Beste cryptocurrency onder een cent – 8 goedkope Altcoins die het waard zijn om te kopen

Ooit was Bitcoin praktisch waardeloos. In 2010 betaalde iemand 10.000 bitcoins voor twee pizza’s, ter waarde van 25 dollar. Iets meer dan zeven jaar later werden die 10.000 bitcoins bijna gewaardeerd 200 miljoen dollar. Nu zijn er veel goedkope cryptocurrencies en veel mensen vragen zich af wat de beste cryptocurrency is voor minder dan een cent.

Niet alle tokens zullen immers evenveel grote winsten opleveren.

Is er echt een cryptocurrency onder $ 1??

Zeker. Er zijn honderden tokens die voor minder dan 1 US dollar worden verkocht. Deze goedkope cryptocurrencies zijn algemeen bekend als cent cryptocurrencies. U kunt er enkele vinden die minder dan 0,01 USD kosten.

Dat is de beste cryptocurrency?

In 2007 had niemand kunnen voorspellen dat één bitcoin uiteindelijk 20.000 dollar waard zou zijn. Evenzo kan niemand zeker weten welke van de goedkope cryptocurrencies de prijs de komende maanden of jaren omhoog zal schieten. Crypto-handel gaat, net als aandelenhandel of zelfs gokken, over het nemen van risico’s.

Maar het nemen van risico’s betekent niet dat u een blinde sprong in het diepe moet nemen op een bepaald teken. Bij sommige cryptocurrencies is de kans groter dat hun prijzen stijgen dan bij andere. Maar er is een indicator die u kan helpen beslissen in welke tokens u wilt investeren. Deze indicator is een tokens Marktkapitalisatie of “marktkapitalisatie”.

Nu zal ik u een lijst geven van enkele goedkope cryptocurrencies met een lage marktkapitalisatie die u misschien wilt bekijken om te beslissen welke de beste cryptocurrency is onder een cent. De meeste hiervan zijn niet alleen cryptocurrencies, maar ook projecten die de manier waarop het internet zelf werkt, willen veranderen.

1. TRON (TRX)

tron munt

TRON is een besturingssysteem gebaseerd op een blockchain dat een onafhankelijk, gedecentraliseerd, democratisch en krachtig web wil creëren, geschikt voor high-speed applicaties zoals games. Op dit moment is de prijs van TRX 0,018 USD met een marktkapitalisatie van 1.166.114.042 USD.

2. Electroneum (ETN)

elektroneum munt

Electroneum probeert een nieuw ecosysteem te creëren voor snelle digitale betalingen dat zelfs mensen zonder bankrekening kunnen gebruiken. Dit ecosysteem draait om het gebruik van mobiele telefoons en apps. De huidige prijs is 0,0038 USD en de marktkapitalisatie is 37,459,353 USD. Het kopen van wat Electroneum is een goed idee.

3. Ondoorzichtigheid (OPQ)

Het doel van Opacity is om een ​​goedkope, gedecentraliseerde en anonieme cloudopslagservice te creëren voor het delen van bestanden. Gebruikers hoeven geen persoonlijke informatie op te geven om de service te gebruiken. U kunt voor opslagruimte betalen via het ondoorzichtigheidstoken.

4. Stellaire lumen (XLM)

stellaire lumen XLM

Stellar heeft een protocol gemaakt dat snelle, goedkope, internationale overdrachten tussen crypto-tokens en fiat-valuta’s mogelijk maakt. Het doel is om gebruikers in staat te stellen gemakkelijk geld over de grenzen te sturen. De huidige prijs is 0,067 USD en de marktkapitalisatie is 1.310.680.883.

Zie ook: Beste Stellar Lumens-portemonnee

5. Ravencoin (RVN)

ravencoin kopen

Ravencoin is een van de munten die volgens veel analisten een hoog potentieel hebben. Gebouwd op een blockchain die is gevorkt van bitcoin, probeert het efficiënt tokens tussen partijen te creëren en over te dragen. De huidige prijs is 0,034 USD en de marktkapitalisatie is 143.054.768 USD.

6. Cardano (ADA)

goedkope cryptocurrency

Cardano is op zoek naar een open-sourceplatform met meer geavanceerde functies dan welk ander platform dan ook. Ontwikkeling is volgens een wetenschappelijk georiënteerde, peer-reviewed onderzoeksgestuurde werkfilosofie. Het heeft een huidige marktprijs van 0,049 USD en een marktkapitalisatie van 1.530.101.948 USD.

7. Basic Attention Token (BAT)

beste cent cryptocurrency

De mensen achter de Basic Attention Token creëren een systeem dat de kloof dichtt tussen gebruikers, adverteerders en uitgevers, waardoor geld kan worden verzonden zonder tussenpersonen, tegen lagere kosten en met grotere efficiëntie. Naast het kopen van BAT-tokens, kunnen gebruikers deze ook verdienen met inhoud die ze maken, zoals persoonlijke blogs, Twitter-accounts, YouTube-kanalen, enz. Dit wordt bereikt via de Brave-webbrowser. Er is ook een verwijzingssysteem waarmee u meer BAT kunt verdienen. Als u de browser wilt bekijken, klikt u op hier downloaden.

De huidige prijs van BAT is 0,20 USD, met een marktkapitalisatie van 252.797.375 USD

8. KARMA munt (KARMA)

karma munt

Dit is weer een token met een voorstel waarmee je munten kunt verdienen. KARMA is niet alleen de naam van de cryptocurrency, maar ook van een dAPP en sociaal netwerk gebouwd op de EOS blockchain. Het lijkt een beetje op Instagram, maar berichten zijn meer gericht op het promoten van goede acties en het werken aan sociale verandering. Ook kunnen makers van berichten KARMA-tokens verdienen met de “likes” die ze ontvangen. Met een prijs van 0.00016 USD en een marktkapitalisatie van 15.603.817 USD is KARMA een perfect voorbeeld van een goedkope cryptocurrency met een lage marktkapitalisatie en veel potentie. Gezien de lage kosten per token, kun je er veel van verzamelen, wat nog een reden is waarom mijn lijst met beste cryptocurrency minder dan een cent waard is..

Wat is een marktkapitalisatie en hoe kan ik deze berekenen??

In eenvoudige bewoordingen is de marktkapitalisatie de waarde van een munt op een bepaald moment op de markt. Om het te berekenen, vermenigvuldigt u het aantal munten in omloop met de prijs van elke munt.

Stel dat je een appelboomgaard hebt en 100 appels hebt geoogst, die voor één dollar per stuk worden verkocht. Omdat de appels die nog aan de bomen hangen niet in omloop zijn, houden we er geen rekening mee. De marktkapitalisatie voor uw appels zou 100 dollar zijn.

Laten we nu een echt voorbeeld geven. Ga naar Muntenmarktdop en laten we EOS opzoeken:

Beste cryptocurrency onder een cent (3)

U kunt hier zien dat momenteel één EOS-token wordt verkocht voor 3,66 USD en dat er in totaal 1.018.578.881 EOS-tokens in omloop zijn. Als u die cijfers vermenigvuldigt, krijgt u dat de EOS-marktkapitalisatie momenteel iets meer dan 3,7 miljard USD bedraagt. Coinmarketcap biedt ook een andere interessante statistiek: de wereldwijde marktkapitalisatie. Dat betekent de totale waarde van alle circulerende crypto-tokens. Op het moment van schrijven is de wereldwijde marktkapitalisatie 268.656.490.134 USD. Dit betekent dat EOS goed is voor 1,39% van de wereldwijde marktkapitalisatie. Dit is wat bekend staat als EOS’s dominantie.

Waarom is de marktkapitalisatie belangrijk??

Als u de marktkapitalisatie van een munt kent, kunt u een idee krijgen van hoe waarschijnlijk het is dat de prijs van een munt omhoogschiet. Laten we in het bovenstaande voorbeeld aannemen dat u wat EOS wilt kopen en wachten tot de prijs u 100x winst oplevert. Met andere woorden, voor de prijs van het token om 366 USD te bereiken. Als dat zo was, en je doet de wiskunde, zou dat betekenen dat de marktkapitalisatie van EOS iets meer dan 370 miljard dollar zou bedragen. Maar wacht! Dat cijfer is een stuk hoger dan de huidige globaal marktkapitalisatie. Dus de prijs van EOS, hoewel deze kan stijgen, komt op dit moment niet in de buurt van de 100x winst.

EOS is misschien niet je 100x-token. Maar daar zijn sommige munten die er kunnen zijn. De sleutel is om niet alleen een token te vinden met een lage prijs, maar ook een met een lage oplage. Met andere woorden, u wilt een cryptocurrency met een lage marktkapitalisatie vinden.

Ten slotte…

Er zijn veel centcrypto’s beschikbaar om te verhandelen, en analisten zijn het erover eens dat sommige van hen een hoog winstpotentieel hebben. Maar daarover zijn ze het niet allemaal eens welke die staan ​​op het punt omhoog te schieten. Niemand kan de toekomst immers voorspellen. De kwestie van uitzoeken welke de beste cryptocurrency onder een cent is, is ook de vraag welke de meest ondergewaardeerde cryptocurrency is. De lijst die hier wordt gegeven, is een begin. Maar nu weet u hoe u marktkapitalisaties moet gebruiken om te kiezen in welke crypto’s u wilt investeren. Doe uw onderzoek, kies wat munten en begin met handelen. Je zou heel goed de volgende cryptomiljonair kunnen zijn.

Heeft u al eerder een van deze munten gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me