženja, da bi pritegnili njihov primarni trg – institucije in voditelje v panogi.
 • Odlično partnerstvo daje žetonom ChainLink ogromen potencial navzgor, spodnji potencial je enak, če ne uspe.
 • Težave s skaliranjem ERC20 lahko neposredno vplivajo na uspešnost projekta.

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • ChainLink uživa prednost prvega ponudnika in je zajel veliko večino ustreznih partnerstev znotraj in zunaj blockchain industrije..
 • “Čredna miselnost” je v polnem učinku, saj so na njej bolj ugledni in vodilni v industriji.
 • Pomen decentraliziranih besedil še ni prevladujoč
 • V rasti tehnologije veriženja blokov obstaja pozitiven zagon, storitve, kot je ChainLink, so bistvenega pomena

9.. Žeton osnovne pozornosti (BAT)

NETOPIR

To je bilo razvito predvsem za odpravljanje težav pri digitalnem oglaševanju, ki so ga pestili posredniki brez dodane vrednosti in prevare, ki škodijo ne le oglaševalcem, temveč tudi založnikom in uporabnikom. Namenjen je uporabi kot uporabnostni žeton za odprtokodno, decentralizirano in učinkovito digitalno oglaševalsko platformo, ki izkorišča moč tehnologije veriženja blokov. Razvoj BAT je vodil Brendan Eich, ustvarjalec JavaScripta in soustanovitelj Mozille & Firefox.

Prvi primer uporabe BAT je integracija z novim spletnim brskalnikom, osredotočenim na zasebnost, imenovanim Brave, ki ima vgrajeno funkcijo za blokiranje oglasov, kot tudi funkcijo zasebnosti oglasov in program delitve prihodkov. Ustvarjalci vsebin ustvarjalcem vsebin omogočajo tudi inovativen način monetizacije njihove vsebine, tako da postanejo preverjeni založniki Brave, ki jim omogoča, da BAT prejmejo neposredno s svojega spletnega mesta in podprtih platform socialnih medijev. Brave je razvilo ameriško podjetje za programsko opremo Brave software Inc, ki ga je ustanovil tudi Brendan Eich, izvršni direktor Brave Software Inc.

Splošne informacije

Ime (Ticker): Osnovni žeton pozornosti (BAT)

Skupna ponudba: 1.500.000.000 BAT

Cena: 0,02 USD USD

Obtočna dobava: 1.350.250.672 BAT

Najvišji čas: 0,97 USD

Tržna kapitalizacija: 271.760.779 USD   

Najnižji čas: 0,069 USD

Soglasni protokol: PoW

Prednosti

 • Odlična razvojna ekipa
 • Vrhunska partnerstva 
 • Ustvarjalcem vsebin omogoča nov način za vrednotenje njihove vsebine.
 • Odpravlja posrednike, ki povečajo stroške oglasov.
 • Uporabniki dobijo svoj del pogače s plačilom za njihovo pozornost.
 • Brave poleg vrhunskih funkcij za izboljšanje blokov ponuja vrhunske in ustrezne funkcionalnosti.

Slabosti

 • Zanašanje na uspeh brskalnika Brave, ki se sooča z močno konkurenco različnih uveljavljenih igralcev.
 • Zahteva enake vedenjske spremembe potrošnikov, da bodo učinkovite
 • Vprašanje razširljivosti Ethereuma lahko vpliva na pobudo za množično sprejemanje projekta.

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • Brave pridobiva velik oprijem, kar je impresivno, saj je le en del ekosistema BAT, ki je še v fazi razvoja.
 • BAT išče integracijo z drugimi dApps, vključno z drugimi brskalniki, ki bodo povečali uporabnost in povpraševanje po njegovih žetonih.
 • Ker gre za žeton ERC20, lahko številne prihodnje izboljšave protokola v omrežju Ethereum še povečajo potencial BAT za povečanje.
 • Razvojna skupina, ki si zelo prizadeva za zagotavljanje funkcij dodane vrednosti v ekosistem BAT, kot so decentralizirani VPN, podpora za IPFS in skSense, nov mehanizem za zaščito zasebnosti za zaznavanje botov v pametnih telefonih.

10.. Enjin Coin (ENJ)

ENJIN

To je kriptokovanec Enjin, ene največjih svetovnih platform igralniške skupnosti, ki ima več kot 20 milijonov registriranih uporabnikov in ogromnih 250,00 igralniških skupnosti. Uveljavil se je kot eden vodilnih razvijalcev ekosistemov blockchain iger s ponudbo paketa izdelkov in storitev, ki je namenjen tako igralcem kot razvijalcem iger. Enjinova blockchain platforma je bila opisana kot blockchain PaaS (Platform as a Service), ki razvijalcem iger omogoča, da izkoristijo tehnologijo blockchain in integrirajo sredstva, izboljšana z blockchain, ne da bi morali graditi ali vzdrževati infrastrukturo blockchain in zmanjšati potrebo po pisanju kode, povezane z blockchain. Ta je sestavljen iz SDK-jev Trusted Cloud, API za platformo, Wallet Daemon in Blockchain.

Enjin igralcem tudi omogoča resnično lastništvo digitalnih sredstev z orodji, usmerjenimi na stranke, ki jim pomagajo pri upravljanju, pošiljanju, prejemanju, trgovanju, shranjevanju in raziskovanju teh sredstev. Ta orodja vključujejo Enjin Network, raziskovalec blokov EnjinX, Enjin Wallet in Efinity, omrežje igralnih kanalov za izvajanje zelo razširljivih igralnih transakcij.

Splošne informacije

Ime (Ticker): Enjin Coin (ENJ)

Skupna ponudba: 1.000.000.000 ENJ

Cena: 0,0644 USD

Obtočna dobava: 776.656.142 ENJ

Najvišji čas: 0,53 USD

Tržna kapitalizacija: 50.018.553 USD   

Najnižji čas: 0,0080 USD

Soglasni protokol: PoW

Prednosti

 • Omogočite resnično lastništvo digitalnih sredstev v igri 
 • Skupna infrastruktura za trgovanje in izmenjavo izdelkov za virtualne igre na srečo.
 • Razvijalcem ponuja enostaven in stroškovno učinkovit način izkoriščanja tehnologije veriženja blokov
 • Enjin Coin SDK vključuje decentraliziran prehod za plačila

Slabosti

 • Šibkost razširljivosti Ethereuma lahko ovira sposobnost ENJ za množično sprejemanje.
 • Dodatna zapletenost za razvijalce pri vključevanju modelov prostega trga v gospodarstvo v igri.
 • Igralci morda niso pripravljeni na dodatne odgovornosti, povezane z uporabo funkcij, izboljšanih z verigo blokov

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • Projekti želijo ovirati igralniško industrijo v višini 152 milijard USD, ki še naprej raste in ustvarja sorodne industrije, ki ustvarjajo dohodek. 
 • Nudi vedno večji igralniški skupnosti način, kako vzpostaviti resnično lastništvo navideznih predmetov in likov, za katere so porabili denar in čas za kopičenje.
 • Igralcem omogoča, da zaslužijo in izkoristijo svoja igralna sredstva ali jih ponovno uporabijo v drugih igrah
 • Platforma Enjin v prostor za igre na srečo in razvoj iger vnaša plast “zaupanja”, ki dodaja zanimivo, edinstveno in dodano vrednost v igrah. 
 • Blockchain izboljšano igranje iger dobiva vse večjo moč in je morda na prelomni točki.

11.. Steem (STEEM)

Steem

To je odprtokodni in razširljiv protokol blockchain, ki se uporablja za shranjevanje in dostop do nespremenljive vsebine. STEEM, hiter in brezplačen digitalni žeton, se uporablja za nagrajevanje uporabnikov aplikacij, ki temeljijo na Steemu, za sodelovanje v aktivnosti, imenovani Proof-of-Brain (PoB). To je postopek udeležbe v nagradnem naboru s prispevanjem dragocene vsebine in določanjem vrednosti prispevkov drugih. Blokovna veriga Steem je ena izmed najhitrejših in najučinkovitejših blokovnih verig, ki lahko vsake 3 sekunde generira nove bloke in meri, da podpira več kot 10.000 ali več transakcij na sekundo (TPS). To je bilo mogoče z uporabo Delegiranega dokaza o vlogi, ki ga je izumil Steemov prvotni direktor tehnologije in soustanovitelj Daniel Larimer.

Steem se je razvil v zelo zmogljivo platformo za več uporabniških aplikacij, ki lahko shranjuje uporabniško vsebino, družbene informacije, podatke o računu, metapodatke JSON in še veliko več. Bližajoča izdaja protokola Smart Media Tokens (SMT) bo uporabnikom omogočila, da na vrhu blokovne verige STEEM ustvarijo lastne žetone, podobne STEEM, kar bo učinkovito postalo platforma Smart Contract in še povečalo uporabnost STEEM.

Splošne informacije

Ime (Ticker): Steem (STEEM)

Skupna ponudba: 364.746.655 STEEM

Cena: 0,1392 USD

Obtočna dobava: 347.772.561 STEEM

Najvišji čas: 8,57 USD

Tržna kapitalizacija: 48.441.570 USD   

Najnižji čas: 0,0691 USD

Soglasni protokol: DPoS

Prednosti

 • Blockchain z visoko prepustnostjo, ki lahko doseže 10.000 TPS.
 • Brezplačne transakcije
 • Človeško berljivi naslovi
 • Prednost prvega giba v niši socialnih medijev, ki jo poganja blockchain.
 • Eden najbolj aktivno uporabljanih verig blokov na svetu
 • Zelo aktivni člani skupnosti

Slabosti

 • Pri uporabi DPoS še vedno obstajajo težave s centralizacijo
 • Zamuda pri dostavi ključnih funkcij
 • Steemit Inc., razvijalec glavnega dApp-a Steema, se zaradi prevladujočih tržnih razmer težko obdrži..
 • Trenutna cena ne odraža uporabnosti in potenciala projekta.

Zakaj je to ena najbolj podcenjenih kriptovalut:

 • Izboljšave protokola bi lahko znova vzbudile zanimanje skupnosti za kripto naložbe
 • Kmalu bodo izdani Smart Media Tokens, žetonski protokol za vsebinska spletna mesta, aplikacije, spletne skupnosti in cehe, ki iščejo financiranje, monetizacijo in rast uporabnikov..
 • Izboljšane pobude za povečanje števila uporabnikov dApp na osnovi steem
 • STEEM je ena izmed najbolj podcenjenih kripto datotek na današnjem trgu, ki ima v bližnji prihodnosti velik potencial za gibanje cen navzgor. 

Končne misli in zaključek

Vedno večje število kriptovalut in hitrost, s katero se spreminja ta nastajajoča industrija, je to prizadevanje še bolj otežila. Iz tega razloga smo znova umerili naš izbirni postopek, da bi se osredotočili na kripto projekte, za katere menimo, da bodo najbolj donosni do konca leta 2019 do leta 2020. 

Če smo se vpogledali v različne podcenjene šifrirne sezname drugih in pregledali različne ocene projektov različnih agentov za ocenjevanje kripto, smo se zavedali velike razlike med njihovimi uvrstitvami in ocenami. Kljub temu pa smo opazili pogoste kriptovalute, ki so se stalno pojavljale na njihovih seznamih ali visoko. Poleg tega se je večina teh kriptografov pojavila tudi na našem seznamu z uporabo lastnih meritev 10T, ki smo jih opisali prej. To je bilo prvih 5 kriptovalut, ki smo jih delili zgoraj – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), EOS (EOS) in TRON (TRX).

Štirje od prvih 5 kriptos, vključenih na naš kurirani seznam, so platforme pametnih pogodb. Potrditev našega prvotnega suma, da na splošno projekti blockchain, ki ponujajo pametne pogodbene funkcije, dobijo večjo vrednost. Verjamemo, da je razlog za to potencial teh platform, da bodo osnovna veriga, kjer bo gostila naslednjo aplikacijo morilca. Če želite dokazati to, si oglejte naslednjih 5 kriptoslov na našem seznamu – 0x (ZRX), ChainLink (POVEZAVA), Žeton osnovne pozornosti (BAT), Enjin Coin (ENJ) in Steem (STEEM)

Jasno je, da so vsi žetoni ERC20 v omrežju Ethereum, razen STEEM. Zanimivo je, da bo STEEM kmalu deležen nadgradnje protokola, ki mu bo omogočila, da bo ponujal protokol Smart Media Tokens Protocol, ki bo STEEM-u ponujal funkcionalnost pametnih pogodb, kar bo dodatno okrepilo našo poanto..

Vprašanje za milijon dolarjev …

Končno, če bi morali izbrati enega, kaj bo?

Presenetljivo je, da na to vprašanje ni tako težko odgovoriti.

Bitcoin (BTC) bo vedno najboljša izbira večine vlagateljev v kriptovalute.

Je najbolj likvidna, najbolj priznana, najbolj podprta in najpomembnejša digitalna valuta na trgu. Tako pomembno je, da so voditelji misli v vesolju prepoznali idejo, da sta preživetje in uspeh celotnega prostora kriptovalut odvisna od preživetja in uspeha Bitcoina. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me