Decred (DRC) kopen in 2021 [Stap-voor-stap gids voor kopers]

De meeste crypto-tokens zijn gebouwd rond een community, en het is deze community die ervoor zorgt dat ze gedijen of mislukken. Voor een munt als Bitcoin heeft het wereldwijde steun gekregen en wordt het nog steeds op grote schaal gebruikt. In deze gids zullen we bekijken hoe u Decred kunt kopen. Decred is een afsplitsing van de originele bitcoin-code en richt zich op on-chain governance en consensusmechanisme.

De Decred-gemeenschap is gebouwd op bestuurssystemen die de gemeenschap de formele rechten geven om consensus en beslissingen op projectniveau te nemen en te beheren. Decred, gelanceerd in 2016 door bedrijf O, heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt in vergelijking met enkele van de tokens met een vergelijkbare oorsprong.

Decred combineert zowel het Proof-of-Work- als het Proof-of-Stake-consensusalgoritme om een ​​community te creëren voor het nemen van eerlijkere beslissingen. In deze gids zullen we bekijken hoe u Decred kunt kopen, de beste portemonnees om het token vast te houden en de beste beurzen om DRC te kopen van.

SNELGIDS: Decred (DCR) kopen

1. Ga naar de Binance-website

2. Registreer en laat uw account verifiëren

3. Stel uw 2FA in

4. Klik op het tabblad Exchange

5. Selecteer het paar dat u DCR / ETH of DCR / BTC wilt uitwisselen

6. Klik op “Bestelling kopen” en plaats uw bestelling, wacht tot uw bestelling is gevuld via het tabblad Bestelling

7. U bent nu de trotse eigenaar van een aantal DCR’s

Ga naar Binance

Waar te koop Decred DCR – Top 5 uitwisselingen

Een van de minst gestelde vragen bij het kopen van een token is: waarom koopt u de token? De meeste mensen kopen een token omdat ze in het project geloven; voor anderen is het strikt voor winst / investeringsdoeleinden, terwijl voor sommigen het doel is om dergelijke tokens in te zetten.

hoe Decred te kopen

Ongeacht de reden waarom u een token wilt kopen, moet u echter een uitwisseling doorlopen. Crypto-uitwisselingen bieden u het gemak om toegang te krijgen tot het kopen en verkopen van een token naar keuze. Bij het kiezen van een portemonnee om een ​​token te kopen, moet u rekening houden met bepaalde factoren, zoals de valuta waarmee u wilt kopen en de cryptoparen die op de beurs worden ondersteund..

Naam Deposit Methode Kopen
Binance

binance exchange

 • Bankoverschrijving (ACH)
 • overschrijving
 • Cryptogeld
 • Debetkaart
 • Overschrijving
Beoordeling:

Ga naar Kopen

Kraken

 • Elektronische overboeking
 • Bankoverschrijving (SEPA)
 • Overschrijving
 • Ethana voogdij
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Huobi

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

YoBit

 • Crypto
 • Kredietkaart
 • Debetkaart
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

OKEX

 • Crypto
 • Kredietkaart
 • Overschrijving
 • Debetkaart
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Stapsgewijze handleiding voor het kopen van Decred

Een van de dingen waar kopers naar kijken voordat ze een munt kopen, zijn de historische gegevens. Voor Decred, de ICO werd gehouden in februari 2016 en de prijs ging van minder dan $ 1 naar $ 2,39. Tijdens de bull-run van 2017 en 2018 leed het een tegenslag, waarbij de prijs daalde tot 70 tot 80 cent, en toen ging het zo hoog als $ 110 tot $ 120. In 2020 bleef de prijs maandenlang onder de $ 20, en tegen het einde van het jaar steeg de prijs voorbij de $ 20 tot zijn huidige prijs. Tot dusverre is het prijstraject vanaf de initiële stijging, prijsdaling, bull run en crash tot aan de huidige stijging vergelijkbaar met het groeipatroon van de meeste tokens die tegen het einde van het afgelopen decennium zijn gelanceerd. DCR heeft een gestaag groeipatroon laten zien, en hier is een gids voor het kopen van Decred op sommige beurzen.

Hoe u Decred op Huobi kunt kopen

Stap 1: Maak een account aan op Huobi Global en verifieer uw account en voer uw KYC uit

Stap 2: Klik op “Saldi” bovenaan de Huobi-pagina en scrol vervolgens naar “Rekening wisselen” om uw USD te storten. Converteer je USD naar BTC

Stap 3: Zoek naar DCR en klik op het DCR / BTC-paar.

Stap 4: Controleer eerst uw saldo om er zeker van te zijn dat u uw storting in USD of BTC heeft gedaan, voer vervolgens het bedrag aan DCR in dat u wilt kopen en klik vervolgens op kopen.

NOTITIE U kunt een marktorder of een limietorder gebruiken om uw DCR te kopen. U kunt de stop-loss-order ook gebruiken als u besluit om op korte termijn te handelen om verlies te voorkomen.

Hier leest u hoe u Decred op YoBit kunt kopen

Stap 1: Maak een account aan op YoBit, verifieer je account en ga naar instellingen om je 2FA in te stellen.

Stap 2: Klik op “Saldi” bovenaan de Yobit-website, klik op BTC en stort uw BTC. U kunt er ook voor kiezen om een ​​fiat te storten door te kiezen uit de lijst met stortingsmethoden. U kunt naar de onderkant van de pagina scrollen naar “In afwachting van stortingen” om te controleren of uw transactie is voltooid.

Stap 3: Navigeer naar “Handel”, in de linkerbovenhoek van de pagina, zoek naar DCR, selecteer het juiste paar en typ het bedrag dat u wilt kopen. Het systeem berekent automatisch de handelskosten. U moet de pagina vernieuwen om uw aankoop in het saldo-gedeelte te controleren.

Stap 4: U kunt ook de YoBit-chatsectie gebruiken om met andere handelaren te communiceren voor een beter koopje. U kunt nu uw DCR overzetten naar uw gewenste portemonnee.

Beste portefeuilles voor Decred DCR

Het heeft DCR maanden gekost om van een positie onder de $ 20 naar een positie boven de $ 100 te komen. Het kan een slecht idee zijn om een ​​munt langdurig vast te houden op een beurs. Als u op de lange termijn denkt, is het veiliger om uw munten in een portemonnee te bewaren. In deze handleiding ‘Decred kopen’ zullen we enkele van de beste portemonnees bekijken om uw DCR op te slaan. Decred wordt ondersteund door hardwareportefeuilles en heeft zijn eigen officiële portemonnee, Decrediton, een GUI-portemonnee voor Windows, macOS en Linux. De meeste crypto-gebruikers geven de voorkeur aan mobiele portefeuilles voor Android en iOS, omdat ze hierdoor onderweg toegang kunnen krijgen. Hier zijn enkele portemonnees waarmee u DCR kunt opslaan.

NameTypeGet
TREZOR One

trezor een

 • Hardware
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Ledger Nano S

 • Hardware
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Exodus portemonnee

 • Mobiel
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Vertrouw op Wallet

 • Mobiel
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Meer informatie over Decred [FAQS]

Wat is Decred?

Decred werd in februari 2016 gelanceerd door Jake Yocom-Piatt onder Bedrijf 0. Decred is een vork van bitcoin en heeft er veel invloed van; Het is echter ontworpen om enkele van de problemen op te lossen die verband houden met blockchain-governance. Decred werkt met een combinatie van twee consensusmechanismen Proof-of-Stake (PoS) en Proof-of-Work (PoW). De unieke combinatie van PoW en PoS wordt beheerd in een openbaar platform genaamd Politeia. Omdat Decred zich richt op blockchain-governance, creëert het een democratische consensus in plaats van de gecentraliseerde mijnbouw die bitcoin teistert. Omdat het bestuur gebaseerd is op de gemeenschap, wordt het indienen van voorstellen, screening, doorlichting en stemmen voor de ontwikkeling van het Decred-ecosysteem gedaan door leden van de gemeenschap. Om het ecosysteem in staat te stellen zich te concentreren op gedecentraliseerd beheer, wordt het DCR-token gebruikt om transacties op het systeem uit te voeren.

Wordt een goede investering verklaard?

Na maanden van trage groei in 2020, is DCR de afgelopen maand astronomisch in prijs gestegen en is het erin geslaagd om daar te blijven. Er zijn veel variabelen die van invloed zijn op de vraag of een munt een goede investering is, en meestal moeten investeerders onderzoek doen om ze te vinden. Dered heeft echter bewezen een eerlijke investering te zijn met meer verbetering en meer partnerschappen. Decred zal waarschijnlijk zijn oorspronkelijke ATH bereiken en overtreffen.

Over Decred (DCR) Token

Er is een maximumlimiet van 21.000.000 DCR-tokens en ongeveer 60% van deze tokens is momenteel in omloop. Op het moment van schrijven is de prijs van Decred is $ 105,63 met een 24-uurs handelsvolume van $ 54.214.792. Alleen al op Binance heeft DCR / BTC een handelsvolume van $ 2.493.254. Aangezien er 21 miljoen DCR-tokens zijn, werd ongeveer 8% van het token gedolven vóór de lancering van de token, 4% werd gedistribueerd als airdrops. De andere helft daarentegen werd uitgekeerd om de kosten te dekken die bedrijf 0 had verworven tijdens de ontwikkeling van het protocol.

Decred Team

Decred is een uitbesteed en gemeenschapsgericht project. Dit betekent dat het veel steun heeft om zijn groei en duurzaamheid te waarborgen. Maar degenen die aan het roer staan ​​van Decred omvatten;

Jake Yocom-Piatt, fungeert als projectleider voor Decred. Hij is ook de oprichter en CEO van bedrijf 0 en is betrokken geweest bij verschillende cryptocurrency- en blockchain-projecten, waaronder de creatie van Lightning Network Daemon.

Marco Peereboom is de directe supervisor van verschillende teams die aan het Decred-project werken. Hij is ook de Chief Technical Officer van Bedrijf 0 en was voorheen Senior Architect bij Dell.

Eindoordeel

Decred is gericht op het oplossen van het probleem van gedecentraliseerd bestuur op de blockchain. Als het project met succes zijn bestuursinfrastructuur kan behouden en mainstream kan worden, zal de prijs van DCR stijgen. Zoals het is, doet het token het relatief goed op de markt en kan het nieuwe ATH raken naarmate er meer ontwikkelingen plaatsvinden. Omdat het open-source is, is het gratis en gemakkelijk te doen bijdragen en maak deel uit van het groeiproces van Decred. Door middel van deze richtlijn kunt u leren hoe u Decred kunt kopen en een Decred-communitylid worden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me