2021, 2022 ir 2025 metų kainų prognozės (UNI) pakeitimas

Prekyba monetomis ir jų keitimas kitomis gali būti sunkus, painus, daug laiko reikalaujantis ir nepigus. Ar nebūtų puiku, jei ten būtų protokolas, leidžiantis ne tik pasikeisti ar pakeisti žetonus, bet ir labai paprastas naudoti? O palauk. Yra! Tai vadinama „Uniswap“, o jų raktas yra UNI.

Sakyti, kad apie šį projektą ir simbolį kilo šurmulys, kai jis buvo paleistas 2020 m. Rugsėjo mėn., Yra nepakankamai teigiama. Ankstesnis projektas buvo labai sujaudintas, o jo simbolis buvo išvardytas keliose biržose per kelias valandas, o prekybos apimtys per dieną pasiekė daugiau nei 5 milijardus dolerių! Bet kodėl? Kas yra „Uniswap“, kuris visus taip sujaudino?

Šiame straipsnyje bus bandoma atsakyti į šį klausimą ir pateikti „Uniswap“ kainos prognozę tiek trumpuoju, tiek ilguoju laikotarpiu, atsižvelgiant į jo raktą, kad geriau suprastumėte, kodėl UNI prieigos raktas tebėra toks populiarus.

Panaikinti kainų prognozę

Uniswap istorinė kainų analizė

Nors decentralizuoti mainai (dex) gyvuoja nuo 2018 m., UNI žetonas atsirado tik 2020 m. Kai jis pirmą kartą buvo išleistas rugsėjo 16 d., Jo pradinė kaina siekė vos 3,00 USD. Tačiau dėl jį supančio žiauraus ažiotažo, Atsikratyti „CoinMarketCap“ duomenimis, kaina iki 2020 m. rugsėjo 19 d. drastiškai padidėjo iki 7,00 USD.

Pradėjus mažėti ažiotažui ir jauduliui, kaina taip pat ėmė kristi, tačiau ji nepatyrė drastiško kritimo nei kiti žetonai, taip pat nebuvo per visą laiką maža. Anot „CoinGecko“, visų laikų žemiausia kaina buvo 1,03 USD 2020 m. Rugsėjo 17 d., Kol kaina nepakilo. Nors „CoinMarketCap“ teigia, kad tą pačią dieną visų laikų žemiausia kaina buvo 0,4190 USD. Visų laikų aukščiausią lygį – 8,44 USD – ji patyrė tik dieną po to, kai pradėjo rimti ir smuko.

UNI kaina ir toliau mažėjo bėgant mėnesiams, nors ji niekada nesiekė žemiau 2 USD, kol ji vėl pradėjo lėtai brangti dėl 2020 m. Bulių bėgimo. UNI baigė 2020 metus su 5,00 USD kaina. Nuo to laiko jis vis didėjo, o dabar yra ties riba, kad viršytų savo buvusį visų laikų rekordą.

Dabartinė kaina, rinkos viršutinė riba, & Tiekimo informacija

Rašant šį straipsnį, vieno UNI žetono kaina šiuo metu yra 7,44 USD. Šiuo metu ji užima 20 vietą visoje kriptografijos rinkoje. Tai turi rinkos viršutinė riba iš 2 070 905 210 USD, šiuo metu apyvartoje yra 277 250 381 UNI. Didžiausia jo pasiūla siekia 1 000 000 000.

atsisakytiUniswap (UNI)

Reitingas: 8$ 30,69 Kaina (BTC) 0,00061700$ 16.08 „BVtomas“$ 1,17 B24h pokytis8,82% Bendras tiekimas 1 000,00 M UNI

„Uniswap“ (UNI) ateities kainų prognozės prognozės

Atrodytų, kad aistra aplink „Uniswap“ niekada neatslūgo. „Wallet Investor“ šiuo metu labai padidina UNI žetoną. Tai nenuostabu, atsižvelgiant į platformos populiarumą. Net kai ji patyrė šakę dar 2020 m. Rugsėjo pradžioje, pagimdžiusi varžovą ir prieštaringai vertinamą „Sushiswap“, automatizuotas rinkos formuotojas (AMM) ir toliau yra labai naudojamas, o tai yra bet kurio naujo vartotojo, kuris tik įeina į kriptografijos rinką, eiga..

Trumpalaikė prognozė

„AfterPriceChange“
1 mėnuo 10,48 USD 40,97%
2 mėnesiai 12 USD 61,45%
3 mėnesiai 10,09 USD 35,78%
6 mėnesiai 10,6 USD 42,6%
1 metai 11,11 USD 49,39%

Ilgalaikė prognozė

„AfterPriceChange“
2022 m 12,15 USD 63,37%
2023 m 13,7 USD 84,28%
2024 m 20,37 USD 173,98%
2025 m 24,84 USD 234,06%

Kainų prognozės panaikinimas 2021 m

Kainų prognozė 2021 metams atrodo labai teigiama. Tikimasi, kad iki metų pabaigos bet kuris UNI pašnekovas gali tikėtis 49,39% padidėjimo, palyginti su dabartine kaina.

Nepanaudoti kainų prognozę 2022 m

2022 metai atrodo dar pozityvesni, nes buvo prognozuota, kad kaina ir toliau kils. Prognozuojama, kad iki birželio bet kuris investuotojas gali tikėtis beveik dvigubai didesnio kainos.

Nepanaudoti kainų prognozę 2025 m

2025 m. Neatrodo kitaip, išskyrus tai, kad jis yra labiau teigiamas. Investuotojai gali tikėtis vidutinio 194,45% padidėjimo, palyginti su dabartine kaina.

Yra Atšaukite gerą investiciją?

Peržiūrėjus kelis kainų prognozių šaltinius ir išnagrinėjus protokolo pagrindus, galima drąsiai teigti, kad investicijos į „Uniswap“ yra gera investicija. Nors ažiotažas aplink ženklą gerokai sumažėjo, tai nereiškė, kad jo paklausa taip pat sumažėjo. „Wallet Investor“, „Digitalcoin“, „Tradingbest“ ir kiti prognozavo labai teigiamą UNI kainų perspektyvą. Jei turite galimybę pažvelgti į protokolo ir žetono pagrindus, nesunku suprasti, kodėl taip yra.

Kaip nusipirkti „Uniswap“?

UNI galima įsigyti keliose skirtingose ​​biržose. Šiuo metu jį rasite „Binance“, „Coinbase Pro“, pačiame „Uniswap dex“ (V2), „Bithumb“ ir kt. Daugelyje šių biržų UNI likvidumas yra didelis, todėl nereikia jaudintis dėl staigaus kainų paslydimo. Galite peršokti į „CoinMarketCap“ arba MonetaGecko Norėdami gauti išsamų biržų sąrašą, sąrašą UNI.

Daugiau informacijos apie „Uniswap“

Kas yra „Uniswap“?

„Uniswap“ yra decentralizuota mainų platforma (DEX), kurioje vartotojai gali atlikti du dalykus; iškeisti ar pakeisti žetonus į kitus ir (arba) suteikti likvidumo.

Norėdami pasikeisti ar apsikeisti, pirmiausia turite įsitikinti, kad esate platformos apsikeitimo skyriuje. Tada jūs prijungiate platformą su savo pinigine, spustelėkite žetonus, kuriuos norite pakeisti, sumokėkite minimalų mokestį ir viskas! Tai taip lengva.

Vartotojai taip pat gali padidinti likvidumą platformoje, pereidami į likvidumo skyrių. Tada turite galimybę pridėti likvidumą prie jau egzistuojančio fondo arba sukurti savo likvidumo porą. Mokesčiai, kuriuos vartotojai moka keisdami žetonus, skiriami likvidumo teikėjams, kurie uždirba 0,30% mokesčių proporcingai tam, kiek jie teikia likvidumo. Norėdami atsiimti tuos mokesčius, kurie dabar yra palūkanos, vartotojai turi atsiimti žetoną, kurį jie papildė likvidumu. Vėlgi, tai taip paprasta!

Vis dėlto teisingas perspėjimas! Vartotojams, kurie prideda likvidumą, gali kilti pavojus netektis. Kas tai? Būtent tada, kai likvidumo teikėjai patiria nuostolių dėl kainų skirtumų. Kaip rodo pavadinimas, šie nuostoliai gali būti panaikinti, kai vieno iš jūsų žetonų kaina sušvelnėja. Tačiau tai nėra garantija ir gali sukelti visišką nuostolį.

„Uniswap dex“ buvo paleistas 2018 m. Lapkričio mėn. Būdamas automatizuotas ir priklausomai nuo sumanių sutarčių, „Uniswap“ išsprendė daugelį pradinių problemų, kurios kankino pirmąsias decentralizuotas mainus. 2020 m. Rugsėjo 16 d. Protokolas žengė žingsnį toliau, kai daugeliui ankstesnių vartotojų pradėjo leisti UNI valdymo žetoną. Tai padidino pelningumą ir leido bet kuriam simboliniam UNI turėtojui pasakyti apie protokolo valdymą, užtikrinant tolesnę decentralizaciją.

UNI kaip atlygio ir valdymo ženklas

Kai pirmą kartą buvo sukurtas „Uniswap“, jis neturėjo ženklo ir, išskyrus likvidumo užtikrinimą, neturėjo daug kitų paskatų. Tik po „Sushiswap“ šakės ir jos vampyro kasybos metodo „Uniswap“ paskelbė apie savo žetonų išleidimą, vadinamą UNI.

Nors nemaža šio tiekimo dalis atiteko kūrėjams ir investuotojams, visų dėmesį patraukė tai, kad „Uniswap“ paskelbė, kad 15% visų nukaldintų UNI žetonų turėjo būti išparduoti ir atiduoti tiems, kurie turi istorinių įrašų. naudojant uniswap iki 2020 m. rugsėjo 1 d. Tai leido bet kuriam adresui pretenduoti į 400 UNI.

Be to, visiems, kurie teikė istorinį likvidumą, taip pat buvo sumažinta proporcinga dalis, atsižvelgiant į suteikto likvidumo laiką ir sumą..

Tačiau tai sudarė tik 15% visos pasiūlos. Kiekvienas, norintis pasinaudoti kai kuriomis UNI, turėjo juos nusipirkti iš biržos arba suteikti likvidumo. Kiekvienas, kuris daro pastarąjį, yra tik keturi likvidūs baseinai, kurie apdovanotų vartotojus UNi:

  • ETH – USDT (ryšys)
  • ETH – USDC
  • ETH – DAI
  • ETH – WBTC (įvyniotas Bitcoinas)

Ši programa vykdoma tik du mėnesius – iki 2020 m. Lapkričio 17 d. Vis dėlto dar labiau, norėdami gauti didelę sumą to UNI, turėtumėte tiekti gana didelį kiekį ETH arba stablecoino arba labai ilgai laukti. Štai kodėl kur kas paprasčiau pirkti UNI biržoje, leidžiant sukurti paklausą, dėl kurios padidėjo jo kaina. Taigi, jūs galite suprasti, kiek jaudinosi aplink kripto bendruomenę dėl „Uniswap“.

Be to, „Uniswap“ turi nemažai UNI rezervo, kad paskatintų vartotojus kaip atlygį užtikrinti likvidumą ir dalyvauti valdant protokolą. UNI turėtojai turi galimybę pasakyti, kuria kryptimi jie norėtų eiti „Uniswap“. Tie, kurie turi apie 1% visos UNI pasiūlos, netgi gali pateikti pasiūlymus. Daroma prielaida, kad tie, kurie turi nuomonę apie valdymą, bus paskatinti padaryti protokolą patrauklesnį, padidinti jo apimtį prekyboje ir sukurti tolesnę žetono paklausą, o tai akivaizdžiai padidins kainą.

Komanda

Kūrėjas Haydenas Adamsas sukūrė „Uniswap“. Buvęs automobilių inžinierius Haydenas buvo atleistas iš darbo ir paliktas skaistykloje, kol draugas supažindino su kriptovaliuta, ypač su Ethereum. Susidomėjęs jis išmoko kurti kodą ir dirbo su daugeliu projektų, kol susidūrė su anksčiau dominavusia decentralizuota birža „EtherDelta“..

Haydenas nebuvo sužavėtas dex. Atrodė … sudėtinga ir neapdorota, ir manė, kad ją galima patobulinti. Tačiau tai, kas iš tikrųjų privertė jį pradėti kurti savo projektą, buvo tada, kai jis aptiko „Eethereum“ įkūrėjo Vitaliko Buterino „Reddit“ straipsnį, kad skaityti, „Vykdykime grandinės decentralizuotus mainus taip, kaip valdome prognozavimo rinkas.“

Įkvėptas, jis pradėjo dirbti su savo „dex“ ir po daugelio mėnesių intensyvaus kodavimo ir tik iš Ethereum fondo gavęs 65 000 USD stipendiją, 2018 m. Lapkričio mėn. Išleido savo pirmąją „Uniswap“ versiją. 2 versija buvo paleistas 2020 m. kovo mėn., todėl jis tapo saugesnis ir tvirtesnis bei tapo žymia „dex“ platforma visose „Ethereum“ ekosistemose.

Išvada

Atsižvelgiant į atlygio potencialą perkant ir laikant UNI, nenuostabu, kad jo kaina nuolat didėjo. Įsibėgėjus dabartinei bulių rinkai, galima drąsiai teigti, kad UNI kaina bus per didelė. Kadangi protokolą yra taip paprasta naudoti, vartotojams tai yra alternatyvus būdas gauti pasyvias pajamas tiek mokesčiais, tiek UNI.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me