Cosmos Price Prediction (ATOM) for 2021, 2022 og 2025

I stedet for bare en annen kryptovaluta er Cosmos et nettverk av kryptovalutaer. Cosmos, som kaller seg ”blockchains-internett”, muliggjør transaksjon, kommunikasjon og konsensus mellom forskjellige blockchain-applikasjoner. I denne Cosmos-prisforutsigelsesartikkelen vil vi se på virkelige teknologiske begrensninger som nødvendiggjorde utviklingen av denne kryptovalutaen.

Selv om bitcoin tar verden med storm, og når tusen imitatorer blomstrer i kjølvannet, blir kryptovalutaer plaget av en rekke problemer som hemmer deres utbredte bruk i det vanlige samfunnet. Som grunnleggerne av Cosmos sa det, er problemene de med skalerbarhet, interoperabilitet og brukervennlighet.

For å omskrive, er kryptokurver ineffektive sammenlignet med andre transaksjonsmåter som kredittkort; de kan ikke kommunisere eller operere med hverandre fordi hver krypto blir lukket av i sitt eget virtuelle territorium; og de kan ikke tilpasses for å imøtekomme forskjellige behov fordi blockchain-kodebase generelt er monolitisk, vanskelig å analysere i dens moduler.

kosmos prisforutsigelse

I et forsøk på å løse disse problemene, Kosmos først separerte den opprinnelige kodebasen i tre forskjellige moduler: applikasjon, som behandler transaksjoner; nettverk, som overfører informasjon til alle brukerne (eller “noder”) i systemet; og konsensusmekanisme, som sikrer at brukerne alle er enige om informasjonen og informasjonen.

Kosmos kan visualiseres som en gruppe av parallelle applikasjoner (“sonen”), som hver er koblet til det formidlende knutepunktet som fører tilsyn med det underliggende nettverkssystemet og konsensusmekanismen for hver sone. Cosmos Hub har sin egen proof-of-stake-kryptovaluta, ATOM, som letter kommunikasjon og transaksjon mellom ulike soner.

Takket være Cosmos kan utviklere nå utstede splitter nye kryptokurver uten å skape alt fra bunnen av, og kutte ned utviklingstiden fra år til bare uker (løse; dermed “brukervennligheten”). Valutaer kan overføre data og gjøre forretninger på tvers av plattformer, noe som gjør dem interoperable. Enda viktigere, nå kan kryptovalutaene skaleres opp for å behandle flere transaksjoner enn noen gang før.

Konvensjonelle kreditt- / debetkort har for tiden en enorm fordel i forhold til kryptovalutaer: Visa og Mastercard kan behandle tusenvis av transaksjoner hvert sekund, sømløst overføre data til hundrevis av banker, mens kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum behandler mindre enn tjue per sekund.

Årsaken er at både Bitcoin og Ethereum er avhengige av en “proof-of-work” konsensusmekanisme, der hver transaksjon blir validert gjennom den bortkastede og omstendelige prosessen med gruvedrift. I stedet er Cosmos avhengig av den mer effektive “proof-of-stake” -mekanismen, der validatorer satser sin egen valuta på systemets integritet..

Cosmos reagerer dermed på virkelige behov på kryptoscenen: å gjøre kryptovalutaer mindre silede, mindre monolitiske og mer tilpassbare for utviklere. Hvis bitcoin varslet begynnelsen av blockchain-tiden, og Ethereum, andre generasjons krypto, gjorde teknologien tilgjengelig for et bredt spekter av applikasjoner, representerer Cosmos tredje generasjon av evolusjonen: den overgår begrensningene til både Bitcoin og Ethereum, og dermed innvier en alder av skalerbare og interoperable kryptovalutaer.

Kosmos Historisk prisanalyse

I skrivende stund er ATOM opp med 10,02% og handler til $ 6,60. Mynten har en markedsverdi på 1,59 milliarder dollar.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

Den historiske prisen for denne spesielle mynten har svingt mellom $ 1,68 på det laveste og over $ 8 på sitt høydepunkt. Gjennom historien har gjennomsnittsprisen svevet mellom $ 2 og $ 6.

kosmosKosmos (ATOM)

Rangering: 19$ 18,92 Pris (BTC) Ƀ0,00037500 Markedskap$ 4.51 BVolume$ 728,82 M24h Endring0,4% Totalforsyning0,00 ATOM

Kosmos Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Prisforutsigelse er avhengig av nøye undersøkelse av historiske trender og projeksjon av disse trendene i en iboende usikker fremtid. Men med en god forståelse av tilgjengelige data og forsvarlig analyse med tanke på de stadig skiftende omstendighetene, kan man forutsi med en viss nøyaktighet.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 6,08 -0,65%
1 uke $ 6,30 2,94%
1 måned $ 15,35 150,81%
1 år $ 12,85 109,9%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 12,85 109%
2 år $ 17,9 192%
3 år $ 25,1 310%
5 år $ 29,1 375%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prediksjon fra Cosmos 2021

Cosmos holder seg jevn når den når flere brukere og utvider applikasjonene. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse er Cosmos (ATOM) satt til å potensielt være rundt $ 6,15 i 2021.

Prediksjon fra Cosmos 2022

Cosmos er satt til å skalere nye høyder når blockchain-teknologien trenger dypere inn i det daglige samfunnet og dets tjenester er behov for en mangfoldig kundebase. Per prognose og algoritmisk analyse kan ATOM potensielt være rundt $ 12,8 i 2022.

Prediksjon fra Cosmos 2025

Cosmos vil fortsette å vokse, selv om tjenestene vil diversifisere og utvide seg gjennom kryptorommet. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan ATOMs pris være rundt $ 29,9 i 2025.

Er Cosmos (ATOM) en god investering?

For å svare på dette spørsmålet, må man skille mellom Cosmos, “økosystemet” til blockchain, og ATOM, en valuta som driver et bestemt område i det økosystemet. Mens Cosmos selve “økosystemet” er en lovende satsning, betyr ikke det at man vil tjene på å “hodle” ATOM i sin portefølje på lang sikt.

ATOM er det som er kjent som et staking token. Du kan kjøpe og selge den eller bytte den mot andre valutaer, men det er ikke det den er designet for. Kosmos, vil det bli husket, avhenger av “proof-of-stake” konsensusalgoritmen. Denne mekanismen krever at validatorer “setter” valutaen i systemet før de kan bekrefte transaksjoner og samle inn gebyret for det.

For å oppmuntre validatorer til å satse valutaen, har grunnleggerne av Cosmos designet ATOM til å blåse opp (det vil si å miste verdi) til en fast pris uansett. Det betyr ikke at prisen ikke vil stige, men å holde valutaen kan bety at du kanskje ikke får så mye verdi som du kan forvente.

Hvordan kjøpe Cosmos?

Cosmos kan kjøpes i børser som Kucoin, Binance, Kraken, Bitmax, Coinbase og andre. Disse børsene krever vanligvis at brukerne oppretter en konto og setter opp tofaktorautentisering. Mens noen nettsteder (som Coinbase) lar deg kjøpe kryptovalutaer i fiat-valuta, krever andre at du allerede har bitcoin eller ethereum for å gjøre handel.

Mer informasjon om Cosmos

Kosmos er ikke bare nok en kryptovaluta, men heller en ny avvik i blockchain-evolusjonen. I fremtiden vil blockchain finne bruk på mange områder, for eksempel spill. Med sin plattform som lar utviklere bygge en rekke applikasjoner, er Cosmos godt klar til å betjene disse klientene i fremtiden.

Cosmos fyller et sårt tiltrengt gap i markedet, og fremtiden har en jevn vekst og rask adopsjon. Cosmos kan en dag til og med konkurrere med Ethereum som en favorittplattform for utviklere. Utviklere kan favorisere Cosmos-arkitektur, med sin modulære design og sin smidige bevis på innsats-konsensusalgoritme, over Bitcoin og Ethereum, med sin store, monolitiske kodebase.

Teamet

Cosmos startet som Tendermint, en blockchain-stabel som erstattet konsensusmekanismen for arbeid med arbeidssikkerhetsmekanismen. Tendermint er hjernebarnet til Jae Kwon, en programmerer som ledet teamet som utviklet Yelp-appen for iPhones. Nå er Cosmos økosystem vert for en rekke applikasjoner opprettet av flere utviklere.

Konklusjon 

Oppsummert er Cosmos et økosystem, eller “internett”, av blokkjeder. Den består av to deler: i kjernen er det Tendermint, en konsensusmotor for bevis på stav; og på overflaten, avhengig av motoren, er det noen blockchain-applikasjoner som så og si vifter ut fra det sentrale navet.

Denne doble, modulære strukturen tillater utviklere å lage blockchain-applikasjoner uten å måtte lage konsensusmotoren fra bunnen av, noe som reduserer utviklingstiden betydelig, fra måneder og år til bare uker. Dette gjør det også mulig for ulike applikasjoner å kommunisere med hverandre og til og med gjøre forretninger med hverandre.

På denne måten tar Cosmos sikte på å løse de tre problemene som hittil har plaget kryptokurver – problemene med bruk, skala og kommunikasjon. Kryptovaluta har vært vanskelig å utvikle og vanskeligere å tilpasse seg bestemte bruksområder; Cosmos hevder å ha forenklet koden til bittstore, tilpassbare biter.

Fordi kryptokurver bruker så mye energi på ineffektiv gruvedrift, har det vært vanskelig å skalere dem for å konkurrere med mer konvensjonelle transaksjonsmåter (for eksempel kontanter eller kredittkort); Cosmos hevder å ha gjort dem mer effektive ved å erstatte proof-of-work-algoritmer (som krever gruvedrift) med proof of stake-algoritmer, som ikke.

Til slutt er kryptokurver blitt lagt av fra hverandre, hver fanget i sin egen bakke; som et resultat kan transaksjoner som er registrert i et token av bitcoin, for eksempel ikke registreres i noen annen kryptovaluta. Cosmos påstår seg å løse dette problemet ved å koble forskjellige valutaer (eller soner) gjennom et knutepunkt. Disse transaksjonene drives av sin egen innfødte kryptovaluta, ATOM, som er enda mer enn Cosmos-arkitekturen, gjenstand for vår bekymring.

Selv om Cosmos er så nyskapende og lovende en teknologi som grunnleggerne hevder, viser det seg imidlertid at ATOM er en lønnsom investering. Her blir ting vanskelig. ATOM er en innsatsmynt – det er noe som lar brukerne av Cosmos delta i styringen av systemet. For å stimulere brukerne til å bruke ATOM i systemet (i stedet for å hamstre det, slik investorer pleier å gjøre), har grunnleggerne med vilje designet mynten til å være inflasjonær..

Det er ikke designet for å være et utvekslingsmiddel eller en butikk av verdi, selv om det kan, hvis vi vil, også utføre disse oppgavene. Hvis du vil delta i Cosmos-systemet som validator, kan det være til fordel for deg å investere i denne valutaen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me