Dogecoin Price Prediction (DOGE) for 2021, 2022 og 2025

3. januar markerte Bitcoin 12-årsjubileet. Mot det hele klarte Bitcoin å best alle omstendigheter og fortsetter å fascinere og inspirere millioner. Det var virkelig en tid å feire. Samme dag nådde Bitcoin en heltidshøyde på $ 35.000; faktisk en annen grunn til å få frem champagneflasken.

Men mens mange feiret denne nye heltiden, var mange overrasket over å finne en annen, nesten ukjent altcoin som også nådde høye nivåer av prisvekst. Dette altcoin er Dogecoin. I løpet av samme periode hadde prisen pumpet over 100% og nådde forbløffende $ 0,01010.

Før denne pumpen hadde få noen gang hørt om Dogecoin og de som ikke ga det noe seriøst hensyn. Men etter denne store, uventede pumpen begynte noen å lure på om den virkelig hadde noe potensiale.

Prediksjon for Dogecoin

Denne artikkelen om prisforutsigelse om Dogecoin vil ta en titt på det grunnleggende om Dogecoin, dens opprinnelse og dens fremtidige prisvarsel på både kort og lang sikt for å opplyse leseren om Dogecoin virkelig bjeffer opp det rette treet..

Historisk prisanalyse av Dogecoin 

Prisen på Dogecoin har hatt en ganske stabil, nesten livløs puls gjennom første halvdel av historien. Ifølge CoinMarketCap startet Dogecoin på $ 0,000565, men så en liten nedgang til rundt $ 0,0001 de første årene. Rundt mars 2017 begynte prisen å øke litt, dumpe ned igjen, men innen november 2017 steg den massivt opp til $ 0,01877 den 7. januar 2018, den høyeste tiden.

Som forutsagt, når en digital mynt når sitt høydepunkt, så Dogecoin en massiv dump i ukene etter den høyeste tiden. Imidlertid, i forhold til de første årene, var DOGE-tokenprisen mye mer aktiv i etterkant av bullmarkedskjøringen 2017-2018. Det var hyppige høye og / eller lave pumper og dumper i årene etter. Som en konsekvens av denne mye aktiviteten nådde den aldri sitt laveste nivå på $ 0,00008547.

Det bremset litt opp i årene mellom 2019-2020. Det avsluttet året 2020 med en pris på 0,004657 dollar. Noen dager senere begynte prisen imidlertid å øke massivt raskt og nådde en plutselig pris på $ 0,01285 innen 3. januar 2021, før den begynte å kjøle seg ned igjen..

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund har DOGE-token en gjeldende pris på $$ 0.001937. Ifølge CoinMarketCap er det rangert som nummer 33 i hele kryptomarkedet på grunn av sin plutselige økning! Ikke dårlig for en mememynt.

Den nåværende markedsverdien er $ 1.170.919.632 med en sirkulerende forsyning på 127.997.773.252 DOGE-tokens. Den har ikke maksimal forsyning.

I løpet av det siste døgnet har prisen steget + 4,10%, men den har opplevd en nedgang på -11,45% de siste 7 dagene.

dogecoinDogecoin (DOGE)

Rangering: 14$ Pris (BTC) Ƀ0,00000100 Markedskap$ 6,55 BVolume$ 1,05 B24h Endring0,6% Totalforsyning0,00 DOGE

Dogecoin (DOGE) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Tatt i betraktning at Dogecoin ble opprettet som en lettvint vits og bare ble brukt som ‘lommebytte’, ville man ikke forvente at en slik mynt skulle vare i kryptorommet lenge. Og likevel, som om noen ganger er tilfelle, har kryptomarkedet en tendens til å overraske alle. Dette var grunnen til at ingen forventet denne lille kryptos plutselige prisøkning og sprøytenarkomanen den skapte.

Med det sagt, gitt grunnleggende, er det ikke lett å undersøke hvordan denne kryptoen vil gjøre i årene som kommer. For mange var den eneste grunnen til at prisen gikk opp fra sprøytenarkomanen fra kjente figurer, nemlig Elon Musks twit på Twitter.

Når spenningen har gått ned antar mange at prisen uunngåelig vil kollapse ned til uklarhet. Imidlertid er det andre funksjoner som Dogecoin besitter som kan gi den en kampsjanse.

Det må imidlertid også oppgis at ikke alle kilder har samme syn. Wallet Investor, for eksempel, mens han skalerer Dogecoin som veldig bullish på kort sikt, har ikke det samme nivået av optimisme på lang sikt. Tvert imot. Den spådde stadig mer negative vekstnivåer de neste årene.

Digitalcoin og Tradingbeast har derimot et veldig positivt syn på prisen på et DOGE-token i begge levetidsnivåene.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 måned $ 0,0138 51,59%
2 måneder $ 0,0132 44,99%
3 måneder $ 0,0124 36,62%
6 måneder $ 0,0132 45,63%
1 år $ 0,0175 92,02%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
2022 $ 0,0175 92,02%
2023 $ 0,0182 100,54%
2024 $ 0,0251 176,09%
2025 $ 0,0264 179,45%

Dogecoin Prisforutsigelse 2021

Gjennom året 2021 spår Digitalcoin positive økninger i prisen, med oktober antatt å ha den største prisøkningen i prosent. Gjennomsnittsprisen for året ville være rundt $ 0,01238.

Prediksjon for Dogecoin 2022

2022 presenterer også nok et år med positiv vekst. Her forventes gjennomsnittlig vekstprosent å være på rundt 81,37%. Prisen vil variere gjennom året, men den forventes å være mellom $ 0,0138 fra den laveste i juni til den høyeste på $ 0,0177 i november.

Dogecoin Prisforutsigelse 2025

Til slutt forventes 2025 å være svært gunstig for enhver Doge Hodler (ikke en skrivefeil). I år forventes prisen å mer enn dobles, med en gjennomsnittlig prosentvis vekstrate på 193,64%.

Hvordan kjøpe Dogecoin?

Dogecoin kan oppsøkes og kjøpes i flere børser. For å nevne noen; MXC.com, Binance, Huobi Global, OKEx, OceanEx og Kraken. Du kan gå over til CoinMarketCap eller CoinGecko for å få en fullstendig liste over børser som viser Dogecoin.

Hvis du foretrekker en rask og enkel måte å bytte penger på Dogecoin, kan du alltid sjekke Changelly:

Er Dogecoin en god investering?

Ved utseendet til ting, og utelukkende basert på prisforutsigelsen, ser det ut til at Dogecoin ser ut til å ha gode anslag for høy vekst i årene som kommer. Imidlertid er det risiko for å kjøpe Doge-tokens.

For det første, annet enn å ha en søt meme, som er allment tilgjengelig, sprøytenarkomanen rundt den, og det nåværende oksemarkedet som projiserer mange altcoins for å oppleve høye vekstnivåer, ser det ikke ut til å være noe annet som går for det. Det har svake grunnleggende.

Hvorvidt det er nok for Dogecoin å kvalifisere som en god investering eller ikke, vil derfor avhenge av investorens strategi. Betydning, at investoren kjøper Doge utelukkende på grunn av den lave kostnaden, søte meme og sprøytenarkomanen rundt for å tjene raskt, eller kanskje på grunn av andre funksjoner?

Hvilke andre funksjoner har denne altcoin? Det er det vi tar en titt på neste.

Mer informasjon om Dogecoin

Hva er Dogecoin?

Dogecoin har en fascinerende opprinnelseshistorie. For å sitere sitt skaperen, “Dogecoin er reserveskiftet du kaster i krukken når du kommer hjem.” I motsetning til andre altcoins ble den opprettet utelukkende som en digital mynt med tungen. Det er en åpen kildekode, desentralisert, peer-to-peer-kryptokurrency basert på den berømte 2013 Doge meme Kabosu, en japansk Shiba Inu. Tokenet er DOGE-tokenet.

Den ble opprettet for å stanse den negative stereotypen rundt kryptovaluta som et ‘mørkt’ marked for kriminelle og hvitvaskere.

Det første DOGE-token ble utgitt 16. desember 2013, men den første blokkerte gruven var 6. desember.

Som de fleste andre peer-to-peer-kryptovalutaer, kan Dogecoin brukes som utvekslingsmiddel. Selv om den først og fremst ble brukt til tipping (ja, skaperen mente bokstavelig talt at du kunne bruke token til å tipse brukere på Reddit og Twitter, kan du også bruke token til å bruke på ulike varer og tjenester.

Dogecoin er basert på proof-of-work-algoritmen fra både Lluckycoin, nå en død krypto, og Litecoin. I likhet med Bitcoin opplever Dogecoin en halvering hver 100.000 blokker. Imidlertid bruker den Scrypt-teknologi. Dogecoins arbeidsbevis skiller seg også fra Bitcoin på andre måter.

For det første har altcoin en blokktid på 1 minutt og koster omtrent 1 cent. For det andre, selv om det opprinnelig skulle ha en maksimal forsyning på 100 milliarder tokens, på grunn av feil koding av Palmer, slik at 10.000 DOGE-tokens ble preget per blokk etter at den nådde grensen på 100 milliarder dollar, noe som ga den en inflasjon på 5 milliarder DOGE tokens preget hvert år! Derfor har den ikke maksimal forsyning og gjør Dogecoin ulønnsom for min.

Imidlertid har den mest interessante funksjonen, og det som sannsynligvis tillot token å stå tidstesten, å gjøre med begrepet fusjonsgruvedrift.  Slå sammen gruvedrift gjør det mulig å gruve to forskjellige kryptovalutaer uten å ofre beregningskraft eller pådra seg kostnader. Dette gjør at mer etablerte kryptovalutaer kan sikre andre mindre blokkjeder som Dogecoin. Og hvem var den mer etablerte kryptovalutaen? Ingen ringere enn kryptomarkedets digitale sølv, Litecoin!

Charlie Lee, grunnleggeren av Litecoin, henvendte seg til Dogecoins skaper og foreslo å slå sammen de to kryptovalutaene. Med tanke på at gruvedrift av Dogecoin var svært ulønnsomt og hadde svært få gruvearbeidere, utgjorde det en alvorlig risiko for et 51% -angrep. Å velge Litecoin å slå sammen gruvedriften med var ikke noe bra.

De brukte begge Scrypt mining-algoritmen, slik at Dogecoin-nettverket ble mye sikrere og desentralisert. I august 2014 overførte Dogecoin sin gruvedriftsalgoritme til et hjelpesikkert arbeid, slik at det kunne slå seg sammen med Litecoins blockchain.

På grunn av denne sammenslåingen har Dogecoin blitt sterkt korrelert med Litecoin når det gjelder sikkerhet og desentralisering. Hvis Litecoin noen gang skulle gå ned eller oppleve et angrep, vil Dogecoin også gjøre det.

Teamet

Dogecoin ble opprettet av den australske programvareingeniøren Jackson Palmer og amerikaneren Billy Markus. Etter å ha lest en Wired-nyhetsartikkel om de beste memene fra 2013, fikk Palmer ideen om å lage en morsom, søt, elskelig digital mynt som gikk imot stigmaet rundt kryptovalutaer. Som en aktiv kjøper av nettstedsdomener kjøpte Palmer dogecoin.com-domenet med den nå berømte doge-logoen og Comic Sans-teksten.

Billy Markus henvendte seg til Palmer og overbeviste ham om å lage en faktisk Dogecoin-kryptokurrency. Han designet protokollen sin, og baserte den på andre kryptovalutaer som Litecoin. Han forlot snart prosjektet tidlig i 2014 og ga all kontroll til Palmer.

Jackson Palmer forlot til slutt Dogecoin i 2015 etter at det raskt voksende Dogesamfunnet ble lurt og manipulert.  Paradoksalt nok var en del av hans manipulasjonsstrategi å flytte tusenvis av Dogecoins til veldedige formål og sponsing av ulike samfunnsinitiativer gjennom donasjon av DOGE-tokens. Ja, den samme personen som hjalp til med å sette Dogecoin på kartet, var den samme personen som manipulerte et helt samfunn.

Konklusjon 

For å oppsummere er Dogecoin den søte lille kryptoen som gjør det mulig for krypto ikke bare handler om virksomhet og oppmuntrer til revolusjonerende forstyrrelser i samfunnet, men å ha det gøy. Tokenet har et ganske stort samfunn av støttespillere, med noen anerkjente navn som Elon Musk, Jay Hao, administrerende direktør for kryptobørs OKEX, tidligere Coinbase Executive Linda Xi, til og med Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin. Og likevel er jeg redd det er alt det går etter.

Bortsett fra å ha den søte meme, har Dogecoin ingen andre grunnleggende ting å konkurrere med slike potensielle kryptogiganter som Ethereum, Cardano, Polkadot, Vechain, Theta, ShareRing, Algorand, og til og med NEM, som alle prøver å løse ekte -problemer i verden eller åpne enorme nye muligheter og markeder.

Med så mange kryptoer som konkurrerer om oppmerksomhet og institusjonell adopsjon, ser det ut til at Dogecoin er skjebnebestemt til å være noe mer enn en ‘tipping crypto’. Og likevel kan det være grunnen til at det kan ha et vellykket oksemarked i 2021.

Selv om det ikke har noen alvorlig potensiell verdi, betyr ikke det at det fortsatt ikke kan bli lønnsomt. Som prishistorikken har vist, lever den veldig godt, med muligheter til å gjøre gevinster, og så lenge mer kjente navn og institusjoner fortsetter å bruke den, hvem vet hvor den vil føre til. Imidlertid oppfordrer denne skribenten forsiktighet.

Selv om det finnes muligheter, basert på grunnleggende av tokenet, er de hovedsakelig sentrert på kortsiktig basis. Med ankomsten av flere privatpersoner og institusjonelle investorer som kommer inn i kryptomarkedet, konsentrerer de fleste seg om å finne den ‘skjulte perlen’ som skal slå på enorm fortjeneste. Når det er sagt, ser det ikke ut som om Dogecoin vil gi noen betydelige gevinster for noen på lang sikt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me