Cosmos Price Napoved (ATOM) za leta 2021, 2022 in 2025

Cosmos je namesto le še ene kriptovalute mreža kriptovalut. Cosmos, ki sebe imenuje “internet verig blokov”, omogoča transakcije, komunikacijo in soglasje med različnimi aplikacijami verig blokov. V tem članku o napovedovanju cen Cosmosa bomo preučili resnične tehnološke omejitve, ki so zahtevale razvoj te kriptovalute.

Čeprav bitcoin jemlje svet nevihte in ko za njim zacveti tisoč posnemovalcev, kriptovalute spopada množica težav, ki ovirajo njihovo široko uporabo v splošni družbi. Kot so rekli ustanovitelji Cosmosa, so težave v razširljivosti, interoperabilnosti in uporabnosti.

Če parafraziram, so kriptovalute neučinkovite v primerjavi z drugimi sredstvi transakcij, kot so kreditne kartice; ne morejo komunicirati ali delovati med seboj, ker je vsaka kripto šifra na svojem virtualnem ozemlju; in jih ni mogoče prilagoditi različnim potrebam, ker je blockchain kodna baza na splošno monolitna, težko jo je razčleniti na sestavne module.

vesoljska napoved cen

V želji, da bi odpravil te težave, Kozmos najprej ločil prvotno kodno bazo na tri ločene module: aplikacija, ki obdeluje transakcije; omrežje, ki posreduje informacije vsem uporabnikom (ali “vozliščem”) sistema; in mehanizem konsenza, ki zagotavlja, da se vsi uporabniki strinjajo o stanju in naravi informacij.

Kozmos je mogoče vizualizirati kot skupino vzporednih aplikacij (“Cona”), od katerih je vsaka povezana s posredniškim vozliščem, ki za vsako Cono nadzira osnovni omrežni sistem in mehanizem soglasja. Cosmos Hub ima lastno kriptovaluto ATOM, ki olajša komunikacijo in transakcije med različnimi območji..

Zahvaljujoč Cosmosu lahko razvijalci zdaj izdajajo povsem nove kriptovalute, ne da bi ustvarili vse iz nič, kar skrajša čas razvoja z let na zgolj tedne (rešitev; s tem problem »uporabnosti«). Valute lahko prenašajo podatke in poslujejo na različnih platformah, zaradi česar so interoperabilne. Še pomembneje pa je, da je zdaj mogoče kriptovalute razširiti tako, da obdelajo več transakcij kot kdaj koli prej.

Običajne kreditne / debetne kartice imajo trenutno ogromno prednost pred kriptovalutami: Visa in Mastercard lahko vsako sekundo obdelata na tisoče transakcij in brez težav prenašata podatke na stotine bank, medtem ko kriptovalute, kot sta Bitcoin in Ethereum, obdelujejo manj kot dvajset na sekundo..

Razlog je v tem, da se Bitcoin in Ethereum zanašata na mehanizem soglasja “dokaz o delu”, pri katerem je vsaka transakcija potrjena s potratnim in okornim rudarskim postopkom. Namesto tega se Cosmos zanaša na učinkovitejši mehanizem “dokazovanja vložka”, pri katerem potrjevalci lastno valuto stavijo na celovitost sistema.

Cosmos se tako odziva na resnične potrebe na kripto sceni: da bi kriptovalute postale manj proste, manj monolitne in bolj prilagodljive za razvijalce. Če je bitcoin napovedal začetek dobe blockchain in je Ethereum, kripto kriptogeneracije druge generacije, dal tehnologijo na voljo za široko paleto aplikacij, Cosmos predstavlja tretjo generacijo evolucije: presega omejitve tako Bitcoina kot Ethereuma in s tem odpira starost razširljivih in interoperabilnih kriptovalut.

Kozmos Zgodovinska analiza cen

V času pisanja tečaja je ATOM zrasel za 10,02% in trguje pri 6,60 USD. Na kovancu je a tržna kapitalizacija 1,59 milijarde dolarjev.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

Zgodovinska cena tega kovanca je nihala med 1,68 USD na najnižji in več kot 8 USD na vrhuncu. V svoji zgodovini se je njegova povprečna cena gibala med 2 in 6 USD.

kozmosCosmos (ATOM)

Uvrstitev: 19$ 18,92Cena (BTC) Ƀ0,00037500Trgovinska kap$ 4,51 B Volumen$ 728,82 M24h Sprememba0,4% Skupna ponudba0,00 ATOM

Kozmos Napovedi napovedi prihodnjih cen

Napovedovanje cen temelji na natančnem preučevanju zgodovinskih trendov in napovedovanju teh trendov v sami po sebi negotovi prihodnosti. Vendar pa lahko s trdnim razumevanjem razpoložljivih podatkov in preudarno analizo z upoštevanjem nenehno spreminjajočih se okoliščin napovemo s točnostjo.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 6,08 USD -0,65%
1 teden 6,30 USD 2,94%
1 mesec 15,35 USD 150,81%
1 leto 12,85 USD 109,9%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 12,85 USD 109%
2 leti 17,9 USD 192%
3 leta 25,1 USD 310%
5 let 29,1 USD 375%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno za izobraževalne namene in ne kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

Cosmos Price Napoved 2021

Cosmos se drži, tudi ko doseže več uporabnikov in širi svoje aplikacije. Glede na napoved in algoritemsko analizo je Cosmos (ATOM) nastavljen na t0, ki bi lahko leta 2021 znašal približno 6,15 USD..

Cosmos Price Napoved 2022

Cosmos naj bi dosegel nove višine, saj tehnologija veriženja blokov globlje prodira v vsakdanjo družbeno strukturo in njene storitve potrebujejo raznoliko bazo strank. Na napoved in algoritemsko analizo bi lahko ATOM leta 2022 znašal približno 12,8 USD.

Cosmos Price Napoved 2025

Cosmos bo še naprej rasel, čeprav se bodo njegove storitve popestrile in razširile po celotnem kripto prostoru. Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena ATOM-a leta 2025 znašala približno 29,9 USD.

Ali je Cosmos (ATOM) dobra naložba?

Za odgovor na to vprašanje je treba razlikovati med Cosmosom, »ekosistemom« verige blokov, in ATOM, valuto, ki poganja določeno območje tega ekosistema. Medtem ko je Cosmos sam „ekosistem“ obetaven podvig, to še ne pomeni, da bo človek dolgoročno zaslužil, da bo ATOM v svojem portfelju premešal..

ATOM je tisto, kar je znano kot žeton za vstavljanje. Lahko ga kupite in prodate ali zamenjate za druge valute, vendar to ni tisto, za kar je namenjen. Spomniti se je, da je Cosmos odvisen od algoritma za soglasje “dokaz o deležu”. Ta mehanizem od validatorjev zahteva, da svojo valuto vložijo v sistem, preden lahko preverijo transakcije in poberejo svojo pristojbino za to.

Da bi spodbujevalce spodbudili, da vložijo svojo valuto, so ustanovitelji Cosmosa zasnovali ATOM, da se ne glede na vse napihne (torej izgubi vrednost) po fiksni stopnji. To ne pomeni, da se njegova cena ne bo zvišala, vendar držanje valute lahko pomeni, da morda ne boste pridobili toliko vrednosti, kot bi lahko pričakovali.

Kako kupiti Cosmos?

Cosmos lahko kupite na borzah, kot so Kucoin, Binance, Kraken, Bitmax, Coinbase in druge. Te borze običajno zahtevajo, da uporabniki ustvarijo račun in nastavijo dvostopenjsko preverjanje pristnosti. Medtem ko nekatera spletna mesta (na primer Coinbase) omogočajo nakup kriptovalut v fiat valuti, druga zahtevajo, da že imate bitcoin ali ethereum, če želite trgovati.

Več informacij o Cosmosu

Kozmos ni le še ena kriptovaluta, temveč bolj nov odhod v evoluciji blockchainov. V prihodnosti bo blockchain našel uporabo na številnih področjih, na primer pri igranju iger. Cosmos je s svojo platformo, ki razvijalcem omogoča, da ustvarijo vrsto aplikacij, dobro pripravljen služiti tem strankam v prihodnosti.

Cosmos zapolnjuje prepotrebno vrzel na trgu, njegova prihodnost pa je enakomerna rast in hitra uporaba. Cosmos se bo nekoč lahko celo potegoval za Ethereum kot priljubljeno platformo za razvijalce. Razvijalci bodo morda favorizirali arhitekturo Cosmos z modularno zasnovo in spretnim algoritmom soglasja za dokazovanje deleža v primerjavi z Bitcoini in Ethereumom s svojo zajetno monolitno kodno bazo..

Ekipa

Cosmos se je začel kot Tendermint, blok verige, ki je mehanizem soglasja za dokazovanje dela nadomestil z mehanizmom za dokazovanje delnic. Tendermint je zamisel Jaeja Kwona, programerja, ki je vodil ekipo, ki je razvila aplikacijo Yelp za telefone iPhone. Zdaj je v ekosistemu Cosmos na voljo vrsta aplikacij, ki jih je ustvarilo več razvijalcev.

Zaključek 

Če povzamemo, Cosmos je ekosistem ali “internet” verig blokov. Sestavljen je iz dveh delov: v jedru je Tendermint, konsenzno orodje za dokazovanje stališč; in na površini, ki se zanaša na motor, obstaja nekaj aplikacij blockchain, ki se tako rekoč razpihujejo iz osrednjega pesta.

Ta dvojna, modularna struktura omogoča razvijalcem, da ustvarjajo blockchain aplikacije, ne da bi morali ustvarjati konsenzni mehanizem iz nič, kar bistveno skrajša čas razvoja, iz mesecev in let na samo tedne. To omogoča tudi različnim aplikacijam, da komunicirajo med seboj in celo poslujejo med seboj.

Na ta način želi Cosmos rešiti tri probleme, ki so do zdaj krivili kriptovalute – probleme uporabe, obsega in komunikacije. Kriptovalut je bilo težko razviti in se jih je bilo težje prilagoditi določeni uporabi; Cosmos trdi, da je kodo poenostavil na prilagodljive koščke v velikosti ugriza.

Ker kriptovalute porabijo toliko energije za neučinkovito rudarstvo, jih je bilo težko povečati tako, da konkurirajo bolj običajnim načinom transakcij (kot so gotovina ali kreditne kartice); Cosmos trdi, da jih je naredil učinkovitejše z zamenjavo algoritmov za preverjanje dela (ki zahtevajo rudarjenje) z algoritmi za dokazovanje vložkov, ki pa ne.

Končno so kriptovalute utihnile med seboj, vsaka ujeta v svojem terenu; posledično transakcij, zabeleženih v žetonu bitcoinov, na primer ni mogoče zabeležiti v nobeni drugi kriptovaluti. Cosmos želi rešiti to težavo s povezovanjem različnih valut (ali con) prek zvezdišča. Te transakcije poganja lastna kriptovaluta ATOM, ki je celo bolj kot arhitektura Cosmosa predmet naše skrbi.

Kljub temu, da je Cosmos tako inovativna in obetavna tehnologija, kot trdijo njeni ustanovitelji, ali to dokazuje, da je ATOM donosna naložba. Tu postanejo stvari zapletene. ATOM je kovanec – to nekaj, kar uporabnikom Cosmosa omogoča, da sodelujejo pri upravljanju sistema. Da bi spodbudili uporabnike, da porabijo ATOM znotraj sistema (namesto da bi ga kopičili, kot to običajno počnejo vlagatelji), so ustanovitelji kovanec namerno zasnovali kot inflacijski.

Ni zasnovan kot sredstvo za izmenjavo ali shranjevanje vrednosti, čeprav lahko, če želimo, opravlja tudi te naloge. Če želite v sistemu Cosmos sodelovati kot potrjevalnik, vam lahko koristi, če vlagate v to valuto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me