6 beste manieren om Ripple 2021 te kopen – de definitieve gids

1. BitStamp 2. CoinCheck 3. CoinOne
bitstamp coincheck munteen
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Met behulp van de invloedrijke kracht van Blockchain ondersteunt Ripple één soepele ervaring om wereldwijd valuta over te maken. Terwijl financiële instellingen verbinding maken met het snelgroeiende, wereldwijde netwerk van Ripple; ze kunnen de betalingen van hun klanten uitvoeren die overal ter wereld toegankelijk zijn, op een meer kostenefficiënte en authentieke manier. Verschillende banken en betalingsproviders kunnen Ripple (XRP) gebruiken om lagere kosten te stimuleren en ook nieuwe markten te betreden.

Met meer dan 100 klanten (banken) over de hele wereld, zijn de kantoren van Ripple gevestigd in San Francisco, New York, Londen, Sydney, India, Singapore en Luxemburg.

Dus hoe profiteert het?

  • Nieuw volume: Nieuw volume en liquiditeit zijn verbeterd en beurzen hebben een intrede op de markt sinds de bijdrage van XRP als digitaal activum wereldwijde betalingen mogelijk maakt.
  • Betrouwbaar volume: Betalingsstromen via XRP zorgen voor een stabiel volume voor beurzen en de bijbehorende marktdeelnemers.
  • Snellere afwikkeling: In vergelijking met Bitcoin en elk ander digitaal activum, verrekent XRP meer dan 500x sneller, waardoor gebruikers vrijwel onmiddellijke overdrachten tussen de uitwisselingen kunnen ervaren.

Dus na het kennen van een kern of oppervlakkige kennis over de Ripple, waar onderzoeken we eigenlijk om het te kopen?

Dit artikel biedt vergelijkingen van de beste beurzen, samen met hun vooruitzichten, nadelen en voordelen om gebruikers te begeleiden bij het kiezen van de juiste beurs voor het kopen van Ripple..

Top 6 manieren om Ripple 2021 te kopen

1. Bitstamp

BitstampOmdat ze zijn opgericht en bekend staan ​​als een van de langstlopende beurzen ter wereld, hebben ze het duidelijk en eenvoudig gehouden, wat resulteerde in het creëren en ontwikkelen van vooraanstaande relaties in de branche.

Ze werkten nauw samen met Coinbase, een toonaangevende beurs die momenteel sterk in opkomst is en wordt genoteerd als een van de beste beurzen. Ze zijn gecharmeerd en hebben investeringen verkregen van Pantera Capital, een vrij grote Bitcoin-specifieke durfkapitaalinvesteerder, waar Benchmark voor een deel eigenaar van was; Fortress Investment Group en Ribbit Capital.

Het is gevestigd in Luxemburg en is aanvankelijk de eerste en een zelfstandige digitale activabeurs die volledig is gemoduleerd in de volledige 28 EU-lidstaten, die de introductie van XRP-handel op zijn beurs hebben aangekondigd. XRP is een individualistisch digitaal activum dat behoort tot de Ripple Consensus Ledger. Er moet goed op worden gewezen dat XRP-handel beschikbaar was vanaf 17 januari 2018, met 0% kosten voor de eerste maand. Maar de prijzen leken binnen het jaar te veranderen als gevolg van populariteit en vraag.

De twee bijgewerkte handelsparen die aan het register van Bitstamp moeten worden toegevoegd, zijn XRP / USD en XRP / EUR. XRP is eigenaardig naast andere digitale activa, waarbij het kan fungeren als een gekoppelde valuta voor realtime pact of compromis, waardoor betrouwbare en efficiënte waarde-uitwisseling over de grenzen heen wordt geboden, wat efficiënt is.

De keuze om XRP-stortingen en opnames te doen, begon op 17 januari met volledige handelsdiensten in werking. Bovendien, met betrekking tot het XRP-incentiveprogramma van Ripple, zal Bitstamp tot eind april een beperkt vergoedingsschema hebben.

Te midden van de publieke opinie schijnt het als een bemoedigend en onpartijdig positief licht op Bitstamp. Omdat het een goede reputatie heeft en eerder is gevestigd, hebben we bij enkele van de beoordelingen die onlangs zijn bekeken, waargenomen om een ​​meer bestaand beeld te illustreren.

De voors

Mensen streven naar lage handelskosten van 25% of zelfs lager. Europeanen raden het gebruik van Bitstamp aan omdat gebruikers gratis euro’s kunnen storten met SEPA. Gebruikers hoeven ook geen transactiekosten te betalen wanneer hij / zij BTC opneemt. Er zijn meningen en beweringen dat de klantenondersteuning van Bitstamp in de eerste plaats de voorkeur verdient boven andere gecombineerde uitwisselingen, maar deze kunnen nog steeds zeer opzettelijk zijn. Als een vak wordt opgericht en ingevoerd, is het buitengewoon snel. De analyses worden vergeleken met die van gestandaardiseerde handelsvloeranalyses. Op dezelfde gronden heeft Bitstamp een licentie.

De nadelen

Gebruikers die geld storten met een creditcard, kunnen extreem exorbitant zijn. Dit is meestal een algemene norm en een standaard bij de meeste cryptocurrency-uitwisselingen. Gebruikers moeten het gebruik van een creditcard bij om het even welke uitwisseling vermijden of liever bereid zijn om een ​​aantal behoorlijk stijgende vergoedingen te betalen.

Het bevestigende proces kan tijdrovend zijn voor gebruikers, maar dit is zeer waarschijnlijk in de richting van de grote overstroming van cryptocurrency-handelaren. Het aantal tokens is een beetje beperkt (BTC, LTC, XRP en ETH) in tegenstelling tot enkele meer veelvoudige uitwisselingen die momenteel wereldwijd beschikbaar zijn.

Een ding om op te merken is dat elke gebruiker ervan geniet, is dat het overboeken van valuta’s uit Bitstamp naar Europese banken een gedoe kan zijn, aangezien veel Europese banken transacties met Bitcoin-gerelateerde bedrijven niet toestaan ​​of juist verbieden. Dit is in grote mate niet gerelateerd aan het Bitstamp-probleem, maar ze zijn nog steeds verantwoordelijk voor het maaiveld.

Overzicht? Als een gebruiker op zoek is naar een goede, moeiteloze plek om veilig Bitcoin te verhandelen (kopen en verkopen), en ook in Europa, is Bitstamp een van de beste keuzes of mogelijkheden die aanwezig en beschikbaar is.

AAN DE SLAG MET BITSTAMP

2. Coincheck

coincheck logoAls een van de toonaangevende leveranciers van digitale valutadiensten in Azië, heeft Coincheck een immens netwerk verspreid over talloze landen in het gebied, waar ze veel authentieke serviceaanbiedingen bieden en ook gebruikers ondersteunen, waaronder zowel kopers als verkopers op het platform..

Elke bron van een gids waarin er talloze gevallen zijn die bepalen dat ze op de lange termijn worden begunstigd en die een juiste visie bieden naarmate de tijd verstrijkt, Coincheck verzekert dat het zijn positie op de Aziatische markten lang zal behouden en behouden.

De voors

Gemakkelijk handelen

Het snelle en directe handelsplatform is de belangrijkste service die wordt ondersteund door Coincheck, die ervoor zorgt dat gebruikers binnen enkele minuten worden aangepast aan het platform en beginnen met het handelen (kopen en verkopen) van favoriete en geaccepteerde digitale valuta.

De gebruikersinterface online zorgt ervoor dat gebruikers een gemakkelijke ervaring hebben om dingen op te starten en later bekende digitale valuta’s te kopen die zijn ingesteld vanaf elk gebied of elke locatie binnen het platform. Er is enorm veelbelovende hulp voor tal van soorten gevestigde populaire digitale munten, en handelaren die gewoonlijk genoegen nemen met meerdere munten, zullen ongetwijfeld het gemak van flexibiliteit bewonderen dat het platform biedt..

Strakke beveiliging

Beveiliging is een overheersend kenmerk in termen van het gebruik van de juiste handelsplatforms voor digitale valuta, en Coincheck bereikt een hoge positie in deze kwestie. De koude opslagtechnologie gaat dieper in de richting van het beveiligingssysteem en zorgt ervoor dat digitale valuta op een authentieke manier wordt gestort en immuun voor hindernissen van buitenaf.

Het rigoureuze beleid met betrekking tot beveiliging stelt dat het platform zelf een grote rol speelt door ervoor te zorgen dat handelaren hun dagelijkse taken met gemak en gemoedsrust kunnen uitvoeren..

Een ander geestig beveiligingsprotocol dat wordt gebruikt, is om dingen veel veiliger te maken, is de implementatie van een tweefactorauthenticatiesysteem voor gebruikers. De tweefactorauthenticatie maakt gebruik van een contactnummer dat wordt geverifieerd en geauthenticeerd tijdens het aanmeldingsproces om een ​​betere bron van bescherming te bieden en ervoor te zorgen dat het een stuk gemakkelijker wordt voor die gebruikers die bepaalde zorgen of onzekerheden hebben met betrekking tot Veiligheidsproblemen.

Oplossingen voor bedrijven en investeerders

Een belangrijk aandachtspunt van Coincheck is het aantal oplossingen dat zij hun bedrijven en investeerders bieden. Bedrijven kunnen zich associëren met het platform om betalingen in digitale valuta te accepteren, waardoor ze zichzelf blootstellen aan het verhogen van hun winstopbrengsten en klanten. Dit kan binnen enkele minuten worden bereikt en Coincheck heeft al veel bedrijven klaarstaan ​​die de service momenteel gebruiken.

Met betrekking tot investeerders is er het moment om digitale valuta uit te lenen en te lenen met behulp van het platform van Coincheck, en om rente over de lening te krijgen, waardoor een winstgevende kans of kans ontstaat die zelfs gebruikers kan aanspreken die een bepaalde hoeveelheid digitale valuta hebben. valuta over.

De Japanse cryptocurrency-exchange Coincheck heeft alle soorten stortingen en opnames van NEM en XRP op hun platform geëlimineerd. Ze hebben aangekondigd dat hun platform is gehackt en dat overdrachtstransacties tot nader order strikt verboden moeten worden. Coincheck zal bekend staan ​​als een van de breedste en grootste cryptocurrency-uitwisselingen van Japan, hoewel Coincheck, in tegenstelling tot andere gevestigde Japanse beurzen zoals bitFlyer en Quoine, zich niet heeft aangemeld en het Japanse Financial Services Agency heeft geregistreerd, dus het was niet gereguleerd.

Er wordt gezegd dat naar schatting $ 123,5 miljoen aan XRP en $ 600 miljoen aan NEM illegaal uit de portemonnee van Coincheck zijn verzonden. De voorzitter van de NEM Foundation, Lon Wong, heeft het hacken bestempeld als ‘de grootste diefstal in de geschiedenis van de wereld’. Het gestolen bedrag overwint zelfs het bedrag dat tijdens de Mt.Gox-hack op drift is geraakt. Er waren nog geen aanwijzingen, behalve de mogelijkheid dat de XRP- en NEM-hack gerelateerd zijn via hypothese.

Coincheck heeft de onverwachte gestolen gelden genoemd en aangegeven bij de Financial Services Agency en hun lokale politie. Alle stortingen en opnames worden tot nader order uitgesteld.

AAN DE SLAG MET COINCHECK

3. Coinone

Coinone-logoOpgericht in 2014 door CEO Chan Myung Hun nadat hij op zoek was naar een Zuid-Koreaanse cryptocurrency-uitwisseling die buitengewoon gebruiksvriendelijk was dan de huidige uitwisselingen van die tijd. Toen Coinone werd gelanceerd, werd het gebruikt als een uitwisseling met alleen Bitcoin. Vanaf dat moment hebben ze extra valuta’s toegevoegd, waaronder BCH, ETH, ETC, XRP, QTUM, LTC en IOTA.

Coinone is nu de op een na grootste in Zuid-Korea gevestigde cryptocurrency-uitwisseling, racet achter Bithumb. Om dezelfde reden bekleedde Coinone de positie van het negende grootste internationale handelsvolume in cryptocurrency.

Momenteel is KRW (South Korean Won) de enige fiat-valuta die kan worden gestort en verhandeld voor cryptocurrencies op de beurs. Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Qtum en Litecoin zijn de weinige cryptocurrencies die door Coinone zijn aangeboden. Elk van deze valuta’s kan in feite zijn; verhandeld met KRW; ze mogen echter niet tegen elkaar worden verhandeld.

Hoewel het eerder werd genoemd, heeft de Koreaanse Coinone-uitwisseling nu XRP-handel aangemoedigd en mogelijk gemaakt. Deze verandering zal een positief licht schijnen omdat het XRP zal introduceren en meer mensen zal aanspreken, aangezien het platform specifiek handelt over cryptocurrency-to-fiat-handelsparen. Om dezelfde reden wordt XRP behandeld tegen de Koreaanse Won, en het lijkt tot dusver een goede start te gaan.

Om preciezer te zijn over dit onderwerp, het XRP / KRW-handelspaar van Coinone heeft plotseling BTC / KRW en ETH / KRW ingehaald. Die achterste is niet onverwacht, want er is om een ​​bepaalde reden weinig populariteit en vraag naar ETH op deze Koreaanse beurs. Opgemerkt moet worden dat XRP de BTC-handel in slechts een paar uur overtrof, wat echter fenomenaal is; Volgens Coinmarketcap heeft Coinone tot nu toe meer dan $ 5,7 miljoen aan XRP / KRW-volume voortgebracht.

Met al deze positiviteit en goed nieuws, bewijst het een toekomst te laten zien die wacht op XRP om in trek te zijn, het oorspronkelijke token van het Ripple-ecosysteem. Het had echter best een goede run kunnen zijn voor XRP, ware het niet voor de Poloniex-beurs. Om te specificeren, de centrale werd opnieuw beschadigd door een vermeende DDoS-aanval. Opgemerkt werd dat, aangezien XRP veel handelsvolume genereerde, deze aanvallen drie keer per week plaatsvonden. Hoewel dat hoogstwaarschijnlijk toevallig is, gaan sommige mensen ervan uit dat Poloniex de huidige altcoin-markt effectief beïnvloedt..

Gelukkig lijkt het erop dat uitwisselingen zoals Coinone zullen helpen om de XRP te verhogen tot nooit bereikte hoogten. Momenteel wordt de valuta verhandeld tegen een waarde van ongeveer $ 1 op Coinone. Poloniex en Kraken hebben het genoemd en vermeld op ongeveer $ 1. Hoewel het juist is dat de Aziatische exchange-gebruikers over het algemeen vaak een premie kopen voor het verhandelen van valuta, zou dit in totaal worden geclassificeerd als een premie van ongeveer 20% voor XRP-handel..

Bij het zien van het algemene beeld moet XRP erin slagen om ETH te overtreffen om te streven naar de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie op mondiaal niveau. Beide valuta’s zullen ernaar streven te vechten en te concurreren om te strijden voor een positie naarmate de tijd voortschrijdt, maar aangezien de marktkapitalisatie van beide valuta’s dicht bij elkaar ligt. Het is zeker niet mogelijk voor XRP om een ​​uitbraak te wagen, nu of later, hoewel experts verwachten dat het token binnen een paar maanden een waarde van $ 2 kan bereiken..

AAN DE SLAG MET COINONE

4. Gatehub

gatehubGateHub is een Bitcoin-, Ripple-, Ethereum-, Ethereum Classic- en Augur-portemonnee. Het stelt gebruikers in staat om deze cryptocurrencies op te slaan, te verzenden en uit te wisselen in een centrale die al is ingebouwd. Alle privésleutels en wachtwoorden worden verwerkt en versleuteld met behulp van gevestigde standaardalgoritmen, waarbij GateHub er geen directe of indirecte toegang toe heeft.

Gebruikers die hun geld in Ripple-portefeuilles op GateHub bewaren, lijkt eerder op het bewaren van hun geld in een kluis met bepaalde voorwaarden in gedachten. Daarom illustreert GateHub een interface voor de persoonlijke kluis van een gebruiker, maar ze hebben niet de mogelijkheid om geld op te nemen of gebruikers ervan te weerhouden geld op te nemen. Dit is mogelijk omdat de gebruiker alleen de geheime sleutel heeft. Stel dat GateHub een account zou sluiten, dan heeft de gebruiker toegang tot zijn / haar Ripple-portemonnee met behulp van andere platforms of misschien zelfs een desktopclient met behulp van de respectieve geheime sleutel. GateHub heeft echter een gecodeerd ontwerp van de gerespecteerde geheime sleutel, dus indien mogelijk kan dit leiden tot diefstal van geld door hackers. Opgemerkt moet worden dat gebruikers sterke wachtwoorden en tweefactorauthenticatie nodig hebben om in te loggen op Gatehub.

Gebruikers kunnen echter hun vertrouwen stellen in andere Ripple-portemonneehouders en XRP verhandelen voor hun activa. Bijvoorbeeld XRP voor USD. Houd er rekening mee dat XRP een asset is die eigen is aan zijn soort van het Ripple-protocol, dat fysiek niet bestaat. Wanneer een gebruiker XRP in een Ripple-portemonnee heeft, is het zijn / haar XRP en niet die van iemand anders. Als een gebruiker in het bijzonder XRP verhandelt voor activa zoals BTC of USD en vervolgens XRP heeft verhandeld voor een IOU van BTC of IOU van USD, dan toont dit aan dat de gebruikers hun vertrouwen schenken aan een andere entiteit, waardoor ze de bewaring van de BTC kunnen verkrijgen of USD als daarom wordt gevraagd. Dit is de reden waarom gebruikers een vertrouwenslijn naar verschillende accounts moeten verlengen als hen wordt gevraagd of hij / zij ervoor zou kiezen om met dat account te handelen. GateHub is niet beschikbaar om het voor gebruikers te doen, daarom is het aan de overtuiging en toewijding van de gebruiker en beslist of hij / zij de accounthouder moet vertrouwen die de IOU’s genereert.

AAN DE SLAG MET GATEHUB

5. Korbit

korbit-logoKorbit is de grootste beurs in Zuid-Korea met hoge BTC- en binnenkort ETH-volumes.

Het doel van Korbit is om de vrije stroom van waarde te bereiken door gebruik te maken van nieuwe technologieën zoals Bitcoin en de Blockchain. In eerste instantie willen ze bij het omgaan met financiële diensten allemaal een wereld creëren waarin gebruikers vrijelijk met andere gebruikers kunnen handelen, zonder hun algehele veiligheid of gemak op te geven..

Gelovend in de kracht van technologie om vooruitgang en ontwikkeling te brengen, zorgt Korbit er ook voor dat het vooral gelooft in de waarde van een evenwichtige samenleving en duurzame gemeenschappen die duurzaam zijn. Er moet technologie worden gecreëerd en verstrekt om niet alleen een kleine groep individuen te helpen, maar in feite een betere samenleving zelf. De oprichters van Korbit hadden zich voorheen toegewijd aan doeleinden die de belangen van het publiek ten goede komen en bij Korbit gaan ze verder om te streven naar en bij te dragen aan het bieden van een algemeen welzijn. Korbit heeft in totaal $ 3,6 miljoen opgehaald uit grote risicokapitaalfondsen, die weinig in aantal zijn, evenals particuliere investeerders.

Korbit was verheugd om hun vollediger steun voor het handelen in Ripple (XRP) te melden. Ripple staat bekend als een van de leidende cryptocurrencies en heeft onlangs ook een prijsstijging ervaren. Gebruikers kunnen nu Ripple op Korbit verhandelen (kopen en verkopen) door limieten te bestellen of marktorders te plaatsen.

Terugkijkend op drie jaar heeft Korbit veilig $ 3,6 miljoen aan investeringen van Zuid-Korea’s meest geprezen investeringsfirma’s opgeslagen en combineert hij ook de gigantische $ 17 miljard telecommunicatie SK Telecom, de Zuid-Koreaanse tak van de Japanse investeringsmaatschappij: Softbank, en Tim Draper – een miljardairengel investeerder.

Ook al loopt Korbit momenteel achter op Coinhub; in termen van consumenten- / gebruikersbasis en marktkapitalisatie heeft het een zeer significante invloed op de bitcoin-industrie in Zuid-Korea en de marktuitwisseling sinds zijn sterke lijst van investeerders en supporters. De authenticatie en validatie van Ripple door het Korbit-team zal dus waarschijnlijk leiden tot een stijgende vraag naar Ripple op de wisselmarkt van Zuid-Korea, dat al de tweede en derde grootste markt is op de wereldwijde Ethereum- en Bitcoin-wisselmarkten..

Met betrekking tot het vergelijken van andere beurzen biedt Korbit dezelfde diensten, maar ze zijn er trots op dat ze constant investeren in nieuwe en nieuwste geavanceerde technologieën. Korbit’s benadering van het ontwikkelen van een klantenbestand stelt het in staat om het een hoogte te geven boven andere beurzen.

Met betrekking tot zakelijke doeleinden werden webprogrammeurs geïnformeerd om een ​​COBIT-betaalknop op te nemen in de betalingsopties waarin gebruikers Bitcoins als betalingen kunnen ontvangen. De bedrijven kunnen winkelcentra, blogs, e-commercebedrijven enz. Zijn.

De eigenaren van bedrijven die hun diensten offline aanbieden, kunnen een extra functie genaamd KOBI-vergoeding gebruiken. Door een dergelijke functie op een mobiel apparaat te downloaden, kunnen gebruikers Bitcoins als betaling verkrijgen. De ontwikkelaars hebben het recht om een ​​andere API te gebruiken om verschillende functies van Korbit in hun eigen applicatie aan te bieden.

In geval van twijfel met betrekking tot handelen en ruilen, biedt Korbit een 24/7 klantenondersteuning.

AAN DE SLAG MET KORBIT

6. Kraken

kraken logoKraken, opgericht in San Francisco, is een van de grootste Bitcoin-beurzen en is zelfs gekozen als de grootste bitcoin-beurs op het gebied van het eurovolume, de liquiditeit en de handel in Canadese dollars, Amerikaanse dollars, Britse ponden en Japanse yen.

Kraken werd in 2011 internationaal erkend, waar veel gebruikers zich aan hielden, en was aanvankelijk de eerste Bitcoin-beurs die een handelsprijs en -volume liet zien in de Bloomberg Terminal. De prestaties van Kraken omvatten ook dat hij de eerste is die een cryptografisch verifieerbare audit van het bewijs van reserves verifieert en doorstaat, de door de regering van Tokio aangestelde curator is en de door de Duitse BaFin gereguleerde Fidor Bank..

Kraken is echter een van de andere uitwisselingen in het algemeen waarin gebruikers Bitcoin kunnen verhandelen (kopen en verkopen).

Met betrekking tot XRP lijkt het registratieproces eenvoudiger te zijn, maar veel gebruikers lijken als zodanig problemen te ondervinden als gevolg van onverwachte veranderingen in het platform.

Ondersteund paar XRP: XRP / EUR, XRP / BTC, XRP / USD.

AAN DE SLAG MET KRAKEN

Gevolgtrekking

Het wordt aanbevolen om deze uitwisselingen nooit als persoonlijke portemonnee te gebruiken om er een grote hoeveelheid Ripple in op te slaan, omdat dergelijke gecentraliseerde uitwisselingen altijd in lijn zijn met bedreigingen en cyberaanvallen.

Als de gebruiker iemand is die een vastberaden koper en houder van Ripple is, zou ik hem / haar zeker aanraden om Ledger Nano S hardware wallet te kopen, die daarom de mogelijkheid zal bieden waarin de gebruiker de volledige controle behoudt over al zijn munten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me