Beste Ethereum-utvekslinger 2021 – Beste stedet å kjøpe Ethereum

1. Coinbase 2. Coinmama 3. BitPanda
myntbase coinmama bitpanda
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Det hele startet tilbake i januar måned 2009, da Bitcoins først ble introdusert for verden. Etter noen få sovende år gjorde Bitcoins et knallhardt comeback, da de bokstavelig talt rev gjennom alle tidligere poster for å oppnå en så massiv rekordhøy høyde at investorer over hele verden begynte å legge merke til. Snart nok spredte kryptovaluta sine røtter overalt. Vanlige medier, kombinert med den fantastiske oppsøkingen av internett, sørget for at Bitcoins snart ble et kjent navn. Men er det mer med kryptovalutaer enn bare Bitcoins? Egentlig er det det.

Forstå Blockchain

Men for å dykke dypere inn i den komplekse verdenen av kryptokurver, må vi først forstå hva blockchain er. For å si det enkelt, blockchain-teknologien er en digital database eller hovedbok som registrerer eller holder oversikt over alle transaksjonene i verden som involverer kryptovalutaer. På denne måten elimineres behovet for en sentral organisasjon, statlig eller på annen måte, som aktivt kan overvåke og regulere alle kryptovaluta-transaksjoner. Blockchain er det som gir Bitcoins en av de meget integrerte funksjonene i desentralisering, som ikke er sentrert i hendene på et bestemt byrå, myndighet eller organisasjon. Nå er Bitcoin muligens en av de viktigste applikasjonene til blockchain, men det betyr ikke at den er den eneste.

Ethereum: En introduksjon

Ethereum er en annen fantastisk og kommende anvendelse av blockchain-teknologi som har fått mye trekkraft i nyere tid. I sin kjerne fungerer Ethereum akkurat som enhver annen kryptovaluta, med tokens kalt Ether som kan kjøpes eller selges i likhet med Bitcoins. Enhver transaksjon som foregår ved bruk av disse Ether-tokens som valuta, blir umiddelbart lastet opp og registrert på blockchain, noe som eliminerer behovet for en bankorganisasjon som validerer slike transaksjoner. På overflatenivå, mens Bitcoins og Ethereum deler skarpe likheter, er det absolutt også noen mye fremhevede forskjeller. Mens Bitcoin nesten utelukkende fungerer som en digital valuta, er Ethereum primært en digital plattform for å kjøre applikasjoner gjennom bruk av Ether-tokens, noe som betyr mer antall tokens du har, større vil omfanget av applikasjoner du kan utnytte ut av det . Men hvordan skal du anskaffe disse tokens? Er det byttetjenester som handler spesifikt om dem? Denne artikkelen tar sikte på å svare på alle slike spørsmål og mer.

Gruvedrift etter eter?

Når vi snakker om å tjene nye kryptomynter, ser mange mennesker mot gruvedrift. For uinnvidde er gruvedrift prosessen med digital utgraving av nye mynter ved å løse komplekse beregningsalgoritmer og matematiske problemer. Dette gjøres ved hjelp av kompliserte maskiner som er koblet til datamaskinene dine, og de som er heldige nok til å komme til løsningen først tildeles den ettertraktede prisen på noen få mynter. Nå mens denne metoden fungerer bra for Bitcoins, holder den ikke helt for Ether-tokens, bare på grunn av det faktum at Ethereum-gruvedrift ikke er gjennomførbart nok på grunn av de for høye kostnadene forbundet med den..

Men spørsmålet gjenstår fortsatt; Hvis ikke gjennom gruvedrift, hvordan og hvor kan du klare å kjøpe Ethereum? Her er listen over de mest produktive, sikreste og mest effektive metodene for å kjøpe Ether, og hvordan du også kan betale for det.

Kjøp Ethereum med kredittkort eller debetkort

Kreditt- eller debetkort kan gjøre en lang vei å gjøre våre daglige transaksjoner enklere og mye mer praktiske. De eliminerer behovet for å bære faktiske kontanter, og reduserer dermed overflødig bagasje som vi må ha med oss ​​for å holde kontanter trygge. Også, de er mye tryggere å bære enn kontanter, selv om du tilfeldigvis mister kortet ditt, er det en ganske liten sjanse for at noen vil kunne frarøve deg pengene dine, med mindre de kjenner til sikkerhetsnålen din eller kan bryte sikkerhetsprotokollene. . Med et minimalt gebyr på rundt 3,5% er kjøp av Ether med kredittkort eller debetkort et av de mest levedyktige og sikreste alternativene som er tilgjengelige. Av de mange alternativene viser vi de tre beste Ethereum-børsene som lar brukeren gjøre kjøp ved å velge kredittkortbetalingsmetode.

1. Coinbase

Coinbase-gjennomgangCoinbase er en sikker online plattform som gjør det mulig for en bruker å handle i kryptokurver, det vil si kjøpe eller selge digitale mynter, og til og med lagre dem i trygge digitale hvelv. Coinbase fungerer aktivt i land som USA, Canada, Europa, Singapore og Storbritannia, og lar deg øyeblikkelig kjøpe Ethereum-mynter og belaste en nominell avgift på 3,75%. En ting å merke seg er at Coinbase bare handler i Ether og ikke Ethereum Classic. For å få tilgang til Ethereum Classis er alt du trenger å gjøre å kjøpe Bitcoins på Coinbase, som deretter kan byttes mot Ethereum Classic på Binance..

KOM I GANG MED COINBASE

2. CoinMama

coinmamaCoinMama er en stor problemfri metode for å kjøpe og selge Ethereum, hovedsakelig fordi det eliminerer behovet for bekreftelse hvis transaksjonen din tilfeldigvis er under $ 125 øvre grense. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto og logge på, noe som knapt tar mye av tiden din. Når du er logget på, må du foreta et kjøp som deretter vises i Ethereum-lommeboken på mindre enn tjue minutter. Hvis det er en ting som er galt med tjenesten, er det at de tar et for høyt gebyr. Sammenlignet med Coinbases 3,75%, belaster CoinMama deg hele 7% avgift på alle transaksjoner. På oppsiden støtter CoinMama debetkort fra alle land og godtar betaling fra hvor som helst i verden. Igjen, i likhet med Coinbase, handler også CoinMama bare i Ether og ikke Ethereum Classic. Prosessen for anskaffelse av Ethereum Classic forblir faktisk den samme, som bytter Bitcoins kjøpt på CoinMama for Ethereum Classic på Binance.

KOM I GANG MED MYNT MAMA

3. BitPanda

bitpandaBitPanda startet som en tjeneste som utelukkende handlet om Bitcoins og deres kjøp. Men etter hvert som virksomheten vokste, lette utviklerne etter nye måter å tiltrekke seg kunder på. En av disse måtene var å introdusere Ether-kjøp. Denne meglingstjenesten for digitale valutaer er basert i Østerrike og muliggjør kredittkorttransaksjoner for Ether. Gebyret er lavt som det skal være, og transaksjonene skjer umiddelbart uten mye forsinkelse. I likhet med Coinbase og CoinMama, selger ikke BitPanda Ethereum Classic, og man må få det fra Binance i bytte for Bitcoins kjøpt på BitPanda..

KOM I GANG MED BITPANDA

Kjøp Ethereum ved hjelp av bankkontoer eller overføringer

Den andre metoden du må gjøre deg kjent med er den for direkte kontooverføringer og kontobetalinger. Sikre og praktiske kontooverføringer er bra når du velger å ikke ta med deg kontanter eller kort på personen din. De har et minimum transaksjonsgebyr og skryter av et nesten universelt oppsøk. Nesten alle større selskaper eller online byttetjenester i verden støtter bankoverføringer, noe som gjør dem til et godt alternativ til kortbetalinger.

1. Coinbase

Coinbase-gjennomgangCoinbase kan brukes som en kanal for å kjøpe Ethereum. Med en sunn shoppingopplevelse og et transaksjonsgebyr så lavt som 1,49%, er dette en annen flott måte å fylle opp dine Ethereum-reserver. Den eneste begrensningen du må møte er at denne funksjonen for øyeblikket bare er tilgjengelig i et begrenset antall land. Bare hvis du er bosatt i USA, Canada, Storbritannia, Singapore og Europa, kan du dra nytte av fordelene med denne utvekslingen. Annet enn det, kan det hende at amerikanske brukere må gjennom litt mer problemer på grunn av ACH-banksystemets forsinkede systemrespons. Av denne grunn kan en transaksjon til og med ta så lang tid som 7 dager for behandling. Kanadiere derimot får glede seg over ganske raske transaksjoner som tar alt fra 1 til 2 dager for fullføring. Innbyggere i Storbritannia, så vel som i Europa, kan også benytte seg av de samme fordelene hvis de velger å bruke SEPA til kontoinnskudd.

KOM I GANG MED COINBASE

2. Kraken

kraken logoKraken er en kryptovaluta-tjeneste basert i Europa og fungerer som et av de ledende handelsmarkedene for Ethereum og Ether. Hvis du er bosatt i Europa og er villig til å kjøpe Ether-tokens, er Kraken tilfeldigvis det beste alternativet når det gjelder god service og tillit. I tillegg, i motsetning til mange andre portaler, gir Kraken deg også fleksibiliteten til å kjøpe Ethereum Classic direkte.

KOM I GANG MED KRAKEN

3. Tvillingene

Gemini-logoTvilling ligner Kraken i den forstand at den også er lokalisert til en enestående region. Hvis du er bosatt i USA, spesielt New York, er du kvalifisert til å benytte deg av fordelene med denne tjenesten for kryptering. Benytt ACH-innskuddet for å utføre kjøpene dine. I tillegg betjener Gemini nå også regioner som Canada, Japan, Hong Kong, Korea og noen få europeiske land.

KOM I GANG MED GEMINI

4. CEX.IO

cex io anmeldelseCEX.io er basert i Storbritannia og er en utvekslingstjeneste som fokuserer helt på digitale valutaer og kryptovalutaer. Det er tilfeldigvis en av de mest erfarne og eldste utvekslingstjenestene for kryptovaluta på nettet, og lar kundene kjøpe Ether-tokens gjennom ACH hvis du er i Amerika eller gjennom SEPA hvis du er i Europa..

KOM I GANG MED CEX.IO

Bruke Ethereum lommebøker

Ideelt sett er det aldri trygt å lagre Ethereum- eller Ether-tokens på en online-børs. De er farlig utsatt for nettangrep, og det er alltid stor sannsynlighet for at myntene dine blir stjålet av hackere. Av denne grunn foreslår vi at du gir e-lommebøker en sjanse. Disse digitale lommebøkene som er bygget eksklusivt for Ethereum, er raske, trygge og sikre. De har alle nødvendige brannmurer og sikkerhetsprotokoller som kan beskytte myntene dine mot potensielle sikkerhetsbrudd.

Kjøp Ethereum med Bitcoins

Nok er allerede sagt om den enorme populariteten og den globale rekkevidden til Bitcoins. På grunn av deres stadig større markedsverdi og utbredte mani blant befolkningen generelt, vil nesten alle kryptovaluta-børser eller transaksjonsportaler tillate deg å kjøpe Bitcoins. Den største årsaken bak dette er at de fleste av de digitale valutavekslingene som brukes i dag, bruker ETH / BTC-paret, noe som betyr at kundene kan kjøpe Bitcoins fra børsen og deretter viderehandle de kjøpte Bitcoins for Ethereum Classic. Portaler som Binance og Changelly tillater spesielt kunder å kjøpe Ethereum eller Ethereum Classic med Bitcoins, eller til og med andre kryptovalutaer.

1. Binance

binance-logoBinance betegnes som verdens mest populære og største Bitcoin-børs, og betjener millioner av kunder hver dag. Den største faktoren som fungerer for Binance, er det enkle å sette inn Bitcoins og deretter bruke disse myntene til å kjøpe Ethereum eller Ethereum Classic..

KOM I GANG MED BINANS

2. GDAX

gdax-plattformGDAX er svært populær i USA og kan skryte av en av de største forbrukerbaser av alle utvekslingstjenestene for kryptovaluta online. For å enkelt konvertere Bitcoins til Ethereum eller Ethereum Classic, fungerer GDAX som en sjarm. For de brukerne som har kjøpt Bitcoins fra enten Coinbase eller GDAX i seg selv, er prosessen enda enklere, for de trenger ikke engang å opprette en ny konto eller registrere seg, men kan ganske enkelt begynne å handle Bitcoins.

KOM I GANG MED GDAX

Kjøp Ethereum med Paypal

Paypal gir absolutt en måte for brukere over hele verden å kjøpe Ethereum eller Ethereum Classic. Dessverre er metoden ikke veldig grei. Du må først kjøp Bitcoins fra VirWoX gjennom Paypal. Når det er gjort, kan du bruke hvilken som helst av byttetjenestene som er nevnt ovenfor, som Binance eller Changelly for å bytte BTC mot Ethereum eller Ether..

Kjøp Ethereum med kontanter

Det finnes en rekke applikasjoner for Bitcoins, og det er derfor i dag uten tvil den mest populære kryptovalutaen som er tilgjengelig i det digitale markedet. En av de mange applikasjonene den har, er å sende penger internasjonalt uten å pådra mye av overføringsgebyret eller ekstra kostnader. Ethereum-kjøpere, derimot, er kjent for å generelt kjøpe bare for spekulative formål. I likhet med metodene beskrevet ovenfor, må du først gjøre et Bitcoin-kjøp med kontanter. Når kjøpet er fullført, bruk en byttetjeneste som Binance eller Changelly for å bytte BTC mot Ethereum.

Vanlige spørsmål om kjøp av Ethereum

Alt sagt og gjort, Ethereum-transaksjoner har nå blitt super praktiske og problemfri. Deres utbredte tilgjengelighet på en rekke plattformer som beskrevet ovenfor, kombinert med deres varierte, men unike merkevare av applikasjoner, noe som gjør dem til en potensiell kandidat for den neste store tingen å se opp for etter Bitcoins på kryptovaluta-arenaen. Denne artikkelen var et forsøk på å veilede deg om de mest effektive og beste stedene å kjøpe Ethereum og hvilke betalingsmåter du skal bruke. På en sluttnotat prøver vi å fjerne noen populære misforståelser, gi noen ettertraktede svar og gi nyttig informasjon om den generelle bruken, anskaffelsen og lagringen av Ethereum og Ether-tokens..

Rett tid til å kjøpe

I likhet med andre markeder er Ethereum-markedet også stort sett uforutsigbart. Det er nesten umulig å forutsi det optimale tidspunktet for et kjøp, og det er derfor hver transaksjon med Ethereum eller Ether-tokens er en risiko i seg selv. Du kan ende opp med å tjene en betydelig sum penger fra en prisøkning rett etter at du har kjøpt, eller du kan ende opp med å tape enda større mengde penger hvis prisene krasjer plutselig. Det er imidlertid visse strategier du kan bruke for å minimere risikoen. En veldig populær og effektiv teknikk er at gjennomsnittet av dollar koster, som innebærer å dele det totale kjøpet ditt over en viss tid og flere transaksjoner slik at selv om prisen svinger i en viss grad, blir tapene du blir minimert.

Risiko Assosiert

Siden Ethereum er en relativt ny form for kryptovaluta, spesielt når du sammenligner den med Bitcoins, er den også mye mer ustabil og uforutsigbar. For de som er interessert i å kjøpe Ethereum, er det sterkt tilrådelig å utføre litt bakgrunnssjekk på valutaen, ta en titt på nylige trender og undersøke så mye som mulig om valutaens levedyktighet. Hvis du etter all denne omfattende undersøkelsen fremdeles føler deg tilbøyelig til å kjøpe, bare da bør du gå videre og kjøpe deg noen Ether-tokens.

Overdreven kjøpstid

Siden Ethereum-børser, nesten alle, fortsatt er under utvikling og ennå ikke har nådd sitt fulle potensiale, er de fortsatt avhengige av tradisjonelle banksystemer for å behandle sine transaksjoner. Denne avhengigheten fører ofte til problemer fordi banksystemene vanligvis er ganske sakte og krever lengre perioder for å behandle enkle transaksjoner. Betalinger som gjøres direkte fra bankkontoer eller via kredittkort tar ofte opp så lenge som en hel uke. Siden en børs ikke kan skilles med Ether med mindre og til alle betalinger blir klarert og regnskapsført, er det ofte ventetid i tilfelle Ethereum-transaksjoner.

Gruvedrift eller kjøp?

Som nevnt i begynnelsen av artikkelen er Ethereum-gruvedrift en ganske komplisert og ressurskrevende prosess. For å få Ethereum- eller Ether-tokens er det bedre å bare kjøpe dem, da det er mye enklere og praktisk for gjennomsnittsforbrukeren. Mengden ressurser som forbrukes i gruvedrift av Ether, overstiger langt den faktiske produksjonen du kan oppnå.

Beste betalingsmåte

Det er ingen eneste og universelle beste betalingsmåte når du kjøper Ethereum. Det er faktisk i stor grad avhengig av dine preferanser og hva slags mål du har. For eksempel, hvis du leter etter billige transaksjoner, vil det gjøre deg bra å velge bankkontobetalinger. På samme måte, hvis personvern tilfeldigvis er ditt viktigste, bør du kanskje bruke Bitcoins til å kjøpe. Til slutt, for de som har det travelt og leter etter høyhastighetstransaksjoner, er kredittkortbetalinger veien å gå.

Handlinger etter kjøp

Dette er igjen en beslutning som best kan tas av brukeren selv med tanke på hva han planlegger å gjøre med myntene sine. Hvis du planlegger å lagre dem, er det beste alternativet for deg å umiddelbart flytte myntene dine til en sikker maskinvareboklås slik at de forblir trygge og låst i et hvelv der det er relativt mye vanskeligere å stjele eller få tilgang til dem for alle tredjeparter. For et lite antall mynter gir en online lommebok nok sikkerhet og vil gjøre det bra.

Ethereum eller Ethereum Classic?

Uten å gå mye inn i detaljene i det hele, er det tilstrekkelig å si at Ethereum blockchain nylig gikk gjennom noen endringer og delte seg i to forskjellige grener. Mens Ethereum tilfeldigvis er den største av de to, er Ethereum Classic den minste med en øvre grense på omtrent 200 millioner dollar..

Bitcoin minibankstøtte

Et vanlig spørsmål som ofte dukker opp i hodet til både investorer og kjøpere, er om Bitcoin-minibanker støtter Ethereum-uttak og transaksjoner. Svaret er nei. Bitcoin-minibanker støtter på dette tidspunktet ikke Ethereum-transaksjoner. Den mulige årsaken bak dette er det faktum at Ether-tokens vanligvis ikke brukes så mye som Bitcoins, og at det ikke er noen faktisk etterspørsel etter Ether i internasjonale betalinger. Ether kan ikke engang brukes til netthandel eller tilbringes på e-handelsnettsteder, og det er derfor tydelig mangel på behov for å sette opp Ethereum-støtte i Bitcoin-minibanker.

Kontantkjøp og fordelene deres

Den primære fordelen du kan oppnå av kontanttransaksjoner med Ethereum er personvern. Når du betaler for en kryptovaluta som Ether eller Bitcoins med kontanter, får du den tilknyttede fordelen av å være anonym for kjøpet. Hvis ikke personvern ikke er så viktig for deg, er det faktisk lurt å velge kredittkortbetalinger eller bankkontooverføringer. Hvis du gjør det, får du tilgang til raskere betalinger, kjøp i større beløp og til og med pådratt deg mindre transaksjonsgebyrer sammenlignet med når du bytter dem mot Bitcoins etter å ha kjøpt dem i minibank..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me